שאלון ליום ראשוןP=

שרון710

New member
שאלון ליום ראשוןP=

אני ממש מקווה שלא תתעצבנו עליי אם גנבתי למישו את התפקיד או משו כזהP=... האחרון ש....: ישן במיטה שלך חוץ ממך: שחיבקתם אותו: חשבתם עליו: ראה אותך בוכה: הלכת איתו לקניות: הלכת איתו לארוחת ערב: דיברת איתו בטלפון: אמרת לו "אני אוהבת אותך" ובאמת התכוונת לזה: האם את מעדיפה: לעשות פירסינג באף או בלשון?: להיות רצינית או מצחיקה?: לשתות חלב רגיל או חלב רזה?: למות בשריפה או לטבוע?: לבלות עם ההורים או עם האויבים שלך?: פרחים או ממתקים?: אפור או שחור?: תמונות צבעוניות או בשחור לבן?: תשוקה או אהבה?: שקיעות או זריחות?: להשאר ערה עד מאוחר או לקום מוקדם בבוקר?: את הירח או את השמש?: סתיו או חורף?: ימין או שמאל?: שיהיו לך 10 מוכרים או 2 חברים טובים?: שמש או גשם?: גלידת וניל או גלידת שוקולד? בנים או בנות?: וודקה או בירה?: כל מיני: מה השעה?: איך קוראים לך?: שם חיבה?: איפה נולדת?: תאריך יומולדת: איפה את רוצה לגור?: איך היית רוצה לקרוא לבת?: איך היית רוצה לקרוא לבן?: את רוצה להתחתן?: דברים שאת עושה כשאת עצבנית: האם יש לך מפרקים כפולים?: את יכולה להפוך את הלשון?: את יכולה להרים גבה אחת?: את יכולה לפזול?: את מסדרת את המיטה כל יום?: בחודש האחרון: היה לך חבר?: קנית משהו?: שרת?: נישקו אותך?: חיבקו אותך?: הרגשת מטומטמת?: התגעגעת למישהו?: השתכרת?: רקדת כמו משוגעת?: הסתפרת?: בכית?: שיקרת?: ברחת מהבית?: דברים אהובים: קבוצת ספורט אהובה: ספורטאית אהובה: חיה אהובה: נעליים אהובות: תוספת אהובה לפיצה: מספר אהוב: ספר אהוב: פרי אהוב: מחשבות: הדבר הראשון שאת חושבת עליו בבוקר בחופש?: ולפני שאת הולכת לישון?: יש לך פנטזיות או חלומות שאת רוצה שיתגשמו?: כל מה שאת חושבת את אומרת בקול?: צבעים: מה דעתך על ורוד?: מה הצבע האהוב עלייך?: איזה צבע מסמל את החיים שלך עד עכשיו?: אם היית צובעת את הבית שלך,באיזה צבע היית בוחרת?: האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור?: אוכל: מה הדבר שאת הכי אוהבת לאכול?: את אוכלת ארוחת בוקר?: מה הדבר שבחיים לא תאכלי?: האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה את לא אוכלת אותו יותר?: האם יש משהו שאת אוהבת ואחרים לא מסוגלים לאכול?: צמחוני/טבעוני/אוכל כל...מה אתה?: טעמת פעם אוכל של כלבים?: למה?: איזה סוג של אוכל את אוהבת?: קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהו?: פנאי: איזה כשרון היית רוצה לקבל שאין לך?: את מתנדבת בגוף כלשהו?: את עובדת?: מוסיקה אהובה: מה עדיף,סרט בבית או בקולנוע?: מוסיקת מועדונים או קלסיקה מרגיעה?: מה את רואה בטלויזיה בדרך כלל?: מי ה....: חבר/ה הכי טוב/ה שלך?: החבר/ה הכי מנותק/ת מהמציאות?: החבר/ה שאת רבה איתו/ה הכי הרבה: החבר שאתה הכי יכול לסמוך עליו: משפחה: אתה קרוב להורים שלך?: למי יותר אבא או אמא?: יש לך אחים אחיות?: ואם אין לך,היית רוצה?: מה אתה אומר על אימוץ?: אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה?: מי הכי קרוב אלייך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)?: לסוף: תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש: שם לבן או בת הראשון שצץ לך בראש: תכשיט אהוב: התמכרות כלשהי: יש חבר/ה?: חלום שחלמת והתגשם: ושאלה אחרונה....נהנת??

../images/Emo99.gifאוו שרוןן

האחרון ש....: ישן במיטה שלך חוץ ממך: לא זכור.. שחיבקתם אותו: לודעת אחת החברות חשבתם עליו: עלייך=] ראה אותך בוכה: אמא נראלי.. הלכת איתו לקניות: אחותי.. הלכת איתו לארוחת ערב: אמממ לא זוכרת:p דיברת איתו בטלפון: אמא.. שאמרה לי לחמם לעצמי את האוכל..חח אמרת לו "אני אוהבת אותך" ובאמת התכוונת לזה: לודעת לחברות שלי אני כל הזמן אומרת:p האם את מעדיפה: לעשות פירסינג באף או בלשון?: בלשון להיות רצינית או מצחיקה?: גם וגם לשתות חלב רגיל או חלב רזה?: רגיל! למות בשריפה או לטבוע?: לטבוע.. בטח פחות סבל.. לבלות עם ההורים או עם האויבים שלך?: להוית בדד..חח פרחים או ממתקים?: ממתקים
אפור או שחור?: שחור.. תמונות צבעוניות או בשחור לבן?: תלוי איזו.. תשוקה או אהבה?: תשוקה ואהבה.. שקיעות או זריחות?: זריחות! להשאר ערה עד מאוחר או לקום מוקדם בבוקר?: לקום מוקדם בבוקר=] את הירח או את השמש?: שמש סתיו או חורף?: סתיו.. ימין או שמאל?: ימין בכתיבה.. שמאל בספורט.. שיהיו לך 10 מוכרים או 2 חברים טובים?: אמממ 2 טובים נראלי.. שמש או גשם?:שמששש גלידת וניל או גלידת שוקולד? וניל.. בנים או בנות?: גם וגם
חח וודקה או בירה?:בירה כל מיני: מה השעה?: 18:19 איך קוראים לך?: יעל שם חיבה?: טרגר איפה נולדת?: ישראל תאריך יומולדת:10.4.91 איפה את רוצה לגור?: ת"א איך היית רוצה לקרוא לבת?: לא יודעת עדיין.. איך היית רוצה לקרוא לבן?: אריאל
את רוצה להתחתן?: יום אחד כן
דברים שאת עושה כשאת עצבנית: שומעת מוזיקה בפול ווליום.. האם יש לך מפרקים כפולים?: שזה? את יכולה להפוך את הלשון?: אכן=] את יכולה להרים גבה אחת?:לא..חח את יכולה לפזול?: אכן=] את מסדרת את המיטה כל יום?: כן:S בחודש האחרון: היה לך חבר?: לא קנית משהו?: נראלי שכן.. שרת?: יאפ=] נישקו אותך?:לא.. חיבקו אותך?: יאפ הרגשת מטומטמת?:כמו תמידXD התגעגעת למישהו?: כן.. השתכרת?: לא רקדת כמו משוגעת?: לא חושבת.. הסתפרת?:לא (אני לא מסתפרת כבר שלוש שנים.. עכשיו יש לי שיער באורך 55 סנטימטרים=]) בכית?: כן.. שיקרת?: יש מצב.. ברחת מהבית?: לא דברים אהובים: קבוצת ספורט אהובה:מכבי ת"א כדורסל ספורטאית אהובה: לודעת.. לא מכירה ממש.. חיה אהובה: אוגר
נעליים אהובות: אולסטארררררר תוספת אהובה לפיצה: כלום!! פיצה רגילה שליטה=] מספר אהוב: 7 ספר אהוב: מישהו לרוץ איתו
פרי אהוב: תפוח מחשבות: הדבר הראשון שאת חושבת עליו בבוקר בחופש?: ממ.. אפשר להמשיך לישון=] ולפני שאת הולכת לישון?: מממ.. אפשר להמשיך לישוןXD יש לך פנטזיות או חלומות שאת רוצה שיתגשמו?: יש מצב.. אבל אני לא אספר אותן כי אז הם לא יהיו פנטזיות או חלומות
כל מה שאת חושבת את אומרת בקול?:לא.. צבעים: מה דעתך על ורוד?: אחלה=] מה הצבע האהוב עלייך?: כחול ושחור.. איזה צבע מסמל את החיים שלך עד עכשיו?: לודעת.. אם היית צובעת את הבית שלך,באיזה צבע היית בוחרת?: ממ... צבע בג' בהיר בהיר בהיר.. האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור?: וואלה? אוכל: מה הדבר שאת הכי אוהבת לאכול?: לזניה
את אוכלת ארוחת בוקר?: אכן מה הדבר שבחיים לא תאכלי?: כבד:S וג'וקים! האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה את לא אוכלת אותו יותר?:אמממ לא זכור לי האם יש משהו שאת אוהבת ואחרים לא מסוגלים לאכול?: לודעת.. צמחוני/טבעוני/אוכל כל...מה אתה?: אוכלת כל
טעמת פעם אוכל של כלבים?:לא=\ למה?: למה כן? איזה סוג של אוכל את אוהבת?: איטלקי קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהו?: כן.. כשאני חולה.. פנאי: איזה כשרון היית רוצה לקבל שאין לך?:לשיר יפה את מתנדבת בגוף כלשהו?: אממ אני מדריכה.. ועכשיו בגלל מחויבות אישית אני אתחיל להתנדב בעוד מקום.. אולי ב"לתת" את עובדת?: כרגע לא מוסיקה אהובה: רוק ישראלי ובכללי מוזיקה ישראלית.. מה עדיף,סרט בבית או בקולנוע?: בבית=] מוסיקת מועדונים או קלסיקה מרגיעה?: תלוי מתי.. מה את רואה בטלויזיה בדרך כלל?: ריאליטי.. סדרות אמריקאיות כאלה.. מי ה....: חבר/ה הכי טוב/ה שלך?: יש הרבה..חח החבר/ה הכי מנותק/ת מהמציאות?: ניר
החבר/ה שאת רבה איתו/ה הכי הרבה: לודעת.. החבר שאתה הכי יכול לסמוך עליו: יש הרבה משפחה: אתה קרוב להורים שלך?: לפעמים כן לפעמים לא.. למי יותר אבא או אמא?: אמא.. יש לך אחים אחיות?: כן ואם אין לך,היית רוצה?:לא בטוחהXD מה אתה אומר על אימוץ?: סבבה.. עדיף לאמץמשיגדל תינוק חסר אונים למציאות אומללה שבה הוא יחייה ברחוב או משו כזה.. אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה?: אין לי.. מי הכי קרוב אלייך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)?: אחותי נראלי.. לסוף: תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש: ואולי.. שם לבן או בת הראשון שצץ לך בראש: שי תכשיט אהוב: צמיד שחברה שלי קנתה לי באילת.. התמכרות כלשהי: לשוקולד
יש חבר/ה?: לא חלום שחלמת והתגשם: לא זוכרת שקרה.. ושאלה אחרונה....נהנת??מאודדדדד

