שאלון להעביר תזמן..

שאלון להעביר תזמן..

(מתוך פורום בנותת.. בנים.. לא להעלב חח) בני כמה אתם? 19 וחצי מה המזל שלכם? קשת מאיזה עיר\\מושב\\קיבוץ אתם? משו במרכז איזה שוקולד אתם אוהבים: שוקולד חלב או מריר? חלב! אתם אוכלים קורנפלקס? איזה? בדיוק עכשיו אוכלת קורנפלקס חח.. סתם רגיל.. הוספתי סוכר האמת איזה משחק אתם הכי אוהבים? ממ... לא ידעת..נגיד שטאקי לאיזה בוקר אתם הכי אוהבים להתעורר? בוקר יום שישי? מה יכול לעשות לכם את היום? שהבנאדם שאני הכי אוהבתיגיד שהוא אוהב אותי יותר מהכל ושהוא רוצה להיות איתי.. או.. שמצאתי איזה משו שרציתי לקנות .. לא ידעת
הראשון נשמע יותר טוב חח אתם משתדלים לזכור לדרוך על רגל ימין כדי לא לקום על רגל שמאל? אתם בודקים איזו רגל דורכת על הריצפה ראשונה? כן חח (גם איזה רגל אני מרימה ראשונה) מה אתם כן בודקים? אמרו.. לא?
יש לכם מים בברז? יאפ מתי בפעם האחרונה הייתה לכם הפסקת חשמל? ממ לא זוכרת.. מה תמיד אפשר יהיה למצוא אצלכם במקרר? יוגורטים... מה תמיד אפשר יהיה למצוא מתחת למיטה שלכם? ארגז מצעים?
מה תמיד נמצא בחדר שלכם? המיטה
מה תמיד נמצא בתיק שלכם? כמעט תמיד-דיסקמן.. פלאפון.. כמה מספרים יש לכם בזיכרון של הפלאפון? *בודקת* 62.. ולא ידעת למה חח עדכנתם ת'קידומות של המספרים כבר? יאפ.. של הרוב אתם אוהבים לבקר בגן החיות? כן.. למה לא
כשאתם הולכים לשם, איזו חיה אתם חייבים לבקר? ממ.. כולם
יש לכם זיכרון טוב? לפעמים במה זה מתבטא? יש לי נטייה לזכור די טוב שיחות שלי עם אנשים איזה סגנון מוסיקה אתם הכי אוהבים? רוק! וישראלי מי הלהקה האהובה עליכם? ממ .. היהודים? מתי בפעם האחרונה הייתם בים? ממ לפני חודש ומשו? בבריכה? בחו"ל לפני כמה שבועות מתי בפעם האחרונה קראתם ספר באנגלית? לפני כמה זמן.. חזרתי קצת על הארי פוטר חח אתם יכולים להמליץ על ספר טוב באנגלית? ממ רק הארי פוטר ה5 בינתיים איזה שפות אתם יודעים? עברית אנגלית רומנית ספרדית הייתם בקבוצת תמיכה? פורום תמיכה אולי
למה? חח.. ככה יש לכם שעון על היד? כרגע לא כמה פעמים ביום (בממוצע) אתם מסתכלים על עצמכם במראה? 5.. (בודקת שאין שאריות מהאוכל בשיניים חח) מה כבר הספקתם לעשות בחופש? לסוע לחו"ל להפגש עם חברים מהפורום.. להקים להקה.. (קצת לפני החופש) ממ להעלות ולוותר על רעיונות תעסוקה חח אתם חושבים שתהיה שביתה ב-1 בספטמבר? לא ידעת.. לא נראה לי מה יקרה לדעתכם בשנת 2007? לא רוצה לחשוב על זה.. יש שיר כזה של דנה ברגר אבל, לא? מתי לדעתכם העולם ייחרב? שכחו מזה מה אכלתם היום לארוחת צהריים? קצת פיתה עם חומוס מתי אתם לועסים מסטיק? לעיתים רחוקות חח איזה אגדה הכי אהבתם כשהייתם קטנים? ממ לא ידעת.. אולי שלגיה..? עליזה בארץ הפלאות? כבר ראיתם את שרק 2?לא כבר הספיקו לפרוץ לכם למחשב? לאיי סי קיו? ככה.. מתי בפעם האחרונה עשיתם קניות, ומה קניתם? לפני כמה ימים.. ו.. לא אומרת משהו מטריד אתכם כרגע?לא במיוחד לE מה אתם הכי מחכים? לא ידעת? בתקופה האחרונה אני חולמת חלומות מוזרים ביותר. מה זה אומר? לא ידעת.. אבל גמלי יש חלומות מוזרים
מה התוכניות שלכם למחר? בטח הולכת לרופאה באיזה פורומים אתם משתתפים? אנג'לינה.. קומונת אנג'לינה חח.. קוטמונת תלתלים.. ועוד איזה פורום או 2 ככה קלות מה התוכנית הכי גדולה שהייתה\\יש לכם לקיץ הזה? לסוע לחו"ל כנראה מה הבגד הכי מוזר\\ הכי יפה\\ הכי ישן\\ הכי מתוק שלכם? הג'ינס עם הפייה שלי שאני אוהבת.. אם היה לכם חתול\\כלב איך הייתם קוראים לו? יש לי כלב.. וקוראים לו ג'וני
אתם משחקים סוליטר, או שאני היחידה שמשחקת בזה כשמשעמם? לפעמים חח

