שאלון (כן משעמם לי!)

שאלון (כן משעמם לי!)../images/Emo11.gif

נתחיל ברגילים....
שם?
גיל? *טוב let's cut the craps
האם את/ה מרוצה מכך שהקאמל נפתח מחדש?
האם את/ה מרוצה מכך שנפתח לו מתחרה "צוותא קומדי קלאב"?
אם היו לך 50 שח מיותרים לאן היית הולך/ת לצוותא או לקאמל?
האם הלכת לאחד מהם אי פעם?
האם הלכת לקאמל מאז פתיחתו החדשה או רק ל"ישן"?
האם תרמת לאגודה להצלת הסטאנדאפ?
האם את/ה לפחות בעד לתרום אך הנסיבות לא נותנות לך? (אין כסף/הורים לא מרשים/לא מוצא זמן וכו')
האם המצב לאחרונה בפורום מטריד אותך?
האם ההודעות בהן "נתקע" ההנטר מטרידות אותך?
האם ה"חה חה" של חה חה בר מטריד אותך? (לא אישי)
האם את/ה מודע לכך שהאטמויקן הזה אומץ על ידי? *אההמממ*
האם השאלון מטריד אותך?
האם בשלב זה של השאלון את/ה מתחיל/ה לתהות "אלוהים אין לה חיים? תודה יום טוב

Ronush14

New member
אני עונההה../images/Emo9.gif../images/Emo110.gif

שם? רוני
גיל? 14
ועוד חודש ו-6 ימים 15!!!!
*טוב let's cut the craps
האם את/ה מרוצה מכך שהקאמל נפתח מחדש? כןןןןןןןן האם את/ה מרוצה מכך שנפתח לו מתחרה "צוותא קומדי קלאב"? ממממ לוידעת... :| אם היו לך 50 שח מיותרים לאן היית הולך/ת לצוותא או לקאמל? כן! וגם אם הם לא היו מיותרים! :| אני רוצה ללכתתתתתת! האם הלכת לאחד מהם אי פעם? לא
האם הלכת לקאמל מאז פתיחתו החדשה או רק ל"ישן"? לאף אחד מהם
האם תרמת לאגודה להצלת הסטאנדאפ? אני חושבת שכן...
כי הייתי ב-3 הופעות של האקדמיה...הופעה של אודי ואביעד... ושל...נו...איך קוראים לאלה שמופיעים אצל אדיר מילר?
אז בהופעה שלהם!
האם את/ה לפחות בעד לתרום אך הנסיבות לא נותנות לך? (אין כסף/הורים לא מרשים/לא מוצא זמן וכו') אני בעד לתרום
אבל אין זמן
האם ההודעות בהן "נתקע" ההנטר מטרידות אותך? כןןןן! שונאת כאלה..
זה משגע אותי! אנשים בבקשה להפסיק איתם! :| האם ה"חה חה" של חה חה בר מטריד אותך? (לא אישי)
האם את/ה מודע לכך שהאטמויקן הזה אומץ על ידי? *אההמממ* לא
אני מתכחשת לעובדה הזאת
האם השאלון מטריד אותך? לא
אבל בגללו אני לא הולכת להתארגן! רוני קומי!
האם בשלב זה של השאלון את/ה מתחיל/ה לתהות "אלוהים אין לה חיים?
תודה יום טוב. גם לך!

Ronush14

New member
אוקיי ../images/Emo11.gif../images/Emo110.gif

עניתי על זה נורא מהר... ולא קראתי נכון שאלה אחת
אם היו לך 50 ש"ח מיותרים לאן היית הולך/ת לצוותא או לקאמל? עניתי על זה כאילו אם היו לי 50 ש"ח מיותרים אם פשוט הייתי הולכת לאחד מהם
ולא למי מהם...
אז יש לי בעיות... אז מה?!

../images/Emo28.gif../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אוש7יתי

New member
../images/Emo6.gifאני../images/Emo9.gif../images/Emo107.gif

שם?יש לכם 3 ניחושים
גיל?16 *טוב let's cut the craps האם את/ה מרוצה מכך שהקאמל נפתח מחדש? כןן! האם את/ה מרוצה מכך שנפתח לו מתחרה "צוותא קומדי קלאב"? כן ולא
אם היו לך 50 שח מיותרים לאן היית הולך/ת לצוותא או לקאמל? תלוי בהופעות
האם הלכת לאחד מהם אי פעם?לא
האם הלכת לקאמל מאז פתיחתו החדשה או רק ל"ישן"? גם לא לישן
האם תרמת לאגודה להצלת הסטאנדאפ? אממ אני בדרך
האם את/ה לפחות בעד לתרום אך הנסיבות לא נותנות לך? (אין כסף/הורים לא מרשים/לא מוצא זמן וכו') בעד
האם המצב לאחרונה בפורום מטריד אותך? לא...מה כבר יכול להטריד אותי? הטרולית נחסמה
האם ההודעות בהן "נתקע" ההנטר מטרידות אותך? כן! האם ה"חה חה" של חה חה בר מטריד אותך? (לא אישי)
טיפה
האם את/ה מודע לכך שהאטמויקן הזה אומץ על ידי? *אההמממ* עכשיו כן
האם השאלון מטריד אותך? האמת שלא
הוא לא ארוך כמו אלה שאני מביאה
כבר נגמר?

