שאלון לטיפשים

שרון710

New member
שאלון לטיפשים../images/Emo3.gif

האם את/ה טמבל/ית?! לפניכם 37 משפטים. עליכם לסמן X במקום שבו המשפט נכון לגביכם. אם יש לכם 22 או יותר Xים אתם טמבלים. בהצלחה
[ ]מסטיק נפל מהפה שלך כשדיברת. [ ] מסטיק נפל מהפה שלך כשלא דיברת. [ ] רצת לתוך דלת זכוכית. [ ] קפצת מתוך כלי תחבורה נוסע . [ ] חשבת על משו מצחיק והתחלת לצחוק . [ ] רצת לתוך עץ שיח. [ ] ידעת שזה אפשרי ללק את המרפק שלך. [ ] ניסית ללק את המרפק שלך. [ ] לא ידעת ש'אני פורים' ו'השפן הקטן' בעלי אותה מנגינה. [ ] ניסית לשיר אותם. [ ]אכלת משו שלא נועד לאכילה. [ ] נפתחו לך השרוכים בנעליים ונפלת. [ ] נחנקת מהיריקה של עצמך. [ ] ראית סרט ולא הבנתה שום דבר! [ ] תפסת בטעות מישו על חם. [ ] ניסית לשתות מתוך קש וזה הלך לך לאף . [ ] תפסת את עצמך מזיל ריר. [ ] היית חצי רדום בשיעור. [ ] אתה מצחיקה . [ ]זרקת על מישו אוכל כי הוא עיצבן אותך [ ] לפעמים פתאום הפסקת לחשוב. [ ] התחלת לספר סיפור ואז פתאום שכחת מה באת לספר. [ ] נתת יד למישהי שאתה לא מכיר. [ ] הרבה פעמים אמרו לך להשתמש בקול הפנימי שלך. [ ] אתה משתמש באצבעות שלך לחישובים מתמטיים פשוטים. [ ] אכלת חרק. [ ] אתה מדבר לעצמך. [ ] שמת בגד כלשהו שלך הפוך ופשוט לא הבנת את זה עד שאמרו לך. [ ] חיכית מלא זמן בשביל משו ובסוף הבנת שזה הכל היה בראש שלך. [ ] העברת הודעת שרשרת כי פחדת שמה שרשום שמה יקרה לך. [ ] שברת הרבה דברים. [ ] חברים שלך יודעים לא להשתמש במילים ארוכות לידך. [ ] אתה מטלטל את הראש שלך כשאתה מבולבל. [ ] נפלת אי פעם מהכיסא שלך. [ ] זרקת על מישהו נעל בשביל הכייף. [ ] המילה אממ.. היא בשימוש רב אצלך [ ]דפקת את הראש בקיר בשביל לבדוק אם זה עושה גומה בקיר

שרון710

New member
מסתבר שאני ~כמעט~ טיפשה../images/Emo10.gif

[X]מסטיק נפל מהפה שלך כשדיברת.-
זה היה משעשע [ X ] מסטיק נפל מהפה שלך כשלא דיברת. [ ] רצת לתוך דלת זכוכית. [ ] קפצת מתוך כלי תחבורה נוסע . [ X ] חשבת על משו מצחיק והתחלת לצחוק .- יותר מידי פעמים! [ ] רצת לתוך עץ שיח. [ X] ידעת שזה אפשרי ללק את המרפק שלך. [ X] ניסית ללק את המרפק שלך. [ X ] לא ידעת ש'אני פורים' ו'השפן הקטן' בעלי אותה מנגינה.- זה גילוי מפתיע!!!! [ X ] ניסית לשיר אותם.-
[ ]אכלת משו שלא נועד לאכילה. [ X ] נפתחו לך השרוכים בנעליים ונפלת. [ ] נחנקת מהיריקה של עצמך. [ X ] ראית סרט ולא הבנת שום דבר! [ ] תפסת בטעות מישו על חם. [ X ] ניסית לשתות מתוך קש וזה הלך לך לאף .- חחחחחחחחחחחחחחחחח
[X ] תפסת את עצמך מזיל ריר.
ישנתי, מה. [ X ] היית חצי רדום בשיעור.- וזה עושה אותי טיפשה? [ X ] אתה מצחיקה .- כנ"ל [ X ]זרקת על מישו אוכל כי הוא עיצבן אותך- פעם ירקתי על מישי במבה
[ X ] לפעמים פתאום הפסקת לחשוב. [X ] התחלת לספר סיפור ואז פתאום שכחת מה באת לספר. [ ] נתת יד למישהי שאתה לא מכיר.- לא, אבל זה יכול להיות מצחיק [ ] הרבה פעמים אמרו לך להשתמש בקול הפנימי שלך. [ ] אתה משתמש באצבעות שלך לחישובים מתמטיים פשוטים. [ ] אכלת חרק. [ ] אתה מדבר לעצמך. [ ] שמת בגד כלשהו שלך הפוך ופשוט לא הבנת את זה עד שאמרו לך. [ ] חיכית מלא זמן בשביל משו ובסוף הבנת שזה הכל היה בראש שלך. [ X] העברת הודעת שרשרת כי פחדת שמה שרשום שמה יקרה לך.- בכיתה ו'
[ X ] שברת הרבה דברים. [ ] חברים שלך יודעים לא להשתמש במילים ארוכות לידך. [ ] אתה מטלטל את הראש שלך כשאתה מבולבל. [ ] נפלת אי פעם מהכיסא שלך. [ X ] זרקת על מישהו נעל בשביל הכייף.- לא בשביל הכיף. [ ] המילה אממ.. היא בשימוש רב אצלך [ ]דפקת את הראש בקיר בשביל לבדוק אם זה עושה גומה בקיר 19
אני לא באמת טיפשה

