שאלון לון לון

טולייצ

New member
שאלון לון לון ../images/Emo29.gif

הודעה ראשונה שאני פותחת בפורום רונה קינן! תהנו
בכללי, כי חייב...
שם מלא: כינוי של חברים: גיל: מקום מגורים: סטרייט/גיי/משהו? אתה צמחוני? אתה טבעוני? מה הצבע הטבעי של השיער שלך? אוהב אותו? אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? אוהב את זה? מה צבע העיניים שלך? אוהב אותו? מה צבע העור שלך? בן כמה אבא? כמה אחים? אוהב את המשפחה? פירסינג: קעקועים: צבע אהוב: צבע שנוא: אוהב את עצמך? חושב שאתה בנאדם יפה? מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? עברת פעם על החוק? איך? גנבת פעם? אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? אתה לוקח ריטלין? אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? אתה דתי/מסורתי/חילוני? מתנחל? כמה קומות בבית? באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? כמה מחשבים יש בבית? ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך:
שיהיה אקטואלי...
איזה כתה סיימת? אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? למה דווקא אותו/ה? איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? מחכה לשנה הבאה? מה מיקצועות ההרחבה שלך? כמה יח"ל מתמטיקה? כמה יח"ל אנגלית? עשית בגרויות השנה? במה? באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? יש תיכנונים לחופש?
זוגיות...
יש חבר/ה? היית מאוהב? בכמה אנשים? היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד? כמה בני זוג היו לכם? כמה מתוכם היו רציניים? מתי היה האחרון? מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? למה ניפרדתם? בגדו בך פעם? היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? הם ידעו אחד על השני? אם לא, איך נודע להם?
סטיות...
מה הכי מושך אותך בבן המין השני? האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)? האם יצא לך לקשור מישהו למיטה? האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך? האם התנשקת עם בן מינך? האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך? האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי? האם אמא נכנסה פעם באמצע?
הפעם האחרונה ש...
אכלת: שתית: השתכרת: הקאת: שמעת דיסק: איזה דיסק? צרוב? מה שמעת לפני הדיסק הזה? היית בהופעה: אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: היית בתל אביב: הייתי בחיפה: התקשרת למישהו: התקשרו אלייך: אני מציעה שכל אחד יצרף תמונה שלו,ככה שנדע מי אנחנו באמת
שבוע טוב
[שישץ,זה בעיקר עקב הציפייה שהפורום יעבור עוד דף...]

0mroosh

New member
למרות שנשארו לי 4 שעות לישון...

