שאלון לטיפשים

תמיר1991

New member
21! אני לא טמבל!!!111../images/Emo3.gif

מסטיק נפל מהפה שלך כשדיברת.
מסטיק נפל מהפה שלך כשלא דיברת.
רצת לתוך דלת זכוכית. קפצת מתוך כלי תחבורה נוסע .
חשבת על משו מצחיק והתחלת לצחוק . רצת לתוך עץ שיח.
ידעת שזה אפשרי ללק את המרפק שלך.
ניסית ללקק את המרפק שלך. לא ידעת ש'אני פורים' ו'השפן הקטן' בעלי אותה מנגינה.
ניסית לשיר אותם.
אכלת משו שלא נועד לאכילה.
נפתחו לך השרוכים בנעליים ונפלת. נחנקת מהיריקה של עצמך.
ראית סרט ולא הבנת שום דבר!
תפסת בטעות מישו על חם. ניסית לשתות מתוך קש וזה הלך לך לאף . תפסת את עצמך מזיל ריר.
היית חצי רדום בשיעור.
אתה מצחיק. זרקת על מישו אוכל כי הוא עיצבן אותך
לפעמים פתאום הפסקת לחשוב.
התחלת לספר סיפור ואז פתאום שכחת מה באת לספר.
נתת יד למישהי שאתה לא מכיר. הרבה פעמים אמרו לך להשתמש בקול הפנימי שלך.
אתה משתמש באצבעות שלך לחישובים מתמטיים פשוטים. [לא רק לפשוטים, אבל שיהיה
] אכלת חרק.
אתה מדבר לעצמך. [רק כשאני לבד!
]
שמת בגד כלשהו שלך הפוך ופשוט לא הבנת את זה עד שאמרו לך. חיכית מלא זמן בשביל משו ובסוף הבנת שזה הכל היה בראש שלך. העברת הודעת שרשרת כי פחדת שמה שרשום שמה יקרה לך.
שברת הרבה דברים. חברים שלך יודעים לא להשתמש במילים ארוכות לידך. אתה מטלטל את הראש שלך כשאתה מבולבל.
נפלת אי פעם מהכיסא שלך. זרקת על מישהו נעל בשביל הכייף.
המילה אממ.. היא בשימוש רב אצלך
דפקת את הראש בקיר בשביל לבדוק אם זה עושה גומה בקיר

dcohn

New member
רק 7../images/Emo11.gif

[
]מסטיק נפל מהפה שלך כשדיברת. [ ] מסטיק נפל מהפה שלך כשלא דיברת. [ ] רצת לתוך דלת זכוכית. [ ] קפצת מתוך כלי תחבורה נוסע . [
] חשבת על משו מצחיק והתחלת לצחוק . [ ] רצת לתוך עץ שיח. [ ] ידעת שזה אפשרי ללק את המרפק שלך. [ ] ניסית ללק את המרפק שלך. [
] לא ידעת ש'אני פורים' ו'השפן הקטן' בעלי אותה מנגינה.-זה לא נכון אבל! [
] ניסית לשיר אותם. [ ]אכלת משו שלא נועד לאכילה. [ ] נפתחו לך השרוכים בנעליים ונפלת. [ ] נחנקת מהיריקה של עצמך. [ ] ראית סרט ולא הבנתה שום דבר! [ ] תפסת בטעות מישו על חם. [ ] ניסית לשתות מתוך קש וזה הלך לך לאף . [ ] תפסת את עצמך מזיל ריר. [
] היית חצי רדום בשיעור.קורה הרבה [ ] אתה מצחיקה . [ ]זרקת על מישו אוכל כי הוא עיצבן אותך [ ] לפעמים פתאום הפסקת לחשוב. [
] התחלת לספר סיפור ואז פתאום שכחת מה באת לספר. [ ] נתת יד למישהי שאתה לא מכיר. [ ] הרבה פעמים אמרו לך להשתמש בקול הפנימי שלך. [ ] אתה משתמש באצבעות שלך לחישובים מתמטיים פשוטים. [ ] אכלת חרק. [ ] אתה מדבר לעצמך. [ ] שמת בגד כלשהו שלך הפוך ופשוט לא הבנת את זה עד שאמרו לך. [
] חיכית מלא זמן בשביל משו ובסוף הבנת שזה הכל היה בראש שלך. [ ] העברת הודעת שרשרת כי פחדת שמה שרשום שמה יקרה לך. [ ] שברת הרבה דברים. [ ] חברים שלך יודעים לא להשתמש במילים ארוכות לידך. [ ] אתה מטלטל את הראש שלך כשאתה מבולבל. [ ] נפלת אי פעם מהכיסא שלך. [ ] זרקת על מישהו נעל בשביל הכייף. [ ] המילה אממ.. היא בשימוש רב אצלך [ ]דפקת את הראש בקיר בשביל לבדוק אם זה עושה גומה בקיר

