שאלון ליום אהבה

וונקי

New member
שאלון ליום אהבה

אני חשבתי שבגלל שיום אהבה מתקרב ובה שזה היה נחמד אם היה שאלון ליום הזה. השאלון הזה מוקדש אך ורק ליום הזה. אז הנה לכם שאלון קצר ליום הזה שם: גיל: מהי המתנה שתקנו לאהוביכם ליום אהבה? מהי המתנה שתרצו ליום אהבה? מהי הארוחה החלומית שלכם ליום אהבה? איפה תבלו את יום האהבה? מה תעשו ביום הזה? עם מי תהיו ביום הזה? איזה שירים תשמעו ביום הזה? מה אתם מעדיפים לעשות ביום האהבה? להיות בבית או לצאת? עם מי הייתם רוצים לבלות את היום הזה? מה המשמעות של היום הזה בשבילכם? מה אתם חושבים על השאלון הזה?

הדרוש ראשונה!!!

שם: הדרוש!!! גיל: 15 מהי המתנה שתקנו לאהוביכם ליום אהבה? דובי עם ברכה שכתוב בה:I LOVE YOU מהי המתנה שתרצו ליום אהבה? לא משנה מה,העיקר שזה מהאדם שאותו אני אוהבת...
מהי הארוחה החלומית שלכם ליום אהבה? ארוחה ממש אין לי אבל אני אשמח לצאת לאיזשהו מקום עם אהובי וסתם לדבר... איפה תבלו את יום האהבה? כהרגלי בבית... מה תעשו ביום הזה? בבית משתעממת... עם מי תהיו ביום הזה? עם אפחד... אני מקווה שעד שנה הבאה אני אהיה עם תום,ואז אני אוכל חגוג את החג הזה... איזה שירים תשמעו ביום הזה? רומנטיים... מה אתם מעדיפים לעשות ביום האהבה? לצאת לאיזה בית קפה נחמד,לראות סרט,להישאר בבית ולדבר,ללכת לחוף הים,לעשות פיקניק ואפשר לעשות עוד כל מיני דברים... להיות בבית או לצאת? לא יודעת,יציאה זה נחמד אבל להישאר בבית עם מי שאוהבים זה גם מאוד רומנטי... עם מי הייתם רוצים לבלות את היום הזה? עם תום!!! מה המשמעות של היום הזה בשבילכם? כרגע כלום כי אין לי חבר,אבל ברגע שיהיה לי אני אהיה שמחה ביום הזה!! מה אתם חושבים על השאלון הזה? אחלה של שאלון!!אהבתי אותו מאוד!! תמשיכי עם השאלונים,הם חמודים!!!

sh53

New member
יום האהבה זה עוד חודש - המון זמן

אולי כדאי לחשוב שבכל זאת להיות עם מישהו ביום האהבה ולא לבד? אם זה לא עם תום, אז בטח יש בנים אחרים מקסימים לא? בת יוצאת עם יותר מבן אחד בחייה, אז הגיע הזמן שגם את תחשבי על מישהו נוסף, כדי שיהיה לך טוב וכיף ביום האהבה. אם יהיה לך טוב איתו, אז הרווחת בגדול אהבה. אם לא יהיה לך טוב איתו, תמיד תוכלי לחזור ולחשוב על תום ועל סיכוי איתו.

As היחידה

New member
תשובות..

שם: אנה גיל: 14 מהי המתנה שתקנו לאהוביכם ליום אהבה? קודם אני אמצא אהוב ואז נחשוב.. מהי המתנה שתרצו ליום אהבה? להיות עם מישהו אהוב. לא יותר! מהי הארוחה החלומית שלכם ליום אהבה? ואי.. טוב תדמינו. מול הים, שקיעה, עם אחד שאני מתה עליו וכמובן אוכל.. חח מה עוד צריך?! איפה תבלו את יום האהבה? עם אני לא אמצא עם מי לצאת אז אני אצא עם כמה חברות למועדון לצערי.. שם אני בטוח אמצא... מה תעשו ביום הזה? מה שכתבתי ..^ עם מי תהיו ביום הזה? נראה כבר.. איזה שירים תשמעו ביום הזה? אין לי מושג.. מה אתם מעדיפים לעשות ביום האהבה? להיות בבית או לצאת? לצאת כמובן. עם מי הייתם רוצים לבלות את היום הזה? עם ******* מה המשמעות של היום הזה בשבילכם? ואי.. אי אפשר להסביר.. זה אומר לי הרבה.. לא יודע למה.. מה אתם חושבים על השאלון הזה? נחמד. אפשר ךהוסיף עוד כמה שאלות ...

