שאלון לא קשור

RaZiK4

New member
שאלון לא קשור

[לקוח מפורום סקרים ושאלונים] ) מה אכלת הבוקר? 2) מה השתיה האהובה עלייך? 3) איזה שיר את שומעת כרגע? 4) איזה סרט טוב ראית לאחרונה? 5) לאיזה פורום את הכי נכנסת? 6) האם יש פורום שנראה לך מיותר? 7) לאיזו סדרה את מכורה? 8) האם תוכלי לצטט ציטוט מאותה סדרה? 9) איזה מפורסם את הכי מעריצה? 10) תוכלי לשים תמונה שלו? 11) מאיפה השגת את התמונה? 12) עם יד על הלב- את מעריצה אותו/ אותה בגלל הכישרון או בגלל המראה? 13) איזה חיות מחמד יש לך בבית? 14) איזה חיה היית רוצה לגדל (אפשר לתת לדמיון להשתולל)? 15) מה החטיף האהוב עלייך? 16) מכל הסוגים הקיימים- איזה ארטיק הכי בא לך כרגע? 17) סוכריה על מקל עם מסטיק או בלי מסטיק? 18) מלפפונים חמוצים בחומץ או במלח? 19) בייגלה עם מלח או עם שומשום? 20) איך את אוכלת את הביצה שלך?

RaZiK4

New member
עונה../images/Emo9.gif

) מה אכלת הבוקר? חביתה ועגבנייה:p 2) מה השתיה האהובה עליך? קולה [?!] 3) איזה שיר אתה שומע כרגע? וונדרוול של אואזיס 4) איזה סרט טוב ראית לאחרונה? ראיתי קצת מגותיקה.. סרט ענק 5) לאיזה פורום אתה הכי נכנס? היום? לקומונה של המוזיקה 6) האם יש פורום שנראה לך מיותר? כן, תרבות יגוסלביה אנערף
ועוד הרבה.. 7) לאיזו סדרה אתה מכור? "הישרדות", אבל בגלל שלא משדרים כבר אז אני אוהב גם תמירוץ למיליון
8) האם תוכל לצטט ציטוט מאותה סדרה? "יור טרייבל ספיקינג" משהו כזה
9) איזה מפורסם אתה הכי מעריץ? לא מעריץ 10) תוכל לשים תמונה שלו?... 11) מאיפה השגת את התמונה?... 12) עם יד על הלב- אתה מעריץ אותו/ אותה בגלל הכישרון או בגלל המראה?... 13) איזה חיות מחמד יש לך בבית? שני ארנבים
אבל מי שם עליהם צריך כבר להעיף אותם מהבית
XD חחחח 14) איזה חיה היית רוצה לגדל (אפשר לתת לדמיון להשתולל)? כוכבי ים נראה לי אדיר, אבל גםאיזה תוכי מדבר זה סבבה 15) מה החטיף האהוב עליך? דובונים
16) מכל הסוגים הקיימים- איזה ארטיק הכי בא לך כרגע? כרגע, את בוואנו הזה עם הקוקוס
17) סוכריה על מקל עם מסטיק או בלי מסטיק? בלי 18) מלפפונים חמוצים בחומץ או במלח? מלח
19) בייגלה עם מלח או עם שומשום? שומשום 20) איך את אוכלת את הביצה שלך? עם סכין ומזלג

