שאלון ליום ראשוןP=

irashady

New member
אני ../images/Emo13.gif

האחרון ש....: ישן במיטה שלך חוץ ממך: אמממ אפאחד שחיבקתם אותו: חברה חשבתם עליו: אממ מישו שהכרתי לא מזמן ראה אותך בוכה: אולי אמא הלכת איתו לקניות: נופר
הלכת איתו לארוחת ערב: בבית של חברה חחח ואם מתכוונים ליציאה אז עם האקס דיברת איתו בטלפון: חברה אמרת לו "אני אוהבת אותך" ובאמת התכוונת לזה: לכלבה שלי
האם את מעדיפה: לעשות פירסינג באף או בלשון?: עשיתי כבר בלשון להיות רצינית או מצחיקה?: מצחיקה לשתות חלב רגיל או חלב רזה?: רגיל למות בשריפה או לטבוע?: לטבוע לבלות עם ההורים או עם האויבים שלך?: הורים פרחים או ממתקים?: ממתקים אפור או שחור?: שחור תמונות צבעוניות או בשחור לבן?: צבעוניות תשוקה או אהבה?: אממ גם וגם? שקיעות או זריחות?: זריחות להשאר ערה עד מאוחר או לקום מוקדם בבוקר?: עד מאוחר את הירח או את השמש?: ירח סתיו או חורף?: סתיו ימין או שמאל?: ימין שיהיו לך 10 מוכרים או 2 חברים טובים?: 2 טובים שמש או גשם?: שמש גלידת וניל או גלידת שוקולד? שוקולד בנים או בנות?: בנים וודקה או בירה?: וודקה כל מיני: מה השעה?: 21:44 איך קוראים לך?: אירה שם חיבה?: אירוש? איפה נולדת?: אוקראינה תאריך יומולדת: 28.5.88 איפה את רוצה לגור?: איפה שאני גרה כרגע איך היית רוצה לקרוא לבת?: אנערף איך היית רוצה לקרוא לבן?: כנ"ל את רוצה להתחתן?: כן... עוד הרבה מאוד זמן דברים שאת עושה כשאת עצבנית: מוציעה עצבים על כולם ורצוי לא להתקרב האם יש לך מפרקים כפולים?: אה? את יכולה להפוך את הלשון?: כן את יכולה להרים גבה אחת?: כן את יכולה לפזול?: כן את מסדרת את המיטה כל יום?: לא בחודש האחרון: היה לך חבר?: כן קנית משהו?: כן שרת?: כן נישקו אותך?: כן חיבקו אותך?: כן הרגשת מטומטמת?: כן התגעגעת למישהו?: סביר להניח... השתכרת?: לא רקדת כמו משוגעת?: כן הסתפרת?: לא בכית?: לא שיקרת?: כן ברחת מהבית?: לא דברים אהובים: קבוצת ספורט אהובה: אין ספורטאית אהובה: אני
חיה אהובה: הכלבה שלי נעליים אהובות: הניו באלנס שלי תוספת אהובה לפיצה: גבינה... אין משהו מיוחד.. מה שנראה טוב מספר אהוב: 1 ספר אהוב: סלמנדרה/ק.צטניק פרי אהוב: כמעט הכל... בעיקר מנגו מחשבות: הדבר הראשון שאת חושבת עליו בבוקר בחופש?: באיזה שעה אני אלך לחדר כושר ולפני שאת הולכת לישון?: שלא בא לי לקום מוקדם יש לך פנטזיות או חלומות שאת רוצה שיתגשמו?: אממ ברור... אבל אני מגשימה כמעט כל מה שאני רוצה... אין דבר שאי אפשר להשיג כל מה שאת חושבת את אומרת בקול?: לרוב... קשה לי לשקר צבעים: מה דעתך על ורוד?: הצבע שלי מה הצבע האהוב עלייך?: ורוד איזה צבע מסמל את החיים שלך עד עכשיו?: ורוד
אם היית צובעת את הבית שלך,באיזה צבע היית בוחרת?: ורוד? חחח סתם... מזל שאני לא צריכה לעשות החלטות כאלה בזמן הקרוב האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור?: לבן באור? אוכל: מה הדבר שאת הכי אוהבת לאכול?: תלוי במצב רוח... כמעט הכל... ושלא יזוז ולא יהיה מאכל מהים את אוכלת ארוחת בוקר?: כן מה הדבר שבחיים לא תאכלי?: מאכלי ים... שרימפס וכאלה בעעעע האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה את לא אוכלת אותו יותר?: אמממ לא זכור לי... מה שלא נראה לי אני לא אוכלת האם יש משהו שאת אוהבת ואחרים לא מסוגלים לאכול?: חחח לא נראה לי צמחוני/טבעוני/אוכל כל...מה אתה?: אוכל כל... אבל בעיקרון זה ממש לא הכל טעמת פעם אוכל של כלבים?: לא למה?: ככה איזה סוג של אוכל את אוהבת?: תלוי במצב רוח קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהו?: כן פנאי: איזה כשרון היית רוצה לקבל שאין לך?: אמממ... את מתנדבת בגוף כלשהו?: לא... אבל התנדבתי כמה פעמים את עובדת?: כה... במקדונלדס מוסיקה אהובה: כמעט הכל... בעיקר רוק מה עדיף,סרט בבית או בקולנוע?: קולנוע מוסיקת מועדונים או קלסיקה מרגיעה?: תלוי במצב רוח מה את רואה בטלויזיה בדרך כלל?: סדרות... רצוי קומדיות משפחה: אתה קרוב להורים שלך?: אממ בזמן האחרון כן למי יותר אבא או אמא?: אמא יש לך אחים אחיות?: אח ואם אין לך,היית רוצה?: מה אתה אומר על אימוץ?: דבר טוב אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה?: כן מי הכי קרוב אלייך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)?: סבתא שלי לסוף: תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש: "תן לשים ת'ראש על דיונה" (בגרסה של מוניקה סקס
) אין לי מושג למה... חחח שם לבן או בת הראשון שצץ לך בראש: רותם תכשיט אהוב: שעון התמכרות כלשהי: ספורט ומוזיקה יש חבר/ה?: כבר לא... חלום שחלמת והתגשם: כמעט כל מה שחלמתי להשיג השגתי... בהרבה עבודה קשה משיגים הכל ושאלה אחרונה....נהנת?? כן

מרוב שחפרתי נהיה כאן בור ../images/Emo6.gif

האחרון ש....: ישן במיטה שלך חוץ ממך: החתולה הבוביק שלי. שחיבקתם אותו: מורי חשבתם עליו: מורי [כי כתבתי עליה עכשיו למעלה
] ראה אותך בוכה: לא נראה לי שבכיתי מול מישהו הרבה זמן... הלכת איתו לקניות: מורי [נו הייתי איתה היום, הלכנו לקיוסק.} הלכת איתו לארוחת ערב: ממ.. אף אחד? דיברת איתו בטלפון: נראה לי שמור. אמרת לו "אני אוהבת אותך" ובאמת התכוונת לזה: ממ.. אני תמיד מתכוונת. האם את מעדיפה: לעשות פירסינג באף או בלשון?: באף, אבל חישוק. ואם אני אעשה בכלל זה יהיה בגבה או הליקס. להיות רצינית או מצחיקה?: מצחיקה. הכל קליל יותר. אבל רצינות זה חשוב בדברים מסוימים. לשתות חלב רגיל או חלב רזה?: שלושה אחוז. לאחדים זה רגיל, יש כאלה שזה רזה בשבילם.. בדרך כלל אני בכלל שותה אחוז אחד
למות בשריפה או לטבוע?: שאלו אותי פעם את זה ואמרתי לטבוע. היום אני מתחרטת ואני פשוט לא עונה. אני אמות בדרך טבעית, בשיבה טובה, בגיל בו אני אמורה למות. ואסור לצפות לשום דבר אחר. לבלות עם ההורים או עם האויבים שלך?: עם ההורים, ברור! הם המשפחה שלי ואני אוהבת אותם! פרחים או ממתקים?: פרחים. אני מכורה לשוקולד, אבל פרח יפה זה הרבה יותר כיף לקבל [וגם לא משמין
] אפור או שחור?: שחור. אף פעם לא אהבתי אפור במיוחד.. תמונות צבעוניות או בשחור לבן?: צבעוניות, אבל יש כאלה שמתאים שחור לבן. תשוקה או אהבה?: אהבה. תשוקה זה גם טוב. שקיעות או זריחות?: לא יודעת. להשאר ערה עד מאוחר או לקום מוקדם בבוקר?: להישאר ערה עד מאוחר!!!!!!!!111 זאת לא שאלה בכלל. את הירח או את השמש?: את הירח ["זה רק אור הירח.."] סתיו או חורף?: ימין או שמאל?: שיהיו לך 10 מוכרים או 2 חברים טובים?: 2 חברים טובים. שמש או גשם?:גשם אבל כשיש שמש וחם. זה אחד הדברים היותר כיפים בעולם, לרקוד ולהירטב בגשם, ולהרגיש את הקרניים של השמש באותו זמן
ואז יש קשת
גלידת וניל או גלידת שוקולד? ממ.. תות! בנים או בנות?: שניהם. זה תלוי בבן אדם, מה זה חשוב מה יש לו בין הרגליים? [ו..אני בכל זאת חושבת שלבנות יש קצת יותר מוח
] וודקה או בירה?: ממ.. אני לא מתה על שניהם, אבל ממה שיצא לי לטעום אז וודקה. בירה זה כזה בעע. כל מיני: מה השעה?: 21:32 איך קוראים לך?: תמרה שם חיבה?: תמנע?! לא יודעת כבר
איפה נולדת?: בבית חולים תל השומר כפרעליו. תאריך יומולדת:14.10 [לפני 7 ימים, אם אני לא טועה..] איפה את רוצה לגור?: בבית שלי. וכשאני אהייה גדולה זה יהיה נחמד לעבור קצת לפריז, אבל רק לקצת כי הם מנומסים מידי. איך היית רוצה לקרוא לבת?: לא יודעת. איך היית רוצה לקרוא לבן?: לא יודעת!! את רוצה להתחתן?: אני מניחה. דברים שאת עושה כשאת עצבנית: בוכה, צורחת, ממ.. בוכה וצורחת. האם יש לך מפרקים כפולים?:
את יכולה להפוך את הלשון?: כן. זאת אומרת, כמה שאפשר.. את יכולה להרים גבה אחת?:כן
אבל זה אומר שצריך להוריד את השנייה. זה מצחיק
את יכולה לפזול?: כן, לאמצע. זה קולי. את מסדרת את המיטה כל יום?:ממש לא
כל החדר שלי בכלל נראה כמו דיר. בחודש האחרון: היה לך חבר?: בן זוג? ממ.. לא. וזה חבל. קנית משהו?: כן, אני כל הזמן קונה
שרת?: היום שרתי. נישקו אותך?:בלחי, אני קוראת לזה "נשיקה פקאצות". זאת שמנשקים כשנפגשים
זה לא הרגל אצלי אבל יש כאלה שעושים את זה לכולם. חיבקו אותך?: היום. מה, בתיאטרון תמיד מחבקים. הרגשת מטומטמת?: ממ.. אני מרגישה ככה הרבה. התגעגעת למישהו?: אני מתגעגעת לדיד!!! השתכרת?: אף פעם לא. אולי הייתי קצת מסובבת [מה, אבא אספן יינות] אבל לא השתכרתי. רקדת כמו משוגעת?: לא יודעת, אבל זה קרה הרבה. הסתפרת?:בחופש הגדול. בכית?: היום עלו לי דמעות ממשהו שהמורה שלי לתיאטרון אמר. שיקרת?: לפי כמה דקות
אמרתי לאמא שלי שלא נגעתי בשוקולד, ולקחתי קוביה דקה לפני. וואי איזה שקרנית אני
ברחת מהבית?: לא יודעת.

המשך. אמאל'ה, כמה אני מקשקשת!

