שאלון לגבי מקובלות

ש י ו ש1

New member
עונהנה D:

מה שמך? בן כמה את/ה? האם את מגדיר עצמך כמקובל?בערך איך זה מתבטא?שיש לי חברים DD: האם אתה מגדיר את עצמך כפריק/ ערס/ פאקצה?הכל בעירבוביאדה מה אתה אומר על אותם סטיגמות?דוגרי אי אפשר להגיד שאין..זה נכון ותחיו עם זה האם אחרים מגדירים אותך בתור אחת מהסטיגמות?אח שלי - פריקית S: איזה סגנון מוזיקה אתה שומע?הכל חוץ ממזרחית איכ האם אתה חושב שיש קשר בין מוזיקה למקובלות?לא האם אתה חושב שיש קשר לסגנון מוזיקה למה שאתה?כן באיזה סגנון לבוש אה מתלבש?אין משו קבוע האם אתה חושב שיש קשר בין לבוש למקובלות?לא האם אתה חושב שיש קשר לסגנון לבוש למה שאתה?כן ספר תכונות שאתה אוהב בעצמך?יש לי רק את השפתיים שאני אוהבת.. וזהו..ושאני נחמדה רק למי שנחמד אליי.אנלא נגררת או משו ספר תכונות שאחרים אוהבים בך?לא יודעת |:

einkid

New member
עונה..

מה שמך? עינב בן כמה את/ה? 13 האם את מגדיר עצמך כמקובל? לא יודעת.. איך זה מתבטא? לא יודעת.. האם אתה מגדיר את עצמך כפריק/ ערס/ פאקצה? לא
אני מיוחדת במיני
מה אתה אומר על אותם סטיגמות? רק סטיגמות. לא שמה על זה. האם אחרים מגדירים אותך בתור אחת מהסטיגמות? אולי איזה סגנון מוזיקה אתה שומע? כל מיני האם אתה חושב שיש קשר בין מוזיקה למקובלות? לא.. האם אתה חושב שיש קשר לסגנון מוזיקה למה שאתה? לא.. באיזה סגנון לבוש אה מתלבש? ספורטיבי כזה.. זרוק.. מה שיוצא מהארון ראשון האם אתה חושב שיש קשר בין לבוש למקובלות? יכול להיות. לא אצלי האם אתה חושב שיש קשר לסגנון לבוש למה שאתה? כן ספר תכונות שאתה אוהב בעצמך? כל מיני.. ספר תכונות שאחרים אוהבים בך? לא יודעת..

מקובלות ../images/Emo108.gif../images/Emo120.gif

מה שמך? נגה בן כמה את/ה? 17 האם את מגדיר עצמך כמקובל? אממ בערך.. בתיכון זה דיי לא נכון ההגדרה הזאת של מקובל כי כולם בחבורות.. אבל אם מתעקשים אז אפשר להגיד שכן איך זה מתבטא? אמרתי לכם שזה קצת לא נכון להגיד.. אבל להיות סבבה עם כל השכבה, להביא לכולם נשיקות בהפסקות, לשבת לדבר עם כולם.. חברים וזה.. האם אתה מגדיר את עצמך כפריק/ ערס/ פאקצה? אני לא מגדירה את עצמי, הרבה אנשים מגדירים אותי פריקית, אני לא מגדירה את עצמי כלום. מה אתה אומר על אותם סטיגמות? סטיגמות זה מטופש. האם אחרים מגדירים אותך בתור אחת מהסטיגמות? כע איזה סגנון מוזיקה אתה שומע? רוק על כל סוגיו וישראלי, ובכללי קצת מכל דבר האם אתה חושב שיש קשר בין מוזיקה למקובלות? לאדעת.. יש מצב האם אתה חושב שיש קשר לסגנון מוזיקה למה שאתה? אממ כן ברור שיש קשר, מוזיקה היא בעיקר כלי להבעה עצמית, ואתה תתחבר למוזיקה שמביעה את מה שאתה באיזה סגנון לבוש אה מתלבש? רגיל האם אתה חושב שיש קשר בין לבוש למקובלות? כן האם אתה חושב שיש קשר לסגנון לבוש למה שאתה? בערך.. בנאדם בוחר לעצמו את הלבוש, אז הלבוש מבטא את האני הפנימי שלו ספר תכונות שאתה אוהב בעצמך? אממ לאדעת.. ספונטניות, קלילות, חברותיות ספר תכונות שאחרים אוהבים בך? חחח לא שאלתי אותם מעולם

shaharrr53

New member
מקובלות.