בכללי, כי חייב... שם מלא:עומר סבג. כינוי של חברים:עומרי,עומרון.. \= גיל:16 כמעט. מקום מגורים:ב"ש סטרייט/גיי/משהו? :X אתה צמחוני?לא אתה טבעוני?לא מה הצבע הטבעי של השיער שלך?שטני אוהב אותו?בהחלט אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים?לא השיער שלך חלק/מתולתל/גלי?חלק [?!] אוהב את זה?בהחלט מה צבע העיניים שלך?חומות אוהב אותו?לא, כי אני רוסי![בהוויה..], אז זה צריך להיות ירוק-כחול. מה צבע העור שלך?רוסי. בן כמה אבא?43 [אם אני לא טועה..]. כמה אחים?2. אוהב את המשפחה?בהחלט. פירסינג:בגבה קעקועים:לא צבע אהוב:כתום צבע שנוא:בורדו [כמו כל הבית שלנו..להקיא]. אוהב את עצמך?בהחלט. חושב שאתה בנאדם יפה?
אפשר לומר מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות?המעיים.[אופס זה לא חיצוני, אבל אותם בכל אופן]. חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה?כן. עברת פעם על החוק?אני חושב.. איך?מצונזר גנבת פעם?לא אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה?לא.7. אתה לוקח ריטלין?לא אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע?אוקטריביאטליניאריומוקסיפן, לאידס. אתה דתי/מסורתי/חילוני?חילוני. מתנחל?דה! כמה קומות בבית?גר בבנין.קומה 14 מספיק גבוה בשביל לקפוץ?! באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך?14. באיזה חדר אתה נמצא עכשיו?שלי. כמה מחשבים יש בבית?1 ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך:
אוותר. שיהיה אקטואלי... איזה כתה סיימת?י' אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר?דוד, המורה שלי לאנגלית, כי חוץ מלהביא לנו פולקלור הומואי לכיתה, כגון שר,דיוות ושות', הוא לא עושה כלום. למה דווקא אותו/ה?כנ"ל איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)?מדהימה!! מחכה לשנה הבאה?לא ממש. מה מיקצועות ההרחבה שלך?אקולוגיה[שואה שעמומית] וקולנוע[חיי!]. כמה יח"ל מתמטיקה?5. כמה יח"ל אנגלית?5 עשית בגרויות השנה? במה?כן.קולנוע,מתמטיקה,לשון, יום ראשון היסטוריה ומתמטיקה מועד ב' בקרוב..זה אומר..5. באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה?אשל הנשיא יש תיכנונים לחופש?אממ..הדרכה,ניצנים,ארה"ב. זוגיות... יש חבר/ה?כן.
היית מאוהב?כן בכמה אנשים?2 היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד?לא. כמה בני זוג היו לכם?רציני ממש? 1. כמה מתוכם היו רציניים?אופפ! אני מנבא שאלות מתי היה האחרון?עדיין. מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם?עכשיו,היא ממשיכה. למה ניפרדתם?לא נפרדנו. בגדו בך פעם?לא היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן?לא הם ידעו אחד על השני?כן אם לא, איך נודע להם?קורין אלאל סטיות... מה הכי מושך אותך?:X האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)?בעע האם יצא לך לקשור מישהו למיטה?לא. האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך?לא..פוי!!!1 האם התנשקת עם בן מינך?:X האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך?
האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי?:
*צונזר* האם אמא נכנסה פעם באמצע?לא.. הפעם האחרונה ש... אכלת:עכשיו שתית:שוקו,עכשיו השתכרת:אף פעם הקאת:מזמן שמעת דיסק:עכשיו,אפרת גוש. איזה דיסק?אפרת גוש. צרוב?את נחכת ברגע הקנייה! וההלם מהיצורה ההיא. מה שמעת לפני הדיסק הזה?האנשים החדשים היית בהופעה:כן אמרת למישהו שאתה אוהב אותו:
כן היית בתל אביב:לא. איך מגיעים לשם? יש טיסות באוגוסט? הייתי בחיפה:יש! גם אני הייתי, איך היה לך?
התקשרת למישהו:כן התקשרו אלייך:כן לגבי התמונה, זה מיותר, הרי כולנו יודעים איך אנו נראים, חוץ מזוהר... טוב נו..לא כולם. הרוב. אין לי תמונה. תתאפקי.
לילה טוב!

galvin

New member
האודי - דודה

כינוי של חברים: גלוין גיל: 22 מקום מגורים: כפ"ס סטרייט/גיי/משהו? משהו...
אתה צמחוני? לא .. אתה טבעוני? לא !! אוהב את המשפחה? כן, אבל .. מרחוק .. צבע אהוב: המממ. כרגע? סגול. נדמה לי. אוהב את עצמך? רוב הזמן. אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? ממ-ש לא. אתה דתי/מסורתי/חילוני? חילוני רבתי. באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? קרקע! חצר! יא-הא. באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? בעבודה ...
כמה מחשבים יש בבית? יותר מדי. ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך: המממ ... כשהייתי קטן (אזור 5), היינו בקיבוץ של סבא וסבתא שלי ... עמדתי על המגלשה בבריכה בשבת, צעקתי מלוא גרון "אני ילד מוכה", והתגלשתי ... סתם לא הבנתי מה זה, ולא הסכימו להסביר לי .. אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? את כל המורים לספורט. למה דווקא אותו/ה? כי הם פאשיסטים זונות ..
איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? האוניברסיטה העברית, ירושלים ..
זוגיות... יש חבר/ה? לא. היית מאוהב? כן .. בכמה אנשים? המממ .. מאוהב-ממש? 3. היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד? ברור ..
מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? שנה וחצי למה ניפרדתם? כי היא זונה ... סתם ..
הממ .. אי התאמה? בגדו בך פעם? לא שאני יודע ..
סטיות... מותר לי לצאת חוצץ כנגד הכותרת חלק הזה של השאלון?
מה הכי מושך אותך בבן המין השני? אוי. שאלה קשה. בטן תחתונה? האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני? אלימות זו לא מילה טובה לצורך העניין ...
האם יצא לך לקשור מישהו למיטה? כן .. בצבא, חייל שלי השתכר והתפרע באכסניה באילת ... לא היתה ברירה ...
האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך? ברור.. האם התנשקת עם בן מינך? ברור .. האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך? ברור .. האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי? ברור .. האם אמא נכנסה פעם באמצע? השם ישמור! לא!
הפעם האחרונה ש... השתכרת: אף פעם .. הקאת: בכיתה ט', בלונה פארק .. שמעת דיסק: בדרך לעבודה איזה דיסק? XO של ELLIOTT SMITH צרוב? חס ושלוםץ מה שמעת לפני הדיסק הזה? נו .. ב'מת .. WHEN THE PAWN של FIONA היית בהופעה: אתמול .. אבל זה קונצרט היה .. זה נחשב?
אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: אוי .. דיי הרבה בעצם .. היית בתל אביב: אתמול התקשרת למישהו: אני בטלפון עם בחור בשם דוטון מניגריה .. בעבודה כמו שאמרתי .. לילה טוב!, מי מגיע להופעה בכפ"ס?

