בזמן שהרצפה תתיבש מהספונג'ה.נענה..
קצת בכללי שם: מאי פירסינג: לא קעקועים: לא גובה: 168ס"מ מידת נעליים: 38-39 צבע שיער: שחור במקור...עושה צבע חום עם גוונים. אחים/אחיות: אחות 1.. בת כמה את נראית: תלוי מתי..יש רגעים שאני נראת בת 18...ויש כאלה שאני נראת בגיל שלי. משקפיים? יש... גשר? לא היה ולא יהיה..יש לי שיניים מושלמות
עבר פלילי: חס וחלילה.. שפות: עברית,אנגלית,פלמית,ספרדית<<ברמת שפת אם...ומבינה קצת רוסית,צרפתית וגרוזינית. הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם?את התמימות שלי. הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם?את התמימות שלי. האם... את/ה דלוקה על מישהו: כן את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את/ה רוצה עוד פירסינג: לאאאאאאאא את/ה אוהבת רכבות הרים:כןןןןןןןן...הבעיה היא שהן לא מפחידות אותי
...צריך לנסוע לחו"ל..רק שם יש רכבות שוות. את/ה הייתם בחו"ל:ברור!9 שנים לא מספיק?ועוד כמה טיולים מסביב
בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: נגד...לפחות אם אני מעורבת במערכת יחסים הזאת..אולי לאחרים זה עובד. להרוג אנשים: נגד...גם אם מישהו רצח מישהו אחר..עדיף לתת לו לחיות ביסורים..ושימות מהכאב של עצמו. עישון אצל בני עשרה: נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: מכירה 2 הומואים..הם נחמדים מאוד..אבל ברעיון הכללי..נגד.. האם את\ה... אי פעם בכית על בת: לא אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: אממ..פעם 1... נשבר לך הלב: כן שברת לבבות: כן השם שלך הופיע בעיתון: לא התחרטת על דברים שעשית:כן דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: ממתק: כל ממתק מתקבל... סרט מצויר: סינדרלה
קורנפלקס: טריקס מסטיק: MUST צבע: לבן יום בשבוע: חמישי היום הכי לא מועדף: ראשון תכשיט: עגילים חורף\קיץ: חורףףףףףףף בחדר: של מאי האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אחיין שלי ראה אותך בוכה: החבר שלי הלכת איתו לסרט: מישהו שיצאתי איתו לפני כחודש וחצי צעק עליך: לא צועקים עלי שלח לך מכתב:בנק אוצר החייל
האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה?לא ממש..אבל מהרגל:חתול שחור,לעבור מתחת לסולם,ארונות פתוחים..ונעליים הפוכות אהבה ממבט ראשון?לא חיים שאחרי המוות?כן יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו?לא האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?כן הופעת בציבור בפיג'מה?כן בכית בסרט? כןן היית על במה? חחח..ברור חשבת שאת\ה הולך למות?כן..פעמיים..וניצלתי.
נכשלת במקצוע?חחח...אממ..כישלון זה לא אני... הורידו אותך כיתה?לא הקפיצו אותך כיתה?כן רצית להיות המין השני? לאאאאאאאאא דברים אהובים שיר אהוב:ALL OUT OF LOVE....מלנכוליה...ויש עוד כמה.. אוכל אהוב:אוכלת הכל. תוכנית אהובה:חברים ספורט אהוב:ריצה..ולאחרונה נהנת מהליכות בים גם. תחביב:לצייר..אבל אני לא מציירת טוב כמו פעם כבר.. זמר/זמרת/להקה אהובים:אין עיתון אהוב:ידיעות אחרונות.. וסתם מה השעה עכשיו? 15:09 תפוח או בננה?תפוח כחול או אדום?אדום סתיו או אביב?אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה?ממשיכה לנקות ת'בית איזה ארוחה אחרונה אכלת?לחם עם גבינה לבנה מעודנת 5% תיכון או אוניברסיטה? אונ' אתה משועמם/ת?לא כרגע רעש אחרון ששמעת? של המעבד מזון של אמא שלי..(מכינה אוכל לשישי) ריח האחרון שהרחת?של לבנדר על הכרית שלי
איזה רינגטון יש לך בפלאפון?SEX IN THE CITY מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו?דודי יאללה..חזרנו לספונג'הההההההה