gloom

New member
אני עונה../images/Emo66.gif

שם:איפה זה שם
גיל:55 מהי המתנה שתקנו לאהוביכם ליום אהבה?: טילי כתף מהי המתנה שתרצו ליום אהבה?:רימוני רסס מהי הארוחה החלומית שלכם ליום אהבה?: היא בחלום ואנ י לא זוכר אותו איפה תבלו את יום האהבה?: בתחת מה תעשו ביום הזה?:ילדים עם מי תהיו ביום הזה?: עם עצמי,אנוכי ואני איזה שירים תשמעו ביום הזה?:רק את שירי שאני מכיר מה אתם מעדיפים לעשות ביום האהבה?: ביד/ילדים עם מי הייתם רוצים לבלות את היום הזה?:לא שאלת כבר? מה המשמעות של היום הזה בשבילכם?:סתם חג נוצרי מה אתם חושבים על השאלון הזה?:קשה לחשוב על השלון הזה*מנסה לעמוד עליו*אי אפשר לחשוב עליו

sh53

New member
אהבתי ../images/Emo6.gif

ועכשיו לענות גם ברצינות. מי שעונה בצחוק, צריך גם לענות ברצינות, כך יהיה לנו גם שרשור יותר ארוך וגם נכיר אותך יותר טוב. גם אני אתמול עניתי פעם אחת בצחוק ופעם אחת ברצינות.

שייילייייייי

שם:סיון גיל:16 מהי המתנה שתקנו לאהוביכם ליום אהבה? כלום מהי המתנה שתרצו ליום אהבה?נשיקה... מהי הארוחה החלומית שלכם ליום אהבה?לא משנה.. העיקר להיות עם מי שאוהבים איפה תבלו את יום האהבה? בנתיים זה בבית אלא אם כן יציעו לי לצאת... מה תעשו ביום הזה?לא עניתי על זה כבר? עם מי תהיו ביום הזה?כנ"ל. ד"א מישהו יודע מה הראשי תיבות של כנ"ל? איזה שירים תשמעו ביום הזה? bob marley למה? ככה! מה אתם מעדיפים לעשות ביום האהבה? להיות בבית או לצאת? אני מניחה שלצאת אבל רק אם יהייה עם מי עם מי הייתם רוצים לבלות את היום הזה? אמממ...... ***** (אל תיחסו חשיבות למס' הכוכביות) מה המשמעות של היום הזה בשבילכם? לא הרבה.... מה אתם חושבים על השאלון הזה?אחלה למי שחוגג את החג... שזה לא אני...

sh53

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif

שם:שושי גיל:30 מהי המתנה שתקנו לאהוביכם ליום אהבה? לא יודעת, נחשוב על משהו. אולי כדאי שהפעם נעשה משהו יחד ולא רק נביא מתנה אחד לשני? טוב נחשוב על זה, ייקח קצת זמן. 14.2.04 יוצא גם יום שבת - אז בכלל נוח וכיף. מהי המתנה שתרצו ליום אהבה? בא לי על איזה יום פינוק או לטייל. מהי הארוחה החלומית שלכם ליום אהבה? אני אוהבת סינית וממתקים ותמיד זה טעים לי. אפשר אוכל סיני עם עוגת שוקולד חמה, קצפת וגלידה. איפה תבלו את יום האהבה? לא יודעת, צריך לתכנן. עוד מוקדם קצת. מה תעשו ביום הזה? לא יודעת. עם מי תהיו ביום הזה? מקווה שעם החבר, חסר לו שיאמר לי לא. איזה שירים תשמעו ביום הזה? לא יודעת אם נשמע שירים שנתכנן, אולי נשמע רדיו, תמיד זה טוב ואני דווקא אוהבת לשמוע רדיו. הוא חולה על שלמה ארצי, אז אולי נשמע שלמה ארצי שירגיש בעננים. מה אתם מעדיפים לעשות ביום האהבה? להיות בבית או לצאת? לצאת קצת, בכל זאת גם יום האהבה וגם יום שבת ואם יהיה שמש (מקווה מאוד), אז זה יהיה בכלל סבבה. עם מי הייתם רוצים לבלות את היום הזה? עם דרור. מה המשמעות של היום הזה בשבילכם? יום נחמד ומקסים. מה אתם חושבים על השאלון הזה? אחלה ומתאים בדיוק לתקופה שלפני יום האהבה.