אה.. והגירסה נטולת תשובות

בני כמה אתם? מה המזל שלכם? מאיזה עיר\\מושב\\קיבוץ אתם? איזה שוקולד אתם אוהבים: שוקולד חלב או מריר? אתם אוכלים קורנפלקס? איזה? איזה משחק אתם הכי אוהבים? לאיזה בוקר אתם הכי אוהבים להתעורר? מה יכול לעשות לכם את היום? אתם משתדלים לזכור לדרוך על רגל ימין כדי לא לקום על רגל שמאל? אתם בודקים איזו רגל דורכת על הריצפה ראשונה? מה אתם כן בודקים? יש לכם מים בברז? מתי בפעם האחרונה הייתה לכם הפסקת חשמל? מה תמיד אפשר יהיה למצוא אצלכם במקרר? מה תמיד אפשר יהיה למצוא מתחת למיטה שלכם? מה תמיד נמצא בחדר שלכם? מה תמיד נמצא בתיק שלכם? כמה מספרים יש לכם בזיכרון של הפלאפון? עדכנתם ת'קידומות של המספרים כבר? אתם אוהבים לבקר בגן החיות? כשאתם הולכים לשם, איזו חיה אתם חייבים לבקר? יש לכם זיכרון טוב? במה זה מתבטא? איזה סגנון מוסיקה אתם הכי אוהבים? מי הלהקה האהובה עליכם? מתי בפעם האחרונה הייתם בים? בבריכה? מתי בפעם האחרונה קראתם ספר באנגלית? אתם יכולים להמליץ על ספר טוב באנגלית? איזה שפות אתם יודעים? הייתם בקבוצת תמיכה? למה? יש לכם שעון על היד? כמה פעמים ביום (בממוצע) אתם מסתכלים על עצמכם במראה? מה כבר הספקתם לעשות בחופש? אתם חושבים שתהיה שביתה ב-1 בספטמבר? מה יקרה לדעתכם בשנת 2007? מתי לדעתכם העולם ייחרב? מה אכלתם היום לארוחת צהריים? מתי אתם לועסים מסטיק? איזה אגדה הכי אהבתם כשהייתם קטנים? כבר ראיתם את שרק 2? כבר הספיקו לפרוץ לכם למחשב? לאיי סי קיו? מתי בפעם האחרונה עשיתם קניות, ומה קניתם? משהו מטריד אתכם כרגע? לE מה אתם הכי מחכים? בתקופה האחרונה אני חולמת חלומות מוזרים ביותר. מה זה אומר? מה התוכניות שלכם למחר? באיזה פורומים אתם משתתפים? מה התוכנית הכי גדולה שהייתה\\יש לכם לקיץ הזה? מה הבגד הכי מוזר\\ הכי יפה\\ הכי ישן\\ הכי מתוק שלכם? אם היה לכם חתול\\כלב איך הייתם קוראים לו? אתם משחקים סוליטר, או שאני היחידה שמשחקת בזה כשמשעמם?

Ma E

New member
גם אני../images/Emo70.gif

בני כמה אתם? 16 מה המזל שלכם? תאומים
מאיזה עיר\\מושב\\קיבוץ אתם? יבנה עיר האורות
איזה שוקולד אתם אוהבים: שוקולד חלב או מריר? חלב
אתם אוכלים קורנפלקס? איזה? ציריוס\נו זה עם הארנב שחכתי.. איזה משחק אתם הכי אוהבים? GTA\Tomb Raider לאיזה בוקר אתם הכי אוהבים להתעורר? בוקר ללא ביצפר מה יכול לעשות לכם את היום? להיות עם מישהו שאני מאוד אוהבת אתם משתדלים לזכור לדרוך על רגל ימין כדי לא לקום על רגל שמאל? לא.. חח אתם בודקים איזו רגל דורכת על הריצפה ראשונה? לא.. חחחחחחח מה אתם כן בודקים? אם נשאר לי שכל בבוקר.. יש לכם מים בברז? לא קולה
מתי בפעם האחרונה הייתה לכם הפסקת חשמל? לא זוכרת מה תמיד אפשר יהיה למצוא אצלכם במקרר? פטל
יאמי
מה תמיד אפשר יהיה למצוא מתחת למיטה שלכם? אבק.. מה תמיד נמצא בחדר שלכם? אנג'לינה
והמחשב מה תמיד נמצא בתיק שלכם? פלאפון וארנק כמה מספרים יש לכם בזיכרון של הפלאפון? היו לי הרבה עד שגנבו לי את הפלאפון
ועכשיו יש לי60 חחחחחחחחחח ואי איזה מצב עגום! עדכנתם ת'קידומות של המספרים כבר? לא.. אתם אוהבים לבקר בגן החיות? נגיד.. כשאתם הולכים לשם, איזו חיה אתם חייבים לבקר? נמר\אריות יש לכם זיכרון טוב? לא במה זה מתבטא? לא זוכרת שמות של אנשים.. ואז יש לי הרבה פדיחות איזה סגנון מוסיקה אתם הכי אוהבים? רוק ישראלי מי הלהקה האהובה עליכם? פייב! חחחחח ואי כמה זמן לא אמרתי את זה.. אבל בעיקרון כבר לא הכי הכי.. רולינג סטונס, יו 2 הרבה.. מתי בפעם האחרונה הייתם בים? בניצנים הופעה של עברי לידר בבריכה? מסיבת סיום של הקארטה... 29.7 מתי בפעם האחרונה קראתם ספר באנגלית? אף פעם אתם יכולים להמליץ על ספר טוב באנגלית? לא איזה שפות אתם יודעים? עברית אנגלית ו6 מילים ברוסית
הייתם בקבוצת תמיכה? לא למה? כי ככה יש לכם שעון על היד? כן
השעון הכי יפה בעולם! כמה פעמים ביום (בממוצע) אתם מסתכלים על עצמכם במראה? 5-6 מה כבר הספקתם לעשות בחופש? אמממממ כלום! אתם חושבים שתהיה שביתה ב-1 בספטמבר? מקווה מאוד שיהיה מה יקרה לדעתכם בשנת 2007? נמות מתי לדעתכם העולם ייחרב? מחר מה אכלתם היום לארוחת צהריים? שתיתי קפה ואכלתי רוגלך כי קמתי ב6 מתי אתם לועסים מסטיק? שבא לי מסטיק איזה אגדה הכי אהבתם כשהייתם קטנים? לא אהבתי! אהבתי מלך האריות אלדין ובמבי! כבר ראיתם את שרק 2? בטחחחחחח סרטטטטט ענננננק כבר הספיקו לפרוץ לכם למחשב? לאיי סי קיו? חס וחלילה! טפו טפו טפו מתי בפעם האחרונה עשיתם קניות, ומה קניתם? אממ באילת
הרבה דברים בטיילת.. ו2 כובעים ו2 חולצות בTNT משהו מטריד אתכם כרגע? כן.. לE מה אתם הכי מחכים? מהההההה?! בתקופה האחרונה אני חולמת חלומות מוזרים ביותר. מה זה אומר? שאת מוזרה מה התוכניות שלכם למחר? רק עכשיו קבעתי תוכניות להיום מה מחר עכשיו!? באיזה פורומים אתם משתתפים? אנג'לינה ג'ולי, לסביות, ובקטנה בנשים בלבד ופינק.. מה התוכנית הכי גדולה שהייתה\\יש לכם לקיץ הזה? לסוע לאילת מה הבגד הכי מוזר\\ הכי יפה\\ הכי ישן\\ הכי מתוק שלכם? יש לי הרבה בגדים יפים! אם היה לכם חתול\\כלב איך הייתם קוראים לו? בוף אתם משחקים סוליטר, או שאני היחידה שמשחקת בזה כשמשעמם? את היחידה
חחחחחחחחחח היה אחלה של סקר!

limors2

Well-known member
אוף גנבת לי כמה תשובות...

