שאלון למשועממים!!!!!!!

שאלון למשועממים!!!!!!!

אז הנה שאלון חדש הזיכרון הראשון שלך: האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני? האם נהגת לאכול דברים מוזרים? המקצוע האחרון שנכשלת בו: המקצועות שהכי אהבת: האם עברת דירה? (לאן? וכמה פעמים?) האם עברת עיר? איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? השיר האחרון ששרת: השיר האחרון מהאירוויזיון ששמעת: הדבר האחרון שצחקת בגללו: הפעם האחרונה שבכית: הפעם האחרונה שהתכוננת למבחן: האדם האחרון שראית: האיש האחרון שרבת איתו: הדבר האחרון שאמרת: הדבר האחרון שאכלת: הדבר האחרון ששתית: הדבר האחרון שקנית: האיש האחרון שראית: השיר האחרון ששממעת: הדיסק האחרון שקנית: הפעם האחרונה שגנבת: הפעם האחרונה שעזרת לאמא: הדבר הכי מטורף שעשית: הווה שיער נוכחי: בגדים נוכחיים: תמונת דסקטופ נוכחית: חבר\ה? אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? האם אתה עייף? האם אתה רעב? את מי אתה הכי רוצה לחבק? ממה הכי נמאס לך? את מי היית רוצה להרוג? הכי פחות מהנה? עתיד חושב הרבה על העתיד? מפחד ממנו? רוצה לגור במקום אחר? העתיד הממש רחוק מה הקריירה שלך הולכת להיות? איפה אתה הולך לגור? כמה ילדים אתה רוצה? איך תקרא\י לילדים שלך? באיזה סוג של מכונית תנהג? איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנים? תודה רבה:)

עונהנה

אז הנה שאלון חדש הזיכרון הראשון שלך: אממ..הבעיות שהייתי עושה חח האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני? חח הייתי טומבוי האם נהגת לאכול דברים מוזרים? לאא המקצוע האחרון שנכשלת בו: איכסטוריה המקצועות שהכי אהבת: תנ"ך..עיצוב גרפי ולשון האם עברת דירה? (לאן? וכמה פעמים?) כןןן האם עברת עיר? לא איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? נתפשרת על 2 ...בלתי נישכחתת השיר האחרון ששרת: "נפלת חזק" השיר האחרון מהאירוויזיון ששמעת:yassou maria הדבר האחרון שצחקת בגללו: איזה תגובה בפורום הפעם האחרונה שבכית: לפני כמה ימים הפעם האחרונה שהתכוננת למבחן: לפני שעה האדם האחרון שראית: אמא האיש האחרון שרבת איתו:אחת כלבהה.. הדבר האחרון שאמרת: יאסו מריה חחח הדבר האחרון שאכלת: אמממ...טוסט הדבר האחרון ששתית: נס הדבר האחרון שקנית: חולצהה האיש האחרון שראית: אחש'לי \= השיר האחרון ששממעת: "איפה היית"-שיר מקורי של חברה הדיסק האחרון שקנית: לא קונה דיסקים הפעם האחרונה שגנבת:שמע ישראל -בחיים חחח הפעם האחרונה שעזרת לאמא: אתמול הדבר הכי מטורף שעשית: החלקתי ממפל שהייתי קטנה הווה שיער נוכחי: אסוף בגדים נוכחיים: מכנס קצרר..והחולצה הכי נוחה בארץ חחח חבר\ה? בדרך.. אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: דודה מקנדה =] האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? האם אתה עייף? כןןן האם אתה רעב? לאאאא את מי אתה הכי רוצה לחבק? את אחיין שלי ממה הכי נמאס לך? מאיכסטוריהההההההההה את מי היית רוצה להרוג? רק ה' הורג הכי פחות מהנה? ללמוד לבגרות עתיד חושב הרבה על העתיד? כן מפחד ממנו? קצת רוצה לגור במקום אחר? כן העתיד הממש רחוק מה הקריירה שלך הולכת להיות? מעצבת גקפית מקצועית איפה אתה הולך לגור? ארגנטינה כמה ילדים אתה רוצה? כמה שיותר איך תקרא\י לילדים שלך? עד אז ה' גדול באיזה סוג של מכונית תנהג? אופנוע 800 ק"מ איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנים? עם המשפחה היפה שלי באחד מהאיים הטרופים חחח

