שאלון לאלתר!

קבל ../images/Emo26.gif

מה השעה ? מה נשמע ? שם: גיל: פירסינג: קעקועים: גובה: מידת נעליים: צבע שיער: אחים/אחיות: שפות: משקפיים ? שם : כינוי : עיר : דברים אחרונים : השיר האחרון ששמעת ? מה ה____ האהוב עליך ? צבע : ירק : חיה : חפץ דומם : יום בשבוע : חודש לועזי בשנה : חודש עברי בשנה : עונה (חורף/קיץ/סתיו/אביב): השבט (מבין 12 השבטים) : תוכנית טלוויזיה : סרט : ספר : מאכל : מה הדבר שהכי מעצבן אותכם ? תרבות ובידור ------- סרט בקולנוע או בבית ? קלטת או DVD ? מוזיקה מרדיו או דיסק (מקורי) ? ספר במחשב או ספר מודפס ? יש לכם מנוי על עיתון יומי ? איזה עיתון יומי ? יש לכם מנוי על מגזין כלשהו / עיתון שבועי ? אילו מגזינים ? לאכול בבית או בחוץ ? מה הספר האחרון שקראתם ? מה הסרט האחרון שראיתם ? איזה סרט לעולם לא תראו ? איזה ספר לעולם לא תסכימו לקרוא ? מה הדבר שהייתם חייבים לקרוא, למרות שהוא היה סבל נוראי ? צרכנות ---- מכולת או סופר ? כבלים או YES ? האם יש לכם בבית : טלוויזיה ? כמה טלוויזיות ? איזה גודל של הטלוויזיה הכי גדולה ? ממיר דיגיטלי ? מערכת סטריאו ? מקרר ? מדיח ? מכונת כביסה ? מייבש ? מגהץ אדים ? קומקום חשמלי ? מיקרוגל ? תנור אפיה ? טוסטר אובן ? מכשיר לאפיית לחם ? מכשיר להכנסת טוסטים ? סיר מחבת חשמלי ? מכשיר להכנת פנקייק ? רובוט שמנקה את הבית ? כמה טלפונים סלולריים יש לך ? כמה טלפונים סלולריים לכל בני הבית ? של אילו חברות סלולריות ? כלכלת בית ------ האם אתם עוזרים במטלות הבאות (או עושים לבד) : בישול ? שטיפת כלים / סידור מדיח ? ניקיון הבית ? כביסה של בגדים ? תלית הבגדים לאחר הכביסה ? הכנסת הבגדים הנקיים למייבש ? הורדה של הבגדים הנקיים מהחבל אחרי שתלו אותם ? קיפול הבגדים הנקיים שהתייבשו ? הכנסת הבגדים לארון ? קניות מצרכים בשביל הבית ? קנית עיתון ? מה אתם יודעים לבשל ? מה אפיתם לאחרונה ? שפות --- לדבר עברית תקנית - חשוב , למי איכפת / "אני את הבגרות שלי כבר עשיתי" ? עברית - שפה יפה / i prefer english? האם אתם יודעים שפה שניה ? האם אתם יודעים שפות נוספות ? שפה תחתונה או עליונה ? מה אתם חושבים על ערפאת ? מקלחת או אמבטיה ? מרכך : כן או לא ? סבון נוזלי או סבון לא נוזלי ? מברשת שיניים חשמלית כן או לא ? מה אתם מתכננים לעשות עוד שעה ? מה אתם מתכננים לעשות עוד 5 שעות ? מה אתם עושים היום בערב ? מה אתם עושים מחר ? מה המקצוע שאתם חושקים בו ? מה תרצו לעשות עוד 10 שנים ? עוד כמה ימים תהיה לכם יומהולדת 18 ? עוד שנים תהיה לכם יומהולדת 40 ? איזה רינגטון יש לכם בפלאפון ? זה מספיק שאלות ? מה השעה עכשיו ?

