שאלון.. [לא ה"פ]

SuperGirl711

New member
אני פעם גנבתי רמזור.

ומי שנוהג יכול להבין למה הכוונה.
וזה היה בעידודה של המורה שלי לנהיגה! "תסעי יותר מהר, עוד תספיקי לרמזור הזה."

n u k e y

New member
וואלה?

חחח אם הייתי מקבלת כנס על כל פעם כשהיתי עוברת באור אדום הייתי בהרבה חובות

אלאסטור

New member
לא.

מקסימום היית משתעממת. כנס=כנסים קנס=קנסות. מתקן השגיאות הלאומי.

SuperGirl711

New member
הכנסוQ@#@$#@#

1. שם: מאיה\ג'יין\ג'וס. 2. גיל: 18 3. זכר/נקבה: נקבה. 4. מיקום בארץ: דרום. 5. תאריך הלידה: 4.7 6. כינוי חיבה: אה...? 7. יש חבר/ה ?? לא, תודה לאל.
8. רישיון נהיגה ? עובדת על זה. 9. קעקועים/פירסינג (שיש עליכם או כאלו שבתכנון): יש בתכנון, בהחלט. (בלשון וקעקוע עלום שם ומראה) 10. השיער שלך חלק/ מתולתל/ גלי ? כולם ביחד. במקור הוא היה מתולתל, אבל אז הרסתי אותו עם פאנים. חהחה. אז הפסקתי עם הפאנים והוא הפך לגלי, ועכשיו חזרתי שוב לפאנים. 11. מה צבע העיניים שלך ? חום. 12. מה צבע העור שלך ? אה, חום?Oס 13. יש לך אח/ות בצבא ? אחד בצבא ואחת אחרי צבא. ואחד בפרוייקט של הצבא. 14. כיצד את/ה מגדיר/ה את עצמך: דתי/ה ? מסורתי/ת ? חילוני/ת ? מסורת\ית. 15. אתה צמחוני/ת ? אפשר לומר. 16. אתה טבעוני/ת ? אפשר לומר. 17. קולה ? כן, תודה. 18. מים ? לא, תודה. 19. אלכוהול שאני אוהב/ת: וודקה רדבול.
20. על האש ? לא, תודה. 21. צמחוני/ת ? שאלת אותי כבר את זה. 22. חתולים או כלבים ? שניהם. כמה שיותר. 23. יש לך בע"ח ? לא. היה. הם מתו. 24. להקה שאת/ה אוהב/ת: אוונסנס, פאניק אט דה דיסקו, דה ראסמוס. (יש עוד!) 25. מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה ? לא זוכרת תאריך, אבל זה היה באוגוסט. של היהודים. 26. איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע ? אוואי פרום מי של אוו. 27. סנפלינג: איפה ומתי? 28. מה הדבר הכי מטורף שעשית ? איך היה ? אוי. *מסמיקה ומגמגמת* עדיף שלא תדעו, באמת. 29. הצבע השולט בארון שלך: אה, לא יודעת. כולם שולטים בארון שלי! דמוקרטיה! 30. מי האשה הכי יפה בעולם ? אחת הדוגמניות של פוקס. אין לי מושג איך קוראים לה. 31. מי הגבר הכי יפה בעולם ? לא יודעת.
