שאלון כשר לפסח

B o N u s

New member
שאלון כשר לפסח../images/Emo155.gif

מדגישומטיק (-: -
כללי:
מהו שמך? תאריך לידה: מקום מגורים: כמה אחים/אחיות? צבע עיניים? צבע שיער? משקל: גובה: אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? על מה היית רוצה לנגן? אתה אוהב לרקוד?
השחתה עצמית:
יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? התנסת בעבר בסמים? איזה? אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום?
פרטים אינטימיים:
העדפה מינית: כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? האם יש לך בן/בת זוג עכשיו?
נחייה את הרגע?
מה מתנגן עכשיו? עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? מה הספקת כבר לעשות היום? מה עוד תספיק לעשות היום? ישנת טוב אתמול? תישן טוב הלילה?
כמה שאלות כלליות
מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? עונה אהובה של השנה (לא של הפיג'מות ><): צבע אהוב: תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: איפה הייתם רוצים לגור עכשיו?
מתי בפעם האחרונה?
יצאת מהבית? אכלת? התנשקת? התאהבת? נשבר לך הלב? צחקת? בכית? אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? חיבקת מישהו/י? עישנת? שתית משקה אלכוהולי? השתכרת? שכבת עם מישהו/י? היית במועדון? לבשת חצאית? קנית בגד? אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? הקדישו לך שיר? שיפרו לך את המצברוח? איפה היית רוצה לגור בארץ? היית רוצה לעשות טיול סביב העולם? האם הכרת מקום דרך משחק מחשב? האם הכרת מקום דרך מרקע והתאהבת בו? איפה היית רוצה לגור בעולם? האם יש מקום בארץ שאתה תטייל בו בקרוב? ידוע לך מתי תטייל?
מכות
הלכת פעם מכות? מי ניצח? המכות היו בצחוק או ברצינות? נתת כאפה למישהו? קבלת כאפה? ישבת על מישהו? ישבו עליך? הלכת מכות בביצפר או בצ'כונה?
מה אתה מעדיף?
ז'בט או דודו? שארון או שרון? בונוס או ילד דימיוני? פסטיגליסט או סטייליסט88? סתיו בתור הכינוי של רחל או רחל בתור הכינוי של סתיו? סג או עילג? YUZY או YUVY? אלון - פדופיל או ילד תמים? כל המקופחים שלא נרשמו או כל המעאפנים שנרשמו פה? - ממליץ לכם לפני שאתם שולחים את ההודעה לעשות לה CNTL+A ואז CNTL+C אם לא הכל ישלח בתגובה שלכם תעשו עוד תגובה ולחצו CNTL+V טל :) נ.ב. כל מי שעונה חובה עליו גם לקרא את של האחרים. אל תשתפנו לי - תענו!

B o N u s

New member
עונה D-:

כללי: מהו שמך? טל תאריך לידה: 22/9/92 מקום מגורים: ראשון כמה אחים/אחיות? שניים צבע עיניים? חום צבע שיער? חום משקל: 1.43 גובה: 1.64 אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? על הגוף על מה היית רוצה לנגן? גיטרה נשמע לי מעניין אבל אני רוצה על אורגן אתה אוהב לרקוד? לא ממש השחתה עצמית: יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? אין יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? אין התנסת בעבר בסמים? איזה? לא אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? לא פרטים אינטימיים: העדפה מינית: סטרייט כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? גם וגם עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? 0 האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא נחייה את הרגע? מה מתנגן עכשיו? כלום עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? שניים איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? כן מה הספקת כבר לעשות היום? כלמיני מה עוד תספיק לעשות היום? ללכת לישון ישנת טוב אתמול? כן תישן טוב הלילה? מאמין שכן כמה שאלות כלליות מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? זוגית.. גם אם אני לבד.. פשוט הרגליים שלי מושלכות לכל עבר שאני רוצה זוגית עונה אהובה של השנה (לא של הפיג'מות ><): כשיש קיץ אני רוצה חורף כשיש חורף אני רוצה קיץ צבע אהוב: תכלת על מרקם הכחול הבהיר תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: שחצנות יתר איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? בצפון כיף לגמרי! אבל אין הרבה תנאים שיש לי פה.. מתי בפעם האחרונה? יצאת מהבית? לפני שנה וחצי חזרתי P-: אכלת? לפני שעתיים התנשקת? זה כולל משפחה? P-: התאהבת? אתמול נשבר לך הלב? אפעם בינתיים צחקת? היום לא זוכר בצ'אט בכית? לא זוכר אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? לא זוכר גם מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? אולי ההורים לפני חודש משהו כזה חיבקת מישהו/י? גם את ההורים לפני חודש ככה $: עישנת? אפעם שתית משקה אלכוהולי? אפעם השתכרת? אפעם שכבת עם מישהו/י? גם אפעם היית במועדון? הייתי בבר מצווה שלי.. חגגנו במועדון.. לבשת חצאית? חחחחחחחחחחחחחחח קנית בגד? מזמןןןןןןן וואי אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? לא זוכר אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? '.' הקדישו לך שיר? בבר מצווה :p שיפרו לך את המצברוח? לא זוכר איפה היית רוצה לגור בארץ? זה לא היה כבר? היית רוצה לעשות טיול סביב העולם? ברור האם הכרת מקום דרך משחק מחשב? כן האם הכרת מקום דרך מרקע והתאהבת בו? כן איפה היית רוצה לגור בעולם? כל כך הרבה מקומות.. אבל לדעתי, אינדונזיה. האם יש מקום בארץ שאתה תטייל בו בקרוב? מחר - איפה שהוא בהרצליה. אפולוניה. ידוע לך מתי תטייל? מחר >< מכות הלכת פעם מכות? :p מי ניצח? במה שאני נזכר בו זה אני D: המכות היו בצחוק או ברצינות? ברצינות (וגם בצחוק) נתת כאפה למישהו? כן קבלת כאפה? לא ישבת על מישהו? חחח כהה ישבו עליך? לא הלכת מכות בביצפר או בצ'כונה? בבצפר מה אתה מעדיף? ז'בט או דודו? "קשה קשה" שארון או שרון? שארון ברור בונוס או ילד דימיוני? בונוס ^^~ פסטיגליסט או סטייליסט88? חחחחחחחחחחחחח - פסטיגליסט!!! סתיו בתור הכינוי של רחל או רחל בתור הכינוי של סתיו? שיחליפו כינויים וזהו! אני תמיד מתבלבל
סג או עילג? עילג. מסג נמאס לי!!!!!11 YUZY או YUVY? YUZY! עד שהתרגלתי! אלון - פדופיל או ילד תמים? פדופיל!!! אני עדיין חושד בו... כל המקופחים שלא נרשמו או כל המעאפנים שנרשמו פה? כל המקופחים ]-: הודגש באמצעות מדגישומטיק