matanky1

New member
שאלון חמדמוד

האחרון ש....: ישן במיטה שלך חוץ ממך: הכלבה שלי
שחיבקתם אותו: אמא שלי חשבתם עליו: עברי ראה אותך בוכה: אממ חחחחח אתמול כמעט כל הכיתה שבכיתי מצחוק
הלכת איתו לקניות: עם בן דוד שלי הלכת איתו לארוחת ערב: עם המשפחה דיברת איתו בטלפון: אחותי אמרת לו "אני אוהב אותך" ובאמת התכוונת לזה: אני מחכה להגיד את זה ... עוד לא הצלחתי אני ינסה... ואם אמרתי עד עכשיו אז שיקרתי
האם אתה מעדיף: לעשות פירסינג באף או בלשון? בלשוןןןןןןןןן להיות רצינית או מצחיקה? מצחיק לשתות חלב רגיל או חלב רזה?: רגילל למות בשריפה או לטבוע?: לא למות לבלות עם ההורים או עם האויבים שלך?: הוריםם פרחים או ממתקים?: פרחים אפור או שחור?: שחור תמונות צבעוניות או בשחור לבן?: צבעוניות תשוקה או אהבה?: אהבה שקיעות או זריחות?: שקיעות להשאר ערה עד מאוחר או לקום מוקדם בבוקר?: מוקדם בבוקר את הירח או את השמש?: ירח סתיו או חורף?: חורף ימין או שמאל?: ימין שיהיו לך 10 מוכרים או 2 חברים טובים?: 2 חברים טובים שמש או גשם?: גשם גלידת וניל או גלידת שוקולד? וניל בנים או בנות?: בנות וודקה או בירה?: איכסס אף אחד מהם כל מיני: מה השעה?: עשרה ל-7 איך קוראים לך?: מתן שם חיבה?: מתנקי =] איפה נולדת?: ישראל---->חיפה---->רמב"ם----->חדר מיילדות---->על המיטה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תאריך יומולדת: 19.6.92 איפה את רוצה לגור? קרוב לעברי... סתם חחחח חיפה!! איך היית רוצה לקרוא לבת?: שולה סתםםםםםםםםם חחחחחחחחחחחחחח איך היית רוצה לקרוא לבן?: שמוליק כנ"ל אתה רוצה להתחתן?: כן, אבל איך שאחותי אומרת: " אני לא צריכה מסמך כדי שיוכיח למישהו שאני אוהבת אותו" דברים שאת עושה כשאת עצבנית: מעצבן אותי שזה בלשון נקבה חחחחחחחחח אממ לא יודע הרבה.. האם יש לך מפרקים כפולים?: אני יודע להעביר את הידים כזה מסביב לראש למי שמבין.. את יכולה להפוך את הלשון?: לאא את יכולה להרים גבה אחת?: כן את יכולה לפזול?: כן את מסדרת את המיטה כל יום?: לא בחודש האחרון: היה לך חברה?: לא קנית משהו?: כן שרת?: מה??? נישקו אותך?: כן חיבקו אותך?: כן הרגשת מטומטמת?: כן התגעגעת למישהו?: כן השתכרת?: לא רקדת כמו משוגעת?: לא הסתפרת?: לא בכית?: כן שיקרת?: כן ברחת מהבית?: לא דברים אהובים: קבוצת ספורט אהובה: לא אוהב ממש ספורט.. ספורטאית אהובה: אין חיה אהובה: כלבבבבבבבבבבבבבבבבבבים נעליים אהובות: אממ אני לא אוהב את כל השטויות אני רואה נעליים יפות בחנות קונה חחחח לא אכפת לי איזה מותג או חברה זו תוספת אהובה לפיצה: 1000 האיים
מספר אהוב: 6 ספר אהוב: לא אוהב ספרים....... אבל ספר אחד שקראתי ששמו מטילדה ממש אבל ממש אבל ממש היה יפה פרי אהוב: אפרשזיף מחשבות: הדבר הראשון שאת חושבת עליו בבוקר בחופש?: מה נעשה היום מה נעשה היום מה נעשה היום מה נעשה? ולפני שאת הולכת לישון?: מה יהיה מחר.. יש לך פנטזיות או חלומות שאת רוצה שיתגשמו?: חלום ----> חסוי !
כל מה שאת חושבת את אומרת בקול?: צבעים: מה דעתך על ורוד?: איכסס מה הצבע האהוב עלייך?: כחולל איזה צבע מסמל את החיים שלך עד עכשיו?: אממ אפשר להגיד שכחול
מכל הבחינות אם היית צובעת את הבית שלך,באיזה צבע היית בוחרת?: כחול האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור?: זה יוצר גוון של אפור ולבן אוכל: מה הדבר שאת הכי אוהבת לאכול?: פירה,שוארמה,פיצה את אוכלת ארוחת בוקר?: כן מה הדבר שבחיים לא תאכלי?: חצילים האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה את לא אוכלת אותו יותר?: אמ לא האם יש משהו שאת אוהבת ואחרים לא מסוגלים לאכול?: כן - נקניק מעושן עם כרוב אדום
צמחוני/טבעוני/אוכל כל...מה אתה?: אוכל כל טעמת פעם אוכל של כלבים?:כן חחחחחחחחח למה?: סתם כי רציתי לראות אם זה טעים וזה ממש לא אל תנסו את זה בבית
איזה סוג של אוכל את אוהבת?: בשר במיוחד קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהו?: בחיים לא!!!!!!!!!!!!!1 פנאי: איזה כשרון היית רוצה לקבל שאין לך?: זיכרון בלימודים... את מתנדבת בגוף כלשהו?: לא את עובדת?: לא מוסיקה אהובה: עברי מה עדיף,סרט בבית או בקולנוע?: קולנוע למרות שבבית זה בחינם
מוסיקת מועדונים או קלסיקה מרגיעה?: אממממ לא יודע שתיהם מה את רואה בטלויזיה בדרך כלל?: כל מה שיש מי ה....: חבר/ה הכי טוב/ה שלך?: יש הרבה.... החבר/ה הכי מנותק/ת מהמציאות?: לא יודע יש לי אחד בכיתה שהוא כזה ממש שקוע בטבע
החבר/ה שאת רבה איתו/ה הכי הרבה: אמממ לא נירא לי שיש אחד כזה החבר שאתה הכי יכול לסמוך עליו: יש לי כמה ידידות וחברים ממש אבל ממש אבל ממש קרובים אלי
ואנחנו סומכים אחד על השני משפחה: אתה קרוב להורים שלך?: מאוד!!!! למי יותר אבא או אמא?: אמא יש לך אחים אחיות?: אחיות ואם אין לך,היית רוצה?: יש לי מה אתה אומר על אימוץ?: של חיות או של אחים?
אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה?: ברור!!! לפעמים כששואלים אותי כמה בני משפחה אני אומר 6 אבל לפעמים גם 5
מי הכי קרוב אלייך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)?: אחותי הגדולה לסוף: תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש: האנשים החדשים שם לבן או בת הראשון שצץ לך בראש: שלומית תכשיט אהוב: לא אוהב שרשרות טבעות וכו' אוהב את עצמי אין שאני ! התמכרות כלשהי: עברי
יש חבר/ה?: לע חלום שחלמת והתגשם: לטוס במטוס
ושאלה אחרונה....נהנת??ממש אבל ממש אבל ממש לא! זה רק העביר לי את השעמום!!! וזה ממש מעצבן שזה בלשון נקבה. עכשיו אני מבין ת'בנות שכל הזמן זה בלשון זכר... איי מסכנות....
סתם חחחח שאלון נחמד...

vered151

New member
עונננה

האחרון ש....: ישן במיטה שלך חוץ ממך: דניאל שחיבקתם אותו: אממ...יערה חשבתם עליו: ארז ראה אותך בוכה: לא יודעתת.. הלכת איתו לקניות: בן דור הלכת איתו לארוחת ערב: המשפחה דיברת איתו בטלפון: אמא אמרת לו "אני אוהבת אותך" ובאמת התכוונת לזה: דניאל האם את מעדיפה: לעשות פירסינג באף או בלשון?: בלשוןןןןןןןןןןןןןןן זה החלום שלי בערךךך להיות רצינית או מצחיקה?: מצחיקה =] לשתות חלב רגיל או חלב רזה?: מה אכפת לייי?! למות בשריפה או לטבוע?: לטבוע לבלות עם ההורים או עם האויבים שלך?: תלוי איפה...חח פרחים או ממתקים?: פרחים אפור או שחור?: שחור תמונות צבעוניות או בשחור לבן?: צבעונית תשוקה או אהבה?: אהבה שקיעות או זריחות?: שקיעות להשאר ערה עד מאוחר או לקום מוקדם בבוקר?: להישאר ערה עד מאוחר את הירח או את השמש?: שמששששש סתיו או חורף?: קיץץץ חח ימין או שמאל?: ימין שיהיו לך 10 מוכרים או 2 חברים טובים?: 2 חברים טובים שמש או גשם?: שמשש שמשש שמשש גלידת וניל או גלידת שוקולד? שוקולד בנים או בנות?: בנים וודקה או בירה?: וודקה כל מיני: מה השעה?: 18:26 איך קוראים לך?: ורד שם חיבה?: מרשה רק לאנשים מסויימים מאוד לקרוא לי ורדה..חח...חלק ורדוש חלק ורדונה..=] איפה נולדת?: קפלן תאריך יומולדת: 19.8.90 איפה את רוצה לגור?: בדיוק איפה שאני גרה... איך היית רוצה לקרוא לבת?: לילך איך היית רוצה לקרוא לבן?: יוגב את רוצה להתחתן?: בבוא היום... דברים שאת עושה כשאת עצבנית: לא מפסיקה לזוז האם יש לך מפרקים כפולים?: לא נראה לי..מה זה?! חח את יכולה להפוך את הלשון?: לא =\ את יכולה להרים גבה אחת?:כן..חח את יכולה לפזול?: לא.. את מסדרת את המיטה כל יום?: לאא.. בחודש האחרון: היה לך חבר?: לא..=\ קנית משהו?: כן שרת?: כן נישקו אותך?: כן חיבקו אותך?: כן הרגשת מטומטמת?: כן התגעגעת למישהו?: כן השתכרת?: כן רקדת כמו משוגעת?: כן הסתפרת?: כן בכית?: כן שיקרת?: נראה לי..שקר לבן ברחת מהבית?: לא דברים אהובים: קבוצת ספורט אהובה:ממש לא אכפת לי ספורטאית אהובה: ספורטאי- אנטוני פרקר..חח =] חיה אהובה: סוסים כלבים נעליים אהובות: אווייי נעלים שקניתי בחו"ל וכדי למצוא זוג במידה שלי נסענו לאיזה קניון 45 דקות..חח ביום האחרון שלי שם...יפות כאלההה...=] תוספת אהובה לפיצה: זיתים ירוקים מספר אהוב: 8 ספר אהוב: מלך החומוס ומלכת האמבטיה, אני כריסטיאנה פ. פרי אהוב: אפרסק מחשבות: הדבר הראשון שאת חושבת עליו בבוקר בחופש?: שום דבר.. ולפני שאת הולכת לישון?: "שיהיה לילה טוב" יש לך פנטזיות או חלומות שאת רוצה שיתגשמו?: כן... כל מה שאת חושבת את אומרת בקול?: לא..חח צבעים: מה דעתך על ורוד?: סבבבה... מה הצבע האהוב עלייך?: כל הצבעים איזה צבע מסמל את החיים שלך עד עכשיו?: כתומים...עליזים, שמחים כאלה =] אם היית צובעת את הבית שלך,באיזה צבע היית בוחרת?: קרם כזה... האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור?: כן למדתי על זה בעיצוב גרפי...חחח אוכל: מה הדבר שאת הכי אוהבת לאכול?: קובה של סבתא...ואני לא אזכה לאכול אותו יותר =( מתגעגעת אלייך סבתא... את אוכלת ארוחת בוקר?: כן מה הדבר שבחיים לא תאכלי?: סרטנים, שרימפסים למינהם האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה את לא אוכלת אותו יותר?: אמממ...לא נראה לי האם יש משהו שאת אוהבת ואחרים לא מסוגלים לאכול?: לא... צמחוני/טבעוני/אוכל כל...מה אתה?: בעיקרון הכל...אבל יש מלא דברים שאני לא אוהבת..חח טעמת פעם אוכל של כלבים?: לא..חחחחח למה?: בדיוק בגלל השם שלו...זה אוכל לכלבים! איזה סוג של אוכל את אוהבת?: סיני..חחח אבל רק בצ'ינה טאון קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהו?: יום שלם? לא... פנאי: איזה כשרון היית רוצה לקבל שאין לך?:קורדינציה..חחח את מתנדבת בגוף כלשהו?: כן את עובדת?: לא מוסיקה אהובה: רוק ישראלי...ובמיוחד ע ב ר י!!!! מה עדיף,סרט בבית או בקולנוע?: בקולנוע מוסיקת מועדונים או קלסיקה מרגיעה?: מוזיקת מועדונים מרגיעה אותי..חח מה את רואה בטלויזיה בדרך כלל?: לא הרבה... מי ה....: חבר/ה הכי טוב/ה שלך?: אין אחת..אנחנו חבורה שכזאת...אבל אני מצליחה לחשוב על כמה שהן מעל.. החבר/ה הכי מנותק/ת מהמציאות?: אממ...*** החבר/ה שאת רבה איתו/ה הכי הרבה: **** חחחח החבר שאתה הכי יכול לסמוך עליו: **** משפחה: אתה קרוב להורים שלך?: לא ממש... למי יותר אבא או אמא?: אבא יש לך אחים אחיות?: כן..2 אחים ואם אין לך,היית רוצה?: מה אתה אומר על אימוץ?: זה כבוד לדעתי להיות ילד מאומץ...כיאלו בחרו בך מבין כוווולם אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה?: כן..נדמה לי מי הכי קרוב אלייך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)?: סבתא...=( הייתה לסוף: תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש: יום יפה שם לבן או בת הראשון שצץ לך בראש: עידו תכשיט אהוב: שרשרת.....שלא השרשרת עצמה זה מה שעושה אותה לאהובה..אלא מי שהביא לי אותה =] התמכרות כלשהי: מוזיקה יש חבר/ה?: לא =( חלום שחלמת והתגשם: ושאלה אחרונה....נהנת?? כן..היה מגניב =]

...