32. שחקנ/ית הכי מוכשר/ת ? אני, כמובן. 33. עברת פעם על החוק? אם כן אז איך ? ע"ע דבר מטורף. 34. גנבת פעם ? לא. 35. את/ה נוהג/ת לעשן סיגריות ? כמה ? לא. 36. את/ה נוהג/ת לשתות? כמה ? במסיבות. 37. את/ה מרוצה מאיך שאת/ה נראה ? אה, התסרוקת החדשה גורמת לי להראות ליותר יפה ממה שאני, אז בינתיים כן. 38. מה היית משנה בחיצוניות שלך אם בכלל ? הכל"? חוץ מהשיער. השיער שלי מדהים
39. מה את/ה הכי אוהב/ת בחיצוניות שלך ? את השיער שלי. 40. ממה את/ה הכי מפחד/ת? אישי, סודי. בלע לכם. 41. מה התכונה הגרועה ביותר שלך ? יש המון.
אני אינטרסנטית. 42. מה תכונה שאתה שונא אצל אחרים ? חוסר יושר. 43. האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל ? לא. 44. נישקת בחורה ? לא. אבל הייתה לי הזדמנות. 45. נישקת בחור ? לא. אני תמימה, מה! 46. אתה סטרייט/ית ? לא. 47. אי פעם שיחקת ברגשותיו של מישהו אחר ?! נהנת מזה ? לא. 48. אי פעם בגדת בבן/בת זוג? כמה פעמים ? לא. 49. כשכואב לך הראש אתה לוקח כדור או מחכה שיעבור ? לא כואב לי הראש. 50. את/ה ילד/ה של אבא או אמא ? של אף אחד מהם. של עצמי. 51. שברו לך פעם את הלב ? אני אשאיר את התשובה לעצמי, תודה. 52. שברת למישהו פעם את הלב ? לא נראה לי... 53. בגדו בך? תלוי באיזה מובן. במובן של ידידות אז כן. המון. 54. סיפרת משהו שהבטחת לא לספר ? לא. 55. מה היו התוצאות ? ^^^^^^^^^^^^^^^^^^ 56. מכל החברים שיש לך, כמה היית מגדיר/ה כהכי הכי טובים ? ויקי, ועוד כמה אנשים שאני אשמור אותם לעצמי. תמיד. (ואת ויקי אני אשמור לי לנצח!) 57. באיזה עוד פורומים כתבת או שאת/ה עדיין כותב/ת ? המוןהמון. 58. מ- 1 עד 10, עד כמה היית אומר שאתה בעל כח רצון ? 8 59. וחזק פיזית ? 8 60. וחזק נפשית ? 8 61. אי פעם אהבת מישהו אהבה אמיתית, בצורה לא אפלטונית ? אתם בכלל יודעים מה פירוש המילה אפלטונית?
62. כרגע אתה אוהב מישהו/י בצורה לא אפלטונית ?^^^^^ 63. יש מישהו/י (מציאותי, לא מפורסם, ושאתה מכיר אישית) שאת/ה פשוט מת/ה לז*** ? *מדלגת בחינניות על השאלה* 64. את/ה מרוצה מראש העיר שלך ? אה, אין לי מושג מי ראש העיר שלי, למען האמת. 65. את/ה מתגורר/ת בבית קומות או בבית פרטי ? קומות.

