שאלון לון לון :)

spirit noa

New member
שאלון לון לון :)

השאלון הזה יכול לעבור ל הודעות של-
שם? גיל? עיר? מספר איסיקיו? מספר ילדים באיסיקיו? מה כינוי באיסיקיו? עם מי אתם הכי אוהיבם לדבר? אתם מדברים על כולם? יש לכם מסגנ'ר? , מה אתם הכי אוהבים לעשות?(תחביבים? ) מה אתם הכי שונאים לעשות? מי האדם הכי חשוב לכם? מה אתם הכי אוהבים לעשות איתו? יש לכם חבר? את שמו? בן כמה הוא? , איך הכרתם? , ומה הדבר שאתם הכי אוהבים לעשות איתו? אתה אוהבים שביתות? ידעתם שמחר יש שביתה? יש לכם אתר משלכם? אם כן מה הכתובת? רוצים את הכתובת של האתר של אח שלי? איזה ערוץ אתם הכי אוהבים לצפות בו? מה הסידרה הכי אהובה עליכם ולמה?! מכירים ת'סידרה האדומות? רואים תסידרה אהבה מעבר לפינה? אוהבים טלנובלות? מה דעתכם על החתימה החדשה שלי???? מכירים את רוני דואני? מכירים את השיר החדש שלה?( אני רוצה..)? הלהקה הכי אהובה עליכם? הלהקה הכי שנואה עליכם? האייקון הכי אהוב עליכם? הכי שנוא עליכם? כמה זמן יש לכם את האינטרנט? מה אתם הכי אוהבים ללבוש?, מה המאכל הכי אהוב עליכם? השתייה הכי אהובה עליכם? הדבר הכי כייפי שהיה לכם השבוע? איזה סוג של שוקולד אתם חושבים שאתם? אוהיבם חורף או קיץ? ים או ברכה? שיעורי בית או מבחנים????? ( חחחחחח שאלה רטורית.) איזה פורומים אתם מתכתבים בהם? תכתבו מה אתם חושבים על הפורום הזה ועל הילדים שבו. באיזה צ'אטים אתם גולשים? אתם נכנסים לצאט של האתר הזה? אם כן באיזה כינוי? כמה זמן יש לכם את האינטרנט? ואת המחשב? שימו תמונה שלכם, אם בא לכם..... אהבתם את השאלון? אם כן תנמקו למה! - חחחח סתם .... זהו.....
קוואה קוואה~ :) חחח אני מזה לא קשורה.. מקווה שתהנו לענות על השאלוני שלי :)

וונקי

New member
יופי שאלון

אני מכורה לשאולנים שם? הדס גיל?___ עיר? ישוב קדימה מספר איסיקיו? 175206230 מספר ילדים באיסיקיו?80 בערך מה כינוי באיסיקיו?ילדת סימבה עם מי אתם הכי אוהיבם לדבר? עם הדר עם חבר שלי אתם מדברים על כולם?לא ממש יש לכם מסגנ'ר? , לא מה אתם הכי אוהבים לעשות?(תחביבים? )לישון לאכול שקולד לדבר בטלפון ומחשב מה אתם הכי שונאים לעשות? לנקות כלים לסדר את שולחן לסדר מדיח מי האדם הכי חשוב לכם? אח שלי מה אתם הכי אוהבים לעשות איתו? עם אח שלי אני יכולה לעשות איתו הכול יש לכם חבר? את שמו? בן כמה הוא? , כן יש לי חבר שמו שומר במערכת הוא בן 17 וחצי איך הכרתם? , ומה הדבר שאתם הכי אוהבים לעשות איתו?הוא בכיתה שלי זה היה קראש רצני. מה אנחנו אוהבים לעשות ביחד לשגע את מורים אתה אוהבים שביתות? כן!!!! ידעתם שמחר יש שביתה? כן אני יודעת יש לכם אתר משלכם? אם כן מה הכתובת?לא איו לי רוצים את הכתובת של האתר של אח שלי?לא איזה ערוץ אתם הכי אוהבים לצפות בו?אני בוקשי רואה טוליזה אבל ערוץ 3 מה הסידרה הכי אהובה עליכם ולמה?! סברינה ומכושפות בגלל הקסם מכירים ת'סידרה האדומות?כן רואים תסידרה אהבה מעבר לפינה?לא אוהבים טלנובלות? בערך פעם אהבתי מה דעתכם על החתימה החדשה שלי???? נחמד מכירים את רוני דואני?כן מכירים את השיר החדש שלה?( אני רוצה..)?כן הלהקה הכי אהובה עליכם?משינה!!!! הלהקה הכי שנואה עליכם?אין לי האייקון הכי אהוב עליכם?
הכי שנוא עליכם? אין לי כמה זמן יש לכם את האינטרנט? 5 שנים אני חושבת מה אתם הכי אוהבים ללבוש?, דברים נוחים מה המאכל הכי אהוב עליכם? שקולד לבן השתייה הכי אהובה עליכם?קולה הדבר הכי כייפי שהיה לכם השבוע?לא היה שום דבר מיוחד איזה סוג של שוקולד אתם חושבים שאתם?לבן אוהיבם חורף או קיץ?קיץ ים או ברכה?ברכה שיעורי בית או מבחנים????? ( חחחחחח שאלה רטורית.)ש"ב איזה פורומים אתם מתכתבים בהם?הארי פוטר חברתי ופוקמין תכתבו מה אתם חושבים על הפורום הזה אני חולה על פורום הזה הוא פורום הכי טוב שיש ועל הילדים שבו.אחלה ילדים באיזה צ'אטים אתם גולשים?לא גולשת כמעט אתם נכנסים לצאט של האתר הזה?כן אם כן באיזה כינוי? באותו כינוי כמה זמן יש לכם את האינטרנט?5 שנים ואת המחשב? המחשב הזה שנה שימו תמונה שלכם, אם בא לכם..... אהבתם את השאלון? כן אהבתי אם כן תנמקו למה! - חחחח סתם ....