האחרון ש....: ישן במיטה שלך חוץ ממך: ציטרין
.
שחיבקתם אותו: ציטרין. חשבתם עליו: איתן. ראה אותך בוכה: צחר. הלכת איתו לקניות: אמא, אבל מזמן
הלכת איתו לארוחת ערב: הממ..מאז שאני בדיאטה קשה לי לזכור דברים שקשורים באוכל ;[ דיברת איתו בטלפון: טישלר. אמרת לו "אני אוהבת אותך" ובאמת התכוונת לזה: איתן. האם את מעדיפה: לעשות פירסינג באף או בלשון?: בלשון, כבר נעשה
אף זה לא משהו לדעתי..
להיות רצינית או מצחיקה?: מצחיקה, אבל לא כ"כ הולך
לשתות חלב רגיל או חלב רזה?: חלב לבד זה
למות בשריפה או לטבוע?: לטבוע. לבלות עם ההורים או עם האויבים שלך?: עם אמא. פרחים או ממתקים?: זאת שאלה?! אפור או שחור?: שחור. תמונות צבעוניות או בשחור לבן?: בשחור לבן
תשוקה או אהבה?: ביחד. שקיעות או זריחות?: שקיעות
להשאר ערה עד מאוחר או לקום מוקדם בבוקר?: ערה עד מאוחר. את הירח או את השמש?: ירח. סתיו או חורף?: שניהם! ימין או שמאל?: ימין בידיים, שמאל ברגליים. שיהיו לך 10 מוכרים או 2 חברים טובים?: 2 חברים טובים. שמש או גשם?:גשם. גלידת וניל או גלידת שוקולד? וניל. בנים או בנות?: בנים. וודקה או בירה?: וודקה. בירה זה הדבר הכי דוחה שהומצא! כל מיני: מה השעה?: 19:27. איך קוראים לך?: ענבר. שם חיבה?: ברנטל, ענברנטל, ברי, ברנטיטה(
)
איפה נולדת?: כעקרון באריאל, אבל בי"ח בלינסון פ"ת. תאריך יומולדת: 19.9.89 איפה את רוצה לגור?: שנה שנתיים בת"א, ואז במושב - בית יצחק או משהו בסגנון
איך היית רוצה לקרוא לבת?: עדי, תום, זוהר. איך היית רוצה לקרוא לבן?: שחף. את רוצה להתחתן?: לא. דברים שאת עושה כשאת עצבנית: מוזיקה על גבוה, כותבת. האם יש לך מפרקים כפולים?: לא נראה לי
את יכולה להפוך את הלשון?: כן, אבל עם העגיל קצת יותר מסובך. את יכולה להרים גבה אחת?:לא.. את יכולה לפזול?: מן הסתם
את מסדרת את המיטה כל יום?:לא.
בחודש האחרון: היה לך חבר?:
קנית משהו?:
שרת?:
נישקו אותך?:
חיבקו אותך?:
הרגשת מטומטמת?:
התגעגעת למישהו?:
השתכרת?:
רקדת כמו משוגעת?: לא נראה לי
הסתפרת?:
בכית?:
שיקרת?:
ברחת מהבית?:
דברים אהובים: קבוצת ספורט אהובה: הפועל ת"א
ספורטאית אהובה:
חיה אהובה: ארנב
נעליים אהובות: קרוקס
תוספת אהובה לפיצה: בולגרית ועגבניה
מספר אהוב: 5 ספר אהוב: לא יודעת P: פרי אהוב: תפוח, אפרסק. מחשבות: הדבר הראשון שאת חושבת עליו בבוקר בחופש?: "לאן אמרנו שנוסעים היום?", אם אני קמה מאוחר מדי- "איך הגזמתי..", ואם מוקדם- "מה לעזאזל אני עושה ערה?!" |לישון| ולפני שאת הולכת לישון?: . יש לך פנטזיות או חלומות שאת רוצה שיתגשמו?: לההה כל מה שאת חושבת את אומרת בקול?:לא צבעים: מה דעתך על ורוד?: מושי על
מה הצבע האהוב עלייך?: אדום, תכלת, שחור. איזה צבע מסמל את החיים שלך עד עכשיו?: אפור כהה. אם היית צובעת את הבית שלך,באיזה צבע היית בוחרת?: צבעים לא מוגדרים
האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור?:
כי כבר עניתי על השאלון הזה פעם
אוכל: מה הדבר שאת הכי אוהבת לאכול?: אלללל תדברו איתי על אוכל
את אוכלת ארוחת בוקר?: כלום. מה הדבר שבחיים לא תאכלי?: אבוקדו
האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה את לא אוכלת אותו יותר?: אפונה
האם יש משהו שאת אוהבת ואחרים לא מסוגלים לאכול?: טונה? צמחוני/טבעוני/אוכל כל...מה אתה?: אוכל-כל
טעמת פעם אוכל של כלבים?: נראה לי שכן P: למה?: חשבתי שזה קוקומן.. איזה סוג של אוכל את אוהבת?: איטלקי זה ה-דבר
קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהו?:
פנאי: איזה כשרון היית רוצה לקבל שאין לך?:שירה, נגינה, ציור. את מתנדבת בגוף כלשהו?: צופים נחשב? את עובדת?: בקרוב
מוסיקה אהובה: כל דבר שנשמע טוב :) מה עדיף,סרט בבית או בקולנוע?: תלוי איזה בית :) מוסיקת מועדונים או קלסיקה מרגיעה?: גם וגם, תלוי במצברוח. מה את רואה בטלויזיה בדרך כלל?: 24. מי ה....: חבר/ה הכי טוב/ה שלך?: זמי החבר/ה הכי מנותק/ת מהמציאות?: לא יודעת החבר/ה שאת רבה איתו/ה הכי הרבה: איתן נראה לי החבר שאתה הכי יכול לסמוך עליו: זמי, עומרי משפחה: אתה קרוב להורים שלך?:
למי יותר אבא או אמא?:
יש לך אחים אחיות?:
ואם אין לך,היית רוצה?: מה אתה אומר על אימוץ?:
אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה?:
אין לי. מי הכי קרוב אלייך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)?: דודה ז"ל. לסוף: תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש: בסוף תבכו. שם לבן או בת הראשון שצץ לך בראש: שחף. תכשיט אהוב: צמידים. התמכרות כלשהי: מחשב
יש חבר/ה?:
חלום שחלמת והתגשם: :X ושאלה אחרונה....נהנת?? היה נחמד :)

אני

האחרון ש....: ישן במיטה שלך חוץ ממך: לא זוכרת שחיבקתם אותו: המ... המ... עידן חשבתם עליו: עברי ראה אותך בוכה: עברי נראה לי הלכת איתו לקניות: אחותי הלכת איתו לארוחת ערב: הייתי אמורה היום אבל ההורים דיברת איתו בטלפון: אמא אמרת לו "אני אוהבת אותך" ובאמת התכוונת לזה: עידן האם את מעדיפה: לעשות פירסינג באף או בלשון?: באף בלשון כואב להיות רצינית או מצחיקה?: מצחיקה לשתות חלב רגיל או חלב רזה?: חלב רגיל למות בשריפה או לטבוע?: לטבוע לבלות עם ההורים או עם האויבים שלך?: ההורים פרחים או ממתקים?: ממתקים אפור או שחור?: אפור תמונות צבעוניות או בשחור לבן?: שחור לבן מגניב תשוקה או אהבה?: אהבה שקיעות או זריחות?: זריחות להשאר ערה עד מאוחר או לקום מוקדם בבוקר?: להשאר ערה עד מאוחר לקום מוקדם כבר נמאס לי אחרי שבוע את הירח או את השמש?: ירח סתיו או חורף?: סתיו ימין או שמאל?: שמאל שיהיו לך 10 מוכרים או 2 חברים טובים?: 2 חברים טובים שמש או גשם?: שמש גלידת וניל או גלידת שוקולד? וניל בנים או בנות?: בנים וודקה או בירה?: בירה כל מיני: מה השעה? 7:58 איך קוראים לך?: שירלי שם חיבה?: שיר איפה נולדת?: כפר סבא תאריך יומולדת: 14.9.1981 איפה את רוצה לגור?: תל אביב/רמת גן איך היית רוצה לקרוא לבת?: לירן איך היית רוצה לקרוא לבן?: אורן את רוצה להתחתן?: ברור דברים שאת עושה כשאת עצבנית: צועקת האם יש לך מפרקים כפולים?: לא את יכולה להפוך את הלשון?: לא את יכולה להרים גבה אחת?: כן את יכולה לפזול?: כן את מסדרת את המיטה כל יום?: לא בחודש האחרון: היה לך חבר?: כן קנית משהו?: כן שרת?: כן נישקו אותך?: כן חיבקו אותך?: כן הרגשת מטומטמת?: כן התגעגעת למישהו?: כן השתכרת?: לא רקדת כמו משוגעת?: כן הסתפרת?: כן בכית?: כן הרבה מאוד שיקרת?: לא ברחת מהבית?: לא דברים אהובים: קבוצת ספורט אהובה: מכבי תל אביב רולז ספורטאית אהובה: המ.... המ.... אתם לא מכירים חברה שלי שחקנית כדורסל חיה אהובה: כלב נעליים אהובות: ספורט תוספת אהובה לפיצה: פיטריות תירס וזיתים לא יכולה רק עם אחד מהם מספר אהוב: 9 ספר אהוב: אין פרי אהוב: מנגו מחשבות: הדבר הראשון שאת חושבת עליו בבוקר בחופש?: מה זה חופש? ולפני שאת הולכת לישון?: עברי יש לך פנטזיות או חלומות שאת רוצה שיתגשמו?: כן לשיר עם עברי על אותה במה כל מה שאת חושבת את אומרת בקול?: בדרך כלל צבעים: מה דעתך על ורוד?: מדהים מה הצבע האהוב עלייך?: כחול איזה צבע מסמל את החיים שלך עד עכשיו?: כחול צהוב אם היית צובעת את הבית שלך,באיזה צבע היית בוחרת?: כחול צהוב (מכורה למכבי) האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור?: כן אוכל: מה הדבר שאת הכי אוהבת לאכול?: נקניקיות את אוכלת ארוחת בוקר?: כן בזמן האחרון בגלל שאני עובדת מ-9 מה הדבר שבחיים לא תאכלי?: ירקות האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה את לא אוכלת אותו יותר?: כן בשר עם חלב זה מגעיל האם יש משהו שאת אוהבת ואחרים לא מסוגלים לאכול?: לא צמחוני/טבעוני/אוכל כל...מה אתה?: אוכל הרוב טעמת פעם אוכל של כלבים?: לא למה?: למה כן? איזה סוג של אוכל את אוהבת?: בשר ויש לי בעיה בגוף שזה לא נספג קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהו?: כן הרבה פנאי: איזה כשרון היית רוצה לקבל שאין לך?: לשחק את מתנדבת בגוף כלשהו?: לא אבל התנדבתי כל התיכון את עובדת?: כן בפלאפון מוסיקה אהובה: עברי, משינה, אביב מה עדיף,סרט בבית או בקולנוע?: סרט בבית מתחת לפוך מוסיקת מועדונים או קלסיקה מרגיעה?: מוסיקת מועדונים מה את רואה בטלויזיה בדרך כלל?: ערוץ יס סטארס מי ה....: חבר/ה הכי טוב/ה שלך?: שירן וסיון החבר/ה הכי מנותק/ת מהמציאות?: המ... אין לי שמץ החבר/ה שאת רבה איתו/ה הכי הרבה: דקלה החבר שאתה הכי יכול לסמוך עליו: שירן משפחה: אתה קרוב להורים שלך?: בכלל לא למי יותר אבא או אמא?: אמא יש לך אחים אחיות?: 2 ואם אין לך,היית רוצה?: מה אתה אומר על אימוץ?: אם אי אפשר להביא אין סיבה שלא אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה?: כן מי הכי קרוב אלייך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)?: אחי לסוף: תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש: ואולי שם לבן או בת הראשון שצץ לך בראש: נדב תכשיט אהוב: שעון התמכרות כלשהי: עברי יש חבר/ה?: לא חלום שחלמת והתגשם: המ... לא היה ושאלה אחרונה....נהנת?? לא סתם כן