עכשיו אני יצטרך לחשוב על משהו אחר... אאארררגגג!!!!

dilan angel

New member
../images/Emo110.gifME../images/Emo110.gif

בני כמה אתם?15
מה המזל שלכם?סרטןןןןןן רולזזז
מאיזה עיר\\מושב\\קיבוץ אתם?ראשל"צ
איזה שוקולד אתם אוהבים: שוקולד חלב או מריר?חלב
אתם אוכלים קורנפלקס? איזה?שוגי
איזה משחק אתם הכי אוהבים?סימס
לאיזה בוקר אתם הכי אוהבים להתעורר?בוקר שאפשר לישון כמה שרוצים
מה יכול לעשות לכם את היום?אמממ מחמאה
אתם משתדלים לזכור לדרוך על רגל ימין כדי לא לקום על רגל שמאל?נואפ
אתם בודקים איזו רגל דורכת על הריצפה ראשונה?לעעע
יש לכם מים בברז?יאפ
מתי בפעם האחרונה הייתה לכם הפסקת חשמל?לפני חצי שנה
מה תמיד אפשר יהיה למצוא אצלכם במקרר?ירקות
מה תמיד אפשר יהיה למצוא מתחת למיטה שלכם?פוסטרים
מה תמיד נמצא בחדר שלכם?פוסטרים
מה תמיד נמצא בתיק שלכם?מסטיקים
כמה מספרים יש לכם בזיכרון של הפלאפון?לא הרבה
עדכנתם ת'קידומות של המספרים כבר?נואפפפפ
אתם אוהבים לבקר בגן החיות?כןןןןן
כשאתם הולכים לשם, איזו חיה אתם חייבים לבקר?זברהההה
יש לכם זיכרון טוב?ככה ככה
איזה סגנון מוסיקה אתם הכי אוהבים?פופ,נשמה,היפ הופ,רוק קלאסי
מי הלהקה האהובה עליכם?נו דאוט
מתי בפעם האחרונה הייתם בים?לפני כמה ימים
בבריכה?לפני שבועיים באילת
מתי בפעם האחרונה קראתם ספר באנגלית?לפני מלא זמןןן
איזה שפות אתם יודעים?אנגלית ועברית
הייתם בקבוצת תמיכה?כן,פאדיחות להגיד איזה...
יש לכם שעון על היד?כןןןןן
כמה פעמים ביום (בממוצע) אתם מסתכלים על עצמכם במראה?3 פעמים,אני והמראה בכאסח
מה כבר הספקתם לעשות בחופש?לא הרבה אממ,לנגן,לצייר,ניצנים,אילת,לישון,לצאת אמממ אולי עוד משהו
אתם חושבים שתהיה שביתה ב-1 בספטמבר?ב-ר-ו-ר
מה יקרה לדעתכם בשנת 2007?אמממ תהייה רעידת אדמה גדולה בארץ.
מתי לדעתכם העולם ייחרב?יש זמן
מה אכלתם היום לארוחת צהריים?ג'חנווווווןןןןןן
מתי אתם לועסים מסטיק?בהרבה מצבים
איזה אגדה הכי אהבתם כשהייתם קטנים?שונאת אגדות
כבר ראיתם את שרק 2?לא,הייתי ב1 וזה סרט טיפשי
כבר הספיקו לפרוץ לכם למחשב? לאיי סי קיו?לא נראה לי
משהו מטריד אתכם כרגע?כן
לE מה אתם הכי מחכים?לחופש הבא
מה התוכניות שלכם למחר?אין משהו מיוחד
באיזה פורומים אתם משתתפים?נו דאוט,דרו ברימור(הפורומים שלי)MTV,ראשון לציון ומלאך שחור
מה התוכנית הכי גדולה שהייתה\\יש לכם לקיץ הזה?אילת
מה הבגד הכי מוזר\\ הכי יפה\\ הכי ישן\\ הכי מתוק שלכם?הכל אצלי אותו דבר-שחור
אם היה לכם חתול\\כלב איך הייתם קוראים לו?יש לי וקוראים לו טוש
אתם משחקים סוליטר, או שאני היחידה שמשחקת בזה כשמשעמם?רק את מאמי..