דברים אהובים: קבוצת ספורט אהובה:אין כזאת
ספורטאית אהובה: רוני! חיה אהובה: חתולים
ובעיקר סימבה שלי
נעליים אהובות: ממ.. אולסטריי? תוספת אהובה לפיצה: אקסטרהאקסטרהאקסטרה גבינה. מספר אהוב: מה זה הטמטום הזה? ספר אהוב: באדולינה, המקרה המוזר של הכלב בשעת לילה, יומני הנסיכה [מה, תצחקו ;[ ] פרי אהוב: קלמנטינה, אבטיח, אפרסק כשהוא רך
, ענבים קשים וממש ממש מתוקים [יש מעט כאלה.] מחשבות: הדבר הראשון שאת חושבת עליו בבוקר בחופש?: "יש! לא צריך לקום!" ולפני שאת הולכת לישון?: אם אני מצפה למשהו למחרת אז זה "נו, תירדמי כבר". אם לא אז זה "אוף, כבר נגמר היום?!" יש לך פנטזיות או חלומות שאת רוצה שיתגשמו?: אני רוצה הרבה דברים. כולם רוצים. כל מה שאת חושבת את אומרת בקול?: מה זה לא
צבעים: מה דעתך על ורוד?: סבבה לגמרי. אם הייתם שואלים אותי לפני שנה הייתי אומרת "איכ, פקאצות". עכשיו אני כבר לא ממש כזאת
ואני אפילו דיי מחבבת חלק מהגוונים של הצבע. מה הצבע האהוב עלייך?: לא יודעת.. אני אוהבת גוונים. לא ממש צבעים מסוימים. איזה צבע מסמל את החיים שלך עד עכשיו?: שחור ואפור. או שממש רע, או שהכל מבולבל. אם היית צובעת את הבית שלך,באיזה צבע היית בוחרת?: הצבע שעכשיו בסדר. האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור?: לא, זה מוזר. אוכל: מה הדבר שאת הכי אוהבת לאכול?: שוקולד. אבל ממש ממש ממש מתוק. הכי מתוק. אני מכורה לזה. את אוכלת ארוחת בוקר?: בימי לימודים אני לא מספיקה, אני שותה איזה שוקו בשקית או משהו, וסנדוויץ' בבית ספר. זה לא טוב, אני יודעת
מה הדבר שבחיים לא תאכלי?: כרגע זה בשר. למרות שפעם אכלתי. האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה את לא אוכלת אותו יותר?:דגים! נתקעה לי העצם בגרון ואחר כך הרגימו אותי כדי להוציא את זה!!!!! חוויה נוראית. עכשיו אני בכלל צמחונית אז זה לא מפריע לי. האם יש משהו שאת אוהבת ואחרים לא מסוגלים לאכול?: ממ.. לא יודעת. טופו?
צמחוני/טבעוני/אוכל כל...מה אתה?: צמחונית
טעמת פעם אוכל של כלבים?:לא. למה?: ככה. איזה סוג של אוכל את אוהבת?: איטלקי :] פסטות וכאלה. קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהו?: ממ.. לא
פנאי: איזה כשרון היית רוצה לקבל שאין לך?:שירה. ספורטיביות. את מתנדבת בגוף כלשהו?: ניסיתי פעם, עכשיו לא. את עובדת?: לא
מוסיקה אהובה: פאנק-רוק קל [?] מה עדיף,סרט בבית או בקולנוע?: בקולנוע זה ממש כיף עם כולם שותקים וכולם מרותקים לסרט. אם זה סרט שיש בו ילדים באולם והם מעצבנים, זה לא כיף. מוסיקת מועדונים או קלסיקה מרגיעה?: אני לא אוהבת מוזיקה של מועדונים רגילים [נו, פופ וכאלה.] ואני לא אוהבת קלאסית. מה את רואה בטלויזיה בדרך כלל?: השמיניה
ו.. לא יודעת. דברים שיש בערב. מי ה....: חבר/ה הכי טוב/ה שלך?: יש לי כמה. אני לא יכולה לבחור אחד
החבר/ה הכי מנותק/ת מהמציאות?: ממ.. לא יודעת. החבר/ה שאת רבה איתו/ה הכי הרבה: גיא. אנחנו רבים מלא. ו.. עם רוני אני מתווכחת, אבל אלה ויכוחים בריאים. החבר שאתה הכי יכול לסמוך עליו: אני סומכת על כולם. אבל נראה לי שעמרי. בלי קשר ללספר או לא, הוא פשוט מין קערה כזאת שמחזיקה בפנים את כל מה שאני מספרת. [קראתי לעמרי קערה
] משפחה: אתה קרוב להורים שלך?: בערך.. למי יותר אבא או אמא?: אמא. אני בקושי מדברת עם אבא, הוא דווקא חמוד. יש לך אחים אחיות?: אלונה אחותי ואמיר אח שלי. מה אתה אומר על אימוץ?: מצוין. אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה?: ברור! אני תמיד כותבת אותה בברכות לאנשים "מאחלים, נחמי, דני, תמרה, אלונה, אמיר וסימבה." מי הכי קרוב אלייך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)?: אין לי דודים וכאלה
אבל אני הכיהכי אוהבת את סבתא. לסוף: תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש: יומן מסע של אביב גפן. שם לבן או בת הראשון שצץ לך בראש: גיל. תכשיט אהוב: הרבה. הצמיד של ואנס, השרשרת של היין יאנג, הצמיד מעמרי, ממ.. הרבה. התמכרות כלשהי: שוקולד. יש חבר/ה?: הרבה חברים. חלום שחלמת והתגשם: לא יודעת. ושאלה אחרונה....נהנת??חפרתי המון

TauberiT

New member
ארוך../images/Emo122.gif אבל נחמד ../images/Emo3.gif

האחרון ש....: ישן במיטה שלך חוץ ממך: חברה שלי, אבל אני לא בדיוק זוכרת מי...אולי שחף שחיבקתם אותו: רותם! :] חשבתם עליו: הממ.. |מגלגל עיניים של המסנג'ר| ראה אותך בוכה: יותר מידי? הלכת איתו לקניות: מעין הלכת איתו לארוחת ערב: משפחה? דיברת איתו בטלפון: עמרי אמרת לו "אני אוהבת אותך" ובאמת התכוונת לזה: לא אמרתי לו, אבל אני באמת מתכוונת. נראלי.
האם את מעדיפה: לעשות פירסינג באף או בלשון?: בשומקום? אם אני ממש חייבת אז באף. להיות רצינית או מצחיקה?: מצחיקה
לשתות חלב רגיל או חלב רזה?: 1%. למות בשריפה או לטבוע?: שומדבר
לבלות עם ההורים או עם האויבים שלך?: תלוי. לפעמים האויבים שלי הם חברים שלי ולפעמים ההורים שלי הם האויבים שלי. פרחים או ממתקים?: פרחים, זה לא משמין. :] אפור או שחור?: שחור תמונות צבעוניות או בשחור לבן?: תלוי איזה סוג של תמונה וזה... תשוקה או אהבה?: אהבה כזאת שבאה ביחד עם תשוקה.. שקיעות או זריחות?: שקיעות להשאר ערה עד מאוחר או לקום מוקדם בבוקר?: עד מאוחר. את הירח או את השמש?: ירח סתיו או חורף?: חורף!
ימין או שמאל?: שמאל שיהיו לך 10 מוכרים או 2 חברים טובים?: 2 טובים שמש או גשם?: גשם!!
גלידת וניל או גלידת שוקולד? וניל בנים או בנות?: בנות, המין החזק והיפה, לייק ברור.
וודקה או בירה?: שומדבר. :] כל מיני: מה השעה?: 22:05 איך קוראים לך?: ליאור
שם חיבה?: ליאורי, ליאורקו/קי, ליאורקיפליצקי, טאוברית[
]. איפה נולדת?: במאיר, כפ"ס.. תאריך יומולדת: 30/4/91 איפה את רוצה לגור?: פה בהוד השרון נחמד, אבל במרכז העיר.. איך היית רוצה לקרוא לבת?: דקל, ניצן, גל, נעמה איך היית רוצה לקרוא לבן?: שחר, איתי את רוצה להתחתן?: כן, אבל לא עכשיו, כן? דברים שאת עושה כשאת עצבנית: בוכה. ומסתגרת. האם יש לך מפרקים כפולים?: לא נראלי
את יכולה להפוך את הלשון?: לא את יכולה להרים גבה אחת?: כן, אבל רק את שמאל את יכולה לפזול?: לא את מסדרת את המיטה כל יום?: לא בחודש האחרון: היה לך חבר?: הממ לא קנית משהו?: כן שרת?: כן נישקו אותך?: כן
חיבקו אותך?: כן הרגשת מטומטמת?: כן התגעגעת למישהו?: כן השתכרת?: לא רקדת כמו משוגעת?: כן! [כנס משצים, נו] הסתפרת?: לא בכית?: כן שיקרת?: כן ברחת מהבית?: כמעט דברים אהובים: קבוצת ספורט אהובה: אין ספורטאית אהובה: לא יודעת, מעין, חברה שלי. חיה אהובה: פרה! [שיעורי אנגלית עולים לי למוח!!] נעליים אהובות: אולסטאר, ואנס תוספת אהובה לפיצה: פטריות, זיתים, גבינה בולגרית מספר אהוב: 4
ספר אהוב: לא יודעת, יש איזה ספר שאני קוראת עכשיו ועוד לא החלטתי אם אני אוהבת אותו או לא... פרי אהוב: בננה, מלון, ותות. מחשבות: הדבר הראשון שאת חושבת עליו בבוקר בחופש?: "אפשר לישון עוד קצת..." ולפני שאת הולכת לישון?: "איף, מחר צריך לקום מוקדם..." או על אנשים...
יש לך פנטזיות או חלומות שאת רוצה שיתגשמו?: כן! כל מה שאת חושבת את אומרת בקול?: לא... צבעים: מה דעתך על ורוד?: שהוא יפה מה הצבע האהוב עלייך?: כתום-ירוק איזה צבע מסמל את החיים שלך עד עכשיו?: ממ..לא יודעת, הם די צבעוניים... אם היית צובעת את הבית שלך,באיזה צבע היית בוחרת?: ממ ירוק!! ואדום-חמרה כזה... האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור?: איף. אוכל: מה הדבר שאת הכי אוהבת לאכול?: לא יודעת.. את אוכלת ארוחת בוקר?: לא ממש מה הדבר שבחיים לא תאכלי?: דברים מגעילים כאלה..טונה!! האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה את לא אוכלת אותו יותר?: הממ בולונז [רק לי זה מזכיר קיא?
] האם יש משהו שאת אוהבת ואחרים לא מסוגלים לאכול?: ממ לא יודעת, לא נראלי.. צמחוני/טבעוני/אוכל כל...מה אתה?: אוכלת כל, נראלי. טעמת פעם אוכל של כלבים?: לא
למה?: איזה סוג של אוכל את אוהבת?: קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהו?: כי...אני לא כלבה? D: פנאי: איזה כשרון היית רוצה לקבל שאין לך?: הייתי רוצה לפתח את הכשרונות שיש לי... את מתנדבת בגוף כלשהו?: כן את עובדת?: כן מוסיקה אהובה: ישראלית בעיקר מה עדיף,סרט בבית או בקולנוע?: תלוי עם מי, מתי, ואיזה סרט מוסיקת מועדונים או קלסיקה מרגיעה?: תלוי מתי מה את רואה בטלויזיה בדרך כלל?: אני בקושי רואה, אבל אם כבר אז מכושפות, חברים, ודברים מזדמנים... מי ה....: חבר/ה הכי טוב/ה שלך?: ממ אירית החבר/ה הכי מנותק/ת מהמציאות?: סתיו
החבר/ה שאת רבה איתו/ה הכי הרבה: הממ יעלי, נראלי החבר שאתה הכי יכול לסמוך עליו: אירית, עמר, יעל משפחה: אתה קרוב להורים שלך?: לא למי יותר אבא או אמא?: אף אחד יש לך אחים אחיות?: כן ואם אין לך,היית רוצה?: הייתי רוצה עוד אח קטן, אבל ממש קטן, שיוולד ברגע זה ממש. מה אתה אומר על אימוץ?: המ, נראלי שאני מאומצת לפעמים... אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה?: אין לי
מי הכי קרוב אלייך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)?: בת דודה, היתה קרובה, עכשיו פחות...אולי הבנדוד בן השנה והבתדודה בת ה3... לסוף: תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש: מרד הדמעות שם לבן או בת הראשון שצץ לך בראש: עמית תכשיט אהוב: צמידים התמכרות כלשהי: ציור, שכזה בא בשוונג יש חבר/ה?: הממ עדיין לא?
חלום שחלמת והתגשם: אעהע, לא בא לי לפרט, אבל האעהע! ושאלה אחרונה....נהנת?? כן.

ranch22

New member
אני.

