שאלון לבוקר!!!

מזושש

New member
חחחחחחחח יש לך בעיה רצחחחח בן אדםם1

מה עובר עליך!? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שפכת אותי עכשיו באמא!! מה ניהיה?? שב"כ ?! תוכנית בידור?! איפה אתה חי!? עזובב הכל, לא בא לך בטוב לענות מבינה...מקבלת..אבל מה זה הפיצול הזה!? חחחחחחח אחרי כל מה שאתה אומר אתה מתחיל לענות מהשאלון... יהיה טוב! מקווה תמיד לטוב. אחלה יום...! זזתי לי:) מזושש

עונה ../images/Emo3.gif

קצת בכללי שם: חן פירסינג: אין קעקועים: היו גובה: 1.84 מידת נעליים: 46 צבע שיער: שחור אחים/אחיות: אחות אחת בת כמה את נראית:בן 20 משקפיים?אין גשר? אין עבר פלילי: ... שפות:יודע מספר שפות הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם?שיש לי זיכרון רחב הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם?שיש לי פתיל קצר האם... את/ה דלוקה על מישהו:כן את/ה רוצה לגור במקום אחר: מאוד! את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את/ה רוצה עוד פירסינג: לא את/ה אוהבת רכבות הרים:כן את/ה הייתם בחו"ל:כן בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים:נגד להרוג אנשים: נגד!!! עישון אצל בני עשרהנגד!!: נסיעה במכונית אחרי ששתיתנגד!: מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואליםבעד!: האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן: אי פעם שיקרת: לא אי פעם נעצרת: לא ,אבל עצרתי כמה פעמים... היית מאוהבת: מלא נשבר לך הלב: כן!!! שברת לבבות: לא השם שלך הופיע בעיתון לא: התחרטת על דברים שעשיתכן: דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: מחשב ממתק: קרמבו וניל~! סרט מצויר: לא זוכר קורנפלקס: קוקומן:p מסטיק: תות צבע: כחול יום בשבוע:שבת היום הכי לא מועדףשני: תכשיט: אין חורף\קיץ: חורף בחדר: את המחשב האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני ראה אותך בוכה:לא זוכר הלכת איתו לסרט: לא הלכתי שנים לסרט צעק עליך: אמא שלח לך מכתב:הצבא האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה?כן ,ביריקה שלוש פעמים אחרי שרואים חתול שחור אהבה ממבט ראשון?כן חיים שאחרי המוות?לא יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו?לא האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?כן הופעת בציבור בפיג'מה?לא בכית בסרט? לא היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות?כן נכשלת במקצוע?כן הורידו אותך כיתה?לא הקפיצו אותך כיתה?הלוואי רצית להיות המין השני? לא דברים אהובים שיר אהוב:תומר חן -כמו אהבה ראשונה אוכל אהוב:שניצל~! תוכנית אהובה:השמינייה ספורט אהוב:כדורגל תחביב:לעצב תמונות זמר/זמרת/להקה אהובים: משה פרץ עיתון אהוב:ידיעות אחרונות -מוסף ספורט וסתם מה השעה עכשיו?14:04 תפוח או בננה?תפוח כחול או אדום?כחול סתיו או אביב?אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה?לאכול איזה ארוחה אחרונה אכלת?בוקר תיכון או אוניברסיטה? תיכון ,שנה אחרונה אתה משועמם/ת?לפעמים רעש אחרון ששמעת?אזעקה של מכונית ריח האחרון שהרחת?עשן איזה רינגטון יש לך בפלאפון?liquid love מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו?כן יש ,אבל לא תדעו!