תשובותי

שם: קרן גיל: 18 מהי המתנה שתקנו לאהוביכם ליום אהבה? אם היה לי אהוב הייתי מכינה לו משהו במו ידי ... כמו מסגרת לתמונה שאני עיצבתי וכל מיני כאלה מהי המתנה שתרצו ליום אהבה? הייתי רוצה מכתב אהבה שבכל פעם שאסתכל בו אזכר כמה כייף לי עם הבן אדם הזה מהי הארוחה החלומית שלכם ליום אהבה? דובדבנים עם קצפת.... איפה תבלו את יום האהבה? אין לי מושג מתי זה בכלל ? לדעתי אם עד אז תהיה לי אהבה אז כמובן שאיתו ... אבל אין לי מושג איפה מה תעשו ביום הזה? יום רגיל אבל כנראה שאצא בערב , ושוב תלוי אם יהיה בן זוג עם מי תהיו ביום הזה? אם לא יהיה אשאר בבית , עם אמא ואבא, גם אותם אני אוהבת ! איזה שירים תשמעו ביום הזה? מה שגלגל"צ יחליטו מה אתם מעדיפים לעשות ביום האהבה? אהבה, אבל מה שאני אעשה בפועל אני שומרת לעצמי להיות בבית או לצאת? תלוי איך ארגיש , לפעמים כיף להתכרבל בבית ולפעמים כיף לצאת עם מי הייתם רוצים לבלות את היום הזה? יש אחד יחיד ומיוחד אבל אני עדין לא מפרטת עליו מה המשמעות של היום הזה בשבילכם? אין משמעות, ברגע שיש אהבה, כל יום הוא יום אהבה כשנפגשים או רואים את האדם שאותו אוהבים. מה אתם חושבים על השאלון הזה? נחמד... קצר וקולע....

loving angel

New member
גמני עונה ../images/Emo9.gif

שם: סיון גיל:19 מהי המתנה שתקנו לאהוביכם ליום האהבה?: משו שיסמל את האהבה שלי אליו בצירוף מכתב כמובן :) מהי המתנה שתרצו ליום האהבה?: אהבה אמיתית...זה מספיק לי מהי הארוחה החלומית שלכם ליום האהבה?: פיצה (לקינוח גלידה ) איפה תבלו את יום האהבה?: רצוי ביחד... מה תעשו ביום זה?: שיהיה לי מישו אז אני אחשוב על זה..חח עם מי תהיו ביום הזה?: יש מישו שאני רוצה להיות איתו...נראה אולי זה יתגשם :) איזה שירים תשמעו ביום הזה?: מריה קארי...אוהבת אותה :) (וגם את היהודים,משינה, ירמי קפלן וכו...חחח נסחפתי) מה אתם מעדיפים לעשות ביום האהבה? להיות בבית או לצאת?: גם וגם :) עם מי הייתם רוצים לבלות את היום הזה?: עם כל מי שאני אוהבת :) מה המשמעות של היום הזה בשבילכם?: אין ממש חשיבות... מה אתם חושבים על השאלון הזה?: מצויין ווינקי :) כמו ששאלונים צריכים להיות...

