שאלון, כי אני משתגעת.

Moreiro

New member
ווהו שאלון חדש../images/Emo2.gif

פרטים כלליים ולא מעניינים... 1.שם פרטי (השאר לא מעניין): מור 2.הגיל שלך לפני שנה וחצי: 16 וקצת 3.מזל: עקרב 4.רוצה להחליף מזל? לא 5.תאריך לידה: 19.11.89 6.היית רוצה להוולד בתאריך אחר? אם כן, איזה? אולי לא ב19, אבל סה"כ זה בסדר 7.מאכל אהוב: מקרוני אנד צ'יז 8.למה אתה אוהב אותו? כי זה טעים [אבל רק כשאני מכינה] 9.מקום מגורים: פ"ת 10.היית עובר למקום אחר אם היית לך אפשרות? ייתכן מאכלים: 1.אוהב סושי? לא 2.אוהב ברוקולי? לא 3.קרה לך שאכלת בשר ונתקלת במשהו צמיגי? ממ כן 4.זה היה כיף? מאוד 5.מה עשית עם המשהו הצמיגי הזה? מסגרתי ותליתי בחדר 6.צמחוני? לא 7.טבעוני? לא 8.המאכל הכי מגעיל שאכלת: ביג מק 9.מאכל שלא תגע בו בחיים: חומוס 10.מאכל שנראה טעים והתברר כגועל נפש: ממ 11.הדבר הכי מוזר שאכלת: ממ 12.גלידה של בורגראנץ' או מקדולנדס? מקדונלדס 13.מה אתה חושב על ההמצאה המוזרה של בורגראנץ' (ההמבורגר ההפוך הזה)? לגמרי לא תפס 14.שאלת השאלות: בורגראנץ', מקדולנדס או ברגרקינג? מק 15.מאכל שהתמכרתם אליו לאחרונה: פירות קיץ, m&m 16.מאכל שכל החיים אתם מכורים אליו: שוקולד 17.שוקולד אהוב: שוקולד פרה עם קרם נוגט; שוקולד פרה עם קרם חלב; שוקולד פרה לבן עם עוגיות; ומארס. 18.אוכל ביתי של אמא או אוכל קנוי? תלוי איזה אוכל ביתי יש 19.רק אני לא יכול לאכול שוקולד של עלית שיש עליו את הסמל של "מגדים"? מה? 20.מעדן אהוב: מילקי שאלות מפגרות: 1.יודע ג'יבריש? לא 2.היית עושה את הוגו? אולי 3.והוגואית (אישתו של הוגו)? לא, אבל את המכשפה כן 4.הפאזל הכי גדול שהרכבת: לא כזה גדול... איזה 1000 5.גם אתה היית ילד מסכן שהיה עושה צמידים מדבק? ממ לא 6.מגיע על הלשון למרפק? לא 7.גם אתה ניסית לעשות את זה עכשיו? לא 8.למה אנשים מקנחים את האף ואז מסתכלים לראות מה יצא? זה מעניין 9.נכנסו לכם פעם לתא מדידה באמצע שמדדתם משהו? כן 10.קרה לכם שהלכת עם מוזיקה באוזניים וכמעט נדרסתם? כן 11.קרה שכאבה לך פעם הבטן ואז התחלת לחשוב על כל מה שאכלת במשך היום? כן 12.נהנת? ממה, מלחשוב על כל מה שאכלתי במשך היום? 13.קרה לך שניקית אוזניים ותקעת את המקל חזק מדי וקיבלת צמרמורת בכל הגוף? קצת 14.היה כיף? בוודאי, חוויה מרטיטה 15.מכירים את זה שאתם הולכים ברחוב ופתאום טיפה ענקית של מזגן יורדת לכם על הראש? לא 16.נהנים כשזה קורה? 17.קורה לכם שאתם יושבים באוטובוס/רכבת ליד מישהו כי אין מקום אחר ואז כשמתפנה מקום אתם לא עוברים אליו כי לא היה נעים לכם? כן 18.קורה לכם שאתם רוצים לאכול, פותחים את המקרר ולא מוצאים כלום ואחרי 2 דקות פותחים אותו שוב[כאילויופיעשםמשהו]? כן 19.מכירים את זה שלא משנה כמה התבגרתם, כשאתם מסתובבים בסופר עם העגלה אתם מתחילים לרכוב עליה בלי לשים לב כאילו אתם בני 6? לא הייתי בסופר עם עגלה שנים]: 20.מכירים את זה שתמיד לעגלות בסופר יש גלגל אחד נכה והעגלה אף פעם לא תלך לכיוון שאתה רוצה? כה, גם לעגלות בשדה תעופה זה ככה אגב סתם שאלות(מפגרות): 1.פעם אחרונה שהיית באילת: לפני 4 שנים 2.הזמן הממושך ביותר שלא ישנת: ממ 40 שעות ככה 3.היתרון הכי טוב בכבשים? זה אחלה שיר 4.מה יותר עדיף לעשות עם כבשים: חלב/צמר/בשר? 5.היית עושה את שירי מימון (מיועד ל2 המינים)? לא 6.מה אתה עושה במקלחת חוץ מהדברים הרגילים (להסתבן, לחפוף)? O_O 7.שירים שהיית ממליץ לאנשים להוריד: 8.ספורט מועדף? 9.צבע אהוב: 10.הולך להופעות בניצנים? אם כן,איזו? ממ לאביתר+כנסיית השכל וגם לאריק ברמן+משינה [אולי גם עברי לידר, ומוניקה סקס+שלומי שבן] שאלות עכשוויות: 1.מה מתנגן לך עכשיו במחשב? כלום 2.כאב מסויים שאתה חש עכשיו: 3.על מה אתה חושב עכשיו? 4.קר לך/חם לך? נחמד לי 5. חרמן/ית עכשיו? לא 6.מרגיש רצון לנקום במישהו? לא 7.כועס? לא 8.עצוב? לא 9.שמח? לא 10.מדוכא? לא לימודים: 1.החופש שלך התחיל רשמית (אחרי הבגרות האחרונה)? כן 2.אם לא, מתי החופש שלך יתחיל רשמית? 3.הציון הכי גבוה שלך השנה בתעודה: לא קיבלנו תעודה>: 4.הברזת הרבה השנה? ככה 5.מאיזה שיעורים הברזת הכי הרבה? ספרות, אזרחותX: 6.מה עשית אחרי שהיית מבריז? זה היה פחות הברזות ויותר לא-התעוררתי/לא-הגעתי-בזמן-לשיעור-ראשון-אז-החלטתי-להישאר-בחוץ-שלוש-שעות 7.המורה של שנה שעברה תמשיך איתך גם שנה הבאה? איזה שנה הבאה]: 8.מרוצה מזה? 9.שיעור מועדף: 10.היית מאריך את החופש בחודש? מיניות ואהבה: 1.מישהו מהפורום שהיית רוצה לדעת אם הוא בתול או לא: מה 2.נכנסת פעם לסופר-פארם לקנות קונדומים והמוכרת עשתה לך פרצוף? לא 3.מי היית עושה מהפורום? 4.מכיר מקרוב את השירותים של עזריאלי? השתנתי שמה כמה וכמה פעמים 5.למי מהפורום הכי מתאים להיות הומו? ולמה? O_O 6.למי מהפורום הכי מתאים לסבית? ולמה? O_O 7.מה עושה לך את זה? 8.מגדיר את עצמך כחרמן? 9.ראית פעם סרט פורנו מלא? 10.למי מהפורום הכי מתאים להיות כוכב/ת פורנו? פעם אחרונה ש: 1.אכלת: מקודם 2.שתית: גם 3.דיברת: גם 4.הרבצת לעצמך: ממ 5.השתכרת: לא 6.בכית: לא זוכרת 7.צחקת כמו משוגע: ממ שלשום נראה לי 8.עשית פרצופים מפגרים למראה: שלשום 9.התקלחת: היום בבוקר 10:צרחת עד שהיית צרוד: 26.6.07 שאלות על העבר: 1.קרעו אותך פעם במכות? לא 2.החזרת לו אחר כך? 3.הספר הכי ארוך שקראת: Harry Potter and the Order Of The Phoenix 4.הנסיעה הכי ארוכה שהייתה לך: ממ לאילת בטח 5.בנית פעם ארמון מפואר בחול? לא עד כדי כך מפואר אבל כן 6.קברת את עצמך לגמרי בחול עד שלא יכולת לזוז? לא 7.אושפזת בביה"ח? לא 8.נהנת? 9.הזיכרון הראשון שלך: 10.היום המאושר בחייך: לסיכום: 1.איך החופש עד עכשיו? בסדר 2.מרוצה ממנו? 3.יש עבודה? לא 4.מרוצה מהעבודה? 5.מה אתה מתכנן לעשות עם הכסף? קודם שיהיה כזה 6.נהנת מהשאלון? היה בסדר 7.אתה מודע לעובדה שאני ורותם שיפית השקענו מאמצים רבים על מנת להביא בפניך שאלון ארוך ומקורי? מזל"ט 8.אתה אוהב אותנו עכשיו יותר מאשר בעבר? 9.תביא לנו שקל אם ממש נצטרך באחד המפגשים בעתיד? 10. היית עונה על עוד 120 שאלות? אולי [תמיד כדאי לסיים באווירה של מתח ומסתורין.. יה רייט]