sky darkens

New member
לטס סי. 20 Xים. ../images/Emo13.gif

[ X ]מסטיק נפל מהפה שלך כשדיברת. [ X ] מסטיק נפל מהפה שלך כשלא דיברת. [ ] רצת לתוך דלת זכוכית. [ ] קפצת מתוך כלי תחבורה נוסע . [ ] חשבת על משו מצחיק והתחלת לצחוק . [ X ] רצת לתוך עץ שיח. [ ] ידעת שזה אפשרי ללק את המרפק שלך. [ X ] ניסית ללק את המרפק שלך. [ X ] לא ידעת ש'אני פורים' ו'השפן הקטן' בעלי אותה מנגינה. [ X ] ניסית לשיר אותם. [ X ]אכלת משו שלא נועד לאכילה. [ X ] נפתחו לך השרוכים בנעליים ונפלת. [ ] נחנקת מהיריקה של עצמך. [ X ] ראית סרט ולא הבנת שום דבר! [ ] תפסת בטעות מישו על חם. [ X ] ניסית לשתות מתוך קש וזה הלך לך לאף . [ ] תפסת את עצמך מזיל ריר. [ ] היית חצי רדום בשיעור. [ ] אתה מצחיק. [ X ]זרקת על מישו אוכל כי הוא עיצבן אותך [ ] לפעמים פתאום הפסקת לחשוב. [ X ] התחלת לספר סיפור ואז פתאום שכחת מה באת לספר. [ ] נתת יד למישהי שאתה לא מכיר. [ ] הרבה פעמים אמרו לך להשתמש בקול הפנימי שלך. [ X ] אתה משתמש באצבעות שלך לחישובים מתמטיים פשוטים. [ ] אכלת חרק. [ X ] אתה מדבר לעצמך. [ X ] שמת בגד כלשהו שלך הפוך ופשוט לא הבנת את זה עד שאמרו לך. [ X ] חיכית מלא זמן בשביל משו ובסוף הבנת שזה הכל היה בראש שלך. [ ] העברת הודעת שרשרת כי פחדת שמה שרשום שמה יקרה לך. [ X ] שברת הרבה דברים. [ ] חברים שלך יודעים לא להשתמש במילים ארוכות לידך. [ ] אתה מטלטל את הראש שלך כשאתה מבולבל. [ X ] נפלת אי פעם מהכיסא שלך. [ X ] זרקת על מישהו נעל בשביל הכייף. [ X ] המילה אממ.. היא בשימוש רב אצלך [ ]דפקת את הראש בקיר בשביל לבדוק אם זה עושה גומה בקיר

