שאלון לחדשים !

meital G

New member
שאלון לחדשים !

כדי שנוכל לכיר אותכם יותר טוב:
שם-
גיל-
מקום מגורים-
מה דעתכם על שוקולד? (חלומי, מגעיל)
איזה שוקולד רגיל אתם הכי אוהבים (חלב, מריר, לבן)?
איזה שוקולד אתם הכי אוהבים עם תוספות (פיצפוצים, עדשים, וכ´ו)?
איזו עוגה אתם הכי אוהבים?
איזה שוקולד אתם הכי שונאים?
האם יש לכם שעות קבועות שהחשק לשוקולד עולה?
שוקולד רגיל (חפיסה) או עם וופלה (פסק-זמן, טוויסט)?
לאיזה שוקולד אתם מתגעגעים?
כמה שוקולד אתם אוכלים בממוצע בשבוע? וכמה ביום?
אתם אופים הרבה? מה המומחיות שלכם?
אילו מאכלים שקשורים לשוקולד יש אצלכם עכשיו בבית?
האם אתם אוהבים שוקולד למריחה? איזה?
עלית או קדבורי ?

יחבוקית

New member
אני אני אני אני אנייייייייי../images/Emo15.gif

שם-שלי
גיל-15
מה דעתכם על שוקולד? (חלומי, מגעיל) חלומי
איזה שוקולד רגיל אתם הכי אוהבים (חלב, מריר, לבן)?בעיקר חלב
איזה שוקולד אתם הכי אוהבים עם תוספות (פיצפוצים, עדשים, וכ´ו)?שוקולד חלב עם עדשים ושוקולד לבן עם עוגיותתתתתת
*מזילה ריר* איזו עוגה אתם הכי אוהבים?עוגת שוקולד
איזה שוקולד אתם הכי שונאים? את השוקולד עם היין בפנוכו בלעכסססס
האם יש לכם שעות קבועות שהחשק לשוקולד עולה?כןןןן אחה"צ
שוקולד רגיל (חפיסה) או עם וופלה (פסק-זמן, טוויסט)?מה שבא-ברוך הבא
לאיזה שוקולד אתם מתגעגעים?לכל שוקולד ברגע שאני לא צורכת מספיק
כמה שוקולד אתם אוכלים בממוצע בשבוע?אני מנסה לאכול כמה שפחות... וכמה ביום?כנ"ל... אתם אופים הרבה?נופ... מה המומחיות שלכם?לאכול שוקולד
אילו מאכלים שקשורים לשוקולד יש אצלכם עכשיו בבית?כלוווווווווום
כי "זה לא בריא" יה יה.... הולכים לסופר וקונים
האם אתם אוהבים שוקולד למריחה? איזה?ככןןןןןןן ה-כ-ל במיוחד נוטלה+השחר כן כן
ביחד
וזה כן טעים
עלית או קדבורי ? עלית רולזזזזזזז
שלי

אני חדשה....אבל לא קבועה.

אבל אוהבת שאלונים אז בכל זאת.... |צב| חופית
17
חלומי, טוב יותר, טוב לא ניכנס לזה-אי אפשר לתאר במילים. |קוביה| אני לא בוחרת. זה עינוי לבחור!!! ואם אני ממש חייבת אז שוקולד מריר. |שוקולד| (יש אייקון כזה??צריך!!) ווי, יש שוקולד פרה אחד מהקטנים, שוקולד לבן בתוספת עוגיות. זה פשוט מושלם.וחוץ מזה גם פרה עם מתפוצצים כאלה...
שוקולד....
אמממ אני חושבת שסופלה שוקולד, או כל עוגה חמה של שוקולד.
מה??????לשנוא שוקולד....סתם, אמממ מנטה. זה פשוט לא טעים.
ברור! בבוקר, אה וגם בצהריים, בדרך כלל אחרי צהריים, וגם לפני צהריים בבית ספר, בערב גם, ואז בלילה מאוד...אם אני ערה לפנות בוקר אז גם אז. |#|חפיסה.
אני אחשוב על זה.
אני לא סופרת אוכל. במיוחד לא שוקולד.
לא.המומחיות שלי היא אמא שלי. אני מצויינת בלאכול את מה שהיא מכינה-והיא מכינה דברים חלומיים!!!! 8-} מוס שוקולד במקרר. בישקוטים קקאו. שוקולד. ועוד.
כן לא בוחרת.
עלית. גם קדבורי ממממממממש מצוינים, אבל עלית, אין כמו עלית. אני אוהבת את הגאונות שלהם.