עד שהוא יגיע ::::]

פרטים כלליים ולא מעניינים... 1.שם פרטי (השאר לא מעניין): שלומית 2.הגיל שלך לפני שנה וחצי: 16 ו11 חודשים [איזה מוזר , נשמע קטן] 3.מזל: טלה 4.רוצה להחליף מזל? לע 5.תאריך לידה: 23.3 6.היית רוצה להוולד בתאריך אחר? אם כן, איזה? לא 7.מאכל אהוב: אורז עם סלט ירקות 8.למה אתה אוהב אותו? כי אני עירקית 9.מקום מגורים: יבנה 10.היית עובר למקום אחר אם היית לך אפשרות?יאפ מאכלים: 1.אוהב סושי? לא אכלתי אף פעם 2.אוהב ברוקולי? כן, במרק 3.קרה לך שאכלת בשר ונתקלת במשהו צמיגי? איכס לא אני בודקת לפני [ואני אוכלת רק חזה עוף ] 6.צמחוני? לא 7.טבעוני? לא 8.המאכל הכי מגעיל שאכלת: ספגטי חסר טעם שאמא של חברה הכינה :S 9.מאכל שלא תגע בו בחיים: סרדינים, אני בכלל שונאת דגים 10.מאכל שנראה טעים והתברר כגועל נפש: לא זכור לי 11.הדבר הכי מוזר שאכלת: חזה עוף ים שמנת עליו [נו מה אני לא רגילה לזה ;[ ] 12.גלידה של בורגראנץ' או מקדולנדס? NONE 13.מה אתה חושב על ההמצאה המוזרה של בורגראנץ' (ההמבורגר ההפוך הזה)? סתם מעפן 14.שאלת השאלות: בורגראנץ', מקדולנדס או ברגרקינג? מקדולנדס 15.מאכל שהתמכרתם אליו לאחרונה: קראנצ'ים 16.מאכל שכל החיים אתם מכורים אליו: סלטים, בעיקר סלט כרוב של מאמא 17.שוקולד אהוב: מממ נראה לי פסק זמן 18.אוכל ביתי של אמא או אוכל קנוי? אמא אופקורס 19.רק אני לא יכול לאכול שוקולד של עלית שיש עליו את הסמל של "מגדים"? חח לא 20.מעדן אהוב: יוגורט מעודן שאלות מפגרות: 1.יודע ג'יבריש?לא 2.היית עושה את הוגו?לא 3.והוגואית (אישתו של הוגו)?לא 4.הפאזל הכי גדול שהרכבת:50 חלקים?100? 5.גם אתה היית ילד מסכן שהיה עושה צמידים מדבק?לא 6.מגיע על הלשון למרפק?לא 7.גם אתה ניסית לעשות את זה עכשיו?לא 8.למה אנשים מקנחים את האף ואז מסתכלים לראות מה יצא? בררנים 9.נכנסו לכם פעם לתא מדידה באמצע שמדדתם משהו? כן 10.קרה לכם שהלכת עם מוזיקה באוזניים וכמעט נדרסתם? כן 11.קרה שכאבה לך פעם הבטן ואז התחלת לחשוב על כל מה שאכלת במשך היום? כן איכס 12.נהנת? משהו 13.קרה לך שניקית אוזניים ותקעת את המקל חזק מדי וקיבלת צמרמורת בכל הגוף? לא 15.מכירים את זה שאתם הולכים ברחוב ופתאום טיפה ענקית של מזגן יורדת לכם על הראש? איכס כן 16.נהנים כשזה קורה? לא 17.קורה לכם שאתם יושבים באוטובוס/רכבת ליד מישהו כי אין מקום אחר ואז כשמתפנה מקום אתם לא עוברים אליו כי לא היה נעים לכם? לא, אני עוברת. 18.קורה לכם שאתם רוצים לאכול, פותחים את המקרר ולא מוצאים כלום ואחרי 2 דקות פותחים אותו שוב[כאילויופיעשםמשהו]? כן 19.מכירים את זה שלא משנה כמה התבגרתם, כשאתם מסתובבים בסופר עם העגלה אתם מתחילים לרכוב עליה בלי לשים לב כאילו אתם בני 6? כן יואו זה כזה כיף תמיד צוחקים עליי ;[ 20.מכירים את זה שתמיד לעגלות בסופר יש גלגל אחד נכה והעגלה אף פעם לא תלך לכיוון שאתה רוצה?כן אבל אני מהעקשניות סתם שאלות(מפגרות): 1.פעם אחרונה שהיית באילת: לפני שנתיים 2.הזמן הממושך ביותר שלא ישנת: יום? 3.היתרון הכי טוב בכבשים? צמר 4.מה יותר עדיף לעשות עם כבשים: חלב/צמר/בשר? צמר 5.היית עושה את שירי מימון (מיועד ל2 המינים)? לא 6.מה אתה עושה במקלחת חוץ מהדברים הרגילים (להסתבן, לחפוף)? חושבת 7.שירים שהיית ממליץ לאנשים להוריד: אין לי כוח 8.ספורט מועדף? ריצה 9.צבע אהוב: ירוק 10.הולך להופעות בניצנים? אם כן,איזו ? אמורה ללכת ב9.8 וב14/8 שאלות עכשוויות: 1.מה מתנגן לך עכשיו במחשב? אסף אמדורסקי - יקירתי 2.כאב מסויים שאתה חש עכשיו: שום כלום, אני מאושרת :] אפילו הכאבים בבטן כבר לא מפריעים 3.על מה אתה חושב עכשיו? "נו שיבוא" 4.קר לך/חם לך? נעים 5. חרמן/ית עכשיו? לא 6.מרגיש רצון לנקום במישהו? לא 7.כועס? לא 8.עצוב? לא 9.שמח? כן 10.מדוכא? לא לימודים: 1.החופש שלך התחיל רשמית (אחרי הבגרות האחרונה)? כן 3.הציון הכי גבוה שלך השנה בתעודה: 100 4.הברזת הרבה השנה? כן 5.מאיזה שיעורים הברזת הכי הרבה? מתמ' 6.מה עשית אחרי שהיית מבריז? כלום לא הגעתי פשוט 7.המורה של שנה שעברה תמשיך איתך גם שנה הבאה? לא אני עוברת לביה"ס אחר 8.מרוצה מזה? כן 9.שיעור מועדף: NONE 10.היית מאריך את החופש בחודש? לא אוי ואבוי לי גם ככה אני בפיגור מיניות ואהבה: 1.מישהו מהפורום שהיית רוצה לדעת אם הוא בתול או לא: אף אחד 2.נכנסת פעם לסופר-פארם לקנות קונדומים והמוכרת עשתה לך פרצוף? לא 4.מכיר מקרוב את השירותים של עזריאלי? חחח כן 7.מה עושה לך את זה? עצמות, תחת קטן, שיער ארוך 8.מגדיר את עצמך כחרמן? דיי חרמנית 9.ראית פעם סרט פורנו מלא? לא פעם אחרונה ש: 1.אכלת: לא יודעת לפני כמה שעות 2.שתית: לפני שעה בערך 3.דיברת: חצי שעה 4.הרבצת לעצמך: oO 5.השתכרת: לפני שלושה שבועות 6.בכית: לפני חצי שעה 7.צחקת כמו משוגע: לא זוכרת, לפני שבועיים נראה לי התפגרתי 8.עשית פרצופים מפגרים למראה: לא זוכרת 9.התקלחת: לפני רבע שעה 10:צרחת עד שהיית צרוד: לא זוכרת שאלות על העבר: 1.קרעו אותך פעם במכות? לא 2.החזרת לו אחר כך? לא 3.הספר הכי ארוך שקראת: לא זוכרת רוב הספרים שקראתי הם ממוצעים 4.הנסיעה הכי ארוכה שהייתה לך: 5.בנית פעם ארמון מפואר בחול? 6.קברת את עצמך לגמרי בחול עד שלא יכולת לזוז? 7.אושפזת בביה"ח? 8.נהנת? 9.הזיכרון הראשון שלך: 10.היום המאושר בחייך: לסיכום: 1.איך החופש עד עכשיו? 2.מרוצה ממנו? 3.יש עבודה? 4.מרוצה מהעבודה? 5.מה אתה מתכנן לעשות עם הכסף? 6.נהנת מהשאלון? 7.אתה מודע לעובדה שאני ורותם שיפית השקענו מאמצים רבים על מנת להביא בפניך שאלון ארוך ומקורי? 8.אתה אוהב אותנו עכשיו יותר מאשר בעבר? 9.תביא לנו שקל אם ממש נצטרך באחד המפגשים בעתיד? 10. היית עונה על עוד 120 שאלות?

coolit

New member
אני כ"כ רוצה ללכת לישון אבל אני אענה בכ"ז!!!!