האחרון ש....: ישן במיטה שלך חוץ ממך: חברה? שחיבקתם אותו: וואו.מזמן.לא זוכרת. חשבתם עליו: תומר,רב. ראה אותך בוכה: אף אחד.אבל כמעט... הלכת איתו לקניות: אמא? הלכת איתו לארוחת ערב: וואו,לא זוכרת. דיברת איתו בטלפון: אבא. אמרת לו "אני אוהבת אותך" ובאמת התכוונת לזה: עדיין לא. האם את מעדיפה: לעשות פירסינג באף או בלשון?: לא לעשות. להיות רצינית או מצחיקה?: גם וגם לשתות חלב רגיל או חלב רזה?: רגיל למות בשריפה או לטבוע?: לטבוע לבלות עם ההורים או עם האויבים שלך?: ההורים פרחים או ממתקים?: ממתקים אפור או שחור?: לא יודעת. תמונות צבעוניות או בשחור לבן?:תלוי במצב רוח. תשוקה או אהבה?: אהבה.אם היא קיימת... שקיעות או זריחות?: זריחה. להשאר ערה עד מאוחר או לקום מוקדם בבוקר?: להשאר ערה. את הירח או את השמש?: שמש וגם ירח. סתיו או חורף?: חורף. ימין או שמאל?: ימין שיהיו לך 10 מוכרים או 2 חברים טובים?: 2 חברים טובים. שמש או גשם?:תלוי במצב רוח גלידת וניל או גלידת שוקולד? שוקולד בנים או בנות?: בנים? וודקה או בירה?: בירה כל מיני: מה השעה?: 23:12. איך קוראים לך?: ר שם חיבה?: ראנצ',ראנצ'יס,רין. איפה נולדת?: אופקים. תאריך יומולדת:15.05.1989,י' אייר. איפה את רוצה לגור?: תל אביב,קצת. איך היית רוצה לקרוא לבת?: שאלה קשה. איך היית רוצה לקרוא לבן?: הראל. את רוצה להתחתן?: אולי... דברים שאת עושה כשאת עצבנית: יושבת ומחזיקה את עצמי. האם יש לך מפרקים כפולים?: לא. את יכולה להפוך את הלשון?: כן. את יכולה להרים גבה אחת?:כן. את יכולה לפזול?: כן. את מסדרת את המיטה כל יום?:כמעט. בחודש האחרון: היה לך חבר?: לא. קנית משהו?:נראה לי. שרת?: כן. נישקו אותך?:לא. חיבקו אותך?: כן. הרגשת מטומטמת?: כן. התגעגעת למישהו?: כן. השתכרת?: לא. רקדת כמו משוגעת?: לא. הסתפרת?:לא. ?: שיקרת?: אולי... ברחת מהבית?: כן.שלוש פעמים. דברים אהובים: קבוצת ספורט אהובה:מכבי תל אביב. ספורטאית אהובה: שאלה קשה,רק ספורטאים. חיה אהובה: כלב,דולפין. נעליים אהובות: אולסטאר[?] תוספת אהובה לפיצה: זיתים. מספר אהוב: 2,12,22. ספר אהוב: "ימי שלישי עם מוריי" כרגע. פרי אהוב: ממ... מחשבות: הדבר הראשון שאת חושבת עליו בבוקר בחופש?: החופש. ולפני שאת הולכת לישון?: תומר.חלומות. יש לך פנטזיות או חלומות שאת רוצה שיתגשמו?: חלק. כל מה שאת חושבת את אומרת בקול?:לא. צבעים: מה דעתך על ורוד?: חרא. מה הצבע האהוב עלייך?: צהוב וגם כחול. איזה צבע מסמל את החיים שלך עד עכשיו?: הו,שאלה קשה.אפור? אם היית צובעת את הבית שלך,באיזה צבע היית בוחרת?: תכלת אני חושבת. האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור?: כן. אוכל: מה הדבר שאת הכי אוהבת לאכול?: לא אוכלת הרבה. את אוכלת ארוחת בוקר?: לא. מה הדבר שבחיים לא תאכלי?: חזיר? האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה את לא אוכלת אותו יותר?:לא זוכרת. האם יש משהו שאת אוהבת ואחרים לא מסוגלים לאכול?: לא. צמחוני/טבעוני/אוכל כל...מה אתה?: אוכל כל...? טעמת פעם אוכל של כלבים?:לא.רק הרחתי. למה?ככה. איזה סוג של אוכל את אוהבת?: אין סוג. קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהו?: יותר מידי.כמעט כל יום? פנאי: איזה כשרון היית רוצה לקבל שאין לך?:לא יודעת.. את מתנדבת בגוף כלשהו?: אפשר לומר... את עובדת?: לא כרגע. מוסיקה אהובה: כל סוג. מה עדיף,סרט בבית או בקולנוע?: קולנוע. מוסיקת מועדונים או קלסיקה מרגיעה?: קלסיקה. מה את רואה בטלויזיה בדרך כלל?: סדרות. מי ה....: חבר/ה הכי טוב/ה שלך?: - החבר/ה הכי מנותק/ת מהמציאות?: לורין. החבר/ה שאת רבה איתו/ה הכי הרבה: לא יודעת. החבר שאתה הכי יכול לסמוך עליו: תומר?ג'ק? משפחה: אתה קרוב להורים שלך?: אפשר לומר. למי יותר אבא או אמא?: שניהם. יש לך אחים אחיות?: כן ואם אין לך,היית רוצה?:כן,אח קטן. מה אתה אומר על אימוץ?: טוב? אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה?: לפעמים. מי הכי קרוב אלייך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)?: אחותי השניה. לסוף: תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש: "מישהו לרוץ איתו" שם לבן או בת הראשון שצץ לך בראש: תומר. תכשיט אהוב: דיסקית.livestrong. התמכרות כלשהי:קרח.קרח.קרח. יש חבר/ה?: לא. חלום שחלמת והתגשם: ושאלה אחרונה....נהנת??-

ברוש15

New member
לפני השינה../images/Emo3.gif

האחרון ש....: ישן במיטה שלך חוץ ממך: אחותי
שחיבקתם אותו: אמא?
חשבתם עליו: הגרי:] ראה אותך בוכה: אמא הלכת איתו לקניות: אודיל הלכת איתו לארוחת ערב: אודיל דיברת איתו בטלפון: גיא אמרת לו "אני אוהבת אותך" ובאמת התכוונת לזה: אבא
סתם אמ לא זוכרת
האם את מעדיפה: לעשות פירסינג באף או בלשון?: באף
להיות רצינית או מצחיקה?: מצחיקה... לשתות חלב רגיל או חלב רזה?: 1% לא יודעת מה זה אומר.. למות בשריפה או לטבוע?: לטבוע נראה לי יותר חביב לבלות עם ההורים או עם האויבים שלך?: ברור שעם ההורים
פרחים או ממתקים?: לא זה ולא זה אפור או שחור?: שחור תמונות צבעוניות או בשחור לבן?: גם וגם:] תשוקה או אהבה?: אהבה שקיעות או זריחות?: שקיעות להשאר ערה עד מאוחר או לקום מוקדם בבוקר?: להישאר ערה עד מאוחר את הירח או את השמש?:
סתיו או חורף?: סתיו ימין או שמאל?: ימין שיהיו לך 10 מוכרים או 2 חברים טובים?: עדיף 2 חברים טובים
שמש או גשם?: גשם גלידת וניל או גלידת שוקולד? ריבת חלב
בנים או בנות?: בנים וודקה או בירה?: בירה
כל מיני: מה השעה?: 23:36 איך קוראים לך?: בר שם חיבה?: בדרך כלל ברברה או ברוש ובמקרים חריגים ברצ'ו
איפה נולדת?: חולון תאריך יומולדת: 12/9 איפה את רוצה לגור?: כרגע טוב לי פה.. איך היית רוצה לקרוא לבת?: עופרי/מיקה איך היית רוצה לקרוא לבן?: עופרי/תום/נמרוד את רוצה להתחתן?: כן דברים שאת עושה כשאת עצבנית: מסדרת,שומעת מוזיקה או פשוט צועקת על מישו?
האם יש לך מפרקים כפולים?: אר?
את יכולה להפוך את הלשון?: כן את יכולה להרים גבה אחת?: כן
את יכולה לפזול?: כן...אני ברוכת כישרונות
את מסדרת את המיטה כל יום?: לא בחודש האחרון: היה לך חבר?:
קנית משהו?:
שרת?:
נישקו אותך?:
חיבקו אותך?:
הרגשת מטומטמת?:
LOL התגעגעת למישהו?:
השתכרת?:
רקדת כמו משוגעת?:
הסתפרת?:
בכית?:
לא שזכור לי.. שיקרת?:
ברחת מהבית?:
דברים אהובים: קבוצת ספורט אהובה: לא רואה ספורט ספורטאית אהובה: אריק זאבי..אז מה אם הוא לא ספורטאית הוא חמוד
חיה אהובה: קוף ודולפינים
נעליים אהובות: VANS ואולסטאר.. תוספת אהובה לפיצה: פיטריות מספר אהוב: 9 ספר אהוב: אשראם/רם אורן,הברית/נעמי רגן פרי אהוב: שסק
מחשבות: הדבר הראשון שאת חושבת עליו בבוקר בחופש?: לא יודעת
ולפני שאת הולכת לישון?: על כל היום שעברתי ומה יהיה מחר
יש לך פנטזיות או חלומות שאת רוצה שיתגשמו?: ברור:] כל מה שאת חושבת את אומרת בקול?: לא צבעים: מה דעתך על ורוד?: צבע יפה! אני לא מבינה בשביל מה הפאקצות היו צריכות לאמץ אותו! אפור לא טוב להן?;[ מה הצבע האהוב עלייך?: כחול-ירוק איזה צבע מסמל את החיים שלך עד עכשיו?: כחול[לא סוטים לא במובן הזה
] אם היית צובעת את הבית שלך,באיזה צבע היית בוחרת?: כמ ושהוא צבוע עכשיו! האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור?: שיעורי מעשי שליטעע
אוכל: מה הדבר שאת הכי אוהבת לאכול?: פסטה עם רוטב עגבניות את אוכלת ארוחת בוקר?: לא מה הדבר שבחיים לא תאכלי?: הוו הרבה דברים.. האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה את לא אוכלת אותו יותר?: לא ניסיתי יותר מדי דברים אז לא נראה לי.. ממ בעצם קורנפלקס!! האם יש משהו שאת אוהבת ואחרים לא מסוגלים לאכול?: לא צמחוני/טבעוני/אוכל כל...מה אתה?: צמחונית טעמת פעם אוכל של כלבים?:
למה?: איזה סוג של אוכל את אוהבת?: טבעול! קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהו?: כלום כלום יום שלם..לא פנאי: איזה כשרון היית רוצה לקבל שאין לך?: לשיר את מתנדבת בגוף כלשהו?: לא את עובדת?: לא מדברים על זה עד שזה יהיה סגור
מוסיקה אהובה: רוק ישראלי מה עדיף,סרט בבית או בקולנוע?: בקולנוע מוסיקת מועדונים או קלסיקה מרגיעה?: לא זה ולא זה
מה את רואה בטלויזיה בדרך כלל?: מה שיש בערוץ 22,רפואה שלמה ופרוייקט מסלול.. מי ה....: חבר/ה הכי טוב/ה שלך?: אודיל החבר/ה הכי מנותק/ת מהמציאות?: פולקית
החבר/ה שאת רבה איתו/ה הכי הרבה: ממ דריאל החבר שאתה הכי יכול לסמוך עליו: כרגע אודיל משפחה: אתה קרוב להורים שלך?: מאוד למי יותר אבא או אמא?: אמא יש לך אחים אחיות?: כן ואם אין לך,היית רוצה?: - מה אתה אומר על אימוץ?: כשזה חוקי ובא מהלב זה יותר ממבורך.. אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה?: - מי הכי קרוב אלייך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)?: גל(אחותי) לסוף: תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש: מוכרת לי מפעם/דין דין אביב שם לבן או בת הראשון שצץ לך בראש: עופרי תכשיט אהוב: עגילים התמכרות כלשהי: יש לי חשש שהתמכרתי לחורים באוזניים
יש חבר/ה?: לא חלום שחלמת והתגשם: לא זוכרת עכשיו
ושאלה אחרונה....נהנת?? התעייפתי