כבר לא כזאת דנדשה אבל

החלטתי לענות בכל זאת!
לירון הרצליה חלומי כמובן! =) שוקולד חלב! התוספות? המממ נוגט או עדשים עוגת קונקורד! לשנוא שוקולד? לשנוא זה מילה חזקה נורא! המממ כל היום כמעט יש לי חשק לשוקולד שוקולד חפיסה - או טוויקס =) שוקולד ? המממ לא מתגעגעת, מתגעגעת לזוקס!! בממוצע? המון לא סופרת =) אופה הרבה ממש לא, אבל המומחיות שלי זה מאפינס! מאכלים שקשורים לשוקולד? עוגיות חטיפים גלידה חפיסות וכו- הכל כדי לספק את הצרכים שלי! מואהאהאה שוקולד למריחה - נוטלה!! יש אחר? עלית - פוי קדבורי (טעם לוואי!)

חביתוש1

New member
חדשה

שם - שירלי גיל - 24 מחר מקום מגורים - ירושלים מה דעתכם על שוקולד - חלומי גם חלומי. איזה שוקולד רגיל אתם הכי אוהבים - חלב. איזה שוקולד אתם הכי אוהבים עם תוספות - שוקולד עם נוגט. איזה עוגה אתם הכי אוהבים - גבינה עם ציפוי שוקולד. איזה שוקולד אתם הכי שונאים - מריר. האם יש לכם שעות קבועות שהחשק לשוקולד עולה - במיוחד אחרי ארוחה.ובדיאטה כל הזמן. שוקולד רגיל או עם וופלה - שוקולד רגיל. אם אפשר הייתי אוכלת את כל החפיסה. לאיזה שוקולד אתם מתגעגעים - בונבונים מעורבים שיש בהם ממולאים של תות, תפוז, נוגט. כמה שוקולד אתם אוכלים בבמוצע בשבוע - בואו נראה אני אוכלת שורה מחפיסה ביום אז בשבוע זה יוצא כמעט חפיסה שלמה. אתם אופים הרבה, מה המומחיות שלכם - אני אופה כל הזמן בעיקר עוגיות מכל הסוגים והמינים ובסוף שבוע עוגה טובה . אילו מאכלים שקשורים לשוקולד יש אצלכם עכשיו בבית - שוקולד חלב, שוקולד מריר, שוקולד לבן, מקופלת, כיף כף, פסק זמן, עוגת שוקולד. האם אתם אוהבים שוקולד למריחה - בוודאי. ממרח השחר. עלית או קדבורי - עלית.

nriushka

New member
../images/Emo15.gif

גיל- כמעט 18 מה דעתכם על שוקולד? (חלומי, מגעיל) - חלומי איזה שוקולד רגיל אתם הכי אוהבים (חלב, מריר, לבן)? - חלב איזה שוקולד אתם הכי אוהבים עם תוספות ? - אגוזי איזו עוגה אתם הכי אוהבים? - עוגת שוקולד אם שכבות של שוקולד ...יאממ איזה שוקולד אתם הכי שונאים? - שוקולד של הרשי האם יש לכם שעות קבועות שהחשק לשוקולד עולה? - אחרי פעילות גופנית שוקולד רגיל (חפיסה) או עם וופלה (פסק-זמן, טוויסט)? - חפיסה לאיזה שוקולד אתם מתגעגעים? - אני לא מתגעגעת.... כמה שוקולד אתם אוכלים בממוצע בשבוע? - 5-7 חפיסות שוקולד פרה (רגיל) וכמה ביום? - כמה שאני רוצה אתם אופים הרבה? - זה מסובך מידי מה המומחיות שלכם? - ז"א? אילו מאכלים שקשורים לשוקולד יש אצלכם עכשיו בבית? - שוקולד פרה האם אתם אוהבים שוקולד למריחה? איזה? עלית או קדבורי ? - שחר רק שחר!