פרטים כלליים ולא מעניינים... 1.שם פרטי (השאר לא מעניין): בריצ! 2.הגיל שלך לפני שנה וחצי: נו באמתת.. קשה לי לחשוב בשעות כאלה ;[[[ 3.מזל: מאזניים 4.רוצה להחליף מזל? איזה שטויות 5.תאריך לידה: א' תשרי התשנ"א 6.היית רוצה להוולד בתאריך אחר? אם כן, איזה? לא דווקא מגניב לי ביותר 7.מאכל אהוב: לביבות תפוחי אדמה ועוד מגוון מצומצם של דברים 8.למה אתה אוהב אותו? כי זה כזה טעיייייייייים 9.מקום מגורים: כפר גנים 10.היית עובר למקום אחר אם היית לך אפשרות? כן כן כן אלף פעמים כן מאכלים: 1.אוהב סושי? לא טעמתי 2.אוהב ברוקולי? לא טעמתי 3.קרה לך שאכלת בשר ונתקלת במשהו צמיגי? לא.. 4.זה היה כיף? 5.מה עשית עם המשהו הצמיגי הזה? 6.צמחוני? כן 7.טבעוני? לא 8.המאכל הכי מגעיל שאכלת: אני לא אוכלת דברים שאני לא אוהבת :] 9.מאכל שלא תגע בו בחיים: המון דברים. דגים למשל. 10.מאכל שנראה טעים והתברר כגועל נפש: לא קרה.. 11.הדבר הכי מוזר שאכלת: אנשים חושבים ששקדי מרק בפיתה זה מוזר, לא יודעת.. 12.גלידה של בורגראנץ' או מקדולנדס? בורגראנץ'.. אני לא נוטה לקנות במקומות לא כשרים.. למרות שחצי מהחברות שלי עובדות במקדונלדס כשר קרוב לפה.. 13.מה אתה חושב על ההמצאה המוזרה של בורגראנץ' (ההמבורגר ההפוך הזה)? אפשר להפסיק לדבר על בשר אולי? 14.שאלת השאלות: בורגראנץ', מקדולנדס או ברגרקינג? 15.מאכל שהתמכרתם אליו לאחרונה: אממ דווקא היה לי רעיון אבל שכחתי 16.מאכל שכל החיים אתם מכורים אליו: שאלה קשה.. 17.שוקולד אהוב: שוקולד פרה חלב? :X 18.אוכל ביתי של אמא או אוכל קנוי? של אמא 19.רק אני לא יכול לאכול שוקולד של עלית שיש עליו את הסמל של "מגדים"?
זה אוטומטית נהיה מגעיל 20.מעדן אהוב: באדי ורוד שאלות מפגרות: 1.יודע ג'יבריש? a u i e n o עם נקודותיים וקווים באלכסון? כן 2.היית עושה את הוגו? הא? 4.הפאזל הכי גדול שהרכבת: לא זוכרת.. 3000? 5.גם אתה היית ילד מסכן שהיה עושה צמידים מדבק? לא כל כך הלך לי חח 6.מגיע על הלשון למרפק? כן 7.גם אתה ניסית לעשות את זה עכשיו? לא, אני יודעת את זה כבר מזמן חח 8.למה אנשים מקנחים את האף ואז מסתכלים לראות מה יצא? אני לא יודעת 9.נכנסו לכם פעם לתא מדידה באמצע שמדדתם משהו? לא זכור לי משהו טראומתי במיוחד, אני לא מהאנשים שזה מזיז להם 10.קרה לכם שהלכת עם מוזיקה באוזניים וכמעט נדרסתם? לא, אני תמיד כמעט נדרסת בלי קשר למוזיקה 11.קרה שכאבה לך פעם הבטן ואז התחלת לחשוב על כל מה שאכלת במשך היום? לא 13.קרה לך שניקית אוזניים ותקעת את המקל חזק מדי וקיבלת צמרמורת בכל הגוף? כן 14.היה כיף? כן 15.מכירים את זה שאתם הולכים ברחוב ופתאום טיפה ענקית של מזגן יורדת לכם על הראש? כן 16.נהנים כשזה קורה? חלאס 17.קורה לכם שאתם יושבים באוטובוס/רכבת ליד מישהו כי אין מקום אחר ואז כשמתפנה מקום אתם לא עוברים אליו כי לא היה נעים לכם? אני כמעט לעולם לא יושבת באוטובוס 18.קורה לכם שאתם רוצים לאכול, פותחים את המקרר ולא מוצאים כלום ואחרי 2 דקות פותחים אותו שוב[כאילויופיעשםמשהו]? ברור 19.מכירים את זה שלא משנה כמה התבגרתם, כשאתם מסתובבים בסופר עם העגלה אתם מתחילים לרכוב עליה בלי לשים לב כאילו אתם בני 6? כןןן 20.מכירים את זה שתמיד לעגלות בסופר יש גלגל אחד נכה והעגלה אף פעם לא תלך לכיוון שאתה רוצה? כן חח סתם שאלות(מפגרות): 1.פעם אחרונה שהיית באילת: כיתה ד' 2.הזמן הממושך ביותר שלא ישנת: 39 שעות נדמה לי.. 4.מה יותר עדיף לעשות עם כבשים: חלב/צמר/בשר? צמר... 5.היית עושה את שירי מימון (מיועד ל2 המינים)? לא... 6.מה אתה עושה במקלחת חוץ מהדברים הרגילים (להסתבן, לחפוף)? מגרדת את הרגליים בטירוף עם סקוצ' כזה.. זה כל כך כככייייףףףף. 7.שירים שהיית ממליץ לאנשים להוריד: אם זאת האהבה שלך- מירי מסיקה 8.ספורט מועדף? כלום 9.צבע אהוב: כתום 10.הולך להופעות בניצנים? אם כן,איזו? השנה לא שאלות עכשוויות: 1.מה מתנגן לך עכשיו במחשב? שלום לאמונות הרעות ולא להההההתראות 2.כאב מסויים שאתה חש עכשיו: קצת כבד לי בלב כזה 3.על מה אתה חושב עכשיו? על זה שמהבהב לי בתחתית המסך חלון שיחה ובטח עד שיהיה לי כוח לפתוח החברה שכתבה לי כבר תלך לישון 4.קר לך/חם לך? נעים ממש 5. חרמן/ית עכשיו? לא.. כבר המון זמן לא הייתי.. חוץ מכמה ימים לא מזמן חח.. אבל לפניהם ממש מלא זמן שלא! 6.מרגיש רצון לנקום במישהו? לא, ברוך השם. 7.כועס? לא 8.עצוב? טיפה 9.שמח? לא כל כך 10.מדוכא? לא ממש אני רק עייפה תנו לישוןןןןןןןן לימודים: 1.החופש שלך התחיל רשמית (אחרי הבגרות האחרונה)? ממ כן 2.אם לא, מתי החופש שלך יתחיל רשמית? 3.הציון הכי גבוה שלך השנה בתעודה: חח אין לי שמץ תאמינו לי 4.הברזת הרבה השנה? זה לא שהברזתי כמו שפשוט ישנתי במיטתי עד 12 כל יום 5.מאיזה שיעורים הברזת הכי הרבה? תכלס תושב"ע.. זה פעמיים בשבוע שעתיים ראשונות.. 6.מה עשית אחרי שהיית מבריז? חלאס.... 7.המורה של שנה שעברה תמשיך איתך גם שנה הבאה? כןןןןן ב"ה 8.מרוצה מזה? מאוד מאוד היא מותק!!!! 9.שיעור מועדף: אנגלית.. כמה חבל שזה נגמר!! 10.היית מאריך את החופש בחודש? כן!! הלוואי שכל השנה היה חופש! בלימודים כ"כ משעמם מיניות ואהבה: 1.מישהו מהפורום שהיית רוצה לדעת אם הוא בתול או לא: חח פעם ממש רציתי לדעת אם שחר שוכבת עם עמרי או לא.. אבל נדמה לי שהיא אמרה שלא חח[?] 2.נכנסת פעם לסופר-פארם לקנות קונדומים והמוכרת עשתה לך פרצוף? בטח, המון פעמים 4.מכיר מקרוב את השירותים של עזריאלי? לא 5.למי מהפורום הכי מתאים להיות הומו? ולמה? 6.למי מהפורום הכי מתאים לסבית? ולמה? לאחינועם;] 7.מה עושה לך את זה? אני כבר לא זוכרת חח 8.מגדיר את עצמך כחרמן? לא עוד 9.ראית פעם סרט פורנו מלא? לא 10.למי מהפורום הכי מתאים להיות כוכב/ת פורנו? חח איזו שאלה בוטה פעם אחרונה ש: 1.אכלת: לא מזמן 2.שתית: כנ"ל 3.דיברת: 20 דקות 4.הרבצת לעצמך: שלשום נשכתי את עצמי נורא 5.השתכרת: בחיים לא 6.בכית: אתמול 7.צחקת כמו משוגע: לא זוכרת 8.עשית פרצופים מפגרים למראה: כל הזמן
9.התקלחת: לא יודעת
נדמה לי שביום שלישי 10:צרחת עד שהיית צרוד: אני צרודה כבר כמה חודשים בערך
שאלות על העבר: 1.קרעו אותך פעם במכות? לא 3.הספר הכי ארוך שקראת: אמ.. בטח אחד מההארי פוטרים.. אין לי ספרים כ"כ ארוכים בעברית, ובאנגלית אני לא יודעת לקרוא כ"כ הרבה
4.הנסיעה הכי ארוכה שהייתה לך: לאילת?.. 5.בנית פעם ארמון מפואר בחול? לא מפואר מדי 6.קברת את עצמך לגמרי בחול עד שלא יכולת לזוז? כן! עשינו בור ענק בחול בים ונכנסתי לתוכו ורק הראש שלי הציץ החוצה! 7.אושפזת בביה"ח? לא 9.הזיכרון הראשון שלך: לא יודעת 10.היום המאושר בחייך: יום הולדתה של אחת האחייניות שלי, וכמו כן כמה ימים מאושרים שביליתי עם האקס.. באמת ימים מושלמים לסיכום: 1.איך החופש עד עכשיו? חביב ממש 2.מרוצה ממנו? כן 3.יש עבודה? לא:<<< 4.מרוצה מהעבודה? :<<<<<< 5.מה אתה מתכנן לעשות עם הכסף? להרוויח אותו! 6.נהנת מהשאלון? אני שמחה שנגמר 7.אתה מודע לעובדה שאני ורותם שיפית השקענו מאמצים רבים על מנת להביא בפניך שאלון ארוך ומקורי? אם לא היה אחרי כל שאלה "נהנית?" זה היה יכול להיות מאצ' בטר 8.אתה אוהב אותנו עכשיו יותר מאשר בעבר? לא 9.תביא לנו שקל אם ממש נצטרך באחד המפגשים בעתיד? למה נראה לכם שאין לי מה לעשות בחיים חוץ מפורומיטינגס [אולי כי אני עונה על השאלון אז כנראה אין לי ממש מלא דברים חשובים לעשות] 10. היית עונה על עוד 120 שאלות? יכול להיות לילה טוב
מי שקראה הלוואי שתגיב :]