יפה!שאלון ארווך!../images/Emo182.gif

כללי:
מהו שמך?רחל
תאריך לידה:15.7.1992 - לרשום ביומן!
מקום מגורים:ירושלים
כמה אחים/אחיות?2 אחים גדולים, 0 אחיות
צבע עיניים?תכלת+אפור
צבע שיער?חום
משקל:45 ק"ג
גובה:61 ס"מ
אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה?לא ממש, אבל לא ממש לא.
על מה היית רוצה לנגן?כלום..
אתה אוהב לרקוד?כן, דאנס מאניה
השחתה עצמית:
יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה?לא
יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה?לא
התנסת בעבר בסמים? איזה?לא
אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום?לא
פרטים אינטימיים:
העדפה מינית:
כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי?סתמי
עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים?0
האם יש לך בן/בת זוג עכשיו?לא
נחייה את הרגע?
מה מתנגן עכשיו?nomilk today/herman's hermits
עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה?0
איזה עוד ישומי מחשב פתוחים?מסנג'ר, word, אינטרנט ואימיול
מה הספקת כבר לעשות היום?שום דבר מיוחד, בעיקר לאכול XD
מה עוד תספיק לעשות היום?לקרוא
ישנת טוב אתמול?כן
תישן טוב הלילה?כן
כמה שאלות כלליות
מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים?וחצי
עונה אהובה של השנה (לא של הפיג'מות ><): חח הייתי בוחרת של הפיג'מות..אמ..קיץ לשלטון
צבע אהוב:כתום
תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר:ששופטים משהו לפני שמכירים אותו
איפה הייתם רוצים לגור עכשיו?בביתי
מתי בפעם האחרונה?
יצאת מהבית?אתמול
אכלת?לפני חצי שעה
התנשקת?לא
התאהבת?לא XD
נשבר לך הלב?שכחתי
צחקת?לפני שעה בערך-שיא השיאים
בכית?מזמן
אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?כרגע אמרתי לדובי שלי
מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך?כן במילים אחרות
חיבקת מישהו/י? לפני שעה
עישנת?היה זה יום סגריר, 1928, חורף, חום אימים..בקיצור אף פעם
שתית משקה אלכוהולי?לפני כמה שבועות
השתכרת?אף פעם
שכבת עם מישהו/י?אתמול, עם הדובי הנ"ל
היית במועדון?תלוי מה הכוונה XD
לבשת חצאית?לפני שניםם
קנית בגד?לפני כמה חודשים
אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"?תלוי למה אתה מתכוון
אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת?אף פעם
הקדישו לך שיר?לפני כשבוע, שרו לי "לרחל יש קדחת" XDD
שיפרו לך את המצברוח?כל הזמן
איפה היית רוצה לגור בארץ? בירושלים..איפה שאני..אבל אם אפשר אז בתוך אולפני קניוכל בחולון XD
היית רוצה לעשות טיול סביב העולם?בכיף. אבל בעצם אני כבר עושה את זה עם השנים..העיקר לטוס לונציה.
האם הכרת מקום דרך משחק מחשב?לא
האם הכרת מקום דרך מרקע והתאהבת בו?כן
איפה היית רוצה לגור בעולם?ישראל..
האם יש מקום בארץ שאתה תטייל בו בקרוב?בבית
ידוע לך מתי תטייל?ברגע שאקום מהמחשב
|
מכות
הלכת פעם מכות?כן
מי ניצח?גם וגם
המכות היו בצחוק או ברצינות?גם וגם
נתת כאפה למישהו?כן
קבלת כאפה?כן
ישבת על מישהו?כן
ישבו עליך?כן
הלכת מכות בביצפר או בצ'כונה? גם וגם
מה אתה מעדיף?
ז'בט או דודו?
שארון או שרון?שארון
בונוס או ילד דימיוני?ילד דימיוני
פסטיגליסט או סטייליסט88?פסטיגליסט (חח זה היה הכינוי שלו?!
)
סתיו בתור הכינוי של רחל או רחל בתור הכינוי של סתיו?חחח אני אתן לכם להחליט
סג או עילג?עילג
YUZY או YUVY?YUZY אבל נתרגל
אלון - פדופיל או ילד תמים?XD נשאיר אותו תמים
כל המקופחים שלא נרשמו או כל המעאפנים שנרשמו פה?נשמו למה? בכל אופן נראה לי שאני אחת מכל האלה אז הנני כאן.
הודגש באמצע

B o N u s

New member
לא ידעתי שאת ילידת 1992../images/Emo2.gif

לא אורי לא היה פעם סטייליסט זה פשוט שני כינויים נורא דומים וצחקתי על זה פעם בצ'אט
ואולפני קניוכל זה בראשון!!! איפה שצילמו את העונה הרביעית (משהו עם ב' בהתחלה) זה בחולון!!! טל :)

B o N u s

New member
שלושת העונות הראשונות היו בקניוכל..

זה סתם קניון שכמעט אין בו כלום.. חגגתי בר מצווה למטה וגם את השם של המקום שחגגתי בו כתוב בפרק "רוקומנטרי" שרוני שואלת את האנשים אם הם מכירים את הפיג'מות . . . ראיתי איפה שצילמו את נג'י שר אעידש אממה וגם איפה שגרי החתים את כל האנשים על כך שיהיה ראש עיר. היום יש שם משרד או משהו כזה והצילומים עברו ל"ברוקאסט" או משהו כזה (תתקנו אותי) בחולון.. טל :)

../images/Emo2.gif../images/Emo2.gifכיף לך../images/Emo70.gif../images/Emo182.gif