קוֹבּ

New member
../images/Emo39.gif שלי ../images/Emo41.gif

בכללי, כי חייב... שם מלא: קוֹבּ [וזהו. זה כמו מדונה]. כינוי של חברים: קובס, קובספוג, פ.פ.פ.ב, גיי-ליון
גיל: 17 ו4 חודשים ו24 ימים. מקום מגורים: באר שבע, בתוך בית ולעיתים קרובות בקן. סטרייט/גיי/משהו? אני הומו. אתה צמחוני? לא. אתה טבעוני? כן. אני אוכל רק בשר מן הטבע, וכו'. מה הצבע הטבעי של השיער שלך? שחור. אוהב אותו? אין לי בעיה מיוחדת איתו. אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? פעם עשיתי קצת אדום אבל לא ראו. וקצת נחושת אבל כנ"ל. זה מה שקורה כשאתה הומו ואחותך משאירה צבע במקלחת. השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? חלק. אוהב את זה? די כבר! מה צבע העיניים שלך? כן. סתם! חום. אוהב אותו? כן. מה צבע העור שלך? כשאני לועס עלים של אלון רעיל, אדום-בורדו. אבל לרוב אני סתם צבע עור, לא לבן, לא שחום, לא באמצע. בן כמה אבא? 51 כמה אחים? 3 אחיות גדולות [זה המשך התשובה להאם אני הומו]. אוהב את המשפחה? מאוד. פירסינג: חמישה. גבה, לברט [מתחת לשפה קרוב יותר לסנטר, נקודה כזו], הליקס [הלמעלה של האוזן] בימין, הליקס בשמאל, ונזם. קעקועים: לא, אבל לאחותי יש שניים. זה עוזר לך? צבע אהוב: כחול של חולצת תנועה וסגול-אפור. ושחור. צבע שנוא: צהוב. אוהב את עצמך? לא אוהב להעיד על עצמי. חושב שאתה בנאדם יפה? די! איסתרא בלגינא קיש קיש קריא! מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? את כף היד, העיניים ועוד כל מיני ניואנסים. חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? א י ס ת ר א ב ל ג י נ א ק י ש ק י ש ק ר י א ! ! ! עברת פעם על החוק? אני משער שכן, אבל לא באופן שגרם לי סיפוק מכוון. איך? לא יודע. גנבת פעם? אולי מסטיק מהגן הזאולוגי. אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? לא. אתה לוקח ריטלין? לא. אבל אני נוהג לשאוף סארין על בסיס מקום פנוי. אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? גלולות כוּס-ג'וּס. אתה דתי/מסורתי/חילוני? חילוני. מתנחל? ברור. [
]. כמה קומות בבית? אחת? באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? היחידה שקיימת? באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? הקומה השניה שאמורה להיות לי. שם המקלדת. המחשב עצמו נמצא בקומה השביעית הפוטנציאלית שלי. כמה מחשבים יש בבית? אחד בכל קומה.. ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך: התנשקתי עם חבר שלי על השיש של המטבח שלו, ואבא שלו ירד במדרגות כשהוא קם משינה, ראה אותנו מטושטש, הסתכל הצידה, בינתיים התרחקנו אחד מהשני, וכשהוא הסתכל שוב הוא כבר לא ראה כלום חשוד. זה אולי כמעט-פדיחה, אבל זה פאקינג דופק בלב! שיהיה אקטואלי... איזה כתה סיימת? י"א. אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? ורד טובין, מורה למד"ח. פוייייייייי! למה דווקא אותו/ה? היא טיפשה בצורה מזיקה ומטרידה וחשה אלוהים רק כי היא קראה כמה ספרי פסיכולוגיה. איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? טובה. מחכה לשנה הבאה? כן.. מאוד. וואו. מה מיקצועות ההרחבה שלך? ביולוגיה. כמה יח"ל מתמטיקה? 4. כמה יח"ל אנגלית? 5. עשית בגרויות השנה? במה? זה לא מעניין, אז ברשותכם.. באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? אותו אחד של השנה. יש תיכנונים לחופש? ברור? זוגיות... יש חבר/ה? לא. היית מאוהב? כן. בכמה אנשים? 1. היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד? לא בכוונה תחילה. כמה בני זוג היו לכם? אני לא יודע את מי להחשיב כבן זוג ואת מי לא. זה לפעמים מתחיל אבל לא ממש ממריא. ואין לי כוח לחפור. כמה מתוכם היו רציניים? כנ"ל. מתי היה האחרון? עד אפריל. מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? גם זה מסובך. למה ניפרדתם? אתם רוצים גם תעודת זהות וניתוח לב פתוח? בגדו בך פעם? לא שאני יודע [אני לא חושב]. היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? לא! הם ידעו אחד על השני? כן? חחח! אם לא, איך נודע להם? מה?! סתרתם את עצמכם! סטיות... מה הכי מושך אותך בבן המין השני? ידיים, זקן, לסת של גבר, שיער גוף מסוים. גבריות וחכמה. האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)? לפעמים נורא מתחשק לי לנשוך את הפרטנר. האם יצא לך לקשור מישהו למיטה? אתם מגזימים עם החפירה. אני בשב"כ. אסור. האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך? ברור! אינספור פעמים. [מה זה חלמת? אם הבאתי על הרעיון ביד?]. האם התנשקת עם בן מינך? כן. האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך? כן. האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי? כן. האם אמא נכנסה פעם באמצע? מה פתאום. היא שומרת על שקט ופרטיות וזה הדדי. הפעם האחרונה ש... אכלת: חצי שעה. שלוש קבוקים. שתית: כנ"ל. פנטה אקזוטיק
השתכרת: המון זמן.. זה נדיר שזה קורה. הקאת: לפני הרבה שנים. שמעת דיסק: כעת. איזה דיסק? TEOM צרוב? חס וחלילה. מה שמעת לפני הדיסק הזה? נתנאלה - על גן אדן חלוני. היית בהופעה: חודש בערך. אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: היום לאמא, אני חושב. היית בתל אביב: לא זוכר.. הייתי בחיפה: לפני כמה שנים.. התקשרת למישהו: די זה לא מעניין! היום בדרך לפעולה, התקשרתי למאיה כדי שהיא תגיד לי פ.פ.פ.ב התקשרו אלייך: עומר, בבוקר. זהו? שבת שלום ומבורך!
יש לי פה את הבן של בת דודה שלי והוא תוקע פה נאדים על ימין ועל שמאל! בייבי-פארט זה בין הדברים הפחות נעימים שיש.. פוי פוי פוי.