FathomTR

New member
אני

בני כמה אתם?16 וחצי מה המזל שלכם?קשת מאיזה עיר\\מושב\\קיבוץ אתם?קריות איזה שוקולד אתם אוהבים: שוקולד חלב או מריר? גם חלב וגם מריר אתם אוכלים קורנפלקס? איזה?שוגי איזה משחק אתם הכי אוהבים?טומב ריידר לאיזה בוקר אתם הכי אוהבים להתעורר?בוקר בהיר,או בוקר עם שמש וכשיורד גשם אבל עדיין חם,או בוקר ממש גשום עם רעמים וברקים מה יכול לעשות לכם את היום?שיר טוב על הבוקר,מזג אוויר,או כשאף אחד לא בבית ואני יכול לשים פול ווליום. אתם משתדלים לזכור לדרוך על רגל ימין כדי לא לקום על רגל שמאל?לא אתם בודקים איזו רגל דורכת על הריצפה ראשונה?לא חחח מה אתם כן בודקים?כלום יש לכם מים בברז?כן מתי בפעם האחרונה הייתה לכם הפסקת חשמל?מאיפה אני זוכר מה תמיד אפשר יהיה למצוא אצלכם במקרר?שוקו וחלב מה תמיד אפשר יהיה למצוא מתחת למיטה שלכם?עוד מיטה.יש לי אחת נפתחת למטה =) מה תמיד נמצא בחדר שלכם?מחשב מה תמיד נמצא בתיק שלכם?ספר תהילים כמה מספרים יש לכם בזיכרון של הפלאפון?לא יודע עדכנתם ת'קידומות של המספרים כבר?חחחחח לא אתם אוהבים לבקר בגן החיות?מה..,חוויה לא נורמלית כשאתם הולכים לשם, איזו חיה אתם חייבים לבקר?את הטיגריסים והדובים. יש לכם זיכרון טוב?לא יודע. במה זה מתבטא?מה? איזה סגנון מוסיקה אתם הכי אוהבים?אין סגנון מיוחד,אם יש שיר יפה אני ישמע אותו מי הלהקה האהובה עליכם?אין מתי בפעם האחרונה הייתם בים?לא זוכר..לא ממזמן בבריכה?לא זוכר מתי בפעם האחרונה קראתם ספר באנגלית?החופש הזה,יש לי בוק ריפורטים =( אתם יכולים להמליץ על ספר טוב באנגלית?הסדרה של הארי פוטר איזה שפות אתם יודעים?ערבית,אנגלית עברית הייתם בקבוצת תמיכה?פחחחחחחחחחח לא למה?ככה יש לכם שעון על היד?כרגע לא כמה פעמים ביום (בממוצע) אתם מסתכלים על עצמכם במראה?כשאני מצחצח שיניים,זה אומר 3 פעמים מה כבר הספקתם לעשות בחופש?כלום אתם חושבים שתהיה שביתה ב-1 בספטמבר?הלוואי מה יקרה לדעתכם בשנת 2007?לא יודע מתי לדעתכם העולם ייחרב? מה נסגר עם השאלות האלה? מה אכלתם היום לארוחת צהריים?טוסט,אמא לא מבשלת בשבת. מתי אתם לועסים מסטיק?כשבא לי איזה אגדה הכי אהבתם כשהייתם קטנים?הברווזון המעוכר והחתול במגפיים. כבר ראיתם את שרק 2?לא........ כבר הספיקו לפרוץ לכם למחשב? לאיי סי קיו?לא מתי בפעם האחרונה עשיתם קניות, ומה קניתם?אני לא עושה קניות משהו מטריד אתכם כרגע?כן!!!!צריך לחזור לביה"ס =((((((( למה אתם הכי מחכים?לחופשה שלפני הצבא ואחרי הביה"ס-יש לי מלא דברים לעשות בחופשה הזאת בתקופה האחרונה אני חולמת חלומות מוזרים ביותר. מה זה אומר?אני לא זוכר חלומות שלי מה התוכניות שלכם למחר?אין לי,אני ספונטני P= באיזה פורומים אתם משתתפים?פה וכוכב נולד מה התוכנית הכי גדולה שהייתה\\יש לכם לקיץ הזה?לנסוע לטבריה עם חברים אבל כמובן שהם מפונקים ולא רוצים לישון על החוף. מה הבגד הכי מוזר\\ הכי יפה\\ הכי ישן\\ הכי מתוק שלכם?מה? אם היה לכם חתול\\כלב איך הייתם קוראים לו?יש לי כלבה ג'ולי,לא יחליף אותה בעד שום הון שבעולם! אתם משחקים סוליטר, או שאני היחידה שמשחקת בזה כשמשעמם?חחחח טאקי??

¥EleVatioN¥

New member
מייייייייייי ../images/Emo129.gif

בני כמה אתם? 16 (וחצי עוד כמה שבועות ^^) מה המזל שלכם? דגים
מאיזה עיר\\מושב\\קיבוץ אתם? אשדוד איזה שוקולד אתם אוהבים: שוקולד חלב או מריר? חלב |חלב| אתם אוכלים קורנפלקס? איזה? לא איזה משחק אתם הכי אוהבים? טומבריידר
לאיזה בוקר אתם הכי אוהבים להתעורר? עם שמים אפורים וגשם
מה יכול לעשות לכם את היום? ליאור אתם משתדלים לזכור לדרוך על רגל ימין כדי לא לקום על רגל שמאל? לא אתם בודקים איזו רגל דורכת על הריצפה ראשונה? לא מה אתם כן בודקים? מה השעה יש לכם מים בברז? נו מה חשבתם?! שיהיה קולה? מתי בפעם האחרונה הייתה לכם הפסקת חשמל? לאזוכרת... בטח ששאבתי תבית וקפץ השלטר מה תמיד אפשר יהיה למצוא אצלכם במקרר? חלב מה תמיד אפשר יהיה למצוא מתחת למיטה שלכם? עוד מיטה מה תמיד נמצא בחדר שלכם? אני?
והמחשב מה תמיד נמצא בתיק שלכם? פלאפון, מפתחות ולפעמים ארנק
כמה מספרים יש לכם בזיכרון של הפלאפון? 96 עדכנתם ת'קידומות של המספרים כבר? לא, של חלק רק אתם אוהבים לבקר בגן החיות? לא כשאתם הולכים לשם, איזו חיה אתם חייבים לבקר? לאדעת, את כולם יש לכם זיכרון טוב? אני חושבת במה זה מתבטא? שאני זוכרת דברים קטנים שקרו איזה סגנון מוסיקה אתם הכי אוהבים? פאנק-רוק מי הלהקה האהובה עליכם? גוד שארלוט, פאנקייק, שייגעצ מתי בפעם האחרונה הייתם בים? שהייתי בקפריסין חודש שעבר בבריכה? גם מתי בפעם האחרונה קראתם ספר באנגלית? מזמן אתם יכולים להמליץ על ספר טוב באנגלית? לא איזה שפות אתם יודעים? עברית, אנגלית (חחחח
), רומנית, למדתי צרפתית הייתם בקבוצת תמיכה? לא למה? ככה יש לכם שעון על היד? כרגע לא, בדרך כלל כה כמה פעמים ביום (בממוצע) אתם מסתכלים על עצמכם במראה?, כל פעם שאני עוברת ליד אחת מה כבר הספקתם לעשות בחופש? כל מיני אתם חושבים שתהיה שביתה ב-1 בספטמבר? נקווה שכה מה יקרה לדעתכם בשנת 2007? לאדעת, יהיה טוב מתי לדעתכם העולם ייחרב? אין לי דעה כזו מה אכלתם היום לארוחת צהריים? ירקות כאלה מבושלים עם אורז ופיתה מתי אתם לועסים מסטיק? כשבא לי איזה אגדה הכי אהבתם כשהייתם קטנים? לאדעת, כלמיני כבר ראיתם את שרק 2? כה...בערך...אבל זה לא היה ממש מובן ולא הייתי מרוכזת בכלל בסרט
כבר הספיקו לפרוץ לכם למחשב? לאיי סי קיו? נקווה שלא מתי בפעם האחרונה עשיתם קניות, ומה קניתם? אע... כנראה שקיבלתי תכרטיס אשראי, קיבלתי שובר לטי אן טי קניתי חולצה ירוקה
משהו מטריד אתכם כרגע? לא...אולי.. לE מה אתם הכי מחכים? לראות את ליאור שוב בתקופה האחרונה אני חולמת חלומות מוזרים ביותר. מה זה אומר? לאדעת מה התוכניות שלכם למחר? איזה יום מחר? באיזה פורומים אתם משתתפים? אנג'לינה ג'ולי, גוד שארלוט, מק 22 מה התוכנית הכי גדולה שהייתה\\יש לכם לקיץ הזה?לפגוש את ליאור
ומפגש מה נסגר עם המפגש?! מה הבגד הכי מוזר\\ הכי יפה\\ הכי ישן\\ הכי מתוק שלכם? הכי מוזר- לאדעת לאחושבת שיש כזה, הכי יפה- כל הבדגים שלי ח ני לא קונה בגדים שנראים לי מכוערים
, הכי ישן- המכנסים הקצרים האלה עם הציורים המטורפים האלה לאדעת איך להסביר (חחחח הבוקסר מאתמול
*אהמ*עגר,אבנר*אהמ*) למען האמת זה של פיג'אמה מלפני מאה שנה
, הכי מתוק- אע חולצה מתמנון שיש עליה תמנון (כמה מפתיע) שהידיים שלו קשורות וכתוב "תן חיבוק" אם היה לכם חתול\\כלב איך הייתם קוראים לו? סולי אתם משחקים סוליטר, או שאני היחידה שמשחקת בזה כשמשעמם? סוליטר רולז! אני תמיד תמיד תמיד חייבת איזה משחק סוליטר פתוח! חחחחח אפילו עכשיו יש לי אחד

