שאלון לבוקר!!!

מושמושה

New member
שאלון לבוקר!!!../images/Emo124.gif

קצת בכללי שם: פירסינג: קעקועים: גובה: מידת נעליים: צבע שיער: אחים/אחיות: בת כמה את נראית: משקפיים? גשר? עבר פלילי: שפות: הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? האם... את/ה דלוקה על מישהו: את/ה רוצה לגור במקום אחר: את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: את/ה רוצה עוד פירסינג: את/ה אוהבת רכבות הרים: את/ה הייתם בחו"ל: בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: להרוג אנשים: עישון אצל בני עשרה: נסיעה במכונית אחרי ששתית: מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: האם את\ה... אי פעם בכית על בת: אי פעם בכית על בן: אי פעם שיקרת: אי פעם נעצרת: כמה פעמים... היית מאוהבת: נשבר לך הלב: שברת לבבות: השם שלך הופיע בעיתון: התחרטת על דברים שעשית: דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: ממתק: סרט מצויר: קורנפלקס: מסטיק: צבע: יום בשבוע: היום הכי לא מועדף: תכשיט: חורף\קיץ: בחדר: האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: ראה אותך בוכה: הלכת איתו לסרט: צעק עליך: שלח לך מכתב: האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? אהבה ממבט ראשון? חיים שאחרי המוות? יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? הופעת בציבור בפיג'מה? בכית בסרט? היית על במה? חשבת שאת\ה הולך למות? נכשלת במקצוע? הורידו אותך כיתה? הקפיצו אותך כיתה? רצית להיות המין השני? דברים אהובים שיר אהוב: אוכל אהוב: תוכנית אהובה: ספורט אהוב: תחביב: זמר/זמרת/להקה אהובים: עיתון אהוב: וסתם מה השעה עכשיו? תפוח או בננה? כחול או אדום? סתיו או אביב? מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? איזה ארוחה אחרונה אכלת? תיכון או אוניברסיטה? אתה משועמם/ת? רעש אחרון ששמעת? ריח האחרון שהרחת? איזה רינגטון יש לך בפלאפון? מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? <אהמ אהמ> חחחחח בה בייי

מושמושה

New member
עונה../images/Emo9.gif

קצת בכללי שם: מור פירסינג: אף קעקועים: אין.. בקרוב גובה: 1.80+- מידת נעליים: מממממממממממ סנפירים! חחח צבע שיער: שטני אחים/אחיות: 2 אחיות בת כמה את נראית: 20+ משקפיים? אין גשר? אין טפו טפו עבר פלילי: חחחחחחחחחחחחחח מזה פה שב"כ? שפות:עיברית,אנגלית,מרוקאית חח,וטיפה ספרדית! אה כן ושפת הג' הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם?השפתיים
והציצים חחחחחח הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם?הרגליים:\ האם... את/ה דלוקה על מישהו: לא את/ה רוצה לגור במקום אחר:כן, את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: כן את/ה רוצה עוד פירסינג: כןןן את/ה אוהבת רכבות הרים:כן! את/ה הייתם בחו"ל:כן! בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים:נגד להרוג אנשים: תלוי.. חחח מי האיש!!? עישון אצל בני עשרה: כל אחד שיעשה מה שבא לו<מאת: בת נוער מעשנת> נסיעה במכונית אחרי ששתית: בעעעע לא צריך מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: שיהיה בכיף
האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן..
אי פעם בכית על בן: לא!וזה לא יקרה... מקווה אי פעם שיקרת: כן..שקרים לבנים וזה! אי פעם נעצרת: אממ לא<ילדה טופה!
כמה פעמים... היית מאוהבת: פעם אחת נשבר לך הלב: כן
שברת לבבות: כן:-\ השם שלך הופיע בעיתון:כן.. יותר מידי התחרטת על דברים שעשית:כן.. אבל כל דבר לטובה! דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: אהבה ממתק: במבה! סרט מצויר: בובספוג קורנפלקס: קלוגס מסטיק: בזוקה צבע: כתום!
יום בשבוע: שישי היום הכי לא מועדף:ראשון:\ תכשיט: שרשרת חורף\קיץ: קיץ! בחדר:??כן בחדר!<מה?!> האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אחותי חחחח ראה אותך בוכה: לימור.. שמעה הלכת איתו לסרט: שונאת סרטים אבל בפעם האחרונה זה היה עם הגרמנים צעק עליך: אמא:\ שלח לך מכתב:
ד
ד
י!!!! כפרוני עליך! המכתב עדיין אצלי שמור (דדי קרטיב) האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה?לא.. אהבה ממבט ראשון?כן חיים שאחרי המוות?כן יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו?לא.. פוחדת מזה:-S האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה?כן! פורים חח בכית בסרט? כן המון<ריגשי היית על במה? כן.. חשבת שאת\ה הולך למות?כן.. חחח לימור זורת בים שהתעלפתי? נכשלת במקצוע?או או.... יותר מידי חחח הורידו אותך כיתה?לא! הקפיצו אותך כיתה?לא רצית להיות המין השני?כן עד היום.. לבנים יש חיים קלים! דברים אהובים שיר אהוב: ii don't want to miss a thing של איירוסמית' ארמגדון. אוכל אהוב:חצילים!! תוכנית אהובה: בוב ספוג, חברים ספורט אהוב:כדורגל!!|כדורגל| תחביב:כדורגל!! זמר/זמרת/להקה אהובים:בוב מארלי עיתון אהוב:ידיעות וסתם מה השעה עכשיו?8.17 תפוח או בננה?בננה כחול או אדום?כחול סתיו או אביב?אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? ללמוד להיסטוריה:( איזה ארוחה אחרונה אכלת?חחחח פשטידת ספגטי! יאממיי תיכון או אוניברסיטה? אונ' אתה משועמם/ת?טיפה.. רעש אחרון ששמעת? גלגלצ ריח האחרון שהרחת?קרם ידיים פסיפלורה איזה רינגטון יש לך בפלאפון?השיר wisemen מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו?ללימור (שועלה עם חוטיני התגעגעתי איליה!! והיא עברה אתמול טסט ראשון!! מזל טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב יאללה צ'או צ'יקוס!