חהחהחה ../images/Emo163.gif

[ ]מסטיק נפל מהפה שלך כשדיברת. [ ] מסטיק נפל מהפה שלך כשלא דיברת. [1] רצת לתוך דלת זכוכית. [2] קפצת מתוך כלי תחבורה נוסע . [3] חשבת על משו מצחיק והתחלת לצחוק . [4] רצת לתוך עץ שיח. [ ] ידעת שזה אפשרי ללק את המרפק שלך. [5] ניסית ללק את המרפק שלך. [6] לא ידעת ש'אני פורים' ו'השפן הקטן' בעלי אותה מנגינה. [ ] ניסית לשיר אותם. [7]אכלת משו שלא נועד לאכילה. [8] נפתחו לך השרוכים בנעליים ונפלת. [9] נחנקת מהיריקה של עצמך. [10] ראית סרט ולא הבנתה שום דבר! [ ] תפסת בטעות מישו על חם. [11] ניסית לשתות מתוך קש וזה הלך לך לאף . [12] תפסת את עצמך מזיל ריר. [13] היית חצי רדום בשיעור. [14] אתה מצחיקה . [16]זרקת על מישו אוכל כי הוא עיצבן אותך [18] לפעמים פתאום הפסקת לחשוב. [19] התחלת לספר סיפור ואז פתאום שכחת מה באת לספר. [ ] נתת יד למישהי שאתה לא מכיר. [ ] הרבה פעמים אמרו לך להשתמש בקול הפנימי שלך. [20] אתה משתמש באצבעות שלך לחישובים מתמטיים פשוטים. [ ] אכלת חרק. [21] אתה מדבר לעצמך. [22] שמת בגד כלשהו שלך הפוך ופשוט לא הבנת את זה עד שאמרו לך. [23] חיכית מלא זמן בשביל משו ובסוף הבנת שזה הכל היה בראש שלך. [24] העברת הודעת שרשרת כי פחדת שמה שרשום שמה יקרה לך. [25!!!] שברת הרבה דברים. [ ] חברים שלך יודעים לא להשתמש במילים ארוכות לידך. [26] אתה מטלטל את הראש שלך כשאתה מבולבל. [27 כל הזמן] נפלת אי פעם מהכיסא שלך. [28] זרקת על מישהו נעל בשביל הכייף. [29] המילה אממ.. היא בשימוש רב אצלך [ ]דפקת את הראש בקיר בשביל לבדוק אם זה עושה גומה בקיר

noname202

New member
חברים שלך יודעים לא להשתמש במילים ארוכות לידך

[ ]מסטיק נפל מהפה שלך כשדיברת. [ ] מסטיק נפל מהפה שלך כשלא דיברת. [ ] רצת לתוך דלת זכוכית. [ ] קפצת מתוך כלי תחבורה נוסע . [X] חשבת על משו מצחיק והתחלת לצחוק . [ ] רצת לתוך עץ שיח. [ ] ידעת שזה אפשרי ללק את המרפק שלך. [X] ניסית ללק את המרפק שלך. [ ] לא ידעת ש'אני פורים' ו'השפן הקטן' בעלי אותה מנגינה. [X] ניסית לשיר אותם. [X] אכלת משו שלא נועד לאכילה. [זה בטוח קרה מתישהו] [ ] נפתחו לך השרוכים בנעליים ונפלת. [ ] נחנקת מהיריקה של עצמך. [X] ראית סרט ולא הבנתה שום דבר! [X] תפסת בטעות מישו על חם. [ ] ניסית לשתות מתוך קש וזה הלך לך לאף . [ ] תפסת את עצמך מזיל ריר. [X] היית חצי רדום בשיעור. [ ] אתה מצחיקה . מה |: [X]זרקת על מישו אוכל כי הוא עיצבן אותך [ ] לפעמים פתאום הפסקת לחשוב. [X] התחלת לספר סיפור ואז פתאום שכחת מה באת לספר. [ ] נתת יד למישהי שאתה לא מכיר. [ ] הרבה פעמים אמרו לך להשתמש בקול הפנימי שלך. [ ] אתה משתמש באצבעות שלך לחישובים מתמטיים פשוטים. [ ] אכלת חרק. [X] אתה מדבר לעצמך. [ ] שמת בגד כלשהו שלך הפוך ופשוט לא הבנת את זה עד שאמרו לך. [ ] חיכית מלא זמן בשביל משו ובסוף הבנת שזה הכל היה בראש שלך. [X] העברת הודעת שרשרת כי פחדת שמה שרשום שמה יקרה לך. [X] שברת הרבה דברים. [ ] חברים שלך יודעים לא להשתמש במילים ארוכות לידך. טחחחחחחחחח כ"כ נועהD: [X] אתה מטלטל את הראש שלך כשאתה מבולבל. נו מה, לפעמים [X] נפלת אי פעם מהכיסא שלך. נראלי [X] זרקת על מישהו נעל בשביל הכייף. [X] המילה אממ.. היא בשימוש רב אצלך [ ]דפקת את הראש בקיר בשביל לבדוק אם זה עושה גומה בקיר סה"כ 16...חצי פוסטמה