LadyFlame123

New member
מגניב../images/Emo6.gif

אני יכולה להגיד לכם כבר עכשיו שאני אצא טיפשה בסוף....
[
]מסטיק נפל מהפה שלך כשדיברת. [ ] מסטיק נפל מהפה שלך כשלא דיברת. [ ] רצת לתוך דלת זכוכית. [ ] קפצת מתוך כלי תחבורה נוסע . [
] חשבת על משו מצחיק והתחלת לצחוק . [ ] רצת לתוך עץ שיח. [
] ידעת שזה אפשרי ללק את המרפק שלך. [
] ניסית ללק את המרפק שלך. [
] לא ידעת ש'אני פורים' ו'השפן הקטן' בעלי אותה מנגינה. [
] ניסית לשיר אותם. [
]אכלת משו שלא נועד לאכילה. [
] נפתחו לך השרוכים בנעליים ונפלת.-בערך [ ] נחנקת מהיריקה של עצמך. [
] ראית סרט ולא הבנתה שום דבר! -גם בערך [ ] תפסת בטעות מישו על חם. [ ] ניסית לשתות מתוך קש וזה הלך לך לאף . [ ] תפסת את עצמך מזיל ריר. [
] היית חצי רדום בשיעור. [ ] אתה מצחיקה . [ ]זרקת על מישו אוכל כי הוא עיצבן אותך [
] לפעמים פתאום הפסקת לחשוב. [
] התחלת לספר סיפור ואז פתאום שכחת מה באת לספר. [ ] נתת יד למישהי שאתה לא מכיר. [ ] הרבה פעמים אמרו לך להשתמש בקול הפנימי שלך. [
] אתה משתמש באצבעות שלך לחישובים מתמטיים פשוטים. [ ] אכלת חרק. [ ] אתה מדבר לעצמך. [ ] שמת בגד כלשהו שלך הפוך ופשוט לא הבנת את זה עד שאמרו לך. [ ] חיכית מלא זמן בשביל משו ובסוף הבנת שזה הכל היה בראש שלך. [
] העברת הודעת שרשרת כי פחדת שמה שרשום שמה יקרה לך. [
] שברת הרבה דברים. [ ] חברים שלך יודעים לא להשתמש במילים ארוכות לידך. [ ] אתה מטלטל את הראש שלך כשאתה מבולבל. [
] נפלת אי פעם מהכיסא שלך. [ ] זרקת על מישהו נעל בשביל הכייף. [
] המילה אממ.. היא בשימוש רב אצלך [ ]דפקת את הראש בקיר בשביל לבדוק אם זה עושה גומה בקיר ואו יש לי רק 17

18! אני לא טמבל!