Jean-Paul.

1.שם פרטי (השאר לא מעניין): לימור. 2.הגיל שלך לפני שנה וחצי: 18 ויותר מקצת. 3.מזל: טלה. 4.רוצה להחליף מזל? - 5.תאריך לידה: 17.4.87. 6.היית רוצה להוולד בתאריך אחר? אם כן, איזה? לא. 7.מאכל אהוב: פחמימות עם שוקולד. 8.למה אתה אוהב אותו? ...פחמימות עם שוקולד ועוד פשוטות, לרוב, אני לא באמת צריכה להסביר. 9.מקום מגורים: חיפה. 10.היית עובר למקום אחר אם היית לך אפשרות? הייתי. מאכלים: 1.אוהב סושי? לא. 2.אוהב ברוקולי? אכיל. 3.קרה לך שאכלת בשר ונתקלת במשהו צמיגי? אויה, תחושת הבחילה שעולה בי כשמשהו כזה קורה. 4.זה היה כיף? >.> 5.מה עשית עם המשהו הצמיגי הזה? בטח ירקתי ועשיתי פרצוף לכיור או למפית או פרצוף בכללי ויש מצב שזה היה מלווה בצליל משונה. 6.צמחוני? חלילה. 7.טבעוני? חלילה. 8.המאכל הכי מגעיל שאכלת: גפליטע פיש. 9.מאכל שלא תגע בו בחיים: רגל קרושה, 'יוך' (לא מסוגלת להסביר, רק המחשבה על החומר המשונה הזה... דמוי נזלת, צמיגי יותר ומלווה דג. ;;), כל מיני דברים עם מחושים. 10.מאכל שנראה טעים והתברר כגועל נפש: כל מיני המבורגרים בהמבורגריות נחשבות שהתגלו כלא כאלו משהו ובטח יש כל מיני דברים, אבל הזכרון שלי אינו זמין כעת, עמכן הסליחה. 11.הדבר הכי מוזר שאכלת: ראסטה. יצא לי ללעוס ראסטה, הייתי שיכורה להחריד (והוא גם נראה טוב, בסדר? לא רק הראסטה נלעסה ובאמת, הייתי שיכורה להחריד). 12.גלידה של בורגראנץ' או מקדולנדס? מקדונלדס. 13.מה אתה חושב על ההמצאה המוזרה של בורגראנץ' (ההמבורגר ההפוך הזה)? לא יצא לי לטעום ועל כן לא אחווה דעה. 14.שאלת השאלות: בורגראנץ', מקדולנדס או ברגרקינג? הספרדי של בורגראנץ' והצ'יפס של ברגרקינג, מקדונלדס סתם נמצאים בכל חור ועל כן נכנסים אליהם. 15.מאכל שהתמכרתם אליו לאחרונה: דגני הבוקר מככבים בחיי ומפזרים נצנצים על שגרת יומי האפורה. 16.מאכל שכל החיים אתם מכורים אליו: שוקולד...? 17.שוקולד אהוב: חלב עם אגוזים או סתם חלב פושטי ונהדר. 18.אוכל ביתי של אמא או אוכל קנוי? ביתי. 19.רק אני לא יכול לאכול שוקולד של עלית שיש עליו את הסמל של "מגדים"? א-הא. Sicko. 20.מעדן אהוב: גמדים תות, גמדים בננה, דני שוקולד במיקרוגל ואני עדיין תוהה למה הם רצחו את סדרת 'מעדן הגולן', זה היה מעדן מופתי. שאלות מפגרות: 1.יודע ג'יבריש? לא. 2.היית עושה את הוגו? לא. 3.והוגואית (אישתו של הוגו)? לא. 4.הפאזל הכי גדול שהרכבת: איכס, פאזלים. 5.גם אתה היית ילד מסכן שהיה עושה צמידים מדבק? איזה, המוטוריקה העדינה שלי הלכה לחפש לה ילד אחר. 6.מגיע על הלשון למרפק? לא. 7.גם אתה ניסית לעשות את זה עכשיו? לא, ניסיתי כבר בשאלונים אדיוטיים קודמים. 8.למה אנשים מקנחים את האף ואז מסתכלים לראות מה יצא? החרא הזה הוא כמו ביצת הפתעה או עולם ומלואו, או משהו. נו, באמת, הם לא סתם מסתכלים (אנחנו, אנחנו), יש מה לראות. 9.נכנסו לכם פעם לתא מדידה באמצע שמדדתם משהו? כן, לא כזו טראומה. היום אני מסוגלת להתפשט באמצע החנות, אם אין לי זין (חלק עליון בלבד ורק אם יש בחורות בנמצא, או שזו חנות יד שנייה חורנית ונטולת תא מדידה). 10.קרה לכם שהלכת עם מוזיקה באוזניים וכמעט נדרסתם? אני כמעט נדרסת תמיד. 3: 11.קרה שכאבה לך פעם הבטן ואז התחלת לחשוב על כל מה שאכלת במשך היום? א-הא. 12.נהנת? כאב לי, יא זין. 13.קרה לך שניקית אוזניים ותקעת את המקל חזק מדי וקיבלת צמרמורת בכל הגוף? סתם כאב חד. 14.היה כיף? >.> 15.מכירים את זה שאתם הולכים ברחוב ופתאום טיפה ענקית של מזגן יורדת לכם על הראש? זה קורה במיוחד באיזור הדר והעיר התחתית. ;; 16.נהנים כשזה קורה? כאן דווקא כן מגיעה הצמרמורת. 17.קורה לכם שאתם יושבים באוטובוס/רכבת ליד מישהו כי אין מקום אחר ואז כשמתפנה מקום אתם לא עוברים אליו כי לא היה נעים לכם? וואיי, כן, כן. 18.קורה לכם שאתם רוצים לאכול, פותחים את המקרר ולא מוצאים כלום ואחרי 2 דקות פותחים אותו שוב[כאילויופיעשםמשהו]? ברור. 19.מכירים את זה שלא משנה כמה התבגרתם, כשאתם מסתובבים בסופר עם העגלה אתם מתחילים לרכוב עליה בלי לשים לב כאילו אתם בני 6? זה קורה, לעיתים רחוקות ותלוי במצב רוחי, אבל קורה. 20.מכירים את זה שתמיד לעגלות בסופר יש גלגל אחד נכה והעגלה אף פעם לא תלך לכיוון שאתה רוצה? העגלה לא מופקדת אצלי, לרוב. D: סתם שאלות(מפגרות): 1.פעם אחרונה שהיית באילת: פברואר. 2.הזמן הממושך ביותר שלא ישנת: חמישה לילות וחמישה ימים. 3.היתרון הכי טוב בכבשים? הן מסוגלות לתקשר איתנו בפעיות (או המיות, או איך שלא יקראו לצליל הכבשה)? 4.מה יותר עדיף לעשות עם כבשים: חלב/צמר/בשר? בשר. 5.היית עושה את שירי מימון (מיועד ל2 המינים)? לא, עשויה מידי עבורי (ואני לא מתכוונת לכך שעשו על גב' מימון קילומטראז' נאה, למרות שיש מצב). 6.מה אתה עושה במקלחת חוץ מהדברים הרגילים (להסתבן, לחפוף)? דברים לא רגילים. D: 7.שירים שהיית ממליץ לאנשים להוריד: לא מתחשק לי להמליץ, כרגע. 8.ספורט מועדף? בהייה, רביצה, מחניים (~!), הליכה תוך כדי בהייה. 9.צבע אהוב: האמת? כרגע אני לא יודעת. 10.הולך להופעות בניצנים? אם כן,איזו? חלילה. שאלות עכשוויות: 1.מה מתנגן לך עכשיו במחשב? Counting Crows- Perfect Blue Buildings. 2.כאב מסויים שאתה חש עכשיו: בבית החזה, אווו. 3.על מה אתה חושב עכשיו? די. D: 4.קר לך/חם לך? חם, הייתי אומרת. 5. חרמן/ית עכשיו? לא. 6.מרגיש רצון לנקום במישהו? מרגישה רצון לשבור משהו. 7.כועס? כן. 8.עצוב? כן. 9.שמח? לא כרגע. 10.מדוכא? כן.