Gadook

New member
יום ארוך. 12 ../images/Emo3.gif

[ ]מסטיק נפל מהפה שלך כשדיברת. [X] מסטיק נפל מהפה שלך כשלא דיברת. [X] רצת לתוך דלת זכוכית. [ ] קפצת מתוך כלי תחבורה נוסע . [X] חשבת על משו מצחיק והתחלת לצחוק . [ ] רצת לתוך עץ שיח. [ ] ידעת שזה אפשרי ללק את המרפק שלך. [X] ניסית ללק את המרפק שלך. [ ] לא ידעת ש'אני פורים' ו'השפן הקטן' בעלי אותה מנגינה. [ ] ניסית לשיר אותם. [X]אכלת משו שלא נועד לאכילה. [ ] נפתחו לך השרוכים בנעליים ונפלת. [ ] נחנקת מהיריקה של עצמך. [ ] ראית סרט ולא הבנתה שום דבר! [ ] תפסת בטעות מישו על חם. [ ] ניסית לשתות מתוך קש וזה הלך לך לאף . [X] תפסת את עצמך מזיל ריר. [X] היית חצי רדום בשיעור. [ ] אתה מצחיקה . [X]זרקת על מישו אוכל כי הוא עיצבן אותך [ ] לפעמים פתאום הפסקת לחשוב. [ ] התחלת לספר סיפור ואז פתאום שכחת מה באת לספר. [X] נתת יד למישהי שאתה לא מכיר. [ ] הרבה פעמים אמרו לך להשתמש בקול הפנימי שלך. [ ] אתה משתמש באצבעות שלך לחישובים מתמטיים פשוטים. [ ] אכלת חרק. [X] אתה מדבר לעצמך. [ ] שמת בגד כלשהו שלך הפוך ופשוט לא הבנת את זה עד שאמרו לך. [ ] חיכית מלא זמן בשביל משו ובסוף הבנת שזה הכל היה בראש שלך. [ ] העברת הודעת שרשרת כי פחדת שמה שרשום שמה יקרה לך. [X] שברת הרבה דברים. [ ] חברים שלך יודעים לא להשתמש במילים ארוכות לידך. [ ] אתה מטלטל את הראש שלך כשאתה מבולבל. [X] נפלת אי פעם מהכיסא שלך. [ ] זרקת על מישהו נעל בשביל הכייף. [ ] המילה אממ.. היא בשימוש רב אצלך [ ]דפקת את הראש בקיר בשביל לבדוק אם זה עושה גומה בקיר

giraffeeeee

New member
16, אם היו שואלים שברים אחרים אז הייתי טיפשה.

