שאלון לבננות

שאלון לבננות

יאייי שאלון בנות! חלק לא מעניין שם: שם משפחה: גיל: חלק מעניין...(אתן אמורות לענות על הבן זוג האידיאלי לדעתכן...) גבוה ממך: נמוך ממך: יש לו גשר: מתלבש סטייליסטי: מתלבש בסיגנון רחוב: מתלבש גותי: עיניים כחולות: עיניים ירוקות: עיניים בצבע דבש: עיניים חומות: שותה אלכוהול: מרכיב משקפיים: עוסק בספורט: מחייך הרבה: מתקשר רק כדי להגיד היי: מחמיא לך: מגלח את הרגליים שלו: עונד תכשיטים: שיער פנים (זקן,שפם): מחייך כשאת נכנסנת לחדר: שיער חום: שיער שחור: שיער בלונדיני: שיער ג'ינג'י: איפור: יכול להצחיק אותך בכל רגע נתון: נאמן: מנגן בגיטרה: בתופים: שר: שרירים: רזה מאוד\דקיק\שחיף: מצייר יפה: לא אוכל בשר: שיער ארוך: חרמן:

וכמובן שאני עונה

יאייי שאלון בנות! חלק לא מעניין שם:תם שם משפחה:ממ גיל:18 (סתם לא 18 אבל זה כיף לכתוב 18) חלק מעניין...(אתן אמורות לענות על הבן זוג האידיאלי לדעתכן...) גבוה ממך:כן נמוך ממך:וואו לא נראה לי שיש מישהו יותר נמוך ממני יש לו גשר:לא מתלבש סטייליסטי:מתלבש יפה זה טוב מתלבש בסיגנון רחוב:לא מתלבש גותי:לא עיניים כחולות:נחמד עיניים ירוקות:לא אוהבת עיניים בצבע דבש:סבבה עיניים חומות:סבבה שותה אלכוהול:ברור! וגם לפני שהוא נוהג!!!!!!!!! מרכיב משקפיים:לא מפריע עוסק בספורט:בקטנה מחייך הרבה:כן מתקשר רק כדי להגיד היי:פעם ב...לא אוהבת מתקרצצים מחמיא לך:כן מגלח את הרגליים שלו:יאללה ביי עונד תכשיטים:טבעת זה סקסי שיער פנים (זקן,שפם):לא! בנים... זה לא יפה. מחייך כשאת נכנסנת לחדר:תמיד שיער חום:אוהבת שיער שחור:אוהבתת שיער בלונדיני:נחמד שיער ג'ינג'י:רק אם השיער על הראש שלו ג'ינג'י ולא כל השיער בגוף (כגון הריסים, גבות, זיפים...) איפור:יאללה ביי ביי יכול להצחיק אותך בכל רגע נתון:חייב נאמן:איזו שאלה מנגן בגיטרה:לא עושה לי את זה בתופים:גם לא שר:אם הוא לא מזייף...אם כן אז רק במקלחת שרירים:אחחח רזה מאוד\דקיק\שחיף:לא מצייר יפה:לא אכפת לי לא אוכל בשר:רצוי שיער ארוך:בד"כ מושכים לי את העין אבל בסוף מתברר שהשיער זה הדבר היחידי שיש להם בראש.. חרמן:כמובן

Karin917

New member
...

שם:קארין שם משפחה:- גיל:25 חלק מעניין...(אתן אמורות לענות על הבן זוג האידיאלי לדעתכן...) גבוה ממך: כן נמוך ממך: ממש לא יש לו גשר:לא מתלבש סטייליסטי:לא מתלבש בסיגנון רחוב:לא מתלבש גותי:אפשרי עיניים כחולות:לא עיניים ירוקות:כן עיניים בצבע דבש:כן עיניים חומות:כן שותה אלכוהול:לא משנה לי מרכיב משקפיים:כנ"ל עוסק בספורט:רצוי מחייך הרבה:כן מתקשר רק כדי להגיד היי:לא יודעת מחמיא לך:כן מגלח את הרגליים שלו:ממש לא עונד תכשיטים:לא שיער פנים (זקן,שפם):לא מחייך כשאת נכנסנת לחדר:כן שיער חום:כן שיער שחור:כן! שיער בלונדיני:לא שיער ג'ינג'י:כן איפור:לא יכול להצחיק אותך בכל רגע נתון:כןן נאמן:כן מנגן בגיטרה:כן בתופים:כן שר:כן שרירים:קצת רזה מאוד\דקיק\שחיף:לא מצייר יפה:לא כזה חשוב.. לא אוכל בשר:לא שיער ארוך:כן חרמן:כן

