שאלון להפגת השעמום

rapgamer4ever

New member
שאלון להפגת השעמום

מי השחקן שהכי תרצו לפגוש? מי השחקן שהכי תרצו לשחק איתו כדורסל באחד על אחד? מי השחקן שהכי תרצו לשחק איתו באותה הקבוצה? מי השחקן שנראה לכם שהכי הייתם רוצים להיות חבר שלו? איזה שני שחקנים הכי הייתם רוצים לראות הולכים מכות אחד עם השני? מי נראה לכם השחקן הכי טיפש בליגה? מי נראה לכם השחקן הכי מצחיק בליגה? תרגישו חופשי להוסיף...

OrEl74

Well-known member
מנהל
אני אבחר רק משחקני הווה

מי השחקן שהכי תרצו לפגוש? רון ארטסט - אני מת לדעת מה עובר לבחור הזה בראש
מי השחקן שהכי תרצו לשחק איתו כדורסל באחד על אחד? קובי בראיינט - מקצוען שלא מוכן להפסיק אפילו במשחק אימון, אמנם נקבל בראש אבל בטוח שיהיה מגניב. מי השחקן שהכי תרצו לשחק איתו באותה הקבוצה? לצערי כנראה שלברון, פשוט בגלל שבכל פעם שהוא ידפוק איזה דאנק היסטרי אני אהיה מבסוט שאני איתו ולא נגדו. מי השחקן שנראה לכם שהכי הייתם רוצים להיות חבר שלו? נראה לי שדוויט האוורד, הוא פשוט נראה לי בחור מגניב שכיף להיות במחיצתו. גם יאו מינג נראה לי סבבה, הוא פשוט עושה רושם של בחור ממש נחמד. איזה שני שחקנים הכי הייתם רוצים לראות הולכים מכות אחד עם השני? אופציה 1 - שאק VS קובי אופציה 2 - ארטסט VS בן וואלס - נראה לי שיש להם איזה חשבון פתוח כבר כמה שנים
מי נראה לכם השחקן הכי טיפש בליגה? בלי לחשוב פעמיים - טיירוס תומאס החתיכת כסיל הזה!! מי נראה לכם השחקן הכי מצחיק בליגה? שאלה מעניינת... סטיב נאש הוא אחד המצחיקים שנתקלתי בהם אבל שאק הרבה יותר מוחצן ושטוטניק אז כנראה שהוא נחשב למצחיק יותר. ואגב, בפלייאוף האחרון נוכחתי לדעת שם לרון ארטסט לא חסר חוש הומור

carmelo

New member
רעיון נחמד

מי השחקן שהכי תרצו לפגוש? גרג אודן, כדי להיווכח במו עיני באיזה חיה מדובר. מי השחקן שהכי תרצו לשחק איתו כדורסל באחד על אחד? ארטסט, כדי להיווכח על בשרי איך זה להישמר על ידו...אם כי אני בעיקר שחקן של זריקות מבחוץ, אז באטייה יעשה עלי (ואני עליו...) עבודה טובה יותר :) מי השחקן שהכי תרצו לשחק איתו באותה הקבוצה? כמו שכתבתי, אני בעיקר מפטרל על איזור הפרימטר ונמנע מלחתוך פנימה...מקסימום לדפוק ספרינטים על כל המגרש בסגנון ריפ. אז אני פיט לא רע לצד הסופרסטארים שדומיננטיים עם הכדור ביד...מצד שני, אני גם מוסר טוב מאוד ולא אוהב שהשחקנים המובילים שאיתי נעמדים במקום אם הכדור אצלי בידיים. אז נלך על...דווייט הווארד, גם כי הוא יסדר לי אחלה סקרינים. מי השחקן שנראה לכם שהכי הייתם רוצים להיות חבר שלו? סטיב בלייק נראה לי כמו חנון-מגניב-קשוח מהקולג'ים. איזה שני שחקנים הכי הייתם רוצים לראות הולכים מכות אחד עם השני? אין ספק שאחד מהם צריך להיות נייט רובינסון, הקטע שבו הוא הודף עם גופו הזעיר-אך-דחוס את מלו (אם אני לא טועה) בקטטה המפורסמת של הניקס ודנבר, הוא בלתי נשכח עבורי. מולו כמובן צריך להעמיד איזה ביגמן, שיהיה דייויד לי - ניתן להם לריב על הכסף שהניקס מהססים לבזבז הקיץ... גם הייתי שמח לראות את דלונטה ווסט, אחד השחקנים הקשוחים בליגה, מכסח את הצורה לרונדו השנוא. מי נראה לכם השחקן הכי טיפש בליגה? מבחינת מראה חיצוני - כריס קיימאן נראה כמו הילבילי מהכפר...על המגרש, לא חסרים טיפשים...אבל מחוצה לו, נלך על טרוויס אאוטלו, סתם כי אני מכיר מלא אנקדוטות משעשעות עליו... מי נראה לכם השחקן הכי מצחיק בליגה? ביג בייבי ואודן היו משעשעים מאוד בתקופת המכללות שלהם, אבל קצת הרצינו עם כניסתם לליגה...שוב אפשר להזכיר את אאוטלו, וגם את שאק, בוש וארינאס כמובן, אבל נראה לי שאני אלך על צ'אנינג פריי, כי האמירות המשעשעות שלו היו נקודת האור היחידה בעונה האחרונה שלו אצלנו.