BlacK FeaR

New member
אני עונה =]

שם: מאור פירסינג: אין קעקועים: בקרוב יהיה גובה: 1.88 מידת נעליים: 47-48 צבע שיער: חום-שטני אחים/אחיות: אחות בת כמה את נראית: 20-21 משקפיים? יש גשר? ב"ה אין עבר פלילי: אין שפות: עברית רוסית אנגלית ערבית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? אוהב לעזור ולהקשיב הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? אוהב לעזור ולהקשיב D: האם... את/ה דלוקה על מישהו: מאוהב.... את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את/ה רוצה עוד פירסינג: עוד?...אני לא יודע איפה הראשון את/ה אוהבת רכבות הרים: לא!!!!!!!...פחד גבהים וכאלה את/ה הייתם בחו"ל: כן...שהייתי בן 10 בספרד בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: נמנע להרוג אנשים: בעד...זה מה שנאי עושה בצבא עישון אצל בני עשרה: שיזדיינו =] נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד...באמת אני צריך להפסיק =\ מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: אם הייתי יודע מזה אז הייתי אומר שלא מפריע לי האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא...אני רץ מהר =] כמה פעמים... היית מאוהבת: 1 נשבר לך הלב: כן... שברת לבבות: לא...לא מסוגל לעשות דבר כזה השם שלך הופיע בעיתון: לא התחרטת על דברים שעשית: כן...שהתאהבתי דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: שנאה ממתק: "מקופלת" סרט מצויר: ג'וני בראבו =] קורנפלקס: לא מכור מסטיק: בננה צבע: כחול יום בשבוע: שני...יוצא הביתה =] היום הכי לא מועדף: שני...נוסע לבסיס =[ תכשיט: לא אוהב תכשיטים חורף\קיץ: חורףףףףףףףףףףף בחדר: מה בחדר? =\ האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך:
ראה אותך בוכה:
הלכת איתו לסרט: חברים... צעק עליך: אמא...כל יום שלח לך מכתב:
האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? לא מאמין אהבה ממבט ראשון? לא מאמין...אי אפשר לראות ממבט ראשון שהיא עשירה =] חיים שאחרי המוות? מאמין יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? לא מאמין האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? לא =\ בכית בסרט? כן...ארמגדון היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? חח כן נכשלת במקצוע? רק 1? :S הורידו אותך כיתה? מבגרות לחצי בגרות נחשב? :] הקפיצו אותך כיתה? לא חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח רצית להיות המין השני? ממש לא =\ דברים אהובים שיר אהוב: "אביב גפן - מלאך"....וזה השיר היחיד שלו שאני אוהב אוכל אהוב: אוכל של אמא לא משנה איזה תוכנית אהובה: "השיר שלנו" כאילו ספורט אהוב: כדורסל תחביב: לירות בערבים...מה איתכם? :) זמר/זמרת/להקה אהובים: סינרגיה עיתון אהוב: איזה עיתון נותנים בתחנת ברכבת?... וסתם מה השעה עכשיו? 20 ל9.... תפוח או בננה? בננה כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? סתיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לא יודע איזה ארוחה אחרונה אכלת? בערב "קיט-קוט" תיכון או אוניברסיטה? אה? =\ אתה משועמם/ת? בערך רעש אחרון ששמעת? התקשרו אליי ולא היה לי כוח לענות ריח האחרון שהרחת? אהמ אהמ... איזה רינגטון יש לך בפלאפון? איזה רימקס נחמד של נוקיה מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? לכרית =]