לונה..

New member
אהא

בני כמה אתם? 18 מה המזל שלכם? סרטן מאיזה עיר\\מושב\\קיבוץ אתם? פה ושם, זה תלוי במצברוח איזה שוקולד אתם אוהבים: שוקולד חלב או מריר? שוקולד אגוזים אתם אוכלים קורנפלקס? איזה? לא תמיד, כשיוצא אז קלוגס איזה משחק אתם הכי אוהבים? משחק השקט חח לאיזה בוקר אתם הכי אוהבים להתעורר? לבוקר בוקרי כזה? מה יכול לעשות לכם את היום? צחוק אתם משתדלים לזכור לדרוך על רגל ימין כדי לא לקום על רגל שמאל? לא אתם בודקים איזו רגל דורכת על הריצפה ראשונה? לא מה אתם כן בודקים? מה נסגר עם מי שכתב את השאלון הזה? יש לכם מים בברז? נדמה לי שכן מתי בפעם האחרונה הייתה לכם הפסקת חשמל? לפני הרבה זמן מה תמיד אפשר יהיה למצוא אצלכם במקרר? סודה בעע מה תמיד אפשר יהיה למצוא מתחת למיטה שלכם? אבק מה תמיד נמצא בחדר שלכם? מאוורר חח מה תמיד נמצא בתיק שלכם? סיגריות כמה מספרים יש לכם בזיכרון של הפלאפון? לא יודעת, מלאן עדכנתם ת'קידומות של המספרים כבר? לא אתם אוהבים לבקר בגן החיות? כהכהכהכהכהכה כשאתם הולכים לשם, איזו חיה אתם חייבים לבקר? שועליםםם ואריות גררר יש לכם זיכרון טוב? זכרון מעולה... לצערי במה זה מתבטא? במספרי טלפון, מספרים אחרים, אירועים טובים ולא טובים, בהכל.. איזה סגנון מוסיקה אתם הכי אוהבים? כל מה שלא מציק לי באוזן :) מי הלהקה האהובה עליכם? יש מלאן מתי בפעם האחרונה הייתם בים? שלשום בבריכה? מלאן זמן מתי בפעם האחרונה קראתם ספר באנגלית? לפני חצי שנה אתם יכולים להמליץ על ספר טוב באנגלית? קארי של סטיבן קינג איזה שפות אתם יודעים? אנגלית, עברית, יידיש קצת הייתם בקבוצת תמיכה? לא למה? כי לא יצא לי וגם לא היתה סיבה משמעותית? יש לכם שעון על היד? לא כמה פעמים ביום (בממוצע) אתם מסתכלים על עצמכם במראה? אחת, שתיים, חמש.. תלוי חח מה כבר הספקתם לעשות בחופש? הרבה אתם חושבים שתהיה שביתה ב-1 בספטמבר? לי זה כבר לא מזיז
חעחע מה יקרה לדעתכם בשנת 2007? תתחיל השנה השביעית באלף השני? מתי לדעתכם העולם ייחרב? לא יודעת, פחות ממאתיים שנה מה אכלתם היום לארוחת צהריים? שנביץ מתי אתם לועסים מסטיק? כשבא לי? איזה אגדה הכי אהבתם כשהייתם קטנים? החתול במגפיים ובת הים הקטנה חח
כבר ראיתם את שרק 2? לע כבר הספיקו לפרוץ לכם למחשב? לאיי סי קיו? לע מתי בפעם האחרונה עשיתם קניות, ומה קניתם? לא יודעת, תגדירי קניות משהו מטריד אתכם כרגע? כן לE מה אתם הכי מחכים? לסוף, הכל יתחיל משם בעצם בתקופה האחרונה אני חולמת חלומות מוזרים ביותר. מה זה אומר? שמשהו מטריד אותך? דברים מוזרים אולי? מה התוכניות שלכם למחר? לנקות ת'חדר חח באיזה פורומים אתם משתתפים? כלמיני מה התוכנית הכי גדולה שהייתה\\יש לכם לקיץ הזה? לישון מה הבגד הכי מוזר\\ הכי יפה\\ הכי ישן\\ הכי מתוק שלכם? מעיל כזה מהמם שלקח לי שנים לקנות כי בהתחלה לא ידעתי איפה ראיתי אותו ואז חיפשתי וחיפשתי ורבתי עם המוכר ובסוף קניתי. הוא כל כך יפה אם היה לכם חתול\\כלב איך הייתם קוראים לו? יש לי כלבה. אבל אם תהיה לי אני אקרא לה לונה
אתם משחקים סוליטר, או שאני היחידה שמשחקת בזה כשמשעמם? לע, סוליטר זה חביב גרר