מה שמך?שחר בן כמה את/ה?עוד מעט 14 האם את מגדיר עצמך כמקובל?לא יודע איך זה מתבטא?גם האם אתה מגדיר את עצמך כפריק/ ערס/ פאקצה?לא|מתנשא| מה אתה אומר על אותם סטיגמות?שיש באמת כאלה
האם אחרים מגדירים אותך בתור אחת מהסטיגמות?לפעמים,אבל זה בצחוק
איזה סגנון מוזיקה אתה שומע?רוק,מה שהרבה בשכבה לא שומעים
האם אתה חושב שיש קשר בין מוזיקה למקובלות?אהא האם אתה חושב שיש קשר לסגנון מוזיקה למה שאתה?לפעמים באיזה סגנון לבוש אה מתלבש?רגיל,לא של הערסים
האם אתה חושב שיש קשר בין לבוש למקובלות?נראה לי האם אתה חושב שיש קשר לסגנון לבוש למה שאתה?גם ספר תכונות שאתה אוהב בעצמך?אממ...אדיב? ספר תכונות שאחרים אוהבים בך?לא יודע

Daria Strummer

New member
עונה ../images/Emo182.gif

מה שמך? דריה. בן כמה את/ה? עוד 3 ימים 17. האם את מגדיר עצמך כמקובל? לא. איך זה מתבטא? אממ... אין לי הרבה חברים, ואף אחד לא ממש שם לב אליי בביה''ס. האם אתה מגדיר את עצמך כפריק/ ערס/ פאקצה? לא. מה אתה אומר על אותם סטיגמות? שזה די טיפשי לסווג אנשים ככה. האם אחרים מגדירים אותך בתור אחת מהסטיגמות? לא שידוע לי. איזה סגנון מוזיקה אתה שומע? כל מיני - כמעט כל סוגי הרוק, ניו-וייב, פאנק, פוסט-פאנק, בלוז, אולדיז,אייטיז וכו'. האם אתה חושב שיש קשר בין מוזיקה למקובלות? יכול להיות. באופן כללי בשכבה שלי לכל "קבוצה" יש את הלהקות שכולם שם שומעים. האם אתה חושב שיש קשר לסגנון מוזיקה למה שאתה? אני חושבת שלא, אבל מן הסתם אנשים ששומעים רק פופ לא יכולים להיות עמוקים מדי ואנשים ששומעים רק רוק אולי מנסים ליצור לעצמם מין תדמית "קשוחה" כזו. זה עניין מורכב. באיזה סגנון לבוש אה מתלבש? מה שבא לי, האמת. יום אחד אני יכולה לבוא כולי בשחור, וביום שלמחרת בחצאית מיני - לפי מצב הרוח. האם אתה חושב שיש קשר בין לבוש למקובלות? לא ממש. האם אתה חושב שיש קשר לסגנון לבוש למה שאתה? לא. ממש לא. ספר תכונות שאתה אוהב בעצמך? שקטה, משתדלת לעזור לאנשים. ספר תכונות שאחרים אוהבים בך? אין לי מושג, אי אפשר לדעת משהו כזה.

דנטל

New member
מקובלות

מה שמך? דנה בן כמה את/ה? 34, אבל אענה על מה שהיה בבית ספר האם את מגדיר עצמך כמקובל? יחסית איך זה מתבטא? יש לי הרבה חברים ומזמינים אותי לכל מקום שכולם הולכים האם אתה מגדיר את עצמך כפריק/ערס/פאקצה? לא, הייתי רוקיסטית מה אתה אומר על אותם סטיגמות? לפעמים מוצדקות האם אחרים מגדירים אותך בתור אחת מהסטיגמות? לא יודעת כמה סטיגמות כבר היו על רוקיסטים, שאנחנו לובשים שחור? זה היה נכון. שאנחנו שומעים ת'ראש מטאל? גם זה היה נכון. המבוגרים חשבו שרוקיסטים שייכים לכת השטן ועושים סמים - זה לא היה נכון. איזה סגנון מוזיקה אתה שומע? שמעתי אז ת'ראש מטאל האם אתה חושב שיש קשר בין מוזיקה למקובלות? לרוב לא האם אתה חושב שיש קשר לסגנון מוזיקה למה שאתה? תלוי כמה הבן אדם מושפע, אבל גם אצל הלא מושפעים זה בתכלס כן משפיע בקטנה באיזה סגנון לבוש אתה מתלבש? הייתי לובשת שחור וחולצות עם הדפסים של להקות ת'ראש מטאל וז'קט עור עם מלא ריצ'רצ'ים (שמישהו גנב לי לפני שנה
) האם אתה חושב שיש קשר בין לבוש למקובלות? לפעמים האם אתה חושב שיש קשר לסגנון לבוש למה שאתה? יותר למה שהיית רוצה להיות, וונאבי, פחות למה שאתה באמת ספר תכונות שאתה אוהב בעצמך? ילדותית, ספונטנית, חריגה בדעות ובהתנהגות ספר תכונות שאחרים אוהבים בך? כנות, ישירות, אמינות, מוזרות