Ocean Born

New member
../images/Emo41.gifתשובותיי../images/Emo41.gif../images/Emo9.gif

שם- קרן תמר גולדיאן גיל- 14 מקום מגורים-גן יבנה מה דעתכם על שוקולד? (חלומי, מגעיל) - חחח תלוי איזה..בד"כ יאמיייי ^_^ איזה שוקולד רגיל אתם הכי אוהבים (חלב, מריר, לבן)? חלב, וגם תפוז ואגוזים וקפה.. רק אח"כ מריר.. ואני לא אוהבת ממש לבן.. :| איזה שוקולד אתם הכי אוהבים עם תוספות (פיצפוצים, עדשים, וכ´ו)? אגוזים, חתיכות קליפת תפוז (יאמי;) וגם אלכוהול (קוונטרו, רום..) איזו עוגה אתם הכי אוהבים? בקארדי רום !!! זאת עוגת קצפת אלוהית עם בקארדי רום.. :) איזה שוקולד אתם הכי שונאים? מממ עדשים זבליים ושוקולד למריחה - יאק. האם יש לכם שעות קבועות שהחשק לשוקולד עולה? חח לא. שוקולד רגיל (חפיסה) או עם וופלה (פסק-זמן, טוויסט)? מה שבא. לאיזה שוקולד אתם מתגעגעים? לי-לה-לו.. :( מי שלא מכיר זה עדשים איכותיים שנעלמו להם..
כמה שוקולד אתם אוכלים בממוצע בשבוע? וכמה ביום? תלוי. אתם אופים הרבה? מה המומחיות שלכם? חח אני לא אופה, אני בת 14! אילו מאכלים שקשורים לשוקולד יש אצלכם עכשיו בבית? עכשיו? מקופלת, פסק זמן שוקולד עם קוואנטרו..... ועד אתמול גם פרוסת עוגה.. הודות לי - זה רק עד אתמול
. האם אתם אוהבים שוקולד למריחה? איזה? לא!!!! איייייכס איזו תועבה!! עלית או קדבורי ? עלית.
ד"א אני חדשה כאן. נראה כמו פורום יאמי ביותר!!!
חחח קצת התלהבתי עם הסמיילים..

Ocean Born

New member
חח אני מפגרת ../images/Emo163.gif

עוגת שוקולד אהובה, כן? אז אמממ - עוגת שוקולד של 7 (!!!) שכבות שסבתא שלי עושה..

NBGirl

New member
שלום ../images/Emo13.gif

נויה
18
צפון
מגעיל
חלב
כמו פיצה- ללא תוספות.
איזה עוגה ?? מה הקשר ? :)
אין לי שעות קבועות...
שוקולד רגיל
איזה שוקולד נעלם ?
אוף.. לא יודעת
לא אופים ולא יפים
חחח.. מה זה, ספירת מלאי ? :)
שוקולד למריחה זה נחמד. ממרחית שולטת.
עלית!

meital G

New member
אגב-

יש לציין שבפורום שוקולד יש מסורת לבחור פעם בכמה זמן את מלך\ה השוקולד. תפקידם הוא להראות נוכחות בפורום, לקבל את החדשים ולפתח דיונים מעניינים במיוחד. לרוב הם לא עושים כלום.. אבל זה שולי
בכל מקרה, מלכת הפורום שלנו היא nbgirl.
תנו כבוד

גם אני!