עונה

אני ממש מקווה שלא תתעצבנו עליי אם גנבתי למישו את התפקיד או משו כזהP=... האחרון ש....: ישן במיטה שלך חוץ ממך: אממ חני אבל איתי.. שחיבקתם אותו: חני (היא כאן אצלי בגלל זה חח) חשבתם עליו: רן ראה אותך בוכה: חני כרגע.. ואני אותה חח הלכת איתו לקניות: אממ חני השבוע ירדנו לעיר לקנות מתנה לרן.. לגיוס הלכת איתו לארוחת ערב: אממ אכלתי איתה בבית וזו חני מה לעשות ככה זה שלומדים ספרות ביחד עד הלילה! דיברת איתו בטלפון: אבישי אמרת לו "אני אוהבת אותך" ובאמת התכוונת לזה: חני האם את מעדיפה: לעשות פירסינג באף או בלשון?: באף יש לי אז בלשון אבל זה כואבב להיות רצינית או מצחיקה?: אממ תלוי לשתות חלב רגיל או חלב רזה?: לא זה ולא זה בעע למות בשריפה או לטבוע?: לטבוע לבלות עם ההורים או עם האויבים שלך?: אמא אבא נחשב לאויב פרחים או ממתקים?: פרחים ואם אפשר אז גם ממתקים אפור או שחור?: אפור תמונות צבעוניות או בשחור לבן?: תשוקה או אהבה?: אהבה שקיעות או זריחות?: שקיעה להשאר ערה עד מאוחר או לקום מוקדם בבוקר?: לקום מוקדם לא טיפוס לילה את הירח או את השמש?: ירח סתיו או חורף?: סתיו ימין או שמאל?: ימין שיהיו לך 10 מוכרים או 2 חברים טובים?: 2 טובים שמש או גשם?: גשם גלידת וניל או גלידת שוקולד? שוקולד אבל שניהם מגעילל בנים או בנות?: בנים וודקה או בירה?: איכס כל מיני: מה השעה?: 23:24 איך קוראים לך?: דנה שם חיבה?: דנוש' דנדן דני דנונה דשדש להמשיך יש עוד הרבה... איפה נולדת?: ישראל וגבעתיים תאריך יומולדת: 3/12 איפה את רוצה לגור?: קנדה או בצפון הארץ איך היית רוצה לקרוא לבת?: דניאל איך היית רוצה לקרוא לבן?: שרון את רוצה להתחתן?: כן דברים שאת עושה כשאת עצבנית: כותבת האם יש לך מפרקים כפולים?: מה? את יכולה להפוך את הלשון?: לא את יכולה להרים גבה אחת?:לא את יכולה לפזול?: אממ כן בעברי הייתי פוזלת ועשיתי ניתוח אבל כשאני רוצה אז כן את מסדרת את המיטה כל יום?: לא בחודש האחרון: היה לך חבר?: לא קנית משהו?: כן שרת?: כן נישקו אותך?:נשיקת שלום.. חיבקו אותך?: כן הרגשת מטומטמת?: כן התגעגעת למישהו?: כן השתכרת?: לא רקדת כמו משוגעת?: לא הסתפרת?:לא בכית?:כן שיקרת?: לא ברחת מהבית?: לא דברים אהובים: קבוצת ספורט אהובה: ספורטאית אהובה: חיה אהובה: נעליים אהובות: תוספת אהובה לפיצה: מספר אהוב: ספר אהוב: פרי אהוב: מחשבות: הדבר הראשון שאת חושבת עליו בבוקר בחופש?: ולפני שאת הולכת לישון?: יש לך פנטזיות או חלומות שאת רוצה שיתגשמו?: כל מה שאת חושבת את אומרת בקול?: צבעים: מה דעתך על ורוד?: יפה... תלוי איזה ורוד.. מה הצבע האהוב עלייך?: סגול ותכלת איזה צבע מסמל את החיים שלך עד עכשיו?: אמממממ כחול אם היית צובעת את הבית שלך,באיזה צבע היית בוחרת?: אמממ את החדר שלי ירוק פיסטוק.. האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור?: כן אוכל: מה הדבר שאת הכי אוהבת לאכול?: אמממ ג'חנון או מקדולנדס את אוכלת ארוחת בוקר?: שותה שוקו מה הדבר שבחיים לא תאכלי?: אבוקדו וחצילים בעע האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה את לא אוכלת אותו יותר?: לא האם יש משהו שאת אוהבת ואחרים לא מסוגלים לאכול?: קישקה או איך שלא כותבים מה שיש בחמין.. צמחוני/טבעוני/אוכל כל...מה אתה?: אוכל כל טעמת פעם אוכל של כלבים?: לא למה?: כי אני לא אגע באוכל של הכלבה שלי למה לקחת לה אוכל.. איזה סוג של אוכל את אוהבת?: ג'אנק וסלטים (בעיקר בולגרית ) נכון שלא מסתדר יחד? קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהו?: אממ לא פנאי: איזה כשרון היית רוצה לקבל שאין לך?: ציור את מתנדבת בגוף כלשהו?: אממ משצים ומועצת נוער שדרכה אנחנו מתנדבים ובקרוב מאוד אעשה שנת שירות את עובדת?: לא מוסיקה אהובה: ישראלית בעיקר מה עדיף,סרט בבית או בקולנוע?: בבית מתחת לפוך מוסיקת מועדונים או קלסיקה מרגיעה?: כבר אמרתי שישראלי אבל מועדונים מה את רואה בטלויזיה בדרך כלל?: אממ 24 או 22 או ערוץ הילדים מי ה....: חבר/ה הכי טוב/ה שלך?: חני החבר/ה הכי מנותק/ת מהמציאות?: חני החבר/ה שאת רבה איתו/ה הכי הרבה: רבה בצחוקים כאלה אור החבר שאתה הכי יכול לסמוך עליו: חני משפחה: אתה קרוב להורים שלך?: לאמא פחות או יותר כן למי יותר אבא או אמא?: אמא יש לך אחים אחיות?: לא ואם אין לך,היית רוצה?: כן אח גדול מה אתה אומר על אימוץ?: חשבנו על זה אבל אמא ירדה מהרעיון אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה?: כן כתבתי על הקולר מוקה קליין מי הכי קרוב אלייך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)?: טל בנדוד שלי לסוף: תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש: האם להיות בך מאוהב של אביב שם לבן או בת הראשון שצץ לך בראש: רן תכשיט אהוב: עגילים התמכרות כלשהי: מחשב ופורום של עברי יש חבר/ה?: לא חלום שחלמת והתגשם: אמממ לא זוכרת.. ושאלה אחרונה....נהנת?? מהשאלון כן

../images/Emo19.gif|מדווזה|../images/Emo110.gif

האחרון ש....: ישן במיטה שלך חוץ ממך: בת דודה שלי. שחיבקתם אותו: |הכלב שלי... חשבתם עליו: המורה לספרות שתיחנק אמן
. ראה אותך בוכה: אמא. הלכת איתו לקניות: אבא. הלכת איתו לארוחת ערב: כל המשפחה. דיברת איתו בטלפון: אממ ואוו זה היה מזמן, חברה שלי. אמרת לו "אני אוהבת אותך" ובאמת התכוונת לזה: הכלב שלי. האם את מעדיפה: לעשות פירסינג באף או בלשון?: אף, אבל בעיקרון את שניהם ממש לא
להיות רצינית או מצחיקה?: גם וגם
. לשתות חלב רגיל או חלב רזה?: רגיל... למות בשריפה או לטבוע?:
לבלות עם ההורים או עם האויבים שלך?: ההורים. פרחים או ממתקים?: פרחים. אפור או שחור?: שחור. תמונות צבעוניות או בשחור לבן?: צבעונית. תשוקה או אהבה?: אהבה
. שקיעות או זריחות?: שקיעות... להשאר ערה עד מאוחר או לקום מוקדם בבוקר?: לקום מוקדם. את הירח או את השמש?:
סתיו או חורף?: סתיו, רק בגלל אח שלי
. ימין או שמאל?: שמאל. שיהיו לך 10 מוכרים או 2 חברים טובים?: 2 טובים. שמש או גשם?:גשם
גלידת וניל או גלידת שוקולד?
וניל. בנים או בנות?:
אממ תלוי במה ולמה. וודקה או בירה?:
לא יודעת... כל מיני: מה השעה?: 16:32, רק חזרתי מהבי"ס
איך קוראים לך?: ים
. שם חיבה?: ימיק. איפה נולדת?: הילל יפה. תאריך יומולדת:12.6. איפה את רוצה לגור?: איפה שאני גרה
איך היית רוצה לקרוא לבת?: רותם. איך היית רוצה לקרוא לבן?: איתן\אורן. את רוצה להתחתן?: לא עכשיו, בעתדי כן. דברים שאת עושה כשאת עצבנית: יוצאת החוצה ויושבת עם הכלב, או שוכבת במיטה ובוכה. האם יש לך מפרקים כפולים?: מה? את יכולה להפוך את הלשון?:
את יכולה להרים גבה אחת?:
את יכולה לפזול?:
את מסדרת את המיטה כל יום?:
בשביל מה יש אמא
בחודש האחרון: היה לך חבר?:
קנית משהו?:
שרת?: סתם ככה, כן. נישקו אותך?:
חיבקו אותך?:
הרגשת מטומטמת?:
התגעגעת למישהו?:
השתכרת?:
רקדת כמו משוגעת?:
הסתפרת?:
בכית?:
שיקרת?:
ברחת מהבית?:
דברים אהובים: קבוצת ספורט אהובה:ביתר י-ם. ספורטאית אהובה: לי קורזיץ
[כן, גם היא מהקיבוץ שלי
]. חיה אהובה:
נעליים אהובות: ניו באלנס. תוספת אהובה לפיצה: זיתים. מספר אהוב: 9
. ספר אהוב: "מישהו לורץ איתו" היחיד שגם קארתי. פרי אהוב:
\
מחשבות: הדבר הראשון שאת חושבת עליו בבוקר בחופש?: יששששש
ולפני שאת הולכת לישון?: על משהו טוב שקרא לי היום. יש לך פנטזיות או חלומות שאת רוצה שיתגשמו?:
כל מה שאת חושבת את אומרת בקול?:
צבעים: מה דעתך על ורוד?:
מה הצבע האהוב עלייך?: כחול. איזה צבע מסמל את החיים שלך עד עכשיו?: אפור. אם היית צובעת את הבית שלך,באיזה צבע היית בוחרת?: לבן. האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור?:
גם היום שוב, אמרו לנו את זה בבי"ס, פעם 1001. אוכל: מה הדבר שאת הכי אוהבת לאכול?:
את אוכלת ארוחת בוקר?:
מה הדבר שבחיים לא תאכלי?: פסטרמה. האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה את לא אוכלת אותו יותר?:
שוקולד למריחה. האם יש משהו שאת אוהבת ואחרים לא מסוגלים לאכול?:
צמחוני/טבעוני/אוכל כל...מה אתה?: לא אוכלת כמעיט שומדבר אלא אם כן הוא עבר את הבדיקות המסוימות שלי. טעמת פעם אוכל של כלבים?:
למה?: איזה סוג של אוכל את אוהבת?: מזרחי. קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהו?:
פנאי: איזה כשרון היית רוצה לקבל שאין לך?:לשיר טוב. את מתנדבת בגוף כלשהו?: לצערי לא, שנים קודמות כן. את עובדת?: כן. מוסיקה אהובה: ישראלית. מה עדיף,סרט בבית או בקולנוע?: קולנוע. מוסיקת מועדונים או קלסיקה מרגיעה?: .... מה את רואה בטלויזיה בדרך כלל?: הרבה דברים. מי ה....: חבר/ה הכי טוב/ה שלך?: אופיר. החבר/ה הכי מנותק/ת מהמציאות?: נוי. החבר/ה שאת רבה איתו/ה הכי הרבה: נוי. החבר שאתה הכי יכול לסמוך עליו: דורון. משפחה:מה איתה
אתה קרוב להורים שלך?: כן. למי יותר אבא או אמא?: גם וגם. יש לך אחים אחיות?:
אחים, 3. ואם אין לך,היית רוצה?:נוו מה אתה אומר על אימוץ?: סבבה לגמריי. אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה?: כן. מי הכי קרוב אלייך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)?: הכלב. לסוף: תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש: "עכשיו טוב". שם לבן או בת הראשון שצץ לך בראש: סתיו. תכשיט אהוב: נוו דיי לא סובלת תכשיטים. התמכרות כלשהי: לקולה. יש חבר/ה?: חברות יש הרבה. חלום שחלמת והתגשם: לא יודעת. ושאלה אחרונה....נהנת??לא כ"כ
. הודגש באמצעות מדגישומטיק

מעיייין

New member
עונה:

האחרון ש....:
ישן במיטה שלך חוץ ממך: אמ.. הכלב? שחיבקתם אותו: ידיד חשבתם עליו: מישהו
ראה אותך בוכה: אמ..... מזמן לא בכיתי... אמא שלי אולי הלכת איתו לקניות: חברה הלכת איתו לארוחת ערב: אמ... חברים.... דיברת איתו בטלפון: ידיד אמרת לו "אני אוהבת אותך" ובאמת התכוונת לזה: אמא
האם את מעדיפה:
לעשות פירסינג באף או בלשון?: אף נראה לי להיות רצינית או מצחיקה?: מצחיקה. לשתות חלב רגיל או חלב רזה?: רגיל. למות בשריפה או לטבוע?: ואו... אמ... קשה. לטבוע. לבלות עם ההורים או עם האויבים שלך?: עם ההורים! ברור. פרחים או ממתקים?: ממתקים|סוכיה| אפור או שחור?: שחור תמונות צבעוניות או בשחור לבן?: תלוי איזו תמונה. תשוקה או אהבה?: אהבה שקיעות או זריחות?: זריחות להשאר ערה עד מאוחר או לקום מוקדם בבוקר?: את הירח או את השמש?: ירח סתיו או חורף?: סתיו ימין או שמאל?: ימין שיהיו לך 10 מוכרים או 2 חברים טובים?: 2 חברים טובים. שמש או גשם?:שמש גלידת וניל או גלידת שוקולד? וניל בנים או בנות?: בנים וודקה או בירה?: בירה
כל מיני:
מה השעה?: 5:07 איך קוראים לך?: מעיין שם חיבה?: מייצ'וק, מאי, מיצוק, מעייני ועוד המון... איפה נולדת?: הר הצופים. תאריך יומולדת:4.9.91 איפה את רוצה לגור?: אמ... כאן. איך היית רוצה לקרוא לבת?: אמ.. לא חשבתי על זה עדיין איך היית רוצה לקרוא לבן?: כנ"ל את רוצה להתחתן?: כן דברים שאת עושה כשאת עצבנית: צועקת על כולם. האם יש לך מפרקים כפולים?: לא את יכולה להפוך את הלשון?: לא את יכולה להרים גבה אחת?:כן את יכולה לפזול?: כן את מסדרת את המיטה כל יום?:לא
בחודש האחרון:
היה לך חבר?: לא
קנית משהו?: אמ.. כן שרת?: כן נישקו אותך?:כן חיבקו אותך?: כן הרגשת מטומטמת?: תמיד התגעגעת למישהו?: קצת השתכרת?: לא רקדת כמו משוגעת?: תמיד הסתפרת?:לא בכית?: כן שיקרת?: אמ.. לא יודעת ברחת מהבית?: לא
דברים אהובים:
קבוצת ספורט אהובה: לא ממש אהובה, אבל מכבי בכדור סל ספורטאית אהובה: אמ.. אין חיה אהובה: כלב נדמה לי נעליים אהובות: אול סטאר תוספת אהובה לפיצה: זיתים/כלום מספר אהוב: אין ספר אהוב: אין פרי אהוב: כל מיני
מחשבות:
הדבר הראשון שאת חושבת עליו בבוקר בחופש?: אוקי, מה אני יעשה היום?! ולפני שאת הולכת לישון?: שיט! יש לך פנטזיות או חלומות שאת רוצה שיתגשמו?: קצת. כל מה שאת חושבת את אומרת בקול?: ממש ממש לא.
צבעים:
מה דעתך על ורוד?: לא אוהבת כ"כ מה הצבע האהוב עלייך?: ירוק איזה צבע מסמל את החיים שלך עד עכשיו?: כל הצבעים בעולם אם היית צובעת את הבית שלך,באיזה צבע היית בוחרת?: לבן האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור?: כן
אוכל:
מה הדבר שאת הכי אוהבת לאכול?: כל מיני את אוכלת ארוחת בוקר?: לרוב לא מה הדבר שבחיים לא תאכלי?: אמ.. חלזונות וכאלה דברים האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה את לא אוכלת אותו יותר?:אמ.. לא האם יש משהו שאת אוהבת ואחרים לא מסוגלים לאכול?: לא. צמחוני/טבעוני/אוכל כל...מה אתה?: |סדגשאוכל כל חוץ מדברי ים, כי זה מגעיל| טעמת פעם אוכל של כלבים?: לא למה?: ככה איזה סוג של אוכל את אוהבת?: כל מיני קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהו?: כן
פנאי:
איזה כשרון היית רוצה לקבל שאין לך?:ציור את מתנדבת בגוף כלשהו?: אמ.. בקרוב את עובדת?: לא מוסיקה אהובה: ישראלית מה עדיף,סרט בבית או בקולנוע?: סינמטק
מוסיקת מועדונים או קלסיקה מרגיעה?: מרגיעה מה את רואה בטלויזיה בדרך כלל?: לפעמים
מי ה....:
חבר/ה הכי טוב/ה שלך?: אמ.. שם?.. שחר החבר/ה הכי מנותק/ת מהמציאות?: אמ... גל החבר/ה שאת רבה איתו/ה הכי הרבה: מיכל החבר שאתה הכי יכול לסמוך עליו: נוהר
משפחה:
אתה קרוב להורים שלך?: קצת. למי יותר אבא או אמא?: אמא יש לך אחים אחיות?: כן ואם אין לך,היית רוצה?: מה אתה אומר על אימוץ?: סבבה. אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה?: אמ... לא כ"כ. מי הכי קרוב אלייך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)?: אמ.. החיות שלי.
לסוף:
תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש: שמעון השכן שם לבן או בת הראשון שצץ לך בראש: נוהר תכשיט אהוב: שרשרת התמכרות כלשהי: אין יש חבר/ה?: לא חלום שחלמת והתגשם: אמ... אין ושאלה אחרונה....נהנת??קצת ארוך מדי הודגש באמצעות מדגישומטיק

Simple Sam

New member
להלהלה

האחרון ש....: ישן במיטה שלך חוץ ממך: גל שניצל שחיבקתם אותו: אופיר נראלי חשבתם עליו: לא זוכרת ראה אותך בוכה: כנל הלכת איתו לקניות: גל שניצל הלכת איתו לארוחת ערב: עם עדן הלכתי לארוחת בוקר..היוםP: דיברת איתו בטלפון: לא זוכרת אמרת לו "אני אוהבת אותך" ובאמת התכוונת לזה: מור האם את מעדיפה: לעשות פירסינג באף או בלשון?: לשון אני יותר אוהבת אבל זה כואב אז אף.וגם עשיתי באף..P: להיות רצינית או מצחיקה?:תלוי לשתות חלב רגיל או חלב רזה?: רגיל למות בשריפה או לטבוע?: שריפה. כל מה שקשור ללטבוע מפחיד אותי רצח. לבלות עם ההורים או עם האויבים שלך?: הורים פרחים או ממתקים?: פרחים אפור או שחור?: שחור תמונות צבעוניות או בשחור לבן?: תלוי מה רוצים להעביר..P: תשוקה או אהבה?: אהבה שקיעות או זריחות?: שקיעות להשאר ערה עד מאוחר או לקום מוקדם בבוקר?: לקום מוקדם. אם אני נשארת עד מאוחר אני מטמוטטת את הירח או את השמש?: ירח סתיו או חורף?: סתיו:) ימין או שמאל?: שמאל שיהיו לך 10 מוכרים או 2 חברים טובים?: 2 טובים שמש או גשם?:גשם! גלידת וניל או גלידת שוקולד? וניל בנים או בנות?: בנים. בנות זה עם צבוע וודקה או בירה?: בירה כל מיני: מה השעה?: 5 ומשו איך קוראים לך?: טל,אהלן שם חיבה?: זה לא ייגמר
בעיקר טולי. איפה נולדת?: כאן תאריך יומולדת:5.11 איפה את רוצה לגור?: ארה"ב איך היית רוצה לקרוא לבת?:אור/הראל/סאם איך היית רוצה לקרוא לבן?:סאם. את רוצה להתחתן?:נכון לעכשיו-לא דברים שאת עושה כשאת עצבנית: שק אגרוף האם יש לך מפרקים כפולים?: מה? את יכולה להפוך את הלשון?: כן את יכולה להרים גבה אחת?:כן את יכולה לפזול?: לא ניסיתי ממש את מסדרת את המיטה כל יום?:לא בחודש האחרון: היה לך חבר?:לא קנית משהו?:כן שרת?: כן,אבל עם השיר נישקו אותך?:כן חיבקו אותך?: כן הרגשת מטומטמת?: ען התגעגעת למישהו?: כן השתכרת?: לא.הפסקתי לשתות. רקדת כמו משוגעת?: לא הסתפרת?:לא בכית?: כן שיקרת?: לא זוכרת ברחת מהבית?: לא דברים אהובים: קבוצת ספורט אהובה: ספורטאית אהובה: חיה אהובה: כלב נעליים אהובות: אולסטאר נמוכות והוואנס הישנות והנוחות תוספת אהובה לפיצה: כלום מספר אהוב: 3 ספר אהוב: מישהו לרוץ איתו פרי אהוב: אפרסמון,אפרסק,מנגו ותות מחשבות: הדבר הראשון שאת חושבת עליו בבוקר בחופש?: איזה עבודות יש לי להכין. ולפני שאת הולכת לישון?: "פאק,מחר יש מלא לעשות" יש לך פנטזיות או חלומות שאת רוצה שיתגשמו?: כל מה שאת חושבת את אומרת בקול?:בערך צבעים: מה דעתך על ורוד?: שונאת מה הצבע האהוב עלייך?: שחור כתום ירוק סגול איזה צבע מסמל את החיים שלך עד עכשיו?:כל הנל אם היית צובעת את הבית שלך,באיזה צבע היית בוחרת?: שמנת אדום ירוק וכתום. איכשהו זה היה משתלב האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור?: כן,הייתי באומנות שנה אוכל: מה הדבר שאת הכי אוהבת לאכול?: במבה,קוסקוס ומלפפון. את אוכלת ארוחת בוקר?: כן מה הדבר שבחיים לא תאכלי?: חילזון? האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה את לא אוכלת אותו יותר?:לא האם יש משהו שאת אוהבת ואחרים לא מסוגלים לאכול?: לא צמחוני/טבעוני/אוכל כל...מה אתה?: צמחוני טעמת פעם אוכל של כלבים?:לאא למה?: הריח הזה פשוט מבחיל! איזה סוג של אוכל את אוהבת?: קוסקוס קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהו?: כן פנאי: איזה כשרון היית רוצה לקבל שאין לך?:לשיר,לנגן הרבה יותר טוב ולהיות חכמה את מתנדבת בגוף כלשהו?: כן את עובדת?: בערך מוסיקה אהובה: נווו מה עדיף,סרט בבית או בקולנוע?: קולנוע מוסיקת מועדונים או קלסיקה מרגיעה?: קלסיקה מה את רואה בטלויזיה בדרך כלל?: קומיות מי ה....: חבר/ה הכי טוב/ה שלך?: עדן החבר/ה הכי מנותק/ת מהמציאות?: החבר/ה שאת רבה איתו/ה הכי הרבה: החבר שאתה הכי יכול לסמוך עליו: רובם משפחה: אתה קרוב להורים שלך?: לא למי יותר אבא או אמא?: אבא יש לך אחים אחיות?כן: ואם אין לך,היית רוצה?: מה אתה אומר על אימוץ?: כל הכבוד לאנשים שעושים את זה אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה?: כן,הוא פשוט מתנהג כמו בנאדם,לא נדבר על זה שהוא חכם בצורה מדהימה. פשוט שלמות! מי הכי קרוב אלייך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)?: אח שלי לסוף: תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש: חורף שם לבן או בת הראשון שצץ לך בראש: דניאל תכשיט אהוב: שרשרת של פיס עבה שנהרסה התמכרות כלשהי: קוסקוס ובמבה יש חבר/ה?: לא חלום שחלמת והתגשם: לא זוכרת ושאלה אחרונה....נהנת??נחמד.:)