עונה

קצת בכללי שם: יוני שטרית. פירסינג: אין. קעקועים: אין. גובה: 1.74 מידת נעליים: 43 צבע שיער: חום כהה. אחים/אחיות: 2 אחים. בן כמה אתה נראה: 17 משקפיים? אין. גשר? היה. עבר פלילי: אין. שפות: עברית ואנגלית. הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? הכל. הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? כלום. האם... את/ה דלוקה על מישהו: לא. את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא. את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא עבד לי, אבל מאמין. את/ה רוצה עוד פירסינג: לא. את/ה אוהבת רכבות הרים: כן. את/ה הייתם בחו"ל: כן. בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: לא. להרוג אנשים: להרוג רוצחים, אם לקחת חיים אז שלם בחיים. עישון אצל בני עשרה: נגד עישון בכלל. נסיעה במכונית אחרי ששתית: לא. מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: כל עוד הם לא עושים רעש של "תראו אנחנו יחד תראו" אין לי בעיה עם זה. האם את\ה... אי פעם בכית על בת: לא. אי פעם בכית על בן: לא. אי פעם שיקרת: כן. אי פעם נעצרת: לא. כמה פעמים... היית מאוהבת: מספיק. נשבר לך הלב: אף פעם. שברת לבבות: מאיפה לי לדעת אם שברתי בכלל? השם שלך הופיע בעיתון: פעמיים, לפחות ממה שזכור לי. התחרטת על דברים שעשית: אף פעם. דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: לאפה. ממתק: קרמבו. סרט מצויר: אד אד ואדי. קורנפלקס: הרגיל. מסטיק: מאסט קולינג אפקט החזק במיוחד. צבע: שחור. יום בשבוע: אני אמור לבחור אחד? היום הכי לא מועדף: גם פה? תכשיט: שעון מספיק לי. חורף\קיץ: שניהם סבייבות. בחדר: מה בחדר? האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אחי. ראה אותך בוכה: אחי בזמן הטיפול בכתף, בכיתי מכאבים. הלכת איתו לסרט: מאיפה אני זוכר את זה, לא הלכתי לסרטים כבר כמה שנים. צעק עליך: אחי. שלח לך מכתב: דוד שלי. האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? לא. אהבה ממבט ראשון? כן. חיים שאחרי המוות? כן. יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? לא. האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן. הופעת בציבור בפיג'מה? ברור!! בכית בסרט? לא. היית על במה? כן. חשבת שאת\ה הולך למות? כן. נכשלת במקצוע? כן. הורידו אותך כיתה? לא. הקפיצו אותך כיתה? רצו להקפיץ מגמה, סירבתי. רצית להיות המין השני? לא. דברים אהובים שיר אהוב: Sonata Arctica - The Cage אוכל אהוב: העיקר שיהיה אוכל. תוכנית אהובה: לא רואה טלוויזיה בכלל. ספורט אהוב: MMA. תחביב: להפליץ. זמר/זמרת/להקה אהובים: יש הרבה. עיתון אהוב: ישראלי. וסתם מה השעה עכשיו? 10:01 תפוח או בננה? תפוח. כחול או אדום? מה זה משנה? סתיו או אביב? שניהם סבייבות מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? אולי להתאמן. איזה ארוחה אחרונה אכלת? ארוחת בוקר. תיכון או אוניברסיטה? מכללה. אתה משועמם/ת? לא. רעש אחרון ששמעת? השעון המעורר של אחי. ריח האחרון שהרחת? הנוד שהבאתי. איזה רינגטון יש לך בפלאפון? צ'ורי צ'ורי~! מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? אני, וזה בדיוק מה שעשיתי.