הדרושש13

New member
עונה ^__^

האחרון ש....: ישן במיטה שלך חוץ ממך: חברהה שליי . שחיבקתם אותו: גם , חברה .. חשבתם עליו: עליו \: כמו כל היום בערך . ראה אותך בוכה: אמא . הלכת איתו לקניות: אחותיי הלכת איתו לארוחת ערב: אחותיי :X דיברת איתו בטלפון: מיכליי . אמרת לו "אני אוהבת אותך" ובאמת התכוונת לזה: שחףףף ! האם את מעדיפה: לעשות פירסינג באף או בלשון?: באףף להיות רצינית או מצחיקה?: מצחיקה XD לשתות חלב רגיל או חלב רזה?: חלב רזה . לא קשור לדיאטות . פשוט יותר טעים :) למות בשריפה או לטבוע?: שריפה . לבלות עם ההורים או עם האויבים שלך?: ההורים , דהה ! P: פרחים או ממתקים?: פרחים . הכי שקסיי ! אפור או שחור?: שחור . תמונות צבעוניות או בשחור לבן?: שחורלבן[: תשוקה או אהבה?: אהבהה .. שקיעות או זריחות?: שקיעות D: להשאר ערה עד מאוחר או לקום מוקדם בבוקר?: להשאר עררררה !! את הירח או את השמש?: השמש . סתיו או חורף?: סתיו . אבל בעיקרון קיץ P: ימין או שמאל?: ייממייןןן שיהיו לך 10 מוכרים או 2 חברים טובים?: 2 טובים . שמש או גשם?: שממממש גלידת וניל או גלידת שוקולד? וניל *מאוהב* בנים או בנות?: בנייייייים $#@! וודקה או בירה?: בירה . כל מיני: מה השעה?: 19:56 איך קוראים לך?: הדר שם חיבה?: הדרי /הדרוש |: איפה נולדת?: ישראל |: תאריך יומולדת: 3.3.93 :) איפה את רוצה לגור?: אמ . בת'א . או סתם עיר נחמדה P: איך היית רוצה לקרוא לבת?: מורן . איך היית רוצה לקרוא לבן?: מורן . חחחח [::: את רוצה להתחתן?: אממ . לא בקרוב . דברים שאת עושה כשאת עצבנית: צועקת ! האם יש לך מפרקים כפולים?: הא ?|: את יכולה להפוך את הלשון?: יאאפ . את יכולה להרים גבה אחת?:לא :( את יכולה לפזול?: כןן . את מסדרת את המיטה כל יום?: לא . בחודש האחרון: היה לך חבר?: לא :( קנית משהו?: 2 ג'ינסים . שרת?: לפני דקה . במקלחתת ^__^ נישקו אותך?: היוםםםםם D: חיבקו אותך?: היוםם . הרגשת מטומטמת?: היום |: התגעגעת למישהו?: היווום !! השתכרת?: אממ . שבוע שעבר ? רקדת כמו משוגעת?: לא מזמן .. הסתפרת?: בחופש הגדול .. בכית?: כל יום בערך . שיקרת?: יום שישי \: ברחת מהבית?: NEVERRR!!!!1 XD דברים אהובים: קבוצת ספורט אהובה: - - - ספורטאית אהובה: - - - חיה אהובה: כלבב . נעליים אהובות: אולסטאר . תוספת אהובה לפיצה: תירס |: מספר אהוב: 2 ספר אהוב: - - - פרי אהוב: מנגוו מחשבות: הדבר הראשון שאת חושבת עליו בבוקר בחופש?: הממ . חופש , אין בצפר . אחח איזה כיף [: ולפני שאת הולכת לישון?: מה היה לי היום ? . . יש לך פנטזיות או חלומות שאת רוצה שיתגשמו?: וודאי . לכל אחד יש , לא ? S: כל מה שאת חושבת את אומרת בקול?:לאאאא ! צבעים: מה דעתך על ורוד?: צבע סקסיי . גםלבניםוגםלבנות . מה הצבע האהוב עלייך?: שחור ורוד לבן . איזה צבע מסמל את החיים שלך עד עכשיו?: שחור ? \: אם היית צובעת את הבית שלך,באיזה צבע היית בוחרת?: כתום -צהוב . משהו בהיר . האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור?: הא ? אוכל: מה הדבר שאת הכי אוהבת לאכול?: אוכל של אמא .. את אוכלת ארוחת בוקר?: שוקו.. מה הדבר שבחיים לא תאכלי?: עגבניות . וחיות ים כאלה :X האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה את לא אוכלת אותו יותר?: ע ג ב נ י ו ת \: האם יש משהו שאת אוהבת ואחרים לא מסוגלים לאכול?: אממ . לא עולה בראש כרגע . בטוח יש .. צמחוני/טבעוני/אוכל כל...מה אתה?: אוכלת כל דבר . כמעט .. טעמת פעם אוכל של כלבים?: לא |: למה?: כי זה אוכל של כלביםםםם $@! איזה סוג של אוכל את אוהבת?: אוכל של אמא . מרוקאי כזה ..:) קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהו?: לאלאלא P: פנאי: איזה כשרון היית רוצה לקבל שאין לך?: שירה . את מתנדבת בגוף כלשהו?: עדיין לא . את עובדת?: עדיין לא .. \: מוסיקה אהובה: עבריייי . אביב גפפן. משיננה .. יש עוד הרבה . מה עדיף,סרט בבית או בקולנוע?: בקולנוע . [: מוסיקת מועדונים או קלסיקה מרגיעה?: אממממ .. מה את רואה בטלויזיה בדרך כלל?: ערוץ 24 , MTV .. יס 1, יס 2 . מי ה....: חבר/ה הכי טוב/ה שלך?: שייר . החבר/ה הכי מנותק/ת מהמציאות?: .. החבר/ה שאת רבה איתו/ה הכי הרבה: שיר .. החבר שאתה הכי יכול לסמוך עליו: שיר [ : משפחה: אתה קרוב להורים שלך?: לא ממש \: למי יותר אבא או אמא?: אמא .. יש לך אחים אחיות?: כן ואם אין לך,היית רוצה?: --- מה אתה אומר על אימוץ?: מצווה. מעריכה כל בנאדם שמאמץ . אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה?: וודאיי ! מי הכי קרוב אלייך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)?: אחי .. לסוף: תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש: יום טוווב ! :) שם לבן או בת הראשון שצץ לך בראש: מורן ..[: תכשיט אהוב: עגילים .. :) התמכרות כלשהי: יש חבר/ה?: לאאא .. 3/> חלום שחלמת והתגשם: אעע . אף אחד , לצעריי .. \:: ושאלה אחרונה....נהנת?? הממ. קצצת P:

אני

האחרון ש....: ישן במיטה שלך חוץ ממך: אחי הקטן. שחיבקתם אותו: מעיונה חברתי. חשבתם עליו: אייל. ראה אותך בוכה: לא בכיתי 7563464564 שנה. הלכת איתו לקניות: אמא הלכת איתו לארוחת ערב: בת דודה שלי. דיברת איתו בטלפון: אמא אמרת לו "אני אוהבת אותך" ובאמת התכוונת לזה: חן. חברה. האם את מעדיפה: לעשות פירסינג באף או בלשון?: בשום מקום. להיות רצינית או מצחיקה?: מצחיקה לשתות חלב רגיל או חלב רזה?: רגיל, רגיל. למות בשריפה או לטבוע?: לחיות
לבלות עם ההורים או עם האויבים שלך?: הורים. כאילו דה. פרחים או ממתקים?: ממתקים {לא סובלת פרחים} אפור או שחור?: שחור. תמונות צבעוניות או בשחור לבן?: שחור לבן תשוקה או אהבה?: תשוקה שקיעות או זריחות?: זריחות. להשאר ערה עד מאוחר או לקום מוקדם בבוקר?: להשאר ערה את הירח או את השמש?:
סתיו או חורף?:
ימין או שמאל?: שמאל [אני שמאלית גאה] שיהיו לך 10 מוכרים או 2 חברים טובים?: 2 חברים שמש או גשם?: שמש. גלידת וניל או גלידת שוקולד? שוקולד. בנים או בנות?: בנים. וודקה או בירה?: כלום. כל מיני: מה השעה?: 20:15 איך קוראים לך?: תקווה שם חיבה?: תיקי, תיתי, תית וכל העולה לרוחכם. איפה נולדת?: ישראל. תאריך יומולדת: 13/1/89 איפה את רוצה לגור?: ממ לא דעת. איך היית רוצה לקרוא לבת?: ליאן איך היית רוצה לקרוא לבן?: לא דעת את רוצה להתחתן?: כן. דברים שאת עושה כשאת עצבנית: צועקת. האם יש לך מפרקים כפולים?: לא את יכולה להפוך את הלשון?: לא את יכולה להרים גבה אחת?: כן את יכולה לפזול?: לא את מסדרת את המיטה כל יום?: לא

