שאלון לסופ שבוע D:

xX DaNa Xx

New member
שאלון לסופ שבוע D:

משהו טוב שקרה השבוע:
משהו רע שקרה השבוע:
כרגע את\ה: [שמח,עצוב,עצבני וכ"ו]
התחדשות השבוע:
תוכנית השבוע:
סרט השבוע:
שיר השבוע:
מאכל השבוע:
ציטוט השבוע:
יציאת השבוע:
תוכניות לשבוע הבא:
בכללי איך עבר השבוע :
תמונת השבוע:
הודגש באמצעות מדגישומטיק
*סופשבוע רגוע* :]

xX DaNa Xx

New member
:]]

משהו טוב שקרה השבוע: אממ אתמול היה לי כייף בערב? ואממ חרמון יום ראשון :]]
משהו רע שקרה השבוע: ממ מלא... רוצים להוריד אותי הקבצה, אבא שלי פרץ דיסק ואני לא בטוח טסה עוד שבועעים :\
כרגע את\ה: [שמח,עצוב,עצבני וכ"ו] אמממ סבבה כזה DD:
התחדשות השבוע: משישי שעבר שרשרת וטבעת מ24/7 אבל איבדתי את הטבעת :[
תוכנית השבוע: אממ מגרש בייתי :] והשנים הטובות ועוד מעט קייל XY
סרט השבוע: מישהו לרוץ איתו DD: למרות שזה היה שישי שעבר D:
שיר השבוע: why Can't I breath ועוד כמה שיש לי בפלא
מאכל השבוע: ממ.. שניצל וקולה DD:
ציטוט השבוע: חחח היו מלא אבל שכחתי... D:
יציאת השבוע: היה מלא צופים DD: בגלל הפורימון השולט שלנו וחרמון ואתמול עד 3 בלילה DD:
תוכניות לשבוע הבא: בנתיים אין משהו מיוחד... אבל יש יום הורים
בכללי איך עבר השבוע : סבבה מינוס
תמונת השבוע: ->
למה את\ה מתחפש\ת בפורים? אני לא יודעת אם אני אהיה בפורים אז בנתיים אין לי :]
הודגש באמצעות מדגישומטיק

haley17

New member
עונה =]

משהו טוב שקרה השבוע: אממ נשאר לי דיוק עוד חודש למלווה משהו רע שקרה השבוע: משהו מעצבן בבצפר כרגע את\ה: [שמח,עצוב,עצבני וכ"ו]לא משהו התחדשות השבוע: בגדים מבלו בירד
תוכנית השבוע: מגרש ביתי סרט השבוע:ילדים קטנים שיר השבוע:- מאכל השבוע: קציצות ציטוט השבוע: יציאת השבוע: עם חברות למקום שנראה גטרו תוכניות לשבוע הבא:מבחן במתמטיקה =\ בכללי איך עבר השבוע :לא טוב . תמונת השבוע:

haley17

New member
אהה ואני רוצה להתחפש למלאך ההמוות .

נראה מה יצא

ליאני2

New member
איזה שבוע כיייףף = ))

משהו טוב שקרה השבוע:ט י ו ל ש נ ת י היה כזהה כיייףףףףף
++. לא למדתי כל השבוע (חזרות, מצויינות, טיול, לישון)
משהו רע שקרה השבוע :בתכלס.... אין כזהה = ))
כרגע את\ה: [שמח,עצוב,עצבני וכ"ו] מאושרת
התחדשות השבוע: חולצה של השבט שלי ו.... ליפסטיק =]
תוכנית השבוע: הישרדות חחח שמו לנו באכסניה במסך ענק... מרינה זכתה בחסינות!!!!!!
סרט השבוע: אין...
שיר השבוע:מממ כל המזחרית הבעככסית הזאת שהיתה באוטובוסים
מאכל השבוע:אוקי מממ שניצל ממש ממש קשה בצבע אפור עם פס אדום באמצע *גמאני לא מעוניינת לדעת מה זה* ו... תפוח אדמה בטעם שמן..... אהה כן, סלט כרוב טעים!!!! *הדבר היחיד שאכלתי חוץ ממתקים כל הטיול*
ציטוט השבוע: וואי גאדד כמה היהה.... אין לי כח לחפור =]
יציאת השבוע: pokerface, guystuff
תוכניות לשבוע הבא:לנצל את השבוע האחרון בלי מבחנים...
בכללי איך עבר השבוע : מדדההייםםם
תמונת השבוע: כל התמונות הטיול במצלמה של חברה
כשהיא תביא לי דיסק אני אעלה