עונה !!! יש פה כמה שאלות קשות

1. שם: רובין 2. גיל: 23 3. זכר/נקבה: זכר 4. מיקום בארץ: ירושלים 5. תאריך הלידה: 4.8.83 6. כינוי חיבה: יש הרבה - טרונצ'ו , פרעה , רוב - תלוי מי קורא לי ... 7. יש חבר/ה ?? לא 8. רישיון נהיגה ? על אוטו ולומד כעת על אופנוע 9. קעקועים/פירסינג (שיש עליכם או כאלו שבתכנון): לא 10. השיער שלך חלק/ מתולתל/ גלי ? חלק 11. מה צבע העיניים שלך ? חום 12. מה צבע העור שלך ? בהיר 13. יש לך אח/ות בצבא ? לא 14. כיצד את/ה מגדיר/ה את עצמך: דתי/ה ? מסורתי/ת ? חילוני/ת ? חילוני 15. אתה צמחוני/ת ? לא 16. אתה טבעוני/ת ? לא 17. קולה ? כן 18. מים ? פחות מקולה 19. אלכוהול שאני אוהב/ת: לא מרבה לשתות אלכוהול ... 20. על האש ? כן 21. צמחוני/ת ? לא 22. חתולים או כלבים ? תלוי מתי 23. יש לך בע"ח ? כן - ארנב ! 24. להקה שאת/ה אוהב/ת: BEE GEES , QUEEN, PINK FLOYD 25. מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה ? שבוע שעבר 26. איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע ? אמרנטיין של אניה 27. סנפלינג: ניסיתי ! 28. מה הדבר הכי מטורף שעשית ? איך היה ? עליתי על הרכבת הכי מסוכנת בעולם . היה חוויה . 29. הצבע השולט בארון שלך: הכל 30. מי האשה הכי יפה בעולם ? לכל אישה יש את היופי שלה אז יש הרבה יפות בעולם . 31. מי הגבר הכי יפה בעולם ? בראד פיט ורידג' מהיפים והאמיצים . 32. שחקנ/ית הכי מוכשר/ת ? ג'ניפר אניסטון 33. עברת פעם על החוק? אם כן אז איך ? כן . נסעתי 80 קמ"ש מעל המהירות המותרת , כשהייתי קטן - הרמתי מהחנות שלד הבית , בחו"ל ניסיתי קצת LSD 34. גנבת פעם ? כן 35. את/ה נוהג/ת לעשן סיגריות ? כמה ? לא !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 36. את/ה נוהג/ת לשתות? כמה ? מעט 37. את/ה מרוצה מאיך שאת/ה נראה ? כן . 38. מה היית משנה בחיצוניות שלך אם בכלל ? לא עולה משהו לראש 39. מה את/ה הכי אוהב/ת בחיצוניות שלך ? שאני נראה כמו ילד טוב 40. ממה את/ה הכי מפחד/ת? הדבר שאני הכי פחדתי ממנו קרה אז כלום 41. מה התכונה הגרועה ביותר שלך ? אמון שני באנשים 42. מה תכונה שאתה שונא אצל אחרים ? שקרנים 43. האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל ? ישנתי . 44. נישקת בחורה ? כן 45. נישקת בחור ? כן 46. אתה סטרייט/ית ? כן 47. אי פעם שיחקת ברגשותיו של מישהו אחר ?! נהנת מזה ? לא . 48. אי פעם בגדת בבן/בת זוג? כמה פעמים ? לא 49. כשכואב לך הראש אתה לוקח כדור או מחכה שיעבור ? ישן 50. את/ה ילד/ה של אבא או אמא ? שאלה קשה 51. שברו לך פעם את הלב ? כן 52. שברת למישהו פעם את הלב ? פעם אחת 53. בגדו בך? מבחינה מינית - לא . מבחינה של חברים שתקעו לי סכין בגב - כן . 54. סיפרת משהו שהבטחת לא לספר ? כן . 55. מה היו התוצאות ? אי נעימות 56. מכל החברים שיש לך, כמה היית מגדיר/ה כהכי הכי טובים ? 2 57. באיזה עוד פורומים כתבת או שאת/ה עדיין כותב/ת ? יש 2 58. מ- 1 עד 10, עד כמה היית אומר שאתה בעל כח רצון ? 9 59. וחזק פיזית ? 9 60. וחזק נפשית ? 0 61. אי פעם אהבת מישהו אהבה אמיתית, בצורה לא אפלטונית ? כן 62. כרגע אתה אוהב מישהו/י בצורה לא אפלטונית ? דלוק . לא אוהב 63. יש מישהו/י (מציאותי, לא מפורסם, ושאתה מכיר אישית) שאת/ה פשוט מת/ה לז*** ? כן 64. את/ה מרוצה מראש העיר שלך ? כן 65. את/ה מתגורר/ת בבית קומות או בבית פרטי ? פרטי