מוחטה1

New member
אוי, זה ממכר ../images/Emo3.gif

האחרון ש....: ישן במיטה שלך חוץ ממך: אממ..קרין נימנמה קצת נראה לי
שחיבקתם אותו: עוזרי, כפרעליו
חשבתם עליו: אסי ראה אותך בוכה: הממ..נראה לי שאחותי.. הזלנו דמעות מאיזה מופע מחול יפה שראינו בקיץ [אנחנו פלוצות, כן] הלכת איתו לקניות: איף, כמה שנים לא עשיתי שופינג
קולה בקיוסק עם נועה, נקרא?
הלכת איתו לארוחת ערב: התכוונת צהריים, כן? והתכוונת לקובה אצל קרין, כן? אז היום
דיברת איתו בטלפון: קרין, ואחותי הייתה בממתינה והספקתי רק לצרוח עליה: "מה את מפגרתתתתת?!?! איך לא אהבת את "הבועה"?!?! עד הבועה!!!!
" אמרת לו "אני אוהבת אותך" ובאמת התכוונת לזה: איילצ. כמה אימללתי אותה לאחרונה, מסכנה
האם את מעדיפה: לעשות פירסינג באף או בלשון?: אימא! פחדתי לעשות חורים באוזניים! אבל נראה לי שאם כבר, אז באף אני פחות אפחד... להיות רצינית או מצחיקה?: מצחיקה. אמרו לי שאני לא יכולה להיות רצינית
לשתות חלב רגיל או חלב רזה?: איכ, לשתות חלב בלי פיצפוצים בתוכו?! אבל רק רזה
אם כבר התחיל החורף, ואפשר להשמין כי במילא הסוודר מסתיר הכל, לפחות לאזן עם חלב רזה!!!111
למות בשריפה או לטבוע?: לחיות?
לבלות עם ההורים או עם האויבים שלך?: ההורים, דא. פרחים או ממתקים?: ממתקים!!!!111 כמה שיותר! אפור או שחור?: שחור, אבל רק בתנאי שכ-ל הבגדים+ציפורניים+איפור+גישה לחיים כאלה!
תמונות צבעוניות או בשחור לבן?: כל מה שיפה תשוקה או אהבה?: איך אפשר בלי אחד מהם?!
שקיעות או זריחות?: שקיעות, אחריהן מתחיל החלק המעניין יותר ביממה
להשאר ערה עד מאוחר או לקום מוקדם בבוקר?: מישהו פה אשכרה יכול להגיד שהוא נהנה לקום מוקדם בבוקר?!
את הירח או את השמש?: שמש!!! סתיו או חורף?: קיץ. אבל סתיו, לפחות עוד חמים... ימין או שמאל?:
שיהיו לך 10 מוכרים או 2 חברים טובים?: 2 טובים, דא. שמש או גשם?: שמש!!!!!1111 גלידת וניל או גלידת שוקולד? וניל. עם עוגיות. של מקדונלדס. בנים או בנות?: אתם יכולים לתאר את העולם בלי מין מסויים?!
וודקה או בירה?: בירה כל מיני: מה השעה?: 19:48 איך קוראים לך?: אביגל שם חיבה?: הרוב-אביגלה. אלעד פלט השבוע אביגולה, יש אביגלגליג, הכי הזוי של מנצורי השבוע-אביגולש. היי, אם זה לא אביגיל זה בסדר מבחינתי! איפה נולדת?: הדסה עין כרם, ירושלים, ישראל, העולם [כיף להיות בוגרת, נו!] תאריך יומולדת: 15.4.90 אל תשחקו אותה שלא ידעתם
איפה את רוצה לגור?: רק בישראל!!! אבל באיזור המרכז, קרוב לים
איך היית רוצה לקרוא לבת?: ענבר איך היית רוצה לקרוא לבן?: אלעד את רוצה להתחתן?: אם אני מאוהבת ומאושרת [וזה הדדי כמובן
], למה לא? אם רק כדי שאוכל להגיד: היי היי! לא כתוב לי בתעודת זהות 'רווקה', אז לא... דברים שאת עושה כשאת עצבנית: מוציאה את העצבים על הבנאדם הלא נכון לרוב. מוזיקה. שינה. סרט/תוכנית טובה. האם יש לך מפרקים כפולים?: שו?
את יכולה להפוך את הלשון?: לא
אני יכולה לקפל אותה אבל! ולגעת איתה באף!!!111 את יכולה להרים גבה אחת?: כן את יכולה לפזול?: כן את מסדרת את המיטה כל יום?: בד"כ, אחרת פשוט לא נעים להיכנס אליה בלילה...
בחודש האחרון: היה לך חבר?: לא קנית משהו?: כן שרת?: כן. 90% מהפעמים ששרתי החודש זה היה את: "נרדםםםםם על החולותתתתת", באופן הכי זיופי שאפשר... נישקו אותך?: כן חיבקו אותך?: כן הרגשת מטומטמת?: כן
מתי לא? התגעגעת למישהו?: בחודש האחרון? נסו ביום האחרון!
השתכרת?: כן רקדת כמו משוגעת?: כן הסתפרת?: לא, אני צריכה. בעיקר בגלל שהספר שלי K!ר0!!!111 בכית?: לא שזכור לי שיקרת?: אני משערת שכן. הנה נזכרתי, כן ברחת מהבית?: לא דברים אהובים: קבוצת ספורט אהובה: מכבי שלנו מכבי תל אביב, בקיץ בחורף בסתיו ובאביב?
[כדורסל כמובן. למי אכפת מכדורגל?
] ספורטאית אהובה: לא בחורה. איתן אורבך!!!111 אריק זאבי!!1111 כ-ל מכבי בכדורסל!!111 ספורטאים הם שווים, יש המוןןןןןן
חיה אהובה: ארנב נעליים אהובות: בגדים זה יותר הקטע שלי. נגיד האולסטאר... תוספת אהובה לפיצה: אני הבנאדם היחיד שהולך לצ'יליז [ירושלמים, השמיעו קול] ועדיין מזמין שם רק פיצה עם זיתים ירוקים...היי, אם זה כבר ככה טעים, למה לנסות לשפר ובעצם להרוס?
מספר אהוב: 7
ספר אהוב: רק אחד?!?!?!?! "מישהו לרוץ איתו", "יש ילדים זיג זג" [של מר גרוסמן הגאון!] "ארבעה בתים וגעגוע" -מומלץ!!!111 ו"אני אוהב את תמיר", כי אני בכיינית
פרי אהוב: תותים ובננות בעיקר, אבל כמעט הכל. מחשבות: הדבר הראשון שאת חושבת עליו בבוקר בחופש?: בוקר וחופש? לא קצת סתרת את עצמך פה? אולי בארבע כשאני קמה, אני מנסה להיות בנאדם, וגם אז אסור להטריד ולהציק לי במשך שעה, עד שאתעורר לגמרי..אז לחשוב?!
פיייייי..... ולפני שאת הולכת לישון?: כל מה שהיה היום, כל מה שיהיה מחר... יש לך פנטזיות או חלומות שאת רוצה שיתגשמו?: נו, ודאי. כל מה שאת חושבת את אומרת בקול?: לפעמים לא מספיק, לפעמים יותר מידי... צבעים: מה דעתך על ורוד?: אנשי הפוזה למיניהם, מבזק חדשות: לא כל מי שתלבש ורוד היא פאקצה. הכל תלוי באיך שלובשים את זה... כנ"ל שחור
ולא, אני לא פאקצה. עכשיו סילחו לי, יש השמיניההההההה@!$@%#@#^%#$^ מה הצבע האהוב עלייך?: סגול+אדום איזה צבע מסמל את החיים שלך עד עכשיו?:
או-קייייי... אממ..נראה לי שכחול-ירוק.. אם היית צובעת את הבית שלך,באיזה צבע היית בוחרת?: כתום!!!111 כתום כתום כתום!!!11 וסגול ואדום!!11 ומצידי שלא יתאים, ושייראה קטסטרופה מבחינה עיצובית! האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור?: כן, ראיתי ב"אוניברסיטה הקטנה, העולם נחשף עם משה ואסף"

מוחטה1

New member
השש, אז חפרתי, אז מה?! ../images/Emo7.gif

אוכל: מה הדבר שאת הכי אוהבת לאכול?:
מה לא?! אם אמא/אמא של קרין הכינו את זה, באמת שכמעט הכל. את אוכלת ארוחת בוקר?: לא מה הדבר שבחיים לא תאכלי?: Never say never ידה ידה, אבל נראה לי שדברים שפשוט לא הורגלתי לאכול מגיל צעיר שזה דגים, בשר בקר, אוכל לא כשר
אבל לכו תדעו... האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה את לא אוכלת אותו יותר?: טופו
ויש עוד כמה [מעטים
] האם יש משהו שאת אוהבת ואחרים לא מסוגלים לאכול?: טבעולים למיניהם!!!11 זה לא אוכל אשכנזי! שניצל תירס רולזזזז צמחוני/טבעוני/אוכל כל...מה אתה?: לא דגים, לא בקר, רק עוף [וגם כאן, לא כל איבר
] טעמת פעם אוכל של כלבים?: לא
למה?: כי זה לא נראה לי מפתה מיוחד. איזה סוג של אוכל את אוהבת?: טעים קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהו?: כן פנאי: איזה כשרון היית רוצה לקבל שאין לך?: שירה, נגינה, לפתח את הריקוד שנאלצתי לעזוב, לפתח את המשחק
את מתנדבת בגוף כלשהו?: סעמק, פעם ממש שקלתי את זה! לא בסדר מצידי
את עובדת?: בקיץ ב- KFC מקום שלא אשוב אליו לעולם, וגם לכם אני ממליצה ל-א לאכול שם! מוסיקה אהובה: ישראלית בעיקר מה עדיף,סרט בבית או בקולנוע?: תלוי, אני גמישה
יש אבל משהו מרגש בקולנוע, לא?
מוסיקת מועדונים או קלסיקה מרגיעה?:
מה את רואה בטלויזיה בדרך כלל?: כמעט כל דבר בערוצים 12-13 ביס, וערוץ 2 [כמה שנים לא ראיתי את המלכה אשכנזי!
] מי ה....: חבר/ה הכי טוב/ה שלך?: קרין החבר/ה הכי מנותק/ת מהמציאות?: קרין
החבר/ה שאת רבה איתו/ה הכי הרבה: קרין החבר שאתה הכי יכול לסמוך עליו: קרין [נו, יש לי עוד חברים! היא פשוט מתאימה להכל!
] ורעות משפחה: אתה קרוב להורים שלך?: לאמא, די. למי יותר אבא או אמא?: אמא יש לך אחים אחיות?: כן
ואם אין לך,היית רוצה?: מה אתה אומר על אימוץ?: איכס, גועל נפש. איך אפשר בכלל לעשות דבר כה נתעב?! [מה אתה מצפים שיענו על זה?!] אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה?: אני לא קשורה אל סטארט אפ. היא מזילה עליי הרבה ריר!
מי הכי קרוב אלייך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)?: אחותי ואח שלי
לסוף: תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש: נרדםםםםםם על החולותתתתתת
ג'קו, השמע קול!
שם לבן או בת הראשון שצץ לך בראש: מיקי תכשיט אהוב: עגילים התמכרות כלשהי: קולה וכסיסת ציפורניים. ושאלונים
יש חבר/ה?: לא חלום שחלמת והתגשם: יש ושאלה אחרונה....נהנת?? כן, היה כיף! תודה רבה

LinKerBel

New member
../images/Emo215.gif

האחרון ש....: ישן במיטה שלך חוץ ממך: רזי ישן שם עכשיו. שחיבקתם אותו: רזי חשבתם עליו: רזי ראה אותך בוכה: אני. במראה. הלכת איתו לקניות: רזי הלכת איתו לארוחת ערב: רזי דיברת איתו בטלפון: עמרי אמרת לו "אני אוהבת אותך" ובאמת התכוונת לזה: רזי האם את מעדיפה: לעשות פירסינג באף או בלשון?: אף להיות רצינית או מצחיקה?: רצינית לשתות חלב רגיל או חלב רזה?: רגיל למות בשריפה או לטבוע?: לטבוע לבלות עם ההורים או עם האויבים שלך?: הורים?? פרחים או ממתקים?: ממתקים. ברור. אפור או שחור?: אפור תמונות צבעוניות או בשחור לבן?: צבעוני תשוקה או אהבה?: תשוקה שקיעות או זריחות?: שקיעות ביום שישי להשאר ערה עד מאוחר או לקום מוקדם בבוקר?: עד מאוחר את הירח או את השמש?: שמש סתיו או חורף?: קיץ ימין או שמאל?: ימין שיהיו לך 10 מוכרים או 2 חברים טובים?: 2 טובים שמש או גשם?: שמש גלידת וניל או גלידת שוקולד? שוקולד בנים או בנות?: בנים וודקה או בירה?: וודקה כל מיני: מה השעה?: 20:44 איך קוראים לך?: לין שם חיבה?: ניל איפה נולדת?: מאיר כפ"ס תאריך יומולדת:7/9 איפה את רוצה לגור?: פה איך היית רוצה לקרוא לבת?: לודעת איך היית רוצה לקרוא לבן?: יונתן את רוצה להתחתן?: בשלב מסוים דברים שאת עושה כשאת עצבנית: מסניפה שמיכות. האם יש לך מפרקים כפולים?: הא?? אני בספק. את יכולה להפוך את הלשון?: לא. אין לי את הגן הזה. את יכולה להרים גבה אחת?: כה. את יכולה לפזול?: לא את מסדרת את המיטה כל יום?: לא בחודש האחרון: היה לך חבר?: כה קנית משהו?: כה שרת?: כה נישקו אותך?: כה חיבקו אותך?: כה הרגשת מטומטמת?: כה התגעגעת למישהו?: כה השתכרת?: קצת רקדת כמו משוגעת?: כה הסתפרת?: כה בכית?: כה שיקרת?: כה ברחת מהבית?: לא דברים אהובים: קבוצת ספורט אהובה: מכבי חיפה ספורטאית אהובה: אני חיה אהובה: נמר נעליים אהובות: פומה חומות תוספת אהובה לפיצה: זיתים ירוקים מספר אהוב: 7 ספר אהוב: התנ"ך פרי אהוב: פומלה מחשבות: הדבר הראשון שאת חושבת עליו בבוקר בחופש?: איזה מזל שחופש.. ולפני שאת הולכת לישון?: לודעת יש לך פנטזיות או חלומות שאת רוצה שיתגשמו?: כה כל מה שאת חושבת את אומרת בקול?: לא צבעים: מה דעתך על ורוד?: חמוד מה הצבע האהוב עלייך?: אדום איזה צבע מסמל את החיים שלך עד עכשיו?: הא?? אם היית צובעת את הבית שלך,באיזה צבע היית בוחרת?: לא אחיד. האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור?: כה אוכל: מה הדבר שאת הכי אוהבת לאכול?: שוקולד את אוכלת ארוחת בוקר?: כה מה הדבר שבחיים לא תאכלי?: דיונון האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה את לא אוכלת אותו יותר?: לוזוכרת האם יש משהו שאת אוהבת ואחרים לא מסוגלים לאכול?: לא צמחוני/טבעוני/אוכל כל...מה אתה?: כשר טעמת פעם אוכל של כלבים?: לא למה?: כי זה אוכל של כלבים. איזה סוג של אוכל את אוהבת?: איטלקי קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהו?: כה פנאי: איזה כשרון היית רוצה לקבל שאין לך?: שירה את מתנדבת בגוף כלשהו?: לא את עובדת?: לא מוסיקה אהובה: הכל הולך מה עדיף,סרט בבית או בקולנוע?: קולנוע מוסיקת מועדונים או קלסיקה מרגיעה?: תלוי במצברוח מה את רואה בטלויזיה בדרך כלל?: 24 מי ה....: חבר/ה הכי טוב/ה שלך?: עמרי החבר/ה הכי מנותק/ת מהמציאות?: ליז החבר/ה שאת רבה איתו/ה הכי הרבה: שחר החבר שאתה הכי יכול לסמוך עליו: עמרי משפחה: אתה קרוב להורים שלך?: כה למי יותר אבא או אמא?: גם וגם יש לך אחים אחיות?: 3 ואם אין לך,היית רוצה?: מה אתה אומר על אימוץ?: לא נראה לי. אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה?: לא. מי הכי קרוב אלייך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)?: אח קטן קטן לסוף: תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש: החדש של פריס הילטון שם לבן או בת הראשון שצץ לך בראש: יובל תכשיט אהוב: שרשרת שקנה לי סבא ז"ל התמכרות כלשהי: שוקולד יש חבר/ה?: כה חלום שחלמת והתגשם: לוזוכרת ושאלה אחרונה....נהנת?? כה

nozi3

New member
../images/Emo113.gif חורף!!!!

