שאלון לכולם

cronic1

New member
במכון של שוקרון ברחובות

יש נער בן 17 שעלה מרוסיה די מזמן,תלמיד שלי לשעבר בחטיבה בגובה 1.95 שוקל 110 ק"ג חזק כמו שור. עבודת רגליים טובה מאוד יש לשפר הגנות ואגרוף כרגע מחפשים עבורו מתחרה בתחרות כנגד כרמיאל בקיץ יש מתנדבים? מה הם אוכלים ?אני רוצה את המתכון.

cronic1

New member
יניב הבחור ענק

והוא עוד יגדל,אין לו שערה אחת על הפנים. אם יתאמן רציני יהיה מפלצתי.

MikeTyson

New member
יש לי בכיתה ילד

בן 15 וחצי 1.97 מ' שוקל 90 קילו בערך. אם לא היה בכדורסל הוא מזמן היה באיגרוף. ישראלי, צבר, נולד פה, ההורים שלו פה, לא עלה משום מקום. חסר לנו כאלה בארץ...

כן בהחלט.........

חסר מתחרים במשקל כבד... וזה חבל... כי המשקלים האלה זה מאוד מעניין לצפייה יניב

RoyceGracie

New member
נגד כרמיאל ??????

מי מכרמיאל הולך לעשות קרבות בתחרות שלכם ? איזה מועדון ?

cronic1

New member
צודק זאב, מעלות לא כרמיאל.

כנגד החניכים של יוסי. אני מתחיל שבוע הבא להתאמן אצל איגור בבאר שבע.

orslimy

New member
שאלה אליך אחי...

אתה התאמנת אצל שוקרון או מתאמן אצלו? אם כן כמה זמן? כי אני התאמנתי אצלו שנה וחצי....

chermon

New member
חח..אהבתי

שם מלא: שחר חן כינוי: פסיכופט/crazy guy
גובה: 183 משקל: 68 עוסק ב..: בעיקר לומד
עיר: עזבו..אף אחד לא יודע איפה זה
מתאמן ב..: שוטוקאן, טאקוונדו, איגרוף תאילנדי
לחימה מועדפת: פסיכולוגית
מעריץ את: כוורת
לוחם אהוב מהארץ: השרעבים
מכה אהובה: הכל..נראה לי. ובעיטת פטיש במיוחד

chermon

New member
אהם..שכחתי להוסיפ...

הצד החזק שלי:
הצד החלש שלי: עבודה מטווח קצר עם אנשים גדולים ומפחידים. שואף להגיע בעתיד: ש.13 ו k1 אוהב לצפות ב: "זירה", "k1", "מועדון קרב", חדשות קרב אהוד: הכל..רק שיהיה מכל הלב ורצוי עם הרבה רגליים באוויר. מגן שיניים בצבע: כחול לבן כפפות בצבע: כחול חותלות בצבע: שחור משפט מחץ: כתוב למטה

chty

New member
תשובות

שם מלא : חן אמסטרדם כינוי : אמסטר/אמסטרדם גיל : 15 גובה : 1.70 משקל : 56 עוסק ב.. : מה עוסק?!?! אני רק אימונים! :) עיר : קדימה מתאמן ב.. : לחימה משולבת וג'ו ג'יטסו בריזלאי! הווססססס! לחימה מועדפת : אין משהו מעודף.. אני טוב בשניהם! מעריץ את : את המאמן שלי! עופר דודלזק! לוחם אהוב מהארץ : איתי פרנסיס!! אלוף העולם! אוהד אשמי! וגבע נגר!! מכה אהובה : ברכיים!!! ולוקיק! :) הצד החזק שלי : הכל! (אחרי שאני מתאמן על זה!! כל דבר חדש אני מתאמן!) הצד החלש שלי : רגל שמאל... הייתי רוצה שהיא תהיה יותר מפתיעה.. למרות שהיא מפתיעה חבל"ז אך אני רוצה שהיא תהיה יותר! (התאמנתי עליה! ואני עוד ימשיך!! חח) שואף להגיע בעתיד : להגיע לk1 או לufc אוהב לצפות ב.. : כל קרב אפשרי.. חוץ מג'ודו.. כי לפעמים כלום לא זז :/ קרב אהוב : אין.. הכל אני אוהב! מגן שיניים בצבע : כחול לבן!! יאללה ישראל!! כפפות בצבע : כפפות שלי מעור לבנות עם להבות של twins... חותלות בצבע : בצבע כחול! משפט מחץ :"אם אני יגיד לך שאני חזק אתה תחשוב שאני משתחצן.. אך אם אני יגיד לך שאני לא חזק, אתה תידע שאני משקר.." (ברוס לי!)

RoyceGracie

New member
אני חוזר שהמשפט המקורי היה:

שייך לכלכלן גדול, הוא אמר בכנס עסקים בצרפת כך: אם אדם עשיר יומר לכם שעשה את הכספו במזל, תחשבו שהוא מצטנע. אך אם אדם עני יאמר לכם כי הוא עני במזל, תחשבו שהוא מסתיר משהו.

chty

New member
אמ אמ..

זה לא חייב להיות המפשט המקורי.. אבל הוא מבוסס על אותן עקרונות...

למעלה