שאלון לסוף שבוע

שאלון לסוף שבוע

***השאלון מיועד גם ללשון זכר וגם ללשון נקבה*** 1.מה שמך? 2.אתה זכר או נקבה? 3.אם הייתה לך אפשרות להחליף את שמך לאיזה שם היית מחליף? 4.מה הדבר הראשון שעולה לך בראש? 5.איך תגדיד את עצמך במילה אחת? 6.אם שואלים אותך עכשיו מה המצב איך תענה בשתי מילים? 7.האחד והיחיד שלך רק מהבנים בשמיניה?-גם כדמות וגם כאישיות 8.האחת והיחידה שלכם מהבנות בשמיניה?-גם כדמות וגם כאישיות 9.עוד סדרות שאתה רואה חוץ מהשמיניה? 10.עוד פורומים שאתה נמצא בהם בתפוז? 11.זמר או זמרת או להקה שאתה אוהב לשמוע? 12.מה התחביבים שלך? 13.מקצוע שנוא עליך? 14.מקצוע אהוב עליך? 15.אם היית יכול לשחק דמות מכל הסדרה שמיניה במי היית בוחר?(רוח'לה? יש מצב?) 16.אתה משחק שש בש ברשת play65? 17.לסיום מה הייתם רוצים להגיד לשני המנהלים של הפורום שדואגים ועובדים קשה כדי שיהיה לנו פורום מסודר ומכובד רק כדי שנהנה פה מה הייתם אומרים להם? אני הייתי אומר שבן מלך וליהי מלכה

Rioter

New member
בויאקה. אנלאמרגישה טוב. ../images/Emo10.gif

.מה שמך? שיר. 2.אתה זכר או נקבה? נקבה. 3.אם הייתה לך אפשרות להחליף את שמך לאיזה שם היית מחליף? גם עכשיו יש לי אפשרות, אבל אני עדיין לא רוצה. 4.מה הדבר הראשון שעולה לך בראש? אלונ מגניב. [ליהי מכירה אותו.] 5.איך תגדיד את עצמך במילה אחת? מוזרה. 6.אם שואלים אותך עכשיו מה המצב איך תענה בשתי מילים? המ, סביר. 7.האחד והיחיד שלך רק מהבנים בשמיניה?-גם כדמות וגם כאישיות דורי. 8.האחת והיחידה שלכם מהבנות בשמיניה?-גם כדמות וגם כאישיות רציתי לכתוב מיקה, אבל איה די מזכירה אותי. 9.עוד סדרות שאתה רואה חוץ מהשמיניה? קצרים. 10.עוד פורומים שאתה נמצא בהם בתפוז? כלבים, ואני נמצאת גם בקומונות. 11.זמר או זמרת או להקה שאתה אוהב לשמוע? שלמה ארצי. 12.מה התחביבים שלך? לאהוב, לחבק, לדבר, להקשיב, לישון, לצחוק, לצייר, לקרוא, לכתוב. 13.מקצוע שנוא עליך? ספורט ואנגלית. 14.מקצוע אהוב עליך? מתמטיקה, היה מבחן ממש קל היום - ולא למדתי בסוף. וגם היסטוריה ואזרחות. 15.אם היית יכול לשחק דמות מכל הסדרה שמיניה במי היית בוחר?(רוח'לה? יש מצב?) ניצן מגניבה לחלוטין, אבל אני לא חושבת שיש לי את הכישרון להחליף את אחת מהדמויות. 16.אתה משחק שש בש ברשת play65? אני לא משחקת שש-בש. 17.לסיום מה הייתם רוצים להגיד לשני המנהלים של הפורום שדואגים ועובדים קשה כדי שיהיה לנו פורום מסודר ומכובד רק כדי שנהנה פה מה הייתם אומרים להם? המ. כובע?

נעמקה19

New member
אוי! תרגישי טוב כפרה!

תמיד כשאני לא מרגישה טוב, אני מעיינת בתיקית "אדית חצור" במחשב שלי..ואז אני מרגישה אחלה בחלה! כיון ולך אין תיקיית אדית חצור (למיטב ידיעתי
) החלטתי לצרף לך תמונה מהממת של אדית, לשפר לך ת'מצב רוח!