[ ] מסטיק נפל מהפה שלך כשדיברת. [ ] מסטיק נפל מהפה שלך כשלא דיברת. [ ] רצת לתוך דלת זכוכית. [X] קפצת מתוך כלי תחבורה נוסע . [X] חשבת על משו מצחיק והתחלת לצחוק . [ ] רצת לתוך עץ שיח. [ ] ידעת שזה אפשרי ללק את המרפק שלך. [X] ניסית ללק את המרפק שלך. [X] לא ידעת ש'אני פורים' ו'השפן הקטן' בעלי אותה מנגינה. [ ] ניסית לשיר אותם. [X]אכלת משו שלא נועד לאכילה. [X] נפתחו לך השרוכים בנעליים ונפלת. [ ] נחנקת מהיריקה של עצמך. [X] ראית סרט ולא הבנתה שום דבר! [X] תפסת בטעות מישו על חם. [X] ניסית לשתות מתוך קש וזה הלך לך לאף . [X] תפסת את עצמך מזיל ריר. [X] היית חצי רדום בשיעור. [ ] אתה מצחיקה .? [X]זרקת על מישו אוכל כי הוא עיצבן אותך [X] לפעמים פתאום הפסקת לחשוב. [X] התחלת לספר סיפור ואז פתאום שכחת מה באת לספר. [X] נתת יד למישהי שאתה לא מכיר. [ ] הרבה פעמים אמרו לך להשתמש בקול הפנימי שלך. [ ] אתה משתמש באצבעות שלך לחישובים מתמטיים פשוטים. [ ] אכלת חרק. [X] אתה מדבר לעצמך. [X] שמת בגד כלשהו שלך הפוך ופשוט לא הבנת את זה עד שאמרו לך. [ ] חיכית מלא זמן בשביל משו ובסוף הבנת שזה הכל היה בראש שלך. [ ] העברת הודעת שרשרת כי פחדת שמה שרשום שמה יקרה לך. [ ] שברת הרבה דברים. [ ] חברים שלך יודעים לא להשתמש במילים ארוכות לידך. [ ] אתה מטלטל את הראש שלך כשאתה מבולבל. [X] נפלת אי פעם מהכיסא שלך. [ ] זרקת על מישהו נעל בשביל הכייף. [ ] המילה אממ.. היא בשימוש רב אצלך [ ]דפקת את הראש בקיר בשביל לבדוק אם זה עושה גומה בקיר

NoFaRi1

New member
טמבלית P:

[ X ]מסטיק נפל מהפה שלך כשדיברת. [ ] מסטיק נפל מהפה שלך כשלא דיברת. [ X ] רצת לתוך דלת זכוכית. [ ] קפצת מתוך כלי תחבורה נוסע . [ X ] חשבת על משו מצחיק והתחלת לצחוק . [ ] רצת לתוך עץ שיח. [ X ] ידעת שזה אפשרי ללק את המרפק שלך. [ ] ניסית ללק את המרפק שלך. [ ] לא ידעת ש'אני פורים' ו'השפן הקטן' בעלי אותה מנגינה. [ X ] ניסית לשיר אותם. [ X ]אכלת משו שלא נועד לאכילה. [ X ] נפתחו לך השרוכים בנעליים ונפלת. [ ] נחנקת מהיריקה של עצמך. [ X ] ראית סרט ולא הבנתה שום דבר! [ ] תפסת בטעות מישו על חם. [ X ] ניסית לשתות מתוך קש וזה הלך לך לאף . [ ] תפסת את עצמך מזיל ריר. [ X ] היית חצי רדום בשיעור. [ Xsometimes ] אתה מצחיקה . [ X ]זרקת על מישו אוכל כי הוא עיצבן אותך [ X ] לפעמים פתאום הפסקת לחשוב. [ X ] התחלת לספר סיפור ואז פתאום שכחת מה באת לספר. [ ] נתת יד למישהי שאתה לא מכיר. [ ] הרבה פעמים אמרו לך להשתמש בקול הפנימי שלך. [ X ] אתה משתמש באצבעות שלך לחישובים מתמטיים פשוטים. [ ] אכלת חרק. [ ] אתה מדבר לעצמך. [ X ] שמת בגד כלשהו שלך הפוך ופשוט לא הבנת את זה עד שאמרו לך. [ X ] חיכית מלא זמן בשביל משו ובסוף הבנת שזה הכל היה בראש שלך. [ X ] העברת הודעת שרשרת כי פחדת שמה שרשום שמה יקרה לך. [ X ] שברת הרבה דברים. [ ] חברים שלך יודעים לא להשתמש במילים ארוכות לידך. [ ] אתה מטלטל את הראש שלך כשאתה מבולבל. [ X ] נפלת אי פעם מהכיסא שלך. [ X ] זרקת על מישהו נעל בשביל הכייף. [ X ] המילה אממ.. היא בשימוש רב אצלך [ ]דפקת את הראש בקיר בשביל לבדוק אם זה עושה גומה בקיר

רק 9...נחמד..שאלון דפוק(הבנתה??)