מזושש

New member
נענה...:)

קצת בכללי שם: מזי פירסינג: יש קעקועים: אין גובה: 1.65 מידת נעליים: 38 צבע שיער: חום אחים/אחיות: שני אחים ואחות אחת בת כמה את נראית: 20+ משקפיים? אין גשר? אין עבר פלילי:אין שפות:עיברית אנגלית.. הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם?זיכרון הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם?זיכרון האם... את/ה דלוקה על מישהו: חחח לא כרגע את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: ממש לא! את/ה רוצה עוד פירסינג: לא את/ה אוהבת רכבות הרים:זה נחמד את/ה הייתם בחו"ל:כן בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: תלוי כמה רחוק להרוג אנשים: לא עישון אצל בני עשרה: לא נסיעה במכונית אחרי ששתית:ממש לא! מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בעד לגמרי!! האם את\ה... אי פעם בכית על בת: לא אי פעם בכית על בן: לא אי פעם שיקרת: כן..:$ אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: 1 הספיק לי נשבר לך הלב: אף פעם.. שברת לבבות: מאמינה שיותר ממה שנישבר לי השם שלך הופיע בעיתון: כן התחרטת על דברים שעשית:חחח כן. דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: מזוש, אהבה, ממתק: במבה צהובה של אוסם סרט מצויר: מלך האריות..! קורנפלקס: ברנפלקס מסטיק: אורביט צבע: לבן, זהב יום בשבוע: שבת היום הכי לא מועדף: א' תכשיט: השרשרת זהב שקנו לי ליומולדת שרשום עליה מזי באנגלית חורף\קיץ: קיץץ זה רטורי בשבילי בחדר: בלאגן? האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך:צוף ראה אותך בוכה: חחח כל המשפחה שלי והחברות וכל האנשים שקרובים אלי ביומולדת שלי...חחח הלכת איתו לסרט: ואיי ניראה לי שצוף צעק עליך: אתמול המדריך של הספינינג צעק GO מזייייייי! חחחחחח שלח לך מכתב:הבצפר...אין להם מה לעשות חוץ מלהציק. האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה?לא אהבה ממבט ראשון? לא פיתחתי לזה עדין תאוריה..מה שצריך לקרות קורה חיים שאחרי המוות?כן יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו?חחח לא האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?כן הופעת בציבור בפיג'מה?תמיד שחברה באה אלי ואנחנו רוצות לעשן אני יורדת עם הפיג'מה ועם הנעלי בית.. בכית בסרט? אמממ לא זוכרת אבל אני תמיד בוכה היית על במה? חחח טקס סיום כיתה ט' חשבת שאת\ה הולך למות?לפני שבוע בערך שההיתי חולה ... נכשלת במקצוע?חחחח לא מדברים על זה.. הורידו אותך כיתה?אף פעם..טפו טפו הקפיצו אותך כיתה?חחחח גם לא רצית להיות המין השני? תמיד..מענין כזה...יותר כייף פי מאה דברים אהובים שיר אהוב:ניצחת איתי הכל אוכל אהוב:במבה!! תוכנית אהובה:ואיי טלויזיה..אני כמעט ולא רואה טלויזה ספורט אהוב:ספינינג תחביב:לעשן זה ניקרא? זמר/זמרת/להקה אהובים: עיתון אהוב:ידועות אחרונות וסתם מה השעה עכשיו? 10:03 תפוח או בננה?תפוח אבל ירוק כחול או אדום?אדום סתיו או אביב?אביבב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? להיתארגן לבצפר..=\ למרות שאין לי כוח איזה ארוחה אחרונה אכלת?עוגיה ממקודם תיכון או אוניברסיטה? _?_ אתה משועמם/ת?ממש לא! רעש אחרון ששמעת? עיברי לידר שר בתי קפה ריח האחרון שהרחת?את הנס.. איזה רינגטון יש לך בפלאפון?תיראי זה אני ..סינרגיה מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? אף אחד..בהמשך היום הרבה יקבלו:)