s h e e p i t

New member
זה בערך הכי מקורי שהיה עד היום ../images/Emo3.gif

מה השעה ?17:55 מה נשמע ?סבבה שם:רותם גיל:18 פירסינג: הליקס ואינדסטריאל קעקועים: אין גובה: 1.70 מידת נעליים:39 צבע שיער: חרא אחים/אחיות:אח שפות: עברית, אנגלית משקפיים ?אין שם : כינוי :לא משנה עיר :מושב דברים אחרונים : השיר האחרון ששמעת ? חרא של שירים בערוץ 24
מה ה____ האהוב עליך ? צבע :בורדו ירק :עגבניה? חיה :כבשה חפץ דומם :עגעדכשע יום בשבוע :חמישי חודש לועזי בשנה :מרץ חודש עברי בשנה :ניסן? עונה (חורף/קיץ/סתיו/אביב):סתיו השבט (מבין 12 השבטים) :כחגלדךכףחדגףך תוכנית טלוויזיה :חברים, אבודים סרט :המסור ספר :המקרה המוזר של הכלב בשעת לילה מאוחרת [נראה לי הספר היחידי שסיימתי לקרוא] מאכל :של סבתא מה הדבר שהכי מעצבן אותכם ? אנשים מציקים תרבות ובידור ------- סרט בקולנוע או בבית ?קולנוע קלטת או DVD ?דיוידי מוזיקה מרדיו או דיסק (מקורי) ?רדיו ספר במחשב או ספר מודפס ?מודפס יש לכם מנוי על עיתון יומי ? לא איזה עיתון יומי ?ידיעות יש לכם מנוי על מגזין כלשהו / עיתון שבועי ? לא דיי. אילו מגזינים ?דיי לאכול בבית או בחוץ ?בחוץ מה הספר האחרון שקראתם ? מה הסרט האחרון שראיתם ?50 דייטים ראשונים. היה בהוט איזה סרט לעולם לא תראו ?לא יודעת איזה ספר לעולם לא תסכימו לקרוא ? מה הדבר שהייתם חייבים לקרוא, למרות שהוא היה סבל נוראי ? אנטיגונה צרכנות ---- מכולת או סופר ?צרכניה
כבלים או YES ?כבלים האם יש לכם בבית : טלוויזיה ?כן כמה טלוויזיות ?8
איזה גודל של הטלוויזיה הכי גדולה ? 34 נראה לי ממיר דיגיטלי ?יש מערכת סטריאו ?יש מקרר ?יש מדיח ?יש מכונת כביסה ?יש מייבש ?יש מגהץ אדים ?יש קומקום חשמלי ?יש מיקרוגל ?יש תנור אפיה ?יש טוסטר אובן ?יש מכשיר לאפיית לחם ?מזה מכשיר להכנסת טוסטים ?יש סיר מחבת חשמלי ?יש מכשיר להכנת פנקייק ?אין רובוט שמנקה את הבית ?בקרוב
כמה טלפונים סלולריים יש לך ?1 כמה טלפונים סלולריים לכל בני הבית ?6 =\ של אילו חברות סלולריות ?פלאפון, סלקום כלכלת בית ------ האם אתם עוזרים במטלות הבאות (או עושים לבד) : בישול ?לפעמים שטיפת כלים / סידור מדיח ?כן ניקיון הבית ?לפעמים כביסה של בגדים ?לא תלית הבגדים לאחר הכביסה ?לא הכנסת הבגדים הנקיים למייבש ?לא הורדה של הבגדים הנקיים מהחבל אחרי שתלו אותם ?לפעמים קיפול הבגדים הנקיים שהתייבשו ?כן הכנסת הבגדים לארון ?כן קניות מצרכים בשביל הבית ?לפעמים קנית עיתון ?לא מה אתם יודעים לבשל ?לא הרבה מה אפיתם לאחרונה ?כלום שפות שקט --- לדבר עברית תקנית - חשוב , למי איכפת / "אני את הבגרות שלי כבר עשיתי" ?לא משנה עברית - שפה יפה / i prefer english?עברית
האם אתם יודעים שפה שניה ?אנגלית[?] האם אתם יודעים שפות נוספות ?קצת הודית =| שפה תחתונה או עליונה ?ח מה אתם חושבים על ערפאת ?חגשלךגחף מקלחת או אמבטיה ?אמבטיה מרכך : כן או לא ?כן סבון נוזלי או סבון לא נוזלי ? מברשת שיניים חשמלית כן או לא ?לא מה אתם מתכננים לעשות עוד שעה ?לא יודעת מה אתם מתכננים לעשות עוד 5 שעות ?לא יודעת מה אתם עושים היום בערב ?אני רוצה מסיבה
מה אתם עושים מחר ?לומדים
מה המקצוע שאתם חושקים בו ?איכ מה תרצו לעשות עוד 10 שנים ?לחיות זה יהיה נחמד עוד כמה ימים תהיה לכם יומהולדת 18 ?הייתה לפני חודש ויום או משו עוד שנים תהיה לכם יומהולדת 40 ?22? איזה רינגטון יש לכם בפלאפון ?של הקופים המפליצים זה מספיק שאלות ?כן מה השעה עכשיו ?18:12 הודגש באמצעות מדגישומטיק

dors

New member
יאללההההההה

מה השעה ? 1822 מה נשמע ? סביר שם: דור גיל: 18 פירסינג: אין קעקועים: יש גובה: 173 מידת נעליים: 42 בערך צבע שיער: בהיר אחים/אחיות: יש שפות: עברית משקפיים ? יש שם : דור זה אני כינוי : אין עיר : עפולה דברים אחרונים : השיר האחרון ששמעת ? אינני זוכר מה ה____ האהוב עליך ? צבע : שחור ירק : לאיודע חיה : נמר חפץ דומם : מחשב יום בשבוע : שבת חודש לועזי בשנה : אפריל חודש עברי בשנה :ניסן
עונה (חורף/קיץ/סתיו/אביב): חורף השבט (מבין 12 השבטים) : יששכר! תוכנית טלוויזיה : לאיודע סרט : לאיודע ספר : כנל מאכל : כנל מה הדבר שהכי מעצבן אותכם ? לאיודע.. כל מיני תרבות ובידור ------- סרט בקולנוע או בבית ? בית קלטת או DVD ? דוד מוזיקה מרדיו או דיסק (מקורי) ? לאיודע ספר במחשב או ספר מודפס ? לאיודע יש לכם מנוי על עיתון יומי ? לא איזה עיתון יומי ? יש לכם מנוי על מגזין כלשהו / עיתון שבועי ? נראה לי אילו מגזינים ? בלייזר, לאישה לאכול בבית או בחוץ ? בשניהם מה הספר האחרון שקראתם ? לאיודע מה הסרט האחרון שראיתם ? לא זוכר ;[ איזה סרט לעולם לא תראו ? לאיודע איזה ספר לעולם לא תסכימו לקרוא ? לאיודע! מה הדבר שהייתם חייבים לקרוא, למרות שהוא היה סבל נוראי ? אולי היסטוריה
צרכנות ---- מכולת או סופר ? לא משנה כבלים או YES ? יס האם יש לכם בבית : טלוויזיה ? כן כמה טלוויזיות ? 4 אני חושב איזה גודל של הטלוויזיה הכי גדולה ? 29 אולי ממיר דיגיטלי ? מה מערכת סטריאו ? מה מקרר ? יש לנו מקרר מדיח ? כן מכונת כביסה ? כן מייבש ? כן מגהץ אדים ? נראה לי קומקום חשמלי ? כן מיקרוגל ? כן תנור אפיה ? כן טוסטר אובן ? כן מכשיר לאפיית לחם ? כן מכשיר להכנסת טוסטים ? כן סיר מחבת חשמלי ? לא נראה לי מכשיר להכנת פנקייק ? לא חושב רובוט שמנקה את הבית ? בטח כמה טלפונים סלולריים יש לך ? 1 כמה טלפונים סלולריים לכל בני הבית ? 6 של אילו חברות סלולריות ? אורנג' סלקום פלאפון כלכלת בית ------ האם אתם עוזרים במטלות הבאות (או עושים לבד) : בישול ? לפעמים אני מכין לי אוכל שטיפת כלים / סידור מדיח ? כשממש משעמם ניקיון הבית ? החדר לפעמים כביסה של בגדים ? לא תלית הבגדים לאחר הכביסה ? לא הכנסת הבגדים הנקיים למייבש ? לא הורדה של הבגדים הנקיים מהחבל אחרי שתלו אותם ? לא קיפול הבגדים הנקיים שהתייבשו ? לא הכנסת הבגדים לארון ? לפעמים שלי קניות מצרכים בשביל הבית ? לא קנית עיתון ? לא מה אתם יודעים לבשל ? חביתה מה אפיתם לאחרונה ? כלום שפות --- לדבר עברית תקנית - חשוב , למי איכפת / "אני את הבגרות שלי כבר עשיתי" ? מה עברית - שפה יפה / i prefer english? עברית לא יפה האם אתם יודעים שפה שניה ? בטח האם אתם יודעים שפות נוספות ? לא שפה תחתונה או עליונה ? מה מה אתם חושבים על ערפאת ? הוא מת מה איכפת לי מקלחת או אמבטיה ? מקלחת בדרך כלל מרכך : כן או לא ? אני לא צריך סבון נוזלי או סבון לא נוזלי ? נוזלי מברשת שיניים חשמלית כן או לא ? לא מה מה אתם מתכננים לעשות עוד שעה ? לאכול אולי מה אתם מתכננים לעשות עוד 5 שעות ? להיות במחשב בבית מה אתם עושים היום בערב ? כלום מה אתם עושים מחר ? כרמיאל מה המקצוע שאתם חושקים בו ? אני לא חושק במקצועות מה תרצו לעשות עוד 10 שנים ? לחיות! עוד כמה ימים תהיה לכם יומהולדת 18 ? היה כבר עוד שנים תהיה לכם יומהולדת 40 ? הרבה איזה רינגטון יש לכם בפלאפון ? אין.. הוא לא עובד ממש זה מספיק שאלות ? לא מה השעה עכשיו ? 1832 שלום ולהתראות