mik mikk

New member
עונה

קצת בכללי שם: מיכל פירסינג: אין קעקועים:אין גובה: 1.75 מידת נעליים:40 צבע שיער: שטני אחים/אחיות: 2 אחים אחות 1 בת כמה את נראית: 21 משקפיים? אין גשר? היה =\ עבר פלילי: לא תודה שפות: עיברית אנגלית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? הכל הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם את הנרקיססיסטיות האם... את/ה דלוקה על מישהו: אפשר להגיד את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא ! את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: הכי לא! את/ה רוצה עוד פירסינג: אין לי את/ה אוהבת רכבות הרים:בטח ! את/ה הייתם בחו"ל:כן בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: נגדד זה לא עובד מניסיון להרוג אנשים: ללא עישון אצל בני עשרה:אפשרי נסיעה במכונית אחרי ששתית:הי לא ! מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:אצל אחרים כן! האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן:כן בכיתי... על בן! אי פעם שיקרת: נו מה איפה אתם חיים.? אי פעם נעצרת: כן כמה פעמים... היית מאוהבת:2 נשבר לך הלב:פעמיים=\ שברת לבבות: טיפה השם שלך הופיע בעיתון:כן התחרטת על דברים שעשית:כן דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: מזוש נחשב? ממתק: חמוץ מתוק דוריטוס=] סרט מצויר: מלך האריות קורנפלקס: כריות מסטיק: אבטיח ! צבע: ירוק יום בשבוע:שישי היום הכי לא מועדף: אין כזה יום תכשיט:שעון חורף\קיץ: נו מה ? קיץ בחדר: בית משוגעים האיש האחרון ש.. ישן במיטה שלך: בן ראה אותך בוכה רונית הלכת איתו לסרט: יפית צעק עליך: אבא =\ שלח לך מכתב:שימרית האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה?לא איפה אהבה ממבט ראשון?רק ממבט ראשון חיים שאחרי המוות?יש מצב אני יחזור אליכם עם זה.. יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? סתם יום נאחס האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? רק מתי שהתכוונתי הופעת בציבור בפיג'מה?בטח בכית בסרט? כן ארמגדון היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? כן נכשלת במקצוע? כמוכולם הורידו אותך כיתה?לא הקפיצו אותך כיתה? ממש לא רצית להיות המין השני? חשבתי על זה דברים אהובים שיר אהוב:יש באמת יותר מידי אוכל אהוב: הכל תוכנית אהובה:OC ספורט אהוב:ספיינייג תחביב:לשיר זמר/זמרת/להקה אהובים:סינרגיה ארוסמית וכל סצנת ההיפ הופ לשמה עיתון אהוב:ידיעות וסתם מה השעה עכשיו?ארבע ורבע תפוח או בננה?תלוי בדודה כחול או אדום?אדום סתיו או אביב?אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? משהו עם מזי .. איזה ארוחה אחרונה אכלת?אממ טוסט =] תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת?אם אני פה אז כנראה.. רעש אחרון ששמעת? סינרגיה ריח האחרון שהרחת?בושם של ... איזה רינגטון יש לך בפלאפון?טולולו טולולו טולולולולן מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו?בן=\

טוב....אבל רק בשבילך...