דללה

New member
בננה ../images/Emo3.gif

יאייי שאלון בנות! חלק לא מעניין שם: שני שם משפחה: דלל גיל: עוד חודש וחצי 18 חלק מעניין...(אתן אמורות לענות על הבן זוג האידיאלי לדעתכן...) גבוה ממך: כן נמוך ממך: לא יש לו גשר: לא מתלבש סטייליסטי: לא משנה מתלבש בסיגנון רחוב: לא משנה מתלבש גותי: לא עיניים כחולות:
עיניים ירוקות:
עיניים בצבע דבש:
עיניים חומות: אפשרי
שותה אלכוהול: כמה שפחות מרכיב משקפיים: לא משנה עוסק בספורט: כן מחייך הרבה: כן מתקשר רק כדי להגיד היי: כן
מחמיא לך: כן מגלח את הרגליים שלו: לא משנה.. עונד תכשיטים: לא משנה שיער פנים (זקן,שפם): לא! מחייך כשאת נכנסנת לחדר: כן
שיער חום: לא משנה שיער שחור:לא משנה שיער בלונדיני:לא משנה שיער ג'ינג'י: לא משנה איפור: לא יכול להצחיק אותך בכל רגע נתון: כן נאמן: כן מנגן בגיטרה: כן
בתופים: לא שר: כן
שרירים:כן רזה מאוד\דקיק\שחיף: לא מאוד מצייר יפה: כן לא אוכל בשר: לא שיער ארוך: אפשרי
חרמן: במידה..

devilz

New member
צהוב שכזה../images/Emo3.gif

חלק לא מעניין שם: ליז שם משפחה: בוגורד גיל: 17 חלק מעניין...(אתן אמורות לענות על הבן זוג האידיאלי לדעתכן...) גבוה ממך: כן... נמוך ממך: לא בהגזמה.. (מילא אני גמדה
) יש לו גשר: לא... מתלבש סטייליסטי: ... לא מתלבש בסיגנון רחוב: תלוי איזה רחוב
מתלבש גותי: חח רצוי שלא עיניים כחולות: .. לא.. בעצם תלוי בכחול עיניים ירוקות:
עיניים בצבע דבש: שולט עיניים חומות: חחח עוד יותר שולט
שותה אלכוהול: .... חח.. ממ.. לפעמים זה טוב
מרכיב משקפיים:.. מספיק אני עיוורת לא? עוסק בספורט: לא יזיק... מחייך הרבה: HELL YE! מתקשר רק כדי להגיד היי: חח.. לא להגזים... מחמיא לך: .... זה תמיד טוב... מגלח את הרגליים שלו: ..... שיהיה עונד תכשיטים: תגדירו תכשיטים שיער פנים (זקן,שפם): פאק לא... (סוויטי... תפנים...) מחייך כשאת נכנסנת לחדר: חח.. איך שבא לו... שיער חום: הולך שיער שחור: הולך שיער בלונדיני: לא ממש הולך שיער ג'ינג'י: חח.. ג'ינג'ים
איפור: אימו קידז... דמ... יכול להצחיק אותך בכל רגע נתון: זה טוב
נאמן: מן הסתם... מנגן בגיטרה:
בתופים: שיהיה לו בכיף שר:... במקלחת... (גם את זה תפנים סוויטי...) שרירים: תמיד טוב... רזה מאוד\דקיק\שחיף: ממ לא ממש מצייר יפה: שיהיה לו בכיף לא אוכל בשר: שיהנה שיער ארוך:
(ררר צבא ארור..) חרמן:
לגמרי