../images/Emo13.gif

מה השעה ?19:56 מה נשמע ?סבבה שם:שחר גיל:18.5 פירסינג:
קעקועים:
גובה: 179 מידת נעליים:44 צבע שיער:
אחים/אחיות:2 שפות: עברית ואנגלית משקפיים ?
שם :שחר כינוי :שחרותה עיר :זכרון יעקוב דברים אחרונים : השיר האחרון ששמעת ?skid row-here without you מה ה____ האהוב עליך ? צבע :לא יודע ירק :עגבניה חיה :שחר חפץ דומם :אופניים יום בשבוע :שבת חודש לועזי בשנה :אפריל חודש עברי בשנה :תשרי
עונה (חורף/קיץ/סתיו/אביב):סתיו/אביב השבט (מבין 12 השבטים) :מה? תוכנית טלוויזיה :חברים/סיינפלד סרט :החומה, חומות של תקווה ספר ::X מאכל :בשר מה הדבר שהכי מעצבן אותכם ?לעיסה רועשת תרבות ובידור ------- סרט בקולנוע או בבית ?בבית קלטת או DVD ?DVD מוזיקה מרדיו או דיסק (מקורי) ?דיסק ספר במחשב או ספר מודפס ?מודפס יש לכם מנוי על עיתון יומי ? במכינה כן
איזה עיתון יומי ?ידיעות, הארץ ומעריב יש לכם מנוי על מגזין כלשהו / עיתון שבועי ?
אילו מגזינים ? לאכול בבית או בחוץ ?בבית מה הספר האחרון שקראתם ?:X מה הסרט האחרון שראיתם ?ריקוואים לחלום איזה סרט לעולם לא תראו ?כלום סרט איזה ספר לעולם לא תסכימו לקרוא ?
מה הדבר שהייתם חייבים לקרוא, למרות שהוא היה סבל נוראי ?
צרכנות ---- מכולת או סופר ?סופר כבלים או YES ?כבלים האם יש לכם בבית : טלוויזיה ?יש כמה טלוויזיות ?2 איזה גודל של הטלוויזיה הכי גדולה ?26 ממיר דיגיטלי ?2 מערכת סטריאו ?במיצר
מקרר ?יש מדיח ?יש מכונת כביסה ?יש מייבש ?יש מגהץ אדים ?יש קומקום חשמלי ?יש מיקרוגל ?יש תנור אפיה ?יש טוסטר אובן ?אין מכשיר לאפיית לחם ?אין מכשיר להכנסת טוסטים ?יש סיר מחבת חשמלי ?אין מכשיר להכנת פנקייק ?יש רובוט שמנקה את הבית ?יש
כמה טלפונים סלולריים יש לך ?1 כמה טלפונים סלולריים לכל בני הבית ?4 של אילו חברות סלולריות ?פלאפון כלכלת בית ------ האם אתם עוזרים במטלות הבאות (או עושים לבד) :עוזר מעט
בישול ?כן שטיפת כלים / סידור מדיח ?כן ניקיון הבית ?לא כביסה של בגדים ?כן תלית הבגדים לאחר הכביסה ?מייבש
הכנסת הבגדים הנקיים למייבש ?כן הורדה של הבגדים הנקיים מהחבל אחרי שתלו אותם ?אין קיפול הבגדים הנקיים שהתייבשו ?לא הכנסת הבגדים לארון ?לא קניות מצרכים בשביל הבית ?לא קנית עיתון ?לא מה אתם יודעים לבשל ?הכל חוץ ממאפים מה אפיתם לאחרונה ?
שפות --- לדבר עברית תקנית - חשוב , למי איכפת / "אני את הבגרות שלי כבר עשיתי" ?חשוב עברית - שפה יפה / i prefer english?אנגלית האם אתם יודעים שפה שניה ?אנגלית האם אתם יודעים שפות נוספות ?לא שפה תחתונה או עליונה ? ? מה אתם חושבים על ערפאת ?חמוד
מקלחת או אמבטיה ?מקלחת מרכך : כן או לא ?לא סבון נוזלי או סבון לא נוזלי ?נוזלי מברשת שיניים חשמלית כן או לא ?לא מה אתם מתכננים לעשות עוד שעה ?סבתא מה אתם מתכננים לעשות עוד 5 שעות ?לישון מה אתם עושים היום בערב ?לישון מה אתם עושים מחר ?עבודה! מה המקצוע שאתם חושקים בו ?פוליטיקה מה תרצו לעשות עוד 10 שנים ?ללמוד עוד כמה ימים תהיה לכם יומהולדת 18 ?
עוד שנים תהיה לכם יומהולדת 40 ?22 איזה רינגטון יש לכם בפלאפון ?קינדרלך-אלוהים שלי זה מספיק שאלות ?לא מה השעה עכשיו ?20:06