0mroosh

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

רק אני יודע מה זה TEOM?! ה' יעזור לך. גיי ליון לינט! יאמי. היסטורה. הנה אני בא...

קוֹבּ

New member
מי זו היסטורה ומה היא עשתה לך?

מעניין מתי ימציאו שאלון באמת שנון ומעניין ושונה שלא חוזר על עצמו.
וואי והברבורון הזה כל כך חסר טאקט שבא להקיא! כל פעם מחדש אני נזכר בפליטות פה שלו או עוד יותר גרוע - בדברים שהוא לא פולט אלא אומר לאחר חשיבה ועדיין נשמעים כמו נעל. זה מעצבן!!!!!!

0mroosh

New member
בהחלט!../images/Emo9.gif

מכאן תתחיל המהפכה אני אומר [השאלון הבא בידינו!]. דפוסי פעילות ציונית בגולה:הגדרת יעדי התנועה הציונית-"תכנית באזל",הקמת מסגרות ארגוניות ומוסדות לתנועה הציונית,פעילות מדינית,טיפוח תרבות ציונית והתארגנות לעלייה. LIVIN LA VIDA LOCA!! בא לי להקיא..

קוֹבּ

New member
רוצה מידע על ועידת ואנזה?

תשתוק ותגיד תודה שזה החומר שאתה לומד! בסוף תקבל 100 כמו תמיד. או 99. או 97. ואל תשכח כמוני לכתוב תשובה לשאלה בשווי 10 נקודות, ואז אחרי שתגיד תתחנן לבוחנת שתיתן לך לענות על השאלה והיא מקציבה לך 10 שניות.
פוי!

