שאלון כללי

OoOYardenOoO

New member
שאלון כללי../images/Emo109.gif../images/Emo41.gif

משפחה אמא או אבא? יש אחים? אם כן,כמה? יש אחיות? אם כן,כמה? איזה צד משפחה אתם יותר מעדיפים,שם אמא או אבא? ההורים גרושים? האחים\אחיות מעצבנים? בני כמה הם? זוגיות יש חבר/ה? מאוהבים? את מי אתם הכי שונאים? לפעמים נמאס מהמין השני? הייתם רוצים שרק המין שלכם יהיה בעולם הזה? אתרים בניתם אתר? אם כן,מה הכתובת? איזה אתר אתם הכי הכי אוהבים? והכי שונאים? תמליצו לי על אתר: מה האתר הכי מוזר שראיתם אי פעם? חברים שלכם בנו אתר? אם כן,האתר שלהם יפה? בית ספר אוהבים בית ספר? איך נראה התיק בית ספר שלכם? מה המקצוע שאתם הכי אוהבים? ושונאים? יש לכם עיפרון רגיל או עיפרון חודים? יש לכם שעון מעורר לבית ספר,ההורים מעירים אתכם,או שאתם מתעוררים סתם ככה במקרה בשעה שצריך? ולסיום-נהנתם?? ביי ביי!! מירדניק

OoOYardenOoO

New member
תמחקו את השאלון הזה!!!

כתבתי אותו שוב למעלה כי אף אחד לא התייחס אליו פה..

mishmash2

New member
../images/Emo175.gif עונה לשאלון

משפחה אמא או אבא? אבא יש אחים? לא אם כן,כמה? 1 יש אחיות? יאא אם כן,כמה? 1 איזה צד משפחה אתם יותר מעדיפים,שם אמא או אבא? אמא ההורים גרושים? יאאפ האחים\אחיות מעצבנים? לפעמים מאוד ולפעמים מאוד מאוד!! גררר.. אחים זה דבר מעצבן בני כמה הם? 14 זוגיות יש חבר/ה? לא מאוהבים? לא את מי אתם הכי שונאים? רון ואייל לפעמים נמאס מהמין השני? מאוד הייתם רוצים שרק המין שלכם יהיה בעולם הזה? כןןן אתרים בניתם אתר? לא איזה אתר אתם הכי הכי אוהבים? תפוזזזז והכי שונאים? נענע תמליצו לי על אתר: אממ.. מה האתר הכי מוזר שראיתם אי פעם? האתר של אסף.. חחח
חברים שלכם בנו אתר? יאא אם כן,האתר שלהם יפה? אממ.. בית ספר אוהבים בית ספר? לאאאאאאאאאאאאאאאאאאא איך נראה התיק בית ספר שלכם? מבולגן + מה המקצוע שאתם הכי אוהבים? לא אוהבת אף מקצוע ושונאים? חשבון מדעים וחווה!!! יש לכם עיפרון רגיל או עיפרון חודים? חודים יש לכם שעון מעורר לבית ספר,ההורים מעירים אתכם,או שאתם מתעוררים סתם ככה במקרה בשעה שצריך? או אמא או הפאלפון ולסיום-נהנתם?? דיייייייייי די מספיק שאלות צומי!!! אני שאנת את זה זה מעצבן