As היחידה

New member
תשובות ../images/Emo10.gif

שם? אנה גיל?14 עיר? נתניה מספר איסיקיו? 293949874 מספר ילדים באיסיקיו? 75 מה כינוי באיסיקיו? פרינסס.. עם מי אתם הכי אוהיבם לדבר?עם ידיד שלי אתם מדברים על כולם? לא.. יש לכם מסגנ'ר? , כן מה אתם הכי אוהבים לעשות?(תחביבים? אמ.. בזמן האחרון כלום.. אין כוח לכלום...) מה אתם הכי שונאים לעשות? .. מישהו בבעיה.. בלי אפשרות לעזור לאותו אחד שבבעיה... מי האדם הכי חשוב לכם? אמא שלי חברה שלי וידיד שלי מה אתם הכי אוהבים לעשות איתו? לדבר איתו.. יש לכם חבר? את שמו? בן כמה הוא? , אין לי חבר...
איך הכרתם? , ומה הדבר שאתם הכי אוהבים לעשות איתו? אתה אוהבים שביתות? בטח ידעתם שמחר יש שביתה? לא לנו יש לכם אתר משלכם? אם כן מה הכתובת? אין לי רוצים את הכתובת של האתר של אח שלי? לא.. חח.. איזה ערוץ אתם הכי אוהבים לצפות בו? אמ טי וי מה הסידרה הכי אהובה עליכם ולמה?! אין משהו מיוחד.. מכירים ת'סידרה האדומות? כן רואים תסידרה אהבה מעבר לפינה? לא אוהבים טלנובלות? לא מה דעתכם על החתימה החדשה שלי???? לא ראיתי אותה... מכירים את רוני דואני? כן מכירים את השיר החדש שלה?( אני רוצה..) כן? הלהקה הכי אהובה עליכם? אמ.. אין משהו מועדף. נראה לי הלהקה של ידיד שלי.. איזה חמודים הם חחחחח... הלהקה הכי שנואה עליכם? אמ.. =\ אין לי מושג האייקון הכי אהוב עליכם?
הכי שנוא עליכם?
כמה זמן יש לכם את האינטרנט? שנתיים מה אתם הכי אוהבים ללבוש?, חצאית וחולצת בטן.. מה המאכל הכי אהוב עליכם? הכל! השתייה הכי אהובה עליכם? הכל חוץ מבירה הדבר הכי כייפי שהיה לכם השבוע? אמ.. השבוע לא היה כייפי בכלל איזה סוג של שוקולד אתם חושבים שאתם? אני מקווה שמתוק..
אוהיבם חורף או קיץ?קיץ ים או ברכה? ים שיעורי בית או מבחנים????? ( חחחחחח שאלה רטורית.) שום דבר =\ איזה פורומים אתם מתכתבים בהם? תמיכה נשית לצערים, באתר אחד פרטי שיש בוא פורומים.. אמ. ופה כמובן.. ובדוליז בנענע ובעוד כמה בנענע.. תכתבו מה אתם חושבים על הפורום הזה - טוב שהוא קיים.. לא מספיק?! ועל הילדים שבו.- מתה אליהם!!! באיזה צ'אטים אתם גולשים? לא גולשת בצאטים חוץ מדי פעם של הפורום אתם נכנסים לצאט של האתר הזה? כן אם כן באיזה כינוי? בכינוי שלי פה כמה זמן יש לכם את האינטרנט? כבר עניתי על זה =ז ואת המחשב? אמ. לא זוכרת שימו תמונה שלכם, אם בא לכם.....- שמתי כבר, אבל נו טוב.. ויש לי עניים כחולות! לא אדומות חחח מן הסתם.. http://grm.m.walla.co.il/community/2003/11/15/8692012/h-34004.tif אהבתם את השאלון? אם כן תנמקו למה!

אף פעם לא נמאס לי לענות על שאלונים!

שם? הדרוש... גיל? 15. עיר? ת"א מספר איסיקיו? 240529448 מספר ילדים באיסיקיו? לא הרבה... מה כינוי באיסיקיו? complicated girl2,נכון מקורי?? עם מי אתם הכי אוהיבם לדבר? עם כולם! אתם מדברים על כולם? כן.. יש לכם מסגנ'ר? מזה? מה אתם הכי אוהבים לעשות?(תחביבים?} אוווו...יש הרבה...התחביב הכי גדול הוא לשמוע מוזיקה רוב היום...{והלילה לפעמים..} מה אתם הכי שונאים לעשות? ללמוד...שיעורים... מי האדם הכי חשוב לכם? יש אדם שהוא הכי הכי חשוב לי כרגע אבל אני לא יכולה לכתוב את שמו..{בחור שנדלקתי עליו..} מה אתם הכי אוהבים לעשות איתו? לא עושה איתו כלום... יש לכם חבר? אין... את שמו? אמרתי אין!! בן כמה הוא? כמה פעמים אני אצטרך לחזור על זה?!?!-אין! איך הכרתם? אני מתחילה להתרגז את יודעת?? ומה הדבר שאתם הכי אוהבים לעשות איתו? אווווווווווו...התרגזתי עכשיו. אתה אוהבים שביתות? יאפ. ידעתם שמחר יש שביתה? יאפ. יש לכם אתר משלכם? לא... אם כן מה הכתובת? אין כתובת.. רוצים את הכתובת של האתר של אח שלי? על מה האתר? איזה ערוץ אתם הכי אוהבים לצפות בו? mtv כהרגלי למה? מה הסידרה הכי אהובה עליכם ולמה? דוסון קריק...כי היא יפה.. מכירים ת'סידרה האדומות? עוד פעם האדומות??? מה יש לך איתה??? רואים תסידרה אהבה מעבר לפינה? לא ראיתי... אוהבים טלנובלות? יאפ. מה דעתכם על החתימה החדשה שלי???? יש לך חתימה חדשה?? מהי?? מכירים את רוני דואני? לצערי כן...פוסטמה אחת נכון??... מכירים את השיר החדש שלה?( אני רוצה..)? לא..וגם לא רוצה להכיר.. הלהקה הכי אהובה עליכם? רד הוט צ'ילי פפרז.. הלהקה הכי שנואה עליכם? לא נראה לי שיש... האייקון הכי אהוב עליכם?
-הוא מקסים לדעתי.. הכי שנוא עליכם?
-חתולים,מי צריך אותם?.. כמה זמן יש לכם את האינטרנט? הרבה שנים... מה אתם הכי אוהבים ללבוש? ג'ינס וטי שירט.. מה המאכל הכי אהוב עליכם?
...וגם פסטה...יאמייי... השתייה הכי אהובה עליכם? קולה,מים,קפה,תה לפעמים.. הדבר הכי כייפי שהיה לכם השבוע? זכיתי בדיסק מגניב של רד הוט!! איזה סוג של שוקולד אתם חושבים שאתם? עוד פעם השאלה הזאת של השוקולד??? מזתומרת איזה סוג?? רוצים לדעת איזה סוג?-בסדר,אני שוקולד מריר,מרוצים??? אוהבים חורף או קיץ? קיץ... ים או בריכה? בריכה.. שיעורי בית או מבחנים????? ( חחחחחח שאלה רטורית.) שיעורי בית עדיף.. איזה פורומים אתם מתכתבים בהם? כתוב בכרטיס אישי... תכתבו מה אתם חושבים על הפורום הזה ועל הילדים שבו. אני חושבת שהפורום הזה דפוק.נו באמת? אני מתה עליו!!! ומתה על הילדים שכותבים בו!!! במיחוד כמה שאני מאוד מאוד אוהבת!!! חולה עליכם מתוקים שלי!!! באיזה צ'אטים אתם גולשים? מזתומרת? באילו חדרים? לובי. אתם נכנסים לצאט של האתר הזה? בטח..לזה וללובי.. אם כן באיזה כינוי? אותו כינוי.. כמה זמן יש לכם את האינטרנט? שנים... ואת המחשב? שנים...{את החדש קיבלתי לפני כמה חודשים..} שימו תמונה שלכם, אם בא לכם..... לא משנה אם בא לי אני לא יכולה...יש לי בעיה עם זה... אהבתם את השאלון? אם כן תנמקו למה!: לא.לא אהבתי...חחח...סתם,אהבתי,אהבתי,תמשיכי לעשות עוד שאלונים כאלו ילדה...רק בבקשה,תפסיקי לשאול אם אנחנו רואים את האדומות....חחח...