limors2

Well-known member
עכשיו משעמם לי...

בני כמה אתם? 18 עוד 3 חודשים... מה המזל שלכם? עקרב מאיזה עיר\\מושב\\קיבוץ אתם? שכונה ג'יפה בי-ם איזה שוקולד אתם אוהבים: שוקולד חלב או מריר? הממ... לבן? אתם אוכלים קורנפלקס? איזה? לפעמים. תלמה. אבל זה תמיד נהיה מעוך ורטוב כזה... איכסה... איזה משחק אתם הכי אוהבים? מקס פיין 2 לאיזה בוקר אתם הכי אוהבים להתעורר? לבוקר בלי בי"ס... ואני חשבתי על זה לפני מי שזאת היתה שכתבה את זה... מה יכול לעשות לכם את היום? המממ לאידעת... אתם משתדלים לזכור לדרוך על רגל ימין כדי לא לקום על רגל שמאל? חחח לא אתם בודקים איזו רגל דורכת על הריצפה ראשונה? רק כשאני עולה או יורדת מדרגות... זה נשאר איתי מאז שהייתי ילדה קטנה ופוסטמה.... מה אתם כן בודקים? אם הפוסטר של אנג'לינה שלי עדיין על התקרה או שהוא נפל... יש לכם מים בברז? כן מתי בפעם האחרונה הייתה לכם הפסקת חשמל? אני לא זוכרת... אני סנילית בטירוף.. מה תמיד אפשר יהיה למצוא אצלכם במקרר? קור? מה תמיד אפשר יהיה למצוא מתחת למיטה שלכם? אבק... המיטה שלי ממש צמודה לרצפה אז אין מקום לשום דבר אחר... אהה דווקא כן- חתיכות סלוטייפ שנופלות מכל הפוסטרים שלי.. מה תמיד נמצא בחדר שלכם? הרבה מאד אבק ופרווה.... מה תמיד נמצא בתיק שלכם? אין לי תיק כמה מספרים יש לכם בזיכרון של הפלאפון? שנייה....96 עדכנתם ת'קידומות של המספרים כבר? מזמן... בלילה לפני שהחליפו תמיספרים.. היה לי משעמם... וגם לפני בערך חודש ראיתי בפלאפון שלי שיש משהו שיעשה לי את זה לבד אז עידכנתי שוב תמיספרים המעודכנים שלי.. אתם אוהבים לבקר בגן החיות? כבר לא.. נמאס לי.. כשאתם הולכים לשם, איזו חיה אתם חייבים לבקר? שימפנזות יש לכם זיכרון טוב? ממש אבל ממש לא!!!! במה זה מתבטא? בהכל!! רק לפעמים אני מצליחה לשחזר סיפורים מטומטמים של אחותי מילה במילה.. וזה בלי להקשיב להם בכלל.. איזה סגנון מוסיקה אתם הכי אוהבים? גלגלצי מי הלהקה האהובה עליכם? אוונסנס כרגע... מתי בפעם האחרונה הייתם בים? לפני פחות משבוע. אבל הייתי בי-ם... בבריכה? לפני בערך חודשיים או משהו... מתי בפעם האחרונה קראתם ספר באנגלית? אני קוראת אחד עכשיו... אתם יכולים להמליץ על ספר טוב באנגלית? יש הרבה אבל אני לא זוכרת כרגע.. למה, מישהו יקרא?? איזה שפות אתם יודעים? עברית, אנגלית, הייתם בקבוצת תמיכה? לא.. אבל הייתי אצל 2 פסיכולוגיות שחירפנתי כי הם עיצבנו אותי... למה? כי יש לי בעיות זה למה... יש לכם שעון על היד? כבר לא כמה פעמים ביום (בממוצע) אתם מסתכלים על עצמכם במראה? לא הרבה... מה כבר הספקתם לעשות בחופש? הרבה מאד טלווזיה, הרבה סרטים שראיתי הרבה פעמיים, קצת ים ונראה לי שזהו... אתם חושבים שתהיה שביתה ב-1 בספטמבר? חחח מה אכפת לי.. אני סיימתי ואתם לא!!! מה יקרה לדעתכם בשנת 2007? יהיו מכוניות מעופפות והעולם ישלט ע"י קופים ארורים!!!! מווהההאאא אוסטין פאוורס... מתי לדעתכם העולם ייחרב? המממ... כשאני ימות!! מה אכלתם היום לארוחת צהריים? איזה צהריים... זה רק 9:17 בבוקר... מתי אתם לועסים מסטיק? תמיד כשאני יוצאת מהבית וסתם כשבא לי... איזה אגדה הכי אהבתם כשהייתם קטנים? לא זוכרת... כבר אמרתי שאני סנילית? כבר ראיתם את שרק 2? כן!! פעמיים בשבוע אחד!! אחלה סרט!!! כבר הספיקו לפרוץ לכם למחשב? לאיי סי קיו? לא שידוע לי... מתי בפעם האחרונה עשיתם קניות, ומה קניתם? ביום שישי שעבר.. קניתי בגדים.. אוף אני שונאת לקנות בגדים.. משהו מטריד אתכם כרגע? לא!! אהה דווקא כן.. לא רוצה להתקע שנה הבאה!!! וואאההה!! למה אתם הכי מחכים? ללכת לצחצח שיניים בתקופה האחרונה אני חולמת חלומות מוזרים ביותר. מה זה אומר? הממ... תקבעי אצלי תור ונדבר על זה.. מה התוכניות שלכם למחר? למחר? אממ... להכין תיק לסימנריון המפגר שאין לי כח אליו!!!!!!!!!! באיזה פורומים אתם משתתפים? אנג'לינה ג'ולי, סוף הדרך, זהות בדויה (לפעמים), רק בישראל ואוף אין לי כח.. תסתכלו בכרטיס שלי!! מאיפה אני זוכרת?! מה התוכנית הכי גדולה שהייתה\\יש לכם לקיץ הזה? אולי אני ילך היום לרכיבה על סוסים.. מה הבגד הכי מוזר\\ הכי יפה\\ הכי ישן\\ הכי מתוק שלכם? אין לי בגדים מתוקים.. מזה הקיטש הזה?! אם היה לכם חתול\\כלב איך הייתם קוראים לו? יש לי כלבה!! ג'קי!! כולם לדרג פה!!! אתם משחקים סוליטר, או שאני היחידה שמשחקת בזה כשמשעמם? היה לי פעם סוליטייר ממש שווה שהייתי משחקת בו שעות.. עכשיו אני משחקת פחות אבל עדיין.. מה, זהו???