האחמית

New member
אנייי

שם:שירן גיל:16 מהי המתנה שתקנו לאהוביכם ליום אהבה? לא יודעת מהי המתנה שתרצו ליום אהבה?לא יודעת מהי הארוחה החלומית שלכם ליום אהבה? אמממ מה שיהיה? איפה תבלו את יום האהבה?אצל חבר שלי מה תעשו ביום הזה?מה שהוא יתכנן עם מי תהיו ביום הזה?חבר שלי איזה שירים תשמעו ביום הזה?לא יודעת.. מה אתם מעדיפים לעשות ביום האהבה?להיות בבית או לצאת?בבית עם מי הייתם רוצים לבלות את היום הזה?עם חבר שלי מה המשמעות של היום הזה בשבילכם?אין לו משמעות... מה אתם חושבים על השאלון הזה?נחמד!

וונקי

New member
*עונה*

שם:הדס גיל:17 מהי המתנה שתקנו לאהוביכם ליום אהבה?אני יקנה לדובי שכותב אליו I love you עם מכתב בצרות לב מהי המתנה שתרצו ליום אהבה? משהו שכן שמראה שהוא אוהב אותי מהי הארוחה החלומית שלכם ליום אהבה? ארוחה שאני וחבר לי נעשה זה תמיד יוצא חלומי איפה תבלו את יום האהבה? כנראה בית של חברות שלי וידידים שלי ואחרי זה אני וחבר שלי נלך עלי. מה תעשו ביום הזה? אני עדין לא סגורה על זה אבל אני בטוח יוצאת עם מי תהיו ביום הזה? עם חבר עם חברות ועםן ידידים טובים שלי איזה שירים תשמעו ביום הזה?שרים רומנטים מה אתם מעדיפים לעשות ביום האהבה? להיות בבית או לצאת?ת'אמת שבית עם חבר שלי עם מי הייתם רוצים לבלות את היום הזה?עם חבר שלי מה המשמעות של היום הזה בשבילכם? עוד יום שאפשר לבלות בו עם חבר עד אור הבוקר מה אתם חושבים על השאלון הזה? חביב ביותר

HaMsTeR

New member
*עונה*../images/Emo118.gif

שם: גוני.
מהי המתנה שתקנו לאהוביכם ליום אהבה? אין לי מושג. נחשוב על זה
מהי המתנה שתרצו ליום אהבה? לא רוצה מתנות. אם אני אהיה עם אורן ביום הזה זה יספיק
מהי הארוחה החלומית שלכם ליום אהבה? משהו עם הרבה שוקולד
איפה תבלו את יום האהבה? אין לי מושג. מה שבטוח- לא איפה\כמו שביליתי בשנה שעברה
מה תעשו ביום הזה? לא יודעת.
עם מי תהיו ביום הזה? נחשו
איזה שירים תשמעו ביום הזה? את הדיסקים הרגילים שלי, לא משהו מיוחד.
מה אתם מעדיפים לעשות ביום האהבה? להיות בבית או לצאת? ממש ממש לא אכפת לי
אני מעדיפה בכלל לא להחליט ולתת לבנזוג את זכות הבחירה.
עם מי הייתם רוצים לבלות את היום הזה? נחשו
מה המשמעות של היום הזה בשבילכם? יום שיכול להיות מאוד נחמד. אם יש מה לעשות בו.
מה אתם חושבים על השאלון הזה? אין לי בעיה איתו..

cami y luly

New member
תגובה

שם: שירי גיל: 13 מהי המתנה שתקנו לאהוביכם ליום אהבה? עדיין לא יודעת... מהי המתנה שתרצו ליום אהבה? העיקר שזה יהיה מהלב... מהי הארוחה החלומית שלכם ליום אהבה? לא יודעת איפה תבלו את יום האהבה? כנראה בבית... מה תעשו ביום הזה? אני שתעמם מול המחשב או שאני אהיה עם חברות שלי עם מי תהיו ביום הזה? אני מקווה ששחר איזה שירים תשמעו ביום הזה? פחחחחח יש עוד זמן מה אתם מעדיפים לעשות ביום האהבה? להיות בבית או לצאת? ברור שלצאת! במיוחד שזה יוצא על יום שבת עם מי הייתם רוצים לבלות את היום הזה? שחר מה המשמעות של היום הזה בשבילכם? חודשיים שלי ושל שחר ביחד!!! מה אתם חושבים על השאלון הזה? חביב

למעלה