And your wounded eyes.

מיניות ואהבה: 1.מישהו מהפורום שהיית רוצה לדעת אם הוא בתול או לא: זין על הפורום, לא מכירה פה (כמעט) אף אחת. 2.נכנסת פעם לסופר-פארם לקנות קונדומים והמוכרת עשתה לך פרצוף? לא. 3.מי היית עושה מהפורום? הנה הזמן להגיד- דנה (MaddyD) וכנרת (Deadly friendship), אתן שוות עשייה. 4.מכיר מקרוב את השירותים של עזריאלי? וודאי, לא באופן הזה. 5.למי מהפורום הכי מתאים להיות הומו? ולמה? - 6.למי מהפורום הכי מתאים לסבית? ולמה? D: 7.מה עושה לך את זה? שמשפדים לי את הנשמה, רצוני זה לא, אבל וואו, עובד פעם אחר פעם. 8.מגדיר את עצמך כחרמן? לא, אני סוג של א-מינית, אפילו, אבל זה כבר סיפור שלם אחר. 9.ראית פעם סרט פורנו מלא? לא. 10.למי מהפורום הכי מתאים להיות כוכב/ת פורנו? הו, ממש בא לי לענות, אבל אני אתנהג יפה. פעם אחרונה ש: 1.אכלת: כמה שעות. 2.שתית: עשרים דקות? 3.דיברת: כמה שעות. 4.הרבצת לעצמך: מתישהו. 5.השתכרת: וואו, מזמן לא השתכרתי. שתיתי בקטנה לפני שבועיים וזהו. המצב קשה. 6.בכית: חצי שעה. 7.צחקת כמו משוגע: שבת שעברה. יווו, איזה כיף היה. 8.עשית פרצופים מפגרים למראה: אתמול בבוקר. 9.התקלחת: היום בבוקר. 10:צרחת עד שהיית צרוד: לפני שלושה ימים צרחתי ממני את חיי. שאלות על העבר: 1.קרעו אותך פעם במכות? אפשר לומר שדי קרעו אותי פעם במכות, כן. 2.החזרת לו אחר כך? באופן קצת שונה. 3.הספר הכי ארוך שקראת: לא זוכרת. D: 4.הנסיעה הכי ארוכה שהייתה לך: לאילת. 5.בנית פעם ארמון מפואר בחול? סתם אחד מעפן. 6.קברת את עצמך לגמרי בחול עד שלא יכולת לזוז? לא. 7.אושפזת בביה"ח? כן. 8.נהנת? שתיתי מלא דיאט קולה ולא שילמתי על אף פחית, וו-אה, בלאגן~ 9.הזיכרון הראשון שלך: כל מיני פלאשים וסיטואציות ממלחמת המפרץ. 10.היום המאושר בחייך: לא יודעת, לא זוכרת. לסיכום: 1.איך החופש עד עכשיו? חם. 2.מרוצה ממנו? אני לא אוהבת את הקיץ הזה. 3.יש עבודה? כן. 4.מרוצה מהעבודה? כן. 5.מה אתה מתכנן לעשות עם הכסף? להנצל. 6.נהנת מהשאלון? היה חביב, כן. 7.אתה מודע לעובדה שאני ורותם שיפית השקענו מאמצים רבים על מנת להביא בפניך שאלון ארוך ומקורי? אני מודעת כעת. תודה לכם, אתה, רותם ויפית. 8.אתה אוהב אותנו עכשיו יותר מאשר בעבר? - 9.תביא לנו שקל אם ממש נצטרך באחד המפגשים בעתיד? - 10. היית עונה על עוד 120 שאלות? בשאלון נפרד ובזמן אחר, יש מצב בהחלט.

משמרת לילה לפאנים.