עונה אוינננקקקקקק../images/Emo109.gif

הזיכרון הראשון שלך: שהפלתי את אחותי האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני? קצת כן האם נהגת לאכול דברים מוזרים? לאאאאא המקצוע האחרון שנכשלת בו: מתמטיקה חח המקצועות שהכי אהבת:אומנותתתתת האם עברת דירה? (לאן? וכמה פעמים?)לא האם עברת עיר?כה איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? אששששש השיר האחרון ששרת: למה לא -שריף השיר האחרון מהאירוויזיון ששמעת:פוש דה באטןןןןןן הדבר האחרון שצחקת בגללו: המאמי שלייייייייי הפעם האחרונה שבכית: אתמול בסרט עידן הקרח חח הפעם האחרונה שהתכוננת למבחן:שנה וחצי בערך האדם האחרון שראית: אבא שלי האיש האחרון שרבת איתו:חברה שלי הדבר האחרון שאמרת: מעוואתק
הדבר האחרון שאכלת: אמממ...פיתה עם שוקולד הדבר האחרון ששתית: מים הדבר האחרון שקנית: כרטיס לגן חיות :
האיש האחרון שראית:שאלתםםםםםםםםם השיר האחרון ששממעת: למה לא- שריף הדיסק האחרון שקנית: לאאאאאאאאאא קונה הפעם האחרונה שגנבת:או......אממ....זה היה מזמן לא זוכרת הפעם האחרונה שעזרת לאמא: פייייייי....לא זוכרת הדבר הכי מטורף שעשית: / הווה שיער נוכחי: תלתלים שחור בגדים נוכחיים: גופיה גוזית גינ'ס 3/4 תמונת דסקטופ נוכחית: של זקנה טורקית חבר\ה? כה אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: הבבון הזה עם התחת הקופני
האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כה האם אתה עייף? כה האם אתה רעב? לא את מי אתה הכי רוצה לחבק? את פוקהההההההההההה הבת שלייייי וגם את אביירםםםםםםםםם ממה הכי נמאס לך? מהצבא את מי היית רוצה להרוג? המפקדות שלי הכי פחות מהנה? לקום בבוקר עתיד חושב הרבה על העתיד? לא ממש מפחד ממנו? א רוצה לגור במקום אחר?כה העתיד הממש רחוק מה הקריירה שלך הולכת להיות? מקווה שאיזה מנהלת חשובונת משהו בשביל זה צריך ללמוד אין לי כוח איפה אתה הולך לגור? חולון בת ים ראשון רק לא ת"אאאאא כמה ילדים אתה רוצה? 3 איך תקרא\י לילדים שלך? מוחמד אחמד ופטימה באיזה סוג של מכונית תנהג? טרנזיט 2005 לבנה עם כתוביות בצד בצבע כתום איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנים?נשואה בית משפחה כלב