[
]מסטיק נפל מהפה שלך כשדיברת. [ ] מסטיק נפל מהפה שלך כשלא דיברת. [ ] רצת לתוך דלת זכוכית. [ ] קפצת מתוך כלי תחבורה נוסע . [
] חשבת על משו מצחיק והתחלת לצחוק . [ ] רצת לתוך עץ שיח. [ ] ידעת שזה אפשרי ללקק את המרפק שלך. [ ] ניסית ללק את המרפק שלך. [ ] לא ידעת ש'אני פורים' ו'השפן הקטן' בעלי אותה מנגינה. [ ] ניסית לשיר אותם. [
]אכלת משו שלא נועד לאכילה. [ ] נפתחו לך השרוכים בנעליים ונפלת. [ ] נחנקת מהיריקה של עצמך. [ ] ראית סרט ולא הבנתה שום דבר! [ ] תפסת בטעות מישו על חם. [
] ניסית לשתות מתוך קש וזה הלך לך לאף . [
] תפסת את עצמך מזיל ריר. [
] היית חצי רדום בשיעור. [
] אתה מצחיקה . [ ]זרקת על מישו אוכל כי הוא עיצבן אותך [ ] לפעמים פתאום הפסקת לחשוב. [
] התחלת לספר סיפור ואז פתאום שכחת מה באת לספר. [ ] נתת יד למישהי שאתה לא מכיר. [ ] הרבה פעמים אמרו לך להשתמש בקול הפנימי שלך. [ ] אתה משתמש באצבעות שלך לחישובים מתמטיים פשוטים. [ ] אכלת חרק. [ ] אתה מדבר לעצמך. [
] שמת בגד כלשהו שלך הפוך ופשוט לא הבנת את זה עד שאמרו לך. [ ] חיכית מלא זמן בשביל משו ובסוף הבנת שזה הכל היה בראש שלך. [ ] העברת הודעת שרשרת כי פחדת שמה שרשום שמה יקרה לך. [ ] שברת הרבה דברים. [ ] חברים שלך יודעים לא להשתמש במילים ארוכות לידך. [ ] אתה מטלטל את הראש שלך כשאתה מבולבל. [ ] נפלת אי פעם מהכיסא שלך. [ ] זרקת על מישהו נעל בשביל הכייף. [ ] המילה אממ.. היא בשימוש רב אצלך [ ]דפקת את הראש בקיר בשביל לבדוק אם זה עושה גומה בקיר

תספרו אתם

[X ]מסטיק נפל מהפה שלך כשדיברת. [ ] מסטיק נפל מהפה שלך כשלא דיברת. [X ] רצת לתוך דלת זכוכית. [ ] קפצת מתוך כלי תחבורה נוסע . [X ] חשבת על משו מצחיק והתחלת לצחוק . [ ] רצת לתוך עץ שיח. [ ] ידעת שזה אפשרי ללק את המרפק שלך. [X ] ניסית ללק את המרפק שלך. בכל השאלונים האלה יש את השאלה "האם ידעתך שזה בלתי אפשרי ללקק את המרפק?" [ ] לא ידעת ש'אני פורים' ו'השפן הקטן' בעלי אותה מנגינה. [ X ] ניסית לשיר אותם. [ ]אכלת משו שלא נועד לאכילה. [ ] נפתחו לך השרוכים בנעליים ונפלת. [ ] נחנקת מהיריקה של עצמך.
[X ] ראית סרט ולא הבנתה שום דבר! גוד טו שפרד על הקמת הCIA [ ] תפסת בטעות מישו על חם. [ ] ניסית לשתות מתוך קש וזה הלך לך לאף . [ ] תפסת את עצמך מזיל ריר. [X ] היית חצי רדום בשיעור. [ ] אתה מצחיקה . [X ]זרקת על מישו אוכל כי הוא עיצבן אותך [ ] לפעמים פתאום הפסקת לחשוב. [ ] התחלת לספר סיפור ואז פתאום שכחת מה באת לספר. [ ] נתת יד למישהי שאתה לא מכיר. [ ] הרבה פעמים אמרו לך להשתמש בקול הפנימי שלך. [X ] אתה משתמש באצבעות שלך לחישובים מתמטיים פשוטים. כ"כככככככככככככככככ [ ] אכלת חרק. [ ] אתה מדבר לעצמך. [X ] שמת בגד כלשהו שלך הפוך ופשוט לא הבנת את זה עד שאמרו לך. [ ] חיכית מלא זמן בשביל משו ובסוף הבנת שזה הכל היה בראש שלך. [ ] העברת הודעת שרשרת כי פחדת שמה שרשום שמה יקרה לך. [ ] שברת הרבה דברים. [ ] חברים שלך יודעים לא להשתמש במילים ארוכות לידך. [ ] אתה מטלטל את הראש שלך כשאתה מבולבל. [ ] נפלת אי פעם מהכיסא שלך. [ X ] זרקת על מישהו נעל בשביל הכייף. [ ] המילה אממ.. היא בשימוש רב אצלך [ ]דפקת את הראש בקיר בשביל לבדוק אם זה עושה גומה בקיר