[ X ]מסטיק נפל מהפה שלך כשדיברת. [ X ] מסטיק נפל מהפה שלך כשלא דיברת. [ ] רצת לתוך דלת זכוכית. [ ] קפצת מתוך כלי תחבורה נוסע . [X ] חשבת על משו מצחיק והתחלת לצחוק . [ ] רצת לתוך עץ שיח. [ ] ידעת שזה אפשרי ללק את המרפק שלך. [ ] ניסית ללק את המרפק שלך. [ X ] לא ידעת ש'אני פורים' ו'השפן הקטן' בעלי אותה מנגינה. [X ] ניסית לשיר אותם. [ ]אכלת משו שלא נועד לאכילה. [ ] נפתחו לך השרוכים בנעליים ונפלת. [ ] נחנקת מהיריקה של עצמך. [ X ] ראית סרט ולא הבנתה שום דבר! [ ] תפסת בטעות מישו על חם. [ ] ניסית לשתות מתוך קש וזה הלך לך לאף . [ ] תפסת את עצמך מזיל ריר. [ X ] היית חצי רדום בשיעור. [ ] אתה מצחיקה . [ ]זרקת על מישו אוכל כי הוא עיצבן אותך [ X ] לפעמים פתאום הפסקת לחשוב. [ X ] התחלת לספר סיפור ואז פתאום שכחת מה באת לספר. [ X ] נתת יד למישהי שאתה לא מכיר. - יותר חיבקתי [ ] הרבה פעמים אמרו לך להשתמש בקול הפנימי שלך. [ X ] אתה משתמש באצבעות שלך לחישובים מתמטיים פשוטים. [ X ] אכלת חרק. [ ] אתה מדבר לעצמך. [X ] שמת בגד כלשהו שלך הפוך ופשוט לא הבנת את זה עד שאמרו לך. [X ] חיכית מלא זמן בשביל משו ובסוף הבנת שזה הכל היה בראש שלך. [ ] העברת הודעת שרשרת כי פחדת שמה שרשום שמה יקרה לך. [ ] שברת הרבה דברים. [ ] חברים שלך יודעים לא להשתמש במילים ארוכות לידך. [ ] אתה מטלטל את הראש שלך כשאתה מבולבל. [X ] נפלת אי פעם מהכיסא שלך. [ ] זרקת על מישהו נעל בשביל הכייף. [X ] המילה אממ.. היא בשימוש רב אצלך [ ]דפקת את הראש בקיר בשביל לבדוק אם זה עושה גומה בקיר

Under the GUN

New member
21!! אני כמעט מטומטם לגמרי!

[X]מסטיק נפל מהפה שלך כשדיברת. [X] מסטיק נפל מהפה שלך כשלא דיברת. [ ] רצת לתוך דלת זכוכית. [ ] קפצת מתוך כלי תחבורה נוסע . [X] חשבת על משו מצחיק והתחלת לצחוק . [X] רצת לתוך עץ שיח. [ ] ידעת שזה אפשרי ללק את המרפק שלך. [X] ניסית ללק את המרפק שלך. [X] לא ידעת ש'אני פורים' ו'השפן הקטן' בעלי אותה מנגינה. [X] ניסית לשיר אותם. [X]אכלת משו שלא נועד לאכילה. [ ] נפתחו לך השרוכים בנעליים ונפלת. [ ] נחנקת מהיריקה של עצמך. [X] ראית סרט ולא הבנתה שום דבר! [X] תפסת בטעות מישו על חם. [ ] ניסית לשתות מתוך קש וזה הלך לך לאף . [X] תפסת את עצמך מזיל ריר. [X] היית חצי רדום בשיעור. [ ] אתה מצחיקה . [X]זרקת על מישו אוכל כי הוא עיצבן אותך [ ] לפעמים פתאום הפסקת לחשוב. [X] התחלת לספר סיפור ואז פתאום שכחת מה באת לספר. [X] נתת יד למישהי שאתה לא מכיר. [ ] הרבה פעמים אמרו לך להשתמש בקול הפנימי שלך. [ ] אתה משתמש באצבעות שלך לחישובים מתמטיים פשוטים. [ ] אכלת חרק. [ ] אתה מדבר לעצמך. [X] שמת בגד כלשהו שלך הפוך ופשוט לא הבנת את זה עד שאמרו לך. [X] חיכית מלא זמן בשביל משו ובסוף הבנת שזה הכל היה בראש שלך. [ ] העברת הודעת שרשרת כי פחדת שמה שרשום שמה יקרה לך. [X] שברת הרבה דברים. [ ] חברים שלך יודעים לא להשתמש במילים ארוכות לידך. [X] אתה מטלטל את הראש שלך כשאתה מבולבל. [XXXXXXXXXX] נפלת אי פעם מהכיסא שלך. [X] זרקת על מישהו נעל בשביל הכייף. [ ] המילה אממ.. היא בשימוש רב אצלך [ ]דפקת את הראש בקיר בשביל לבדוק אם זה עושה גומה בקיר