המשך!!! ../images/Emo122.gif

בחודש האחרון: היה לך חבר?: לא קנית משהו?: כן שרת?: כן נישקו אותך?: כן חיבקו אותך?: כן הרגשת מטומטמת?: לא התגעגעת למישהו?: כןןןןןןןןןןן השתכרת?: לא רקדת כמו משוגעת?: כן הסתפרת?: לא בכית?: לא שיקרת?: כן ברחת מהבית?: לא דברים אהובים: קבוצת ספורט אהובה: צ'לסי ספורטאית אהובה: אין חיה אהובה: אין נעליים אהובות: הסניקרס של אדידס שלי. מתה עליהן. תוספת אהובה לפיצה: זיתים. מספר אהוב: 13 ספר אהוב: מלך החומוס ומלכת האמבטיה/ אילן הייטנר פרי אהוב: תפוז מחשבות: הדבר הראשון שאת חושבת עליו בבוקר בחופש?: לא יודעת ולפני שאת הולכת לישון?: לא יודעת. יש לך פנטזיות או חלומות שאת רוצה שיתגשמו?: למי לא? כל מה שאת חושבת את אומרת בקול?: לא צבעים: מה דעתך על ורוד?: נחמד. מה הצבע האהוב עלייך?: שחור איזה צבע מסמל את החיים שלך עד עכשיו?: צהוב
אם היית צובעת את הבית שלך,באיזה צבע היית בוחרת?: בננה האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור?: כן אוכל: מה הדבר שאת הכי אוהבת לאכול?: צ'יפס. את אוכלת ארוחת בוקר?: לפעמים מה הדבר שבחיים לא תאכלי?: כל מה שלא כשר + אפונה. האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה את לא אוכלת אותו יותר?: אפונה. האם יש משהו שאת אוהבת ואחרים לא מסוגלים לאכול?: שניצל תירס צמחוני/טבעוני/אוכל כל...מה אתה?: אוכל כל. טעמת פעם אוכל של כלבים?: לא. למה?: ככה איזה סוג של אוכל את אוהבת?: הכל מהכל. (כמה שפחות בשר) קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהו?: לא פנאי: איזה כשרון היית רוצה לקבל שאין לך?: ריצה. את מתנדבת בגוף כלשהו?: לא את עובדת?: כן מוסיקה אהובה: כל מיני מה עדיף,סרט בבית או בקולנוע?: בבית מוסיקת מועדונים או קלסיקה מרגיעה?: קלאסיקה. מה את רואה בטלויזיה בדרך כלל?: ויוה או סי.אס.איי מיאמי. מי ה....: חבר/ה הכי טוב/ה שלך?: בת דודה שלי. החבר/ה הכי מנותק/ת מהמציאות?: אסרף. החבר/ה שאת רבה איתו/ה הכי הרבה: אין לי מישהו כזה החבר שאתה הכי יכול לסמוך עליו: בת דודה שלי. משפחה: אתה קרוב להורים שלך?: כן למי יותר אבא או אמא?: אמא יש לך אחים אחיות?: כן מה אתה אומר על אימוץ?: אני מתה לאמץ כשאגדל בעז"ה. אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה?: אין לי. מי הכי קרוב אלייך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)?: בת דודה שלי. לסוף: תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש: זה לא אותו דבר. שם לבן או בת הראשון שצץ לך בראש: אייל תכשיט אהוב: שעון שאמא קנתה לי. התמכרות כלשהי: שוקולד, צ'יפס, שניצל תירס. יש חבר/ה?: לא חלום שחלמת והתגשם: מממ..
ושאלה אחרונה....נהנת?? היה מתיש אבל נחמד בסה"כ

Covers girl

New member
D:

האחרון ש....: ישן במיטה שלך חוץ ממך: ממ.. אח שלי הקטנטון. שחיבקתם אותו: עובד. חשבתם עליו: גיא. ראה אותך בוכה: עומר. הלכת איתו לקניות: סבתא^^ הלכת איתו לארוחת ערב: כל המשפחה. דיברת איתו בטלפון: תומאס. אמרת לו "אני אוהבת אותך" ובאמת התכוונת לזה: אחי. האם את מעדיפה: לעשות פירסינג באף או בלשון?: אף. להיות רצינית או מצחיקה?: תלוי, רוב הזמן מצחיקה. לשתות חלב רגיל או חלב רזה?: חלב רזה?!
למות בשריפה או לטבוע?: :-S לטבוע. לבלות עם ההורים או עם האויבים שלך?: עם ההורים. פרחים או ממתקים?: פרחים. אפור או שחור?: שחור. תמונות צבעוניות או בשחור לבן?: צבעוניות. תשוקה או אהבה?: אהבה. שקיעות או זריחות?: שקיעות. להשאר ערה עד מאוחר או לקום מוקדם בבוקר?: ערה עד מאוחר. את הירח או את השמש?: הירח. סתיו או חורף?: חורף. ימין או שמאל?: שמאל. שיהיו לך 10 מוכרים או 2 חברים טובים?: שני חברים טובים. שמש או גשם?: גשם. גלידת וניל או גלידת שוקולד? וניל.
בנים או בנות?: בנים. וודקה או בירה?: בירה. כל מיני: מה השעה?: 20:39. איך קוראים לך?: יהלי. שם חיבה?: יהלי אמאגניבה. איפה נולדת?: ישראל? תאריך יומולדת: 5.6. איפה את רוצה לגור?: איטליה. איך היית רוצה לקרוא לבת?: שחר. איך היית רוצה לקרוא לבן?: אריאל. את רוצה להתחתן?: כרגע? לא תודה.
דברים שאת עושה כשאת עצבנית: צורחת על כל העולם, בערך. האם יש לך מפרקים כפולים?: לא
את יכולה להפוך את הלשון?: מה?! את יכולה להרים גבה אחת?: לא.
את יכולה לפזול?: כן. את מסדרת את המיטה כל יום?: כשאני לא מאחרת להסעה. בחודש האחרון: היה לך חבר?: לא. קנית משהו?: כן. שרת?: כן. נישקו אותך?: כן. חיבקו אותך?: כן. הרגשת מטומטמת?: כן. התגעגעת למישהו?: כן. השתכרת?: כן.
רקדת כמו משוגעת?: לא. הסתפרת?: לא. אה, כן, סיפרתי את הפוני! בכית?: כן. שיקרת?: כן. ברחת מהבית?: לא, רק פתחתי כמה התנחלויות. דברים אהובים: קבוצת ספורט אהובה: חיפה.
ספורטאית אהובה: שחר פאר.
סתם, לא, היא בהמה. חיה אהובה: משתנה כל הזמן.. נעליים אהובות: ואנס שחורות-אפורות של חברה שלי. תוספת אהובה לפיצה: בולגרית+זיתים שחורים.
מספר אהוב: 7. ספר אהוב: כרגע, הנזיר שמכר את הפרארי שלו\ רובין ס. שארמה. פרי אהוב: שזיף. מחשבות: הדבר הראשון שאת חושבת עליו בבוקר בחופש?: "שיט כבר צהריים?".
ולפני שאת הולכת לישון?: בחופש? "לילה".
יש לך פנטזיות או חלומות שאת רוצה שיתגשמו?: כן:] כל מה שאת חושבת את אומרת בקול?: אני בתהליך הימנעות. צבעים: מה דעתך על ורוד?: צבע, הממ.. מקסים? מה הצבע האהוב עלייך?: טורקיז-סגול. איזה צבע מסמל את החיים שלך עד עכשיו?: בורדו. D: אם היית צובעת את הבית שלך,באיזה צבע היית בוחרת?: חום. האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור?: לא. אוכל: מה הדבר שאת הכי אוהבת לאכול?: אוכל. את אוכלת ארוחת בוקר?: בד"כ לא. מה הדבר שבחיים לא תאכלי?: חזיר. האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה את לא אוכלת אותו יותר?: כן. P: האם יש משהו שאת אוהבת ואחרים לא מסוגלים לאכול?: אבוקדו?
צמחוני/טבעוני/אוכל כל...מה אתה?: אוכלת כל מה שטעים לי.
טעמת פעם אוכל של כלבים?: לא.
למה?: כי, ממ, זה אוכל של כלבים? איזה סוג של אוכל את אוהבת?: אוכל כזה. טעים. קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהו?: כן. פנאי: איזה כשרון היית רוצה לקבל שאין לך?: שירה, יצירתיות. את מתנדבת בגוף כלשהו?: כן! את עובדת?: לפעמים בייביסיטר. מוסיקה אהובה: רוק ורוק ישראלי. מה עדיף,סרט בבית או בקולנוע?: בבית. ריק. מוסיקת מועדונים או קלסיקה מרגיעה?: מוסיקת מועדונים. מה את רואה בטלויזיה בדרך כלל?: ערוץ 3\4.
מי ה....: חבר/ה הכי טוב/ה שלך?: יש כמה. החבר/ה הכי מנותק/ת מהמציאות?: פרי D: החבר/ה שאת רבה איתו/ה הכי הרבה: אליאל... החבר שאתה הכי יכול לסמוך עליו: מעיין;] משפחה: אתה קרוב להורים שלך?: קשר דם?
למי יותר אבא או אמא?: לזה שמביא יותר כסף ליציאות:] יש לך אחים אחיות?: כן. מה אתה אומר על אימוץ?: אחלה? אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה?: לא.
מי הכי קרוב אלייך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)?: סבתאל'ה, ובני דודיי היקרים. לסוף: תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש: She Wiil Be Love\ Maroon 5. שם לבן או בת הראשון שצץ לך בראש: מיכאל. תכשיט אהוב: מפרט.
התמכרות כלשהי: שוקו. קולה. מיץ-תפוזים-ביתי-אמיתי-בימי-חמישי
. יש חבר/ה?: יש הרבה. ;] חלום שחלמת והתגשם: מזמן מזמן, שידיד שלי הלך מכות עם אח של חברה שלי. ושאלה אחרונה....נהנית?? בהחלט.

Smileey Girl

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo24.gif../images/Emo36.gif../images/Emo26.gif../images/Emo13.gif../images/Emo36.gif