יוּבָל

New member
אני חולה על השאלונים האלה...

שם? יובל... או הדר גיל? 15 וחצי עיר? קיבוץ... מעברות מספר איסיקיו? 175248729 מספר ילדים באיסיקיו? 48 מה כינוי באיסיקיו? יובל... אלא מה? עם מי אתם הכי אוהבים לדבר? עם הדס, עם אי.טי ועם אילן אתם מדברים עם כולם?כן יש לכם מסגנ'ר? לא מה אתם הכי אוהבים לעשות?(תחביבים?) לשמוע מוזיקה, לישון, להיות עם חברים ולטייל מה אתם הכי שונאים לעשות? ללמוד מי האדם הכי חשוב לכם? אחות שלי הקטנה מה אתם הכי אוהבים לעשות איתו? להיות איתה יש לכם חבר? את שמו? בן כמה הוא? אין לי. אבל בדרך... קוראים לו ליאור והוא בן 16 איך הכרתם? , ומה הדבר שאתם הכי אוהבים לעשות איתו? הכרנו בטיול שנתי ואני הכי אוהבת להיות איתו סתם אתה אוהבים שביתות? כן... ידעתם שמחר יש שביתה? כן. אבל אצלנו בבית ספר, כמו תמיד, לא שובתים יש לכם אתר משלכם? אם כן מה הכתובת? לא רוצים את הכתובת של האתר של אח שלי? טוב איזה ערוץ אתם הכי אוהבים לצפות בו? 3 ו-star world מה הסידרה הכי אהובה עליכם ולמה? מכושפות ורוזוול. כי ככה. מכירים ת'סידרה האדומות? לא רואים תסידרה אהבה מעבר לפינה? לא אוהבים טלנובלות? את משחק החיים אהבתי מה דעתכם על החתימה החדשה שלי???? חביבה ביותר מכירים את רוני דואני? כן לצערי מכירים את השיר החדש שלה?( אני רוצה..)? לא. תודה. הלהקה הכי אהובה עליכם? משינה ו Guns N' Roses הלהקה הכי שנואה עליכם?אן-סינק האייקון הכי אהוב עליכם? הפרה.. יש לי קצת בעיות בנחשב, ואי אפשר לשים איקונים בנתיים... הכי שנוא עליכם? אמממ לא יודעת... כמה זמן יש לכם את האינטרנט? המון מה אתם הכי אוהבים ללבוש? מכנסיים ואת החולצה של משינה מה המאכל הכי אהוב עליכם? אבטיח השתייה הכי אהובה עליכם? מים הדבר הכי כייפי שהיה לכם השבוע? לא היו לי שיעורי מתמטיקה ופשוט ישבתי שעה עם ליאור ודיברנו... איזה סוג של שוקולד אתם חושבים שאתם? לבן אוהיבם חורף או קיץ? קיץ!!!!! ים או ברכה? ים וברכה שיעורי בית או מבחנים????? ( חחחחחח שאלה רטורית.) בדיוק. שאלה רטורית איזה פורומים אתם מתכתבים בהם? בנתיים רק בזה. בדרך להצטרף למד"צים (כי אני מד"צית!!!) ולעוד כמה מעניינים תכתבו מה אתם חושבים על הפורום הזה ועל הילדים שבו. אחלה פורום, ואחלה ילדים! זה הפורום היחידי שהייתי בו ולא הורגים אותך שאתה פותח סתם הודעה ומקבלים אותך ממש יפה!!! באיזה צ'אטים אתם גולשים? לא אוהבת צ'אטים. פעם הייתי בהארי פוטר. אתם נכנסים לצאט של האתר הזה? פעם נכנסתי. אם כן באיזה כינוי? קייטי בל... כמה זמן יש לכם את האינטרנט? זה כבר היה לא? אבל לא משנה... המון ואת המחשב? גם. אבל כול פעם קונים חדש (אבא שלי מקבל מהעבודה) שימו תמונה שלכם, אם בא לכם.... מצאתי שלי מפורים עם חולצה שומרית. אל תשימו לב לפרצוף... היינו מסטוליות. אני הנמוכה יותר... אהבתם את השאלון? מאוד! אם כן תנמקו למה! - חחחח סתם ....

התשובות

שם? סיון גיל?16 עיר? הרצליה מספר איסיקיו? 128628343 מספר ילדים באיסיקיו?קודם זה היה 240 ואחרי צמצום 187 מה כינוי באיסיקיו?sivan עם מי אתם הכי אוהיבם לדבר? כולם אתם מדברים על כולם? כן... יש לכם מסגנ'ר? , כן אבל הוא לא פועל מה אתם הכי אוהבים לעשות?(תחביבים? ) ללכת לים...ממש אוהבת.. לא משנה אם זה חורף או קיץ מה אתם הכי שונאים לעשות? ללמוד בבצפר (כי באוניברסיטה לא) מי האדם הכי חשוב לכם? אח שלי ואחותי (הולך ביחד) מה אתם הכי אוהבים לעשות איתו? עם אח שלי אני אוהבת לעבוד ועם אחותי סתם לעשות קניות או משהו כזה יש לכם חבר? את שמו? בן כמה הוא? , לא איך הכרתם? , ומה הדבר שאתם הכי אוהבים לעשות איתו?ולא אתה אוהבים שביתות? מ-א-ו-ד ידעתם שמחר יש שביתה? לא יש לכם אתר משלכם? אם כן מה הכתובת? כן אבל לא זוכרת את הכתובת שלו רוצים את הכתובת של האתר של אח שלי? איזה אתר זה? איזה ערוץ אתם הכי אוהבים לצפות בו? 3 מה הסידרה הכי אהובה עליכם ולמה?! חברים וכי זה ממש מצחיק מכירים ת'סידרה האדומות? לא רואים תסידרה אהבה מעבר לפינה? לא אוהבים טלנובלות?תלוי איזה...בד"כ לא מה דעתכם על החתימה החדשה שלי???? לא ראיתי אותה מכירים את רוני דואני? כן מכירים את השיר החדש שלה?( אני רוצה..)?לא הלהקה הכי אהובה עליכם? מוניקה סקס הלהקה הכי שנואה עליכם? אין לי מושג האייקון הכי אהוב עליכם?
הכי שנוא עליכם?
לא יודעת הוא מעצבן כמה זמן יש לכם את האינטרנט? מלאאא זמן לא זוכרת... כמה שנים מה אתם הכי אוהבים ללבוש?, ג'ינס וטי שרט מה המאכל הכי אהוב עליכם? לא יודעת אבל עכשיו אני אוכלת
השתייה הכי אהובה עליכם? קולה הדבר הכי כייפי שהיה לכם השבוע?נראה לכם שאני זוכרת?! אהה הייתי אתמול בים... זה היה מגניב איזה סוג של שוקולד אתם חושבים שאתם? מה!??! מה שוקולד?? טוב.. הזה עם הבראוניז אוהיבם חורף או קיץ? קיץ...בעצם אביב ים או ברכה? ים שיעורי בית או מבחנים????? ( חחחחחח שאלה רטורית.)מה רטורי?? איכככ אף אחד מהם איזה פורומים אתם מתכתבים בהם? זה, מדצ"ים, הרצליה, משינה, סטודנטים ותיכוניסטים תכתבו מה אתם חושבים על הפורום הזה... הפורום הכי מגניב ועל הילדים שבו.כנ"ל (עכשיו כשאני יודעת מזה...) באיזה צ'אטים אתם גולשים? של תפוז אתם נכנסים לצאט של האתר הזה?כן אם כן באיזה כינוי? סיון עם ו אחת כמה זמן יש לכם את האינטרנט? לא עניתי על זה כבר? הרבה ואת המחשב?מחשב בכללי יש לנו כבר 10 שנים בערך ואת זה רק שנה אני חושבת שימו תמונה שלכם, אם בא לכם..... טוב... אהבתם את השאלון? כן, אחלה... אם כן תנמקו למה! - חחחח סתם .... כי הוא מגניב