אפרת 88

New member
אוהבת בננות ../images/Emo6.gif

שם: אפרת שם משפחה:ש גיל:18 עוד 9 חלק מעניין...(אתן אמורות לענות על הבן זוג האידיאלי לדעתכן...) גבוה ממך:עדיףף
נמוך ממך:עדיף יש לו גשר:
מתלבש סטייליסטי: שיתלבש בטעם ולא זרוק מתלבש בסיגנון רחוב:
מתלבש גותי:לאא עיניים כחולות:
עיניים ירוקות:
עיניים בצבע דבש:
עיניים חומות:
שותה אלכוהול:כה, אבל במידה!! מרכיב משקפיים:
עוסק בספורט:עדיף מחייך הרבה:
מתקשר רק כדי להגיד היי:כה,אבל במידה מחמיא לך:
במידה ולא על כל דבר מגלח את הרגליים שלו:לאאאאא
עונד תכשיטים:שונאת עונדי תכשיטים
שיער פנים (זקן,שפם):
מחייך כשאת נכנסנת לחדר:ברור
שיער חום:
שיער שחור:
שיער בלונדיני:נחמד שיער ג'ינג'י:לא לא ולא
אני ג'ינג'ית וזה מספיק איפור:
יכול להצחיק אותך בכל רגע נתון:
נאמן:ברור מנגן בגיטרה:לא משנה לי בתופים:לא משנה לי שר:העיקר שלא יזייף חח שרירים:
רזה מאוד\דקיק\שחיף:
מצייר יפה:לא משנה לי לא אוכל בשר:לא משנה לי שיער ארוך:לא אוהבת בנים עם שיער ארוך חרמן:ברורר, אבל רק עלי

../images/Emo187.gif

חלק לא מעניין שם: דנית שם משפחה: גיל: 17 חלק מעניין...(אתן אמורות לענות על הבן זוג האידיאלי לדעתכן...) גבוה ממך: כן נמוך ממך: לא יש לו גשר: לא מתלבש סטייליסטי: כן מתלבש בסיגנון רחוב: לא מתלבש גותי: לא עיניים כחולות: כן עיניים ירוקות: אחד מהשניים עיניים בצבע דבש: טוב נו אחד מהשלוש עיניים חומות: האמת שלא כזה משנה לי שותה אלכוהול: כשצריך מרכיב משקפיים: לא עוסק בספורט: כן מחייך הרבה:כן מתקשר רק כדי להגיד היי: כן =) מחמיא לך: כן מגלח את הרגליים שלו: לא עונד תכשיטים: מממ צמיד אחד מגניב כזה ביד זה בסדר.. שיער פנים (זקן,שפם): זיפים מחייך כשאת נכנסנת לחדר: ברור שיער חום: לא משנה לי שיער שחור: לא משנה לי שיער בלונדיני: לא משנה לי שיער ג'ינג'י: בחיים לא! איפור: לא יכול להצחיק אותך בכל רגע נתון: כן נאמן: כן מנגן בגיטרה: שיהיה בתופים: שיהיה שר: לא שרירים: בהחלט רזה מאוד\דקיק\שחיף: איכ לא מצייר יפה: לא משנה לא אוכל בשר: חס ושלום, משפחה ארגנטינאית ולא אוכל בשר זה לא שידוך טוב.. שיער ארוך: אממממ רק בלונדיני חרמן: לא