האחרון ש....: ישן במיטה שלך חוץ ממך: אמא שחיבקתם אותו: אמא חשבתם עליו: עפר ראה אותך בוכה: נועה הלכת איתו לקניות: מממ..הילה הלכת איתו לארוחת ערב: ליטל דיברת איתו בטלפון: אפי אמרת לו "אני אוהבת אותך" ובאמת התכוונת לזה: אפי האם את מעדיפה: לעשות פירסינג באף או בלשון?: באף ויש לי :) להיות רצינית או מצחיקה?: מצחיקה ברוב הזמן ורצינית כשצריך לשתות חלב רגיל או חלב רזה?: רגיל למות בשריפה או לטבוע?: מממ..לא רוצה למות לבלות עם ההורים או עם האויבים שלך?: באארור שעם ההורים
פרחים או ממתקים?: פרחים אפור או שחור?: שחור תמונות צבעוניות או בשחור לבן?: ממ.. תלוי בתמונה.. תשוקה או אהבה?: זה בא ביחד,לא? שקיעות או זריחות?: זריחה להשאר ערה עד מאוחר או לקום מוקדם בבוקר?: עירה עד מאוחר את הירח או את השמש?: ממ.. את הריח סתיו או חורף?: חורף
ימין או שמאל?: ימין שיהיו לך 10 מוכרים או 2 חברים טובים?: 2 חברים טובים-זה הכמות זה האיכות! שמש או גשם?:גשם גלידת וניל או גלידת שוקולד? וניל בנים או בנות?: תלוי באיזו סיטואציה וודקה או בירה?: וודקה כל מיני: מה השעה?: 20:30 איך קוראים לך?: מורן שם חיבה?: מורני,מורנוש,מורנע,מורנה,מורי,מורנית,מורנצ'י איפה נולדת?: בישראל תאריך יומולדת: 25למאי איפה את רוצה לגור?: טוב לי כאן
איך היית רוצה לקרוא לבת?: עדית,אילונה,נעם איך היית רוצה לקרוא לבן?: איילון,דניאל את רוצה להתחתן?: מאוד :) דברים שאת עושה כשאת עצבנית: שומעת מוזיקה ואוכלת (ורואים תוצאות..) האם יש לך מפרקים כפולים?: ממ.. לא את יכולה להפוך את הלשון?: לא את יכולה להרים גבה אחת?:כן את יכולה לפזול?: כן את מסדרת את המיטה כל יום?:לא בחודש האחרון: היה לך חבר?: לא קנית משהו?: כן שרת?: כל יום וכל היום נישקו אותך?:מממ.. חיבקו אותך?: כן הרגשת מטומטמת?: כן התגעגעת למישהו?: כן השתכרת?: לא ממש רקדת כמו משוגעת?:כן הסתפרת?:לא בכית?: כן שיקרת?: כן ברחת מהבית?:לא דברים אהובים: קבוצת ספורט אהובה:לא חושבת שיש.. ספורטאית אהובה: מה לי ולספורט,בחיא'ת.. חיה אהובה: כלב נעליים אהובות: אני רוצה אולסטר תוספת אהובה לפיצה: לא אוהבת פיצה
מספר אהוב: 8 ו-5 ספר אהוב: מוכרחים להתבגר [וואלה],חצוצרה בואדי פרי אהוב: תפוח ירוק שליטטטטטטטטע!!!!!!!!11111 מחשבות: הדבר הראשון שאת חושבת עליו בבוקר בחופש?: 'מה אני אעשה היום' ולפני שאת הולכת לישון?: ממ.. אני חושבת על כל מה שעבר עליי במהלך היום.. יש לך פנטזיות או חלומות שאת רוצה שיתגשמו?: בארור,עוד לא ראיתי בנאדם שאינלו.. כל מה שאת חושבת את אומרת בקול?:לא הכל צבעים: מה דעתך על ורוד?: צבע מן המניין,אוהבת
מה הצבע האהוב עלייך?: ורוד וכחול איזה צבע מסמל את החיים שלך עד עכשיו?: טפו טפו טפו ורוד
אם היית צובעת את הבית שלך,באיזה צבע היית בוחרת?: נמנ..נראלי שבגוונים של כחול או משו האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור?: כן.. בשביל מה אני לומדת עיצוב פנים? אוכל: מה הדבר שאת הכי אוהבת לאכול?: תפוח ירוק את אוכלת ארוחת בוקר?: באאארור מה הדבר שבחיים לא תאכלי?: כל האיברים הפנימיים של החיות, פיכככככס.. האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה את לא אוכלת אותו יותר?:בטוח שכן אבל לא זכור לי כרגע האם יש משהו שאת אוהבת ואחרים לא מסוגלים לאכול?: לא יודעת צמחוני/טבעוני/אוכל כל...מה אתה?: סוג של צמחונית.. טעמת פעם אוכל של כלבים?:לא למה?: כי אחרי שראיתי מה זה גרם לך החלטתי לוותר על התענוג איזה סוג של אוכל את אוהבת?: קטניות וכאלה קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהו?: כן פנאי: איזה כשרון היית רוצה לקבל שאין לך?: אולי ציור,כשרון מוזיקלי... לא יצא לי לחשוב על זה ממש את מתנדבת בגוף כלשהו?: לא את עובדת?: לא מוסיקה אהובה: עברי לידר,אביב גפן,גלעד שגב,אפרת גוש,שלמה ארצי,דיויד ברוזה.. סגנון מועדף-רוק ישראלי מה עדיף,סרט בבית או בקולנוע?: לא פה ולא פה מוסיקת מועדונים או קלסיקה מרגיעה?: לא זה ולא זה מה את רואה בטלויזיה בדרך כלל?: ערוץ 24 מי ה....: חבר/ה הכי טוב/ה שלך?: יש כמה.. החבר/ה הכי מנותק/ת מהמציאות?: מממ.. לא נעים נו.. החבר/ה שאת רבה איתו/ה הכי הרבה: אני לא נוהגת לריב עם חברות שלי החבר שאתה הכי יכול לסמוך עליו: לאה משפחה: אתה קרוב להורים שלך?: כן
למי יותר אבא או אמא?: לשניהם.. יש לך אחים אחיות?: יפים שלי
ואם אין לך,היית רוצה?:היתי רוצה עוד אח קטן ממני..אמא לא רוצה לעשות
מה אתה אומר על אימוץ?: למי שיש יכולות למה לא.. אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה?: אחי הוא בן משפחה לכל דבר
מי הכי קרוב אלייך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)?: אחותי
לסוף: תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש: תקפוץ של גלעדוס שם לבן או בת הראשון שצץ לך בראש: עידו תכשיט אהוב: עגילים התמכרות כלשהי: לתפוח ירוק יש חבר/ה?: עניתי כבר חלום שחלמת והתגשם:לא יודעת ושאלה אחרונה....נהנת?? כל דבר שמעסיק אותי חוץ מהחומר לבחינה מחר הוא סוג של הנאה..

Margarita chum

New member
"יהיה לנו טוב טוב מטוב טוב מאוד,

זה מתחיל כבר בבוקר בבוקר".......
האחרון ש....: ישן במיטה שלך חוץ ממך: יונתן
. שחיבקתם אותו: אספי פאפי שלי
חשבתם עליו: עומרי. ראה אותך בוכה: אני לא זוכרת. הלכת איתו לקניות: עצמי?! הלכת איתו לארוחת ערב: משפחה. דיברת איתו בטלפון: רועי(לא רועי שלנו). אמרת לו "אני אוהבת אותך" ובאמת התכוונת לזה: אף אחד. האם את מעדיפה: לעשות פירסינג באף או בלשון?: יש לי באף, בלשון הורדתי אתמול. בלשון כואב אני לא ממליצה לעשות. להיות רצינית או מצחיקה?: קאיה:"מצחיקה", ליאור:"רצינית". לשתות חלב רגיל או חלב רזה?: חלב סויה?! למות בשריפה או לטבוע?: אין על המים תאכלס. לבלות עם ההורים או עם האויבים שלך?: עם ההורים במכונית
פרחים או ממתקים?: ורדים וסוכריות גומי
אפור או שחור?: שחור תמונות צבעוניות או בשחור לבן?: כל תמונה בפלא של הגר היא מושלמת. תשוקה או אהבה?: תשוקה!! שקיעות או זריחות?: זריחות. להשאר ערה עד מאוחר או לקום מוקדם בבוקר?: אוהבת את שניהם.בעיקר להתעורר מוקדם. את הירח או את השמש?: זה רק אור הירח.... סתיו או חורף?: חורף. ימין או שמאל?: בכדורסל- ימין, לצרכים אחרים-שמאל
שיהיו לך 10 מוכרים או 2 חברים טובים?: 2 טובים וגם זה יותר מדי. שמש או גשם?: גשם. גלידת וניל או גלידת שוקולד? לא אוהבת לא וניל ולא שוקולד. בנים או בנות?: אשאיר את האפשרות פתוחה.................. וודקה או בירה?: גולדסטאר!! "תשתחרר גבר"... כל מיני: מה השעה?: מאוחר מדי. איך קוראים לך?: קאיה שם חיבה?: ליאור איפה נולדת?: בחיפה
חחח בית חולים רמב"ם. תאריך יומולדת: 15.12.88 איפה את רוצה לגור?: בית עם חצר. סגנון מושבי שכזה. איך היית רוצה לקרוא לבת?: לילדה שלי ושל רועי?
איך היית רוצה לקרוא לבן?: לתאומים שלי ושל רועי?
את רוצה להתחתן?: אולי דברים שאת עושה כשאת עצבנית: מוזיקה!! האם יש לך מפרקים כפולים?: לא. יש לי דוקא פרופיל גבוה, אימאלה מה זה בטח מוטציות
את יכולה להפוך את הלשון?: לא. את יכולה להרים גבה אחת?:לא. את יכולה לפזול?: כן. את מסדרת את המיטה כל יום?: לא. גם לא את החדר. בחודש האחרון: היה לך חבר?: לא. קנית משהו?: תיק מושלם!!!
שרת?: תמיד. נישקו אותך?: כן, כפרעליו
חיבקו אותך?: כן. הרגשת מטומטמת?: לא. התגעגעת למישהו?: לא ממש. השתכרת?: כן. אבל בסטייל
רקדת כמו משוגעת?: לא. הסתפרת?: תמיד מספרת את עצמי. בכית?: כן. שיקרת?: כן. ברחת מהבית?: לא עושה את זה יותר. דברים אהובים: קבוצת ספורט אהובה: הפועל ת"א. ספורטאית אהובה: קאיה ליאור חלוואני
חיה אהובה: אורנג גוטן. נעליים אהובות: הסניקרס שלי של ואנס הן מושלמות
. תוספת אהובה לפיצה: לא יודעת. מספר אהוב: 7-בכדורסל. טיפולוגי משהו
ספר אהוב: תאונות-יעל הדיה. פרי אהוב: בננה. מחשבות: הדבר הראשון שאת חושבת עליו בבוקר בחופש?: בבוקר בחופש!? מה?!.... אוכל. ולפני שאת הולכת לישון?: אוכל. יש לך פנטזיות או חלומות שאת רוצה שיתגשמו?: במסרים
כל מה שאת חושבת את אומרת בקול?: כן. חצי פורום פה עד, לפחות המנהלים
צבעים: מה דעתך על ורוד?: אחלה של צבע. מה הצבע האהוב עלייך?: ירוק וסגול. איזה צבע מסמל את החיים שלך עד עכשיו?: צבעי הגאווה. אם היית צובעת את הבית שלך,באיזה צבע היית בוחרת?: בורדו. האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור?: ספרו את זה לירון ורון
אוכל: מה הדבר שאת הכי אוהבת לאכול?:אוכלת הכל חוץ מבשר ודגים. את אוכלת ארוחת בוקר?: תמיד. אם לא אני משגעת את כל הכיתה כל היום. מה הדבר שבחיים לא תאכלי?: פשוט לא אוהבת קישואים. האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה את לא אוכלת אותו יותר?: לא נראה לי. האם יש משהו שאת אוהבת ואחרים לא מסוגלים לאכול?: אכלתי פעם בייקון...... אז כל מי ששומר כשרות בבית לא יודע מה הוא מפסיד
צמחוני/טבעוני/אוכל כל...מה אתה?: צמחונית, בשאיפה להגיע לטבעונות שכן היא ההגשמה המלאה של האידאל. טעמת פעם אוכל של כלבים?: לא אבל זה מגרה. למה?: כי זה נראה אעים עם חלב
איזה סוג של אוכל את אוהבת?: אוכלת הכל. בעיקר פחמימות. קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהו?: לא!!!!!!!
השתגעתם? פנאי: איזה כשרון היית רוצה לקבל שאין לך?: לדעת לנגן בכלי נשיפה. את מתנדבת בגוף כלשהו?: לא. את עובדת?: כן כל הזמן. מוסיקה אהובה: ישראלית. רוקנרול ופרוגרסיב מטאל(ג'ון פטרוצ'י). מה עדיף,סרט בבית או בקולנוע?: בבית, או בסינמה
מוסיקת מועדונים או קלסיקה מרגיעה?: שניהם נחמדים ונעימים. מה את רואה בטלויזיה בדרך כלל?: טלנובולות למיניהן. מי ה....: חבר/ה הכי טוב/ה שלך?: אין כזה דבר. בכל מקרה אני הכי אוהבת את הגר.
החבר/ה הכי מנותק/ת מהמציאות?: "קאיה". היא בחורה בלי ראש על הכתפיים. החבר/ה שאת רבה איתו/ה הכי הרבה: אין לי חברים שאני רבה איתם. "זה הכל או כלום"......... החבר שאתה הכי יכול לסמוך עליו: הגר, ברור
משפחה: אתה קרוב להורים שלך?: אפשר לומר. למי יותר אבא או אמא?: אבא. יש לך אחים אחיות?: כן. ואם אין לך,היית רוצה?: - מה אתה אומר על אימוץ?: למה לא. אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה?: ברור. צ'יקיטה היא התינוקת שלנו
מי הכי קרוב אלייך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)?: שולי הבת דודה שלי שעכשיו ילדה ילדה יפיפיה(יותר מסורי של טום וקייטי), יאיר ועומר הבני דודים שלי. לסוף: תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש: שלום חנוך-לא יודע איך לומר לך. שם לבן או בת הראשון שצץ לך בראש: עומרי. תכשיט אהוב: שרשראות! התמכרות כלשהי: תיקים ובנים עם השם- רועי, חחח אבל אני בטח לא היחידה. זה אצל כל הבנות(לכל המגכחות בשקט ביניכן). יש חבר/ה?: לא תודה. חלום שחלמת והתגשם: אין כזה דבר. לא רוצה שכלום יתגשם. ושאלה אחרונה....נהנת?? כן זה היה מעסיק.

../images/Emo220.gifעונה...