ליאני2

New member
אהה ואני מתחפשת

עם עוד שתי חברות לשלושת הפיות הטובות מהיפייפיה הנרדמת =] לוורודה ניראלי XD

DotCom05

New member
וואי גמני התחפשתי לזה חחח

עם שתי חברות שלי וידיד שלי היה היפיפיה הנרדמת חחח אחלה תחפושת!

ליאני2

New member
חחחח גדול!! =]]

ואאממ יש לי שאלונת... איך התחפשתם לזה? כאילו ששמלה וזהה,, מאיפה משיגים?

DotCom05

New member
אממ

אנחנו לא לבשנו שמלות קנינו חצאיות כאלה והתאמנו לחולצה עם כובע ושרביט וזה חחח

TaMiRMo

New member
עונה.

משהו טוב שקרה השבוע: לא הלכתי ביום שלישי לבית ספר
משהו רע שקרה השבוע: קצת בלגאן ביום חמישי... כרגע את\ה: [שמח,עצוב,עצבני וכ"ו] שמח
ברוך השם! התחדשות השבוע: מגרש ביתי חזרה השבוע שוב לשידורים חוזרים
תוכנית השבוע: מגרש חזרה ובגדול
לשידורים חוזרים של העונה הראשונה והטובה מאוד! סרט השבוע:"זה ייגמר בדם" סרט גדול. שיר השבוע: -kanye west ft.chris martin--homecoming, מת על כריס מרטין ועל קולדפליי. מאכל השבוע: אממ אין ממש משו חח. ציטוט השבוע: אין ממש חח יציאת השבוע: כנ"ל... תוכניות לשבוע הבא: אממ להצליח לעבור אותו בשלום ללא תקריות יותר מידי. בכללי איך עבר השבוע : לא רע יחסית בסדר גמור... תחפושת: לא מתחפש . תמונת השבוע: לקראת הסרט שיצא בקיץ של פיקסאר "Wall-E" שנראה אדיר.

lihi50

New member
ממ איזה שבוע הזוי../images/Emo11.gif../images/Emo42.gif

משהו טוב שקרה השבוע: מממממ כלום :-\ משהו רע שקרה השבוע: יומהורים
, כרגע את\ה: [שמח,עצוב,עצבני וכ"ו] גם שמחה, גם עצובה וגם עצבנית. התחדשות השבוע: קלגרון בטעם תות תוכנית השבוע: המירוץ למליון 11 סרט השבוע: החיים שלי שיר השבוע: סינס אייב בין לאבינג יו/לדזפ מאכל השבוע: אם אני אגיד לכם שלא אכלתי שום דבר השבוע חוץ מלחם עם שוקולד שגם הוא יצא החוצה תאמינו לי
? ציטוט השבוע: "מממממ סקסי. מי זה?" "המורה שלי לביולוגיה" "אומגד" יציאת השבוע: בית מרקחת תוכניות לשבוע הבא: להיות בריאה ולסיים עם המחזור המזדיין הזה
בכללי איך עבר השבוע : חרא תמונת השבוע: אין *סופשבוע פרוע* :]

DotCom05

New member
עונה =)