טולייצ

New member
ועידת ואנזה

זה הנושא שאני הכי אוהבת בבגרות הזו! מאז הסרט הפתרון הסופי,אני אפילו נהנת לקרוא על זה! מוזר,לא ממש..

michal optimit

New member
קובי! תלמד איתי!

כבר למדתי עם כל בנאדם למיד, (כן כן, אני זונת הסטוריה, אני יודעת), ואף אחד לא מצליח לגרום לי לפתח שיחה אינטלקוטאלית על החומר. אז יאללה, לומדים.

michal optimit

New member
שלום, שלום.

לא הייתי כאן שבוע או משהו, כי היה שבוע, או משהו. שיהיה.. שאלון לוןלון, זה כיף. שם מלא: מיכל כינוי של חברים: מיכלי, מישל, אמא. גיל: 17, בספטמבר. מקום מגורים: באר שבע. סטרייט/גיי/משהו? סטרייטית. יאפ. אתה צמחוני? כן. המון המון שנים. אתה טבעוני? לא. מה הצבע הטבעי של השיער שלך? חום בהיר. אוהב אותו? לא במיוחד. אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? לסוג של אדום בורדו כזה. השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? חלק. אוהב את זה?יש ימים שכן, יש ימים שלא. מה צבע העיניים שלך? חום בהיר, וככל שאני יותר עייפה, הוא יותר בהיר, וזה מפחיד. אוהב אותו? לא במיוחד. לעיתים, הוא מפחיד אותי. מה צבע העור שלך? לבן לבנבן. בן כמה אבא? 45 בערך. כמה אחים? 3 אחים. אחד בן 23, אחד בן 21, אחד בן 9, אה, ואני! אוהב את המשפחה?ימים שכן, ימים שלא. פירסינג: הו, לא. 2 חורים באוזן. חור אחד באוזן השניה. וזהו. קעקועים: בינתיים לא. צבע אהוב: אפרסק. סגול. לא יודעת! צבע שנוא: בזמן האחרון, כתום. וגם, אדום, אני שונאת נורא. אוהב את עצמך? משתדלת. חושב שאתה בנאדם יפה? הו... זאת שאלה קשה נורא.. בכלליות, לא כלכך. מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? את המצח הפרופורציונאלי, ואת האף, והאוזניים, את כל מה שנורא נורמלי ורגיל. חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? תלוי איזה אחרים. היופי הוא בעיני המתבונן.. עברת פעם על החוק? לא. אני ילדה טובה. איך? - גנבת פעם? לא. אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? כעיקרון, לא. אתה לוקח ריטלין? לא אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? כן. (וזה נשמע כמו השארלון הרפואי שלפני הצו ראשון.) אתה דתי/מסורתי/חילוני? חילוני. מתנחל? חה. כמה קומות בבית? 1. באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? היחידה? באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? הו, זה מוזר ,המטבח מאחורי, ו.. לא יודעת. הבית שלי בנוי בצורה מוזרה. כמה מחשבים יש בבית? אחד ועוד לאפטופ. ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך: תמיד כשמבקשים, הפאדיחות נעלמות. שיהיה אקטואלי... איזה כתה סיימת? י"א. אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? את המורה שלי להסטוריה. אבל הייתי מוצאת לה עבודה אחרת, כי אבטלה זה נורא. למה דווקא אותו/ה? כי היא קוראת לי נועה, ושונאת ערבים. איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? טובה. מחכה לשנה הבאה? מבחינה מסוימת כן, מבחינה מסוימת, לא. מה מיקצועות ההרחבה שלך? קולנוע-תקשורת. כמה יח"ל מתמטיקה?3 - כמו כל הטובים באמת. כמה יח"ל אנגלית? 5. וסיימתי אותם לכל החיים.! עשית בגרויות השנה? במה? באנגלית, תקשורת, קולנוע, ואעשה בהסטוריה. באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? תיכון עומר. יש תיכנונים לחופש? יותר מדי. זוגיות... יש חבר/ה? הו, זה מסובך לי. היית מאוהב? אני לא בטוחה. בכמה אנשים? לא הרבה, זה בטוח. היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד? לא. כמה בני זוג היו לכם? הו.. אני לא סופרת, כי אני לא יודעת מילספור ומי לא. כמה מתוכם היו רציניים? אני לא יודעת ממש. אולי 3. אולי יותר. אולי פחות. בדיעבד כלום לא נראה לי רציני. מתי היה האחרון? האחרון... אהמ. מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? שנה ו... למה ניפרדתם? כי התרגלנו אחד לשני, כי לא אהבתי באמת. בגדו בך פעם? כן. היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? לא בדיוק 2 חברים, אבל, כן. הם ידעו אחד על השני?בסופו של דבר אם לא, איך נודע להם? סטיות... מה הכי מושך אותך בבן המין השני? עיניים, ידיים. האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)? לא, זה מלחיץ ומגעיל אותי. האם יצא לך לקשור מישהו למיטה? לא האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך? הו, לא. האם התנשקת עם בן מינך? כן האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך? לא. האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי? לא. האם אמא נכנסה פעם באמצע? כמעט.:) הפעם האחרונה ש... אכלת: בצהריים כזה. שתית: שותה מיץ אשכוליות אדומות כרגע. השתכרת: לפני חודש או משהו כזה. הקאת: שלשום... שמעת דיסק: כל הזמן יש מוזיקה ברקע. איזה דיסק? עומד על נייר- אביתר בנאי חזר מערכת השבוע. צרוב? לא מה שמעת לפני הדיסק הזה? אסף אמדורסקי. היית בהופעה: לא זוכרת. לפני חודש בטח. אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: תוך כדי מילוי השאלון, כשמישהו מהגרעין התקשר. היית בתל אביב: לפני שבועיים. הייתי בחיפה: מזמן מזמן לא. התקשרת למישהו: לפני חצי שעה. התקשרו אלייך: תוך כדי מילוי השאלון.