ייאללה נעביר ת'זמן בכיף

הזיכרון הראשון שלך: התנדנדתי בנדנדה גבוה מידי והיה בא לי לקפוץ.. וככה פתחתי ת'ראש כשהייתי בת 5 וחצי האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני? אמ.. היינו משחקים כדורגל אבל כל השכונה עם עוד חברות האם נהגת לאכול דברים מוזרים? אמ... לא יודעת.. המקצוע האחרון שנכשלת בו: החיים שלי המקצועות שהכי אהבת: לשון.. חחחחחחחחחחחחח האם עברת דירה? (לאן? וכמה פעמים?) איזה דירה איזה נעליים האם עברת עיר?אין מצב איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? ערסית השיר האחרון ששרת: Luz Divina - In Your Eyes השיר האחרון מהאירוויזיון ששמעת:Eurovision_Greece_2007_Sarbel_-_Geia_Sou_Maria ואהבתי הדבר האחרון שצחקת בגללו: על הכאפות שדורי קיבל היום באלופה מאבא שלו.. חחחחחחחח זה היה מצחיק הפעם האחרונה שבכית: אמ.. לא זוכרת הפעם האחרונה שהתכוננת למבחן:לתאוריה לפני חודשיים או שלוש האדם האחרון שראית:אמא'שלי האיש האחרון שרבת איתו:לא רבה.. רק מקללת הדבר האחרון שאמרת:"אמא תביאי מגבת" הדבר האחרון שאכלת: צ'יפס וזה תקוע לי בגרון הדבר האחרון ששתית: מים הדבר האחרון שקנית: חולצה אדומה היום. האיש האחרון שראית: אמא'שלי השיר האחרון ששממעת: Luz Divina - In Your Eyes זה על ריפיט הדיסק האחרון שקנית: לא קניתי בחיים הפעם האחרונה שגנבת: שבוע שעבר גנבתי מצית.. חעחעחעחע הגונב מגנב פטור הפעם האחרונה שעזרת לאמא: לא זוכרת הדבר הכי מטורף שעשית:התחפשתי לערביה ושידרתי.. בעצם זה הדבר הכי דבילי שעשיתי הווה שיער נוכחי: שחור בגדים נוכחיים: לבנים תמונת דסקטופ נוכחית: הכלב שלי חבר\ה? להההה אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: גידאמק?!~@!@?#!@#?!~ האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? תמיד.. ואם אני עושה אז אני עושה חצי האם אתה עייף? מאודדדד האם אתה רעב? לא את מי אתה הכי רוצה לחבק? את הכסף של גידאמק!!!!!!!!!!! ממה הכי נמאס לך? משחצנים את מי היית רוצה להרוג? את גידאמק ולברוח עם הכסף שלו... הכי פחות מהנה? לא הבנתי עתיד חושב הרבה על העתיד? לא.. אם הייתי חושבת היה יוצא ממני משהו מפחד ממנו?לההההה רוצה לגור במקום אחר? כן ברחוב סומסום ולהביא מכות לקיפי העתיד הממש רחוק מה הקריירה שלך הולכת להיות? למכור פלאפל איפה אתה הולך לגור? בבית של פיסטוק כמה ילדים אתה רוצה? כמה שיותר יותר טוב איך תקרא\י לילדים שלך? צליל מיתר תו שיר סקסופון וכד'.. באיזה סוג של מכונית תנהג? חיפושית.. איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנים? בניו יורק אולי נמצא את עצמי שם...