../images/Emo110.gif

משפחה אמא או אבא
שניהם יש אחים
לע אם כן,כמה
^ יש אחיות
כעע אם כן,כמה
1 איזה צד משפחה אתם יותר מעדיפים, שם אמא או אבא
אאממ גם וגםםם ההורים גרושים
כע האחים\אחיות מעצבנים
מאוווווודד בני כמה הם
11 וחצי זוגיות יש חבר/ה
לא מאוהבים
אאממ
את מי אתם הכי שונאים
אתם לא רוצים לדעתת
לפעמים נמאס מהמין השני
כככעעע
הייתם רוצים שרק המין שלכם יהיה בעולם הזה
לע
היה משעמם חחחח אתרים בניתם אתר
חחח כע אם כן,מה הכתובת
זה אתר לחברה שלי למומולדת.. שהיה לה ב17/5.. והשקעתי בו מלללאא ובסוף לא הראתי לה כי רבתי איתה
והוא חסום
איזה אתר אתם הכי הכי אוהבים
של אמ"ללל
והכי שונאים
מודעות שקופצוותת
תמליצו לי על אתר
כנסו לאהבה מעבר לפינה בתפוז חחח מה האתר הכי מוזר שראיתם אי פעם
לע ראיתי
חברים שלכם בנו אתר
כע אם כן, האתר שלהם יפה
מאוד
|הדג|שבית ספר אוהבים בית ספר
בגלל הצחוקים חחח איך נראה התיק בית ספר שלכם
של רנואר.. ג'ינס עם כתמים לבנים גם מג'ינס.. בטוח ראיתם
מה המקצוע שאתם הכי אוהבים
לא קיים כזה
יהיה קיים אם יקראו לו שינה
או בריכה חחחחח ושונאים
כמעט הכל יש לכם עיפרון רגיל או עיפרון חודים
היה לי עיפרון חודים עיפרון המזל שלי אבל שברו לי אותו
יש לכם שעון מעורר לבית ספר, ההורים מעירים אתכם, או שאתם מתעוררים סתם ככה במקרה בשעה שצריך
אמא מעירה אותי חחחח

מתוקה777

New member
עונה :)

משפחה אמא או אבא?אמא יש אחים?כן אם כן,כמה?1 יש אחיות?כן אם כן,כמה?2 איזה צד משפחה אתם יותר מעדיפים,שם אמא או אבא?אבא ההורים גרושים?לא האחים\אחיות מעצבנים?קצת בני כמה הם?26,29,30 זוגיות יש חבר/ה?לא מאוהבים?לא את מי אתם הכי שונאים?חחח לא אומרת לפעמים נמאס מהמין השני?כן הייתם רוצים שרק המין שלכם יהיה בעולם הזה?לא אתרים בניתם אתר?כן אם כן,מה הכתובת?לא יודעת מה הכתובת זה היה ממזמן איזה אתר אתם הכי הכי אוהבים?נענע והכי שונאים?אלו ששמים מנגינה ברקע תמליצו לי על אתר:ויינט?? מה האתר הכי מוזר שראיתם אי פעם?ררררר להקת רוק גרמנית חברים שלכם בנו אתר?כן אם כן,האתר שלהם יפה?כןןןן מאוד :) בית ספר אוהבים בית ספר?לא איך נראה התיק בית ספר שלכם?סתם תיק ג'ינס של ליקופר מה המקצוע שאתם הכי אוהבים?של"ח ושונאים?היסטוריה יש לכם עיפרון רגיל או עיפרון חודים?חודים יש לכם שעון מעורר לבית ספר,ההורים מעירים אתכם,או שאתם מתעוררים סתם ככה במקרה בשעה שצריך?ההורים ולסיום-נהנתם??כן

מסטולית

New member
צצצ

משפחה אמא או אבא? אמא יש אחים? כן אם כן,כמה? 1 יש אחיות? כן אם כן,כמה? 1 איזה צד משפחה אתם יותר מעדיפים,שם אמא או אבא? אמא ההורים גרושים? לא האחים\אחיות מעצבנים? לפעמים בני כמה הם? 21, 10 זוגיות יש חבר/ה? לא מאוהבים? לא את מי אתם הכי שונאים? אותך לפעמים נמאס מהמין השני? לא הייתם רוצים שרק המין שלכם יהיה בעולם הזה? לא אתרים בניתם אתר? לא אם כן,מה הכתובת? - איזה אתר אתם הכי הכי אוהבים? תפוז והכי שונאים? נענע תמליצו לי על אתר: תפוז מה האתר הכי מוזר שראיתם אי פעם? יש כמה חברים שלכם בנו אתר? כן אם כן,האתר שלהם יפה? נחמד.. בית ספר אוהבים בית ספר? כן ולא איך נראה התיק בית ספר שלכם? אדום, ויש אחד שחור מה המקצוע שאתם הכי אוהבים? אין ושונאים? תנ"ך יש לכם עיפרון רגיל או עיפרון חודים? חודים יש לכם שעון מעורר לבית ספר,ההורים מעירים אתכם,או שאתם מתעוררים סתם ככה במקרה בשעה שצריך? שעון מעורר בפלאפון + אמא