שם: דדי פירסינג: בגלגל של הכיסא קעקועים: של כל מי שאי פעם ישבה לי על הברכיים עד שמישהי תגיד לי להפסיק גובה: בעמידה 174...בכיסא- בגובה הנכון... מידת נעליים 42 צבע שיער שטיני (מה זה בכלל המילה הזו מישהו חשב פעם?) אחיות 3- (כן אני כמו סינדרלה) בן כמה נראה? נתנו לי 26...היה גם פעם שנתנו 14 משקפיים? לא אבל בקרוב גשר? לא אבל לא עבר פלילי? לא אבל אולי בקרוב... שפות: עברית אנגלית ספרדית כמה מילים בצרפתית וכמה קללות ברוסית...בקיצור כמו כולם הכי אוהב בעצמי? את הייחוד שלי הכי שונא בעצמי? לא לעמוד בסטנדרטים של עצמי דלוק על מישהי? לא...אבל חושב על מישהי כן. מה שמדליק אותי הוא אקשן ולא מילים ולכן אני לא מתאהב סתם רוצה לגור ב...בינת ג'בל...סתם. לונדון, פריז או סתם תל אביב יהיה נחמד. מאמין באהבה וירטואלית? תסתכלי בבקשה בתשובה שלפני הקודמת. בקיצור- ממש ממש ממש ממש לא (וזה היה בקיצור) רק אם היא מתממשת (כלומר נפגשים מתחתנים ועושים כמה ילדים על הדרך) עוד פירסינג? יש לי מספיק ברזל בחיים רכבות הרים? בוודאי! ואני גם אוכל שלושה המבורגרים ברצף תוך כדי.. חו"ל? הייתי בפריז וגם ברומא ולונדון ובניו יורק ובאורלנדו מיאמי מדריד ברצלונה סאראגוסה ולנסיה ליסבון ויאדוליד רודוס....אני חושב שעניתי על השאלה, לא? מערכת יחסים רחוקה? אם היא מכוערת עדיף ככה לא? סתם...מעדיף קירבה באופן כללי להרוג אנשים? חבל, אחרי זה יושבים בתא מבודד רואים ערוץ ויוה ואוכלים פירה כל יום עישון אצל בני עשרה? אם זה חומר טוב למא לא? חוץ מזה גם אם אני אגיד שאסור מה זה יעזור? נסיעה אחרי שתיה? עשיתי את זה בעבר וזה לא מומלץ בכלל. מערכות יחסים הומו לסביות? כל עוד זה לא התחת שלי תעשו מה שבא לכם בכיתי על בת? לא שזכור לי. בדרך כלל אני צוחק על בנות בכיתי על בן? עזבי, סיפור ארוך. ..... סתם. לא. האם שיקרתי? אם אני אגיד לא, זה יהיה עוד שקר נעצרתי? כן, עליתי בטעות על מסטיק, סיפור מההפטרה לנקות את זה הייתי מאוהב איזה חמש פעמים, בערך נשבר הלב? היה פעם חשש לסדק. זהו. שברתי? נראה לי שכן אבל קנו חדש.... השם שלי מופיע כל יום שישי בעיתון כי אני מופיע ב"שבלול" ב 24:45 בשישי (וסליחה על הפרסומת הסמויה) התחרטתי? המון פעמים.... למשל על זה שהצבעתי לג'קו מילה בת 4 אותיות: ישבן (היה יכול להיות גם אהבה אבל את זה את כתבת...) ממתק? סומסומית...סתם. טעמי או באונטי (אני עתיק. אז מה?) סרט מצוייר: מי הפליל את רוג'ר רביט קורנפלקס לא אכלתי מזמן...בפעם האחרונה שאכלתי קורנפלקס וילמה פלינסטון הייתה בחיים מסטיק? בזוקה (אחחח איזה שנונים החבר'ה שם) צבע: כחול ואדום, ירקרק יום בשבוע: סופשבוע יום לא מועדף: מוצ"ש ויום שני תכשיט: אזמרגד (יש מצב שאני לא מבין בתכשיטים הא...) האיש האחרון שישן במיטה? חסוי האיש האחרון שראה אותי בוכה? איזה 50 איש בסדנה ב 2001 הלכתי לסרט? עם מישהי שקוראים לה...(זה היה ל"בוראט") וכמו בכל שאלון טוב....המשך יבוא!

בזמן שהרצפה תתיבש מהספונג'ה.נענה..