FartherAway

New member
ננסה. ../images/Emo12.gif

[X]מסטיק נפל מהפה שלך כשדיברת. [X] מסטיק נפל מהפה שלך כשלא דיברת. [X] רצת לתוך דלת זכוכית. [ ] קפצת מתוך כלי תחבורה נוסע . [X] חשבת על משו מצחיק והתחלת לצחוק . [ ] רצת לתוך עץ שיח. [ ] ידעת שזה אפשרי ללק את המרפק שלך. [X] ניסית ללק את המרפק שלך. [ ] לא ידעת ש'אני פורים' ו'השפן הקטן' בעלי אותה מנגינה. [X] ניסית לשיר אותם. [ ]אכלת משו שלא נועד לאכילה. [ ] נפתחו לך השרוכים בנעליים ונפלת. [ ] נחנקת מהיריקה של עצמך. [ ] ראית סרט ולא הבנתה שום דבר! [ ] תפסת בטעות מישו על חם. [X] ניסית לשתות מתוך קש וזה הלך לך לאף.
פאנטה אוכמניות בהולנד. גזים באף זה לא כיף. [ ] תפסת את עצמך מזיל ריר. [ ] היית חצי רדום בשיעור. [X] אתה מצחיקה . [X]זרקת על מישו אוכל כי הוא עיצבן אותך. [X] לפעמים פתאום הפסקת לחשוב. [X] התחלת לספר סיפור ואז פתאום שכחת מה באת לספר. [ ] נתת יד למישהי שאתה לא מכיר. [ ] הרבה פעמים אמרו לך להשתמש בקול הפנימי שלך. [ ] אתה משתמש באצבעות שלך לחישובים מתמטיים פשוטים. [ ] אכלת חרק. [X] אתה מדבר לעצמך. [ ] שמת בגד כלשהו שלך הפוך ופשוט לא הבנת את זה עד שאמרו לך. [X] חיכית מלא זמן בשביל משו ובסוף הבנת שזה הכל היה בראש שלך. [ ] העברת הודעת שרשרת כי פחדת שמה שרשום שמה יקרה לך. [ ] שברת הרבה דברים. [ ] חברים שלך יודעים לא להשתמש במילים ארוכות לידך. [ ] אתה מטלטל את הראש שלך כשאתה מבולבל. [X] נפלת אי פעם מהכיסא שלך. [X] זרקת על מישהו נעל בשביל הכייף. [ ] המילה אממ.. היא בשימוש רב אצלך. [ ]דפקת את הראש בקיר בשביל לבדוק אם זה עושה גומה בקיר. 15, אנלא טיפש. טירוף. איזה דבר מעפן.

