שאלון לכולם

Boxline

New member
שאלון לכולם

שלום חיברתי שאלון לכולם, אני אשמח אם גם מנהלי הפורום יניב פישר ואורי צבי יענו על השאלון וגם אנשים אחרים בפורום כדי שנכיר יותר טוב... בבקשה: שם מלא : כינוי : גיל : גובה : משקל : עוסק ב.. : עיר : מתאמן ב.. : לחימה מועדפת : מעריץ את : לוחם אהוב מהארץ : מכה אהובה : הצד החזק שלי : הצד החלש שלי : שואף להגיע בעתיד : אוהב לצפות ב.. : קרב אהוב : מגן שיניים בצבע : כפפות בצבע : חותלות בצבע : משפט מחץ :

התלהבת קצת הייתי אומר../images/Emo6.gif

חותלות בצבע? מגן שינים בצבע?

MikeTyson

New member
יאללללה !!

שם מלא : איתי רדה כינוי : החברים קוראים לי "טייסון", וגם אתם. גיל : 15 ו-10 חודשים. גובה : 1.68 בערך. צריך למדוד. משקל : 57 עוסק ב.. : תלמיד... עיר : חולון מתאמן ב.. : איגרוף וקיקבוקס לחימה מועדפת : איגרוף !! מעריץ את : מייק טייסון לפני הקעקוע על הפנים. עוד מתאגרפים: הוליפלד, ברונו ודיוויד טואה. לוחם אהוב מהארץ : ירון אברהמי, קים בגדסרוב, אלעד שמואל, רז מדמון, מאור עליה. מכה אהובה : אפרקט !! הצד החזק שלי : יכולת ספיגה בראש, כח סבל. הצד החלש שלי : לואוקיק אחד ואני מת
שואף להגיע בעתיד : לשום מקום. אוהב לצפות ב.. : איגרוף קרב אהוב : מייק טייסון מול ג'יימס סמית !!! מגן שיניים בצבע : שקוף כפפות בצבע : כחול חותלות בצבע : שחור משפט מחץ : Loved By Few Hated By Many But Respected By All...

Maceo Baston

New member
שלי ..

שם מלא : אביעד בסון כינוי : באסטון שולט גיל : 16 גובה : 172 משקל : 54 עוסק ב.. : תלמיד ובחופשים עובד עיר : ירושלים מתאמן ב.. : תאילנדי במתנ"ס לחימה מועדפת : איגרוף תאילנדי מעריץ את : ארנסטו הוסט לוחם אהוב מהארץ : אני מכה אהובה : לואו-קיק הצד החזק שלי : הכל הצד החלש שלי : נמוך מדי שואף להגיע בעתיד : קרבות בחו"ל אוהב לצפות ב.. : "הזירה" , "המתמודד" קרב אהוב : הכל מגן שיניים בצבע : שקוף לבן כפפות בצבע : צהוב חותלות בצבע : צהוב משפט מחץ : מי שלא רואה דם באימונים יראה אותו בקרב ועל הפנים

cronic1

New member
אחלה יוזמה-מפרגן

כינוי :השור האדום גיל :32 גובה :1.78 משקל :83 עוסק ב.. :הוראת מחשבים עיר :מרכז מתאמן ב.. :אגרוף,אגרוף תאילנדי וקיקבוקס. לחימה מועדפת :עמידה מעריץ את :בן גוריון,גנדי,מנחם בגין,עוזי חיטמן ז"ל. לוחם אהוב מהארץ :אין מכה אהובה :הוק ימין הצד החזק שלי :ימין הצד החלש שלי :בעיטות גובה שואף להגיע בעתיד :לסרדיניה אוהב לצפות ב.. :גיל חובב קרב אהוב :מה שבא בא. מגן שיניים בצבע :שקוף כפפות בצבע :טווינסכחולות עור עם להבות כתומות חותלות בצבע :כחול משפט מחץ :,"אם קצת רצון וגם יכולת פיל יכול לדפוק תרנגולת."