שם- דנית
גיל-18
מקום מגורים-יהוד
מה דעתכם על שוקולד? (חלומי, מגעיל)- יאמי....חלומי
איזה שוקולד רגיל אתם הכי אוהבים (חלב, מריר, לבן)?חלב
איזה שוקולד אתם הכי אוהבים עם תוספות (פיצפוצים, עדשים, וכ´ו)?שוקולד לבן עם עוגיות
איזו עוגה אתם הכי אוהבים?עוגת שוקולד שכבות
איזה שוקולד אתם הכי שונאים? עם היין והדברים הנוזלים המגעילים האלה...
האם יש לכם שעות קבועות שהחשק לשוקולד עולה? אחר הצהריים בד"כ
שוקולד רגיל (חפיסה) או עם וופלה (פסק-זמן, טוויסט)?מה שבא ברוך הבא.
לאיזה שוקולד אתם מתגעגעים? יש שוקולד שאהבתי בילדות....ברח לי השם..
כמה שוקולד אתם אוכלים בממוצע בשבוע? וכמה ביום?זה תלוי....לפעמים הרבה (כמו חצי חפיסה ביום ולפעמים שבוע שלם יוצא שאני לא אוכלת)
אתם אופים הרבה? מה המומחיות שלכם? חחח...פעם ניסיתי לאפות עוגת שוקולד ומבחוץ זה נשרף ומבפנים זה בכלל לא היה מוכן (נוזלי כזה......
) מאז,לא ניסיתי יותר.
אילו מאכלים שקשורים לשוקולד יש אצלכם עכשיו בבית?עוגת שוקולד, אגוזי,טעמי,שוקולדים מבודפשט ועוגיות שוקולד צי'פס.
האם אתם אוהבים שוקולד למריחה? איזה?כן....נוטלה.
עלית או קדבורי ?עלית

אני אני אני!!!!

דנה
20
בית אריה
שוקולד? חלומי, בעיקר שיש ממש חשק
הכי אוהבת שוקולד חלב. וגם מריר בעצם.
לא אוהבת תוספות. שוקולד צריך לאכול נטו.
עוגה- סופלה שוקולד.
הכי שונאת-שוקולד לבן.
לא. אין שעות קבועות לשוקולד. זה יכול לבוא בכל שעה מהיום.או הלילה...
נראה לי ששוקולד עם וופלה. אבל זה תלוי במצב רוח.
לא מתגעגעת לשוקולד מסויים. מה שן מישהו כאן הזכיר סוכריות זוקס. ממממממ
כמה שוקולד אוכלת בממוצע- רק שיש לי חשק של ממש אני לוקחת שורה (חח זה נשמע כאילו שאני מסוממת...)
אני אופה בעיקר עוגות שוקולד פשוטה. כזאת שמחממים במיקרו וכל השוקולד נוזל... גרררררר.
מה יש לי עכשיו בבית- עוגת שוקולד, סינגלס, טובלרון, שוקולד השחר, גלידת שוקולד..
שוקולד למריחה- האחד והיחיד "השחר". אבל מאז הצבא אני נגמלתי משוקולד למריחה, כי כבר נמאס לראות את זה בשלב מסויים.
עלית. אני נאמנה למקורות.

*Ginny Weasley*

New member
בא לי ../images/Emo99.gif../images/Emo142.gif

אני לא ממש חדשה, הייתי פה פעם... אחלה שאלון!!
שם- הילה גיל- 14.5 מקום מגורים- בת ים. מה דעתכם על שוקולד? (חלומי, מגעיל) מעולה. חלומי. איזה שוקולד רגיל אתם הכי אוהבים (חלב, מריר, לבן)? חלב.. איזה שוקולד אתם הכי אוהבים עם תוספות (פיצפוצים, עדשים, וכ´ו)? אפטר אייט (עם מנטה), סוכריות... מה שיש! איזו עוגה אתם הכי אוהבים? שוקולד רגילה..
של ימי הולדת
איזה שוקולד אתם הכי שונאים? ממולא כזההה מגעיל עם פירות וכאלה. האם יש לכם שעות קבועות שהחשק לשוקולד עולה? בערב... שוקולד רגיל (חפיסה) או עם וופלה (פסק-זמן, טוויסט)? וופלההה [טעמי\פסק זמן...מארסס
]
לאיזה שוקולד אתם מתגעגעים? קינדררר
לא שיש בעיה פשוט לרדת ולקנות כזה.
כמה שוקולד אתם אוכלים בממוצע בשבוע? וכמה ביום? לא הרבה
אתם אופים הרבה? מה המומחיות שלכם? לא ממש... אילו מאכלים שקשורים לשוקולד יש אצלכם עכשיו בבית? נוטלה, ו2 חבילות שוקולד מגרמניה.. האם אתם אוהבים שוקולד למריחה? איזה? כיוון שזה אחד היחידים שיש בבית
נוטלה, אבל בכפית.. בלי לחם.
עלית או קדבורי ? קדבורי!!