קצת בכללי שם: מאי פירסינג: לא קעקועים: לא גובה: 168ס"מ מידת נעליים: 38-39 צבע שיער: שחור במקור...עושה צבע חום עם גוונים. אחים/אחיות: אחות 1.. בת כמה את נראית: תלוי מתי..יש רגעים שאני נראת בת 18...ויש כאלה שאני נראת בגיל שלי. משקפיים? יש... גשר? לא היה ולא יהיה..יש לי שיניים מושלמות
עבר פלילי: חס וחלילה.. שפות: עברית,אנגלית,פלמית,ספרדית<<ברמת שפת אם...ומבינה קצת רוסית,צרפתית וגרוזינית. הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם?את התמימות שלי. הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם?את התמימות שלי. האם... את/ה דלוקה על מישהו: כן את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את/ה רוצה עוד פירסינג: לאאאאאאאא את/ה אוהבת רכבות הרים:כןןןןןןןן...הבעיה היא שהן לא מפחידות אותי
...צריך לנסוע לחו"ל..רק שם יש רכבות שוות. את/ה הייתם בחו"ל:ברור!9 שנים לא מספיק?ועוד כמה טיולים מסביב
בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: נגד...לפחות אם אני מעורבת במערכת יחסים הזאת..אולי לאחרים זה עובד. להרוג אנשים: נגד...גם אם מישהו רצח מישהו אחר..עדיף לתת לו לחיות ביסורים..ושימות מהכאב של עצמו. עישון אצל בני עשרה: נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: מכירה 2 הומואים..הם נחמדים מאוד..אבל ברעיון הכללי..נגד.. האם את\ה... אי פעם בכית על בת: לא אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: אממ..פעם 1... נשבר לך הלב: כן שברת לבבות: כן השם שלך הופיע בעיתון: לא התחרטת על דברים שעשית:כן דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: ממתק: כל ממתק מתקבל... סרט מצויר: סינדרלה
קורנפלקס: טריקס מסטיק: MUST צבע: לבן יום בשבוע: חמישי היום הכי לא מועדף: ראשון תכשיט: עגילים חורף\קיץ: חורףףףףףףף בחדר: של מאי האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אחיין שלי ראה אותך בוכה: החבר שלי הלכת איתו לסרט: מישהו שיצאתי איתו לפני כחודש וחצי צעק עליך: לא צועקים עלי שלח לך מכתב:בנק אוצר החייל
האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה?לא ממש..אבל מהרגל:חתול שחור,לעבור מתחת לסולם,ארונות פתוחים..ונעליים הפוכות אהבה ממבט ראשון?לא חיים שאחרי המוות?כן יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו?לא האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?כן הופעת בציבור בפיג'מה?כן בכית בסרט? כןן היית על במה? חחח..ברור חשבת שאת\ה הולך למות?כן..פעמיים..וניצלתי.
נכשלת במקצוע?חחח...אממ..כישלון זה לא אני... הורידו אותך כיתה?לא הקפיצו אותך כיתה?כן רצית להיות המין השני? לאאאאאאאאא דברים אהובים שיר אהוב:ALL OUT OF LOVE....מלנכוליה...ויש עוד כמה.. אוכל אהוב:אוכלת הכל. תוכנית אהובה:חברים ספורט אהוב:ריצה..ולאחרונה נהנת מהליכות בים גם. תחביב:לצייר..אבל אני לא מציירת טוב כמו פעם כבר.. זמר/זמרת/להקה אהובים:אין עיתון אהוב:ידיעות אחרונות.. וסתם מה השעה עכשיו? 15:09 תפוח או בננה?תפוח כחול או אדום?אדום סתיו או אביב?אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה?ממשיכה לנקות ת'בית איזה ארוחה אחרונה אכלת?לחם עם גבינה לבנה מעודנת 5% תיכון או אוניברסיטה? אונ' אתה משועמם/ת?לא כרגע רעש אחרון ששמעת? של המעבד מזון של אמא שלי..(מכינה אוכל לשישי) ריח האחרון שהרחת?של לבנדר על הכרית שלי
איזה רינגטון יש לך בפלאפון?SEX IN THE CITY מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו?דודי יאללה..חזרנו לספונג'הההההההה

המשך...