עוונה../images/Emo9.gif

חלק לא מעניין שם:רעות שם משפחה: לא מעניין גיל:17 ויומיים חחחחחח חלק מעניין...(אתן אמורות לענות על הבן זוג האידיאלי לדעתכן...) גבוה ממך: כן... אבל לא הרבה... נמוך ממך: ממש לא יש לו גשר: עדיפות שלא מתלבש סטייליסטי: תלוי כמה מתלבש בסיגנון רחוב:כן מתלבש גותי:לא עיניים כחולות:
+ עיניים ירוקות:
++ עיניים בצבע דבש:
עיניים חומות:
שותה אלכוהול:ממש לא מרכיב משקפיים: לא משנה עוסק בספורט: תלוי כמה... לא אוהבת את כל השרירנים האלה כמו אלי אנה... אבל שמירה למען גוף חטוב בוודאי
מחייך הרבה: כן
מתקשר רק כדי להגיד היי:כן מחמיא לך:כמובן מגלח את הרגליים שלו: אווי לא
עונד תכשיטים:כנ"ל
אלא אם כן סתם שרשרת שיער פנים (זקן,שפם):אווי לא מחייך כשאת נכנסנת לחדר:שיהיה לו בכיף
שיער חום: סבבה לגמרי שיער שחור:גם סבבה לגמרי שיער בלונדיני:גם סבבה לגמרי חחחחחח שיער ג'ינג'י:אם הוא ניראה טוב אז זה גם סבבה
איפור:לאאא יכול להצחיק אותך בכל רגע נתון: כן
נאמן:כן מנגן בגיטרה:לא חובה אבל אפשרי בתופים:לא חחחחחח חור בראש שר:שישיר.... שרירים:לא יותר מידי רזה מאוד\דקיק\שחיף: לאאא מצייר יפה:אם כיף לו.... לא אוכל בשר: שלא יאכל שיער ארוך:אוווייייייי ממש לאאאא!! חרמן:במידה חחחחחח

../images/Emo2.gif בננה עונה

חלק לא מעניין שם: נעמה שם משפחה: זה משנה? גיל: עוד חודשיים וחצי 18 חלק מעניין...(אתן אמורות לענות על הבן זוג האידיאלי לדעתכן...) גבוה ממך: לא בהרבה נמוך ממך: לא.... אני כל הזמן על פלטפורמות יש לו גשר: לא... מתלבש סטייליסטי/מתלבש בסיגנון רחוב/מתלבש גותי: לא אכפת לי. שיתלבש איך שבא לו עיניים כחולות/עיניים ירוקות/עיניים בצבע דבש/עיניים חומות: לא משנה לי שותה אלכוהול: כן(אבל במידה) מרכיב משקפיים: עדיף שלא עוסק בספורט: חובה מחייך הרבה: ברור מתקשר רק כדי להגיד היי: אבל לא כל שתי דקות מחמיא לך: כן... מגלח את הרגליים שלו:
עונד תכשיטים: פירסינגים וכאלה?... כן שיער פנים (זקן,שפם): אולי איזה זקן קטן ומעוצב מחייך כשאת נכנסנת לחדר:
שיער חום: כן שיער שחור: כן שיער בלונדיני: לא.... שיער ג'ינג'י: לא! איפור:
יכול להצחיק אותך בכל רגע נתון: זה לא יהיה פשוט... נאמן: כן מנגן בגיטרה/בתופים/שר: שינגן/שישיר. בכיף שלו שרירים: שלא יהיה מנופח מהם רזה מאוד\דקיק\שחיף: עדיף שאני לא ארגיש לו את העצמות... מצייר יפה: כדי שייציר אותי?... לא אוכל בשר: להפך... שיער ארוך:
חרמן: אני מעדיפה לקרוא לזה בשם ראש כחול. וכן

Netuuu

New member
חדשה פה :]

