שאלון לון לון

שישיץ

New member
אממ מן תחושה

נעימה מוזרה שעוטפת אותך.. חח סתם
האמת שעשית המוֹן דברים שאני עוד לא חשבתי עליהם בגיל 15 (שהיה לא מזמן) ... וגם את מתנהגת אליהם בצורה בוגרת שכזו.. נו תחושה.. לדוגמא- תגובה טיפוסית לבת 15 על זה שהתנשקת עם בת: ואווועעעוועוע התנשקת עם מישהי??????? איזה לסבות ואועוע תגובה שלך: כן מגניב
חח עזבי אני אחרי בגרות בהיסטוריה ויש לי דרים אחרים על הראש.. |מאוהב?|
 

noa0812

New member
חח אוקיי

עוד אנשים אמרו לי את זה מתי שהוא אני בנאדם זורם וקליל... אין לי "תפיסה של ילדים קטנים"- אני פתוחה להכל.. אגב גמלי הייתה לפני יומים הבגרות בהסיטורי.. הגישו אותי על 90 ולפי הצעת פתרון הבגרות בידעות הלך לי מצוין:] איך הלך למי שניגש היום ולפני יומים?
 

0mroosh

New member
ביום ראשון היה קליל בהחלט!

הבוחנת הייתה סקסית בטירוף. ואם זה היה אפשרי..הייתי מאמץ אותה. כמו הלסבית הקטנטונת שהייתה בגני התערוכה..
 

קוֹבּ

New member
היה כזה קל, ה' ישמור!

ידעתי שזה יצליח, לעשות כאילו אני לומד ולאכול במקום זה ארטיקים לצלילי "האמנסיפציה של מימי", ואז ללכת למיכל ולבלות איתה כמה שעות במיטה [זה לא נשמע טוב, אבל זה כן טוב] ולעשות כאילו אנחנו לומדים מתחת לשמיכה, במיטה, עם שוקולד ונרות שנוטפים בלי שידליקו אותם [ואת זה רק אני ומיכל מבינים].
 

michal optimit

New member
הו!

אמן והייתה בגרות בהסטוריה כל יום. או לפחות , היה "יום לפני בגרות בהסטוריה" כל יום! היה כיף, ומעבר. היה פשוט מעולה. מנת יתר של טבעול, עם ריח של נר אוכמנית שנוטף בלי שבוער, ושמיכה , ו12 מעלות בחדר. הו, היה כיף. בוא אליי תמיד, נעשה כאילו אנחנו לומדים, נציק לעומר , נתקשר לאנשים, נשאל אותם, אם הגענו לקליניקה של רינה טרומן. ד"ר, רינה טרומן. אוהבת!
 
למעלה