juds1

New member
נמפ, שלי../images/Emo9.gif

1. שם: ג'ודי 2. גיל: 12 3. זכר/נקבה: נקבה 4. מיקום בארץ: הקריות 5. תאריך הלידה: 26/7...את השנה תחשבו לבד:p- 6. כינוי חיבה: ג'ו, ג'וי, ג'וד,ג'ודס
7. יש חבר/ה ?? יאפ
8. רישיון נהיגה ? בטח, שלא 9. קעקועים/פירסינג (שיש עליכם או כאלו שבתכנון):נופ 10. השיער שלך חלק/ מתולתל/ גלי ? חלק 11. מה צבע העיניים שלך ? כחולות 12. מה צבע העור שלך ? לבן 13. יש לך אח/ות בצבא ? לע 14. כיצד את/ה מגדיר/ה את עצמך: דתי/ה ? מסורתי/ת ? חילוני/ת ? דתיה 15. אתה צמחוני/ת ? לא 16. אתה טבעוני/ת ? לא 17. קולה ? יאפ 18. מים ? יאפ 19. אלכוהול שאני אוהב/ת:אין 20. על האש ? לפעמיים 21. צמחוני/ת ? שאלתם כבר...:-\ 22. חתולים או כלבים ? שניהם
23. יש לך בע"ח ? ארנבים מתוקים=] 24. להקה שאת/ה אוהב/ת: בלק אייד פיס 25. מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה ? בחופש 26. איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע ? its all about 27. סנפלינג: כע
28. מה הדבר הכי מטורף שעשית ? איך היה ? צניחה חופשית...כייף חיים
29. הצבע השולט בארון שלך: כל הצבעים
30. מי האשה הכי יפה בעולם ?אמ... 31. מי הגבר הכי יפה בעולם ?טום פלטון
32. שחקנ/ית הכי מוכשר/ת ? כנ"ל 33. עברת פעם על החוק? אם כן אז איך ?נופ 34. גנבת פעם ?שהייתי בגן
35. את/ה נוהג/ת לעשן סיגריות ? כמה ?
בעעע 36. את/ה נוהג/ת לשתות? כמה ?
37. את/ה מרוצה מאיך שאת/ה נראה ? יאפ 38. מה היית משנה בחיצוניות שלך אם בכלל ? ניתוח להורדת משקפיים 39. מה את/ה הכי אוהב/ת בחיצוניות שלך ? עיניים 40. ממה את/ה הכי מפחד/ת? מוות 41. מה התכונה הגרועה ביותר שלך ?לוידעת... 42. מה תכונה שאתה שונא אצל אחרים ? רמאות ושקרנות, קנאות, אנוכיות 43. האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל ?לא ישנתי עם אדם מהמין השני... 44. נישקת בחורה ?לא..יאק 45. נישקת בחור ? יאפ 46. אתה סטרייט/ית ? מה זה? 47. אי פעם שיחקת ברגשותיו של מישהו אחר ?! נהנת מזה ?
הו...מאוד 48. אי פעם בגדת בבן/בת זוג? כמה פעמים ?
49. כשכואב לך הראש אתה לוקח כדור או מחכה שיעבור ?מחכה שיעבור 50. את/ה ילד/ה של אבא או אמא ?אמא 51. שברו לך פעם את הלב ?
52. שברת למישהו פעם את הלב ?
53. בגדו בך?כן..ארר 54. סיפרת משהו שהבטחת לא לספר ? כן 55. מה היו התוצאות ? עדיין לא גילו
56. מכל החברים שיש לך, כמה היית מגדיר/ה כהכי הכי טובים ? 7,8 57. באיזה עוד פורומים כתבת או שאת/ה עדיין כותב/ת ? סופהדרך, פאנפיקים, אופנה, ימי הולדת ומתנות, הארי פוטר הסרט ועוד מלאמלא בהייד פארק ובמקומות אחרים 58. מ- 1 עד 10, עד כמה היית אומר שאתה בעל כח רצון ?9 59. וחזק פיזית ? 5 60. וחזק נפשית ?7 61. אי פעם אהבת מישהו אהבה אמיתית, בצורה לא אפלטונית ?
62. כרגע אתה אוהב מישהו/י בצורה לא אפלטונית ?
63. יש מישהו/י (מציאותי, לא מפורסם, ושאתה מכיר אישית) שאת/ה פשוט מת/ה לז*** ?
64. את/ה מרוצה מראש העיר שלך ?
65. את/ה מתגורר/ת בבית קומות או בבית פרטי ?פרטי