האחרון ש....: ישן במיטה שלך חוץ ממך: מור..(חברה שלי ממזכרת בתיה3>) שחיבקתם אותו: חברה שלי..שיר(שירצ...) חשבתם עליו: ידיד טוב שלי...=/ ראה אותך בוכה: שיר(שירצ) הלכת איתו לקניות: אממ אמא הלכת איתו לארוחת ערב: המשפחה=/ דיברת איתו בטלפון: שירצ... אמרת לו "אני אוהבת אותך" ובאמת התכוונת לזה: =/סודי ביותר..אבל יש כזה..=/ האם את מעדיפה: לעשות פירסינג באף או בלשון?:אממ עדיף בלשון אבל אממ לאדעת להיות רצינית או מצחיקה?: מצחיקה לשתות חלב רגיל או חלב רזה?: חח מי שותה חלב? למות בשריפה או לטבוע?: כלום לבלות עם ההורים או עם האויבים שלך?: זה אותו דבר פרחים או ממתקים?: ממתקים
אפור או שחור?: שחור תמונות צבעוניות או בשחור לבן?: שחור לבן... תשוקה או אהבה?: אהבה3> שקיעות או זריחות?: שקיעות להשאר ערה עד מאוחר או לקום מוקדם בבוקר?: להישאר ערה את הירח או את השמש?: ירח סתיו או חורף?: סתיו...למרות שבעיקרון כלום ימין או שמאל?: ימין שיהיו לך 10 מוכרים או 2 חברים טובים?: 2 חברים טובים! שמש או גשם?:שמש גלידת וניל או גלידת שוקולד? שוקולד בנים או בנות?: בנים
וודקה או בירה?: וודקה!!(לייק דעXD) כל מיני: מה השעה?: 21:07 איך קוראים לך?: דורין שם חיבה?: דורע איפה נולדת?: תל אבי בניראה לי=/אבל אני בטוחה שבישראל! תאריך יומולדת:1.1.93 איפה את רוצה לגור?: אממ קיבוץ
איך היית רוצה לקרוא לבת?: שחר איך היית רוצה לקרוא לבן?: טל את רוצה להתחתן?: יאפ דברים שאת עושה כשאת עצבנית: מתעצבנת(?) האם יש לך מפרקים כפולים?: מה??? את יכולה להפוך את הלשון?: בערך... את יכולה להרים גבה אחת?:יאפ=] את יכולה לפזול?: לא ממש=/ את מסדרת את המיטה כל יום?:לא! בחודש האחרון: היה לך חבר?: לא... קנית משהו?: יאפ שרת?: יאפ נישקו אותך?:חח כן3> חיבקו אותך?: המון הרגשת מטומטמת?: חח כמו תמיד התגעגעת למישהו?: כן=[ השתכרת?: כן! רקדת כמו משוגעת?: חח בערך לא ממש הסתפרת?:לא בכית?: יותר מדי=/ שיקרת?: לא ברחת מהבית?: זה לא הכי הכי...כאילו הלכתי בלי לומר כלום לאיזה שעתיים... דברים אהובים: קבוצת ספורט אהובה:נופ ספורטאית אהובה: נופ חיה אהובה: כלבים3> נעליים אהובות: אולסטאר=] תוספת אהובה לפיצה: כלום מספר אהוב: 6 ספר אהוב: מישהו לרוץ איתו פרי אהוב: אממ תפוח/תפוז מחשבות: הדבר הראשון שאת חושבת עליו בבוקר בחופש?: לישון ולפני שאת הולכת לישון?: =/מישהו שנורא חשוב לי=/ יש לך פנטזיות או חלומות שאת רוצה שיתגשמו?: כן...=/ כל מה שאת חושבת את אומרת בקול?:לא לא ממש צבעים: מה דעתך על ורוד?: לא משו מה הצבע האהוב עלייך?: ירוק
איזה צבע מסמל את החיים שלך עד עכשיו?: שחור אם היית צובעת את הבית שלך,באיזה צבע היית בוחרת?: ירוק האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור?: =] אוכל: מה הדבר שאת הכי אוהבת לאכול?: אממ =/שאלה טובה! את אוכלת ארוחת בוקר?: לא אוכלת מה הדבר שבחיים לא תאכלי?: סושי האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה את לא אוכלת אותו יותר?:אממ יאפ האם יש משהו שאת אוהבת ואחרים לא מסוגלים לאכול?: דגים! צמחוני/טבעוני/אוכל כל...מה אתה?: אוכל בערך כל טעמת פעם אוכל של כלבים?:לא! למה?: כי זה לכלבים! איזה סוג של אוכל את אוהבת?: אממ אוכל טעים! קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהו?:כן...המון פנאי: איזה כשרון היית רוצה לקבל שאין לך?:אממ לאדעת...=/ את מתנדבת בגוף כלשהו?: לא=/ את עובדת?: לא=/ מוסיקה אהובה: רוק/מטאל/פאנק רוק... מה עדיף,סרט בבית או בקולנוע?:קולנוע:] מוסיקת מועדונים או קלסיקה מרגיעה?: אממ לא יודעת=/ מה את רואה בטלויזיה בדרך כלל?: בובספוג=]ארתור=]אממ זומזום...השיר שלנו וכל זה... מי ה....: חבר/ה הכי טוב/ה שלך?: שירצ ומור... החבר/ה הכי מנותק/ת מהמציאות?: חח מור..[= החבר/ה שאת רבה איתו/ה הכי הרבה: אממ ברXD החבר שאתה הכי יכול לסמוך עליו: יש כמה...בנים...חבל שהם לא מיבנה! משפחה: אתה קרוב להורים שלך?: בערך-/ למי יותר אבא או אמא?: אבא יש לך אחים אחיות?: כן ואם אין לך,היית רוצה?:קטנים כן מה אתה אומר על אימוץ?: סבבה... אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה?: ברור! מי הכי קרוב אלייך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)?: כבר אין...כולם נפטרו=[האחרון נפטר לפני שבוע וקצת=[ לסוף: תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש: לבן בחלום שחור של איפה הילד שם לבן או בת הראשון שצץ לך בראש: שחר תכשיט אהוב: מפרט=] התמכרות כלשהי: סמים יש חבר/ה?: לא חלום שחלמת והתגשם: אין ממש=/ ושאלה אחרונה....נהנת??בערך

Inbar Feldman

New member
אוו אני אוהבת שאלונים :)

האחרון ש....: ישן במיטה שלך חוץ ממך: דודה שלי שחיבקתם אותו: חניכה שליי :) חשבתם עליו: טרגר.. שהקשר לשיחה שלנו XD ראה אותך בוכה: אמממ כל המוזמנים בחתונה של אחי הזמן החופה חחחח הלכת איתו לקניות: שיר וליטלית הלכת איתו לארוחת ערב: ההורים ואחי דיברת איתו בטלפון: הרכז שלי חח אמרת לו "אני אוהבת אותך" ובאמת התכוונת לזה: גיסתייי כפרעלייה האם את מעדיפה: לעשות פירסינג באף או בלשון?: באף.. ויש לי :p להיות רצינית או מצחיקה?: מצחיקה לשתות חלב רגיל או חלב רזה?: רגיל למות בשריפה או לטבוע?: חס וגראס בשום דבר :| לבלות עם ההורים או עם האויבים שלך?: ההורים חח פרחים או ממתקים?: ממתקים אפור או שחור?: שחור תמונות צבעוניות או בשחור לבן?: שחור לבן תשוקה או אהבה?: אהבה שקיעות או זריחות?: שקיעות להשאר ערה עד מאוחר או לקום מוקדם בבוקר?: להישאר ערה את הירח או את השמש?: ירח סתיו או חורף?: סתיו ימין או שמאל?: שמאלל שיהיו לך 10 מוכרים או 2 חברים טובים?: 2 חברים טובים שמש או גשם?: שמש גלידת וניל או גלידת שוקולד? ונילל בנים או בנות?: בנותתתתת :) וודקה או בירה?: וודקהה כל מיני: מה השעה?: 21:07 איך קוראים לך?: ענבר שם חיבה?: ברי איפה נולדת?: בבית חולים תאריך יומולדת: 11.6.91 איפה את רוצה לגור?: ת"א איך היית רוצה לקרוא לבת?: שחף איך היית רוצה לקרוא לבן?: שחף את רוצה להתחתן?: כה אבל לא כרגע דברים שאת עושה כשאת עצבנית: מדברת עם חברות האם יש לך מפרקים כפולים?: לא את יכולה להפוך את הלשון?: כה את יכולה להרים גבה אחת?: לא את יכולה לפזול?: כה את מסדרת את המיטה כל יום?:לא חח בחודש האחרון: היה לך חבר?: נופ קנית משהו?: יאפ שרת?: לא נישקו אותך?: אמממ חברות זה נחשב? חיבקו אותך?: כהה הרגשת מטומטמת?: כה XD התגעגעת למישהו?: כה :'( השתכרת?: אמממ לא ממש רקדת כמו משוגעת?: מול המראה חחחחח סתם XD הסתפרת?: לא בכית?: בסתר שיקרת?: כה ברחת מהבית?: לא דברים אהובים: קבוצת ספורט אהובה: אין ספורטאית אהובה: אין חיה אהובה: כלב נעליים אהובות: תנכיות תוספת אהובה לפיצה: זיתים ובצל מספר אהוב: 2 ספר אהוב: אנגוס חוטיני ונשיקות חזיתיות פרי אהוב: נקטרינה מחשבות: הדבר הראשון שאת חושבת עליו בבוקר בחופש?: אוי.. בוקר.. אממ צהריים חח ולפני שאת הולכת לישון?: אוף למה אני עייפה?! יש לך פנטזיות או חלומות שאת רוצה שיתגשמו?: יאפ כל מה שאת חושבת את אומרת בקול?: לא צבעים: מה דעתך על ורוד?: חמוד :) מה הצבע האהוב עלייך?: תכלת איזה צבע מסמל את החיים שלך עד עכשיו?: תכלת (?) אם היית צובעת את הבית שלך,באיזה צבע היית בוחרת?: בז' האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור?: כה אוכל: מה הדבר שאת הכי אוהבת לאכול?: שניצל ממולאאאאאא (שתקו זה טעים!) את אוכלת ארוחת בוקר?: לחמנייה עם שוקולד מה הדבר שבחיים לא תאכלי?: עגבנייה :S האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה את לא אוכלת אותו יותר?: כה.. בשר בקר בעע האם יש משהו שאת אוהבת ואחרים לא מסוגלים לאכול?: אמממ חברה שלי לא אוהבת בננה XD צמחוני/טבעוני/אוכל כל...מה אתה?: אוכלת כל טעמת פעם אוכל של כלבים?: לא :S למה?: -- איזה סוג של אוכל את אוהבת?: פסט פוד קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהו?: כה פנאי: איזה כשרון היית רוצה לקבל שאין לך?: ציור את מתנדבת בגוף כלשהו?: כה את עובדת?: לא מוסיקה אהובה: פופ מה עדיף,סרט בבית או בקולנוע?: בקולנוע מוסיקת מועדונים או קלסיקה מרגיעה?: מועדונים מה את רואה בטלויזיה בדרך כלל?: ערוץ 3 חחח מי ה....: חבר/ה הכי טוב/ה שלך?: שיר רוני וליטל החבר/ה הכי מנותק/ת מהמציאות?: רוני חחחחח החבר/ה שאת רבה איתו/ה הכי הרבה: שיר XD אבל לא ריבים רציניים החבר שאתה הכי יכול לסמוך עליו: שיר רוני וליטל משפחה: אתה קרוב להורים שלך?: אממ אפשר להגיד למי יותר אבא או אמא?: אממ לודעת יש לך אחים אחיות?: כה ואם אין לך,היית רוצה?: -- מה אתה אומר על אימוץ?: אחלה אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה?: בארור! מי הכי קרוב אלייך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)?: בתדודה שלי שיר לסוף: תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש: האנשים החדשים שם לבן או בת הראשון שצץ לך בראש: שחף תכשיט אהוב: עגילים התמכרות כלשהי: מחשב :| יש חבר/ה?: נופ חלום שחלמת והתגשם: לפגוש את עברי הקושקושון ושאלה אחרונה....נהנת?? יאפ :)

שרון710

New member
../images/Emo12.gifלמרות שאני פירסמתי ת'שאלון..