Bob טיפש

New member
אניי...

שם: לידיה גיל:15 עיר: חולון מספר איסיקיו:346780010 מספר ילדים באיסיקיו:123 מה כינוי באיסיקיו:whateeeever עם מי אתם הכי אוהיבם לדבר:כמה ידידים מאוד טובים שלי וחברה הכי טובה שלי. אתם מדברים על כולם: כמעט.. חוץ מאיזה10 יש לכם מסגנ'ר: כן.. [email protected] מה אתם הכי אוהבים לעשות?(תחביבים? ): הממ תופים מה אתם הכי שונאים לעשות: לסדר ת'בית ולעשות שיעורים וכל מה שקשור איכשו בביצפר מי האדם הכי חשוב לכם: מה רק בנאדם 1?? אוי זה קשה :/ הממ החברה הכי טובה שלי, כי היא תמיד שם לייעץ לי מה לעשות ולעודד אותי וכו.. מה אתם הכי אוהבים לעשות איתו: ללכת לכל מיני מקומות בת"א.. יש לכם חבר:לא אתה אוהבים שביתות: כן.. אבל בביצפר שלי אין.. ידעתם שמחר יש שביתה: לי אין.. זה הביצפר של האוניברסיטה :/ יש לכם אתר משלכם: לא רוצים את הכתובת של האתר של אח שלי: אם בא לך להביא איזה ערוץ אתם הכי אוהבים לצפות בו: אני לא רואה טלוויזיה כמעט אבל אם כןאז זה ערוץextrime מה הסידרה הכי אהובה עליכם ולמה: הממ לא זוכרת איך קוראים לה אבל זה מראים סקייטרים מכל העולם וכל מיני כאלה.. מכירים ת'סידרה האדומות: לא רואים תסידרה אהבה מעבר לפינה: לא אוהבים טלנובלות: שונאת מה דעתכם על החתימה החדשה שלי: משעשעת מכירים את רוני דואני:לא מכירים את השיר החדש שלה?( אני רוצה..)? לא הלהקה הכי אהובה עליכם: exploited,anti-flag ןpennywise באותה הרמה.... הלהקה הכי שנואה עליכם: אין לי שומדבר נגד להקות אחרות האייקון הכי אהוב עליכם?
הכי שנוא עליכם?
כמה זמן יש לכם את האינטרנט: חצי שנה מה אתם הכי אוהבים ללבוש: הממ חולצה ומכנס :) מה המאכל הכי אהוב עליכם: הממ פיצה השתייה הכי אהובה עליכם: קולה הדבר הכי כייפי שהיה לכם השבוע: דיברתי עם אחד שלא דיברתי איתו שנים ו.. כמעת טבעתי בירקון חח :) אל תשאלו... איזה סוג של שוקולד אתם חושבים שאתם: לבן!! אוהיבם חורף או קיץ: קיץ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ים או ברכה: ים. בריכה זה סתם בעע פורומים אתם מתכתבים בהם: הממ פאנק תכתבו מה אתם חושבים על הפורום הזה ועל הילדים שבו: זה אחלה פורום בגלל זה אני נשארת, יש פה אנשים ממש נחמדים ונותנים עצות ופתרונות ממש טובים לדברים ועוזרים בהכל :) באיזה צ'אטים אתם גולשים: לא אוהבת צ'אטים אתם נכנסים לצאט של האתר הזה: לא ואת המחשב: 3 שנים שימו תמונה שלכם, אם בא לכם..... רגע .. הממ זאת התמונה הכי הכי חמודה שהייתה לי .. צילמו אותי ישנה בטיול השנתי.. אהבתם את השאלון? כן משעשע ביותר

גם אני!! אני כבר מלא זמן מחפשת..

יש את זה בקינג ג'ורג' קצת לפני הצומת של אלנבי ושנקין ואין לי זמן ללכת לשם...