R o n 2 5 6

New member
יצא 10,lol.

[ X ]מסטיק נפל מהפה שלך כשדיברת. [ ] מסטיק נפל מהפה שלך כשלא דיברת. [ ] רצת לתוך דלת זכוכית. [ ] קפצת מתוך כלי תחבורה נוסע . [ X ] חשבת על משו מצחיק והתחלת לצחוק . [ ] רצת לתוך עץ שיח. [ ] ידעת שזה אפשרי ללק את המרפק שלך. [ X ] ניסית ללק את המרפק שלך. [ ] לא ידעת ש'אני פורים' ו'השפן הקטן' בעלי אותה מנגינה. [ ] ניסית לשיר אותם. [ X ]אכלת משו שלא נועד לאכילה. [ ] נפתחו לך השרוכים בנעליים ונפלת. [ ] נחנקת מהיריקה של עצמך. [ ] ראית סרט ולא הבנתה שום דבר! [ ] תפסת בטעות מישו על חם. [ ] ניסית לשתות מתוך קש וזה הלך לך לאף . [ X ] תפסת את עצמך מזיל ריר. [ X ] היית חצי רדום בשיעור. [ ] אתה מצחיקה . [ X ]זרקת על מישו אוכל כי הוא עיצבן אותך [ X ] לפעמים פתאום הפסקת לחשוב. [ ] התחלת לספר סיפור ואז פתאום שכחת מה באת לספר. [ ] נתת יד למישהי שאתה לא מכיר. [ ] הרבה פעמים אמרו לך להשתמש בקול הפנימי שלך. [ ] אתה משתמש באצבעות שלך לחישובים מתמטיים פשוטים. [ ] אכלת חרק. [ X ] אתה מדבר לעצמך. [ ] שמת בגד כלשהו שלך הפוך ופשוט לא הבנת את זה עד שאמרו לך. [ ] חיכית מלא זמן בשביל משו ובסוף הבנת שזה הכל היה בראש שלך. [ ] העברת הודעת שרשרת כי פחדת שמה שרשום שמה יקרה לך. [ ] שברת הרבה דברים. [ ] חברים שלך יודעים לא להשתמש במילים ארוכות לידך. [ ] אתה מטלטל את הראש שלך כשאתה מבולבל. [ ] נפלת אי פעם מהכיסא שלך. [ ] זרקת על מישהו נעל בשביל הכייף. [ X ] המילה אממ.. היא בשימוש רב אצלך [ ]דפקת את הראש בקיר בשביל לבדוק אם זה עושה גומה בקיר

VIVIAN3

New member
פפיוו.. אז אני לא כל כך טמבלית כמו שחשבתי...