R e A

New member
איזה משחק../images/Emo2.gif

מה השעה ? 20:41 מה נשמע ? הכל מעולה! שם: רע גיל: 17 פירסינג: ישר ולעניין אה? אין לי... קעקועים: אין גובה: אין...167:X מידת נעליים: 42 צבע שיער: חום אנערף [הרבה אומרים שאני בלונדיני
אבל מה הקשר!!] אחים/אחיות: שניים גדולים, אחת קטנה שפות: עברית, אנגלית משקפיים ? אין שם : רע כינוי : אממ R e A ? עיר : גן יבנה דברים אחרונים : השיר האחרון ששמעת ? כלא 6 - פצצת זמן מה ה____ האהוב עליך ? צבע : כחול ירק : גמבה [האדום נו!!] חיה : תוכי?:X חפץ דומם : כדורגל יום בשבוע : שישי חודש לועזי בשנה : מרץ חודש עברי בשנה : אדר או משו לא זוכר כבר עונה (חורף/קיץ/סתיו/אביב): חורף השבט (מבין 12 השבטים) : מה תוכנית טלוויזיה : חברים סרט : פורסט גאמפ, מאסר עולם, גרין מייל, חומות של תקווה, בחורים רעים1+2, המורה של טרומן, טפשים בלי הפסקה, בייסיק, מיסטיק ריבר, קינג קונג. אנערף נו. יש המון... ספר : הארי פוטר? מאכל : צ'יפס מה הדבר שהכי מעצבן אותכם ? שמנסים בכוונה לעצבן אותי? תרבות ובידור ------- סרט בקולנוע או בבית ? בבית קלטת או DVD ? דיוידי מוזיקה מרדיו או דיסק (מקורי) ? דיסק ספר במחשב או ספר מודפס ? מודפס? יש לכם מנוי על עיתון יומי ? לא איזה עיתון יומי ? יש לכם מנוי על מגזין כלשהו / עיתון שבועי ? דה אילו מגזינים ? לאחותי מעריב לנוער, לי בלייזר ושם המשחק לאכול בבית או בחוץ ? בחוץ מה הספר האחרון שקראתם ? אירופה אירופה מה הסרט האחרון שראיתם ? גארפילד איזה סרט לעולם לא תראו ? אני לא מת על סרטים זרים איזה ספר לעולם לא תסכימו לקרוא ? לא יודע. מה הדבר שהייתם חייבים לקרוא, למרות שהוא היה סבל נוראי ? ספר באנגלית לבוק ריפורט צרכנות ---- מכולת או סופר ? מכולת כבלים או YES ? יש לי את שניהם. יס יותר טוב... האם יש לכם בבית : טלוויזיה ? כן כמה טלוויזיות ? 2 בבית אחד, 3 בבית שני איזה גודל של הטלוויזיה הכי גדולה ? אממ 34 נראלי ממיר דיגיטלי ? גם מערכת סטריאו ? יש מקרר ? יש מדיח ? יש [לא שאנחנו משתמשים בו] מכונת כביסה ? יש מייבש ? יש מגהץ אדים ? לא נראה לי קומקום חשמלי ? יש מיקרוגל ? יש ויש תנור אפיה ? יש טוסטר אובן ? יש מכשיר לאפיית לחם ? אין מכשיר להכנסת טוסטים ? יש סיר מחבת חשמלי ? יש מכשיר להכנת פנקייק ? אממ יש לבלינצ'ס. לא יודע אם זה גם לפנקייק... רובוט שמנקה את הבית ? אין כמה טלפונים סלולריים יש לך ? 1 כמה טלפונים סלולריים לכל בני הבית ? הרבה של אילו חברות סלולריות ? אורנג' וסלקום כלכלת בית ------ האם אתם עוזרים במטלות הבאות (או עושים לבד) : בישול ? לא ממש שטיפת כלים / סידור מדיח ? כן ניקיון הבית ? כן כביסה של בגדים ? כן תלית הבגדים לאחר הכביסה ? פעם ב הכנסת הבגדים הנקיים למייבש ? כן הורדה של הבגדים הנקיים מהחבל אחרי שתלו אותם ? פעם ב קיפול הבגדים הנקיים שהתייבשו ? רק את שלי:X הכנסת הבגדים לארון ? רק את שלי קניות מצרכים בשביל הבית ? כן קנית עיתון ? כשקונים מה אתם יודעים לבשל ? חביתה וסלט טונה מה אפיתם לאחרונה ? לפני הרבה זמן שפות --- לדבר עברית תקנית - חשוב ? עברית - שפה יפה האם אתם יודעים שפה שניה ? אנגלית האם אתם יודעים שפות נוספות ? אני יודע בערך לקרוא ערבית שפה תחתונה או עליונה ? אממממממממ מה אתם חושבים על ערפאת ? הוא היה מגניב מקלחת או אמבטיה ? אמבטיה מרכך : כן או לא ? לא סבון נוזלי או סבון לא נוזלי ? נוזלי מברשת שיניים חשמלית כן או לא ? כן מה אתם מתכננים לעשות עוד שעה ? לאכול מה אתם מתכננים לעשות עוד 5 שעות ? לראות המסור 2
מה אתם עושים היום בערב ? רואים המסור 2
מה אתם עושים מחר ? כדורגל בבוקר, בצהריים ובערב מה המקצוע שאתם חושקים בו ? אממ משהו עם תקשורת. עיתונאות אנערף מה תרצו לעשות עוד 10 שנים ? להיות עיתונאי מצליח;[ עוד כמה ימים תהיה לכם יומהולדת 18 ? שניה נחשב.......318 יום יצא לי. עוד שנים תהיה לכם יומהולדת 40 ? 23 איזה רינגטון יש לכם בפלאפון ? משהו נחמד זה מספיק שאלות ? כן זה סבבה מה השעה עכשיו ? 21:01