Leen TaLL

New member
בא לי..

בני כמה אתם? 18 מה המזל שלכם? אריה..ררר מאיזה עיר\\מושב\\קיבוץ אתם? מרכז איזה שוקולד אתם אוהבים: שוקולד חלב או מריר? מממ בוא נחשוב! ברור חלב:) אתם אוכלים קורנפלקס? איזה? חולת קורנפלקס..כריות וניל..
איזה משחק אתם הכי אוהבים? איזה משחק את הכי אוהבת?! שאני אדע..כדי שנוכל לשחק ביחד..איפ יו נוו וואט איי מין לאיזה בוקר אתם הכי אוהבים להתעורר? לבוקר של 2..3 בצהריים:) מה יכול לעשות לכם את היום? ממ מיליון דברים.. אתם משתדלים לזכור לדרוך על רגל ימין כדי לא לקום על רגל שמאל?חח משתדלת אתם בודקים איזו רגל דורכת על הריצפה ראשונה? לא..אבל נראה לי שיטה מועילה..פסיכולוגית חח מה אתם כן בודקים? אם יהיה שלב שבו יפסיקו השאלות על בדיקות..אלה אם כן את רוצה שאני יעשה לך בדיקה..מקיפה:) יש לכם מים בברז? ממ..פעם אחרונה שבדקתי (והנה שוב בדיקות..זה לא יגמר אם לא תבקשי) מתי בפעם האחרונה הייתה לכם הפסקת חשמל? פעם אחרונה שבדקתי..חח סתם..ממ לפני 3..4 שנים מה תמיד אפשר יהיה למצוא אצלכם במקרר? פעם אחרונה שבדקתי..חח (טוב לא מצחיק כברררר) תמיד אבל תמיד יהיה ביצים..אני לא יודעת למה..אבל הם תמיד שם מה תמיד אפשר יהיה למצוא מתחת למיטה שלכם? פעם אחרונה שבדקתי (חח הייתי חייבת).. תמיד יש שם איזה בגד/גומייה/עטים שלא ראיתי 20 שנה מה תמיד נמצא בחדר שלכם? בגדים זרוקים מה תמיד נמצא בתיק שלכם? פלאפון כמה מספרים יש לכם בזיכרון של הפלאפון? ממ לא דעת..הרבה (יש לי חברים ויש לי חברים..חח בטח "אמא 1",אמא עבודה" "אבא עבודה","אבא 3")..חח כיף לרדת על עצמי עדכנתם ת'קידומות של המספרים כבר? לא..אופסי אתם אוהבים לבקר בגן החיות? כןןן כשאתם הולכים לשם, איזו חיה אתם חייבים לבקר? את הקופים.. יש לכם זיכרון טוב? ממ משתדלת במה זה מתבטא? מותק את הטבעת של היולדת על האצבע אני זוכרת.. איזה סגנון מוסיקה אתם הכי אוהבים? שחורה מי הלהקה האהובה עליכם? אני אוהבת את כווולם מתי בפעם האחרונה הייתם בים? ממ אתמול בבריכה? ממ שבוע מתי בפעם האחרונה קראתם ספר באנגלית? חח ממ 2 עמודים נחשב? אתם יכולים להמליץ על ספר טוב באנגלית? next.. איזה שפות אתם יודעים? עברית, אנגלית,קצת מרוקאית,קצת ספרדית הייתם בקבוצת תמיכה? נראה לי אני אלך אחרי השאלון הזה למה? כי מתחשק לי יש לכם שעון על היד? לא כמה פעמים ביום (בממוצע) אתם מסתכלים על עצמכם במראה? לא סופרת.. מה כבר הספקתם לעשות בחופש? ממ לעבוד..כפר המוזיקה, מסיבות,בלאגנים חח אתם חושבים שתהיה שביתה ב-1 בספטמבר? אני עוד באשלייה שאני ממשיכה ביה"ס ב- לספטמבר..אז שאני אצא מזה אני יגיד לך מה אני חושבת על השביתה מה יקרה לדעתכם בשנת 2007? יגמר השאלון הזההה מתי לדעתכם העולם ייחרב? אחרי שאני יכחד מה אכלתם היום לארוחת צהריים? רגע מה השעה? כבר ארוחת צהריים? עוד לא התאוששתי מהכריות וניל:) מתי אתם לועסים מסטיק? שבא.. איזה אגדה הכי אהבתם כשהייתם קטנים? אהה אין לי כוח לחשוב כבר ראיתם את שרק 2? לא..אבל מאוד מאוד רוצה לראות כבר הספיקו לפרוץ לכם למחשב? לאיי סי קיו? דההה מתי בפעם האחרונה עשיתם קניות, ומה קניתם? אתמול..מכנס משהו מטריד אתכם כרגע? השאלון לא נגמר חח לE מה אתם הכי מחכים? סורי לא מבינה רוסית (חחח צוחקתתת בתקופה האחרונה אני חולמת חלומות מוזרים ביותר. מה זה אומר? שאת צריכה לפתוח ספר של פירוש חלומות..זה מסביר הכל מה התוכניות שלכם למחר? לסיים ת'שאלוןןן (חח סתם כפרה..אחלה שאלון:) באיזה פורומים אתם משתתפים? ממ כרטיס אישי מה התוכנית הכי גדולה שהייתה\\יש לכם לקיץ הזה? סיני (לא גדולה אבל גם משהו) מה הבגד הכי מוזר\\ הכי יפה\\ הכי ישן\\ הכי מתוק שלכם? לכי פתחי ת'ארון..בכיף אם היה לכם חתול\\כלב איך הייתם קוראים לו? חתול-שמיל וכלב- סם אתם משחקים סוליטר, או שאני היחידה שמשחקת בזה כשמשעמם? סוליטר? בכיף בכיף