hkatsman

New member
הממ אני גאון

[ ]מסטיק נפל מהפה שלך כשדיברת. [ ] מסטיק נפל מהפה שלך כשלא דיברת. [ X] רצת לתוך דלת זכוכית. [ ] קפצת מתוך כלי תחבורה נוסע . [ X] חשבת על משו מצחיק והתחלת לצחוק . [ ] רצת לתוך עץ שיח. [ ] ידעת שזה אפשרי ללק את המרפק שלך. [ ] ניסית ללק את המרפק שלך. [ ] לא ידעת ש'אני פורים' ו'השפן הקטן' בעלי אותה מנגינה. [ ] ניסית לשיר אותם. [ ]אכלת משו שלא נועד לאכילה. [ X] נפתחו לך השרוכים בנעליים ונפלת. [ ] נחנקת מהיריקה של עצמך. [ ] ראית סרט ולא הבנתה שום דבר! [ ] תפסת בטעות מישו על חם. [ ] ניסית לשתות מתוך קש וזה הלך לך לאף . [ X] תפסת את עצמך מזיל ריר. [ X] היית חצי רדום בשיעור. [ X] אתה מצחיקה . [ ]זרקת על מישו אוכל כי הוא עיצבן אותך [ ] לפעמים פתאום הפסקת לחשוב. [ X] התחלת לספר סיפור ואז פתאום שכחת מה באת לספר. [ ] נתת יד למישהי שאתה לא מכיר. [ ] הרבה פעמים אמרו לך להשתמש בקול הפנימי שלך. [ ] אתה משתמש באצבעות שלך לחישובים מתמטיים פשוטים. [ ] אכלת חרק. [ ] אתה מדבר לעצמך. [ ] שמת בגד כלשהו שלך הפוך ופשוט לא הבנת את זה עד שאמרו לך. [ X] חיכית מלא זמן בשביל משו ובסוף הבנת שזה הכל היה בראש שלך. [ ] העברת הודעת שרשרת כי פחדת שמה שרשום שמה יקרה לך. [ X] שברת הרבה דברים. [ ] חברים שלך יודעים לא להשתמש במילים ארוכות לידך. [ ] אתה מטלטל את הראש שלך כשאתה מבולבל. [ X] נפלת אי פעם מהכיסא שלך. [ ] זרקת על מישהו נעל בשביל הכייף. [ ] המילה אממ.. היא בשימוש רב אצלך [ ]דפקת את הראש בקיר בשביל לבדוק אם זה עושה גומה בקיר

Aline In Chains

New member
../images/Emo141.gifאני:)

[
]מסטיק נפל מהפה שלך כשדיברת. [
] מסטיק נפל מהפה שלך כשלא דיברת. [
] רצת לתוך דלת זכוכית. [ ] קפצת מתוך כלי תחבורה נוסע . [
] חשבת על משו מצחיק והתחלת לצחוק . [
] רצת לתוך עץ שיח. [
] ידעת שזה אפשרי ללק את המרפק שלך. [
] ניסית לשיר אותם. [
]אכלת משו שלא נועד לאכילה. [
] נפתחו לך השרוכים בנעליים ונפלת. [ ] נחנקת מהיריקה של עצמך. [
] ראית סרט ולא הבנתה שום דבר! [
] תפסת בטעות מישו על חם. [
] תפסת את עצמך מזיל ריר. [ג'ונידפוכאלה.שקט.] [
] היית חצי רדום בשיעור. [
] אתה מצחיקה . [זה מאד תלוי!] [
]זרקת על מישו אוכל כי הוא עיצבן אותך [
] התחלת לספר סיפור ואז פתאום שכחת מה באת לספר. [
] נתת יד למישהי שאתה לא מכיר. [ ] הרבה פעמים אמרו לך להשתמש בקול הפנימי שלך. [
] אתה משתמש באצבעות שלך לחישובים מתמטיים פשוטים. [ ] אכלת חרק. [
] אתה מדבר לעצמך. [
] שמת בגד כלשהו שלך הפוך ופשוט לא הבנת את זה עד שאמרו לך. [
] חיכית מלא זמן בשביל משו ובסוף הבנת שזה הכל היה בראש שלך. [
] שברת הרבה דברים. [ ] חברים שלך יודעים לא להשתמש במילים ארוכות לידך. [
] אתה מטלטל את הראש שלך כשאתה מבולבל.[קרה לי כמה פעמים;[ ] [
] נפלת אי פעם מהכיסא שלך. [
] זרקת על מישהו נעל בשביל הכייף. [|Xֻ|] המילה אממ.. היא בשימוש רב אצלך [ ]דפקת את הראש בקיר בשביל לבדוק אם זה עושה גומה בקיר

17. כמעט טמבל. אבל אני יודע שאני טמבל באמת!