NimaZ

New member
אני../images/Emo11.gif../images/Emo122.gif../images/Emo108.gif

שם? נעמה
גיל? 13 *טוב let's cut the craps האם את/ה מרוצה מכך שהקאמל נפתח מחדש? כן
האם את/ה מרוצה מכך שנפתח לו מתחרה "צוותא קומדי קלאב"? כן ולא:S אם היו לך 50 שח מיותרים לאן היית הולך/ת לצוותא או לקאמל? קאמל
האם הלכת לאחד מהם אי פעם? לא
האם הלכת לקאמל מאז פתיחתו החדשה או רק ל"ישן"? לא הלכתי אפעם
האם תרמת לאגודה להצלת הסטאנדאפ? לא
?.. לא יצא לי עדיין... האם את/ה לפחות בעד לתרום אך הנסיבות לא נותנות לך? (אין כסף/הורים לא מרשים/לא מוצא זמן וכו') בעיקרון כן
האם המצב לאחרונה בפורום מטריד אותך? מהו המצב בפורום?
האם ההודעות בהן "נתקע" ההנטר מטרידות אותך? בהחלט
*נמנעת
* האם את/ה מודע לכך שהאטמויקן הזה אומץ על ידי? *אההמממ* כנראה:| האם השאלון מטריד אותך? לא... שאלונים זה נחמד האם בשלב זה של השאלון את/ה מתחיל/ה לתהות "אלוהים אין לה חיים? נמנמ..... לא?

NimaZ

New member
למה לא שרשרתי נכון../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif../images/Emo122.gif|מיצי

*
סלחו לי

מואה!../images/Emo11.gif

נתחיל ברגילים.... שם? ליהי גיל?18 וחצי!!! (זה מתחיל להיות עלוב שאומרים וחצי כבר בגיל כזה) *טוב let's cut the craps האם את/ה מרוצה מכך שהקאמל נפתח מחדש? ברור!! חלום חיי האם את/ה מרוצה מכך שנפתח לו מתחרה "צוותא קומדי קלאב"? היתי מרוצה אבל כעת ששחר וחבריו בגדו.../: אם היו לך 50 שח מיותרים לאן היית הולך/ת לצוותא או לקאמל?ברור! האם הלכת לאחד מהם אי פעם? שאתחיל לספור? האם הלכת לקאמל מאז פתיחתו החדשה או רק ל"ישן"?לישן בינתיים...היום חדש. האם תרמת לאגודה להצלת הסטאנדאפ?ברור! עיצבתי כרזות, ניסחתי עצומות, אנסתי סטאנדאפיסטים (אה אופס זה לא לעמותה)
ואני תורמת על בסיס יומיומי בהליכה להופעות... טוב לא יומיומי המצב הכלכלי לא מאפשר... (חוץ משרוני מביאה לי חינם)
האם את/ה לפחות בעד לתרום אך הנסיבות לא נותנות לך? (אין כסף/הורים לא מרשים/לא מוצא זמן וכו') שום נסיבות לא יעצרו בעדי! האם המצב לאחרונה בפורום מטריד אותך? כן לאחרונה יותר יותר אנשים לא שמים מעצור לפה שלהם ונוצרת אוירה עכורה. האם ההודעות בהן "נתקע" ההנטר מטרידות אותך? מאוד! האם ה"חה חה" של חה חה בר מטריד אותך? (לא אישי) כן! האם את/ה מודע לכך שהאטמויקן הזה אומץ על ידי? *אההמממ* אני מאמינה שכן האם השאלון מטריד אותך? מתחיל כן... האם בשלב זה של השאלון את/ה מתחיל/ה לתהות "אלוהים אין לה חיים? אני יודעת את זה כבר מזמן

D a N 1 4

New member
אני אני אני! ../images/Emo13.gif ../images/Emo118.gif

דן
14
בטח
לא. קאמל שולט
לא ממש משנה לי
אה.. לא
לא, וגם אז לא
לא, אבל אני אתרום
אני בעד לתרום, ואני מניח שאני יכול
אה.. לא כל כך. קצת מריבות, נתגבר
מאוד. באמת אנשים, זה מעצבן
אה.. קצת. חה חה.
כן, למה לא?
לא ממש
לא. רוצה שאני אתחיל?