1.שם פרטי (השאר לא מעניין): תמי 2.הגיל שלך לפני שנה וחצי: 19 ככה 3.מזל: טלה 4.רוצה להחליף מזל? לא o_O 5.תאריך לידה: 16.4.87 6.היית רוצה להוולד בתאריך אחר? אם כן, איזה? לא, נהיה o_Ooo 7.מאכל אהוב: תפו"א על כל צורותיו 8.למה אתה אוהב אותו? כי הוא טעים? 9.מקום מגורים: אתם לא מכירים D: 10.היית עובר למקום אחר אם היית לך אפשרות? כן ולא מאכלים: 1.אוהב סושי? בחיים לא אכלתי, אני חייבת לנסות! 2.אוהב ברוקולי? וודאי 3.קרה לך שאכלת בשר ונתקלת במשהו צמיגי? יותר מדיי, זוועה. 4.זה היה כיף? אוקיי, לא!! 5.מה עשית עם המשהו הצמיגי הזה? זרקתי לפח ואיתו את כל הארוחה? מגעיל לי ת'חיים :< 6.צמחוני? חס ושלום 7.טבעוני? צריך להכחיד טבעונים. 8.המאכל הכי מגעיל שאכלת: אני לא מנסה דברים שנראים לי ממש רע, ככה שזה עדיין לא קרה. למרות שעכשיו כשאני חושבת על זה... בשר כבש! לא משהו בעליל 9.מאכל שלא תגע בו בחיים: פירות ים, חיות לא מזוהות, חזיר, מקקים... הבנתם ת'פואנטה 10.מאכל שנראה טעים והתברר כגועל נפש: כבש? 11.הדבר הכי מוזר שאכלת: לא אוכלת דברים לא קונבנציונליים P: 12.גלידה של בורגראנץ' או מקדולנדס? מקדונלדס 13.מה אתה חושב על ההמצאה המוזרה של בורגראנץ' (ההמבורגר ההפוך הזה)? איך אוכלים ת'חרא הזה 14.שאלת השאלות: בורגראנץ', מקדולנדס או ברגרקינג? ברגרקינג 15.מאכל שהתמכרתם אליו לאחרונה: לא זכור לי משהו כזה 16.מאכל שכל החיים אתם מכורים אליו: חומוס עם חריף 17.שוקולד אהוב: הרגיל 18.אוכל ביתי של אמא או אוכל קנוי? ברור של אמא, כפרעלייה
19.רק אני לא יכול לאכול שוקולד של עלית שיש עליו את הסמל של "מגדים"? תכלס! המגדים הזה מבאס, לא יודעת למה. 20.מעדן אהוב: האלה עם החתיכות פירות בפנים, מילקי שאלות מפגרות: 1.יודע ג'יבריש? וודאי 2.היית עושה את הוגו? לא 3.והוגואית (אישתו של הוגו)? לא 4.הפאזל הכי גדול שהרכבת: לא זוכרת 5.גם אתה היית ילד מסכן שהיה עושה צמידים מדבק? לא, אין לי מושג מה זה :< או שיש לי ואני לא זוכרת? ;[ 6.מגיע על הלשון למרפק? בעילגות, קצת 7.גם אתה ניסית לעשות את זה עכשיו? לא 8.למה אנשים מקנחים את האף ואז מסתכלים לראות מה יצא? כי הם מסריחים 9.נכנסו לכם פעם לתא מדידה באמצע שמדדתם משהו? כן, חצופים כאלה. 10.קרה לכם שהלכת עם מוזיקה באוזניים וכמעט נדרסתם? לא 11.קרה שכאבה לך פעם הבטן ואז התחלת לחשוב על כל מה שאכלת במשך היום? כן 12.נהנת? לא O_O 13.קרה לך שניקית אוזניים ותקעת את המקל חזק מדי וקיבלת צמרמורת בכל הגוף? לא 14.היה כיף? דיי 15.מכירים את זה שאתם הולכים ברחוב ופתאום טיפה ענקית של מזגן יורדת לכם על הראש? כן, שונאת!!!! 16.נהנים כשזה קורה? נו מה 17.קורה לכם שאתם יושבים באוטובוס/רכבת ליד מישהו כי אין מקום אחר ואז כשמתפנה מקום אתם לא עוברים אליו כי לא היה נעים לכם? חח כן 18.קורה לכם שאתם רוצים לאכול, פותחים את המקרר ולא מוצאים כלום ואחרי 2 דקות פותחים אותו שוב[כאילויופיעשםמשהו]? ברור P: 19.מכירים את זה שלא משנה כמה התבגרתם, כשאתם מסתובבים בסופר עם העגלה אתם מתחילים לרכוב עליה בלי לשים לב כאילו אתם בני 6? חח כן, תמיד ;[ 20.מכירים את זה שתמיד לעגלות בסופר יש גלגל אחד נכה והעגלה אף פעם לא תלך לכיוון שאתה רוצה? אחד המציקים! סתם שאלות(מפגרות): 1.פעם אחרונה שהיית באילת: לפני חודש נראה לי 2.הזמן הממושך ביותר שלא ישנת: יום וחצי גג 3.היתרון הכי טוב בכבשים? מה 4.מה יותר עדיף לעשות עם כבשים: חלב/צמר/בשר? חלב 5.היית עושה את שירי מימון (מיועד ל2 המינים)? לא לא משהו 6.מה אתה עושה במקלחת חוץ מהדברים הרגילים (להסתבן, לחפוף)? לא כאלה דברים כנראה 7.שירים שהיית ממליץ לאנשים להוריד: נו 8.ספורט מועדף? עיצוב וכאלה 9.צבע אהוב: הכל 10.הולך להופעות בניצנים? אם כן,איזו? לא שאלות עכשוויות: 1.מה מתנגן לך עכשיו במחשב? ברדיו, לא יודעת תשם שלו 2.כאב מסויים שאתה חש עכשיו: כלום 3.על מה אתה חושב עכשיו? על השאלון 4.קר לך/חם לך? קר 5. חרמן/ית עכשיו? הצבא לא מחרמן אותי כלכך, ואני פה עכשיו, אז... לא :< 6.מרגיש רצון לנקום במישהו? חח לא. 7.כועס? לא 8.עצוב? לא 9.שמח? יס יס 10.מדוכא? חס ושלום לימודים: 1.החופש שלך התחיל רשמית (אחרי הבגרות האחרונה)? עוד חודשיים וחצי למנייייאאאקק 2.אם לא, מתי החופש שלך יתחיל רשמית? למעלה 3.הציון הכי גבוה שלך השנה בתעודה: אין 4.הברזת הרבה השנה? איזה שבועיים גימלים ברצף, פי. יפה לי. למרות שסבלתי חושרמוטה :[ 5.מאיזה שיעורים הברזת הכי הרבה? צבא 6.מה עשית אחרי שהיית מבריז? 7.המורה של שנה שעברה תמשיך איתך גם שנה הבאה? לא, היא משתחררת איתי D: 8.מרוצה מזה? 9.שיעור מועדף: 10.היית מאריך את החופש בחודש? מיניות ואהבה: 1.מישהו מהפורום שהיית רוצה לדעת אם הוא בתול או לא: אין 2.נכנסת פעם לסופר-פארם לקנות קונדומים והמוכרת עשתה לך פרצוף? בשביל זה יש חבר, שהוא יתמודד עם הפאדיחות :] 3.מי היית עושה מהפורום? מממ... 4.מכיר מקרוב את השירותים של עזריאלי? לא יצא 5.למי מהפורום הכי מתאים להיות הומו? ולמה? צ 6.למי מהפורום הכי מתאים לסבית? ולמה? טוב מה 7.מה עושה לך את זה? בני אדם סקסיים, כןכן. 8.מגדיר את עצמך כחרמן? לאחרונה לא ממש :< 9.ראית פעם סרט פורנו מלא? לא 10.למי מהפורום הכי מתאים להיות כוכב/ת פורנו? פעם אחרונה ש: 1.אכלת: שעה 2.שתית: 2 דקות, נס קפה לפאנים. 3.דיברת: עכשיו 4.הרבצת לעצמך: שאלה טובה 5.השתכרת: אף פעם 6.בכית: אממ.. לא זוכרת 7.צחקת כמו משוגע: שעה 8.עשית פרצופים מפגרים למראה: מזמן לא 9.התקלחת: כמה שעות 10:צרחת עד שהיית צרוד: בהופעה לפני כמה חודשים(?) שאלות על העבר: 1.קרעו אותך פעם במכות? כשהייתי קטנה? אבל הלו, לא קרעו, סתם בקטנה. 2.החזרת לו אחר כך? ברור! 3.הספר הכי ארוך שקראת: בטח משהו שהייתי חייבת בשיעור ספרות 4.הנסיעה הכי ארוכה שהייתה לך: אילת (אפילו הטיסה לאירופה הייתה קצרה יותר) 5.בנית פעם ארמון מפואר בחול? כן 6.קברת את עצמך לגמרי בחול עד שלא יכולת לזוז? קברו אותי P: 7.אושפזת בביה"ח? לא 8.נהנת? נו 9.הזיכרון הראשון שלך: הראשון לא יודעת, יש כלמיני נו די עם השאלות המציקות ;[ 10.היום המאושר בחייך: יש הרבה לסיכום: 1.איך החופש עד עכשיו? אחלה חופש יש בצבא 2.מרוצה ממנו? 3.יש עבודה? ברוךהשם 4.מרוצה מהעבודה? כן 5.מה אתה מתכנן לעשות עם הכסף? לסידורים לפני חו"ל 6.נהנת מהשאלון? מהזה 7.אתה מודע לעובדה שאני ורותם שיפית השקענו מאמצים רבים על מנת להביא בפניך שאלון ארוך ומקורי? כל הכבוד לכן 8.אתה אוהב אותנו עכשיו יותר מאשר בעבר? לא 9.תביא לנו שקל אם ממש נצטרך באחד המפגשים בעתיד? נחשוב על זה 10. היית עונה על עוד 120 שאלות? במשמרת לילה חסרת על עניין כנראה שכן...