[X]מסטיק נפל מהפה שלך כשדיברת. [X] מסטיק נפל מהפה שלך כשלא דיברת. [ ] רצת לתוך דלת זכוכית. [ ] קפצת מתוך כלי תחבורה נוסע . [X] חשבת על משו מצחיק והתחלת לצחוק . [ ] רצת לתוך עץ שיח. [ ] ידעת שזה אפשרי ללק את המרפק שלך. [X] ניסית ללק את המרפק שלך. [ ] לא ידעת ש'אני פורים' ו'השפן הקטן' בעלי אותה מנגינה. [X] ניסית לשיר אותם. [ ]אכלת משו שלא נועד לאכילה. [ ] נפתחו לך השרוכים בנעליים ונפלת. [X] נחנקת מהיריקה של עצמך. [ ] ראית סרט ולא הבנתה שום דבר! [ ] תפסת בטעות מישו על חם. [ ] ניסית לשתות מתוך קש וזה הלך לך לאף . [X] תפסת את עצמך מזיל ריר. [X] היית חצי רדום בשיעור. [ ] אתה מצחיקה . [X]זרקת על מישו אוכל כי הוא עיצבן אותך [X] לפעמים פתאום הפסקת לחשוב. [X] התחלת לספר סיפור ואז פתאום שכחת מה באת לספר. [X] נתת יד למישהי שאתה לא מכיר. [ ] הרבה פעמים אמרו לך להשתמש בקול הפנימי שלך. [X] אתה משתמש באצבעות שלך לחישובים מתמטיים פשוטים. [ ] אכלת חרק. [X] אתה מדבר לעצמך. [X] שמת בגד כלשהו שלך הפוך ופשוט לא הבנת את זה עד שאמרו לך. [ ] חיכית מלא זמן בשביל משו ובסוף הבנת שזה הכל היה בראש שלך. [ ] העברת הודעת שרשרת כי פחדת שמה שרשום שמה יקרה לך. [X] שברת הרבה דברים. [ ] חברים שלך יודעים לא להשתמש במילים ארוכות לידך. [ ] אתה מטלטל את הראש שלך כשאתה מבולבל. [X] נפלת אי פעם מהכיסא שלך. [X] זרקת על מישהו נעל בשביל הכייף. [ ] המילה אממ.. היא בשימוש רב אצלך [ ]דפקת את הראש בקיר בשביל לבדוק אם זה עושה גומה בקיר

האהא ישלי 20!!../images/Emo122.gif../images/Emo110.gif

[
] חשבת על משו מצחיק והתחלת לצחוק . [ ] רצת לתוך עץ שיח. [ ] ידעת שזה אפשרי ללק את המרפק שלך. [
] ניסית לשיר אותם. [ ]אכלת משו שלא נועד לאכילה. [ ] נפתחו לך השרוכים בנעליים ונפלת. [ ] נחנקת מהיריקה של עצמך. [
] ראית סרט ולא הבנתה שום דבר! [
] תפסת בטעות מישו על חם. [
] תפסת את עצמך מזיל ריר. [ ] היית חצי רדום בשיעור. [
] אתה מצחיקה . [
]זרקת על מישו אוכל כי הוא עיצבן אותך [
] התחלת לספר סיפור ואז פתאום שכחת מה באת לספר. [
] נתת יד למישהי שאתה לא מכיר. [ ] הרבה פעמים אמרו לך להשתמש בקול הפנימי שלך. [
] אתה משתמש באצבעות שלך לחישובים מתמטיים פשוטים. [ ] אכלת חרק. [ ] אתה מדבר לעצמך. [ ] שמת בגד כלשהו שלך הפוך ופשוט לא הבנת את זה עד שאמרו לך. [ ] חיכית מלא זמן בשביל משו ובסוף הבנת שזה הכל היה בראש שלך. [
] שברת הרבה דברים. [
] חברים שלך יודעים לא להשתמש במילים ארוכות לידך. [ ] אתה מטלטל את הראש שלך כשאתה מבולבל. [
] נפלת אי פעם מהכיסא שלך. [ ] זרקת על מישהו נעל בשביל הכייף. [
] המילה אממ.. היא בשימוש רב אצלך [ ]דפקת את הראש בקיר בשביל לבדוק אם זה עושה גומה בקיר

Snow fairy

New member
שאלון טיפשי לשיפור המצב רוח? [12]