bזוהר

New member
טוב, נו...../images/Emo3.gif

בכללי, כי חייב... שם מלא: זוהר בנאי כינוי של חברים: זוהרינה, וזוהר בניקוד אחר:) גיל: 14 מקום מגורים:רמת גן סטרייט/גיי/משהו? אתה צמחוני?לא אתה טבעוני?לא מה הצבע הטבעי של השיער שלך?חום אוהב אותו?כן אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים?כן, לשחור השיער שלך חלק/מתולתל/גלי?גלי אוהב את זה?כן מה צבע העיניים שלך?חום אוהב אותו?כן מה צבע העור שלך?רגיל בן כמה אבא?
50+ כמה אחים?2 אחיות אוהב את המשפחה?כן פירסינג:אין קעקועים:אין צבע אהוב:כל הצבעים צבע שנוא:אין אוהב את עצמך?לפעמים חושב שאתה בנאדם יפה? לפעמים מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? הממ, בטן?אף? חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? לא יודעת, חלק עברת פעם על החוק?כן איך?עישנתי, שתיתי, גנבתי בזוקה מקיוסק. גנבת פעם?בזוקה מקיוסק... אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? כן, מדי פעם אתה לוקח ריטלין?לא אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע?לא אתה דתי/מסורתי/חילוני?חילוני-מסורתי.בין לבין מתנחל?לא כמה קומות בבית?2 באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך?1 באיזה חדר אתה נמצא עכשיו?סלון כמה מחשבים יש בבית?2 ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך:חבר של אחותי ראה אותי בטעות עירומה שיהיה אקטואלי... איזה כתה סיימת? ח' אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? למדעים למה דווקא אותו/ה? כי היא מסוממת איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? טובה מחכה לשנה הבאה? כן מה מיקצועות ההרחבה שלך?מוסיקה כמה יח"ל מתמטיקה?אני עוד לא יודעת כי אני עוד לא בתיכון.רוב הסיכויים4 כמה יח"ל אנגלית?כנראה5 עשית בגרויות השנה? במה?אני ביסודי באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה?בליך יש תיכנונים לחופש?הופעות:) זוגיות... יש חבר/ה?לא היית מאוהב?כן בכמה אנשים?2/3 היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד?לא כמה בני זוג היו לכם?2 כמה מתוכם היו רציניים?1 מתי היה האחרון?חצי שנה מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם?3 שנים למה ניפרדתם?כי עבר בגדו בך פעם?לא היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן?לא הם ידעו אחד על השני? אם לא, איך נודע להם? סטיות... מה הכי מושך אותך בבן המין השני?דיבור, עיניים האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)?לא האם יצא לך לקשור מישהו למיטה?חחחחח.לא. עוד לא האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך?לא האם התנשקת עם בן מינך?כן האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך?כן האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי?לא האם אמא נכנסה פעם באמצע?לא הפעם האחרונה ש... אכלת:שעה שתית:חצי שעה השתכרת:שלשום הקאת:שנה בערך חח שמעת דיסק: אתמול איזה דיסק? אפרת גוש צרוב?לא מה שמעת לפני הדיסק הזה? רונה קינן היית בהופעה: יום חמישי אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: 5 דקות היית בתל אביב: חודשיים בערך הייתי בחיפה: כמה שנים התקשרת למישהו: שעה התקשרו אלייך:חצי שעה זהו?! :(