Nataly B

New member
מקובלות

מה שמך? נטלי בן כמה את/ה? 16 האם את מגדיר עצמך כמקובל? אין את זה כבר בתיכון... אני עם החברים שלי. איך זה מתבטא? כולנו תמיד ביחד ואין מישהו "מקובל" יותר מהאחר. האם אתה מגדיר את עצמך כפריק/ ערס/ פאקצה? לא מה אתה אומר על אותם סטיגמות? פה זה תלוי. (חפירה רצינית יש לי בנושא הזה). האם אחרים מגדירים אותך בתור אחת מהסטיגמות? לא איזה סגנון מוזיקה אתה שומע? צ'יל אאוט ופופ האם אתה חושב שיש קשר בין מוזיקה למקובלות? לא. יש את הקטע שאם אתה "ערס" אתה לא מושע רוק כי זה לא "מגניב". אבל אני חושבת שזה ממש דפוק. האם אתה חושב שיש קשר לסגנון מוזיקה למה שאתה? כן באיזה סגנון לבוש אתה מתלבש? רגיל? האם אתה חושב שיש קשר בין לבוש למקובלות? בעקרון כן. וזה לאו דווקא משהו טוב. האם אתה חושב שיש קשר לסגנון לבוש למה שאתה? כן ספר תכונות שאתה אוהב בעצמך? שקטה, עומדת על שלי, ספונטנית. ספר תכונות שאחרים אוהבים בך? אין לי מושג. אנשים בדרך כלל אומרים שאני יודעת להקשיב.

TALTerror

New member
סופר סלב OMG

מה שמך? טל בן כמה את/ה? 15 האם את מגדיר עצמך כמקובל? כן איך זה מתבטא? בזה שיש לי ת הבגדים ביי פאררררר הכי שויים בבית ספר ולייק כולם רוצים להיות אני ולייק כולם חברים שלי ואני מושי מושלם?!?!?!?!?! כאילו דההההההההה. לא הא... מקובלות זה הדבר הכי טפשי בארץ ואני לא צריך מיליון חברים בשביל שאני אוכל להגדיר את עצמי "מקובל"... האם אתה מגדיר את עצמך כפריק/ ערס/ פאקצה? לא מה אתה אומר על אותם סטיגמות? כלום האם אחרים מגדירים אותך בתור אחת מהסטיגמות? כן איזה סגנון מוזיקה אתה שומע? כל מה שנשמע לי טוב? האם אתה חושב שיש קשר בין מוזיקה למקובלות? מה זה החרא הזה האם אתה חושב שיש קשר לסגנון מוזיקה למה שאתה? כן באיזה סגנון לבוש אה מתלבש? כמו של בריטני שנת 1995... -.- האם אתה חושב שיש קשר בין לבוש למקובלות? דיי כבר האם אתה חושב שיש קשר לסגנון לבוש למה שאתה? כן ספר תכונות שאתה אוהב בעצמך? הכלל ספר תכונות שאחרים אוהבים בך? הכלל מקובלות זה דבר טיפשי <:

חחחחחחח

מה שמך?ניב בן כמה את/ה?עוד מעט 15 האם את מגדיר עצמך כמקובל?חח כבר אין אצלנו מקובלות וכאלה יש חבורות ושלנו הכי גדולה בשכבה אז יש מצב איך זה מתבטא?ששששששששששששששששששששששששש האם אתה מגדיר את עצמך כפריק/ ערס/ פאקצה?לע מה אתה אומר על אותם סטיגמות?שהם נכונות חח האם אחרים מגדירים אותך בתור אחת מהסטיגמות?ממ לא נראלי איזה סגנון מוזיקה אתה שומע?הכל חוץ ממזרחית ודכאון האם אתה חושב שיש קשר בין מוזיקה למקובלות?ממ יש מצביישן האם אתה חושב שיש קשר לסגנון מוזיקה למה שאתה?כן באיזה סגנון לבוש אה מתלבש?לא יודע האם אתה חושב שיש קשר בין לבוש למקובלות?כן האם אתה חושב שיש קשר לסגנון לבוש למה שאתה?כן ספר תכונות שאתה אוהב בעצמך?~ ספר תכונות שאחרים אוהבים בך?~