עכשיו יניבוששששששששששש עונההההההההה

קצת בכללי שם: יניב פירסינג: באזון , ובקרוב מתחת לשפה ... קעקועים: נופ . גובה: זובי עלייך מור לא כולם שחקניי כדורסל כמוך .... אני אומר אבל אל תצחקו עליי ... אני 1.67 מידת נעליים: 39 צבע שיער: חום - שחור אחים/אחיות: יגאל , וג'סי ז"ל בת כמה את נראית: אומרים לי שאני ניראה בן 17 . משקפיים? לא . גשר? לא עבר פלילי: גנבתי חגורה וחולצה מקסטרו , אבל היה תבזזזזזזזזזזזזזזזז של הגניבה וברחתי . שפות: עיברית אנכלית , ספרדית , ומבין צרפתית . הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? שאני אוהב מלאאאאאאאאאאאאאאאאא. הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? שאני אוהב מלאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא. האם... את/ה דלוקה על מישהו: לא דלוק , אני אוהב מישהוווווווווווווווווווווו את/ה רוצה לגור במקום אחר: כה , ואני יגור בתאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא את/ה רוצה עוד פירסינג: לא אני רוצה לעשות מתחת לשפה וזהו. את/ה אוהבת רכבות הרים: לא את/ה הייתם בחו"ל: כה לונדון וניו יורק . בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: כל עוד יש אהבה ורצינות משני הצדדים , בסבבה .! להרוג אנשים: לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא עישון אצל בני עשרה: שיעשו מה שבא להםםםםםםםםםםםםםםםם. נסיעה במכונית אחרי ששתית: אוחחחחחחחחחחחח לא . מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: כל עוד זה לא פוגע באף אחד למה לא ????? בולבול לנצח !!!!! האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן , לפני שבועים על הדג שלי ביונסה שמתה . חחחח אי פעם בכית על בן: לא, נו באמת מור את מכירה אותי כאחד שבוכה על בנים ????? חחחחח כן , לצערי בכיתי מלא במשך חודש וחצי .... עד לפני שבועיים וחצי בערך :) . אי פעם שיקרת: לאאאאאאאאאאא.... אי פעם נעצרת: לא, כי העובדים של קבטרו לא תפסו אותי .... :p כמה פעמים... היית מאוהבת: אהבה אמיתית אמיתית יותר מזו שאני מרגיש עכשיו לא חוויתי בחיים שלי ... נשבר לך הלב: כה לצערי , הוא היה שבור במשך חודש וחצי .... אבל הביאו לי דבק 3 שניו ונירפאתי .... שברת לבבות: לא , ובחיים אני לא יישבור . השם שלך הופיע בעיתון: כה , בסקופ בעיתון שבועי באשקלון , שסיימתי תתיכון והופעתי במסיבת סיום ...... התחרטת על דברים שעשית: לא , אני אף פעם לא מתחרט על דברים שאני עושה ... דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: אהבה ממתק: קינדר בואנו , והצ'יפס הזה של דובונים . סרט מצויר: שראק קורנפלקס: כריות נוגט . מסטיק: סופר בזוקה . צבע: וורוד וכחול . יום בשבוע: שלישי , האוכל הכי טעים :p היום הכי לא מועדף: יום ראשון ..... חוזרים לשיגרה .... תכשיט: השרשרת של קסטרו , והשעון של דיזל . חורף\קיץ: שניהם ... בקיץ אני יותר רזה , וחלק .... ובחורף אני אוהב שמחממים אותי מתחת לפוך במיטה ..... בחדר: האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אחי יגאל ... אתמול בלילה שיצאתי ... ראה אותך בוכה: אימא שלי , התבאסתי בסילבסר ולא יכולתי לעצור כבר תדמעות .... הלכת איתו לסרט: מי הולך לראות סרט ???? יש אמיול ... צעק עליך: אחי , עכשיו שאני עונה על השאלות במקום לטפל בפציינטים . שלח לך מכתב: לא שולחים לי מכתבים , אני אוהב לשלוח אותם .... אבל שולחים לי קישוריי קליפים ...ושירים שזה יותר שווה לדעתי .... ואומר יותר ממכתב . האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? להיכנס לכל מקום עם רגל ימין אהבה ממבט ראשון? כהההההההההההה חיים שאחרי המוות? שאלה הבאה .... יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? לשאלה הבאה האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כה ..... כל ערב בשיחה במסנג'ר או בפון ... הופעת בציבור בפיג'מה? כה הייתי היום בסופר קניתי לאימא שלי חלב לנס ... והלכתי עם הפיג'מה של פה הדב בכית בסרט? כה בטיטאניק היית על במה? כה , במסיבת סיום בתיכון . חשבת שאת\ה הולך למות? כה ,כל פעם שאני שותה ואני ניכנס לבאסה . נכשלת במקצוע? כה רק בבגרות בהיסטוריה , אבל זה לא היה אז מקצוע חובה . הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא דברים אהובים שיר אהוב: WE BELOG TOGTHER של מאריה ו HURT של כריסטינה אגילרה ... אוכל אהוב: כבד , שניצל , וספגטי . תוכנית אהובה: ארץ נהדרת , ודרוש נסיך . ספורט אהוב: כלום . תחביב: לנסות לשיר , ולרקוד . זמר/זמרת/להקה אהובים: מאריה קארי , טייבי וונדר , כריסטינה ו JLO . עיתון אהוב: אשקלוני חחחחחחחחחחחחחח וסתם מה השעה עכשיו? 10.54 תפוח או בננה? בננה כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? להכנס לבלוג איזה ארוחה אחרונה אכלת? לפני שעה אכלתי בורקס ושוקו .... תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת?לא רעש אחרון ששמעת? השיר של HIIIIIIIIIIII BABY ריח האחרון שהרחת? הבושם שלי רושאס איזה רינגטון יש לך בפלאפון? זה לא רינגטון זה טורטון עם הקול ששר .... השיר של כריסטינה אגילרה .... HURT מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? כהההההההההההההההההההההההההה אחי .... וואי הוא ליידי והבאתי לו נשיקה גם . חחחח