eran2020

New member
יאללה אני עונהההההההההה ../images/Emo6.gif

הזיכרון הראשון? כשהגננת בגן חיפשה אותי לאתיופי ורקדתי חחחח, כל פעם שאני רואה את הקלטת אני נקרע מצחוק. האם בילדותך התנהגת כבן המין השני? לאאאאאא. האם נהגת לאכול דברים מוזרים? כההההה, אני אוהב לאכול גבינה לבנה עם טונה וכשהייתי ילד הייתי לוקח לחמנייה ושופך עליה שוקו חחחחחחח. המקצוע האחרון שנכשלת בו? מתמטיקה. המקצועות שהכי אהבת? היסטוריה ואנגלית. האם עברת דירה? עברתי לא מזמן לדירה שכורה לכמה חודשים כי אנחנו משפצים את הבית. האם עברת עיר? לא. איך את היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? עשוקה חחחחחחח. השיר האחרון ששרת? רק אותך אוהב הלילה. השיר האחרון מהאירווזיון ששמעת? ווטרלו של אבבא. הדבר האחרון שצחקת בגללו? רציתי להוציא שקית שנתלתה בטעות על כבל חשמל והרימו אותי והחזקתי מקל וכמעט נפלתי מקומה שנייה חחחחח. הפעם האחרונה שבכית? מתי לא? חחחחחחחחחחחח. הפעם האחרונה שהתכוננת למבחן? לפני 4 שנים ו-3 חודשים. האדם האחרון שראית? אבא שלי. האיש האחרון שרבת איתו? אני לא רב עם אף אחד, אני מסתדר עם כולם. הדבר האחרון שאמרת? מה זה השאלון המעפן הזה לעזאזל? חחחחחח. הדבר האחרון שאכלת? אבטיח. הדבר האחרון ששתית? ספרייט. הדבר האחרון שקנית? חוטיני אדום בשבילי חחחחחח. השיר האחרון ששמעת? אייל גולן מציאות אחרת. הדיסק האחרון שקנית? מי קונה? מורידים מקאזה חחחחחחחחחחח. הפעם האחרונה שגנבת? זה היה לפני כמה שנים כשהייתי בתיכון וחזרתי עם חבר הביתה והוא גנב עיתון מהמכולת והמוכר רדף אחרינו חחחחחח. הפעם האחרונה שעזרת לאמא? אתמול. הדבר הכי מטורף שעשית? אמרתי למישהו שכפול ממני אתה מכוער חחחחחח. שיער נוכחי? בלונדיני שטני. בגדים נוכחיים? ג'ינס וחולצת טריקו. אדם אחד? ברקת :)). האם אתה מתחמק ממטלה? לא, מה שאומרים אני עושה. האם אתה עייף? כל הזמן חחחחחחחחח. האם אתה רעב? לא ממש. את מי אתה הכי רוצה לחבק? את ברקת :)). ממה הכי נמאס לך? מאנשים ששואלים אותי מה אתה עושה בחיים חחחחחחחחח. את מי היית רוצה להרוג? אף אחד. חושב הרבה? כן. מפחד ממנו? לאאאא, מה שבא ברוך הבא. רוצה לגור במקום אחר? אולי בצפון באיזה מושב נחמד ואני אגדל כמה עצי פרי. מה הקריירה? הפקת אירועים או עיצוב פנים. איפה אתה הולך לגור? אולי בצפון. כמה ילדים אתה רוצה? פעם הלכתי לקוראת בקפה והיא אמרה שיהיו לי 3 ילדים. איך תקרא לילדים שלך? בת-תאיר. בן-דניאל. באיזה סוג של מכונית תנהג? קלנועית חחחחחחחחחחחח. איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנים? אני לא מתכנן, מה שיבוא יבוא, אני זורם. תודה רבה גם לך, נהניתי מאוד, ניפגש בשמחות וכל טוב.

bib2

New member
גם לי מצ'עמם../images/Emo199.gif

הזיכרון הראשון שלך: סתם מהיום בצהריים האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני? כן חח האם נהגת לאכול דברים מוזרים? לא.. המקצוע האחרון שנכשלת בו: מתמטיקה המקצועות שהכי אהבת:תיאטרוןןן
האם עברת דירה? (לאן? וכמה פעמים?) כן,שלושה פעמים האם עברת עיר?לא איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?סבירה לחלוטין השיר האחרון ששרת: הרואין-אביב גפן השיר האחרון מהאירוויזיון ששמעת:תשיר שזכה השנה.. הדבר האחרון שצחקת בגללו: קטע מהתוכנית זינזאנה חחח הפעם האחרונה שבכית: לפני כמה ימים ביום הולדת שלי לצערי הפעם האחרונה שהתכוננת למבחן:חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח האדם האחרון שראית: אבאשלי האיש האחרון שרבת איתו:אבאשלי הדבר האחרון שאמרת: "טוב שתוק" הדבר האחרון שאכלת: לבבות דקל
הדבר האחרון ששתית: לימונדה הדבר האחרון שקנית: ממתקים לחברה חולה
האיש האחרון שראית:אבא השיר האחרון ששממעת: Blackfield-1000 people הדיסק האחרון שקנית: Dissection-Storm of the lights bane-Where dead angels lie הפעם האחרונה שגנבת:שמע ישראל הפעם האחרונה שעזרת לאמא: השבוע מתישהו הדבר הכי מטורף שעשית: להוריד 3 שוטים של עארק בשלוש שניות
הווה שיער נוכחי: שחור,ארוך,חלק בגדים נוכחיים: טייץ וחולצה קצרה שחורה תמונת דסקטופ נוכחית: שלי ^_^
חבר\ה? אין אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה:כמה שהייתי רוצה...לא עקרוני מי זה ^_^ האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות?לא האם אתה עייף? קמתי משינה הרגע האם אתה רעב? תמיד חח את מי אתה הכי רוצה לחבק?את מי שהייתי רוצה שיהיה כאן ברגע זה.. ממה הכי נמאס לך? מהמצב הנוכחי המעפן הזה את מי היית רוצה להרוג? כמה אנשים שחובה עליהם למות חח
הכי פחות מהנה? שאין מה לראות בטלויזיה תלא מוצא תעצמך חחח עתיד חושב הרבה על העתיד? כמו כל אחד אני מניחה מפחד ממנו? לא .. רוצה לגור במקום אחר?מן הסתם זה ייקרה העתיד הממש רחוק מה הקריירה שלך הולכת להיות? הלוואי ויכולתי לדעת חח איפה אתה הולך לגור? בשכונההההההה כל שהיא אני חייבת חמימות סביבי לא בשכונה פלצנית בקיסריהה שיכון ד שליטה!!!
סתם,מקום חם טוב שיהיה לי כיף לגור שם כמה ילדים אתה רוצה?3,4 איך תקרא\י לילדים שלך? באיזה סוג של מכונית תנהג? אופנועים שליטה
איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנים?מטיילת בעולם ונהנית מכל רגע בחיים,במצב כלכלי מצוין והרגשה מעולה בלב