היו נקודת האור היחידה בעונה האחרונה?!

זה אחד המשפטים האחרונים שהייתי מצפה לאוהד של קבוצה שלמרות שממוצע הגילאים בה הוא 5 סיימה את העונה עם 53 נצחונות וברנדון רוי הראה העונה כמעט כל מה שאפשר לקוות לו מפרנצ'ייז פלייר בן 24 ששמו אינו לברון.

carmelo

New member
"נקודת האור היחידה בעונה האחרונה שלו אצלנו"

אותו דבר, כמעט.

מעניין

הכי תרצו לפגוש : דירק נוביצקי - האם לא נמאס לו להשפיל את הבחורים מהגטו על תקן יומי ? גרנט היל ? מה מניע אותו לחזור ולשחק אחרי הפציעות הכל כך קשות שעבר (אחת סיכנה מעשית את החיים שלו) 1 על 1 : לברון - הייתי עוצר ומוחא כפיים אחרי כל מהלך לשחק בקבוצה : גייסון קיד , הוא סידר לכל כך הרבה שחקנים עלובים חוזים מנופחים , אולי היה יכול לעשות גם ממני שחקן חבר : שיין בטייה תמיד נראה לי חכם נחמד ועם חוש מוזר באופנה - מגניב מכות : שאק מול סופרמן צריך לחזק את הזירה בשביל קרב כזה ... טיפש - גוש הווארד וואחד טמבל ובניגוד לאחרים אצלו זה גם מתבטא במשחק עצמו מצחיק - ארינס קורע אותי , היה איזה קטע שלו עם בלאטש ומגוייר שניסו לפרוץ לו לבית כדי להחזיר על תעלול שלו והוא קלט אותם דרך מצלמות האבטחה היה ענק

THE G1

New member
נראה...

מי השחקן שהכי תרצו לפגוש? אי פעם: לארי. ימינו:דאנקן. מי השחקן שהכי תרצו לשחק איתו כדורסל באחד על אחד? אי פעם:הייתי רוצה לשחק נגד טיירון בוגס.ירגיש לי מוזר ששחקן שנמוך ממני בכמעט 30 ס"מ פותח לי את התחת. מימינו: מי הכי גרוע/איטי בליגה. מי השחקן שהכי תרצו לשחק איתו באותה הקבוצה? טים דאנקן. מי השחקן שנראה לכם שהכי הייתם רוצים להיות חבר שלו? איזה שני שחקנים הכי הייתם רוצים לראות הולכים מכות אחד עם השני? שאקיל ועומרי כספי...אני לא חושב שבאותו רגע ארגיש שהמדינה שלי מיוצגת היטב... מי נראה לכם השחקן הכי טיפש בליגה? ויל ביינום. מי נראה לכם השחקן הכי מצחיק בליגה? שאקיל.

Or Amit

New member
השחקן שהכי היית רוצה לפגוש זה דאנקן?

יש לך בעיות שינה או מה? אי אפשר להתווכח על גדולתו כשחקן, אפשר להתווכח על הסגנון של סן אנטוניו, אי אפשר להתווכח עם זה שהבנאדם - גם כשהוא משחק - נראה כאילו הוא ישן בעמידה (האם רק לי המדים של סן אנטוניו נראים כמו פיג'מות?) נראה לי אחד הצנונים הגדולים במשחק.

ThEgReEnKiNg

New member
אממ

אני אתייחס לזה כשחקנים פעילים מי השחקן שהכי תרצו לפגוש? כריס בוש מי השחקן שהכי תרצו לשחק איתו כדורסל באחד על אחד? אלן אייברסון זה נראה לי יהיה חוויה מי השחקן שהכי תרצו לשחק איתו באותה קבוצה סטיב נאש איזה שני שחקנים הייתם רוצים לראות הולכים מכות האשים טאביט וגרג אודן זה יכול להיות משעשע (או רצח) מי נראה לכם השחקן הכי טיפש בליגה סטיבן ג'קסון מי נראה לכם השחקן הכי מצחיק דוייט ושאק