מושמושה

New member
חחחחח במדינת הגמדים!

רעש מהומהההההההההההההההההה להלהלהללהלהלהל יניב ידרדסון! ואני שחקנית כדורגל לא כדורסל!! חחחחחחח כפרע עליך ילד שואה שלי
אוהב בננות אה? אתה בוכה? על בנים? לעעעעעעעעעעעעעעעעעעע... צאו מהסרט! חחח לך לפציינטים כפרה!

../images/Emo9.gifגמאני..

שם: פירסינג: היו בכל מקום אפשרי קעקועים: יש.. 3 גובה: 1.66 מידת נעליים: 37 צבע שיער: שחור אחים/אחיות: 2 בת כמה את נראית: 20 משקפיים? יש.. גשר? לאהיה ולא יהיה ברוך השם .. נקסטטטטט עבר פלילי: יש שפות: עברית, אנגלית, רומנית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם?שפתיים וטוסיק הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? עקשנות האם... את/ה דלוקה על מישהו: דלוקה לא, מאוהבת כן..
את/ה רוצה לגור במקום אחר: אמממ... לא את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את/ה רוצה עוד פירסינג: לא את/ה אוהבת רכבות הרים:לא את/ה הייתם בחו"ל:לא בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: מאמינה וזה אפשרי להרוג אנשים: פאקינג לאאא עישון אצל בני עשרה: ממש לא !! נסיעה במכונית אחרי ששתית: חלילה מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:בהחלט כן.. דוגלת.. <<<< דו גאה אז מן הסתם...... האם את\ה... אי פעם בכית על בת: בוודאי אי פעם בכית על בן: יאפ:) אי פעם שיקרת: כן לצערי:( אי פעם נעצרת: לא לשימחתי :) כמה פעמים... היית מאוהבת: 3 נשבר לך הלב: נשבר בטחח ועכשיו ברוך השם מחברים אותו שוב
שברת לבבות: כן השם שלך הופיע בעיתון: בטחח התחרטת על דברים שעשית:הרבה פעמים דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: א-ה-ב-ה
ממתק: בואנוו סרט מצויר: מומינים קורנפלקס: כריות
מסטיק: אורביט ירוק צבע: שחורררר יום בשבוע: חמישי היום הכי לא מועדף: שישי תכשיט: שרשרת זהב חורף\קיץ: אממממ.. אביב בחדר: שלי:) האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: לא לכאן באמתתת
ראה אותך בוכה: אמממ אחי הלכת איתו לסרט: וואוו זה היה מזמן רגע.. אושרי כן צעק עליך: אין דברים כאלה אצלי שלח לך מכתב:חסוי לעת עתה אבל קיבלתי מכתב הבוקר.
האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה?אממ כן יש המון.. אבל לא נפרט אהבה ממבט ראשון?מאמינה חיים שאחרי המוות?בוודאי יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו?לא ממש האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?תמיד.. רק הופעת בציבור בפיג'מה?כןןןןן בכית בסרט? בארורר
היית על במה? בטחח .. צוות בידור יאאא חשבת שאת\ה הולך למות?לפני שנה בערך נכשלת במקצוע?כן בטחח חחחחח הורידו אותך כיתה?לא הקפיצו אותך כיתה?לאא רצית להיות המין השני? אני גם וגם
דברים אהובים שיר אהוב:משהו ממני אוכל אהוב: שניצל תירס ואורז אחחחח תוכנית אהובה: ארץ נהדרת ספורט אהוב: ריצה תחביב:שירה, ריקוד, משחק זמר/זמרת/להקה אהובים: עיתון אהוב: של נהריה בעעע וסתם מה השעה עכשיו? 12:50 תפוח או בננה?בננה כחול או אדום?אדום סתיו או אביב?אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? להביא ביד אני חרמנית
איזה ארוחה אחרונה אכלת?אממ לא זוכרת אני בקושי אוכלת תיכון או אוניברסיטה? תיכון ובקושי אתה משועמם/ת?לאאאא רעש אחרון ששמעת? עכשיו צעקה של אמא חחחחחח ריח האחרון שהרחת?וניל אחרי מקלחת איזה רינגטון יש לך בפלאפון?של הכושילירבאק כמה שאלות מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו?קובי שלי
הוא לא לידי אבל
<אהמ אהמ> חחחחח בה בייי שהחיינו וקיימנו והגיענו לזמן הזה ונאמר אמןןןןןןןןןןןןןן ייאללה בסססססססס נוי