Mooa-Numi

New member
לאמעניין בעליל

1.שם פרטי (השאר לא מעניין): מיכל 2.הגיל שלך לפני שנה וחצי: 17 3.מזל: גדי 4.רוצה להחליף מזל? 5.תאריך לידה: 27.12 6.היית רוצה להוולד בתאריך אחר? אם כן, איזה? תאריך טוב. אני אוהבת אותו 7.מאכל אהוב: 8.למה אתה אוהב אותו? 9.מקום מגורים: עזבו אותי לא יודעת 10.היית עובר למקום אחר אם היית לך אפשרות? מאכלים: 1.אוהב סושי? לא 2.אוהב ברוקולי? כן.. 3.קרה לך שאכלת בשר ונתקלת במשהו צמיגי? כן 4.זה היה כיף? ... 5.מה עשית עם המשהו הצמיגי הזה? 6.צמחוני? בהתלבטויות. אחרי 4 ורבע שנות צמחונית החלטתי שדי, נמאס לי. אכלתי בשר לכמה חודשים (בלי להגיד, נגיד, להורים שלי), הבנתי שזה ניהליזם דפוק וחזרתי לצמחונות לעוד איזה 3-4 חודשים. ועכשיו אני שוב נשברת בכל מיניט על האשים למיניהם. די, זה פשוט לא בוער בי! אבל אני לא יודעת. אין יל אומץ להגיד להורים שלי.אני ממש מבולבלת ומתלבטת. זה כמו לצאת מהארון, בחיי.. ממש קשור לזהות, באמת 7.טבעוני? לא 8.המאכל הכי מגעיל שאכלת: 9.מאכל שלא תגע בו בחיים: בני אדם 10.מאכל שנראה טעים והתברר כגועל נפש: 11.הדבר הכי מוזר שאכלת: די זה שאלות מוזרות שדורשות זכרון 12.גלידה של בורגראנץ' או מקדולנדס? מקדולנדס 13.מה אתה חושב על ההמצאה המוזרה של בורגראנץ' (ההמבורגר ההפוך הזה)? זה ישן 14.שאלת השאלות: בורגראנץ', מקדולנדס או ברגרקינג? ברגרקינג נראה לי 15.מאכל שהתמכרתם אליו לאחרונה: 16.מאכל שכל החיים אתם מכורים אליו: חמאת בוטנים 17.שוקולד אהוב: לבן, אגוזים.. 18.אוכל ביתי של אמא או אוכל קנוי? אמא לא מכינה אוכל ביתי כלכך 19.רק אני לא יכול לאכול שוקולד של עלית שיש עליו את הסמל של "מגדים"? 20.מעדן אהוב: שאלות מפגרות: 1.יודע ג'יבריש? 2.היית עושה את הוגו? 3.והוגואית (אישתו של הוגו)? זה באמת שאלות מפגרות 4.הפאזל הכי גדול שהרכבת: לא נראה לי יורת מ50 חלקים.. לא בקטע של פאזלים 5.גם אתה היית ילד מסכן שהיה עושה צמידים מדבק? כה! הכי ילדות 6.מגיע על הלשון למרפק? לא 7.גם אתה ניסית לעשות את זה עכשיו? כן
8.למה אנשים מקנחים את האף ואז מסתכלים לראות מה יצא? זו הנבואה 9.נכנסו לכם פעם לתא מדידה באמצע שמדדתם משהו? כן\ וגם פעם ילד אחד הציץ לי מתחת 10.קרה לכם שהלכת עם מוזיקה באוזניים וכמעט נדרסתם? 11.קרה שכאבה לך פעם הבטן ואז התחלת לחשוב על כל מה שאכלת במשך היום? 12.נהנת? 13.קרה לך שניקית אוזניים ותקעת את המקל חזק מדי וקיבלת צמרמורת בכל הגוף? די זה שאלות מטומטמות!!!! 14.היה כיף? 15.מכירים את זה שאתם הולכים ברחוב ופתאום טיפה ענקית של מזגן יורדת לכם על הראש? לא 16.נהנים כשזה קורה? 17.קורה לכם שאתם יושבים באוטובוס/רכבת ליד מישהו כי אין מקום אחר ואז כשמתפנה מקום אתם לא עוברים אליו כי לא היה נעים לכם? כן 18.קורה לכם שאתם רוצים לאכול, פותחים את המקרר ולא מוצאים כלום ואחרי 2 דקות פותחים אותו שוב[כאילויופיעשםמשהו]? כן, לפתוח מקררים זה מרגיע אותי 19.מכירים את זה שלא משנה כמה התבגרתם, כשאתם מסתובבים בסופר עם העגלה אתם מתחילים לרכוב עליה בלי לשים לב כאילו אתם בני 6? לא 20.מכירים את זה שתמיד לעגלות בסופר יש גלגל אחד נכה והעגלה אף פעם לא תלך לכיוון שאתה רוצה? כן סתם שאלות(מפגרות): 1.פעם אחרונה שהיית באילת:כיתה ח'. ביום של הפיגוע במלון פארק 2.הזמן הממושך ביותר שלא ישנת:40 שעות לדעתי.. 42.. לא יודעת 3.היתרון הכי טוב בכבשים? הם חמודות 4.מה יותר עדיף לעשות עם כבשים: חלב/צמר/בשר? צמר 5.היית עושה את שירי מימון (מיועד ל2 המינים)? לא.. 6.מה אתה עושה במקלחת חוץ מהדברים הרגילים (להסתבן, לחפוף)? לחשוב, להתמהמה 7.שירים שהיית ממליץ לאנשים להוריד: 8.ספורט מועדף? באמת שאין דבר כזה
9.צבע אהוב: 10.הולך להופעות בניצנים? אם כן,איזו? לא שאלות עכשוויות: 1.מה מתנגן לך עכשיו במחשב? כלום 2.כאב מסויים שאתה חש עכשיו:בעיניים, בגב, בידיים 3.על מה אתה חושב עכשיו? כלום. קצת על הידיים כי כתבתי עליהם עכשיו. הוויזלים. כאלה. 4.קר לך/חם לך? קריר 5. חרמן/ית עכשיו? לא 6.מרגיש רצון לנקום במישהו? בלורד וולדמורט
7.כועס? אני לא אגיד על מי.. נו אני קוראת את השישי 8.עצוב? קצת.. מתלבטת 9.שמח? גם כן. אני בבית וטוב לי 10.מדוכא? לא לימודים: 1.החופש שלך התחיל רשמית (אחרי הבגרות האחרונה)? מה זה חופש בכלל? 2.אם לא, מתי החופש שלך יתחיל רשמית? 3.הציון הכי גבוה שלך השנה בתעודה: שנה שעברה.. לא זוכרת. היהת לי תעודה? 4.הברזת הרבה השנה? בי"ב כן 5.מאיזה שיעורים הברזת הכי הרבה? פסיכולוגיה.. אה, ספורט, ברור. הגעתי ל2 שיעורים 6.מה עשית אחרי שהיית מבריז? האמת ששנה שעברה פשוט לא הגעתי מלא לבצפר.. סתם, פשוט הייתי קמה ב12וחצי בבית וחושבת "אוי, דווקא רציתי להיות באזרחות.. אוף". 7.המורה של שנה שעברה תמשיך איתך גם שנה הבאה? 8.מרוצה מזה? 9.שיעור מועדף: אהבתי אזרחות 10.היית מאריך את החופש בחודש? מיניות ואהבה: 1.מישהו מהפורום שהיית רוצה לדעת אם הוא בתול או לא: עזבו אתכם 2.נכנסת פעם לסופר-פארם לקנות קונדומים והמוכרת עשתה לך פרצוף? לא 3.מי היית עושה מהפורום? 4.מכיר מקרוב את השירותים של עזריאלי? השתנתי בהם כהוגן 5.למי מהפורום הכי מתאים להיות הומו? ולמה? 6.למי מהפורום הכי מתאים לסבית? ולמה? 7.מה עושה לך את זה? 8.מגדיר את עצמך כחרמן? 9.ראית פעם סרט פורנו מלא? 10.למי מהפורום הכי מתאים להיות כוכב/ת פורנו? פעם אחרונה ש: 1.אכלת: קוד'ם שוקולד קונכייתי 2.שתית: 3.דיברת: וואלה שאלהטובה 4.הרבצת לעצמך: 5.השתכרת: בנשף 6.בכית: ביום שבת 7.צחקת כמו משוגע: 8.עשית פרצופים מפגרים למראה: כל הזמן 9.התקלחת: בבוקר 10:צרחת עד שהיית צרוד: אני פשוט לא נהיית צרודה שאלות על העבר: 1.קרעו אותך פעם במכות? לא.. אולי קצת אבל זה מוזר בעצם 2.החזרת לו אחר כך? 3.הספר הכי ארוך שקראת: אני כאילו יכולה להגיד הארי פוטר אבל נראה לי שלא? ציפורים מתות בסתר אולי? זה הרבה פחות קליל.. 4.הנסיעה הכי ארוכה שהייתה לך: בארה"ב.. בעצם, נראה לי שהשנה- ליוויתי אוטובוס ממצפה רמון לכנרת.. וזה גם לקח 9 שעות 5.בנית פעם ארמון מפואר בחול? האמת שלא 6.קברת את עצמך לגמרי בחול עד שלא יכולת לזוז? לא 7.אושפזת בביה"ח? כן 8.נהנת? לא 9.הזיכרון הראשון שלך: מלחמת המפרץ 10.היום המאושר בחייך: לסיכום: 1.איך החופש עד עכשיו? א י ז ה ח ו פ ש ? ! 2.מרוצה ממנו? 3.יש עבודה? 4.מרוצה מהעבודה? 5.מה אתה מתכנן לעשות עם הכסף? להתגייס 6.נהנת מהשאלון? 7.אתה מודע לעובדה שאני ורותם שיפית השקענו מאמצים רבים על מנת להביא בפניך שאלון ארוך ומקורי? 8.אתה אוהב אותנו עכשיו יותר מאשר בעבר? 9.תביא לנו שקל אם ממש נצטרך באחד המפגשים בעתיד? 10. היית עונה על עוד 120 שאלות? לא ביי