R e A

New member
אבל השני היה על אותו עיקרון

רק יותר מגניב. הראשון היה מעולה. השני היה מעולה+

little WhiSper

New member
../images/Emo199.gif../images/Emo199.gif../images/Emo199.gif

מה השעה ?
23:15 מה נשמע ?
מצוננת שם:
אדווה גיל:
17 פירסינג:
נזם קעקועים:
אין גובה:
נמוך. מידת נעליים:
38 צבע שיער:
חום אחים/אחיות:
יותר מדי שפות:
מה ישלהם? משקפיים ?
אין שם :
לא היה אתזה כבר? כינוי :
של מי? עיר :
איזה? דברים אחרונים : השיר האחרון ששמעת ?
אביבגפן-זוהרים\שנינו שוים מה ה____ האהוב עליך ? צבע :
כחול ירק :
ממ... גזר חיה :
סוס, פרפר, דולפין.. חפץ דומם :
האייריבר והפלא' שלי! יום בשבוע :
אין... אולי שבת חודש לועזי בשנה :
ינואר חודש עברי בשנה :
שבט עונה (חורף/קיץ/סתיו/אביב):
חורף! השבט (מבין 12 השבטים) :
יהודה תוכנית טלוויזיה :
חברים! ומכושפות וכו'.. סרט :
כלמיני.. ספר :
לאדעת.. מאכל:
צ'יפס! והפיצה של אמא. מה הדבר שהכי מעצבן אותכם ?
חוסר הגיון וצדק. תרבות ובידור ------- סרט בקולנוע או בבית ?
גם וגם.. קלטת או DVD ?
מה נראה לכם!?....ברור שקלטת! מוזיקה מרדיו או דיסק (מקורי) ?
גם וגם ספר במחשב או ספר מודפס ?
מה מחשב? ברור שמודפס. יש לכם מנוי על עיתון יומי ?
כבר לא =\ איזה עיתון יומי ?
היה ידיעות אחרונות יש לכם מנוי על מגזין כלשהו / עיתון שבועי ?
היה פעם... ]: אילו מגזינים ?
ראש 1 לאכול בבית או בחוץ ?
בבית, אבל תלוי איפה בחוץ.. מה הספר האחרון שקראתם ?
האלכימאי מה הסרט האחרון שראיתם ?
בקולנוע? 'יעד סופי 3 ' איזה סרט לעולם לא תראו ?
לוידעעעת. לא אוהבת סרטים זרים.. איזה ספר לעולם לא תסכימו לקרוא ?
לוידעעעת מה הדבר שהייתם חייבים לקרוא, למרות שהוא היה סבל נוראי ?
סיכומים בהסטוריה. צרכנות ---- מכולת או סופר ?
מה שהכי קרוב כבלים או YES ?
כבלים [הוט] האם יש לכם בבית : טלוויזיה ?
ברור... :| כמה טלוויזיות ?
בדירה שלי 2 איזה גודל של הטלוויזיה הכי גדולה ?
לוידעת.. ממיר דיגיטלי ?
לא ]: מערכת סטריאו ?
יאפ מקרר ?
יאפ מדיח ?
נופ מכונת כביסה ?
יאפ מייבש ?
לא מגהץ אדים ?
לא קומקום חשמלי ?
כן מיקרוגל ?
לא תנור אפיה ?
לא טוסטר אובן ?
כן מכשיר לאפיית לחם ?
אה... לא מכשיר להכנסת טוסטים ?
לא סיר מחבת חשמלי ?
לא מכשיר להכנת פנקייק ?
הלואי רובוט שמנקה את הבית ?
כן כמה טלפונים סלולריים יש לך ?
1 כמה טלפונים סלולריים לכל בני הבית ?
2. [אנחנו כולה 2 אנשים] של אילו חברות סלולריות ?
פלאפון כלכלת בית ------ האם אתם עוזרים במטלות הבאות (או עושים לבד) : בישול ?
פה ושם שטיפת כלים / סידור מדיח ?
יאפ ניקיון הבית ?
כן כביסה של בגדים ?
בטח, חייב תלית הבגדים לאחר הכביסה ?
^^ הכנסת הבגדים הנקיים למייבש ?
הו אם רק היה מייבש.. הורדה של הבגדים הנקיים מהחבל אחרי שתלו אותם ?
יאפ קיפול הבגדים הנקיים שהתייבשו ?
כן הכנסת הבגדים לארון ?
כן קניות מצרכים בשביל הבית ?
לא קנית עיתון ?
לא מה אתם יודעים לבשל ?
חביתה0 מה אפיתם לאחרונה ?
לא יפה לא אופה שפות --- לדבר עברית תקנית - חשוב , למי איכפת / "אני את הבגרות שלי כבר עשיתי" ?
גם וגם עברית - שפה יפה / i prefer english?
מממ שניהם האם אתם יודעים שפה שניה ?
אנגלית ורבע ספרדית האם אתם יודעים שפות נוספות ?
^^ שפה תחתונה או עליונה ?
תחתונה מה אתם חושבים על ערפאת ?
ימח שמו ושפתו מקלחת או אמבטיה ?
גם וגם מרכך : כן או לא ?
בטח שכן סבון נוזלי או סבון לא נוזלי ?
נוזלי מברשת שיניים חשמלית כן או לא ?
לא מה אתם מתכננים לעשות עוד שעה ?
לישוווווווון
מה אתם מתכננים לעשות עוד 5 שעות ?
לישווווון עוד
מה אתם עושים היום בערב ?
^^^^ מה אתם עושים מחר ?
עבודה במתמטיקה ]: מה המקצוע שאתם חושקים בו ?
בעתיד? עיצוב וצילום מה תרצו לעשות עוד 10 שנים ?
^^^^ עוד כמה ימים תהיה לכם יומהולדת 18 ?
עוד 266-265 ימים עוד שנים תהיה לכם יומהולדת 40 ?
הרבה איזה רינגטון יש לכם בפלאפון ?
כרגע 'לא יכול-כלא6' אבל אני רוצה להחליף.. זה מספיק שאלות ?
לרמת השעמום כרגע? כן תודה. מה השעה עכשיו ?
23:50 [פאק יותר מדי זמן לקח לי השאלון הזה]