ישן במיטה שלך חוץ ממך: אמממ אף אחד שחיבקתם אותו: מיתר חשבתם עליו: זהרי ראה אותך בוכה: מיתר ואורן (אבל זה היה בשושו ז הן לא שמו לב) הלכת איתו לקניות: אמא הלכת איתו לארוחת ערב: בבית אז עם כולם דיברת איתו בטלפון: מיתר אמרת לו "אני אוהבת אותך" ובאמת התכוונת לזה: בצי הצב האם את מעדיפה: לעשות פירסינג באף או בלשון?: אף להיות רצינית או מצחיקה?: מצחיקה! לשתות חלב רגיל או חלב רזה?: אני אוהבת 1% אני לא יודעת מה זה נחשב..... למות בשריפה או לטבוע?: לטבוע לבלות עם ההורים או עם האויבים שלך?: אף אחד פרחים או ממתקים?: פרחים אפור או שחור?: שחור תמונות צבעוניות או בשחור לבן?: צבועניות תשוקה או אהבה?: אהבה שקיעות או זריחות?: זריחות להשאר ערה עד מאוחר או לקום מוקדם בבוקר?: ערה עד מאוחר את הירח או את השמש?: שמש סתיו או חורף?: חורף ימין או שמאל?: ימין (אם זה פוליטי אז שמאל...) שיהיו לך 10 מוכרים או 2 חברים טובים?: 2 חברים שמש או גשם?: גשםםםם גלידת וניל או גלידת שוקולד? שוקולד בנים או בנות?: תלוי במצב רוח וודקה או בירה?: וודקה כל מיני: מה השעה?: 9 וחצי בלילה איך קוראים לך?: ניצן שם חיבה?: אין...אבל לפעמים לחברים שלי יש יציאות מוזרות של ניצ, נוצי וכאלה איפה נולדת?: ירושלים (אבל אני גרה בזכרון!) תאריך יומולדת: 15.04.93 איפה את רוצה לגור?: תל אביב...או פשוט לבד איך היית רוצה לקרוא לבת?: לא יודעת איך היית רוצה לקרוא לבן?: עמרי את רוצה להתחתן?: נראה לי דברים שאת עושה כשאת עצבנית: בוכה, רבה עם עצמי האם יש לך מפרקים כפולים?: מה? את יכולה להפוך את הלשון?: כן! את יכולה להרים גבה אחת?: בערך את יכולה לפזול?: כן את מסדרת את המיטה כל יום?:לאא בחודש האחרון: היה לך חבר?: לא קנית משהו?: כן- בגדים שרת?: כן נישקו אותך?:לא חיבקו אותך?: כן הרגשת מטומטמת?: כן התגעגעת למישהו?: כן השתכרת?: לא רקדת כמו משוגעת?: לא הסתפרת?:לא בכית?: כן שיקרת?: כן ברחת מהבית?: לא השנה דברים אהובים: קבוצת ספורט אהובה: אין ספורטאית אהובה: אין חיה אהובה: בצי הצב הקטלני נעליים אהובות: הואנס הירוקות תוספת אהובה לפיצה: זיתים מספר אהוב: 2 ספר אהוב: אני כריסטיאנה.פ פרי אהוב: אבטיח מחשבות: הדבר הראשון שאת חושבת עליו בבוקר בחופש?: יש! ולפני שאת הולכת לישון?: על מחר יש לך פנטזיות או חלומות שאת רוצה שיתגשמו?: כן כל מה שאת חושבת את אומרת בקול?:לא צבעים: מה דעתך על ורוד?: צבע מה הצבע האהוב עלייך?: צהוב איזה צבע מסמל את החיים שלך עד עכשיו?: תלוי מתי אם היית צובעת את הבית שלך,באיזה צבע היית בוחרת?: כתום אפרסק האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור?: כן אוכל: מה הדבר שאת הכי אוהבת לאכול?: דני את אוכלת ארוחת בוקר?: כן מה הדבר שבחיים לא תאכלי?: רגל קרושה!!! האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה את לא אוכלת אותו יותר?: כן...דגים! האם יש משהו שאת אוהבת ואחרים לא מסוגלים לאכול?: לא צמחוני/טבעוני/אוכל כל...מה אתה?: הכל טעמת פעם אוכל של כלבים?:איכס לא!...למרות שהקדשתי לזה את מחשבתי למה?: כי זה בטוח עשוי מקקי של סוס או משהו כזה איזה סוג של אוכל את אוהבת?: אוכל טעים קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהו?: כן פנאי: איזה כשרון היית רוצה לקבל שאין לך?: ציור את מתנדבת בגוף כלשהו?: לא את עובדת?: לא מוסיקה אהובה: רוק מה עדיף,סרט בבית או בקולנוע?: קולנוע מוסיקת מועדונים או קלסיקה מרגיעה?: מועדונים מה את רואה בטלויזיה בדרך כלל?: ערוץ ביפ מי ה....: חבר/ה הכי טוב/ה שלך?: ולדמן החבר/ה הכי מנותק/ת מהמציאות?: אביגיל החבר/ה שאת רבה איתו/ה הכי הרבה: ולדמן החבר שאתה הכי יכול לסמוך עליו: ולדמן משפחה: אתה קרוב להורים שלך?: לא למי יותר אבא או אמא?: אף אחד יש לך אחים אחיות?: אח ואחות ואם אין לך,היית רוצה?:לא מה אתה אומר על אימוץ?: טוב אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה?: כן מי הכי קרוב אלייך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)?: דודה שלי אפי ואחותי לסוף: תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש: אגוזים של קוקוס (מלך האריות) שם לבן או בת הראשון שצץ לך בראש: שחר תכשיט אהוב: עגילים התמכרות כלשהי: תחתונים מעוצבים יש חבר/ה?: לא חלום שחלמת והתגשם: אממ..לעשות חור שלישי באוזן ושאלה אחרונה....נהנת??מאוד!!

whynot5

New member
הפוגה מהצבא. ליום.

האחרון ש....: ישן במיטה שלך חוץ ממך: אהמממ... בטח אחי, כשלא הייתי פה. שחיבקתם אותו:
חשבתם עליו: ההוא מלמעלה. ראה אותך בוכה: טל. כמעט. הלכת איתו לקניות: יעל. הלכת איתו לארוחת ערב: יעל. דיברת איתו בטלפון: יעל. אמרת לו "אני אוהבת אותך" ובאמת התכוונת לזה: - האם את מעדיפה: לעשות פירסינג באף או בלשון?: באף. להיות רצינית או מצחיקה?: מצחיקה. לשתות חלב רגיל או חלב רזה?: רגיל. למות בשריפה או לטבוע?:
אמאלה. לבלות עם ההורים או עם האויבים שלך?: עם ההורים, ברור. פרחים או ממתקים?: שוקולד.
אפור או שחור?: שחור. תמונות צבעוניות או בשחור לבן?: שחור לבן. תשוקה או אהבה?: אהבה. שקיעות או זריחות?: וואו.. קשה. שקיעות. להשאר ערה עד מאוחר או לקום מוקדם בבוקר?: עד מאוחר... את הירח או את השמש?:
סתיו או חורף?: סתיו. ימין או שמאל?: ימין. [שאלה הזויה...] שיהיו לך 10 מוכרים או 2 חברים טובים?: אהמממ.. אני אוהבת להכיר המון אנשים, אבל אין כמו החברים הכי הכי. שמש או גשם?: גשם.
גלידת וניל או גלידת שוקולד? שוקולד!!! בנים או בנות?: בנים. וודקה או בירה?: בירה. כל מיני: מה השעה?: 00:13 איך קוראים לך?: עדי. שם חיבה?: עדידוש. איפה נולדת?: ת"א. תאריך יומולדת: יב' אב, 25.7.88 איפה את רוצה לגור?: אהממ... יישוב כזה... לא ברור איפה כרגע. איך היית רוצה לקרוא לבת?: תומר. איך היית רוצה לקרוא לבן?: לוידעת. את רוצה להתחתן?: וודאי. דברים שאת עושה כשאת עצבנית: מסתובבת בחוסר מנוחה וכאלה... שומעת מוזיקה. האם יש לך מפרקים כפולים?: אה? את יכולה להפוך את הלשון?: לא. את יכולה להרים גבה אחת?: לא נראה לי.
את יכולה לפזול?: כן! את מסדרת את המיטה כל יום?: פחחח.. לא. בחודש האחרון: היה לך חבר?: שלילי. קנית משהו?: כן. שרת?: בטח. נישקו אותך?: כן. חיבקו אותך?: גם. הרגשת מטומטמת?: המון. התגעגעת למישהו?: עוד יותר המון.
השתכרת?: לא. רקדת כמו משוגעת?: לא. הסתפרת?: כן!!! היוםםםםם! הידד! בכית?: כן. שיקרת?: כן. ברחת מהבית?: למה לי? דברים אהובים: קבוצת ספורט אהובה: מכבי ת"א. ספורטאית אהובה: אין. חיה אהובה: לוידעת.. זה משתנה. תמיד יהיו כלבים... נעליים אהובות: נוחות ושטוחות. תוספת אהובה לפיצה: זייתים שחורים, בצל ועגבניות.
מספר אהוב: 5. ספר אהוב: רודף העפיפונים, ציפורים מתות בסתר, צופן דה וינצ'י, מישהו לרוץ איתו... זה לא יגמר. פרי אהוב: תותים. מחשבות: הדבר הראשון שאת חושבת עליו בבוקר בחופש?: אעעעעעעע!!!! חופששששששששש! ולפני שאת הולכת לישון?: פאק. קמים מחר. יש לך פנטזיות או חלומות שאת רוצה שיתגשמו?: ברור. כל מה שאת חושבת את אומרת בקול?: ברור. שלא. צבעים: מה דעתך על ורוד?: לא משו. מה הצבע האהוב עלייך?: ירוק. איזה צבע מסמל את החיים שלך עד עכשיו?: צהוב לימון. סתם. מאיפה לי? אם היית צובעת את הבית שלך,באיזה צבע היית בוחרת?: תלוי, מבחוץ? מבפנים? איזה חדרים? האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור?: כן, תודה. אוכל: מה הדבר שאת הכי אוהבת לאכול?: פיצות, ספגטי, עלאש. את אוכלת ארוחת בוקר?: כן, התרגלתי. מה הדבר שבחיים לא תאכלי?: לא כשר.
האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה את לא אוכלת אותו יותר?: יש מצב. האם יש משהו שאת אוהבת ואחרים לא מסוגלים לאכול?: לא נראה לי... צמחוני/טבעוני/אוכל כל...מה אתה?: רגיל כזה... טעמת פעם אוכל של כלבים?: איכ. לא. למה?: כי אני לא כלב. זה למה. איזה סוג של אוכל את אוהבת?: משמין.
נו מה, זה תמיד הכי טעים. קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהו?: כן, הרבה. אני פשוט שוכחת... פנאי: איזה כשרון היית רוצה לקבל שאין לך?: לשיר יפה... ולצייר. את מתנדבת בגוף כלשהו?: כרגע? לא. את עובדת?: צבא. מוסיקה אהובה: כלמיני. מה עדיף,סרט בבית או בקולנוע?: קולנוע. מוסיקת מועדונים או קלסיקה מרגיעה?: לא ולא. מה את רואה בטלויזיה בדרך כלל?: אני לא רואה. מי ה....: חבר/ה הכי טוב/ה שלך?: טל. החבר/ה הכי מנותק/ת מהמציאות?: מוריה. החבר/ה שאת רבה איתו/ה הכי הרבה: אהמממ... אני לא ממש רבה עם החברים שלי... החבר שאתה הכי יכול לסמוך עליו: טל. משפחה: אתה קרוב להורים שלך?: כן. למי יותר אבא או אמא?: זה סוג אחר של קשר... יש לך אחים אחיות?: אכן. ואם אין לך,היית רוצה?: יש לי, ולא הייתי מתנגדת לאיזה אח גדול... מה אתה אומר על אימוץ?: מסובך, אבל אמיץ. אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה?: אין לי כזאת. מי הכי קרוב אלייך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)?: אהמממ... בנדוד.. לסוף: תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש: אלג'יר- דם על הים. שם לבן או בת הראשון שצץ לך בראש: עומר. תכשיט אהוב: טבעת. התמכרות כלשהי: מוזיקה. יש חבר/ה?: אין. חלום שחלמת והתגשם: לא זוכרת... ושאלה אחרונה....נהנת?? נראה לי.