adi121

New member
../images/Emo60.gifנהנהנה

משפחה אמא או אבא?אממ.. אבא יש אחים?לא אם כן,כמה?- יש אחיות?יש אם כן,כמה?אחת איזה צד משפחה אתם יותר מעדיפים,שם אמא או אבא?של אמא ההורים גרושים?לא האחים\אחיות מעצבנים?לא בני כמה הם?היום היא בת 22 מזל טוב!! זוגיות יש חבר/ה?לא מאוהבים?כן מאוד! את מי אתם הכי שונאים?דניאל
לפעמים נמאס מהמין השני?כן.. יותר מדי בזמן האחרון הייתם רוצים שרק המין שלכם יהיה בעולם הזה?לא חח אתרים בניתם אתר?לא איזה אתר אתם הכי הכי אוהבים?אממ.. שיהיה תפוז והכי שונאים?של יגאל עמיר פחח תמליצו לי על אתר:http://www.letssingit.com מה האתר הכי מוזר שראיתם אי פעם?לא זוכרת חברים שלכם בנו אתר?כן מישהו מהכיתה שלי בנה אתר על המורה שלי
אבל הוא סתם משמש להודעות
אם כן,האתר שלהם יפה?כ נחמד.. בעיקר שימושי להודעות ותזכורות בית ספר אוהבים בית ספר?לא כל כך איך נראה התיק בית ספר שלכם?תא אחד גדול תא אחד קטן בצבא לבן שחור אפור וירוק מה המקצוע שאתם הכי אוהבים?אנערף.. תעבורה
ושונאים?פיזיקה!!
יש לכם עיפרון רגיל או עיפרון חודים?חודים יש לכם שעון מעורר לבית ספר,ההורים מעירים אתכם,או שאתם מתעוררים סתם ככה במקרה בשעה שצריך?שעון מעורר בפלא.. ההורים גם מעירים ואחר כך מתקשרים לודא שהתעוררתי
ולסיום-נהנתם??היה נחמד להעביר את ה5 דקות האלה..

coullette

New member
ללא נושא

משפחה אמא או אבא? שניהם טפו טפו טפו חמסה חמסה חמסה בלי עין הרע יש אחים? 1 אם כן,כמה? 1 יש אחיות? לא אם כן,כמה? איזה צד משפחה אתם יותר מעדיפים,שם אמא או אבא? אין צד מועדף ההורים גרושים? לא חס וחלילה האחים\אחיות מעצבנים? בד"כ לא בני כמה הם? 26 עוד מעט באוגוסט זוגיות יש חבר/ה? כן מאוהבים? כן את מי אתם הכי שונאים? לפעמים נמאס מהמין השני? כן הייתם רוצים שרק המין שלכם יהיה בעולם הזה? לא אתרים בניתם אתר? לא אם כן,מה הכתובת? איזה אתר אתם הכי הכי אוהבים? תפוז..מה לעשות והכי שונאים? תמליצו לי על אתר: מה האתר הכי מוזר שראיתם אי פעם? תום הממורמר חברים שלכם בנו אתר? אם כן,האתר שלהם יפה? בית ספר אוהבים בית ספר? אני כבר לא בבית ספר.בעסה לא? איך נראה התיק בית ספר שלכם? כתום כזה מה המקצוע שאתם הכי אוהבים? פסיכולוגיה חברתית כי המרצה הומו. ושונאים? הכל יש לכם עיפרון רגיל או עיפרון חודים? אין לי עפרון בכלל יש לכם שעון מעורר לבית ספר,ההורים מעירים אתכם,או שאתם מתעוררים סתם ככה במקרה בשעה שצריך? מתעוררים במקרה אבל לא בשעה שצריך ולסיום-נהנתם?? לא.אני סתם מעבירה ת'זמן עד שיעברו 6 דקות ואני אוכל כבר להוריד את המשחה ששמתי כדי להוריד שערות בשפם.