HaMsTeR

New member
שאלונים זה כייף../images/Emo13.gif../images/Emo118.gif

שם? גוני
גיל? 13
עיר? ליד רחובות
מספר איסיקיו? 273926073
מספר ילדים באיסיקיו? מה זאת אומרת? כמה אנשים יש לי ברשימה? נראה לי ש100, פלוס מינוס.
מה כינוי באיסיקיו? i don't hate you... אבל זה משתנה על בסיס יומי, בערך
עם מי אתם הכי אוהבים לדבר? חברים כאלה שיוצא לי גם לפגוש מידי פעם... לא כאלה שאני מכירה רק מהאייסיקיו.
אתם מדברים על כולם? ממש לא.
יש לכם מסגנ'ר? לא...
מה אתם הכי אוהבים לעשות?(תחביבים? )לגלוש באינטרנט, לשמוע מוזיקה, לצייר, לשיר, להיות עם אורן.
מה אתם הכי שונאים לעשות? ללמוד מתמטיקה וגיאומטריה.
. אני משתגעת רק מלשבת שנייה בכיתה.
מי האדם הכי חשוב לכם? אין אדם אחד כזה. בעיקרון- המשפחה והחברים.
מה אתם הכי אוהבים לעשות איתו? זה לא אדם אחד.. ו.. עם כל אחד משהו אחר
יש לכם חבר? את שמו? בן כמה הוא? יש חבר, קוראים לו אורן, הוא יהיה בן 17 בסוף החודש הבא.
איך הכרתם? , ומה הדבר שאתם הכי אוהבים לעשות איתו? הכרנו בתפוז אנשים, בפורום הארי פוטר. אני הכי אוהבת שיש לנו שיחות כאלה ממש טובות וארוכות ונחמדות כאלה.
אתה אוהבים שביתות? ברור..
ידעתם שמחר יש שביתה? כן
(האושר)
יש לכם אתר משלכם? אם כן מה הכתובת? היה אחד פעם.. ועדיין אפשר להכנס אליו.. אבל עזבו
רוצים את הכתובת של האתר של אח שלי? אוקיי, סבבה
איזה ערוץ אתם הכי אוהבים לצפות בו? בערוץ 3 היו פעם סדרות ממש מעולות, ועכשיו יש מכושפות וזה פחות או יותר מה שאני רואה בטלוויזיה. למרות שבערוץ 2 יש גם דברים נחמדים לפעמים.
מה הסידרה הכי אהובה עליכם ולמה?! בנות גילמור. כי היא לא תוכנית כזאת עם תבנית חוזרת שתמיד קורה בה פחות או יותר אותו דבר.. ופשוט אני אוהבת את זה.
מכירים ת'סידרה האדומות? כן, אבל לא רואה
רואים תסידרה אהבה מעבר לפינה? ממש לא.
אוהבים טלנובלות? לאאאא.
מה דעתכם על החתימה החדשה שלי???? אני לא יכולה לראות אותה כרגע..
מכירים את רוני דואני? כן.
מכירים את השיר החדש שלה?( אני רוצה..)? כן.
הלהקה הכי אהובה עליכם? הדורבנים.
הלהקה הכי שנואה עליכם? אני לא שונאת להקות. פשוט יש כאלה שאני לא מחבבת במיוחד את המוזיקה שלהן.
האייקון הכי אהוב עליכם?
שלי!
הכי שנוא עליכם?
, כי הוא מעצבן.
כמה זמן יש לכם את האינטרנט? אממ.. כמעט חמש שנים.
מה אתם הכי אוהבים ללבוש? בגדים שנוחים לי, או סתם ג'ינסים\טרנינגים ואיזה חולצה צבעונית
מה המאכל הכי אהוב עליכם? שוקולד.
השתייה הכי אהובה עליכם? קולה, מיץ תפוזים או מיץ עגבניות.
הדבר הכי כייפי שהיה לכם השבוע? מפגש פורום וזה שנפגשתי עם אורן
איזה סוג של שוקולד אתם חושבים שאתם? שוקולד עם שלוש שכבות. כי אני לא אחידה, זאת אומרת, מצד אחד אני יכולה להיראות טיפוס אחד, ומהצד השני אני יכולה להיות טיפוס שונה לגמרי...
אוהבים חורף או קיץ? חורף. אבל גם אין לי בעיה עם קיץ. ים או ברכה?
שיעורי בית או מבחנים????? ( חחחחחח שאלה רטורית.) לא זה ולא זה...
איזה פורומים אתם מתכתבים בהם? הארי פוטר חברתי, קוויזים, הדורבנים וחברויות.
תכתבו מה אתם חושבים על הפורום הזה ועל הילדים שבו. מממ.. לא יודעת. אוהבת את הפורום.. לא ממש מכירה את האנשים (רק חלק קטן) ואין לי בעיה עם אף אחד.
באיזה צ'אטים אתם גולשים? של תפוז
אתם נכנסים לצאט של האתר הזה? כן
אם כן באיזה כינוי? HaMsTeR
כמה זמן יש לכם את האינטרנט? כבר עניתי על זה קודם.
ואת המחשב? מאז הבת מצווה, בערך שנתיים, אבל בדיוק היום קיבלתי מחשב חדש וברגע שיחברו אליו אינטרנט, אני אעבור לגלוש ממנו...
שימו תמונה שלכם, אם בא לכם..... . שמתי. בצבעים קצת מוזרים
אהבתם את השאלון? , כן הוא נחמד.

האחמית

New member
אניי

שם?שירן גיל?16 ויומיים מספר איסיקיו?263120289 מספר ילדים באיסיקיו? 100+ מה כינוי באיסיקיו?באבלס עם עיגולים... עם מי אם הכי אוהיבם לדבר? חבר שלי וידידים שלי.. אתם מדברים על כולם? הרוב יש לכם מסגנ'ר? יש אבל אני לא משתמשת בו מה אתם הכי אוהבים לעשות?(תחביבים? ) מחשב,חברות,מחשב,נוע"ל,מחשב,TV מה אתם הכי שונאים לעשות? לסדר ולנקות, בית ספר מי האדם הכי חשוב לכם? חבר שלי מה אתם הכי אוהבים לעשות איתו? אמממ כל מיני...חח יש לכם חבר?כן את שמו?מני בן כמה הוא? 18 איך הכרתם? אינטרנט ומה הדבר שאתם הכי אוהבים לעשות איתו?חח כל מיני אתה אוהבים שביתות?כןן ידעתם שמחר יש שביתה? כן יש לכם אתר משלכם? כן אם כן מה הכתובת? יש לי שלוש..קישורים למאטה רוצים את הכתובת של האתר של אח שלי? טוב.. איזה ערוץ אתם הכי אוהבים לצפות בו? 3 מה הסידרה הכי אהובה עליכם ולמה?!יש מלאא...חברים וסקס והעיר בעיקר מכירים ת'סידרה האדומות? כן רואים תסידרה אהבה מעבר לפינה?לא אוהבים טלנובלות? לא מה דעתכם על החתימה החדשה שלי???? יפהה מכירים את רוני דואני?כן מכירים את השיר החדש שלה?( אני רוצה..)? לא הלהקה הכי אהובה עליכם? מטאליקה הלהקה הכי שנואה עליכם? יש מלאא האייקון הכי אהוב עליכם?
הכי שנוא עליכם? אין כזה כמה זמן יש לכם את האינטרנט? לא זוכרת מה אתם הכי אוהבים ללבוש?גינס וחולצה? מה המאכל הכי אהוב עליכם? שוקולד ופיצה השתייה הכי אהובה עליכם? קולהה הדבר הכי כייפי שהיה לכם השבוע? יומהולדת איזה סוג של שוקולד אתם חושבים שאתם?מריר אוהיבם חורף או קיץ? כשיש חורף אז קיץ, כשיש קיץ אז חורף... ים או ברכה? ים שיעורי בית או מבחנים????? ש.ב כי אני לא עושה... ה פורומים אתם מתכתבים בהם? אממ אחרי הצלצול ובית שמש והסביבה תכתבו מה אתם חושבים על הפורום הזה ועל הילדים שבו. אממ אחלה פורום וגם הילדים!! באיזה צ'אטים אתם גולשים? כל מיני אתם נכנסים לצאט של האתר הזה? לא ממש כמה זמן יש לכם את האינטרנט? לא זוכרת ואת המחשב? לא יודעת... אהבתם את השאלון? כןןן