מה השאלון הזה לעזאזל../images/Emo35.gif../images/Emo6.gif../images/Emo134.gif

[לקוח מפורום סקרים ושאלונים] 1)מה אכלת הבוקר
עגבניה ומלפפון... 2) מה השתיה האהובה עלייך
מים, ופפסי מקס
|כוס| 3) איזה שיר את שומעת כרגע
אני לא שומעת כרגע כלום
4) איזה סרט טוב ראית לאחרונה
המממממ לא זוכרת... 5) לאיזה פורום את הכי נכנסת
הנוכחי. 6) האם יש פורום שנראה לך מיותר
4\3 מהפורומים בתפוז
7) לאיזו סדרה את מכורה
כמעט כל הסדרות ב Yes stars
במיוחד-"האנטומיה של גריי" 8) האם תוכלי לצטט ציטוט מאותה סדרה
McDreamy
9) איזה מפורסם את הכי מעריצה
לא מעריצה וטוב שכך
10) תוכלי לשים תמונה שלו
תדמיינו איזה חלל לבן כאן בצד שמאל
11) מאיפה השגת את התמונה
אמא נתנה לי
12) עם יד על הלב- את מעריצה אותו/ אותה בגלל הכישרון או בגלל המראה
בגלל הלבן-טייד
נו ב'מת... 13) איזה חיות מחמד יש לך בבית
Next question 14) איזה חיה היית רוצה לגדל (אפשר לתת לדמיון להשתולל)
אוגרים, ווהוו אני כל כך פרועה,נכון
אני צריכה לרסן את הדימיון שלי
15) מה החטיף האהוב עלייך
פרוזן יוגורט
16) מכל הסוגים הקיימים- איזה ארטיק הכי בא לך כרגע
מלון
17) סוכריה על מקל עם מסטיק או בלי מסטיק
בלי
18) מלפפונים חמוצים בחומץ או במלח
מלח
19) בייגלה עם מלח או עם שומשום
מלח
20) איך את אוכלת את הביצה שלך
קשה

נאמ

1) מה אכלת הבוקר? בורקס 2) מה השתיה האהובה עלייך? מים 3) איזה שיר את שומעת כרגע? שום שיר 4) איזה סרט טוב ראית לאחרונה? ממ לא זוכרת
5) לאיזה פורום את הכי נכנסת? מיכאלה 6) האם יש פורום שנראה לך מיותר? יש הרבה 7) לאיזו סדרה את מכורה? השמיניה
8) האם תוכלי לצטט ציטוט מאותה סדרה?
9) איזה מפורסם את הכי מעריצה? אפרת מאיה ואנג'י 10) תוכלי לשים תמונה שלו? אין לי כוח 11) מאיפה השגת את התמונה? מהאינטרנט בטח
12) עם יד על הלב- את מעריצה אותו/ אותה בגלל הכישרון או בגלל המראה? כישרון :} 13) איזה חיות מחמד יש לך בבית? אין 14) איזה חיה היית רוצה לגדל (אפשר לתת לדמיון להשתולל)? תנין 15) מה החטיף האהוב עלייך? במבה 16) מכל הסוגים הקיימים- איזה ארטיק הכי בא לך כרגע? מגנום שוקו 17) סוכריה על מקל עם מסטיק או בלי מסטיק? עם מסטיק 18) מלפפונים חמוצים בחומץ או במלח? - 19) בייגלה עם מלח או עם שומשום? גם וגם מה
20) איך את אוכלת את הביצה שלך? בתור חביתה

psycho360

New member
|:

) מה אכלת הבוקר? טוסט עם גבינה 2) מה השתיה האהובה עלייך? מים 3) איזה שיר את שומעת כרגע? pantera - I'm broken 4) איזה סרט טוב ראית לאחרונה? זוג משמיים 5) לאיזה פורום את הכי נכנסת? מיקאלה וטניס 6) האם יש פורום שנראה לך מיותר? לאדעת 7) לאיזו סדרה את מכורה? סקראבס 8) האם תוכלי לצטט ציטוט מאותה סדרה? כאילו דא. "לפעמים אני מרגיש כאילו אני כמו פסל שכולם מסתכלים עליו ומביאים דעות" *האיש החושב* "האיש החושב גורם לנו לתהות למה הוא לא בילה פחות זמן בחשיבה ויותר זמן בחדר כושר" "ויקטור .." *מראים אותו מקבל מכה באיזור מאוד רגיש* "ויקטוריה!" ועוד מיליון נו 9) איזה מפורסם את הכי מעריצה? אנה סמשנובה 10) תוכלי לשים תמונה שלו? בכיף 11) מאיפה השגת את התמונה? תפוזי 12) עם יד על הלב- את מעריצה אותו/ אותה בגלל הכישרון או בגלל המראה? הכישרון 13) איזה חיות מחמד יש לך בבית? חתלתול טיפש ודגים 14) איזה חיה היית רוצה לגדל (אפשר לתת לדמיון להשתולל)? נחש, תוכי, כלב ענק ומפחיד שאני יוכל להסתובב איתו ברחוב ולהיות מאגניבה 15) מה החטיף האהוב עלייך? פסק זמן? 16) מכל הסוגים הקיימים- איזה ארטיק הכי בא לך כרגע? שוקו בננה 17) סוכריה על מקל עם מסטיק או בלי מסטיק? עם מסטיק 18) מלפפונים חמוצים בחומץ או במלח? איכס ואיכס 19) בייגלה עם מלח או עם שומשום? בייגלה, נקי בלי כלום 20) איך את אוכלת את הביצה שלך? עם מזלג