שישיץ

New member
אורטל אני../images/Emo23.gif אותך

תקראו זה כדאי
בכללי, כי חייב...
שם מלא: שירן אופיר כינוי של חברים: שישץ גיל: 16 מקום מגורים: באר שבע סטרייט/גיי/משהו? סטרייטית אתה צמחוני? לא אתה טבעוני? לא מה הצבע הטבעי של השיער שלך? חום אוהב אותו? יאפ אי פעם צבעת אותו? ממ חושבת שכן אם כן לאיזה צבעים? ניסיתי כמה פסים באדום, וכן חינה אדומה שיצאה מהמם השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? גלי מתולתל אוהב את זה? יש ימים מה צבע העיניים שלך? חום אוהב אותו? הייתי רוצה טיפה יותר בהיר אבל בכללי כן מה צבע העור שלך? אוו גזעים?!? חח עכשיו אני שזופה אחרי ים בן כמה אבא? למה? כמה אחים? 1 אוהב את המשפחה? יאפ פירסינג: אין לי
קעקועים: כנ"ל צבע אהוב: כתום, סגול צבע שנוא: אין ככ אוהב את עצמך? יש ימים חושב שאתה בנאדם יפה? יש ימים מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? א השפתיים החושניות שלי... חח סתם לא יודעת חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? ממ זה בעצם מגדיר אותי (אני הוא מה שאני חושב שאחרים חושבים עליי) עברת פעם על החוק? יאפ איך? ראו שאלה הבאה גנבת פעם? יאפ אתה נוהג לעשן? (סיגריות)? ממש לא אתה לוקח ריטלין? מה? אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? אמורה לקחת ברזל אתה דתי/מסורתי/חילוני? ממ מסורתית חילוניה מתנחל? חחחח לא כמה קומות בבית? 1 כמה מחשבים יש בבית? 1 ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך: אין לי כוח אני צריכה לקום עוד שלוש שעות
שיהיה אקטואלי...
איזה כתה סיימת? יא' אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר?
רנטההההההה
למה דווקא אותו/ה? כי היא כלבעעע איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? מצוינת מחכה לשנה הבאה? יאפ מה מיקצועות ההרחבה שלך? מד"ח ותיאטרון כמה יח"ל מתמטיקה? 4 כמה יח"ל אנגלית? 5 עשית בגרויות השנה? יאפ במה?אנגלית סיימתי
, מתמטיקה, סוציולוגיה, ספרות באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? אותו אחד יש תיכנונים לחופש? אוהו
זוגיות...
יש חבר/ה? כן.. אני חושבת היית מאוהב? לא בכמה אנשים? - היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד? יאפ כמה בני זוג היו לכם? לא היו כמה מתוכם היו רציניים? הנוכחי אני חושבת מתי היה האחרון? ראו שאלה קודמת מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? דייייייי למה ניפרדתם? נווווו בגדו בך פעם? לא היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? לא הם ידעו אחד על השני? ארגג זה מתחיל שוב אם לא, איך נודע להם?
סטיות...
מה הכי מושך אותך בבן המין השני? חיצונית- גב, פנימית- נו אישיות האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)? כן טיפהה האם יצא לך לקשור מישהו למיטה? חח לא עוד לא האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך? לאאא האם התנשקת עם בן מינך? יאפ האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך? לא האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי? יאפ האם אמא נכנסה פעם באמצע? יאפ
הפעם האחרונה ש...
אכלת: עוף |עוף| בראשון לפני כמה שעות טובות שתית: קולה כנ"ל השתכרת: אוו מזמן.. נובמבר ככה הקאת: ראו שאלה קודמת שמעת דיסק: לפני כמה שעות באוטו של דודה איזה דיסק? שירי ילדים הומואיים צרוב? לא מה שמעת לפני הדיסק הזה? ערוץ 24 היית בהופעה: ביזהר אשדות לפני פחות משבוע אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: היום היית בתל אביב: יום שישי במחלף רכבת
הייתי בחיפה: אממ 4 ליוני התקשרת למישהו: כמה שעות, למור אני חושבת התקשרו אלייך: כנ"ל זהו?
טוב היה כיף

noa08128

New member
אני!!