ashkeloni

New member
גם אני

שם? נתן גיל? 16 עיר? אשקלון מספר איסיקיו? 289697648 מספר ילדים באיסיקיו? בערך מאה וחמישים מה כינוי באיסיקיו? bad_beast עם מי אתם הכי אוהיבם לדבר? רבקה אתם מדברים עם כולם? כשיוצא... יש לכם מסגנ'ר? , כן מה אתם הכי אוהבים לעשות?(תחביבים? ) מחשבים, אינטרנט...מה לעשות, אני חנון ממוצע
מה אתם הכי שונאים לעשות? ללמוד מי האדם הכי חשוב לכם? רבקה מה אתם הכי אוהבים לעשות איתו? להיות איתה וזהו
זה מה שחשוב יש לכם חבר? את שמו? בן כמה הוא? ,חברה, רבקה, 15 וחצי איך הכרתם? , ומה הדבר שאתם הכי אוהבים לעשות איתו? הכרנו דרך האינטרנט....להיות איתה (זה לא קורה הרבה....) אתה אוהבים שביתות? מאוד ידעתם שמחר יש שביתה? כן יש לכם אתר משלכם? אם כן מה הכתובת? לא ממש... רוצים את הכתובת של האתר של אח שלי? תביאי... איזה ערוץ אתם הכי אוהבים לצפות בו? ערוצי הסרטים של יס מה הסידרה הכי אהובה עליכם ולמה?! עזבו...כל סידרה שהיא אנימה אני אוהב מכירים ת'סידרה האדומות? כן, גועל נפש ישראלי... רואים תסידרה אהבה מעבר לפינה? לא אוהבים טלנובלות? לא! מה דעתכם על החתימה החדשה שלי???? חתימה נחמדה... מכירים את רוני דואני? כן מכירים את השיר החדש שלה?( אני רוצה..)? כן הלהקה הכי אהובה עליכם? linkin park הלהקה הכי שנואה עליכם? אני לא שונא להקות... האייקון הכי אהוב עליכם?
הכי שנוא עליכם?
כמה זמן יש לכם את האינטרנט? לא יודע...כמעט עשר שנים... מה אתם הכי אוהבים ללבוש?, בגדים מה המאכל הכי אהוב עליכם? פיצה השתייה הכי אהובה עליכם? מים הדבר הכי כייפי שהיה לכם השבוע? לא היה לי משהו כייפי... איזה סוג של שוקולד אתם חושבים שאתם? לבן (אשכנזי
) אוהיבם חורף או קיץ? חורף ים או ברכה? ברכה שיעורי בית או מבחנים????? ( חחחחחח שאלה רטורית.) לא זה ולא זה איזה פורומים אתם מתכתבים בהם? משחקים (אני מנהל הפורום) חברויות בני עקיבא לינקין פארק תוכנה וחומרה לינוקס מחשבים ואינטרנט דרגון בול זי תכתבו מה אתם חושבים על הפורום הזה: אחלה פורום! ועל הילדים שבו. האנשים פה אחלה! באיזה צ'אטים אתם גולשים? לא גולש בצ'אטים... אתם נכנסים לצאט של האתר הזה? לא אם כן באיזה כינוי? ... כמה זמן יש לכם את האינטרנט? לא שאלת את זה כבר? נו טוב, נפרט היה לי אינטרנט 28 קסל"ש בהתחלה מכיתה א' אחרי זה בכיתה ד' עשינו אינטרנט 56 קסל"ש בכיתה ז' עשינו אינטרנט מהיר חצי מגה והשנה (כיתה י') עשינו אינטרנט מהיר מגה וחצי... ואת המחשב? מחשב יש לי ממתי שאני זוכר את עצמי... שימו תמונה שלכם, אם בא לכם..... ... אהבתם את השאלון? לא ממש אם כן תנמקו למה! - חחחח סתם .... נסו אתם לענות על שאלון בשעה הזאת של הבוקר

גמני... משעמם לי בטירוף... ../images/Emo13.gif

שם? רבקה גיל? 15.קצת.למחשבה עיר? אור עקיבא למעוניינים מספר איסיקיו? 164939639 מספר ילדים באיסיקיו? 90 מה כינוי באיסיקיו? I Love Myself עם מי אתם הכי אוהיבם לדבר? עם נתן
ומריאנה
אהובתי הקטנה כל כך אתם מדברים עם (?) כולם? דיברתי עם כולם מתישהו עכשיו לא ממש... יש לכם מסגנ'ר? נראה לי
מה אתם הכי אוהבים לעשות?(תחביבים?) לישון ושיהיה הרבה, להיות עם נתן להיות במחשב לשמוע מוזיקה שטויות כאלה... מה אתם הכי שונאים לעשות? ללמוד כנראה (מאוווד מקורי) מי האדם הכי חשוב לכם? נתן
מה אתם הכי אוהבים לעשות איתו?
להיות איתו
יש לכם חבר? את שמו? בן כמה הוא? כן... מה קוראים אותו נתן בן 16
איך הכרתם? , ומה הדבר שאתם הכי אוהבים לעשות איתו? כאן, ואני נורא אוהבת להיות איתו
אתה אוהבים שביתות? נורא תלוי... אבל לי ממילא אין שביתות אז מזה משנה... ידעתם שמחר יש שביתה? יעני היום? ידעתי שאין שביתה כי אצלנו בזמן האחרון לא עושים שביתות כמו כולם (מה לעשות אנחנו סתומים) יש לכם אתר משלכם? אם כן מה הכתובת? יש לי טו מאצ' אתרים ואין לי כתובות בשבילכם עכשיו רוצים את הכתובת של האתר של אח שלי? אם זה על המורדים אז לא איזה ערוץ אתם הכי אוהבים לצפות בו? ערוץ 3 (בזמן האחרון אין הרבה תוכניות יפות) ערוץ 22 (סתם כשאין מה לעשות) MTV והמון 24 ו star world מה הסידרה הכי אהובה עליכם ולמה?! מכושפות... בנות גילמור וחלום אמריקאי חבריםםםם 24 (הסדרה לא הערוץ) מכירים ת'סידרה האדומות? כן ואני לא הכי רואה רואים תסידרה אהבה מעבר לפינה? לאאאא אוהבים טלנובלות? לא.. מה דעתכם על החתימה החדשה שלי???? נחמדה... מכירים את רוני דואני?
מי זאת?
אהה וואלה נזכרתי
מכירים את השיר החדש שלה?( אני רוצה..)? כן ונורא אהבתי
הלהקה הכי אהובה עליכם? אין משהו מיוחד... הלהקה הכי שנואה עליכם? אני לא שונאת... האייקון הכי אהוב עליכם?
הכי שנוא עליכם?
מה ההקטע שלה? למי היא מועילה בחיים? כמה זמן יש לכם את האינטרנט? הרבה... מה אתם הכי אוהבים ללבוש? רצוי בגדים מה המאכל הכי אהוב עליכם? אוו שאני לא אתחיל... השתייה הכי אהובה עליכם? מים מינרלים הדבר הכי כייפי שהיה לכם השבוע? שניה אני אחשוב על זה... אולי יומטוב היה די נחמד... איזה סוג של שוקולד אתם חושבים שאתם? אמרתי מקודם... שוקולד פרה עם סוכריות קופצות אוהיבם חורף או קיץ? בחורף אני אוהבת חורף ובקיץ אני אוהבת חורף ים או ברכה? ים שיעורי בית או מבחנים????? ( חחחחחח שאלה רטורית.) תתפלאי שניהם
איזה פורומים אתם מתכתבים בהם? כתוב בכרטיסישי תכתבו מה אתם חושבים על הפורום הזה פורום מדהים (מתחנפת....
) ועל הילדים שבו. חמודים חחחח קטנים חחחח (שריטה של שעות הבוקר) באיזה צ'אטים אתם גולשים? לא אוהבת צ'אטים אתם נכנסים לצאט של האתר הזה? לעיתים רחוקות... אם כן באיזה כינוי? פקח אני פורקת סחורה ורומיאו שלך (כשאני עובדת על חברות שלי...
) כמה זמן יש לכם את האינטרנט? די הרבה... ואת המחשב? הזה? לא הרבה זמן.. כללית מאז שאני זוכרת את עצמי שימו תמונה שלכם, אם בא לכם..... שניה אני אשים... אהבתם את השאלון? כן למה לא היה סדררר אם כן תנמקו למה! - חחחח סתם .... מצחיקההה...