Rico007

New member
אני:>

ריקו גיל : לא ידוע בתהליכי גילוי מקום מגורים : בית דעתי על שוקולד : בעע גועל נפש אני מעדיף ארטיק קרח. שוקולד אהוב: לא אוהב שוקולד כבר אמרתי קודם שוקולד עם תוספות : לא אוהב שוקולד. עוגה : עוגת הבית רק לא עם שוקולד שוקולד שנואי : לא שונא שוקולד שונא את מיטלללל!!!!!!:> כן השעות הקבועות שיורד לי הרצון לאכול שוקולד שאני קורא בפורום. לא מתגעגע לשוקולד ולא מתגעגע לאף אחד!@!!!:> המומחיות שלי זה שוקולד-רעל יש עוגת רעל שוקולד , עוגיות רעל שוקולד, וכדורי רעל שוקולד לא אוהב שוקולד למריחה אני בכלל אוהב את חברת "צבר" זאת שמכינה חומוסים:> ריקו.

Yuval Y

New member
אני אוהב שוקולד ../images/Emo3.gif

שם- יובל גיל- 28 מקום מגורים- עכו מה דעתכם על שוקולד? (חלומי, מגעיל) - טעים
איזה שוקולד רגיל אתם הכי אוהבים (חלב, מריר, לבן)? - כולם? איזה שוקולד אתם הכי אוהבים עם תוספות (פיצפוצים, עדשים, וכ´ו)? - פצפוצים, ובעיקר קרם
איזו עוגה אתם הכי אוהבים? - עוגת שמרים, עוגה עם קרם... לא עוגת מוס... איזה שוקולד אתם הכי שונאים? - הא?
האם יש לכם שעות קבועות שהחשק לשוקולד עולה? - אחרי ארוחה, בעיקר שוקולד רגיל (חפיסה) או עם וופלה (פסק-זמן, טוויסט)? - לפי מצב הרוח לאיזה שוקולד אתם מתגעגעים? - ג'מייקה [עם רום] ושוקולד עם קרמל כמה שוקולד אתם אוכלים בממוצע בשבוע? וכמה ביום? - לא יודע...
אתם אופים הרבה? מה המומחיות שלכם? - הכנת קרמים, כדורי שוקולד וכדומה... אילו מאכלים שקשורים לשוקולד יש אצלכם עכשיו בבית? - טובלרון, בומבוניירה, עוגה האם אתם אוהבים שוקולד למריחה? איזה? - נסטלה, השחר העולה... עלית או קדבורי ? - קדבורי, בד"כ

bflygirl

New member
אז ככה

שם: קרן/קרנוש גיל 22 ב1/12 מגורים קריות שוקולד הדבר שאין לו תחליף שוקולד מריר וגם מריר לבן מיקס שוקולד עוגיות עוגה וואלה התקלתם אותי אני לא טובה בשמות עוגת 3 שכבות שוקולד שוקולד ששונאים טורטית- מה זה הדבר הזה??? וגם עם יין קוקוס מגעיל שעות קבועות בלימודים על השוקולד לא מוותרים שוקולד שוקולד! מה זה השטויות האלה! שוקולד רוזמרייייייייייי ממוצע משתנה אבל הרבה כמה ביום תלוי בגרמים? בקוביות? בעוגה? חיחיח שאלה מכשילה אופים: אל תגזים! יש אצלי שוקולדים מלא במגירה שלי מוחבאים בשושו אל תגלו! ויש עוגה וופלות וגם נוטלה למריחה אוהבת אוהבת אוהבת למריחה - נוטלה שחור, לבן שחור עלית שחור לבן

למעלה