Rain must fall

New member
חחח.. |מקובלות|

מה שמך? שרית. בן כמה את/ה? 14. האם את מגדיר עצמך כמקובל? האמת שאין אצלנו את זה ממש, אבל כן. איך זה מתבטא? יש לי הרבה חברים, אמ. כן. האם אתה מגדיר את עצמך כפריק/ ערס/ פאקצה? לא. מה אתה אומר על אותם סטיגמות? טמטום מוחלט. האם אחרים מגדירים אותך בתור אחת מהסטיגמות? לא. לפעמים פריקית, אבל מי שם. איזה סגנון מוזיקה אתה שומע? רוק ישן, בלוז, ג'אז, קלאסית! O: האם אתה חושב שיש קשר בין מוזיקה למקובלות? לא. האם אתה חושב שיש קשר לסגנון מוזיקה למה שאתה? כן, קצת. באיזה סגנון לבוש אה מתלבש? רגיל. האם אתה חושב שיש קשר בין לבוש למקובלות? אם קיימת הסטיגמה הזו, אז כן. האם אתה חושב שיש קשר לסגנון לבוש למה שאתה? כן בהחלט. ספר תכונות שאתה אוהב בעצמך? כנה, רומנטית, מתחשבת, רגישה לאחרים, נותנת מעצמי. ספר תכונות שאחרים אוהבים בך? גם. וגם החוש הומור.

זה מעצבן ממש ../images/Emo210.gif../images/Emo28.gif

מה שמך? מאיה בן כמה את/ה? 13 האם את מגדיר עצמך כמקובל? לא מגדירה את עצמי איך זה מתבטא? האם אתה מגדיר את עצמך כפריק/ ערס/ פאקצה? לא מגדירה את עצמי. או אחרים. מה אתה אומר על אותם סטיגמות? שהן מטומטמות ומעליבות. האם אחרים מגדירים אותך בתור אחת מהסטיגמות? כן
. למרות שבזמן האחרון הפסקתי לשים על זה איזה סגנון מוזיקה אתה שומע? רוק, פאנק, פאנק רוק, פופאנק האם אתה חושב שיש קשר בין מוזיקה למקובלות? תגדירו את ה'מקובלות' הזו. האם אתה חושב שיש קשר לסגנון מוזיקה למה שאתה? ברור, מוזיקה זה חלק ממני באיזה סגנון לבוש אה מתלבש? סגנון מאייתי. כוסאמא של כל ההגדרות האלה. ג'ינס ניטים אולסטאר גולגלות וכפפות חצי שחורות האם אתה חושב שיש קשר בין לבוש למקובלות? >>>>>>><<<<<<< האם אתה חושב שיש קשר לסגנון לבוש למה שאתה? לא ממש ספר תכונות שאתה אוהב בעצמך? לא יודעת ספר תכונות שאחרים אוהבים בך? לא יודעת

../images/Emo216.gif../images/Emo71.gifמקובלות.

מה שמך? נוגה בן כמה את/ה? 14 האם את מגדיר עצמך כמקובל? לא >>" איך זה מתבטא? האם אתה מגדיר את עצמך כפריק/ ערס/ פאקצה? לא מה אתה אומר על אותם סטיגמות? זה חרא של דבר, אבל זה חלק מהחיים. האם אחרים מגדירים אותך בתור אחת מהסטיגמות? לא נראלי. איזה סגנון מוזיקה אתה שומע? כל מיני.. האם אתה חושב שיש קשר בין מוזיקה למקובלות? לא האם אתה חושב שיש קשר לסגנון מוזיקה למה שאתה? כן באיזה סגנון לבוש אה מתלבש? רגיל ><" האם אתה חושב שיש קשר בין לבוש למקובלות? לא האם אתה חושב שיש קשר לסגנון לבוש למה שאתה? לא ספר תכונות שאתה אוהב בעצמך? לא יודעת ><" ספר תכונות שאחרים אוהבים בך? ^