H i L o N e T

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif. ../images/Emo54.gif

שם? הי
ה גיל? 15 וחצי. עיר? טבריה. מספר איסיקיו? 288230095. מספר ילדים באיסיקיו? בסביבות ה-80 מה כינוי באיסיקיו? oMpL‡©aTeD G‡®L© עם מי אתם הכי אוהיבם לדבר? אמממ.... אפריים => ידיד הכי טוב שלי, בת דודה שלי, ספיר ועוד כל מיני. אתם מדברים על כולם? הא? יש לכם מסגנ'ר?
מה אתם הכי אוהבים לעשות?(תחביבים?) אממ... בעיקר להיות בחוץ ולעשות משהו, אם אני לא עושה משהו אני משתגעת. אמממ ולהיות בנט, ועם ידידים וחברות וכאלה...
. מה אתם הכי שונאים לעשות? לנקות
. מי האדם הכי חשוב לכם? יש הרבה... בעיקר, רחלי
. מה אתם הכי אוהבים לעשות איתו? אממממממ... לישון אחת אצל השנייה, לדבר, לצחוק, לטייל. יש לכם חבר? את שמו? בן כמה הוא? יותר מידי שאלות. איך הכרתם? , ומה הדבר שאתם הכי אוהבים לעשות איתו? אממ לוזוכרת איך הכרנו, וכל מיני. אתה אוהבים שביתות?
ידעתם שמחר יש שביתה?
, פירסמתי את זה פה
. יש לכם אתר משלכם? אם כן מה הכתובת? היה, אין
. רוצים את הכתובת של האתר של אח שלי? האאאאאאא? איזה ערוץ אתם הכי אוהבים לצפות בו? 3. מה הסידרה הכי אהובה עליכם ולמה?! "מכושפות" כי זה מעניין ומסקרן, ויש מתח וזה...
. מכירים ת'סידרה האדומות?
. רואים תסידרה אהבה מעבר לפינה?
. אוהבים טלנובלות?
. מה דעתכם על החתימה החדשה שלי????
מכירים את רוני דואני?
מכירים את השיר החדש שלה?( אני רוצה..)?
הלהקה הכי אהובה עליכם? טאטו. הלהקה הכי שנואה עליכם? אין... האייקון הכי אהוב עליכם? =>
,
,
,
,
,
. הכי שנוא עליכם? אין. כמה זמן יש לכם את האינטרנט? אמממ שנה וקצת. מה אתם הכי אוהבים ללבוש? ג'ינס
. מה המאכל הכי אהוב עליכם? גלידה[?]
. השתייה הכי אהובה עליכם? אשכוליות/קולה
. הדבר הכי כייפי שהיה לכם השבוע? שיחת נפש עמוקה[?] עם ידיד הכי טוב שלי
. איזה סוג של שוקולד אתם חושבים שאתם?
. אוהיבם חורף או קיץ? קיץ
. ים או ברכה? בריכה
. שיעורי בית או מבחנים????? ( חחחחחח שאלה רטורית.)
איזה פורומים אתם מתכתבים בהם? אוף-טופיק, חברויות, מיץ תפוזים. תכתבו מה אתם חושבים על הפורום הזה ועל הילדים שבו.
. באיזה צ'אטים אתם גולשים? תפוז. אתם נכנסים לצאט של האתר הזה?
אם כן באיזה כינוי? :| כמה זמן יש לכם את האינטרנט? שוב?
. ואת המחשב? בסביבות... 3 שנים, אולי 4. שימו תמונה שלכם, אם בא לכם..... כבר שמתי פעם. אהבתם את השאלון?
.