KiShKooSh

New member
חחח שאלון הזוי../images/Emo210.gif../images/Emo194.gif../images/Emo9.gifמוטי

[לקוח מפורום סקרים ושאלונים] ) מה אכלת הבוקר?קונפלקס עם שלי
2) מה השתיה האהובה עלייך? מים 3) איזה שיר את שומעת כרגע?את הצליל הבלתי נסבל של המסנג'ר ששולחים לך הודעה 4) איזה סרט טוב ראית לאחרונה?זכרונותיה של גיישה 5) לאיזה פורום את הכי נכנסת?לא יודעת 6) האם יש פורום שנראה לך מיותר?כן, יש יותר מידי(פורום רן דנקר ודומיהם) 7) לאיזו סדרה את מכורה?חברים 8) האם תוכלי לצטט ציטוט מאותה סדרה?"או..... אוווווווו......." ציטוט מדוייק מתוך סצנת הכורסאות המפורסמת 9) איזה מפורסם את הכי מעריצה? כן , שאני אתחיל להעריץ מפורסמים, העולם הזה יושמד 10) תוכלי לשים תמונה שלו?:S 11) מאיפה השגת את התמונה?
12) עם יד על הלב- את מעריצה אותו/ אותה בגלל הכישרון או בגלל המראה? 13) איזה חיות מחמד יש לך בבית?אין לי 14) איזה חיה היית רוצה לגדל (אפשר לתת לדמיון להשתולל)?נחש, אבל שאני אחייה בדירה משלי אני אגדל נחש 15) מה החטיף האהוב עלייך?במבה? 16) מכל הסוגים הקיימים- איזה ארטיק הכי בא לך כרגע?אסקימו יובל! חילקו את זה במהדורה מוגבלת בחגיגות ה 50 למדינה, זה היה שילוב של לימון ענבים ופטל, וזה היה יאמי
17) סוכריה על מקל עם מסטיק או בלי מסטיק?מסטיק בלי סוכריה על מקל? 18) מלפפונים חמוצים בחומץ או במלח?ברור שבחומץ 19) בייגלה עם מלח או עם שומשום?מלח! שומשום זה דוחה 20) איך את אוכלת את הביצה שלך?קשה