עונה ליתושה שלי(=

שם: פירסינג: לא תודה קעקועים: יהיה בקרוב גובה: 1.78 מידת נעליים: רגע נבדוק......................41 צבע שיער: שחור אחים/אחיות: 1 בת כמה את נראית: נראה בן 17 אבל בן 20 חחחחחחחחחחחחחח משקפיים? לא.. גשר? לאהיה ולא יהיה ברוך השם .. נקסטטטטט עבר פלילי: אין שפות: עברית, אנגלית, צרפתית קצת הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם?כלום הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? עקשנות האם... את/ה דלוקה על מישהו: דלוק לא, מאוהב כן.. את/ה רוצה לגור במקום אחר: אמממ... כן את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את/ה רוצה עוד פירסינג: לא את/ה אוהבת רכבות הרים:כן את/ה הייתם בחו"ל:לא בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: מאמין ובטח שאפשרי להרוג אנשים: פאקינג לאאא עישון אצל בני עשרה: ממש לא !! נסיעה במכונית אחרי ששתית: חלילה מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:איש באומנתו יחיה האם את\ה... אי פעם בכית על בת: לא אי פעם בכית על בן: יאפ:) אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: כן כמה פעמים... היית מאוהבת: מאוהב אבל באמת הייתי רק פעם 1 נשבר לך הלב: למי לא נשבר לא נורא מרכיב תחלקים שברת לבבות: כן השם שלך הופיע בעיתון: כן התחרטת על דברים שעשית:הרבה פעמים דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: א-ה-ב-ה ממתק: בואנוו סרט מצויר: לא יודע קורנפלקס: כריות מסטיק: אורביט ירוק צבע: צהוב יום בשבוע: חמישי היום הכי לא מועדף: שישי תכשיט: טבעת חורף\קיץ: אממממ.. אביב בחדר: שלי:) האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: חחחחחחחח לפה? ראה אותך בוכה: חבר טוב הלכת איתו לסרט: ידידה שלי צעק עליך: אבא אבל קיבל בראש האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה?אממ כן ולא משנה אהבה ממבט ראשון?מאמין חיים שאחרי המוות?בוודאי יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו?ממש לא האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?פעם 1.... הופעת בציבור בפיג'מה?לא בכית בסרט? בארורר היית על במה? בטח כמה פעמיים חשבת שאת\ה הולך למות?כע לפניי חודש בתאונה=\ נכשלת במקצוע?כן בטחח חחחחח הורידו אותך כיתה?לא הקפיצו אותך כיתה?לאא רצית להיות המין השני? לא ממש לא דברים אהובים שיר אהוב:שיר חדש ששמעתי כל חיי של עופר לוי וזהבה בן אוכל אהוב: ספגטי פיצה שניצל וקשקושים אחרים תוכנית אהובה: לא ממש מעניין ספורט אהוב: אממממממ תחביב:שירה, זמר/זמרת/להקה אהובים:מזרחית בעיקר עיתון אהוב: מלאבס וסתם מה השעה עכשיו? 13:55 תפוח או בננה?בננה כחול או אדום?כחול כמו השמיים סתיו או אביב?אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לתת נשיקה לנוי שהעתקתי ממנה ושיניתי חחחחחחחח מי ירשום את כל זה איזה ארוחה אחרונה אכלת?ספגטי ואנטריקוט תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת?לאאאא רעש אחרון ששמעת? בן דוד שלי צעק לי באוזן כי המוזיקה פולל ווליום ריח האחרון שהרחת?של האנטרקוט אוחחחחח איזה רינגטון יש לך בפלאפון?של הכושילירבאק כמה שאלות מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו?מישהי שכבר לא בקשר איתה.... <אהמ אהמ> חחחחח בה בייי שהחיינו וקיימנו והגיענו לזמן הזה ונאמר אמןןןןןןןןןןןןןן ייאללה בסססססססס לללללללללללללללייייייייייייייייייירררררררררררררררררררןןןןןןןןןןןןןןןן סלאמת(=