למה ה-word תמיד נתקע במחשב שלי

מה השעה? 9:39AM. מה נשמע? עייפה. שם: ליאור. גיל: 17. פירסינג: לא קיים. קעקועים: גם לא. גובה: 163.5. מידת נעליים: 39. צבע שיער: חום מוזר. אחים/אחיות: 2. שפות: אנגלית/עברית. משקפיים? יש מדי פעם. כינוי: יותר מדי. עיר: הלוואי. דברים אחרונים: השיר האחרון ששמעת? שיר הנושא של אינויאשה. מה ה____ האהוב עליך ? צבע: אין. ירק: עגבניה, נראה לי. חיה: כלב. חפץ דומם: האייפוד שאין לי. יום בשבוע: חמישי. חודש לועזי בשנה: אוקטובר. חודש עברי בשנה: תשרי. עונה (חורף/קיץ/סתיו/אביב): לא יודעת. השבט (מבין 12 השבטים): אף אחד, כולם חטאו. תוכנית טלוויזיה: אינויאשה, אנג'ל, נמלטים, ורוניקה מארס, ועוד די הרבה. סרט: דוגמה, מועדון קרב. ספר: מישהו לרוץ איתו, אני חושבת. מאכל: כל דבר עם שוקולד. מה הדבר שהכי מעצבן אתכם? אנשים טיפשים. תרבות ובידור סרט בקולנוע או בבית? קולנוע. קלטת או DVD? לא כזה משנה לי. מוזיקה מרדיו או דיסק (מקורי)? דיסק. ספר במחשב או ספר מודפס? מודפס. יש לכם מנוי על עיתון יומי? הלוואי. איזה עיתון יומי? ... יש לכם מנוי על מגזין כלשהו / עיתון שבועי? הלוואי. לאכול בבית או בחוץ? בבית. מה הספר האחרון שקראתם? המדריך לטרמפיסט בגלקסיה. מה הסרט האחרון שראיתם? ג'יי ובוב השקט מכים שנית. איזה סרט לעולם לא תראו? קרוסרודס? סרטי בורקס? איזה ספר לעולם לא תסכימו לקרוא? אנערף. מה הדבר שהייתם חייבים לקרוא, למרות שהוא היה סבל נוראי? שר הטבעות בהתחלה היה כזה.. צרכנות מכולת או סופר? מכולת זה חמוד יותר. כבלים או YES? יס. האם יש לכם בבית : טלוויזיה? יאפ. כמה טלוויזיות ? 3. איזה גודל של הטלוויזיה הכי גדולה? 30 וקצת, נדמה לי. ממיר דיגיטלי? יש. מערכת סטריאו? יש. מקרר? יש. מדיח? יש. מכונת כביסה? יש. מייבש? יש. מגהץ אדים? יש. קומקום חשמלי? יש. מיקרוגל? יש. תנור אפיה? יש. טוסטר אובן? אין. מכשיר לאפיית לחם? יש. מכשיר להכנסת טוסטים? יש. סיר מחבת חשמלי? יש. מכשיר להכנת פנקייק ? אין. רובוט שמנקה את הבית? נה. כמה טלפונים סלולריים יש לך? 1. כמה טלפונים סלולריים לכל בני הבית? 11. של אילו חברות סלולריות ? מירס וסלקום. כלכלת בית האם אתם עוזרים במטלות הבאות (או עושים לבד) : בישול? לא. שטיפת כלים / סידור מדיח? עושה לבד. ניקיון הבית? עוזרת. כביסה של בגדים? עושה לבד/עוזרת. תלית הבגדים לאחר הכביסה? עושה לבד. הכנסת הבגדים הנקיים למייבש? עושה לבד. הורדה של הבגדים הנקיים מהחבל אחרי שתלו אותם? עושה לבד. קיפול הבגדים הנקיים שהתייבשו?עוזרת. הכנסת הבגדים לארון? עוזרת/עושה לבד. קניות מצרכים בשביל הבית? עוזרת/עושה לבד. קנית עיתון? לא עושה. מה אתם יודעים לבשל ? חביתה וספגטי? מה אפיתם לאחרונה? עוגת שוקולד. שפות לדבר עברית תקנית - חשוב. עברית - שפה יפה. האם אתם יודעים שפה שניה? אנגלית. האם אתם יודעים שפות נוספות? ... שפה תחתונה או עליונה? צ. מה אתם חושבים על ערפאת? איכס. מקלחת או אמבטיה? תלוי בזמן שיש. מרכך: כן או לא? כן. סבון נוזלי או סבון לא נוזלי? נוזלי. מברשת שיניים חשמלית כן או לא? לא. מה אתם מתכננים לעשות עוד שעה? ללמוד לפסיכואיכס. מה אתם מתכננים לעשות עוד 5 שעות? גם. =\ מה אתם עושים היום בערב? לראות מכושפות, האוס, אנג'ל, אינויאשה. מה אתם עושים מחר? לומדת למבחן ורואה פלישה. מה המקצוע שאתם חושקים בו? ביולוגיה. מה תרצו לעשות עוד 10 שנים? ללמוד ביולוגיה. עוד כמה ימים תהיה לכם יומהולדת 18? איכס. עוד שנים תהיה לכם יומהולדת 40? 23. איזה רינגטון יש לכם בפלאפון? של ניטוויש. מה השעה עכשיו? 10:26AM.