lironmarko

New member
קבלו תשובות לסקר

שלום חיברתי שאלון לכולם, אני אשמח אם גם מנהלי הפורום יניב פישר ואורי צבי יענו על השאלון וגם אנשים אחרים בפורום כדי שנכיר יותר טוב... בבקשה: שם מלא : לירון אקסטרה קלאס מרקוביץ כינוי : אקסטרה קלאס גיל : 24 גובה : 175 אבל מי סופר משקל : 65-64 עוסק ב.. : מציק סדרתי לאורי צבי |ווב דיז'יינק|מדריך איגרוף תאילנדי עיר : מתאמן ב.. : סאי איגרוף תאילנדי פ"ת לחימה מועדפת : איגרוף תאילנדי מעריץ את : רוקי 123 השאר לא משהו בלי אפולו לוחם אהוב מהארץ : GOZALI מכה אהובה : מה שפוגע ומפיל הצד החזק שלי : יצירתי הצד החלש שלי : אין מספיק חולצות מכופתרות כמו ליניב שואף להגיע בעתיד : לערב קרבות שיהיה בפוסטר רשום רענן ואבנר הפקות אוהב לצפות ב.. : בחורות , קרבות בתאילנד, בחורות קרב אהוב : אין. מגן שיניים בצבע : שקוף כפפות בצבע : אדום , שחור , כחול חותלות בצבע : אדומות משפט מחץ : כל כלב ביג'ים יומו ..

AmitNHB

New member
יאללא, ננסה גם...

שם מלא: עמית פרקש כינוי: "המגניב" גיל: 23 גובה: 1.78 בבוקר, 1.76 בערב. משקל: 72 לפני ארוחת ערב, 74 אחרי ארוחת ערב. עוסק ב: שינה בעיקר אבל סטודנט למדעי המחשב בת"א החל מאוקטובר. עיר: כפ"ס מתאמן ב: CMA לחימה מועדפת: מעורב. מעריץ את: ג'נה ג'יימסון לוחם אהוב בארץ: אוהב את כולם במידה שווה. מכה אהובה: מכת בכורות אבל דבר גם היה נחמד. הצד החזק שלי: פעם היה ימין אבל אחרי ששברתי את היד אני כבר לא בטוח. הצד החלש שלי: שמאל אבל גם ימין כבר לא משהו. שואף להגיע בעתיד: ארה"ב אוהב לצפות ב: פורנו קרב אהוב: קרב רב מגן שיניים בצבע: עזוב אותך מגן שיניים, מגן ביציים זה הדבר היום, ורוד. כפפות בצבע: אדום, אבל אני שוקל לצבוע לטורקיז. חותלות בצבע: לא בטוח... מה זה חותלות ? משפט מחץ: "יום אחד בעודי מהרהר, טרף את הכלב שלי נמר"

MikeTyson

New member
עמית מתי יש עוד קורס כזה שהלכת פעם,

עם גרי רויף. היה על גמישות או משהו, רק עכשיו זה מעניין אותי... אשמח להיות שם. דבר איתי במסרים לגבי זה. שלחתי לך מסר.

AmitNHB

New member
אני לא בטוח על מה אתה מדבר...

לפני שנתיים גרי ואני השתתפנו בסמינר של רויס גרייסי בארץ,אם לזה אתה מתכוון. גמישות ?? אני זוכר שגרי ציין, בין היתר, שהוא מאוד התרשם מכמה רויס גמיש, אבל זה כמובן היה סמינר של גרייסי ג'יו ג'יטסו ולא של גמישות.

joker89

New member
me

גיל :15 ו 11 חודשים גובה :183.5 משקל : 75 עוסק ב.. : אגרוף חובבני עיר :נשר מתאמן ב.. : הפועל חיפה לחימה מועדפת :איגרוף מעריץ את :קרוקופ\בונייסקי לוחם אהוב מהארץ : אין מכה אהובה : כל מה שכואב ליריב הצד החזק שלי : חושב (לרב) הצד החלש שלי : סיבולת שואף להגיע בעתיד : בריא אוהב לצפות ב.. : K1 קרב אהוב :לא זוכר מגן שיניים בצבע :יש שחור ויש שקוף כפפות בצבע :כחול\אדום חותלות בצבע :שחור משפט מחץ :i'm latvi!

joker89

New member
זה השמרים...

יש לנו במועדון בן 14 ממש עכשיו והוא 1.82 ושוקל 78...שנה בארץ..מה תגיד על זה?

אני אגיד:

כנראה שברוסיה לא מקפידים על תעודות לידה והוא בעצם בן 35
סתם

ואללה...........??

אני אומר על זה...
לא יודע מה יש בגנים הרוסיים שהם כאלה רולות יניב

למעלה