מא לא מבין אני בתוכנית רעיונות!

בהשקרה ניראה כמו תוכנית של יאיר לפיד בחייך מתוקה מה אנחנו בשב"כ מה זה השאלות האלה אחותי חשבתי כבר שאלון לאיזה מיתחם ביטחוני .אבל את האמת יענה לך בקצרה שמי אילן וזהו מספיק מי שידע עלי יותר זה אדם שאני יכיר אותו טוב .אחלה מידע את אוספת על אנשים. שבננו את מי זה מענין מי אוהב מה .ועם כל הכבוד ויש כבוד שלא תביני נכון השאלון הזה ממש חודר את הפרטיות האדם .לכן מבחינת ההעדה כל שהיא כלפיך אני מעדיף להישאר חסוי .עכשיו שכל אדם ואדם סיפר על עצמו קצת אז מה נותן .אין כמו המיסתוריות .אז מה זה שווה לי אני אדם סקרן אוהב להכיר אדם באופן אישי ולא באופן כללי .יענה רק על שאלה אחד לגבי עישון אצל בני נוער :גועל נפש ומי כאן מתחיל החינוך לא בקובל עלי שילדים מעשנים .אבל גם לא מקובל עלי שמבוגרים מעשנים מבחנתי סיגריות ולא משנה באיזה גיל זה גועל נפש. ואני כמה שיותר מיתרחק מאנשים מעשנים .והספורט שאני אוהב כדור רגל .ריצה פחות יותר אופניים אומנויות לחימה עסקתי בעבר פרשתי ביגלל פציעה בצוואר .כיום אני יותר בכיוון של הטי צי והטיי קוון דו .בעל חגורה ירוקה בטיי קוו דו .וזהו לא מספר יותר כלום .שיהיה לך יום טוב ומשקל שלי הנוכחי קיום 126 קג לפני דיאטה רצינית אז בהצלחה לי גובה לא מפרט.

מושמושה

New member
לכבוד: אדון נינג'ה!

א. יאיר לפיד לא הייתי מתנגדת להיות... חחחחחחח עם השרירים וזה.. ב. אני לא הרכבתי את השאולון הזה ואם היית קצת יותר וותיק פ היית רואה שהשאלונים האלו זה סתם להפיג את השיעמום.. ולא יזיק לנו לדעת קצת על השני.. זה סתם בשביל ה=פ=א=ן.. אם אתה לא מעוניין , לא רוצה, לא חפץ! לענות על השאלון אף אחד לא עמד לך עם סכין והכריח אותך לענות
לא שאני באה פה בתגובה של תקיפה.. אבל שתבין למ אתה מגיב.. ואתה הרי אומר בכל הודעה שלך שאתה שונא את המריבות פה ובהל הלה בלהבלהלבלה אבל זה בדיוק מה שאתה עושה בתגובה הזו לסיום.. תזכור! א. לא נראה לך לענות?! פשוט מאוד אל תענה! ב. בהצלחה בדיאטה!!! המון כח רצון צריך אני גאה בך חח
ג. יום מקסים ומדהים!!
מור

למעלה