שלי :p

מי השחקן שהכי תרצו לפגוש? מקגריידי מי השחקן שהכי תרצו לשחק איתו כדורסל באחד על אחד? רוקו אוקיץ', צריך שחקן נמוך כלשהו כדי שהמשחק לא יהיה מעפן לגמריי ושחקן לא מוצלח במיוחד בשביל שיהיה הוגן
למרות שברור שמול כל שחקן בNBA זאת לא תהיה תחרות... מי השחקן שהכי תרצו לשחק איתו באותה הקבוצה? וינס קארטר מי השחקן שנראה לכם שהכי הייתם רוצים להיות חבר שלו? סטיב נאש איזה שני שחקנים הכי הייתם רוצים לראות הולכים מכות אחד עם השני? נייט רובינסון ושאקיל אוניל מי נראה לכם השחקן הכי טיפש בליגה? אשכרה טיירוס תומאס מי נראה לכם השחקן הכי מצחיק בליגה? סטיב נאש מי השחקן שהכי לא תרצו לשחק איתו כדורסל באחד על אחד? רון ארטסט

Orenseg

New member
רוקו אוקיץ' 1.96

והוא דווקא יודע לשחק אבל כנראה שלא מתאים לNBA. ביום שני נראה אותו מול ישראל

Oxycodone

New member
שלי

מי השחקן שהכי תרצו לפגוש? מי השחקן שהכי תרצו לשחק איתו כדורסל באחד על אחד? דני גריינגר - לראות אם אני מסוגל לקלוע עליו סל חח מי השחקן שהכי תרצו לשחק איתו באותה הקבוצה? פרינס או בילאפס מי השחקן שנראה לכם שהכי הייתם רוצים להיות חבר שלו? ריפ איזה שני שחקנים הכי הייתם רוצים לראות הולכים מכות אחד עם השני? ארטסט מכה את ברייאנט. או ארטסט נגד KG. מי נראה לכם השחקן הכי טיפש בליגה? הרכז הרוקי ההוא שהבאקס לקחו. גניגניס שמו משהו כזה? מי נראה לכם השחקן הכי מצחיק בליגה ? ראשיד

EizoTop

New member
:)

מי השחקן שהכי תרצו לפגוש? קובי ברייאנט כמובן, גם שאקיל יהיה מעניין..כריס פול נראה איש צנוע ונחמד גם כן... מי השחקן שהכי תרצו לשחק איתו כדורסל באחד על אחד? קובי ברייאנט, וגם נגד לברון... מי השחקן שהכי תרצו לשחק איתו באותה הקבוצה? כריס פול מי השחקן שנראה לכם שהכי הייתם רוצים להיות חבר שלו? דוויט הווארד, הוא נראה אחלה של בן אדם איזה שני שחקנים הכי הייתם רוצים לראות הולכים מכות אחד עם השני? עומרי כספי, והאירני מממפיס
מי נראה לכם השחקן הכי טיפש בליגה? כרמלו מי נראה לכם השחקן הכי מצחיק בליגה? שאק ודוויט הווארד

reem077

New member
אממממממממממממממממממממ

מי השחקן שהכי תרצו לפגוש? מאגסי בוגס, ג'יי דאב, ריי אלן, קובי, נוביצקי, סר צ'ארלס מי השחקן שהכי תרצו לשחק איתו כדורסל באחד על אחד? אלן אייברסון, אנחנו באותו גובה, למרות שלא הולך לו קבוצתית באחד על אחד הוא רוצח... מי השחקן שהכי תרצו לשחק איתו באותה הקבוצה? שאקיל אוניל בשיא/לברון ג'יימס/ קארל מלון, אני אסדר להם ים אסיסטים מי השחקן שנראה לכם שהכי הייתם רוצים להיות חבר שלו? ריי אלן- נראה לי חבר נאמן, קובי בריאנט- כל היום נתרגל מהלכים איזה שני שחקנים הכי הייתם רוצים לראות הולכים מכות אחד עם השני? אין לי ממש שאיפות כאלה.. אבל אם כבר אז וורג'או וברון בואן נגיד, שני מלוכלכים.. מי נראה לכם השחקן הכי טיפש בליגה? אין לי מושג.. אבל לאמר אודום הכי מסומם מי נראה לכם השחקן הכי מצחיק בליגה? דיג'י בנגה, דיקמבה מוטמבו.. רון ארטסט נראה לי גם אחד המצחיקים.. אהה כריס בוש עם הפרסומות שלו, הוא גם קורע..

Malcolm X

New member
יאאלה גם אני

מי השחקן שהכי תרצו לפגוש? טים דאנקן מי השחקן שהכי תרצו לשחק איתו כדורסל באחד על אחד? ראשו נסטרוביץ' (אני שונא להפסיד) מי השחקן שהכי תרצו לשחק איתו באותה הקבוצה? קינג ג'יימס (אופציה שנייה כריס פול) מי השחקן שנראה לכם שהכי הייתם רוצים להיות חבר שלו? טוני פארקר (ארוחות אצלו עם כל היין...לכו תדעו מה יקרה עם גברת לונגוריה :)) איזה שני שחקנים הכי הייתם רוצים לראות הולכים מכות אחד עם השני? בן וואלאס ורון ארטסט מי נראה לכם השחקן הכי טיפש בליגה? קוואמי בראון מי נראה לכם השחקן הכי מצחיק בליגה? שאקיל אוניל. אין לו מתחרים

למעלה