משהו טוב שקרה השבוע: הייתי באומנות כל היום והיה ממש כיף..הזמנו פיצה! משהו רע שקרה השבוע: יותררר מדי אומנותתת כרגע את\ה: [שמח,עצוב,עצבני וכ"ו] שמחהה כמובן כי יש עוגת שוקולד בתנור של אימא התחדשות השבוע: הפרוייקט שלי באומנות תוכנית השבוע: מ"ב ואלמה פירטה..כרגילל סרט השבוע: אממ הסרט הזה של קטנטנות פעם עם בלן והיתומים וזה...נוסטלגיה שיר השבוע: Anna Nalick - Catalyst מאכל השבוע: פיצה ציטוט השבוע: "מי זאת?! שיבן סביט!" חחח מאומנות משו יציאת השבוע: ליומולדת של חברה תוכניות לשבוע הבא: טיול שנתייייי בכללי איך עבר השבוע : אחלה תמונת השבוע: אין..בקושי הית בבית אז להסתכל על תמונות?! למה אתה מתחפש בפורים: א-י-ן לי מושג!! זה ממש עצוב! בא לי להתחפש למשו אפל מפחיד ורוצח עם נשק חחח

lior21 האחד

New member
שלי....

הסיכום שלי... משהו טוב שקרה השבוע: התחלתי ללמוד... משהו רע שקרה השבוע: אני חולה... :( כרגע את\ה: [שמח,עצוב,עצבני וכ"ו]: מלנכולי משהו... התחדשות השבוע: דיסק של Nada Surf תוכנית השבוע: מגרש ביתי כמובן... וגם שארק סרט השבוע: אין משהו ספציפי... שיר השבוע: Kate Voegele - Wish You Were מאכל השבוע: בורגר ראנץ'.... :) ציטוט השבוע: "אם אין אני לי מי לי" יציאת השבוע: ללימודים... תוכניות לשבוע הבא: ללכת לקנות בגדים חדשים בכללי איך עבר השבוע : לא רע...

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifיאללה

משהו טוב שקרה השבוע: סיימתי סבב מבחנים ראשון!!!!!!! משהו רע שקרה השבוע: הלך חרא במחשבים
כרגע את\ה: [שמח,עצוב,עצבני וכ"ו] על כזה! התחדשות השבוע: כובע מייקלסקופילד
תוכנית השבוע: קייל XY סרט השבוע: יורוטריפ!!! אחחח ענק ענק, גם בפעם המי יודע כמה שיר השבוע: הרבה היהודים מאכל השבוע: עוגיות של אמא ו-איוו
ציטוט השבוע: "עינת אמרה סירופ מייפל במבטא אמריקאי"
יציאת השבוע: איוו
תוכניות לשבוע הבא: לנוח בעיקר... ולמצוא מישהו שיבוא איתי להופעה היהודים בכללי איך עבר השבוע : עמוססס תמונת השבוע:
ואין לי מושג למה להתחפש, פתוחה להצעות

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifיאללה

משהו טוב שקרה השבוע: סיימתי סבב מבחנים ראשון!!!!!!! משהו רע שקרה השבוע: הלך חרא במחשבים
כרגע את\ה: [שמח,עצוב,עצבני וכ"ו] על כזה! התחדשות השבוע: כובע מייקלסקופילד
תוכנית השבוע: קייל XY סרט השבוע: יורוטריפ!!! אחחח ענק ענק, גם בפעם המי יודע כמה שיר השבוע: הרבה היהודים מאכל השבוע: עוגיות של אמא ו-איוו
ציטוט השבוע: "עינת אמרה סירופ מייפל במבטא אמריקאי"
יציאת השבוע: איוו
תוכניות לשבוע הבא: לנוח בעיקר... ולמצוא מישהו שיבוא איתי להופעה היהודים בכללי איך עבר השבוע : עמוססס תמונת השבוע:
ואין לי מושג למה להתחפש, פתוחה להצעות

למעלה