Eos14

New member
../images/Emo29.gif כבר עשיתי את השאלון הזה...../images/Emo11.gif

1. שם:שחר 2. גיל: עוד חודשיים 15 3. זכר/נקבה:נקבה 4. מיקום בארץ: מרכז 5. תאריך הלידה:21.11.91 6. כינוי חיבה: שחרולה, שחרורי... 7. יש חבר/ה ?? לא 8. רישיון נהיגה ? לא 9. קעקועים/פירסינג (שיש עליכם או כאלו שבתכנון): אין 10. השיער שלך חלק/ מתולתל/ גלי ? נפוח וקצת גלי. ויבש.... 11. מה צבע העיניים שלך ? כחול-ירוק עם קצת חום...לא הגיוני ובהתאם למצבי הכללי. 12. מה צבע העור שלך ? בהיר יחסית 13. יש לך אח/ות בצבא ? לא 14. כיצד את/ה מגדיר/ה את עצמך: דתי/ה ? מסורתי/ת ? חילוני/ת ? חילונית 15. אתה צמחוני/ת ? לא 16. אתה טבעוני/ת ? לא 17. קולה ? בלעע...
18. מים ? בריא וטעים אחרי 6 סיבובים סביב אתלטיקה לא מוצלת בגרוש..
19. אלכוהול שאני אוהב/ת:אין 20. על האש ? שיפודים
21. צמחוני/ת ? כבר הייתה השאלה הזאת. 22. חתולים או כלבים ? אוגרים..
23. יש לך בע"ח ? כן 24. להקה שאת/ה אוהב/ת: גרין דיי, דסטיניז צ'יילד, R.E.M 25. מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה ? לפני הרבה זמן, למה? 26. איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע ? Ur Hands +U-פינק...
27. סנפלינג: לא 28. מה הדבר הכי מטורף שעשית ? איך היה ? אמרתי למי שאני אוהבת שאני אוהבת אותו. בהתחלה הייתה הרגשה טובה. עכשיו אני מתחרטת על כל רגע. 29. הצבע השולט בארון שלך: אין, זה מעורב. 30. מי האשה הכי יפה בעולם ? לא עולה לי כרגע בראש... 31. מי הגבר הכי יפה בעולם ? כנ"ל... 32. שחקנ/ית הכי מוכשר/ת ? ג'וני דפ 33. עברת פעם על החוק? אם כן אז איך ? לא עברתי 34. גנבת פעם ? לא 35. את/ה נוהג/ת לעשן סיגריות ? כמה ? איכס...לא
36. את/ה נוהג/ת לשתות? כמה ? כנ"ל
37. את/ה מרוצה מאיך שאת/ה נראה ? בדר"כ כן. 38. מה היית משנה בחיצוניות שלך אם בכלל ? האף. 39. מה את/ה הכי אוהב/ת בחיצוניות שלך ? עיניים, שפתיים, גוף... 40. ממה את/ה הכי מפחד/ת? הבוגארט שלי
לא יודעת. כשאפגוש אחד, אני אדע....
41. מה התכונה הגרועה ביותר שלך ? לא יודעת, יש כמה אבל אני לא יודעת איזו מהן היא הכי גרועה... 42. מה תכונה שאתה שונא אצל אחרים ? חוסר רגישות/איכפתיות/טקט, גסות רוח מוגזמת, מתעלמים. 43. האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל ? לא 44. נישקת בחורה ? לא 45. נישקת בחור ? גם לא... 46. אתה סטרייט/ית ? כן 47. אי פעם שיחקת ברגשותיו של מישהו אחר ?! נהנת מזה ? לא 48. אי פעם בגדת בבן/בת זוג? כמה פעמים ? לא... 49. כשכואב לך הראש אתה לוקח כדור או מחכה שיעבור ? תלוי עד כמה זה כואב ואם יש כדור זמין. 50. את/ה ילד/ה של אבא או אמא ? משתנה 51. שברו לך פעם את הלב ? כן. פעם אחת ויחידה שלא תחזור. 52. שברת למישהו פעם את הלב ? לא 53. בגדו בך? לא 54. סיפרת משהו שהבטחת לא לספר ? לא 55. מה היו התוצאות ?
56. מכל החברים שיש לך, כמה היית מגדיר/ה כהכי הכי טובים ?4 57. באיזה עוד פורומים כתבת או שאת/ה עדיין כותב/ת ?אין לי כוח לפרט..
58. מ- 1 עד 10, עד כמה היית אומר שאתה בעל כח רצון ? 8.5 59. וחזק פיזית ? 6 60. וחזק נפשית ?8 61. אי פעם אהבת מישהו אהבה אמיתית, בצורה לא אפלטונית ? כן 62. כרגע אתה אוהב מישהו/י בצורה לא אפלטונית ? לא 63. יש מישהו/י (מציאותי, לא מפורסם, ושאתה מכיר אישית) שאת/ה פשוט מת/ה לז*** ? לא... 64. את/ה מרוצה מראש העיר שלך ? חחחח לא... 65. את/ה מתגורר/ת בבית קומות או בבית פרטי ? פרטי... חה
נגמר..

Eos14

New member
../images/Emo29.gif אוקי, אני סתומה...

עכשיו שמתי
שעניתי על השאלון פעמיים...
ונראה לי שמרוב טמטומי אפילו לא עניתי אותן תשובות...