הפסקה קצת חח

הזיכרון הראשון שלך: יומולדת 3 שלי חח האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני? לאאאא האם נהגת לאכול דברים מוזרים? נופ המקצוע האחרון שנכשלת בו: היסטוריה המקצועות שהכי אהבת: אף מקצוע..אבל פסיכולוגיה אם כבר האם עברת דירה? (לאן? וכמה פעמים?) כן פעמיים האם עברת עיר?כע איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? טובהה השיר האחרון ששרת: הבוקר יאיר<<חריש על השיר חחחחחחחח השיר האחרון מהאירוויזיון ששמעת: של הרוסי הזה מלפניי שנתיים"נוור לט יו גו" נריאה לי זה השם חח שיר יפה! הדבר האחרון שצחקת בגללו: נזכרנו אני וחברה שלי בדברים שקרו לנו באילת חחח היה מצחיק הפעם האחרונה שבכית: היום..אבל מרוב צחוק חחחחחחחחחחחח אין אין היה מצחיק... הפעם האחרונה שהתכוננת למבחן: עכשיו!!בעע האדם האחרון שראית: אממ אמא האיש האחרון שרבת איתו: חסוי חח..מה שכן לא מתחרטת על זה. הדבר האחרון שאמרת: יאללה לילה טוב הדבר האחרון שאכלת: אפרסקייייייי הדבר האחרון ששתית: מים הדבר האחרון שקנית: כרטיס לאדיר מילר מחררר להלהלהלה האיש האחרון שראית: אמא וחברה שלי השיר האחרון ששממעת: מירי מסיקה- עכשיו אתה חזור בחזרה הדיסק האחרון שקנית: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וואי שנים... הפעם האחרונה שגנבת: בחיים לא הפעם האחרונה שעזרת לאמא: היום בצהריים במטבח הדבר הכי מטורף שעשית: סוד חחח הווה שיער נוכחי: שחור גלי מדורג עד הטוסיק חח בגדים נוכחיים: מכנס קצר וגופייה תמונת דסקטופ נוכחית: תמונה משישי שעבר-->אני ועוד 2 חברות חבר\ה? חח אפשר להגיד..(5555) אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: אותו אחד שהתכוונתי בתשובה מעל האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? חחחחחח להמשיך להתכונן למבחן..אין יל כוח האם אתה עייף? לא כלכך האם אתה רעב? לעעע את מי אתה הכי רוצה לחבק? תכלס?את אחותיייייייייייי ממה הכי נמאס לך? מכל הבגרויות חח את מי היית רוצה להרוג? למה להרוג?שיחייה ויסבול חחחחחחחחחחח בכיף שלי... הכי פחות מהנה? ללכת ללשכת גיוס חחחחחחחח כוסאמאשלהם עתיד חושב הרבה על העתיד? תלוי מפחד ממנו? לא...אלוהים איתי:) רוצה לגור במקום אחר? כע..באזור המרכז העתיד הממש רחוק מה הקריירה שלך הולכת להיות? עורכת דין בע"ה איפה אתה הולך לגור? אזור המרכז(ולא ת"א,) כמה ילדים אתה רוצה? 3,4 איך תקרא\י לילדים שלך? לא ידוע עדיין באיזה סוג של מכונית תנהג? אחלה שאלה חחחחחחח ק'ודם נוציא רישיון בע"ה אחכ ניראה איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנים? מתעוררת כל בוקר עם חיוך ענקי על הפנים לצד בעלי...ואני קמה להעיר את הילדים לבית ספר..ואז אני קולטת שבכלל יום שישי והם לא לומדים ואני גם לא צריכה ללכת לעבודה(עורכת דין כן כן)ובערב כל המשפחה מתכנסת אצלי לארוחת ערב חחחחח...בע"ה