D o o S h a

New member
../images/Emo181.gif עוניתת

משפחה: אמא או אבא? שניהם יש אחים? לא אם כן,כמה? -- יש אחיות? כןןן אם כן,כמה? 1 איזה צד משפחה אתם יותר מעדיפים,ש אמא או אבא? אמא ההורים גרושים? לצערי כן... האחים\אחיות מעצבנים? מאודדדדדדדדד גררר בני כמה הם? 12 זוגיות: יש חבר/ה? לא... מאוהבים? לא את מי אתם הכי שונאים? רוני לפעמים נמאס מהמין השני? מאוד הייתם רוצים שרק המין שלכם יהיה בעולם הזה? לא!! הם מתבגרים בסוף... *מקווה* אתרים: בניתם אתר? כן, חיחי.. הייתה לנו משימה במידענותלבנות אתר מתוכנה כזאת חרא, שאתר יותר טוב הייתי יכולה לבנות ב-WORD אם כן,מה הכתובת? לא אומרת...
איזה אתר אתם הכי הכי אוהבים? זה? והכי שונאים? ת'אתר שלי תמליצו לי על אתר: אין לי כוח מה האתר הכי מוזר שראיתם אי פעם? לא'ידעת חברים שלכם בנו אתר? כן כל השכבה אם כן,האתר שלהם יפה? מאיפה לי... נראה לך שאני יסתכל בית ספר: אוהבים בית ספר? בעעעע איך נראה התיק בית ספר שלכם? נראה כמו שהוא נראה מה המקצוע שאתם הכי אוהבים? אין ושונאים? הכלל יש לכם עיפרון רגיל או עיפרון חודים? חודחודים יש לכם שעון מעורר לבית ספר,ההורים מעירים אתכם,או שאתם מתעוררים סתם ככה במקרה בשעה שצריך? הורים ולסיום-נהנתם?? *קצת צומי* אפשר להגיד

G i N g N i T

New member
../images/Emo54.gif

משפחה אמא או אבא? ממ. תלוי למה.. יש אחים? כע אם כן,כמה? 3 יש אחיות? לא אם כן,כמה? איזה צד משפחה אתם יותר מעדיפים,שם אמא או אבא? אבא ההורים גרושים? לא האחים\אחיות מעצבנים? מאוד!! בני כמה הם?7 וחצי שנה זוגיות יש חבר/ה? לא מאוהבים? לא את מי אתם הכי שונאים? רר הרבה! לפעמים נמאס מהמין השני? כע הייתם רוצים שרק המין שלכם יהיה בעולם הזה? לא אתרים בניתם אתר? בטיפו.. פיכס אם כן,מה הכתובת? לא חשוב.. סגרתי ממזמן איזה אתר אתם הכי הכי אוהבים?ממ והכי שונאים? מממממממממ תמליצו לי על אתר: לאדעת מה האתר הכי מוזר שראיתם אי פעם? אתר שרשום שם איך אומרים "אני צב" בכל השפות חברים שלכם בנו אתר? ממ לא אם כן,האתר שלהם יפה? - בית ספר אוהבים בית ספר? לא ממש איך נראה התיק בית ספר שלכם? אדום :| מה המקצוע שאתם הכי אוהבים? איגליש ושונאים?ספרות יש לכם עיפרון רגיל או עיפרון חודים? אין לי עיפרון יש לכם שעון מעורר לבית ספר,ההורים מעירים אתכם,או שאתם מתעוררים סתם ככה במקרה בשעה שצריך? מעירים אותי.. ההורים

CrazyYoYo

New member
תשובות

משפחה אמא או אבא? שניהם יש אחים? כן אם כן,כמה? 1 יש אחיות? לא אם כן,כמה? 0 איזה צד משפחה אתם יותר מעדיפים,של אמא או אבא? שניהם ההורים גרושים? לא האחים\אחיות מעצבנים? לעיתים בני כמה הם? 16 זוגיות יש חבר/ה? לא מאוהבים? תמיד את מי אתם הכי שונאים? לא יודע לפעמים נמאס מהמין השני? לא
הייתם רוצים שרק המין שלכם יהיה בעולם הזה? ממש לא אתרים בניתם אתר? כן אם כן,מה הכתובת? אני אחסוך מכם
איזה אתר אתם הכי הכי אוהבים? תפוז:$ והכי שונאים? בזמן האחרון - וואלה:| תמליצו לי על אתר: אין לי כח לקופיי פייסט :[ מה האתר הכי מוזר שראיתם אי פעם? לא זוכר חברים שלכם בנו אתר? יכול להיות אם כן,האתר שלהם יפה? לא זוכר בית ספר אוהבים בית ספר? לא איך נראה התיק בית ספר שלכם? שחור עם כחול ככה או משו מה המקצוע שאתם הכי אוהבים? ספורט ושונאים? היסטוריה:| יש לכם עיפרון רגיל או עיפרון חודים? שניהם, אם אין מחדד / נגמרים החודים אני משתמש בשני
יש לכם שעון מעורר לבית ספר,ההורים מעירים אתכם,או שאתם מתעוררים סתם ככה במקרה בשעה שצריך? אימא מעירה ולסיום-נהנתם?? כן