heaven is here

New member
../images/Emo122.gif

מה השעה ? 11:16 מה נשמע ? בסדר שם: שירה גיל: 19 פירסינג: יש קעקועים: אין גובה: 173 מידת נעליים: 40.5 צבע שיער: חום אחים/אחיות:אח שפות: עברית משקפיים ?עדשות שם : כינוי : עיר : ראשון דברים אחרונים : השיר האחרון ששמעת ? Roxette-It Must Have Been Love מה ה____ האהוב עליך ? צבע :סגול ירק :עגבניה חיה : ג'ירפה חפץ דומם : שרשרת יום בשבוע : שני חודש לועזי בשנה :נובמבר חודש עברי בשנה : חשוון עונה (חורף/קיץ/סתיו/אביב): סתיו אביב השבט (מבין 12 השבטים) : ראובן תוכנית טלוויזיה : בנות גילמור סרט : המספריים של אדוארד ספר : מר ורטיגו מאכל : כל דבר אכיל מה הדבר שהכי מעצבן אותכם ? רמאות תרבות ובידור ------- סרט בקולנוע או בבית ? קולנוע קלטת או DVD ? DVD מוזיקה מרדיו או דיסק (מקורי) ? דיסק מקורי ספר במחשב או ספר מודפס ? מודפס יש לכם מנוי על עיתון יומי ? כן איזה עיתון יומי ? ידיעות יש לכם מנוי על מגזין כלשהו / עיתון שבועי ? לא אילו מגזינים ? לאכול בבית או בחוץ ? בבית מה הספר האחרון שקראתם ? מומיק מה הסרט האחרון שראיתם ? עגבניות ירוקות מטוגנות איזה סרט לעולם לא תראו ? לוידעת איזה ספר לעולם לא תסכימו לקרוא ? בעל זבוב.ספר נוראי. מה הדבר שהייתם חייבים לקרוא, למרות שהוא היה סבל נוראי ? הנ"ל צרכנות ---- מכולת או סופר ? סופר כבלים או YES ? יס האם יש לכם בבית : טלוויזיה ? כן כמה טלוויזיות ? 4 איזה גודל של הטלוויזיה הכי גדולה ? לא יודעת ממיר דיגיטלי ? כן מערכת סטריאו ? כן מקרר ?כן מדיח ?לא מכונת כביסה ? כן מייבש ?לא מגהץ אדים ? כן קומקום חשמלי ?כן מיקרוגל ?כן תנור אפיה ? כן[?] טוסטר אובן ? כן מכשיר לאפיית לחם ? לא מכשיר להכנסת טוסטים ? כן סיר מחבת חשמלי ? לא מכשיר להכנת פנקייק ? לא רובוט שמנקה את הבית ? לא כמה טלפונים סלולריים יש לך ? אחד כמה טלפונים סלולריים לכל בני הבית ? 6 של אילו חברות סלולריות ? אורנג' סלקום כלכלת בית ------ האם אתם עוזרים במטלות הבאות (או עושים לבד) : בישול ? כן שטיפת כלים / סידור מדיח ?כן ניקיון הבית ? כן כביסה של בגדים ?כן תלית הבגדים לאחר הכביסה ? כן הכנסת הבגדים הנקיים למייבש ? לא הורדה של הבגדים הנקיים מהחבל אחרי שתלו אותם ? כן קיפול הבגדים הנקיים שהתייבשו ?כן הכנסת הבגדים לארון ?כן קניות מצרכים בשביל הבית ? בערך קנית עיתון ? לא מה אתם יודעים לבשל ? אורז! מה אפיתם לאחרונה ? פשטידה שפות --- לדבר עברית תקנית - חשוב , למי איכפת / "אני את הבגרות שלי כבר עשיתי" ? הראשון עברית - שפה יפה / i prefer english? שפה יפה מאוד האם אתם יודעים שפה שניה ? כן האם אתם יודעים שפות נוספות ? לא שפה תחתונה או עליונה ? תחתונה מה אתם חושבים על ערפאת ? הוא מת מקלחת או אמבטיה ? אמבטיה מרכך : כן או לא ? לא סבון נוזלי או סבון לא נוזלי ? לא מברשת שיניים חשמלית כן או לא ? לא מה אתם מתכננים לעשות עוד שעה ? בלה בלה מה אתם מתכננים לעשות עוד 5 שעות ? פרויקט מה אתם עושים היום בערב ? פרויקט מה אתם עושים מחר ? פרויקט מה המקצוע שאתם חושקים בו ? אסטרונאוטית! מה תרצו לעשות עוד 10 שנים ? על האש עוד כמה ימים תהיה לכם יומהולדת 18 ? חצי שנה.. עוד שנים תהיה לכם יומהולדת 40 ? 21?
איזה רינגטון יש לכם בפלאפון ?עברי- הכוס הכחולה זה מספיק שאלות ? כע מה השעה עכשיו ? 11:25

The Damned

New member
מי שחיבר את השאלון הזה צריך למות[!]