האיש האחרון שצעק עליי: כולם. איזה מעצבן אני. לא רק זה, גם אני צועק על עצמי. שלח לי מכתב: איזו אישה ממשרד הבריאות. בשורות טובות דווקא. וימותו הקנאים מאמין ב: תהילים, תפילין, הקב"ה, לא מחליף כיסא ביום של משחק חשוב, ואם בא חתול שחור- הוא כנראה רעב, אז אני מלטף אותו, כי אין לי שום דבר לתת לו באותו רגע. אהבה ממבט ראשון? הכי טוב, מה גם שלצערי לחלק גדול מהאנשים אין סבלנות למבט שני (חוץ מזה סתם תכנית מעצבנת בערוץ 1) חיים שאחרי המוות? איזה רב חשוב שהלכתי אליו אמר שבגלגול הזה הייתי אמור לצאת חמור או פרה. בכל הרצינות. אז במקום חמור או פרה יצאתי עם עגלה שזה מין צחוקים של הקב"ה. יום שישי ה13? בעיקרון לא מאמין, והעמוד חשמל הזה שנפל עליי זה שטויות. אמרתי "אני אוהב אותך" והתכוונתי. העניין שבימינו אנשים מפחדים לאהוב. הופעתי בפיג'מה? לא. אבל אני אוכל סביח. זה הדבר הכי טוב שיצא אי פעם מהעיראקים. בכית בסרט? לא. אבל יש רגעים מרגשים. כשמורגן פרימן זכה באוסקר משנה על "מיליון דולר בייבי" הזלתי דמעה כי כל כך הגיע לו. הייתי על במה??? לייק, הלוווווווווווווווווווווווווווו? אני כל החיים שלי על במה...אבל אם את רוצה תשובה טכנית מדובר ביום שישי לפני שבוע בקריית חיים. והערב, כן, זה קורה שוב ב"שבלול" 24:45 ...(סליחה שוב) חשבתי שאני הולך למות כשהאקסית שלי התיישבה....עזבי, לא כאן. האמת שהייתה פעם שכמעט נדרסתי ע"י משאית והיא נעצרה ממש לפני שהיא עולה עליי (לצערם של הרבה רמת שרונים...) נכשלתי בתורת הצליל בבי"ס רימון. ואם את לא יודעת מה זה את בסדר גמור. לא הורידו אותי כיתה אבל הייתי צריך לקחת קורסים וסמסטרים שוב באותו נושא עם מורים אחרים, ועברתי, מה שמלמד שאני לא אשם, אלא הקודמים לא יודעים ללמד.... הקפיצו אותי ישר לכיתה ב' אחרי שקראתי חוברת של פלייבוי בלי ניקוד (סתם, היה ניקוד.) (סתם. באמת קפצתי כיתה) רציתי להיות המין השני? אולי לרגע, כשהבנתי כמה סקס אתן משיגות ובאיזו קלות, אבל ברגע הבא ירדתי מזה כשהבנתי עם מי אתן עושות את זה (איתנו) שיר אהוב? יש מלא. אהבתי בזמנו שירים של א-הא ובכלל שנות השמונים ("מאמא" של ג'נסיס), מהתשעים one של U2 וeverything for free ומהישראלים עתיד מתוק של משינה, אין קץ לילדות של פורטיס שהיה לי הזכות לבצע, ומן הסתם גם חלק לא מבוטל מהשירים בתקליט שאני אוציא בקרוב (סליחה על הפרסומת פעם שלישית) אוכל אהוב: חצילים (אל תגמרי את הכל בהמה. סתם. אני אקנה לי ולך את החצילים של כל העולם) כמו כן דגים תפו"א בשר ומתוקים וכל מה שאני יודע לבשל תכנית אהובה: מבט לכסף בערוץ 1...נראה לך... משחק מכור, תכניות בישול וספורט, סיינפלד, ואולי לפעמים השיר שלנו (אבל לא יותר מפעמיים ביום) ספורט: כדורגל כדורסל וטניס תחביב: בישול, סודוקו קשה (מהכי קשים) , שחמט, לא להתקשר לבחורות
זמרמרת להקה? יותר מכפי שאני יכול לציין פה עיתון: פעם זה היה "פילון" (בלי קשר למשיכה שלי לפילות אנושיות) השעה עכשיו רבע לחמש. תשאלי בעוד שעה זה יהיה רבע לשש. וליומולדת נקנה לך שעון קיר בננה או תפוח? בננה. ראית פעם מישהו מחליק על קליפת תפוח? כחול או אדום? עדיפות לכחול אבל גם אדום סבבה סתיו או אביב? אביב (סתיו זו סתם עונה שלא יודעת מה היא רוצה מעצמה...פעם שלכת, פעם גשם, פעם שמש) אחרי שאני מסיים? לבדוק מה שלום התבשיל שהתחלתי ארוחה? לא ממש, יותר קרואסון שוקולד יבש (ככה זה בחזרות)\ תיכון או אוניברסיטה? תיכון! (לפרופסורים לא נעים לשים כרית על הכיסא) אני משועמם? מה את חושבת? רעש אחרון? שיפוצים ברחוב שלי. אני מרגיש בעוצר כמו מבוקש של החמאס ריח אחרון שהרחת? מתבקשת פה איזו בדיחה ממש נמוכה, אבל מדובר דווקא על התבשיל המפורסם ממקודם רינגטון? ואלס הדקה של שופן. ושימותו הקנאים למה שלא תגידי "אני רוצה חיבוקי-בוקי..." ובכן, זכית גם בחיבוק וגם בטרמפ על הסקייטבורד

