שאלון למוכרים

Personale

New member
שאלון למוכרים

מה אתם מעדיפים, תיאור ארוך עם הרבה גרפיקה ותמונות, אולי אפילו כזה סופר-מקצועי עם מסגרות נפרדות, לוגו וכו' או תיאור פשוט עם כמה שורות טקסט, בלי הרבה סופרלטיבים וגרפיקה ?

טלי5555

New member
או KISS

Keep It Simple Stupid

Personale

New member
ניסיתי הכל

אני יכול לומר מניסיון שלרוב הקונים הפוטנציאלים אין עצבים לקרוא הרבה טקסט. בשנים הראשונות היה לי HTML מורכב יחסית עם הרבה גרפיקה ואייקונים יפים לכל דבר, זה באמת היה משהו מאוד יפה אבל אחרי תקופה זה נהיה כבד ושמתי לב שלקונים אין כח לשבת על התיאור, גם כשהיה מדובר במשהו יקר ונדיר. כרגע אני במתכונת של כותרת סבירה עם גרפיקה אך מעבר לזה לא הרבה.

noam weissman

New member
אמלי יש מצב אחר

לא קוראים את הדף, שואלים שאלות שהמידע להן נמצא בדף... יותר גרוע מזה לא משנה עם אני מוכר ב 10 או ב 500 דולר לא שולחים פרטים וכו... מה הכוונה... כשיש מוצר שיש יותר מאופציה אחת (צבע, גודל וכו)... אני מצפה שקונה ידאג לקבל את מה שהזמין. כתוב בראש הדף לבחור צבע ובמוצרים שנשלחים במשלוח מהיר לספק מספר טלפון... יש אחוז גדול של קונים שמשלמים ונעלמים.. אני צריך לרדוף אחריהם לבקש פרטים.. ממש לא ברורה ההתנהגות הזאת.. שילמת 500 דולר וזהו אתה הולך לישון בלי בכלל לבדוק שמה שהזמנת יגיע בכלל ? מקרים אחרים של לקוחות שמתלוננים על תקלות במוצר וכשאני שולח נתונים ועזרה לא פעם קורה שנעלמים וזהו.. לא ברור אם התקלה סודרה, לא ברור אם הלקוח ניסה להחזיר מוצר תקין וכשהבין שיפגע כספית ויתר.. לא רק קונים ישארליים בעייתים גם אחרים

lilo4

New member
דעתי בתור קונה

אני כותבת בעיקר מזווית של קונה, לא מזווית של מוכרת. כמובן שהכל תלוי במוצר עצמו, אבל לדעתי השילוב האידיאלי: מבחינת טקסט- עדיף לא להאריך במילים, קצר וממצה. כמובן שלא להגיע למצב שהליסט הוא בערך שלוש שורות, אבל גם לא לכתוב ליסט של 10,000 מילים. תמונות- כמובן שתלוי במוצר עצמו, חשוב כמובן לבחור בתמונות ברורות שמחמיאות למוצר. אם מראה המוצר לא מאוד קריטי, למשל מוצרי אלקטרוניקה שונים כמו בטריות/ דיסק-און-קי, דיסקים שונים וכו' אז לא להרבות בתמונות. אבל בתחום הקוסמטיקה, תכשיטים, לבוש וכו'- התמונות חשובות מאוד. כאן כן יש מקום להרבות בתמונות. חשוב לבחור בגדול תמונה הגיוני, לא כזה שיתפוס את כל המסך ויכביד, אבל גם לא תמונה פיצית שלא רואים בה כלום. עיצוב- גרפיקה זה חשוב, אבל גם כאן לעבוד בחוכמה. עדיף ללכת על עיצוב נקי שמשדר מקצועיות, וכמובן נעים בעין ולא מפריע לקרוא את הטקסט ולהסתכל על המוצר

למעלה