limors2

Well-known member
המממ... אין לי זמן...

עוד מעט יש סוף הדרך... יותר מאוחר או מחר...

S m e l l y Cat

New member
מיצי../images/Emo108.gif

בני כמה אתם? 14 מה המזל שלכם? קשת מאיזה עיר\\מושב\\קיבוץ אתם? בולבוליצ איזה שוקולד אתם אוהבים: שוקולד חלב או מריר? חלב דה אתם אוכלים קורנפלקס? איזה? כריות וניל איזה משחק אתם הכי אוהבים? של המסנג'רר לאיזה בוקר אתם הכי אוהבים להתעורר? מי מתעורר בבוקר בכלל:p מה יכול לעשות לכם את היום? דברים נחמדים? אתם משתדלים לזכור לדרוך על רגל ימין כדי לא לקום על רגל שמאל? לא חח אתם בודקים איזו רגל דורכת על הריצפה ראשונה?לא מה אתם כן בודקים? אם הציפורניים גדלו:p תרשימה באייסי..כלמיני:p יש לכם מים בברז? יש מים בצנרת. הברז רק מביא אותם!!!!!!!11 עמה מתי בפעם האחרונה הייתה לכם הפסקת חשמל? לאזוכרת מה תמיד אפשר יהיה למצוא אצלכם במקרר? ואי שאלה מקורית חח אמ. ג'ינג'ר:p פוי מה תמיד אפשר יהיה למצוא מתחת למיטה שלכם? כדורים/קוקיות/פקקים/מזלגות/שלטים/גופות/אבק שהחתולה מעיפה לשם מה תמיד נמצא בחדר שלכם? מחשב טלוויזיה מיטה אנדת מה חחח:p מה תמיד נמצא בתיק שלכם? פלאפון כמה מספרים יש לכם בזיכרון של הפלאפון? אוח שניה איפה הוא בכלל. הנה!!!!!!!11111111 רגע. 68 עדכנתם ת'קידומות של המספרים כבר? כה חחח לבד כשהיה לי משעמם. אבל חלק לא כי לא ידעתי מה הקידומת החדשה. ניחא אתם אוהבים לבקר בגן החיות? חחחח מע כשאתם הולכים לשם, איזו חיה אתם חייבים לבקר? מע יש לכם זיכרון טוב? לאדעת במה זה מתבטא? לכי ממני איזה סגנון מוסיקה אתם הכי אוהבים? הרבה מי הלהקה האהובה עליכם? אני אוהבת את כולם!!!!!!!!11111111111 מתי בפעם האחרונה הייתם בים? אתמול בבוקר. נשרפתי בפנים:((((( בבריכה?מזמןןןןןןן פיו מתי בפעם האחרונה קראתם ספר באנגלית? לא לפני הרבה זמן אתם יכולים להמליץ על ספר טוב באנגלית? לאדעת איזה שפות אתם יודעים? את כל השפות בעולם חחהחה אני גאונה!1111111111111111 הייתם בקבוצת תמיכה? לעעעעעעעעעעעעעעעעע למה? עמעעעמעע יש לכם שעון על היד? היה לי אתמול והורדתי ואנלי כח אליו כמה פעמים ביום (בממוצע) אתם מסתכלים על עצמכם במראה? חחחחחחחחחחחחחח מה כבר הספקתם לעשות בחופש? המשמעותי ביותר זה לטוס לחו"ל אתם חושבים שתהיה שביתה ב-1 בספטמבר? לאדעת מה יקרה לדעתכם בשנת 2007? העולם יתפוצץ וכולנו נמות!!!!!!11111111 מתי לדעתכם העולם ייחרב? בשני לשמיני 2007. מה אכלתם היום לארוחת צהריים? זה בוקר לייק הלוווווו ?????? מתי אתם לועסים מסטיק? כשיש לי איזה אגדה הכי אהבתם כשהייתם קטנים? מה אגדה מה כבר ראיתם את שרק 2?כה כבר הספיקו לפרוץ לכם למחשב? לאיי סי קיו? למחשב שהייתי בת איזה 9 חחח מתי בפעם האחרונה עשיתם קניות, ומה קניתם? לאדעת משהו מטריד אתכם כרגע? שמאוד חם לי בפנים וכואב ושורף וסעימה של השמש המזדיינת הזאת למה אתם הכי מחכים? לשני לשמיני 2007!!!! חעעעחעחחעעחחעחעע בתקופה האחרונה אני חולמת חלומות מוזרים ביותר. מה זה אומר? כל החלומות מוזרים יא מטומטמת !!!!!!!11111111111 מה התוכניות שלכם למחר? לישון באיזה פורומים אתם משתתפים? אנג'לינה ג'ולי המורדים וקטנטנות ופינת אור מה התוכנית הכי גדולה שהייתה\\יש לכם לקיץ הזה? אנלי מה הבגד הכי מוזר\\ הכי יפה\\ הכי ישן\\ הכי מתוק שלכם? חחחחחחח אם היה לכם חתול\\כלב איך הייתם קוראים לו? ספארקי ! אתם משחקים סוליטר, או שאני היחידה שמשחקת בזה כשמשעמם? סוליטייר של המסנג'ר כשאפשרי ושלונה לא רוצה[חי] אז סוליטייר מעאפן של ווינדוס ואי זהו איזה קטע לילה טוב

למעלה