שאלון לסוף שבוע

Fergie7

New member
עונה../images/Emo39.gif

1.מה שמך? לא זוכרת. 2.אתה זכר או נקבה? נראלי שנקבה. 3.אם הייתה לך אפשרות להחליף את שמך לאיזה שם היית מחליף? לא יודעת. 4.מה הדבר הראשון שעולה לך בראש? חלול. 5.איך תגדיד את עצמך במילה אחת? שיעמום? 6.אם שואלים אותך עכשיו מה המצב איך תענה בשתי מילים? טוב ואתה? 7.האחד והיחיד שלך רק מהבנים בשמיניה?-גם כדמות וגם כאישיות ניני. 8.האחת והיחידה שלכם מהבנות בשמיניה?-גם כדמות וגם כאישיות איה. 9.עוד סדרות שאתה רואה חוץ מהשמיניה? הטופ מודל הבאה. 10.עוד פורומים שאתה נמצא בהם בתפוז? כנל. 11.זמר או זמרת או להקה שאתה אוהב לשמוע? MCR ואמינם. 12.מה התחביבים שלך? מןזיקה, ספורט, ויציאות. 13.מקצוע שנוא עליך? הכל. 14.מקצוע אהוב עליך? חינוך. 15.אם היית יכול לשחק דמות מכל הסדרה שמיניה במי היית בוחר?(רוח'לה? יש מצב?) לילי או איה. 16.אתה משחק שש בש ברשת play65? ממש לא. 17.לסיום מה הייתם רוצים להגיד לשני המנהלים של הפורום שדואגים ועובדים קשה כדי שיהיה לנו פורום מסודר ומכובד רק כדי שנהנה פה מה הייתם אומרים להם? אני הייתי אומר שבן מלך וליהי מלכה
זה גם מה שאני הייתי אומרת. כל הכבוד לשניכם על ההשקעה המדהימה הזאת בפורום! פשוט מדהים.
דרינה.

ושוב אני :) נתקפתי רצון עז לשאלונים

1.מה שמך? נועה 2.אתה זכר או נקבה? נקבה 3.אם הייתה לך אפשרות להחליף את שמך לאיזה שם היית מחליף? לא הייתי מחליפה. פעם רציתי.. 4.מה הדבר הראשון שעולה לך בראש? בגלל ששאלתם לא עלה לי כלום
5.איך תגדיד את עצמך במילה אחת? עוד מישי שאלה אותי את זה ולא ידעתי לענות לה.. 6.אם שואלים אותך עכשיו מה המצב איך תענה בשתי מילים? עייפות יתר. 7.האחד והיחיד שלך רק מהבנים בשמיניה?-גם כדמות וגם כאישיות: דורי
8.האחת והיחידה שלכם מהבנות בשמיניה?-גם כדמות וגם כאישיות: מיקה.. 9.עוד סדרות שאתה רואה חוץ מהשמיניה? יש מלא.. 10.עוד פורומים שאתה נמצא בהם בתפוז? אין.. 11.זמר או זמרת או להקה שאתה אוהב לשמוע? קלי קלארקסון
12.מה התחביבים שלך? מחשב, טלויזיה, צופים, ולישון :) 13.מקצוע שנוא עליך? היסטוריה, תנ"ך וכל אלהה 14.מקצוע אהוב עליך? אנגלית 15.אם היית יכול לשחק דמות מכל הסדרה שמיניה במי היית בוחר?(רוח'לה? יש מצב?)אממ, מיקה 16.אתה משחק שש בש ברשת play65? לא, אבל אחי משחק
17.לסיום מה הייתם רוצים להגיד לשני המנהלים של הפורום שדואגים ועובדים קשה כדי שיהיה לנו פורום מסודר ומכובד רק כדי שנהנה פה מה הייתם אומרים להם? אתם עושים עבודה מצויינת..

