spirit noa
New member
שאלון לון לון 
השאלון הזה יכול לעבור ל הודעות של-
שם? גיל? עיר? מספר איסיקיו? מספר ילדים באיסיקיו? מה כינוי באיסיקיו? עם מי אתם הכי אוהיבם לדבר? אתם מדברים על כולם? יש לכם מסגנ'ר? , מה אתם הכי אוהבים לעשות?(תחביבים? ) מה אתם הכי שונאים לעשות? מי האדם הכי חשוב לכם? מה אתם הכי אוהבים לעשות איתו? יש לכם חבר? את שמו? בן כמה הוא? , איך הכרתם? , ומה הדבר שאתם הכי אוהבים לעשות איתו? אתה אוהבים שביתות? ידעתם שמחר יש שביתה? יש לכם אתר משלכם? אם כן מה הכתובת? רוצים את הכתובת של האתר של אח שלי? איזה ערוץ אתם הכי אוהבים לצפות בו? מה הסידרה הכי אהובה עליכם ולמה?! מכירים ת'סידרה האדומות? רואים תסידרה אהבה מעבר לפינה? אוהבים טלנובלות? מה דעתכם על החתימה החדשה שלי???? מכירים את רוני דואני? מכירים את השיר החדש שלה?( אני רוצה..)? הלהקה הכי אהובה עליכם? הלהקה הכי שנואה עליכם? האייקון הכי אהוב עליכם? הכי שנוא עליכם? כמה זמן יש לכם את האינטרנט? מה אתם הכי אוהבים ללבוש?, מה המאכל הכי אהוב עליכם? השתייה הכי אהובה עליכם? הדבר הכי כייפי שהיה לכם השבוע? איזה סוג של שוקולד אתם חושבים שאתם? אוהיבם חורף או קיץ? ים או ברכה? שיעורי בית או מבחנים????? ( חחחחחח שאלה רטורית.) איזה פורומים אתם מתכתבים בהם? תכתבו מה אתם חושבים על הפורום הזה ועל הילדים שבו. באיזה צ'אטים אתם גולשים? אתם נכנסים לצאט של האתר הזה? אם כן באיזה כינוי? כמה זמן יש לכם את האינטרנט? ואת המחשב? שימו תמונה שלכם, אם בא לכם..... אהבתם את השאלון? אם כן תנמקו למה! - חחחח סתם .... זהו.....
קוואה קוואה~
חחח אני מזה לא קשורה.. מקווה שתהנו לענות על השאלוני שלי 
השאלון הזה יכול לעבור ל הודעות של-