מה השעה? 14:06 מה נשמע? נירוונה שם: ג'סיקה גיל: 16 וחצי פירסינג: אין קעקועים: אין גובה: 1.65 בערך מידת נעליים: 40-41 צבע שיער: חום כזה :$ אחים/אחיות: אח ואחות שפות: עבריתאנגלית משקפיים? יש
שם: היינו כאן
כינוי: "לחבק ולעזוב"? עיר: ישוב. קדימה דברים אחרונים: השיר האחרון ששמעת? שומעת כרגע את Blew של נירוונה [בדיוק הפעלתי את האלבום Bleach] מה ה____ האהוב עליך? צבע: שחורסגולכחול ירק: גמבה אדומה חיה: כלבי-ים
חפץ דומם: המ, המיטה שלי? יום בשבוע: ערבחמישי-בוקרשישי חודש לועזי בשנה: יוניולי חודש עברי בשנה: תמוז? >< עונה (חורף/קיץ/סתיו/אביב): קיץ. השבט (מבין 12 השבטים): למי אכפת נו מה#@$%^ תוכנית טלוויזיה: לא רואה סרט: "האחרים" ועוד כמה בסגנון ספר: "בעל זבוב"? [איך לאקי תצחק עליי עכשיו
] מאכל: שוקולד/ צ'יפס מה הדבר שהכי מעצבן אתכם? אנשים טפשים תרבות ובידור ------- סרט בקולנוע או בבית? בחירה קשה, אבל אני חושבת שבבית. זה די תלוי במצב הרוח גם, ובאיזה בית, נראהלי. קלטת או DVD? ברור שDVD. מוזיקה מרדיו או דיסק (מקורי)? דיסק
ספר במחשב או ספר מודפס? מודפס
יש לכם מנוי על עיתון יומי? יש בבית מנוי, אבל אני לא קוראת עיתונים. איזה עיתון יומי? ידיעות אחרונות. יש לכם מנוי על מגזין כלשהו /עיתון שבועי? לא. לאכול בבית או בחוץ? בבית. מה הספר האחרון שקראתם? התחלתי כלמיני. אני נודדת
מה הסרט האחרון שראיתם? איזשהו סרט דוקומנטרי על הטיטאניק ששידרו בערוץ יס דוקו, מארבע וחצי עד שש בבוקר
איזה סרט לעולם לא תראו? את רקוויאם לחלום שוב, כנ"ל טריינספוטינג. איזה ספר לעולם לא תסכימו לקרוא? התפסן בשדה השיפון. באמא שלי שניסיתי. מה הדבר שהייתם חייבים לקרוא, למרות שהוא היה סבל נוראי? פרעות תרצב תרצג תרטו תרעמו:mad: להסטוריה א'. ס'אמא של הערבים האלה! צרכנות ---- מכולת או סופר? סופר, מה אני עשירה? כבלים או YES? מה האם יש לכם בבית: טלוויזיה? טוב אני גם לא ענייה מה!! [כן] כמה טלוויזיות? נראה לי שש :| איזה גודל של הטלוויזיה הכי גדולה? מאיפה אני זוכרת]; ממיר דיגיטלי? מה [יש לי יס] מערכת סטריאו? כן מקרר? כן מדיח?כן מכונת כביסה? כן מייבש? כן
מגהץ אדים? די בטוחה שכן [אני לא מגהצת] קומקום חשמלי? לא [יש לנו מכשיר שמוציא מים קרים וחמים עפ"י בחירה] מיקרוגל? כן, כוסאוחטוק תנור אפיה? כן!!1 |קצף יוצא מהפה| טוסטר אובן? לא מכשיר לאפיית לחם? לא :| מכשיר להכנסת טוסטים? סנדוויץ'-טוסטר [כן] או טוסטר קופץ [לא]? סיר מחבת חשמלי? מה מכשיר להכנת פנקייק? לא נו מה רובוט שמנקה את הבית? בטח כמה טלפונים סלולריים יש לך? אחד? כמה טלפונים סלולריים לכל בני הבית? אחד לי, אחד לאחי, אחד לאבא, אחד לאחותי [שכבר לא גרה בבית], שניים לאמא. של אילו חברות סלולריות? כולם אורנג', השני של אמא סלקום. כלכלת בית ------ האם אתם עוזרים במטלות הבאות (או עושים לבד): בישול? כן שטיפת כלים / סידור מדיח? זוזו ממני, אני אלרגית לחומרי ניקוי
ניקיון הבית? יש מנקה [שמתחלפת כל חודש :|] כביסה של בגדים? עושה לעצמי הכנסת הבגדים הנקיים למייבש? עושה לעצמי לבד קיפול הבגדים הנקיים שהתייבשו? בד"כ הכנסת הבגדים לארון? תמיד קניות מצרכים בשביל הבית? אל תסחפו
קניית עיתון? הוא מגיע לבד D: מה אתם יודעים לבשל? כל מה שאני אוכלת כמעט מה אפיתם לאחרונה? עוגיות שוקוצ'יפס שדווקא לא היו מוצלחות כמו בד"כ
שפות --- לדבר עברית תקנית - חשוב!!! עברית - שפה יפה / I prefer english? שתיהן
האם אתם יודעים שפה שניה? אנגלית האם אתם יודעים שפות נוספות? קצת, אבל לא מספיק בשביל שיחה או משהו כזה. שפה תחתונה או עליונה? לכווו מה אתם חושבים על ערפאת? שהוא מת! מקלחת או אמבטיה? מרכך : כן או לא? תמיד! סבון נוזלי או סבון לא נוזלי? נוזלי. ולא-נוזלי זה מוצק או גז. Oס מברשת שיניים: רגילה מה אתם מתכננים לעשות עוד שעה? לא יודעת [אולי לאכול] מה אתם מתכננים לעשות עוד 5 שעות? לא יודעת מה אתם עושים היום בערב? מתקלחים מה אתם עושים מחר? הולכים לבי"ס ואח"כ לאיתמר ואולי גם קוראים חומר לבחינה בתנ"ך ביום שני מה המקצוע שאתם חושקים בו? הסטוריה
מה תרצו לעשות עוד 10 שנים? הסטוריה
עוד כמה ימים תהיה לכם יומהולדת 18? כאילו שאני אתחיל לחשב
עוד שנים תהיה לכם יומהולדת 40? זוזו לי מהחיים איזה רינגטון יש לכם בפלאפון? פלאפון עם MP3 זה מספיק שאלות? כן! |מורידה את הסכין מהוורידים| מה השעה עכשיו? 14:36

The Damned

New member
אתה לא חיברת אותו

אתה רק פרסמת אותו כאן. אי לכך ובהתאם לזאת, אתה מזוכה מכל אשמה.
עכשיו תתנצל!

למעלה