נעמקה19

New member
עונה ../images/Emo194.gif

1.מה שמך? נעם 2.אתה זכר או נקבה? נקבה
3.אם הייתה לך אפשרות להחליף את שמך לאיזה שם היית מחליף? שיר 4.מה הדבר הראשון שעולה לך בראש?עכשיו? ששיר (dollzy) תשלח לי כבר את התמונות החדשות שהיא צילמה של אדית
5.איך תגדיד את עצמך במילה אחת? זה קשה. אין לי מושג 6.אם שואלים אותך עכשיו מה המצב איך תענה בשתי מילים?הכל סבבה! 7.האחד והיחיד שלך רק מהבנים בשמיניה?-גם כדמות וגם כאישיות: ניני 8.האחת והיחידה שלכם מהבנות בשמיניה?-גם כדמות וגם כאישיות: דגנית 9.עוד סדרות שאתה רואה חוץ מהשמיניה? קצרים
10.עוד פורומים שאתה נמצא בהם בתפוז? אני רק בפורום הזה
11.זמר או זמרת או להקה שאתה אוהב לשמוע?הביטלס, אבריל לאבין, קלי קלארקסון, מוניקה סקס, משינה, בית הבובות...ועוד ועוד
12.מה התחביבים שלך?לראות השמיניה, להיות על המחשב, לדבר על כל העולםן
, לראות סרטים, לשחק...
13.מקצוע שנוא עליך?מתמטיקה
14.מקצוע אהוב עליך?מדעים
15.אם היית יכול לשחק דמות מכל הסדרה שמיניה במי היית בוחר?(רוח'לה? יש מצב?) או לילי, או דגנית (אם זה היה בעונה הקודמת
), או מיקה. ולא היתה לי בעיה לשחק את רוחלה..
16.אתה משחק שש בש ברשת play65? לא 17.לסיום מה הייתם רוצים להגיד לשני המנהלים של הפורום שדואגים ועובדים קשה כדי שיהיה לנו פורום מסודר ומכובד רק כדי שנהנה פה מה הייתם אומרים להם? מה הייתי אומרת להם? תמשיכו כך, כפרות

עונה

1.מה שמך?ליהי 2.אתה זכר או נקבה?נקבה 3.אם הייתה לך אפשרות להחליף את שמך לאיזה שם היית מחליף?
הילי
או שירה ! 4.מה הדבר הראשון שעולה לך בראש?אם הילי בעונה השלישית??!! 5.איך תגדיד את עצמך במילה אחת?ליהילי 6.אם שואלים אותך עכשיו מה המצב איך תענה בשתי מילים?בסדר גמור
7.האחד והיחיד שלך רק מהבנים בשמיניה?-גם כדמות וגם כאישיות
ידידיה ויטל-ניני
8.האחת והיחידה שלכם מהבנות בשמיניה?-גם כדמות וגם כאישיות כמובן ברור ש..
ה
י
ל
י י
ל
ו
ן ה=מ=ו=ש=ל=מ=ת!!----א
י
ה!!
9.עוד סדרות שאתה רואה חוץ מהשמיניה?השיר שלנו 10.עוד פורומים שאתה נמצא בהם בתפוז?שומרת אמונים
11.זמר או זמרת או להקה שאתה אוהב לשמוע? אין אחד מיוחד 12.מה התחביבים שלך?לשחק, לשיר, לצייר, לראות השמיניה! 13.מקצוע שנוא עליך?אנגלית 14.מקצוע אהוב עליך?קורסים, מחשבים, ערבית, מורשת ועוד 15.אם היית יכול לשחק דמות מכל הסדרה שמיניה במי היית בוחר?(רוח'לה? יש מצב?)לא.. את איה כי היא דמות מדהימה!! 16.אתה משחק שש בש ברשת play65?מה?? 17.לסיום מה הייתם רוצים להגיד לשני המנהלים של הפורום שדואגים ועובדים קשה כדי שיהיה לנו פורום מסודר ומכובד רק כדי שנהנה פה מה הייתם אומרים להם?אתם אחלה! המשיכו כך!
ליהי לאב הילי

עונה!!