-D

מה בעלי מהההה טוב שאת לא קטנה ממני ב 63276476238 שנה וחושבת על דברים שאני כמעט ולא חושבת עליהם

בעלי אוח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מה אני יעשה יא זונע??????הא?? מקנא שיש לי כבר בעל????חחחחחחחחחחח לא זוכרת את>> "את שומעת בעלי עושה לי.." קיצר סתמי

מזושש

New member
../images/Emo13.gif

הזיכרון הראשון שלך: לא עולה לי עכשיו :| האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני? כן ההיתי בןבת תקופה בחיי האם נהגת לאכול דברים מוזרים? עלים בגן נחשב? המקצוע האחרון שנכשלת בו: מתמתיקה המקצועות שהכי אהבת:ספרות .. האם עברת דירה? (לאן? וכמה פעמים?) בתוך העיר שלי 3 פעמים האם עברת עיר?לא איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? נפלאה ! השיר האחרון ששרת: angel - shaggy השיר האחרון מהאירוויזיון ששמעת:לא שמעתי הדבר האחרון שצחקת בגללו: אתמול בעבודה עם איזה לקוח שהחליט שהוא רוצה ללבוש תג'קט הפוך ולהיות סרסור חחח הפעם האחרונה שבכית: לא ממזמן הפעם האחרונה שהתכוננת למבחן:שבוע בערך האדם האחרון שראית: אמא :] האיש האחרון שרבת איתו:עזבו הדבר האחרון שאמרת: ביי הדבר האחרון שאכלת: מעדן הדבר האחרון ששתית: נס הדבר האחרון שקנית: גומי :] האיש האחרון שראית:אמא השיר האחרון ששממעת: angel - shaggy הדיסק האחרון שקנית: לא קניתי הפעם האחרונה שגנבת:לא גנבתי הפעם האחרונה שעזרת לאמא: היום :] הדבר הכי מטורף שעשית: לא מדברים על זה הווה שיער נוכחי: ארוך חום מדורג בגדים נוכחיים: פיג'מה תכלת עם עננים :] תמונת דסקטופ נוכחית: חוף חבר\ה? אין אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: עזבו האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? לא האם אתה עייף? לא רק קמתי האם אתה רעב? לא את מי אתה הכי רוצה לחבק? אף אחד ממה הכי נמאס לך? ממציקים את מי היית רוצה להרוג? חופרים הכי פחות מהנה? לעבוד בעבודה בלי אנשים עתיד חושב הרבה על העתיד? בערך מפחד ממנו? טיפל'ה רוצה לגור במקום אחר? לא העתיד הממש רחוק מה הקריירה שלך הולכת להיות? לא יודעת איפה אתה הולך לגור? במקום שאני נמצאת כמה ילדים אתה רוצה? 3, ברכה :] איך תקרא\י לילדים שלך? אממ ריף, ים ואלמוג :] באיזה סוג של מכונית תנהג? לא אכפת לי, למרות שבא לי המאר
איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנים? מגדלת ילדים מהממים עם בעל מהמם בבית מהמם על הים :p היה סבבה

למעלה