זה נשמע כמו הצעה אכזרית

כי חבל אבל בכל זאת אם הוא רוצה לשחק אז לא מפריע לי שייקח בחשבון שאם יש לו כמה דולרים בכלל בחשבון אז הם ייעלמו מהר בעצם יותר מדי מהר

KiShKooSh

New member
זאת חן, אני אצל ביקי../images/Emo9.gifעונה...

1.מה שמך?חן 2.אתה זכר או נקבה?נקבה 3.אם הייתה לך אפשרות להחליף את שמך לאיזה שם היית מחליף?לידיה(לא) 4.מה הדבר הראשון שעולה לך בראש?"מה כתבת?" כי ביקי בדיוק שאלה 5.איך תגדיד את עצמך במילה אחת?תגדיד? 6.אם שואלים אותך עכשיו מה המצב איך תענה בשתי מילים?בי, קי 9.עוד סדרות שאתה רואה חוץ מהשמיניה?לא 10.עוד פורומים שאתה נמצא בהם בתפוז?לא ממש 11.זמר או זמרת או להקה שאתה אוהב לשמוע?שייגעצ 12.מה התחביבים שלך?משחק ועיתונאות 13.מקצוע שנוא עליך?טמטומתיקה 14.מקצוע אהוב עליך?מקצוע שהתבטל 15.אם היית יכול לשחק דמות מכל הסדרה שמיניה במי היית בוחר?(רוח'לה? יש מצב?)מיקה 16.אתה משחק שש בש ברשת play65?לא... 17.לסיום מה הייתם רוצים להגיד לשני המנהלים של הפורום שדואגים ועובדים קשה כדי שיהיה לנו פורום מסודר ומכובד רק כדי שנהנה פה מה הייתם אומרים להם?ביקי הייתה אומרת:
מוטי

נעמקה19

New member
זאת להקה!

יש לה כל מני שירים... את בטוח מכירה את השירים אבל לא את השם! נגיד..אהה... "משקאות חריפים"

KiShKooSh

New member
זאת ביקי, אני אצלי בבית../images/Emo9.gifמוטי

1.מה שמך? ביקי(שמי המלא והאמיתי(כן גם בת.ז) וקאו לי היום פעמיים בקי
ופעם אחת רות
. 2.אתה זכר או נקבה?נקבה 3.אם הייתה לך אפשרות להחליף את שמך לאיזה שם היית מחליף?טוב לי עם ביקי
(בטח ליהי תכתוב הילי..) 4.מה הדבר הראשון שעולה לך בראש?ניסן 5.איך תגדיד את עצמך במילה אחת?ביקי 6.אם שואלים אותך עכשיו מה המצב איך תענה בשתי מילים?סבב בה(זה 2 מילים
) 7.האחד והיחיד שלך רק מהבנים בשמיניה?-גם כדמות וגם כאישיותאבנר
8.האחת והיחידה שלכם מהבנות בשמיניה?-גם כדמות וגם כאישיותליאת ביין. היא מקסימה 9.עוד סדרות שאתה רואה חוץ מהשמיניה?אם אתה קורא לציפורלה סידרה
(סידרת הצגות נו..) כל המ"מים מקסימים 10.עוד פורומים שאתה נמצא בהם בתפוז?תאטרון 11.זמר או זמרת או להקה שאתה אוהב לשמוע?שוטי הנבואה 12.מה התחביבים שלך?משחק(אבל מהלב
), פויזינג ואני נראה לי חוזרת לסוסים 13.מקצוע שנוא עליך?לשון 14.מקצוע אהוב עליך?היסטוריה 15.אם היית יכול לשחק דמות מכל הסדרה שמיניה במי היית בוחר?(רוח'לה? יש מצב?)לידיה
! 16.אתה משחק שש בש ברשת play65?לא למה לי? 17.לסיום מה הייתם רוצים להגיד לשני המנהלים של הפורום שדואגיםועובדים קשה כדי שיהיה לנו פורום מסודר ומכובד רק כדי שנהנה פה מה הייתם אומרים להם?היי
?!