בא לי לענות=] האחרון ש....: ישן במיטה שלך חוץ ממך: עדי שחיבקתם אותו: אני מחבקת הרבה.. אבל האחרון נראה לי ש... בופי? או שילע? אולי טרגר? נו לא יודעת:\ חשבתם עליו: לא זוכרת ראה אותך בוכה: הרבה זמן לא בכיתי! ואני בוכה לבדי=] הלכת איתו לקניות: פסטיבל המחולות נחשב?P= הלכת איתו לארוחת ערב: עדי? דיברת איתו בטלפון: בופי אמרת לו "אני אוהבת אותך" ובאמת התכוונת לזה: חברות שלי. כל הזמן.. האם את מעדיפה: לעשות פירסינג באף או בלשון?: אף להיות רצינית או מצחיקה?: מצחיקולית לשתות חלב רגיל או חלב רזה?: לשתות שוקו! למות בשריפה או לטבוע?: למה למות?! לבלות עם ההורים או עם האויבים שלך?: הורים פרחים או ממתקים?: ממתקים אפור או שחור?: שחור תמונות צבעוניות או בשחור לבן?: צבעוניות תשוקה או אהבה?: אהבה שקיעות או זריחות?: זריחות להשאר ערה עד מאוחר או לקום מוקדם בבוקר?: להישאר ערה עד מאוחר את הירח או את השמש?: ירח סתיו או חורף?: חורףףף ימין או שמאל?: ימין שיהיו לך 10 מוכרים או 2 חברים טובים?: 2 חברים טובים... זאת האיכות , לא הכמות! שמש או גשם?: תלוי... גלידת וניל או גלידת שוקולד? שוקולד בנים או בנות?: בנים וודקה או בירה?: לא זה ולא זה כל מיני: מה השעה?: 21:39 איך קוראים לך?: שרון שם חיבה?: sheron איפה נולדת?: בחיפה תאריך יומולדת:5.11 (שימו לב שזה עוד שבועיים) איפה את רוצה לגור?: בבית? איך היית רוצה לקרוא לבת?: נועם איך היית רוצה לקרוא לבן?: תום את רוצה להתחתן?: לא השבוע דברים שאת עושה כשאת עצבנית: ישנה=] האם יש לך מפרקים כפולים?:
את יכולה להפוך את הלשון?: מסתבר שכן! את יכולה להרים גבה אחת?:לא את יכולה לפזול?: כן.. אפילו בצורה טובה את מסדרת את המיטה כל יום?:חחח לא בחודש האחרון: היה לך חבר?: לא קנית משהו?: כן שרת?: כן נישקו אותך?:לא חיבקו אותך?: כמובן הרגשת מטומטמת?: כרגיל.. התגעגעת למישהו?: כן השתכרת?: לא רקדת כמו משוגעת?: אני כולי משוגעת אחת גדולה הסתפרת?:לא בכית?: לא נראה לי שיקרת?: שקר לבן! ברחת מהבית?: לעולם לא... (אולי פעם לגינהP=) דברים אהובים: קבוצת ספורט אהובה:אין ספורטאית אהובה: אין חיה אהובה: כלב נעליים אהובות: אולסטאר השחורות השקסיות שלי תוספת אהובה לפיצה: זיתים מספר אהוב: 7 ספר אהוב: הארי פוטר!! פרי אהוב: תפוחה מחשבות: הדבר הראשון שאת חושבת עליו בבוקר בחופש?: "מה?! שמונה?! יש בצפר!!" ולפני שאת הולכת לישון?: "מה אני אחלום היום?..." יש לך פנטזיות או חלומות שאת רוצה שיתגשמו?: כמובן כל מה שאת חושבת את אומרת בקול?:כמובן שלא צבעים: מה דעתך על ורוד?: בסדר? מה הצבע האהוב עלייך?: כחול? איזה צבע מסמל את החיים שלך עד עכשיו?: חום גו'ק. סתם, לא יודעת אם היית צובעת את הבית שלך,באיזה צבע היית בוחרת?: לבן האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור?: דוגרי לא אוכל: מה הדבר שאת הכי אוהבת לאכול?: לא יודעת את אוכלת ארוחת בוקר?: שוקו נחשב? מה הדבר שבחיים לא תאכלי?: חצילים קישואים וכל הדברים הנמעכים האלה האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה את לא אוכלת אותו יותר?:לא האם יש משהו שאת אוהבת ואחרים לא מסוגלים לאכול?: אולי, לא יודעת צמחוני/טבעוני/אוכל כל...מה אתה?: שמנה! אני אוכלת הכל! טעמת פעם אוכל של כלבים?:לא! למה?: אני לא כלבה! איזה סוג של אוכל את אוהבת?: טעים קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהו?: לא.. אני בנאדם של אוכל פנאי: איזה כשרון היית רוצה לקבל שאין לך?:לשיר את מתנדבת בגוף כלשהו?: יש מחויבות אישית... את עובדת?: לא מוסיקה אהובה: רוק ישראלי בעיקר מה עדיף,סרט בבית או בקולנוע?: בבית מתחת לפוך מוסיקת מועדונים או קלסיקה מרגיעה?: אני אשאר עם רוק מה את רואה בטלויזיה בדרך כלל?: השמינייה
מי ה....: חבר/ה הכי טוב/ה שלך?: יש יותר מידי החבר/ה הכי מנותק/ת מהמציאות?: ניר! החבר/ה שאת רבה איתו/ה הכי הרבה: אין כהז נרהא לי... עברתי את כיתה ז' החבר שאתה הכי יכול לסמוך עליו: באמת שכולם משפחה: אתה קרוב להורים שלך?: נראה לי שכן. למי יותר אבא או אמא?: דוגרי? אמא יש לך אחים אחיות?: כן ואם אין לך,היית רוצה?: מה אתה אומר על אימוץ?: אנשים טובים באמצע הדרך!!! אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה?: אין מי הכי קרוב אלייך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)?: אחותי לסוף: תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש: fight!! שם לבן או בת הראשון שצץ לך בראש: בן תכשיט אהוב: עגילים... התמכרות כלשהי: לא יש חבר/ה?: לא חלום שחלמת והתגשם: ושאלה אחרונה....נהנת?? ברור שכן. אני הבאתי ת'שאלון

GR££N woMAN©

New member
../images/Emo26.gif

האחרון ש....: ישן במיטה שלך חוץ ממך: טלי נראה לי שחיבקתם אותו: איה אולי חשבתם עליו: עופר ראה אותך בוכה: איה הלכת איתו לקניות: הממ לא זוכרת הלכת איתו לארוחת ערב: לא זוכרת דיברת איתו בטלפון: אמא אמרת לו "אני אוהבת אותך" ובאמת התכוונת לזה: המממ לא זוכרת האם את מעדיפה: לעשות פירסינג באף או בלשון?: באף יש לי.. האמת שאני רוצה עוד אחד.. להיות רצינית או מצחיקה?: מצחיקה לשתות חלב רגיל או חלב רזה?: לא זה ולא זה למות בשריפה או לטבוע?:
לא יודעת לבלות עם ההורים או עם האויבים שלך?: ההורים פרחים או ממתקים?: ממתקים אפור או שחור?: שחור תמונות צבעוניות או בשחור לבן?: שחור לבן תשוקה או אהבה?: תשוקה שקיעות או זריחות?: שקיעות להשאר ערה עד מאוחר או לקום מוקדם בבוקר?: להישאר ערה עד מאוחר את הירח או את השמש?: שמש סתיו או חורף?: סתיו ימין או שמאל?: ימין שיהיו לך 10 מוכרים או 2 חברים טובים?: 2 הכי טובים שמש או גשם?: שמש גלידת וניל או גלידת שוקולד? שוקולד בנים או בנות?: בנות וודקה או בירה?: וודקה כל מיני: מה השעה?: 21:41 איך קוראים לך?: ענבר שם חיבה?: אין איפה נולדת?: בארץ תאריך יומולדת: 11.5 איפה את רוצה לגור?: פה טוב לי איך היית רוצה לקרוא לבת?: לא יודעת איך היית רוצה לקרוא לבן?: כנ"ל את רוצה להתחתן?: כרגע לא דברים שאת עושה כשאת עצבנית: שומעת מוזיקה בפול ווליום האם יש לך מפרקים כפולים?: הא?
את יכולה להפוך את הלשון?: כמעט עד הסוף את יכולה להרים גבה אחת?: לא
את יכולה לפזול?: כן את מסדרת את המיטה כל יום?: משתדלת בחודש האחרון: היה לך חבר?: לא
קנית משהו?: כן שרת?: כן נישקו אותך?: כן חיבקו אותך?: כן הרגשת מטומטמת?: כן התגעגעת למישהו?: כן
השתכרת?: כן רקדת כמו משוגעת?: כן הסתפרת?:כן בכית?: כן שיקרת?: כן ברחת מהבית?: לא דברים אהובים: קבוצת ספורט אהובה: - ספורטאית אהובה: - חיה אהובה: סוס וכלב נעליים אהובות: קרוקס תוספת אהובה לפיצה: תירס מספר אהוב: 11 ספר אהוב: אין פרי אהוב: בננה
מחשבות: הדבר הראשון שאת חושבת עליו בבוקר בחופש?: מה השעה ולפני שאת הולכת לישון?: מה השעה יש לך פנטזיות או חלומות שאת רוצה שיתגשמו?: המממ יכול להיות כל מה שאת חושבת את אומרת בקול?: לא צבעים: מה דעתך על ורוד?: נחמד מה הצבע האהוב עלייך?: ירוק איזה צבע מסמל את החיים שלך עד עכשיו?: ירוק אם היית צובעת את הבית שלך,באיזה צבע היית בוחרת?: לבן/שמנת האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור?: המממ לא אוכל: מה הדבר שאת הכי אוהבת לאכול?: המממ שניצל? את אוכלת ארוחת בוקר?: לא מה הדבר שבחיים לא תאכלי?: הממ לא יודעת.. אולי דגים האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה את לא אוכלת אותו יותר?: כן האם יש משהו שאת אוהבת ואחרים לא מסוגלים לאכול?: המממ יכול להיות.. צמחוני/טבעוני/אוכל כל...מה אתה?: לא צמחונית או טבעונית.. אני אוכלת כל מה שאני אוהבת טעמת פעם אוכל של כלבים?: לא
למה?: כי זה אוכל של כלבים איזה סוג של אוכל את אוהבת?: הכל
קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהו?: ברור פנאי: איזה כשרון היית רוצה לקבל שאין לך?: ציור את מתנדבת בגוף כלשהו?: כן את עובדת?: כן מוסיקה אהובה: הכל מה עדיף,סרט בבית או בקולנוע?: בבית מוסיקת מועדונים או קלסיקה מרגיעה?: תלוי מתי ואיפה מה את רואה בטלויזיה בדרך כלל?: יס סטארס/שומעת רדיו מי ה....: חבר/ה הכי טוב/ה שלך?: יש כמה החבר/ה הכי מנותק/ת מהמציאות?: טלי החבר/ה שאת רבה איתו/ה הכי הרבה: איה החבר שאתה הכי יכול לסמוך עליו: איה משפחה: אתה קרוב להורים שלך?: כן למי יותר אבא או אמא?: שניהם יש לך אחים אחיות?: כן ואם אין לך,היית רוצה?: - מה אתה אומר על אימוץ?: סבבה? אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה?: בארור! מי הכי קרוב אלייך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)?: אח שלי לסוף: תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש: נוצה ברוח
שם לבן או בת הראשון שצץ לך בראש: איה תכשיט אהוב: נזם התמכרות כלשהי: קולה יש חבר/ה?: לאאאאא חלום שחלמת והתגשם: - ושאלה אחרונה....נהנת?? במה?

למעלה