סי15

New member
אני עונה../images/Emo70.gif../images/Emo11.gif

שם? סשה
גיל? כמעט 17... *טוב let's cut the craps האם את/ה מרוצה מכך שהקאמל נפתח מחדש? כן
כל הכבוד לרועי לוי
האם את/ה מרוצה מכך שנפתח לו מתחרה "צוותא קומדי קלאב"? כן
הייתי שם
אם היו לך 50 שח מיותרים לאן היית הולך/ת לצוותא או לקאמל? לא הייתי בקאמל אבל אם יהיו שם הופעות של יוסי וטירן אני שם
האם הלכת לאחד מהם אי פעם? כן לצוותא האם הלכת לקאמל מאז פתיחתו החדשה או רק ל"ישן"? לא הלכתי לצערי
האם תרמת לאגודה להצלת הסטאנדאפ? אה
יש כזאת
האם את/ה לפחות בעד לתרום אך הנסיבות לא נותנות לך? (אין כסף/הורים לא מרשים/לא מוצא זמן וכו') למה לתרום
עדיף פשוט ללכת להופעות...
האם המצב לאחרונה בפורום מטריד אותך? לפעמים...
האם ההודעות בהן "נתקע" ההנטר מטרידות אותך? אהה...אולי...
האם ה"חה חה" של חה חה בר מטריד אותך? (לא אישי) חחחחחחח זה מטריד אותי כי זה מדבק
(חה חה חה
) האם את/ה מודע לכך שהאטמויקן הזה אומץ על ידי? *אההמממ* באמת
טוב לדעת...
האם השאלון מטריד אותך?

../images/Emo28.gifאני ../images/Emo13.gif

שם? אביטל
גיל? 16 ושלושה חודשים
*טוב let's cut the craps
האם את/ה מרוצה מכך שהקאמל נפתח מחדש? כן
האם את/ה מרוצה מכך שנפתח לו מתחרה "צוותא קומדי קלאב"? כן ולא
אם היו לך 50 שח מיותרים לאן היית הולך/ת לצוותא או לקאמל? לשניהם
האם הלכת לאחד מהם אי פעם? לצוותא
האם הלכת לקאמל מאז פתיחתו החדשה או רק ל"ישן"? לאף אחד מהם
האם תרמת לאגודה להצלת הסטאנדאפ? בהחלט
הרבה פעמים
האם את/ה לפחות בעד לתרום אך הנסיבות לא נותנות לך? (אין כסף/הורים לא מרשים/לא מוצא זמן וכו') אני בעד לתרום ותרמתי
האם המצב לאחרונה בפורום מטריד אותך? כן...יש המון מריבות
תפסיקו
האם ההודעות בהן "נתקע" ההנטר מטרידות אותך? כן
"יש אנשים עם מחשב איטי" <יוסי גבני,23.4.04
> ואז לוקח המון זמן עד שההודעה יורדת
כן
אם את/ה מודע לכך שהאטמויקן הזה אומץ על ידי? *אההמממ* נמנמ...כנראה שכן
האם השאלון מטריד אותך? לא,אני אוהבת שאלות מהסוג הזה,כאלו שלא גורמים לי לחשוב הרבה...אז קבלי ח"ח
האם בשלב זה של השאלון את/ה מתחיל/ה לתהות "אלוהים אין לה חיים? לא תודה יום טוב
אין בעד מה,גם לך

ט2לולה

New member
נהמול הונה ../images/Emo13.gif../images/Emo80.gif

חזקתי מהצפון
שם? נהמול
גיל? 13 (עוד חודש בידיוק 13 וחצי
)
האם את/ה מרוצה מכך שהקאמל נפתח מחדש?
האם את/ה מרוצה מכך שנפתח לו מתחרה "צוותא קומדי קלאב"?
אם היו לך 50 שח מיותרים לאן היית הולך/ת לצוותא או לקאמל? ללונה פארק
האם הלכת לאחד מהם אי פעם?
האם הלכת לקאמל מאז פתיחתו החדשה או רק ל"ישן"?
האם תרמת לאגודה להצלת הסטאנדאפ?
האם את/ה לפחות בעד לתרום אך הנסיבות לא נותנות לך? (אין כסף/הורים לא מרשים/לא מוצא זמן וכו') אמממ... הא?
האם ההודעות בהן "נתקע" ההנטר מטרידות אותך? בהתחלה זה היה נחמד אבל זה כבר מרגיז
האם את/ה מודע לכך שהאטמויקן הזה
אומץ על ידי? כן!! נחוםנחום
האם השאלון מטריד אותך? נופ
האם בשלב זה של השאלון את/ה מתחיל/ה לתהות "אלוהים אין לה חיים? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כן.