Gummy Bears

New member
../images/Emo13.gif

1. שם: נאמא. 2. גיל: 13 ופופציק. 3. זכר/נקבה:
4. מיקום בארץ: חור. 5. תאריך הלידה: חשוב? 6. כינוי חיבה: נ...א...מא? 7. יש חבר? לא.
8. רישיון נהיגה? עוד לא קמה המדינה שנתנה לילדות בנות 13 לנהוג. 9. קעקועים/פירסינג (שיש עליכם או כאלו שבתכנון): גם אם הייתי רוצה בחיים לא היו מרשים לי... 10. השיער שלך חלק/ מתולתל/ גלי? לא מוגדר ממש :S 11. מה צבע העיניים שלך? שחור. 12. מה צבע העור שלך? צבע עור כזה. 13. יש לך אח/ות בצבא? לא. 14. כיצד את/ה מגדיר/ה את עצמך: דתי/ה ? מסורתי/ת ? חילוני/ת ? חילונית. 15. אתה צמחוני/ת ? לא
16. אתה טבעוני/ת ? גם לא
17. קולה ? יאמי 18. מים ? יאמי...? 19. אלכוהול שאני אוהב/ת: משהו ששתיתי פעם ואין לי מושג איך קוראים לזה. 20. על האש ? אם אני ממש חייבת. 21. צמחוני/ת ? לא. 22. חתולים או כלבים ? כלבים כמובן!
23. יש לך בע"ח ? כמה נמלים מתחת למיטה 24. להקה שאת/ה אוהב/ת: רק אחת? אוקיי, דפש מוד 25. מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה ? מזמן. אבל יש לי סוג-של הופעה פרטית כל יום באמפי3 26. איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע ? "הקונה מטטה" ממלך האריות
27. סנפלינג: בטח, כיף!
28. מה הדבר הכי מטורף שעשית ? איך היה ? אמ... להכנס לאגם שמרגיש כמו מינוס מאה מעלות באמצע החורף בארבע לפנות בוקר בקפיצת ראש. אם היה משהו יותר מטורף כנראה שהוא לא מספיק חשוב כדי שאני אזכור אותו. היה ממש קר. 29. הצבע השולט בארון שלך: כחול. 30. מי האשה הכי יפה בעולם ? אמא שלי.
31. מי הגבר הכי יפה בעולם ? אמ... ~מתלבטת קשות~ 32. שחקנ/ית הכי מוכשר/ת ? ג'וליה רוברטס
33. עברת פעם על החוק? אם כן אז איך ? הברזה משיעור נחשבת? 34. גנבת פעם ? לא. 35. את/ה נוהג/ת לעשן סיגריות ? כמה ? ממש ממש לא! 36. את/ה נוהג/ת לשתות? כמה ? עדיין לא. 37. את/ה מרוצה מאיך שאת/ה נראה ? אף אחד לא מושלם. 38. מה היית משנה בחיצוניות שלך אם בכלל ? הגובה. 39. מה את/ה הכי אוהב/ת בחיצוניות שלך ?העיניים
40. ממה את/ה הכי מפחד/ת? שאנשים שאני אוהבת יפגעו. 41. מה התכונה הגרועה ביותר שלך ? אני ממש פחדנית. 42. מה תכונה שאתה שונא אצל אחרים ? צבועים!
43. האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל ? כן. 44. נישקת בחורה ? לא :S 45. נישקת בחור ? לא. 46. אתה סטרייט/ית ? כן. 47. אי פעם שיחקת ברגשותיו של מישהו אחר ?! נהנת מזה ? לא! 48. אי פעם בגדת בבן/בת זוג? כמה פעמים ? לא! (טוב, כאילו שהיה לי בן זוג.) 49. כשכואב לך הראש אתה לוקח כדור או מחכה שיעבור ? כדור. 50. את/ה ילד/ה של אבא או אמא ? אותי לימדו שצריך שני אנשים כדי להביא ילד. 51. שברו לך פעם את הלב ? בערך 52. שברת למישהו פעם את הלב ? מאוד מקווה שלא 53. בגדו בך? כן. חברות. 54. סיפרת משהו שהבטחת לא לספר ? ממש לא. 55. מה היו התוצאות ? גבינה
56. מכל החברים שיש לך, כמה היית מגדיר/ה כהכי הכי טובים ? אחת. 57. באיזה עוד פורומים כתבת או שאת/ה עדיין כותב/ת ? אמ... הפורום הזה? 58. מ- 1 עד 10, עד כמה היית אומר שאתה בעל כח רצון ? 9. אם אני רוצה משהו, אני מסוגלת להזיז הרים. אני פשוט לא רוצה הרבה
59. וחזק פיזית ? אמ... 8? 7 וחצי? משהו כזה. 60. וחזק נפשית ? 8 וחצי בערך. 61. אי פעם אהבת מישהו אהבה אמיתית, בצורה לא אפלטונית ? אני בלטה מדיי בשביל לדעת מה זה אפלטונית, אבל אהבה אמיתית למישהו מהמין השני, לא חושבת. 62. כרגע אתה אוהב מישהו/י בצורה לא אפלטונית ? לא נראה לי. 63. יש מישהו/י (מציאותי, לא מפורסם, ושאתה מכיר אישית) שאת/ה פשוט מת/ה לז*** ? לא תודה. 64. את/ה מרוצה מראש העיר שלך ? פעם הלכתי ברחוב עם חברה שלי והוא אמר לנו "שלום שלום, בנות יקרות". אז אולי. 65. את/ה מתגורר/ת בבית קומות או בבית פרטי ? בית פרטי. זהו?

למעלה