[ ]מסטיק נפל מהפה שלך כשדיברת. [X] מסטיק נפל מהפה שלך כשלא דיברת. [ ] רצת לתוך דלת זכוכית. [ ] קפצת מתוך כלי תחבורה נוסע . [X] חשבת על משו מצחיק והתחלת לצחוק . [ ] רצת לתוך עץ שיח. [ ] ידעת שזה אפשרי ללק את המרפק שלך. [X] ניסית ללק את המרפק שלך. [X] לא ידעת ש'אני פורים' ו'השפן הקטן' בעלי אותה מנגינה.
[ ] ניסית לשיר אותם. [ ]אכלת משו שלא נועד לאכילה. [ ] נפתחו לך השרוכים בנעליים ונפלת. [ ] נחנקת מהיריקה של עצמך. [X] ראית סרט ולא הבנת שום דבר! [ ] תפסת בטעות מישו על חם. [ ] ניסית לשתות מתוך קש וזה הלך לך לאף . [ ] תפסת את עצמך מזיל ריר. [X] היית חצי רדום בשיעור. [ ] אתה מצחיקה . [ ]זרקת על מישו אוכל כי הוא עיצבן אותך [ ] לפעמים פתאום הפסקת לחשוב. [X] התחלת לספר סיפור ואז פתאום שכחת מה באת לספר. [X] נתת יד למישהי שאתה לא מכיר. [ ] הרבה פעמים אמרו לך להשתמש בקול הפנימי שלך. [ ] אתה משתמש באצבעות שלך לחישובים מתמטיים פשוטים. [ ] אכלת חרק. [X] אתה מדבר לעצמך. [ ] שמת בגד כלשהו שלך הפוך ופשוט לא הבנת את זה עד שאמרו לך. [ ] חיכית מלא זמן בשביל משו ובסוף הבנת שזה הכל היה בראש שלך. [ ] העברת הודעת שרשרת כי פחדת שמה שרשום שמה יקרה לך. [X] שברת הרבה דברים. [ ] חברים שלך יודעים לא להשתמש במילים ארוכות לידך. [ ] אתה מטלטל את הראש שלך כשאתה מבולבל. [X] נפלת אי פעם מהכיסא שלך. [ ] זרקת על מישהו נעל בשביל הכייף. [X] המילה אממ.. היא בשימוש רב אצלך [ ]דפקת את הראש בקיר בשביל לבדוק אם זה עושה גומה בקיר

כמעט טיפש |:

[ ]מסטיק נפל מהפה שלך כשדיברת.
[ ] מסטיק נפל מהפה שלך כשלא דיברת.
[ ] רצת לתוך דלת זכוכית. [ ] קפצת מתוך כלי תחבורה נוסע . [ ] חשבת על משו מצחיק והתחלת לצחוק .
[ ] רצת לתוך עץ שיח. [ ] ידעת שזה אפשרי ללק את המרפק שלך. [ ] ניסית ללק את המרפק שלך. [ ] לא ידעת ש'אני פורים' ו'השפן הקטן' בעלי אותה מנגינה.
וואלה... [ ] ניסית לשיר אותם.
הרגע צודקים צודקים. [ ]אכלת משו שלא נועד לאכילה. [ ] נפתחו לך השרוכים בנעליים ונפלת. [ ] נחנקת מהיריקה של עצמך. [ ] ראית סרט ולא הבנתה שום דבר!
קורה קורה... [ ] תפסת בטעות מישו על חם. [ ] ניסית לשתות מתוך קש וזה הלך לך לאף .
כן XD אבל זה בזמן צחוק [תארו לכם שקריסטל יוצא לכם מהאף לשניצל...] [ ] תפסת את עצמך מזיל ריר. [ ] היית חצי רדום בשיעור. [ ] אתה מצחיק.
ככה אומרים |: [ ]זרקת על מישו אוכל כי הוא עיצבן אותך [ ] לפעמים פתאום הפסקת לחשוב. [ ] התחלת לספר סיפור ואז פתאום שכחת מה באת לספר.
סתמו,לכולם זה קורה. ): [ ] נתת יד למישהי שאתה לא מכיר. [ ] הרבה פעמים אמרו לך להשתמש בקול הפנימי שלך. [ ] אתה משתמש באצבעות שלך לחישובים מתמטיים פשוטים. [ ] אכלת חרק. [ ] אתה מדבר לעצמך.
זה הירהורים!! [ ] שמת בגד כלשהו שלך הפוך ופשוט לא הבנת את זה עד שאמרו לך.
[ ] חיכית מלא זמן בשביל משו ובסוף הבנת שזה הכל היה בראש שלך. [ ] העברת הודעת שרשרת כי פחדת שמה שרשום שמה יקרה לך.
מי שלא שירים יד [ ] שברת הרבה דברים.
למה שברתי?! שובר... [ ] חברים שלך יודעים לא להשתמש במילים ארוכות לידך. [ ] אתה מטלטל את הראש שלך כשאתה מבולבל.
כשאני מתבלבל במילים. [ ] נפלת אי פעם מהכיסא שלך. [ ] זרקת על מישהו נעל בשביל הכייף.
כיתה ט' היה מצחיק חחח [ ] המילה אממ.. היא בשימוש רב אצלך
[ ]דפקת את הראש בקיר בשביל לבדוק אם זה עושה גומה בקיר

למעלה