ח0חו0ית1

New member
../images/Emo3.gif

) מה אכלת הבוקר? בורקס 2) מה השתיה האהובה עלייך? קולה 3) איזה שיר את שומעת כרגע? שום שיר 4) איזה סרט טוב ראית לאחרונה? ממ.. לא זכור לי 5) לאיזה פורום את הכי נכנסת? מיכאלה 6) האם יש פורום שנראה לך מיותר? רוב הפורמים בתפוז
7) לאיזו סדרה את מכורה? אבודים:R:R גאונות לשמה 8) האם תוכלי לצטט ציטוט מאותה סדרה? רק אחד? "למה הבאת אותי לפה? למה גרמת לי ללבוש את השמלה הזאת? למה אתה מביא לי ארוחת בוקר?!" "הבאתי אותך לפה כדי שתראי את המים ותתנחמי, תתנחמי בכך שחברייך מסתכלים על אותו ים. הבאתי לך את השמלה כדי שתרגישי כמו גברת. ורציתי שתאכלי את האוכל עם מזלג אמיתי, ותרגישי מתורבתת. עשיתי את כל הדברים הללו בשביל שתהיה לך חוויה נעימה לזכור. כי קייט... השבועיים הקרובים. לא יהיו נעימים בכלל." "אני לא יודעת מה הם עשו לך, אבל אני יודעת שאתה מפחד מספיק בשביל לשקר לי על זה, וזה מפחיד אותי יותר מכל דבר אחר שהם עשו לנו" "את חייבת לעזוב אותי!!" "מה? מה הם עשו לך?!" "לכי!! פשוט לכי. זה כל אדם לעצמו" "למה לא נלחמת בחזרה?! תגיד לי את האמת פעם אחת בחייך!!" ".... אם את באמת אוהבת אותי. לכי." "אמרתי את זה רק בשביל שהוא יפסיק להכות אותך." 9) איזה מפורסם את הכי מעריצה? אפרת כהן 10) תוכלי לשים תמונה שלו? נו אתם מכירים אותה 11) מאיפה השגת את התמונה? בטח מהאינטרנט 12) עם יד על הלב- את מעריצה אותו/ אותה בגלל הכישרון או בגלל המראה? הכישרון, אבל זה כבר הרבה מעבר 13) איזה חיות מחמד יש לך בבית? אין 14) איזה חיה היית רוצה לגדל (אפשר לתת לדמיון להשתולל)? דג
15) מה החטיף האהוב עלייך? הכלל 16) מכל הסוגים הקיימים- איזה ארטיק הכי בא לך כרגע? תותיפרוטי 17) סוכריה על מקל עם מסטיק או בלי מסטיק? עם 18) מלפפונים חמוצים בחומץ או במלח? חומץ 19) בייגלה עם מלח או עם שומשום? מלח 20) איך את אוכלת את הביצה שלך? קשה, אבל בלי הלבן

:)

) מה אכלת הבוקר? כלום 2) מה השתיה האהובה עלייך? פאנטה 3) איזה שיר את שומעת כרגע? כל המילי ם הכי יפות 4) איזה סרט טוב ראית לאחרונה? לא זוכרת 5) לאיזה פורום את הכי נכנסת? נינט טייב 6) האם יש פורום שנראה לך מיותר? לא 7) לאיזו סדרה את מכורה? השיר שלנו.. (סורי חברה) 8) האם תוכלי לצטט ציטוט מאותה סדרה? "תהיי בריאה איזה חיים ארוכים יש לך" 9) איזה מפורסם את הכי מעריצה? נינט 10) תוכלי לשים תמונה שלה?
11) מאיפה השגת את התמונה? מהפורום 12) עם יד על הלב- את מעריצה אותו/ אותה בגלל הכישרון או בגלל המראה? כישרון 13) איזה חיות מחמד יש לך בבית? כלבה 14) איזה חיה היית רוצה לגדל (אפשר לתת לדמיון להשתולל)? שימפנזה 15) מה החטיף האהוב עלייך? כדורונים :) 16) מכל הסוגים הקיימים- איזה ארטיק הכי בא לך כרגע? לא בא לי 17) סוכריה על מקל עם מסטיק או בלי מסטיק? עם 18) מלפפונים חמוצים בחומץ או במלח? בחומץ 19) בייגלה עם מלח או עם שומשום? מלח 20) איך את אוכלת את הביצה שלך? לא אוכלת

:)

) מה אכלת הבוקר? כלום 2) מה השתיה האהובה עלייך? פאנטה 3) איזה שיר את שומעת כרגע? כל המילי ם הכי יפות 4) איזה סרט טוב ראית לאחרונה? לא זוכרת 5) לאיזה פורום את הכי נכנסת? נינט טייב 6) האם יש פורום שנראה לך מיותר? לא 7) לאיזו סדרה את מכורה? השיר שלנו.. (סורי חברה) 8) האם תוכלי לצטט ציטוט מאותה סדרה? "תהיי בריאה איזה חיים ארוכים יש לך" 9) איזה מפורסם את הכי מעריצה? נינט 10) תוכלי לשים תמונה שלה? http://www.2send.us/uploads/17dede3f60.jpg 11) מאיפה השגת את התמונה? מהפורום 12) עם יד על הלב- את מעריצה אותו/ אותה בגלל הכישרון או בגלל המראה? כישרון 13) איזה חיות מחמד יש לך בבית? כלבה 14) איזה חיה היית רוצה לגדל (אפשר לתת לדמיון להשתולל)? שימפנזה 15) מה החטיף האהוב עלייך? כדורונים :) 16) מכל הסוגים הקיימים- איזה ארטיק הכי בא לך כרגע? לא בא לי 17) סוכריה על מקל עם מסטיק או בלי מסטיק? עם 18) מלפפונים חמוצים בחומץ או במלח? בחומץ 19) בייגלה עם מלח או עם שומשום? מלח 20) איך את אוכלת את הביצה שלך? לא אוכלת