[ X ]מסטיק נפל מהפה שלך כשדיברת. [ X ] מסטיק נפל מהפה שלך כשלא דיברת. [ ] רצת לתוך דלת זכוכית. [ ] קפצת מתוך כלי תחבורה נוסע . [ X ] חשבת על משו מצחיק והתחלת לצחוק . [ ] רצת לתוך עץ שיח. [ ] ידעת שזה אפשרי ללק את המרפק שלך. [ ] ניסית ללק את המרפק שלך. [ ] לא ידעת ש'אני פורים' ו'השפן הקטן' בעלי אותה מנגינה. [ X ] ניסית לשיר אותם. [ X ]אכלת משו שלא נועד לאכילה. [ ] נפתחו לך השרוכים בנעליים ונפלת. [ ] נחנקת מהיריקה של עצמך. [ X ] ראית סרט ולא הבנתה שום דבר! [ X ] תפסת בטעות מישו על חם. [ ] ניסית לשתות מתוך קש וזה הלך לך לאף . [ X ] תפסת את עצמך מזיל ריר. [ ] היית חצי רדום בשיעור. [ X ] אתה מצחיקה . [ ]זרקת על מישו אוכל כי הוא עיצבן אותך [ X ] לפעמים פתאום הפסקת לחשוב. [ X ] התחלת לספר סיפור ואז פתאום שכחת מה באת לספר. [ X ] נתת יד למישהי שאתה לא מכיר. [ ] הרבה פעמים אמרו לך להשתמש בקול הפנימי שלך. [ X ] אתה משתמש באצבעות שלך לחישובים מתמטיים פשוטים. [ ] אכלת חרק. [ ] אתה מדבר לעצמך. [ X ] שמת בגד כלשהו שלך הפוך ופשוט לא הבנת את זה עד שאמרו לך. [ X ] חיכית מלא זמן בשביל משו ובסוף הבנת שזה הכל היה בראש שלך. [ ] העברת הודעת שרשרת כי פחדת שמה שרשום שמה יקרה לך. [ ] שברת הרבה דברים. [ ] חברים שלך יודעים לא להשתמש במילים ארוכות לידך. [ ] אתה מטלטל את הראש שלך כשאתה מבולבל. [ ] נפלת אי פעם מהכיסא שלך. [ ] זרקת על מישהו נעל בשביל הכייף. [ X ] המילה אממ.. היא בשימוש רב אצלך [ ]דפקת את הראש בקיר בשביל לבדוק אם זה עושה גומה בקיר

gurke

New member
אני ../images/Emo9.gif תשובה בסוף ../images/Emo3.gif (נו באמת XD)

30!!!! נראה לי פה ניצחתי את כולם XD [ X ]מסטיק נפל מהפה שלך כשדיברת. XDDDDDDDDD [ X ] מסטיק נפל מהפה שלך כשלא דיברת. [X ] רצת לתוך דלת זכוכית. [ X] קפצת מתוך כלי תחבורה נוסע . [X ] חשבת על משו מצחיק והתחלת לצחוק . חחחח ברורררר תמיד. [ X ] רצת לתוך עץ שיח. יותר מדיי פעמים [ ] ידעת שזה אפשרי ללק את המרפק שלך. לא
[ XD ] ניסית ללק את המרפק שלך. XDDDDDDDDD הרגע, בגלל השאלה הקודמת
[ ] לא ידעת ש'אני פורים' ו'השפן הקטן' בעלי אותה מנגינה. [ X ] ניסית לשיר אותם. [X ]אכלת משו שלא נועד לאכילה. [ X ] נפתחו לך השרוכים בנעליים ונפלת. [ X ] נחנקת מהיריקה של עצמך. [ X ] ראית סרט ולא הבנתה שום דבר! מלאא, מי לא? [ X ] תפסת בטעות מישו על חם. [ X ] ניסית לשתות מתוך קש וזה הלך לך לאף . [ X ] תפסת את עצמך מזיל ריר.
[ X ] היית חצי רדום בשיעור. רק חצי?
[ X ] אתה מצחיקה . [ X ]זרקת על מישו אוכל כי הוא עיצבן אותך [X] לפעמים פתאום הפסקת לחשוב. [ X] התחלת לספר סיפור ואז פתאום שכחת מה באת לספר. הרבה! [ X] נתת יד למישהי שאתה לא מכיר. [ ] הרבה פעמים אמרו לך להשתמש בקול הפנימי שלך. [ ] אתה משתמש באצבעות שלך לחישובים מתמטיים פשוטים. חחחח לא.. [ ] אכלת חרק. [ X ] אתה מדבר לעצמך. ברור.. [ X ] שמת בגד כלשהו שלך הפוך ופשוט לא הבנת את זה עד שאמרו לך. אני אף פעם לא שם לב XD [ X] חיכית מלא זמן בשביל משו ובסוף הבנת שזה הכל היה בראש שלך. !!!!!!!!!!! [ ] העברת הודעת שרשרת כי פחדת שמה שרשום שמה יקרה לך. פחחחחחח יש גבול [ X ] שברת הרבה דברים. [ ] חברים שלך יודעים לא להשתמש במילים ארוכות לידך. [ X ] אתה מטלטל את הראש שלך כשאתה מבולבל. [X] נפלת אי פעם מהכיסא שלך. אלף פעמים XD [ X] זרקת על מישהו נעל בשביל הכייף. [ ] המילה אממ.. היא בשימוש רב אצלך [ X]דפקת את הראש בקיר בשביל לבדוק אם זה עושה גומה בקיר חחחחחחחחחחח כן XD 30!!! מתוך 37 XD מישהו פה חשב שיהיה לי פחות?