אבל..איך העבירו את כל הסטים?חשבתי שרק שיפצו

../images/Emo2.gifאוקיי!מוזר!../images/Emo182.gif

פשי יפהה..זה נראה אותו מקום.. מישהו יודע איך קוראים למקום בחולון שצילמו את העונה הרביעית?

s u s h i m i

New member
../images/Emo209.gif בלי מדגישומטיק

כללי: מהו שמך? עומר תאריך לידה: 10.6 מקום מגורים: הרצליה כמה אחים/אחיות? אח אחד אחות אחת צבע עיניים? חום צבע שיער? חום שחור משקל: 40 ומשהו ניראה לי ממזמן לא בדקתי גובה: 1.60 ומשהו גם לא בדקתי הרבה זמןן אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? גיטרה על מה היית רוצה לנגן? גיטרה חשמלית אתה אוהב לרקוד? אפשר לומר השחתה עצמית: יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? לא יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? לא התנסת בעבר בסמים? איזה? לא אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? לא פרטים אינטימיים: העדפה מינית: סטרייט כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? שניהם עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? 0 האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא נחייה את הרגע? מה מתנגן עכשיו? כלום עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 0 איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? מסן אייסיקיו מה הספקת כבר לעשות היום? המוןן מה עוד תספיק לעשות היום? כלוםם ישנת טוב אתמול? כןן תישן טוב הלילה? אני מקווה כמה שאלות כלליות מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? יחיד אבל אני רוצה זוגית זה ממש שולטט
עונה אהובה של השנה (לא של הפיג'מות ><): חורףף צבע אהוב: כחול
תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: לא יודעע איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? לא יודעע מתי בפעם האחרונה? יצאת מהבית? כשירדתי עם ה-
שלי אכלת? בערב התנשקת? אף פעםם התאהבת? ברגע זה ממש נשבר לך הלב? ברגע זה ממש צחקת? מקודםם בכית? לא זוכרר אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? מזמןןן מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? מזמןןן חיבקת מישהו/י? מזמןן עישנת? אף פעםם שתית משקה אלכוהולי? בסדר פסחח השתכרת? אף פעםם שכבת עם מישהו/י? אף פעםם היית במועדון? מזמןןן לבשת חצאית? מרייי אף פעםם קנית בגד? מזמןןן אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? מזמןןן אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? מזמןןן הקדישו לך שיר? אף פעםם שיפרו לך את המצברוח? מי זוכר??? איפה היית רוצה לגור בארץ? איפה שאני עכשיו היית רוצה לעשות טיול סביב העולם? לא האם הכרת מקום דרך משחק מחשב? לאא האם הכרת מקום דרך מרקע והתאהבת בו? לאא איפה היית רוצה לגור בעולם? לא יודעע האם יש מקום בארץ שאתה תטייל בו בקרוב? לא יודעע ידוע לך מתי תטייל? לאא מכות הלכת פעם מכות? כןן מי ניצח? לא זוכרר המכות היו בצחוק או ברצינות? אין לי מושגג נתת כאפה למישהו? כןן קבלת כאפה? כןן ישבת על מישהו? לאא ישבו עליך? כןן הלכת מכות בביצפר או בצ'כונה? בבצפר מה אתה מעדיף? ז'בט או דודו? ז'בט שארון או שרון? שרון בונוס או ילד דימיוני? בונוס פסטיגליסט או סטייליסט88? פסטיגליסט סתיו בתור הכינוי של רחל או רחל בתור הכינוי של סתיו? שניהםםם סג או עילג? עילג YUZY או YUVY ?YUVY אלון - פדופיל או ילד תמים? ילד תמים כל המקופחים שלא נרשמו או כל המעאפנים שנרשמו פה? המקופחים שלא נרשמו