NoAmOoOsH

New member
וואווו ארוך../images/Emo178.gif

אבל משעמם לי
האחרון ש....: ישן במיטה שלך חוץ ממך: נראה לי שהדר,שני ואביD: וגמני ישנתי שם באותו זמן
שחיבקתם אותו: הממ..רון חשבתם עליו: סערD: ראה אותך בוכה: המממ..אמאבא הלכת איתו לקניות: אמאD: הלכת איתו לארוחת ערב: משפחה ודודיםם.. דיברת איתו בטלפון: אמא אמרת לו "אני אוהבת אותך" ובאמת התכוונת לזה: לא זוכרת האם את מעדיפה: לעשות פירסינג באף או בלשון?: באף, אבל תלוי למי, לי לאP: אבל בגבה
להיות רצינית או מצחיקה?: תלוי מתי ואיפה לשתות חלב רגיל או חלב רזה?: 1% למות בשריפה או לטבוע?:
לבלות עם ההורים או עם האויבים שלך?:
באמת שקשה, אבל עם ההורים פרחים או ממתקים?: דיאטה
אז פרחיםP: אפור או שחור?: שחור תמונות צבעוניות או בשחור לבן?: צבעוניות תשוקה או אהבה?: אהבה שקיעות או זריחות?: זריחות להשאר ערה עד מאוחר או לקום מוקדם בבוקר?: ברור שערה עד מאוחר
את הירח או את השמש?: שתיהם.. סתיו או חורף?: סתיו
[יומולדת
] ימין או שמאל?: ימיןD: שיהיו לך 10 מוכרים או 2 חברים טובים?: שו? שמש או גשם?: שמשש!!! גלידת וניל או גלידת שוקולד? בעכס וניל, שוקולד
בנים או בנות?: שתיהםP: וודקה או בירה?: בירהD: כל מיני: מה השעה?: 14:51 איך קוראים לך?: נועם שם חיבה?: מנורהD: איפה נולדת?: בבית חוליםP: סתם, בלינסון תאריך יומולדת: 16.9 איפה את רוצה לגור?: ת"א
איך היית רוצה לקרוא לבת?: עומר
איך היית רוצה לקרוא לבן?:לאדעת, אריאל יפה
גם לבת את רוצה להתחתן?: יום אחד דברים שאת עושה כשאת עצבנית: לאדעת^^ האם יש לך מפרקים כפולים?:
את יכולה להפוך את הלשון?: נופ את יכולה להרים גבה אחת?: יאפ את יכולה לפזול?: לא>< את מסדרת את המיטה כל יום?: פחח..לא
בחודש האחרון: היה לך חבר?: לא קנית משהו?: 2 ג'ינסים
וסווצ'ר
שרת?: לצערכם נישקו אותך?: לא חיבקו אותך?: כע הרגשת מטומטמת?: כעD: התגעגעת למישהו?: כן השתכרת?: לא רקדת כמו משוגעת?: לא הסתפרת?: לא בכית?: כן שיקרת?: כן ברחת מהבית?: לא דברים אהובים: קבוצת ספורט אהובה: אין|: ספורטאית אהובה: אין|: חיה אהובה: כלבים וסוסים
נעליים אהובות: חברה כאילו? הממ..ואנס תוספת אהובה לפיצה: זיתים מספר אהוב: - ספר אהוב: - פרי אהוב: מנגו מחשבות: הדבר הראשון שאת חושבת עליו בבוקר בחופש?: מה, כ"כ מאוחר? ולפני שאת הולכת לישון?: יאי חופש יש לך פנטזיות או חלומות שאת רוצה שיתגשמו?: כמו כולםP: כל מה שאת חושבת את אומרת בקול?: חלק
צבעים: מה דעתך על ורוד?: כבר לא אוהבת במיוחד מה הצבע האהוב עלייך?: כרגע אדום איזה צבע מסמל את החיים שלך עד עכשיו?: - אם היית צובעת את הבית שלך,באיזה צבע היית בוחרת?: לאדעת האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור?: שו? אוכל: מה הדבר שאת הכי אוהבת לאכול?: ג'חנוןןן את אוכלת ארוחת בוקר?: כלום מה הדבר שבחיים לא תאכלי?: בשר, או כל דבר שמכיל חיה בתוכו האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה את לא אוכלת אותו יותר?: בטוח יש כזה האם יש משהו שאת אוהבת ואחרים לא מסוגלים לאכול?: לאדעת צמחוני/טבעוני/אוכל כל...מה אתה?: צמחונית טעמת פעם אוכל של כלבים?: לא:S למה?:- איזה סוג של אוכל את אוהבת?: כלמיני קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהו?: כע פנאי: איזה כשרון היית רוצה לקבל שאין לך?: שירהD: את מתנדבת בגוף כלשהו?: בקרוב, מחוייבות אישית.. את עובדת?: לא:/ מוסיקה אהובה: הכל בערךD: מה עדיף,סרט בבית או בקולנוע?: קולנוע מוסיקת מועדונים או קלסיקה מרגיעה?: שתיהם לא מה את רואה בטלויזיה בדרך כלל?: תוכניות בערב ב-22 מי ה....: חבר/ה הכי טוב/ה שלך?: לאדעת החבר/ה הכי מנותק/ת מהמציאות?: תותי
החבר/ה שאת רבה איתו/ה הכי הרבה: כנ"ל החבר שאתה הכי יכול לסמוך עליו: בן כאילו? אבי משפחה: אתה קרוב להורים שלך?: כן למי יותר אבא או אמא?: אמא נראה לי יש לך אחים אחיות?: כן ואם אין לך,היית רוצה?: - מה אתה אומר על אימוץ?: שזה אחלה אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה?: יאפפ=] מי הכי קרוב אלייך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)?: דוד שלי לסוף: תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש: מחר, כי הוא ברקע
שם לבן או בת הראשון שצץ לך בראש: לא צץP: תכשיט אהוב: הש/רשרת הקבועה שליD: התמכרות כלשהי: הממ..שליפיםS: זאת כבר התמכרות יש חבר/ה?: לא חלום שחלמת והתגשם: לא זוכרת כ"כ חלומות.. ושאלה אחרונה....נהנת?? העביר תזמן סבבה=]

driffted girl

New member
../images/Emo10.gif אז מה אם יום רביעי ../images/Emo10.gif

תסקלו ותאיידו אותי באבנים
האחרון ש....: ישן במיטה שלך חוץ ממך:
שחיבקתם אותו: שלשום בלילה- את קריני שלי [= חשבתם עליו: שחק
ראה אותך בוכה: קרין. הלכת איתו לקניות: T שלי. הלכת איתו לארוחת ערב: Tניה- אם פיצה
נחשבת לארוחת ערב
דיברת איתו בטלפון: תמי אמרת לו "אני אוהבת אותך" ובאמת התכוונת לזה: שבצון
האם את מעדיפה: לעשות פירסינג באף או בלשון?: באף...יש לי חישוק
להיות רצינית או מצחיקה?: רצינית. זה מוציא את הטוב ממני. לשתות חלב רגיל או חלב רזה?:
רגיל. למות בשריפה או לטבוע?: לטבוע
, שריפה זה חם
לבלות עם ההורים או עם האויבים שלך?: לא משנה- הציניות פורצת אצלי עם שניהם. פרחים או ממתקים?: ממתקים אפור או שחור?: אפור תמונות צבעוניות או בשחור לבן?: שחור לבן
תשוקה או אהבה?: תשוקה. שקיעות או זריחות?: זריחות... ניחוח חדש משו להשאר ערה עד מאוחר או לקום מוקדם בבוקר?: לקום מוקדם בבוקר...מה שלא קורה
את הירח או את השמש?:
סתיו או חורף?: חורףףףף ימין או שמאל?: שמאל שיהיו לך 10 מוכרים או 2 חברים טובים?: 2 טובים!! שמש או גשם?:גשם גלידת וניל או גלידת שוקולד? שוקולד עם פצפוצים בנים או בנות?: בנים. וודקה או בירה?: בירה
כל מיני: מה השעה?: 18:18 איך קוראים לך?: אורפז שם חיבה?: אורפי, פזו, פזי איפה נולדת?: ביה"ח סורוקה ב"ש
תאריך יומולדת:13.08.1988 איפה את רוצה לגור?: קיבוץ. איך היית רוצה לקרוא לבת?: ליהי. איך היית רוצה לקרוא לבן?: תומר. את רוצה להתחתן?: אני לא אתנגד אם יציעו לי
דברים שאת עושה כשאת עצבנית: מזיזה ת'רגל ומשחקת עם האצבעות. האם יש לך מפרקים כפולים?: לא
את יכולה להפוך את הלשון?: לא
אבל אני יכולה לקפל את האצבע עד הסוף
את יכולה להרים גבה אחת?: כן, אני יכולה גם שניים. את יכולה לפזול?: יאאא את מסדרת את המיטה כל יום?:
ממש ממש לא. ושאמא תעיד על כך
בחודש האחרון: היה לך חבר?: NOP קנית משהו?: יס, הרבה מתנות יומולדת
שרת?: כה. נישקו אותך?:כן
חיבקו אותך?:
הרגשת מטומטמת?:
, יותר בכיוון שרימו אותי
התגעגעת למישהו?: ברגעים אלה, לT שלי השתכרת?: כן
רקדת כמו משוגעת?: אוווו כן. הסתפרת?:מ-מ-ש לא בכית?:
שיקרת?:
ברחת מהבית?:
דברים אהובים: קבוצת ספורט אהובה:מכבי חיפה-
מכבי ת"א-
ספורטאית אהובה: טניה סימן טוב
גאוות יחידה. חיה אהובה: קואלה, ג'ירפה, פיל. נעליים אהובות: וואנס
תוספת אהובה לפיצה: זיתים
מספר אהוב: 69
ספר אהוב: יש מלא
פרי אהוב: מנגו מחשבות: הדבר הראשון שאת חושבת עליו בבוקר בחופש?: כמה פאן. ולפני שאת הולכת לישון?: ^^ יש לך פנטזיות או חלומות שאת רוצה שיתגשמו?: עריכת דין אמן! אמן!! אמן!!! כל מה שאת חושבת את אומרת בקול?: יש דברים שדורשים להיאמר בקול. צבעים: מה דעתך על ורוד?: כואב בעיניים. מה הצבע האהוב עלייך?: ירוק, חום, צהוב. איזה צבע מסמל את החיים שלך עד עכשיו?: גוונים אפורים- חוסר ודאות. אם היית צובעת את הבית שלך,באיזה צבע היית בוחרת?: ירוקקקק האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור?: עכשיו כן
אוכל: מה הדבר שאת הכי אוהבת לאכול?: מאכלי גבינה, את אוכלת ארוחת בוקר?: בואי נאמר שאני מתעוררת הישר לארוחת צהריים
מה הדבר שבחיים לא תאכלי?: טחול וכבד ומוח וצלעות של כבש
האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה את לא אוכלת אותו יותר?:שוקו מהמכונות עם הכוסות החומים. האם יש משהו שאת אוהבת ואחרים לא מסוגלים לאכול?: חביתה עם סוכריות גומי, ומרק עם במבה
צמחוני/טבעוני/אוכל כל...מה אתה?: עד לפני פחות משנה- צמחונית, מאז- אוכלת כל. טעמת פעם אוכל של כלבים?:
למה?: זה לא נראה לי מגרה במיוחד איזה סוג של אוכל את אוהבת?: גבינותתתת קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהו?: יאפ פנאי: איזה כשרון היית רוצה לקבל שאין לך?: לדעת לצייר. את מתנדבת בגוף כלשהו?: גשר...סיימתי השנה אחרי 3 שנים
את עובדת?: כן, בקולנוע
מוסיקה אהובה: רוק ישראלי. מה עדיף,סרט בבית או בקולנוע?: בקולונע... מוסיקת מועדונים או קלסיקה מרגיעה?: מועדונים. מה את רואה בטלויזיה בדרך כלל?: בד"כ...לאחרונה יותר מן הרגיל. מי ה....: חבר/ה הכי טוב/ה שלך?: טניה וקרין וחנאג'!! החבר/ה הכי מנותק/ת מהמציאות?: גמבה
החבר/ה שאת רבה איתו/ה הכי הרבה: חנאג'... החבר שאתה הכי יכול לסמוך עליו: חנאג'... משפחה: אתה קרוב להורים שלך?: לאמא!! למי יותר אבא או אמא?: אמא!!! יש לך אחים אחיות?: שני אחים ואחות גדולים. ואם אין לך,היית רוצה?:^^ מה אתה אומר על אימוץ?: אני בעד. אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה?: אין לי
מי הכי קרוב אלייך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)?: סבתא. לסוף: תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש: דודו טסה ורוני אלטר- מעליות
שם לבן או בת הראשון שצץ לך בראש: טאי תכשיט אהוב: צמידים. התמכרות כלשהי: קינדר בואנו ודיגי. יש חבר/ה?:
חלום שחלמת והתגשם: ושאלה אחרונה....נהנת?? INDEED
הודגש באמצעותי

למעלה