gurke

New member
פאק ../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif עכשיו כשהסתכלתי על של אחרים

מסתבר שאני ממשממש טיפש
אבל אתם עדיין אוהבים אותי, נכון?

חע 14 ../images/Emo3.gif

[ X]מסטיק נפל מהפה שלך כשדיברת. [ ] מסטיק נפל מהפה שלך כשלא דיברת. [ x ] רצת לתוך דלת זכוכית. [ ] קפצת מתוך כלי תחבורה נוסע . [ x ] חשבת על משו מצחיק והתחלת לצחוק . [ ] רצת לתוך עץ שיח. [ x ] ידעת שזה אפשרי ללק את המרפק שלך. [ x ] ניסית ללק את המרפק שלך. [ ] לא ידעת ש'אני פורים' ו'השפן הקטן' בעלי אותה מנגינה. [ x ] ניסית לשיר אותם. [ x ]אכלת משו שלא נועד לאכילה. [ ] נפתחו לך השרוכים בנעליים ונפלת. [ ] נחנקת מהיריקה של עצמך. [ ] ראית סרט ולא הבנתה שום דבר! [ ] תפסת בטעות מישו על חם. [ ] ניסית לשתות מתוך קש וזה הלך לך לאף . [ ] תפסת את עצמך מזיל ריר. [ x ] היית חצי רדום בשיעור. [ ] אתה מצחיקה . [ x ]זרקת על מישו אוכל כי הוא עיצבן אותך [ ] לפעמים פתאום הפסקת לחשוב. [ x ] התחלת לספר סיפור ואז פתאום שכחת מה באת לספר. [ ] נתת יד למישהי שאתה לא מכיר. [ ] הרבה פעמים אמרו לך להשתמש בקול הפנימי שלך. [ ] אתה משתמש באצבעות שלך לחישובים מתמטיים פשוטים. [ ] אכלת חרק. [ ] אתה מדבר לעצמך. [ ] שמת בגד כלשהו שלך הפוך ופשוט לא הבנת את זה עד שאמרו לך. [ ] חיכית מלא זמן בשביל משו ובסוף הבנת שזה הכל היה בראש שלך. [ x ] העברת הודעת שרשרת כי פחדת שמה שרשום שמה יקרה לך. [ ] שברת הרבה דברים. [ ] חברים שלך יודעים לא להשתמש במילים ארוכות לידך. [ x ] אתה מטלטל את הראש שלך כשאתה מבולבל. [ x ] נפלת אי פעם מהכיסא שלך. [ ] זרקת על מישהו נעל בשביל הכייף. [ x ] המילה אממ.. היא בשימוש רב אצלך [ ]דפקת את הראש בקיר בשביל לבדוק אם זה עושה גומה בקיר

למעלה