שירנאעה

Well-known member
אניאניאניאניD:../images/Emo105.gif

כללי: מהו שמך? שירן.. תאריך לידה: 11/11 מקום מגורים: חולון כמה אחים/אחיות? 1 צבע עיניים? חום צבע שיער? חום >< משקל: 42 ? גובה: 1.64 אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? לא.. על מה היית רוצה לנגן? לאדעת. אתה אוהב לרקוד? כן. השחתה עצמית: יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? לא.. *-* יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? לא.. התנסת בעבר בסמים? איזה? לא! אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? לאלא! פרטים אינטימיים: העדפה מינית: בנים, מזתומרת? כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? יציבה.. נראלי. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? חחח.. גדול -_- האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא >< נחייה את הרגע? מה מתנגן עכשיו? Fall Out Boy- Thanks For The Memories עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? אפחד. דיברתי עם שקד.. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? כמעט וכלום, עכשיו באתי למחשב.. מה הספקת כבר לעשות היום? לאכול, לנקות, לישון קצת ביום, לנשנש משהו.. ו..אמ. להתקלח >< אה, ראיתי סרט. מה עוד תספיק לעשות היום? לאדעת. ישנת טוב אתמול? לא ממש.. תישן טוב הלילה? מאיפה לי. כמה שאלות כלליות מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? מיטה וחצי *-* עונה אהובה של השנה (לא של הפיג'מות ><): ק י ץ צבע אהוב: ורוד, שחור, לבן.. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: צביעות. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? הוו.. שאלה טובה. באיזה פנטהאוז *-* מתי בפעם האחרונה? יצאת מהבית? שילשום >< אכלת? היום חח , לא מזמן >< התנשקת? - התאהבת? אמ.. אני לא בטוחה אם עבר לי , אבל.. לפני כמה זמן. כל השאר סתם היה . נשבר לך הלב? לאזוכרת. צחקת? מלפני כמה דק'. בכית? מהתרגשות.. בסרט. אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? כה, לפני כמה דק' גם *-* מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? אמ... נראלי. XD חיבקת מישהו/י? כה עישנת? ממש.. שתית משקה אלכוהולי? יה, רייט.. השתכרת? >< שכבת עם מישהו/י? ס'טל זה .. לא ;-; היית במועדון? לא הייתי.. לבשת חצאית? אמ.. שאלות מוזרות יש לך אני חייבת לציין, לאזוכרת מתי קנית בגד? שילשום
אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? זה כבר היה , יא עילג אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? אמ.. כן, מלפני כמה רגעים הקדישו לך שיר? לא שיפרו לך את המצברוח? יכולהיות.. איפה היית רוצה לגור בארץ? היה! סג.. היית רוצה לעשות טיול סביב העולם? למה לא.. תביאו כסף. האם הכרת מקום דרך משחק מחשב? הא? האם הכרת מקום דרך מרקע והתאהבת בו? אמ... איפה היית רוצה לגור בעולם? נמ. בארץ יפה.. לא אכפת לי איזה. אבל.. לגור לא, רק לבקר. האם יש מקום בארץ שאתה תטייל בו בקרוב? אולי, בראשון.. ידוע לך מתי תטייל? אהמ .. ^ מכות הלכת פעם מכות? חחח לא. מי ניצח? - המכות היו בצחוק או ברצינות?
נתת כאפה למישהו? מ.. לא. אבל עכשיו שאתה אומר.. יהיה נחמד לנסות :) אעהאעה קבלת כאפה? לא.. ! ישבת על מישהו? חח לאדעת. ישבו עליך? כנ"ל >< הלכת מכות בביצפר או בצ'כונה? צ'כונה הא? , אמ לא זה ולא זה.. יא ברברים! "וואחשים וואחשות" XD מה אתה מעדיף? ז'בט או דודו? חחחח מה? שארון או שרון? לא אכפת לי. בונוס או ילד דימיוני? לא אכפת לי. פסטיגליסט או סטייליסט88? חח אמ.. פסטיגליסט. סתיו בתור הכינוי של רחל או רחל בתור הכינוי של סתיו? >< סג או עילג? שניהם!! סג
YUZY או YUVY? שניהם :) אלון - פדופיל או ילד תמים? פדופיל!!! דא ..
כל המקופחים שלא נרשמו או כל המעאפנים שנרשמו פה? חחח מה.. הודגש באמצעות מדגישומטיק
לא הבנתי על מה שאמרת בסוף,טל.. אחלה שאלון. חופר מתמיד :)

למעלה