שם: נטע שם משפחה: :) גיל: 18 עוד חודש חלק מעניין...(אתן אמורות לענות על הבן זוג האידיאלי לדעתכן...) גבוה ממך: כן!!! נמוך ממך: לא יש לו גשר: לא מתלבש סטייליסטי: לא מתלבש בסיגנון רחוב: כה :] מתלבש גותי: לא עיניים כחולות: לא משנה עיניים ירוקות: כנ"ל עיניים בצבע דבש: כנ"ל עיניים חומות:כנ"ל חח שותה אלכוהול: לא אכפת לי, אם זה רק במסיבות וכאלה מרכיב משקפיים: אפשר :] עוסק בספורט: יאפ מחייך הרבה: כההה מתקשר רק כדי להגיד היי: אוי כן :] מחמיא לך: כן, אבל אל יותר מדיי, אני מתפדחת חח מגלח את הרגליים שלו: לא עונד תכשיטים: אפשר, אבל לא בהגזמה שיער פנים (זקן,שפם): לא.. אבל זיפים זה גרר מחייך כשאת נכנסנת לחדר: כן :] שיער חום: כן שיער שחור: כן שיער בלונדיני: חביב שיער ג'ינג'י: לא איפור: לא! יכול להצחיק אותך בכל רגע נתון: כן.. אבל ברגעים רציניים שידע להיות רציני. נאמן: כן מנגן בגיטרה: כן! בתופים: אוחחח ככככןןןןן שר: הכי! שרירים: לא בהגזמה... רזה מאוד\דקיק\שחיף: לא מצייר יפה: אפש :] לא אוכל בשר: לא משנה לי שיער ארוך: לא חרמן: כן!

עונה../images/Emo13.gif

שם:רינת שם משפחה::| גיל:17 חלק מעניין...(אתן אמורות לענות על הבן זוג האידיאלי לדעתכן...) גבוה ממך:כן מטר 72
נמוך ממך:לאא בעע יש לו גשר:לא מתלבש סטייליסטי:חח כן מתלבש בסיגנון רחוב:לא מתלבש גותי:לא עיניים כחולות:לא עיניים ירוקות:כןן
עיניים בצבע דבש:כןן עיניים חומות:לא שותה אלכוהול:כן מרכיב משקפיים:כן אני אוהבת חננות עוסק בספורט:למה לא? מחייך הרבה:כן מתקשר רק כדי להגיד היי:אממ כן מחמיא לך:צריך להחמיא הרבה מגלח את הרגליים שלו:לא עונד תכשיטים:לא שיער פנים (זקן,שפם):זיפים גררר מחייך כשאת נכנסנת לחדר:חובה עליו שיער חום:אממ נגיד שיער שחור:חובה שיער בלונדיני:אממ לא שיער ג'ינג'י:כנ"ל איפור:לא יכול להצחיק אותך בכל רגע נתון:חייב נאמן:ברור מנגן בגיטרה:לא אתנגד בתופים:לא שר:לא אתנגד שרירים:כןן רזה מאוד\דקיק\שחיף:לא מצייר יפה:אממ שיהיה לא אוכל בשר:לא שיער ארוך:לא חרמן:שיהיה אבל בטעם

H i L a L u S

New member
../images/Emo138.gif

שם:הילה גיל:עוד חודשים 18:) חלק מעניין...(אתן אמורות לענות על הבן זוג האידיאלי לדעתכן...) גבוה ממך:יאפ נמוך ממך:אני לא מסוגלת ללכת עם בן נמוך:\ יש לו גשר:לא מתלבש סטייליסטי:שיתלבש נורמלי:) מתלבש בסיגנון רחוב:^^ מתלבש גותי: עיניים כחולות:כן עיניים ירוקות:כן עיניים בצבע דבש:כן עיניים חומות:כן שותה אלכוהול:לא בהגזמה מרכיב משקפיים:לא משנה:) עוסק בספורט:מממ..אפשרי מחייך הרבה:המון! מתקשר רק כדי להגיד היי:חמודדדד:) מחמיא לך:אם בא לו,בכיף[: מגלח את הרגליים שלו:לא עונד תכשיטים:לא שיער פנים (זקן,שפם):זיפים זה בא בטובבבב מחייך כשאת נכנסנת לחדר:תמיד:) שיער חום:כן שיער שחור:כן שיער בלונדיני:כן שיער ג'ינג'י:כן איפור:לא יכול להצחיק אותך בכל רגע נתון:יאפ נאמן:כן מנגן בגיטרה:רצוי:) בתופים:אם בא לו שר:רק במקלחת
שרירים:אני לא אתנגד
רזה מאוד\דקיק\שחיף:לא לא ולא מצייר יפה:לא חשוב לא אוכל בשר:לא חשוב שיער ארוך:מוכנה עד הכתפיים:) חרמן:מעדיפה שלא.

למעלה