victoria777

New member
איך לא ראיתי את השאלון הזה קודם?

משפחה אמא או אבא?לא בוחרת ביניהם יש אחים?לא אם כן,כמה? יש אחיות?כן אם כן,כמה?2 איזה צד משפחה אתם יותר מעדיפים,שם אמא או אבא?אני לא מכירה את הצד של אמא ההורים גרושים?לא האחים\אחיות מעצבנים?לפעמים בני כמה הם?15 וחצי ו-23 זוגיות יש חבר/ה?לא מאוהבים?לא את מי אתם הכי שונאים??? לפעמים נמאס מהמין השני?כן הייתם רוצים שרק המין שלכם יהיה בעולם הזה?לא.זה יהיה משעמם אתרים בניתם אתר?לא אם כן,מה הכתובת? איזה אתר אתם הכי הכי אוהבים?תפוז והכי שונאים?באתרים שאני שונאת,אני לא גולשת תמליצו לי על אתר:www.israghost.com מה האתר הכי מוזר שראיתם אי פעם?אתר של שעמום.יש שם דמות כמו רוח רפאים שאומרת bored כל הזמן. חברים שלכם בנו אתר?לא אם כן,האתר שלהם יפה? בית ספר אוהבים בית ספר?לא איך נראה התיק בית ספר שלכם?תכלת מה המקצוע שאתם הכי אוהבים?פסיכולוגיה ושונאים?אנגלית יש לכם עיפרון רגיל או עיפרון חודים?חודים. יש לכם שעון מעורר לבית ספר,ההורים מעירים אתכם,או שאתם מתעוררים סתם ככה במקרה בשעה שצריך? סבתא מעירה ולסיום-נהנתם?? היה נחמד

../images/Emo41.gif עונה..

משפחה אמא או אבא? שניהם יש אחים? יאפ אם כן,כמה? אחד יש אחיות? לא אם כן,כמה? כנ"ל איזה צד משפחה אתם יותר מעדיפים,שם אמא או אבא? אמא ההורים גרושים? לא האחים\אחיות מעצבנים? מאוד בני כמה הם? אח שלי בן שנתיים... קרציה מהלכת!! זוגיות יש חבר/ה? לא מאוהבים? את מי אתם הכי שונאים? אוווווווו רשימה ארוכה.. חח לפעמים נמאס מהמין השני? כן הייתם רוצים שרק המין שלכם יהיה בעולם הזה? לא.. אתרים בניתם אתר? כן אם כן,מה הכתובת? www.tapuzit.tipo.co.il ויש עוד אחד שהוא סתם... איזה אתר אתם הכי הכי אוהבים? לאדעת.. והכי שונאים? תמליצו לי על אתר: www.banana_toot.coo.co.il מה האתר הכי מוזר שראיתם אי פעם? האתר השני שבניתי.. חחח חברים שלכם בנו אתר? כן אם כן,האתר שלהם יפה? אממ.... לא זוכרת כבר אבל נראה לי.. בית ספר אוהבים בית ספר? די איך נראה התיק בית ספר שלכם? סתם.. חח מה המקצוע שאתם הכי אוהבים? תנ"ך, אנגלית ספרות וספורט.. ושונאים? את כל השאר יש לכם עיפרון רגיל או עיפרון חודים? רגיל יש לכם שעון מעורר לבית ספר,ההורים מעירים אתכם,או שאתם מתעוררים סתם ככה במקרה בשעה שצריך? ההורים.. ולסיום-נהנתם?? כן.. בכל מיקרה אני משועממת אז כל דבר יגרום לי כיף לא נורמאלי.. חחח

למעלה