שאלון כשר לפסח../images/Emo155.gif
מדגישומטיק (-: -
כללי:
מהו שמך? תאריך לידה: מקום מגורים: כמה אחים/אחיות? צבע עיניים? צבע שיער? משקל: גובה: אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? על מה היית רוצה לנגן? אתה אוהב לרקוד?
השחתה עצמית:
יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? התנסת בעבר בסמים? איזה? אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום?
פרטים אינטימיים:
העדפה מינית: כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? האם יש לך בן/בת זוג עכשיו?
נחייה את הרגע?
מה מתנגן עכשיו? עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? מה הספקת כבר לעשות היום? מה עוד תספיק לעשות היום? ישנת טוב אתמול? תישן טוב הלילה?
כמה שאלות כלליות
מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? עונה אהובה של השנה (לא של הפיג'מות ><): צבע אהוב: תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: איפה הייתם רוצים לגור עכשיו?
מתי בפעם האחרונה?
יצאת מהבית? אכלת? התנשקת? התאהבת? נשבר לך הלב? צחקת? בכית? אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? חיבקת מישהו/י? עישנת? שתית משקה אלכוהולי? השתכרת? שכבת עם מישהו/י? היית במועדון? לבשת חצאית? קנית בגד? אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? הקדישו לך שיר? שיפרו לך את המצברוח? איפה היית רוצה לגור בארץ? היית רוצה לעשות טיול סביב העולם? האם הכרת מקום דרך משחק מחשב? האם הכרת מקום דרך מרקע והתאהבת בו? איפה היית רוצה לגור בעולם? האם יש מקום בארץ שאתה תטייל בו בקרוב? ידוע לך מתי תטייל?
מכות
הלכת פעם מכות? מי ניצח? המכות היו בצחוק או ברצינות? נתת כאפה למישהו? קבלת כאפה? ישבת על מישהו? ישבו עליך? הלכת מכות בביצפר או בצ'כונה?
מה אתה מעדיף?
ז'בט או דודו? שארון או שרון? בונוס או ילד דימיוני? פסטיגליסט או סטייליסט88? סתיו בתור הכינוי של רחל או רחל בתור הכינוי של סתיו? סג או עילג? YUZY או YUVY? אלון - פדופיל או ילד תמים? כל המקופחים שלא נרשמו או כל המעאפנים שנרשמו פה? - ממליץ לכם לפני שאתם שולחים את ההודעה לעשות לה CNTL+A ואז CNTL+C אם לא הכל ישלח בתגובה שלכם תעשו עוד תגובה ולחצו CNTL+V טל
נ.ב. כל מי שעונה חובה עליו גם לקרא את של האחרים. אל תשתפנו לי - תענו!
מדגישומטיק (-: -