חחחח לונה פארק

לרועי יש קטע על זה "רכבות הרים מתנגשות" מי שיוצא מזה חי מקבל עוד סיבוב שני חינם
"מה נראה לבנאדם שרץ למראה במבוך המראות ורואה את עצמו רץ לכיוונו הנגדי? שפתאום ההשתקפות תקח שמאלה בפתאומיות? איך הוא נתקע בעצמו? זה מטורף זה.."

ט2לולה

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo80.gif

dk6

New member
חחח

היית בהופעה יום שישי הא? אני שם על בסיס שבועי\ דוש בועי זה קטע חזק ביותר רועי הזה מלך!!!

התשובות שילי ../images/Emo70.gif

נתחיל ברגילים.... שם? אפרת גיל? 17 ושלושה שבועות *טוב let's cut the craps האם את/ה מרוצה מכך שהקאמל נפתח מחדש? ודאי האם את/ה מרוצה מכך שנפתח לו מתחרה "צוותא קומדי קלאב"? ודאי אם היו לך 50 שח מיותרים לאן היית הולך/ת לצוותא או לקאמל? איפה שהיו הופעות יותר טובות.... האם הלכת לאחד מהם אי פעם? נואופ... האם הלכת לקאמל מאז פתיחתו החדשה או רק ל"ישן"? לא הייתי שם בכלל... האם תרמת לאגודה להצלת הסטאנדאפ? לא האם את/ה לפחות בעד לתרום אך הנסיבות לא נותנות לך? (אין כסף/הורים לא מרשים/לא מוצא זמן וכו') לא האם המצב לאחרונה בפורום מטריד אותך? מממ.... אני לא ממש יודעת איך הוא היה קודם האם ההודעות בהן "נתקע" ההנטר מטרידות אותך? תלוי עד כמה הוא נתקע. האם ה"חה חה" של חה חה בר מטריד אותך? (לא אישי) כן
האם את/ה מודע לכך שהאטמויקן הזה אומץ על ידי? *אההמממ* עכשיו כן.. כל יום לומדים דברים חדשים האם השאלון מטריד אותך? מאוד האם בשלב זה של השאלון את/ה מתחיל/ה לתהות "אלוהים אין לה חיים? כן...חחחח תודה יום טוב

dk6

New member
תשובות כי גם לי משעמם טילים

דפנה 16 אני אכן מרוצה מהפתיחה של הקאמל לא מרוצה מהמתחרים לקאמל ברור שלקאמל הלכתי לשינהם... הלכתי לקאמל החדש מה זה האגודה להצלת הסטנדאפ. טוב אני חדשה על שאר ההודעות אני לא יכולה לענות

עונהה!../images/Emo9.gif

שם? חיים.
נעים מאוד. גיל? עוד חודש (חודש- חודשיים.. אל תהייו קטנוניים!) 13!!
האם את/ה מרוצה מכך שהקאמל נפתח מחדש? מאוד!
האם את/ה מרוצה מכך שנפתח לו מתחרה "צוותא קומדי קלאב"? אממ... לא אכפת לי. אם היו לך 50 שח מיותרים לאן היית הולך/ת לצוותא או לקאמל? לקמאל. האם הלכת לאחד מהם אי פעם? לא!
אם הלכת לקאמל מאז פתיחתו החדשה או רק ל"ישן"? אף פעם לא הייתי בקאמל!!
האם תרמת לאגודה להצלת הסטאנדאפ? לא.
אבל אני באמת מתכוונת לתרום. האם את/ה לפחות בעד לתרום אך הנסיבות לא נותנות לך? (אין כסף/הורים לא מרשים/לא מוצא זמן וכו') אני בעד ואני גם אתרום. האם המצב לאחרונה בפורום מטריד אותך? אממ.. איזה מצב?! האם ההודעות בהן "נתקע" ההנטר מטרידות אותך? לא! אין לי בעיה איתם! האם ה"חה חה" של חה חה בר מטריד אותך? (לא אישי) כןכןכןכןכןכןכןכןכן. הרבה דברים בהודעות שלה מטרידות אותי.(לא אישי
) האם את/ה מודע לכך שהאטמויקן הזה אומץ על ידי? מזל טוב.
*אההמממ* האם השאלון מטריד אותך? לא! במילא משעמם לי. האם בשלב זה של השאלון את/ה מתחיל/ה לתהות "אלוהים אין לה חיים?

אוש7יתי

New member
רונלי../images/Emo107.gif

גם אם הייתי רוצה לענות לך במסנג'ר אני לא יכולה! את לא יודעת לקרוא ניקים?

אני יודעת לקרוא ניקים וראיתי מה רשמ

ת אבל זאת לא פעם הראשונה שאני כותבת לך... וגם באי סי כתבתי לך...
ואת לא עונה..

למעלה