PEACE FOR ALL

New member
../images/Emo13.gif

שם? אלכס :) גיל? 15 עיר? כרמיאל.
מספר איסיקיו? 252533868 מספר ילדים באיסיקיו? 199 מה כינוי באיסיקיו? BlackBird. (שיר של הביטלס). עם מי אתם הכי אוהיבם לדבר? יש הרבה אנשים. אתם מדברים על כולם? ממש לא. אולי עם חצי. יש לכם מסגנ'ר? כן, אבל אף פעם לא משתמשת בו. הוא עושה בעיות.
מה אתם הכי אוהבים לעשות?(תחביבים? ) לקרוא, לשיר, לכתוב, לטייל, ואני מניחה שיש עוד. :) מה אתם הכי שונאים לעשות? לקנות דברים. במיוחד בגדים. אלא אם כן לא צריך למדוד. שונאת למדוד
מי האדם הכי חשוב לכם? אין אדם אחד. יש די הרבה. מה אתם הכי אוהבים לעשות איתו? אם ניקח לדוגמא חברה טובה מאוד שלי, אז איתה אני הכי אוהבת לשבת על המדרגות שליד הבית שלה וסתם לדבר. זה בהחלט נחמד. יש לכם חבר? את שמו? בן כמה הוא? אין חבר - יש בעל. שמו תום, הוא בן 15. איך הכרתם? ומה הדבר שאתם הכי אוהבים לעשות איתו? לדבר בטלפון. חח זה כל מה שאנחנו יכולים לעשות. הוא רחוווווווק. אה, ואני גם מאוד אוהבת לכתוב לו מכתבים. אתה אוהבים שביתות? מחבבים. ידעתם שמחר יש שביתה? הכוונה היא היום? כן, שמעתי משהו. לא התעמקתי. לא מעניין. יש לכם אתר משלכם? אם כן מה הכתובת? אין אתר. רוצים את הכתובת של האתר של אח שלי? מה יוצא לי מזה?
איזה ערוץ אתם הכי אוהבים לצפות בו? אין לי איזה ערוץ אהוב.. אבל אני הכי אוהבת לשמוע גלגל"צ דרך הטלויזיה. מה הסידרה הכי אהובה עליכם ולמה?! האהובה ביותר היא דוסון קריק כמובן (
), ואני גם אוהבת מאוד את "אולי זאת אני". סדרה מצחיקה עד מאוד. אני חושבת שאלה הסדרות היחידות שבאמת עקבתי אחריהן באופן סדיר. מכירים ת'סידרה האדומות? לא. רואים תסידרה אהבה מעבר לפינה? ראיתי כמה פרקים. אוהבים טלנובלות? לא. מה דעתכם על החתימה החדשה שלי???? לא שמתי לב אליה.
מתנצלת. מכירים את רוני דואני? כן. מכירים את השיר החדש שלה?( אני רוצה..)? לא. הלהקה הכי אהובה עליכם? יש הרבה. הלהקה הכי שנואה עליכם? יש הרבה. האייקון הכי אהוב עליכם?
הוא פשוט נראה כל כך תמים. הכי שנוא עליכם? אייקון שנוא? למה שאני אשנא אייקונים? כמה זמן יש לכם את האינטרנט? הרבה. לא זוכרת בדיוק. מה אתם הכי אוהבים ללבוש? כל דבר שלא צמוד מדיי לגוף, ולא דברים שנראים רשמיים. מה המאכל הכי אהוב עליכם? פטריות בשמנת
יש עוד כמה, אבל זה העיקרי. אני מוכנה לאכול אותו יום ולילה. השתייה הכי אהובה עליכם? מיץ תפוזים. הדבר הכי כייפי שהיה לכם השבוע? השבוע רק התחיל. ממ... הייתה לי פגישה עם ראש העיר היום ועם כמה מליונרים סנובים מארה"ב. זה נחשב לכיף? איזה סוג של שוקולד אתם חושבים שאתם? מקופלת. אוהיבם חורף או קיץ? קיץ!
מתגעגעת.. ים או ברכה? לא ולא. אבל אם חייבים, אז ים. אבל לא כדי להכנס לתוכו חלילה. ים זה פשוט דבר מיוחד מאוד. שיעורי בית או מבחנים????? ( חחחחחח שאלה רטורית.) שיעורי בית. איזה פורומים אתם מתכתבים בהם? חברויות. תכתבו מה אתם חושבים על הפורום הזה ועל הילדים שבו. שמעו, אם לא הייתי נהנת פה, סביר להניח שלא הייתי פה. יו אר דה בסט פיפול.
באיזה צ'אטים אתם גולשים? -- אתם נכנסים לצאט של האתר הזה? לא. אם כן באיזה כינוי? כמה זמן יש לכם את האינטרנט? דה ז'ה וו. ואת המחשב? את המחשב הזה... שנה בערך. שימו תמונה שלכם, אם בא לכם..... אין תמונה. סורק טיפש. אהבתם את השאלון? אכן.
אם כן תנמקו למה! - חחחח סתם ... :)

gloom

New member
אני יענה|נישקה|../images/Emo66.gif|בקבוק תבערה|

אוף הכינוי שלך מזכיר לי בקבוק תבערה ואני לא יודע למה שם?:יואב גיל?:14 עיר?:תנחשו מספר איסיקיו?:221071892 מספר ילדים באיסיקיו?:45 מה כינוי באיסיקיו?:יבוסי עם מי אתם הכי אוהיבם לדבר?:עם ידידות אתם מדברים על כולם?:מה שזה לא יהייה אז כן יש לכם מסגנ'ר?:[email protected] מה אתם הכי אוהבים לעשות?:ביד/ילדים מה אתם הכי שונאים לעשות?:לנקות את הלכלוך שנשאר מי האדם הכי חשוב לכם?:סבתא/אבא/דוד שלי שלום תורג'מן היועץ המדיני של ראש הממשלה מה אתם הכי אוהבים לעשות איתו?: לדבר וסתם לשבת ביחד יש לכם חברה?: מקווה שתהייה (ואולי גם את נועה
או איילת שני) אתה אוהבים שביתות?:מאוד ידעתם שמחר יש שביתה?:לא הייה יש לכם אתר משלכם? אם כן מה הכתובת?:לא רוצים את הכתובת של האתר של אח שלי?:תתני אם בא לך איזה ערוץ אתם הכי אוהבים לצפות בו?:ביפ מה הסידרה הכי אהובה עליכם ולמה?!:סימפסונז רולז וגם 24 וקים באוור צרות בע"מ מכירים ת'סידרה האדומות?:כן(נועה שולטת) רואים תסידרה אהבה מעבר לפינה?:לא אוהבים טלנובלות?:רק של ערוץ 3 מה דעתכם על החתימה החדשה שלי???? :היא יפה כמוך מכירים את רוני דואני?:איך אפשר שלא מכירים את השיר החדש שלה?( אני רוצה..)?:סופרשטאר יותר טוב הלהקה הכי אהובה עליכם?:הדג נחש הלהקה הכי שנואה עליכם?:האבנים המתגלגלות האייקון הכי אהוב עליכם?:
הכי שנוא עליכם?
כמה זמן יש לכם את האינטרנט?:שנה וחצי מה אתם הכי אוהבים ללבוש?:ג'ינס ומעיל מה המאכל הכי אהוב עליכם?:סביח ומלוחיה השתייה הכי אהובה עליכם?:קולה הדבר הכי כייפי שהיה לכם השבוע?:הייתי באילת
איזה סוג של שוקולד אתם חושבים שאתם?: שוקלד לבן עם תחתית מרירה (כי אני סודני) אוהיבם חורף או קיץ?:חורף ים או ברכה?:ים שיעורי בית או מבחנים?:תתפלאי אבל מבחנים איזה פורומים אתם מתכתבים בהם?:זה תכתבו מה אתם חושבים על הפורום הזה:פורום משהו בסט ועל הילדים שבו:אחלה ילדים באיזה צ'אטים אתם גולשים?:לא גולש בצאטים-יותר מידי פרחות אתם נכנסים לצאט של האתר הזה?:לא כמה זמן יש לכם את האינטרנט?:עניתי כבר ואת המחשב?:משנת 98 שימו תמונה שלכם, אם בא לכם..... אהבתם את השאלון?:כן אם כן תנמקו למה!:כי את כתבת אותו

למעלה