זה כי משעמם =)

קצת בכללי שם: שולה ביטון
פירסינג: באוזן חחחח קעקועים: נהה גובה: 1.72 מידת נעליים:39 צבע שיער: חום כהה אחים/אחיות: 2 בת כמה את נראית: 21 ככה משקפיים? כה גשר? איכ לא בחיים לא היה ולא יהיה עבר פלילי: כה פנ'צרים וקטטות שפות: עברית אנגלית בקטנה ורוסית בקטנה הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? שפתיים ועיניים הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? שומן =) האם... את/ה דלוקה על מישהו : לא כרגע את/ה רוצה לגור במקום אחר: כה את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: יש מצב את/ה רוצה עוד פירסינג: לא את/ה אוהבת רכבות הרים: מאודדד את/ה הייתם בחו"ל: כה בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: נחמד לא מומלץ להרוג אנשים: תלוי את מי עישון אצל בני עשרה: זה טוב מצד אחד מצד שני סתם חרא נסיעה במכונית אחרי ששתית: לא לא ולא מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: תאמינו לי צריך להעריך אותם מצדיעה להם האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כה אי פעם בכית על בן: כה אי פעם שיקרת: כה אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: 3 נראה לי נשבר לך הלב: כה שברת לבבות: לא יודעת נראה לי השם שלך הופיע בעיתון: שלי שלי? לא התחרטת על דברים שעשית:כה דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: אממ...4 אותיות.. זדיין =) ממתק: שוקולד סרט מצויר: בובספוג קורנפלקס: קוקומן מסטיק: מנטה של אורביט הירוק צבע: כחול יום בשבוע:שישי היום הכי לא מועדף: ראשון תכשיט: עגילים /צמידים חורף\קיץ: קיץ בחדר: מיטה האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אממ..אחי ראה אותך בוכה: אחותי הלכת איתו לסרט: חברים שלי צעק עליך: הצ'מן שלי שלח לך מכתב: אממ...הויזה =) האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? אנערףףףףף מאמינה אהבה ממבט ראשון?כה חיים שאחרי המוות? לא יודעת נראה לי שכן יש חיים יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? כה האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?כה הופעת בציבור בפיג'מה?ירדתי למטה וחברים שלי סחבו אותי לסיבוב חח בכית בסרט? כה היית על במה? כה חשבת שאת\ה הולך למות? כה נכשלת במקצוע?כה הורידו אותך כיתה?לא הקפיצו אותך כיתה?לא רצית להיות המין השני?כה דברים אהובים שיר אהוב: מכה אפורה אוכל אהוב: מקדונלדסססססס תוכנית אהובה: חברים ספורט אהוב: כדורסל תחביב: מחשב מחשב מחשב זמר/זמרת/להקה אהובים: אווווו מזרחית אומר הכל עיתון אהוב: ידיעות אחרונות וסתם מה השעה עכשיו? 15:25 תפוח או בננה? תפוח ירוק כחול או אדום?כחול סתיו או אביב?אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? להשתין איזה ארוחה אחרונה אכלת?בוקר תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת?כה רעש אחרון ששמעת? של המקלדת ריח האחרון שהרחת? בושם שלי עדיין מריחה מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? לצ'מן צ'לייייי אגב מור את זונעעעעעעעעעעעעעעע =)