Super Chuly

New member
עונה...

1.מה שמך? ליהי 2.אתה זכר או נקבה? נקבה 3.אם הייתה לך אפשרות להחליף את שמך לאיזה שם היית מחליף? עמית או נועם 4.מה הדבר הראשון שעולה לך בראש? שאני צריכה לחזור ללמוד למתכונת בתולדות הקולנוע 5.איך תגדיד את עצמך במילה אחת? ליהי 6.אם שואלים אותך עכשיו מה המצב איך תענה בשתי מילים? אין תלונות 7.האחד והיחיד שלך רק מהבנים בשמיניה?-גם כדמות וגם כאישיות: לא ברור שדני (ררררר)? 8.האחת והיחידה שלכם מהבנות בשמיניה?-גם כדמות וגם כאישיות: שירה, מגניבת העל! 9.עוד סדרות שאתה רואה חוץ מהשמיניה? חברים, דאבל דייט, להתחיל מחדש 10.עוד פורומים שאתה נמצא בהם בתפוז? כפר סבא, שמיניסטים, תיאטרון וכשרונות צעירים 11.זמר או זמרת או להקה שאתה אוהב לשמוע? יש המון, יותר מדי מכדי לפרט פה 12.מה התחביבים שלך? תיאטרון, עריכה 13.מקצוע שנוא עליך? מתמטיקה 14.מקצוע אהוב עליך? תיאטרון, תולדות הקולנוע 15.אם היית יכול לשחק דמות מכל הסדרה שמיניה במי היית בוחר?(רוח'לה? יש מצב?) יש מצב שרוחל'ה, אבל עדיף ניצן 16.אתה משחק שש בש ברשת play65? אני מתוודה- אני לא יודעת לשחק שש בש 17.לסיום מה הייתם רוצים להגיד לשני המנהלים של הפורום שדואגים ועובדים קשה כדי שיהיה לנו פורום מסודר ומכובד רק כדי שנהנה פה מה הייתם אומרים להם? וואו, זה יהיה מוזר... אבל תודה על המחמאה ליהי :)

למה מוזר ליהי?

אחרי זה שעזרת לי כל כך והאמנת לי מכולם על מה שקרה עם אחי מגיע לך תודה מכל הלב
שבת שלום לכולם!!

../images/Emo55.gif../images/Emo41.gifעונה../images/Emo41.gif../images/Emo55.gif

1.מה שמך?סתיו
2.אתה זכר או נקבה?נקבה
3.אם הייתה לך אפשרות להחליף את שמך לאיזה שם היית מחליף?הילי- לא בגלל הילי ילון.. זה פשוט שם יפה, או הילה משו בסגנון... ואולי גם לפלור או סול
4.מה הדבר הראשון שעולה לך בראש?חסוי
5.איך תגדיד את עצמך במילה אחת?אין מילה אחת
6.אם שואלים אותך עכשיו מה המצב איך תענה בשתי מילים?הכל טוב
7.האחד והיחיד שלך רק מהבנים בשמיניה?-גם כדמות וגם כאישיותידידיה- ניני
8.האחת והיחידה שלכם מהבנות בשמיניה?-גם כדמות וגם כאישיותהילי-איה
9.עוד סדרות שאתה רואה חוץ מהשמיניה?רבלדה ופלוריסיינטה
10.עוד פורומים שאתה נמצא בהם בתפוז?אני קוראת ברבלדה ופלוריסיינטה
11.זמר או זמרת או להקה שאתה אוהב לשמוע?רבלדה-RBD
12.מה התחביבים שלך?לשיר לרקוד לראות השמיניה ולגלוש באינטרנט
13.מקצוע שנוא עליך?ספורט
14.מקצוע אהוב עליך?ספרות
15.אם היית יכול לשחק דמות מכל הסדרה שמיניה במי היית בוחר?(רוח'לה? יש מצב?)איה או ניצן
16.אתה משחק שש בש ברשת play65?לא
17.לסיום מה הייתם רוצים להגיד לשני המנהלים של הפורום שדואגים ועובדים קשה כדי שיהיה לנו פורום מסודר ומכובד רק כדי שנהנה פה מה הייתם אומרים להם?שהם עושים עבודה נהדרת ושהם מדהימים