תיפי1

New member
עונה../images/Emo3.gif../images/Emo83.gif

1) מה אכלת הבוקר? לחמנייה עם שוקולד 2) מה השתיה האהובה עלייך? קולה 3) איזה שיר את שומעת כרגע? אממ... פרסומת של הופ (מהחדר של אח שלי) 4) איזה סרט טוב ראית לאחרונה? לא ראיתי סרטים לאחרונה:| 5) לאיזה פורום את הכי נכנסת? זה ונינט 6) האם יש פורום שנראה לך מיותר? כה 7) לאיזו סדרה את מכורה? חיים שלי 8) האם תוכלי לצטט ציטוט מאותה סדרה? "תבטיחי שלעולם לא אאבד אותך" 9) איזה מפורסם את הכי מעריצה? נינט 10) תוכלי לשים תמונה שלו? כה 11) מאיפה השגת את התמונה? מ... מהאינטרנט:| 12) עם יד על הלב- את מעריצה אותו/ אותה בגלל הכישרון או בגלל המראה? הרוב בגלל הכישרון אבל גם קצת בגלל המראה 13) איזה חיות מחמד יש לך בבית? אממ... היו דגים... 14) איזה חיה היית רוצה לגדל (אפשר לתת לדמיון להשתולל)? פגסוס 15) מה החטיף האהוב עלייך? שוקולד 16) מכל הסוגים הקיימים- איזה ארטיק הכי בא לך כרגע? טוטיפרוטי 17) סוכריה על מקל עם מסטיק או בלי מסטיק? אנ'לא אוהבת סוכריות על מקל, אבל אני מוכנה לקבל ת'מסטיק:| 18) מלפפונים חמוצים בחומץ או במלח? אנ'לא אוהבת מלפפונים חמוצים 19) בייגלה עם מלח או עם שומשום? מלח 20) איך את אוכלת את הביצה שלך? אני לא אוכלת ביצים זה עושה לי בחילה...

LaviDavi

New member
../images/Emo109.gifעונה../images/Emo9.gif

1) מה אכלת הבוקר? עוגיה 2) מה השתיה האהובה עלייך? קולה 3) איזה שיר את שומעת כרגע? מירי מסיקה- אתה אף פעם 4) איזה סרט טוב ראית לאחרונה? מזמן לא ראיתי סרט
5) לאיזה פורום את הכי נכנסת? מיכאלה, איה כורם וקרן פלס 6) האם יש פורום שנראה לך מיותר? יש כמה.. 7) לאיזו סדרה את מכורה? לא הבטחתי לך
8) האם תוכלי לצטט ציטוט מאותה סדרה? לא
9) איזה מפורסם את הכי מעריצה? אפרת
10) תוכלי לשים תמונה שלו? אין לי כוח לעבור להוספת תגובה, אני בתגובה מהירה 11) מאיפה השגת את התמונה? או מעיתון או מהאינטרנט או שצילמתי 12) עם יד על הלב- את מעריצה אותו/ אותה בגלל הכישרון או בגלל המראה? בגלל הכישרון ובגלל האישיות 13) איזה חיות מחמד יש לך בבית? חתולה 14) איזה חיה היית רוצה לגדל (אפשר לתת לדמיון להשתולל)? קוף כמו של מרקו 15) מה החטיף האהוב עלייך? כיפלי בצל 16) מכל הסוגים הקיימים- איזה ארטיק הכי בא לך כרגע? קרטיב דובדבן 17) סוכריה על מקל עם מסטיק או בלי מסטיק? בלי 18) מלפפונים חמוצים בחומץ או במלח? מלח 19) בייגלה עם מלח או עם שומשום? מלח 20) איך את אוכלת את הביצה שלך? ביצת משוקולד עם הפתעה בפנים

למעלה