אחות קטנה קחי תשובות מאחיך הסקסי

קצת בכללי שם: אביתר פירסינג: אין קעקועים: מתחיל לעשות תראשון מחר גובה: 175 מידת נעליים: 44 צבע שיער: חום כהה אחים/אחיות: אח גדול ושתי אחיות קטנות בת כמה את נראית: 30 משקפיים? לא גשר? לא עבר פלילי: קצת שפות: אנגלית עיברית ומרוקאית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? שאני נחמד הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? שאני נוקם אני נוקם באכזריות ואני לא יכול לשלוט בזה האם... את/ה דלוקה על מישהו: מאוהב יותר מאשר דלוק את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את/ה רוצה עוד פירסינג: לא כי אין לי את/ה אוהבת רכבות הרים: כן את/ה הייתם בחו"ל: לא בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: בעד להרוג אנשים: בעד עישון אצל בני עשרה: נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: לא נגד האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן: מה אני הומו? אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לספור כמה פעמים? כמה פעמים... היית מאוהבת: פעמיים נשבר לך הלב: פעם אחת שברת לבבות: לא רוצה לדעת השם שלך הופיע בעיתון: פעמיים התחרטת על דברים שעשית: הרבה מאד דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: שקסי ממתק: טורטית סרט מצויר: לוני טונס קורנפלקס: ציפי מסטיק: בזוקה צבע: שחור יום בשבוע: שלישי היום הכי לא מועדף: ראשון תכשיט: טבעת חורף\קיץ: חורף בחדר: גיטרה האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אהממ אהממ המפקדת מהטירונות אהממ ראה אותך בוכה: חני הלכת איתו לסרט: חני צעק עליך: חני שלח לך מכתב: פולי האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? לא מאמין אהבה ממבט ראשון? כן חיים שאחרי המוות? לא יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? לא האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? כן בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? כן נכשלת במקצוע? כן הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? כן דברים אהובים שיר אהוב: אלייך אוכל אהוב: צ'יפס תוכנית אהובה: ג'ואי ספורט אהוב: כדורסל תחביב: מוזיקה זמר/זמרת/להקה אהובים: אוריל לוין עיתון אהוב: בלייזר וסתם מה השעה עכשיו? 3 ו20 תפוח או בננה? בננה כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? להשלים שעות שינה לכל השבוע איזה ארוחה אחרונה אכלת? חזה עוף תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת? לא ממש רעש אחרון ששמעת? את האייסי ריח האחרון שהרחת? של אחותי הקטנה והחמודה איזה רינגטון יש לך בפלאפון? LAYLA מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? הייתי אומר שלך מור מתוקה שלי אבל צר לי זאת אהבת חיי היחידה שגרה לה שם שם רחוק רחוק קצת לייד סג'רה

למעלה