Seas Girl

New member
עונהה ../images/Emo189.gif

מה שמך? רוני אתה זכר או נקבה? נקבה אם הייתה לך אפשרות להחליף את שמך לאיזה שם היית מחליף? מאיה או שיר... מה הדבר הראשון שעולה לך בראש? מסינג'ר איך תגדיד את עצמך במילה אחת? מוזרה אם שואלים אותך עכשיו מה המצב איך תענה בשתי מילים? טוב מאוד... האחד והיחיד שלך רק מהבנים בשמיניה?-גם כדמות וגם כאישיות? ניני... האחת והיחידה שלכם מהבנות בשמיניה?-גם כדמות וגם כאישיות? רוני... עוד סדרות שאתה רואה חוץ מהשמיניה? כל הסדרות בערוץ 2 בערב...
עוד פורומים שאתה נמצא בהם בתפוז? האלופה, זיהוי שירים ונולד לרקוד זמר או זמרת או להקה שאתה אוהב לשמוע? משינה מה התחביבים שלך? לקרוא ספרים, לשמוע מוזיקה...
מקצוע שנוא עליך? מתימטיקה
מקצוע אהוב עליך? ספרות... אם היית יכול לשחק דמות מכל הסדרה שמיניה במי היית בוחר? נראה לי שרוני או מיקה אתה משחק שש בש ברשת? לא... לסיום מה הייתם רוצים להגיד לשני המנהלים של הפורום שדואגים ועובדים קשה כדי שיהיה לנו פורום מסודר ומכובד רק כדי שנהנה פה מה הייתם אומרים להם? כל הכבוד לכם
חיחי...

../images/Emo41.gifעונה../images/Emo70.gif

1.מה שמך?אורטל
2.אתה זכר או נקבה?נקבה
3.אם הייתה לך אפשרות להחליף את שמך לאיזה שם היית מחליף?אמממ וואי לא יודעת.. שאלה קשה. חח אבל מתאים לי השם אורטל
4.מה הדבר הראשון שעולה לך בראש?המבחן בערבית
5.איך תגדיד את עצמך במילה אחת?חמודה 6.אם שואלים אותך עכשיו מה המצב איך תענה בשתי מילים?חביב ביותר 7.האחד והיחיד שלך רק מהבנים בשמיניה?-גם כדמות וגם כאישיותניני\ידידה 8.האחת והיחידה שלכם מהבנות בשמיניה?-גם כדמות וגם כאישיותרוני\דון (השולטת
) 9.עוד סדרות שאתה רואה חוץ מהשמיניה?פלורנסייטה 10.עוד פורומים שאתה נמצא בהם בתפוז?אין חחחחחחח 11.זמר או זמרת או להקה שאתה אוהב לשמוע?אמממ את אוהבת לשמוע את ביונסה, קלי קלרסון וכו' 12.מה התחביבים שלך?לישון,להיות במחשב, לשיר, לשחק ולירקוד
13.מקצוע שנוא עליך?ע=ר=ב=י=ת 14.מקצוע אהוב עליך?אמממ לא יודעת
15.אם היית יכול לשחק דמות מכל הסדרה שמיניה במי היית בוחר?(רוח'לה? יש מצב?)חחחחחחח אין מצב
ניראה לי את התפקיד של דגנית או של ניצן.. 16.אתה משחק שש בש ברשת play65?חחחח לא 17.לסיום מה הייתם רוצים להגיד לשני המנהלים של הפורום שדואגים ועובדים קשה כדי שיהיה לנו פורום מסודר ומכובד רק כדי שנהנה פה מה הייתם אומרים להם?ש... כפרעלייהם
ותודה

למעלה