שאלון לחג...

שאלון לחג...

איפה אתם עושים ערב חג?
איזה מאכל אתם הכי אוהבים בראש השנה?
עכשיו תכלס, אתם אוהבים תפוח בדבש?
ערב חג-יותר כיף לעשות בבית או אצל מארחים?
מה תאחלו לעצמכם לשנה החדשה?
ולנו, לפורום? :)
ולאמא שלכם?
ולאבא שלכם?
לדודים שלכם?
ולאחים שלכם?
לעצמכם כבר שאלתי?
חפרתי, לא?
אז נפסיק, טוב?
שנה טובה מה? שנה טוווובה לכולם, אוהבת

Wolfox

New member
שנה טובהה :)

איפה אתם עושים ערב חג? אצל סבתא! איזה מאכל אתם הכי אוהבים בראש השנה? תפוח ודבש :) עכשיו תכלס, אתם אוהבים תפוח בדבש? מאודד!! אני אפילו מברכת על זה כל שנה חחחח ערב חג-יותר כיף לעשות בבית או אצל מארחים? אצל סבתא :) מה תאחלו לעצמכם לשנה החדשה? הצלחה, בריאות, ואושר ולנו, לפורום? :) כל מה שאני מאחלת לעצמי ויותר :) ולאמא שלכם? בריאות ואהבה ולאבא שלכם? בריאות ואהבה לדודים שלכם? גם.. ולאחים שלכם? כל מה שאני מאחלת לעצמי, לכולם, והרבההה יותר.. לעצמכם כבר שאלתי? יאפ:) חפרתי, לא? לא חחחח אז נפסיק, טוב? טוב.. שנה טובה מה? שנה טובהההההההההההההההההההה!!

../images/Emo60.gif../images/Emo74.gif../images/Emo7.gif

איפה אתם עושים ערב חג?בבית איזה מאכל אתם הכי אוהבים בראש השנה?תפוח בדבש
עכשיו תכלס, אתם אוהבים תפוח בדבש?כן:] ערב חג-יותר כיף לעשות בבית או אצל מארחים?מארחים חחחח מה תאחלו לעצמכם לשנה החדשה?שיהיה טוב!!!
ולנו, לפורום? :) שיצליח ובגדול!! וגם שיהיה פעיל... ולאמא שלכם?שתהיה בריא ואת כל מה שהיא מאחלת לעצמה ולאבא שלכם?שיהיה בריא ואת כל מה שהוא מאחל לעצמו לדודים שלכם?אושר ולאחים שלכם?כושר,בראיות ועושר:p לעצמכם כבר שאלתי?כן חפרתי, לא?כן אז נפסיק, טוב?
שנה טובה מה?כן אה?

להלהלהלה

איפה אתם עושים ערב חג? אצל דודה איזה מאכל אתם הכי אוהבים בראש השנה? נמ עכשיו תכלס, אתם אוהבים תפוח בדבש? לא :p ערב חג-יותר כיף לעשות בבית או אצל מארחים? מארחים מה תאחלו לעצמכם לשנה החדשה? שיהיה מהנה :X ולנו, לפורום? :) שנהיה הכי מהממים שיש
ולאמא שלכם? אושר ולאבא שלכם? אושר לדודים שלכם? אושר ולאחים שלכם? בריאות לעצמכם כבר שאלתי? כה חפרתי, לא? כה אז נפסיק, טוב? כה שנה טובה מה? אהא ..

S H I R O N I

New member
../images/Emo20.gifחג שמח & שנה טובה :] ../images/Emo75.gif

איפה אתם עושים ערב חג? סבתא *&* סבא איזה מאכל אתם הכי אוהבים בראש השנה?תפוח בדבש, אלא מה !?
עכשיו תכלס, אתם אוהבים תפוח בדבש?נו באמת..
ערב חג-יותר כיף לעשות בבית או אצל מארחים?אף פעם לא עשינו את החג בבית
אז נראה לי להתארח..
מה תאחלו לעצמכם לשנה החדשה?אושר, יושר, בריאות, כושר ועושר D: ולנו, לפורום? :)אושר, יושר, בריאות, כושר ועושר D: ולאמא שלכם?אושר, יושר, בריאות, כושר ועושר D: לדודים שלכם?כנ"ל ולאחים שלכם?כנ"ל לעצמכם כבר שאלתי?כן XD חפרתי, לא?
חפיף
אז נפסיק, טוב?טוב ;) שנה טובה מה?שנה מצויינת

../images/Emo74.gif../images/Emo76.gif../images/Emo75.gif

איפה אתם עושים ערב חג
אצל סבתא
איזה מאכל אתם הכי אוהבים בראש השנה
רימון
עכשיו תכלס, אתם אוהבים תפוח בדבש
ברור
ערב חג-יותר כיף לעשות בבית או אצל מארחים
בבית, ככה אני הולכת למחשב כשבא לי
מה תאחלו לעצמכם לשנה החדשה