One Falling Star
New member
שאלון להעביר תזמן..
(מתוך פורום בנותת.. בנים.. לא להעלב חח) בני כמה אתם? 19 וחצי מה המזל שלכם? קשת מאיזה עיר\\מושב\\קיבוץ אתם? משו במרכז איזה שוקולד אתם אוהבים: שוקולד חלב או מריר? חלב! אתם אוכלים קורנפלקס? איזה? בדיוק עכשיו אוכלת קורנפלקס חח.. סתם רגיל.. הוספתי סוכר האמת איזה משחק אתם הכי אוהבים? ממ... לא ידעת..נגיד שטאקי לאיזה בוקר אתם הכי אוהבים להתעורר? בוקר יום שישי? מה יכול לעשות לכם את היום? שהבנאדם שאני הכי אוהבתיגיד שהוא אוהב אותי יותר מהכל ושהוא רוצה להיות איתי.. או.. שמצאתי איזה משו שרציתי לקנות .. לא ידעת
הראשון נשמע יותר טוב חח אתם משתדלים לזכור לדרוך על רגל ימין כדי לא לקום על רגל שמאל? אתם בודקים איזו רגל דורכת על הריצפה ראשונה? כן חח (גם איזה רגל אני מרימה ראשונה) מה אתם כן בודקים? אמרו.. לא?
יש לכם מים בברז? יאפ מתי בפעם האחרונה הייתה לכם הפסקת חשמל? ממ לא זוכרת.. מה תמיד אפשר יהיה למצוא אצלכם במקרר? יוגורטים... מה תמיד אפשר יהיה למצוא מתחת למיטה שלכם? ארגז מצעים?
מה תמיד נמצא בחדר שלכם? המיטה
מה תמיד נמצא בתיק שלכם? כמעט תמיד-דיסקמן.. פלאפון.. כמה מספרים יש לכם בזיכרון של הפלאפון? *בודקת* 62.. ולא ידעת למה חח עדכנתם ת'קידומות של המספרים כבר? יאפ.. של הרוב אתם אוהבים לבקר בגן החיות? כן.. למה לא
כשאתם הולכים לשם, איזו חיה אתם חייבים לבקר? ממ.. כולם
יש לכם זיכרון טוב? לפעמים במה זה מתבטא? יש לי נטייה לזכור די טוב שיחות שלי עם אנשים איזה סגנון מוסיקה אתם הכי אוהבים? רוק! וישראלי מי הלהקה האהובה עליכם? ממ .. היהודים? מתי בפעם האחרונה הייתם בים? ממ לפני חודש ומשו? בבריכה? בחו"ל לפני כמה שבועות מתי בפעם האחרונה קראתם ספר באנגלית? לפני כמה זמן.. חזרתי קצת על הארי פוטר חח אתם יכולים להמליץ על ספר טוב באנגלית? ממ רק הארי פוטר ה5 בינתיים איזה שפות אתם יודעים? עברית אנגלית רומנית ספרדית הייתם בקבוצת תמיכה? פורום תמיכה אולי
למה? חח.. ככה יש לכם שעון על היד? כרגע לא כמה פעמים ביום (בממוצע) אתם מסתכלים על עצמכם במראה? 5.. (בודקת שאין שאריות מהאוכל בשיניים חח) מה כבר הספקתם לעשות בחופש? לסוע לחו"ל להפגש עם חברים מהפורום.. להקים להקה.. (קצת לפני החופש) ממ להעלות ולוותר על רעיונות תעסוקה חח אתם חושבים שתהיה שביתה ב-1 בספטמבר? לא ידעת.. לא נראה לי מה יקרה לדעתכם בשנת 2007? לא רוצה לחשוב על זה.. יש שיר כזה של דנה ברגר אבל, לא? מתי לדעתכם העולם ייחרב? שכחו מזה מה אכלתם היום לארוחת צהריים? קצת פיתה עם חומוס מתי אתם לועסים מסטיק? לעיתים רחוקות חח איזה אגדה הכי אהבתם כשהייתם קטנים? ממ לא ידעת.. אולי שלגיה..? עליזה בארץ הפלאות? כבר ראיתם את שרק 2?לא כבר הספיקו לפרוץ לכם למחשב? לאיי סי קיו? ככה.. מתי בפעם האחרונה עשיתם קניות, ומה קניתם? לפני כמה ימים.. ו.. לא אומרת משהו מטריד אתכם כרגע?לא במיוחד לE מה אתם הכי מחכים? לא ידעת? בתקופה האחרונה אני חולמת חלומות מוזרים ביותר. מה זה אומר? לא ידעת.. אבל גמלי יש חלומות מוזרים
מה התוכניות שלכם למחר? בטח הולכת לרופאה באיזה פורומים אתם משתתפים? אנג'לינה.. קומונת אנג'לינה חח.. קוטמונת תלתלים.. ועוד איזה פורום או 2 ככה קלות מה התוכנית הכי גדולה שהייתה\\יש לכם לקיץ הזה? לסוע לחו"ל כנראה מה הבגד הכי מוזר\\ הכי יפה\\ הכי ישן\\ הכי מתוק שלכם? הג'ינס עם הפייה שלי שאני אוהבת.. אם היה לכם חתול\\כלב איך הייתם קוראים לו? יש לי כלב.. וקוראים לו ג'וני
אתם משחקים סוליטר, או שאני היחידה שמשחקת בזה כשמשעמם? לפעמים חח
(מתוך פורום בנותת.. בנים.. לא להעלב חח) בני כמה אתם? 19 וחצי מה המזל שלכם? קשת מאיזה עיר\\מושב\\קיבוץ אתם? משו במרכז איזה שוקולד אתם אוהבים: שוקולד חלב או מריר? חלב! אתם אוכלים קורנפלקס? איזה? בדיוק עכשיו אוכלת קורנפלקס חח.. סתם רגיל.. הוספתי סוכר האמת איזה משחק אתם הכי אוהבים? ממ... לא ידעת..נגיד שטאקי לאיזה בוקר אתם הכי אוהבים להתעורר? בוקר יום שישי? מה יכול לעשות לכם את היום? שהבנאדם שאני הכי אוהבתיגיד שהוא אוהב אותי יותר מהכל ושהוא רוצה להיות איתי.. או.. שמצאתי איזה משו שרציתי לקנות .. לא ידעת