אספיר85

New member
טרילילי../images/Emo54.gif

מה שמך? סתיו בן כמה את/ה? 15 האם את מגדיר עצמך כמקובל? לא ממש איך זה מתבטא?הרבה אנשים מוצאים אותי בן אדם מתאים לרדת עליו. אבל אני לרוב לוקחת את זה בהומור האם אתה מגדיר את עצמך כפריק/ ערס/ פאקצה? מישהי מוזרה. אני בקושי עם שחור, אז קשה להגדיר אותי פריקית. אני סתם סתומהXD מה אתה אומר על אותם סטיגמות? שלרוב הן מאוד מתאימות. ערסים ופרחות זה באמת משהו קיים, אלו אנשים שכל הדברים האלה מאייפנים אותם בלי כמעט שום הבדל ביניהם. בקשר לפריקים... טוב זאת הצורה של הערסים להגיד שהם לא אוהבים סטיגמות. האם אחרים מגדירים אותך בתור אחת מהסטיגמות? פעם היו, עכשיו כבר לא. איזה סגנון מוזיקה אתה שומע? רוק האם אתה חושב שיש קשר בין מוזיקה למקובלות? לא האם אתה חושב שיש קשר לסגנון מוזיקה למה שאתה? כן באיזה סגנון לבוש אה מתלבש? מה שיוצא אני מרוצה. משמע- מה שטוב לי ונראה עלי יפה, אני אקח. האם אתה חושב שיש קשר בין לבוש למקובלות? כן האם אתה חושב שיש קשר לסגנון לבוש למה שאתה? כן ספר תכונות שאתה אוהב בעצמך? אויש כואב לי הראש. ספר תכונות שאחרים אוהבים בך? שאני מצחיקה ושנונה

fireyes

New member
מרכבות סתומות הולכות ומתגלגלות

מה שמך?איזבל בן כמה את/ה?16 וחודש האם את מגדיר עצמך כמקובל?לא ממש מזיז לי. נראה לי... איך זה מתבטא?לא יודעת.. לא מתעסקת בזה. יש לי את החברים שלי, שזה מספיק לי האם אתה מגדיר את עצמך כפריק/ ערס/ פאקצה?שום דבר. מה אתה אומר על אותם סטיגמות?אותן* וסתם דבילי לחלק אנשים לסוגים האם אחרים מגדירים אותך בתור אחת מהסטיגמות?לא נראלי איזה סגנון מוזיקה אתה שומע?סופט רוק, רוק ישראלי, פאנק פה ושם. אבל לא מטאל:S האם אתה חושב שיש קשר בין מוזיקה למקובלות?אולי האם אתה חושב שיש קשר לסגנון מוזיקה למה שאתה?לא ממש באיזה סגנון לבוש אה מתלבש?נוח ונורמלי האם אתה חושב שיש קשר בין לבוש למקובלות?כן האם אתה חושב שיש קשר לסגנון לבוש למה שאתה?כן ספר תכונות שאתה אוהב בעצמך?סקרנות וכנות ספר תכונות שאחרים אוהבים בך?^^

mad eye rejy

New member
הממ..גמאני

מה שמך?-רוני בן כמה את/ה?-14 האם את מגדיר עצמך כמקובל?-בבצפר?לא כל כך איך זה מתבטא?-יש לי המון חברות מחוץ למסגרת בצפר אבל..אני לא מוזמנת למסיבות של השכבה וזה האם אתה מגדיר את עצמך כפריק/ ערס/ פאקצה?-אני לא מגדירה את עצמי מה אתה אומר על אותם סטיגמות?-אני שונאת אותן האם אחרים מגדירים אותך בתור אחת מהסטיגמות?-כן..מגדירים אותי כ "כוסית/חנונית" איזה סגנון מוזיקה אתה שומע?-רוק בעיקר האם אתה חושב שיש קשר בין מוזיקה למקובלות?-ממש לא האם אתה חושב שיש קשר לסגנון מוזיקה למה שאתה?-אולי... באיזה סגנון לבוש אה מתלבש?-הממ..זה תלוי במצברוחי האם אתה חושב שיש קשר בין לבוש למקובלות?-אולי טיפה האם אתה חושב שיש קשר לסגנון לבוש למה שאתה?קצת..זה אומר שאני טיפוס שאוהבת להראות את הציצים שלהXD ספר תכונות שאתה אוהב בעצמך?-חכמה,נדיבה,חברותית,תומכת,נאמנה ספר תכונות שאחרים אוהבים בך?-נדיבה,חברותית,תומכת,נאמנה,מצחיקה,מושחתת(XD)

למעלה