טוב לא עניתי על איזה 3 שאלונים בשעות האחרונות שם מלא: נועה מזרחי כינוי של חברים:נחמן , פסי, נועה מזרחי!(בצווי). גיל: נושקת ל16 מקום מגורים:ראשוניה סטרייט/גיי/משהו?משו
-(אני מעדיפה לא להכנס להגדרות) אתה צמחוני? כו ! כבר שנתיים וחצי אתה טבעוני? לא מה הצבע הטבעי של השיער שלך? חום אוהב אותו? כן אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? לא השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? מתולתל אוהב את זה? כן ולא מה צבע העיניים שלך? חום אוהב אותו? כן מה צבע העור שלך? שחור! בן כמה אבא? 44 כמה אחים?1 אוהב את המשפחה? לפעים כן ולפעמים לא פירסינג: יש לי נזם באף - ושלשוה עגילים באוזן קעקועים: לא צבע אהוב: בורדו- שחור צבע שנוא: אין חוץ מורוד ממש מזעזע אוהב את עצמך? כן חושב שאתה בנאדם יפה? רוב הזמן כן מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? זרועות :] חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? כן עברת פעם על החוק? כן איך? מלא דברים- נעזוב אותם עכשיו(בין היתר דברים שקשורים לצבע ירו ועשן - ולקחת דברים בלי להחזיר חח) גנבת פעם? כן אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? נהגתי בעבר - הפסקתי עכשיו זה מדי פעם.. ולא רק סיגריות חחח אתה לוקח ריטלין? לא- אני וידיד שלי ניסיו פעם לקחת כדור אחד ולא זה לא כיף בכלל... אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע?- כדורי ברזל בגלל שאני צימחונית אתה דתי/מסורתי/חילוני? מסורתי מתנחל? תומכת בדעות - אני מתנחלת בנשמה! כמה קומות בבית? 1 באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך?1 באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? שלי כמה מחשבים יש בבית?1 ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך: בטח היו - אני לא זוכרת שיהיה אקטואלי... איזה כתה סיימת? אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? ממ המורה למתמטיקה- היא פשוט אסון- חינוכי למה דווקא אותו/ה? כי היא נאצית והיא הולכת כאילו היא במאה ה18 איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? אחלה שנה מחכה לשנה הבאה? מבחינת בצפר לא- מבחינת מכבי(תנועת נוער) כן מה מיקצועות ההרחבה שלך? ספרות כמה יח"ל מתמטיקה? 3- הכי טוב :] כמה יח"ל אנגלית? 5 עשית בגרויות השנה? במה? מתמטיקה- לשון -היסטוריה באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? גמנסיה גן נחום יש תיכנונים לחופש? כן זוגיות... יש חבר/ה? לא היית מאוהב? כן בכמה אנשים? 3 היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד?לא כמה בני זוג היו לכם?3 כמה מתוכם היו רציניים?1 מתי היה האחרון? ממזמן מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם?3 חודשים למה ניפרדתם? לא הסתדר בגדו בך פעם? לא חושבת היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? לא הם ידעו אחד על השני? .. אם לא, איך נודע להם?... סטיות... מה הכי מושך אותך בבן המין השני? זיפים אם יש - ושער האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)? לא ניסית - ואני לא חושבת שאני יאהב האם יצא לך לקשור מישהו למיטה? עוד לא האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך? לא האם התנשקת עם בן מינך? כן :) האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך? לא משו רציני... האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי? לא האם אמא נכנסה פעם באמצע? לא- חח הפעם האחרונה ש... אכלת: לפני 20 דקות בערך - זה היה קורנפלקס שתית: לפני שעתיים שלוש - מים עם קרח! השתכרת: לפני חצי שנה הקאת: לפני חודשיים בערך שמעת דיסק: מממ היום בבוקר את עומד על הנייר של אביתר איזה דיסק? עומד על הנייר - אביתר בנאי צרוב? לא- שמעת דיסק צרוב מימנת את הטרור מה שמעת לפני הדיסק הזה? כל מיני שירים כעקרון יש לי פליליסט מאוד ארוך במחשב אז אני לא שומעת דיסקים בתור דיסקים שלמים... היית בהופעה: רוק עצמאות אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: לפי יומיים היית בתל אביב: בשבוע הספר שעבדתי! הייתי בחיפה: ממזמן לפני כמה שנים התקשרת למישהו: לפני שעה התקשרו אלייך: לפני 10 דקות זהו כבר נגמר?!

noa08128

New member
חח וואלה?

אני יקח את זה כמחמאה ..:] עפ"י מה קבעת אם אפשר לדעת?

למעלה