1.מה שמך?אביב 2.אתה זכר או נקבה?נקבעע 3.אם הייתה לך אפשרות להחליף את שמך לאיזה שם היית מחליף?נממ לבת לאורה לבן לאורי 4.מה הדבר הראשון שעולה לך בראש?מוזיקעע 5.איך תגדיד את עצמך במילה אחת?שינשילה 6.אם שואלים אותך עכשיו מה המצב איך תענה בשתי מילים?סבבי בבי 7.האחד והיחיד שלך רק מהבנים בשמיניה?-גם כדמות וגם כאישיות:ידיה ויטל נינו'ש 8.האחת והיחידה שלכם מהבנות בשמיניה?-גם כדמות וגם כאישיות:נממ הילי ילון-איו'שש 9.עוד סדרות שאתה רואה חוץ מהשמיניה?נממ כלום 10.עוד פורומים שאתה נמצא בהם בתפוז?כלום 11.זמר או זמרת או להקה שאתה אוהב לשמוע?להקה-הראסמוס
12.מה התחביבים שלך?לשמוע מוזיקעע 13.מקצוע שנוא עליך?חשבון בעע 14.מקצוע אהוב עליך?אנגלית שפה ולשוןן 15.אם היית יכול לשחק דמות מכל הסדרה שמיניה במי היית בוחר?(רוח'לה? יש מצב?): נממ לא יודעעתת 16.אתה משחק שש בש ברשת play65?לא 17.לסיום מה הייתם רוצים להגיד לשני המנהלים של הפורום שדואגים ועובדים קשה כדי שיהיה לנו פורום מסודר ומכובד רק כדי שנהנה פה מה הייתם אומרים להם?אין לי כח לענות על השאלההה אני הייתי אומר שבן מלך וליהי מלכה

KiShKooSh

New member
ליהי שמעתי מחן ש...

סיפרת לה על הילדה ששינתה את השם בת"ז ל"הילי" בגלל הילי ילון. ואת אומרת שיתחילו לקרוא לך הילי. תאמת הילדה הזו ששינתה את השם, לטעמי זה ממש ממש ממש עצוב. אפשר להעריץ, אפילו עד דמעות, אבל היא כבר איבדה את הגבול בין ה"הערצה" לבינה. היא הפכה את הדמות לעצמה. גם את הולכת לכיוון, ואני דואגת. כי את ליהי, ליהי ליהי ליהי, אל תעבדי את הגבול הזה בינך לבין הילי

אין לי כוונה להחליף את השם..

אבל חברות שלי וגם מהפורום קוראים לי לפעמים הילי כשם חיבה לא כשם שלי

דופנה19

New member
עונה../images/Emo9.gif

1.מה שמך?דפנה 2.אתה זכר או נקבה?נקבה
3.אם הייתה לך אפשרות להחליף את שמך לאיזה שם היית מחליף?מאיה
4.מה הדבר הראשון שעולה לך בראש?תות
5.איך תגדיד את עצמך במילה אחת?לא יודעת...
6.אם שואלים אותך עכשיו מה המצב איך תענה בשתי מילים?אפילו מילה אחת... חצב
7.האחד והיחיד שלך רק מהבנים בשמיניה?-גם כדמות וגם כאישיותידידיה
8.האחת והיחידה שלכם מהבנות בשמיניה?-גם כדמות וגם כאישיותשירה ש-ו-ל-ט-ת
9.עוד סדרות שאתה רואה חוץ מהשמיניה?ארץ נהדרת קצרים.. כשהיה רוקדים עם כוכבים ונולד לרקוד.. ולא זוכרת...
10.עוד פורומים שאתה נמצא בהם בתפוז?רק פה לפי מה שאני יודעת
11.זמר או זמרת או להקה שאתה אוהב לשמוע?אממ... לא יודעת אבריל לאבין.. הביטלס ... ולא זוכרת.. 12.מה התחביבים שלך?לרקוד.. לראות השמינייה
להיות בתפוז... לדבר בטלפון.. ולישון
13.מקצוע שנוא עליך?היסטוריה.. 14.מקצוע אהוב עליך?תקשורת וצרפתית(קל
) 15.אם היית יכול לשחק דמות מכל הסדרה שמיניה במי היית בוחר?(רוח'לה? יש מצב?) מיקה.. ויש מצב לרוחלה... למה לא
16.אתה משחק שש בש ברשת play65?לא.. 17.לסיום מה הייתם רוצים להגיד לשני המנהלים של הפורום שדואגים ועובדים קשה כדי שיהיה לנו פורום מסודר ומכובד רק כדי שנהנה פה מה הייתם אומרים להם?תמשיכו כך
הודגש באמצעות מדגישומטיק

למעלה