amit641

New member
עונה :)../images/Emo129.gif

1.שם פרטי (השאר לא מעניין): עמית 2.הגיל שלך לפני שנה וחצי: 12 וחצי 3.מזל: סרטן 4.רוצה להחליף מזל? חח משנה... 5.תאריך לידה: 21/7 6.היית רוצה להוולד בתאריך אחר? אם כן, איזה? חח לא.. יש לי כמעט תמיד יומולדת במחנה 7.מאכל אהוב: חסה 8.למה אתה אוהב אותו? כי זה טעים 9.מקום מגורים: ת"א 10.היית עובר למקום אחר אם היית לך אפשרות? אולי לניו-יורק... אבל כאילו לא למקום אחר בארץ מאכלים: 1.אוהב סושי? כן 2.אוהב ברוקולי? לא 3.קרה לך שאכלת בשר ונתקלת במשהו צמיגי? איכ כן 4.זה היה כיף? לא 5.מה עשית עם המשהו הצמיגי הזה? ירקתי אותו והפסקתי לאכול את הבשר. 6.צמחוני? לא 7.טבעוני? לא 8.המאכל הכי מגעיל שאכלת: עגבנייה 9.מאכל שלא תגע בו בחיים: חציל ועגבנייה 12.גלידה של בורגראנץ' או מקדולנדס? מקדונלדס 14.שאלת השאלות: בורגראנץ', מקדולנדס או ברגרקינג? אני ממש שונאת ג'אנק פוד ואת כל האוכל הזה אבל אם כבר אז מקדונלדס 15.מאכל שהתמכרתם אליו לאחרונה: חביתה 16.מאכל שכל החיים אתם מכורים אליו: קראנץ' 17.שוקולד אהוב: לא אוהבת שוקולד 18.אוכל ביתי של אמא או אוכל קנוי? אוכל ביתי 19.רק אני לא יכול לאכול שוקולד של עלית שיש עליו את הסמל של "מגדים"? חח מה? 20.מעדן אהוב: לא אוכלת מעדנים אבל אם כבר אז קרלו שזה עם לבן ושחור טעימי כזה. שאלות מפגרות: 1.יודע ג'יבריש? לא 2.היית עושה את הוגו? לא 3.והוגואית (אישתו של הוגו)? גמלא 4.הפאזל הכי גדול שהרכבת: לא יודעת... 1000 חלקים.? 5.גם אתה היית ילד מסכן שהיה עושה צמידים מדבק? חח לא מה אני ילדה מסכנה? 6.מגיע על הלשון למרפק? לא 7.גם אתה ניסית לעשות את זה עכשיו? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כן 8.למה אנשים מקנחים את האף ואז מסתכלים לראות מה יצא? חחחחחחחחחח 9.נכנסו לכם פעם לתא מדידה באמצע שמדדתם משהו? חח כן 10.קרה לכם שהלכת עם מוזיקה באוזניים וכמעט נדרסתם? חח כן 11.קרה שכאבה לך פעם הבטן ואז התחלת לחשוב על כל מה שאכלת במשך היום? חח כן 12.נהנת? לא 13.קרה לך שניקית אוזניים ותקעת את המקל חזק מדי וקיבלת צמרמורת בכל הגוף? חח כן 14.היה כיף? לא 15.מכירים את זה שאתם הולכים ברחוב ופתאום טיפה ענקית של מזגן יורדת לכם על הראש? חח כן 16.נהנים כשזה קורה? לא זה נסטי 17.קורה לכם שאתם יושבים באוטובוס/רכבת ליד מישהו כי אין מקום אחר ואז כשמתפנה מקום אתם לא עוברים אליו כי לא היה נעים לכם? יוו אני ממש מכירה את זה! 18.קורה לכם שאתם רוצים לאכול, פותחים את המקרר ולא מוצאים כלום ואחרי 2 דקות פותחים אותו שוב[כאילויופיעשםמשהו]? חח כן 19.מכירים את זה שלא משנה כמה התבגרתם, כשאתם מסתובבים בסופר עם העגלה אתם מתחילים לרכוב עליה בלי לשים לב כאילו אתם בני 6? חח כן 20.מכירים את זה שתמיד לעגלות בסופר יש גלגל אחד נכה והעגלה אף פעם לא תלך לכיוון שאתה רוצה? ממ לא.... סתם שאלות(מפגרות): 1.פעם אחרונה שהיית באילת: לפני שנה וחודשיים 2.הזמן הממושך ביותר שלא ישנת: 30 שעות אני חושבת... 3.היתרון הכי טוב בכבשים? חח 4.מה יותר עדיף לעשות עם כבשים: חלב/צמר/בשר? בשר.. צלעות כבש זה אחד הטעימים 5.היית עושה את שירי מימון (מיועד ל2 המינים)? חח לא, גם אם הייתי בן... 6.מה אתה עושה במקלחת חוץ מהדברים הרגילים (להסתבן, לחפוף)? שרה חח 7.שירים שהיית ממליץ לאנשים להוריד: השירים של יוני בלוך 8.ספורט מועדף? להקליד במחשב 9.צבע אהוב: לבן, צהוב ואפור 10.הולך להופעות בניצנים? אם כן,איזו? לא.. אין שם הופעות יותר בגלל כל המתנחלים, לא? שאלות עכשוויות: 1.מה מתנגן לך עכשיו במחשב? כלום. 2.כאב מסויים שאתה חש עכשיו: בגב. 3.על מה אתה חושב עכשיו? על השאלון הזה שהוא ממש מצחיק וגם על אהובי. 4.קר לך/חם לך? נעים לי 5. חרמן/ית עכשיו? חח לא כרגע 6.מרגיש רצון לנקום במישהו? כן 7.כועס? כן 8.עצוב? כן 9.שמח? כן 10.מדוכא? כן לימודים: 1.החופש שלך התחיל רשמית (אחרי הבגרות האחרונה)? חח איזה בגרות? אני כולה עולה לט' 2.אם לא, מתי החופש שלך יתחיל רשמית?הוא כבר התחיל :) 3.הציון הכי גבוה שלך השנה בתעודה: 93 בהבעה נראה לי... 4.הברזת הרבה השנה? פחות או יותר 5.מאיזה שיעורים הברזת הכי הרבה? ספורט 6.מה עשית אחרי שהיית מבריז? הייתי יושבת בקפיטריה בד"כ 7.המורה של שנה שעברה תמשיך איתך גם שנה הבאה? כן =// 8.מרוצה מזה? לא 9.שיעור מועדף: אין דבר כזה שיעור מועדף 10.היית מאריך את החופש בחודש? ממ תמיד כזה בסוף החופש בא לי לחזור אבל אז כזה אחרי כמה ימים בביצפר אני כאילו ממש מצטערת על זה מיניות ואהבה: 1.מישהו מהפורום שהיית רוצה לדעת אם הוא בתול או לא: חחח לא בוער לי לדעת... 2.נכנסת פעם לסופר-פארם לקנות קונדומים והמוכרת עשתה לך פרצוף? חחחח אני קטנה בשביל זה 3.מי היית עושה מהפורום? חח זה פורום בנות! 7.מה עושה לך את זה? גבריות... 8.מגדיר את עצמך כחרמן? חח כן פעם אחרונה ש: 1.אכלת: לפני שעה וחצי בערך 2.שתית:כנ"ל ^^ 3.דיברת: כמה שעות... 4.הרבצת לעצמך: חח 9.התקלחת: כמה שעות 10:צרחת עד שהיית צרוד: לפני עשרה ימים במחנה שאלות על העבר: 1.קרעו אותך פעם במכות? לא... אבל כן הלכתי מכות 2.החזרת לו אחר כך? בטח 3.הספר הכי ארוך שקראת: ה"פ החמישי 4.הנסיעה הכי ארוכה שהייתה לך: לניו יורק 5.בנית פעם ארמון מפואר בחול? לא 6.קברת את עצמך לגמרי בחול עד שלא יכולת לזוז? כן חח 7.אושפזת בביה"ח? לא חס וחלילה טפוטפוטפו |

amit641

New member
המשך: ../images/Emo129.gif

הדגש| לסיכום: 1.איך החופש עד עכשיו? בנננזווונה 2.מרוצה ממנו? כהה 3.יש עבודה? לא 6.נהנת מהשאלון? פחות או יותר.. 7.אתה מודע לעובדה שאני ורותם שיפית השקענו מאמצים רבים על מנת להביא בפניך שאלון ארוך ומקורי? לא 8.אתה אוהב אותנו עכשיו יותר מאשר בעבר? לא 9.תביא לנו שקל אם ממש נצטרך באחד המפגשים בעתיד? לא 10. היית עונה על עוד 120 שאלות? לא נראה לי חח הודגש באמצעות מדגישומטיק

Ms Kuolema

New member
Lets see >:

1.שם פרטי (השאר לא מעניין): קואולמה אנה. 2.הגיל שלך לפני שנה וחצי: 15 וחצי 3.מזל: אריה. 4.רוצה להחליף מזל? נופ 5.תאריך לידה: 27.07.1990 6.היית רוצה להוולד בתאריך אחר? אם כן, איזה? אחלה תאריך ולא. 7.מאכל אהוב: פיצה, עוגת שוקולד. 8.למה אתה אוהב אותו? כי אממ זה טעים לי. 9.מקום מגורים: הרצליה. 10.היית עובר למקום אחר אם היית לך אפשרות? האמת שדי נחמד לי פה, אבל סטוקהולם, הלסינקי, לונדון ואלאיי תמיד קורצים. מאכלים: 1.אוהב סושי? לא תמיד. 2.אוהב ברוקולי? הטבעול הזה עם גבינה וברוקולי אחלה. 3.קרה לך שאכלת בשר ונתקלת במשהו צמיגי? האמת שכן. 4.זה היה כיף? לא ממש. 5.מה עשית עם המשהו הצמיגי הזה? המשכתי לאכול כאילךו כלום לא קרה. 6.צמחוני? ממש לא. 7.טבעוני? לא. 8.המאכל הכי מגעיל שאכלת: אני מניחה שכבד או משהו. או או בטיולי מש"צים, לחם, עליו שוקולד שחר, עליו טונה, עליה גבינה צהובה, עליה ביצה קשה ועליה סלט. הנה לכם ארוחת בוקשר מושלמת בביסים בודדים מאת מש"צים רעבים. 9.מאכל שלא תגע בו בחיים: מוח פופיקים למינהם לבבות בלעאכס. 10.מאכל שנראה טעים והתברר כגועל נפש: טבעול רסק עגבניות וגבינה, חטיבי גבינה אמריקאים. 11.הדבר הכי מוזר שאכלת: ראה תשובה 8. 12.גלידה של בורגראנץ' או מקדולנדס? מקדונלדס. 13.מה אתה חושב על ההמצאה המוזרה של בורגראנץ' (ההמבורגר ההפוך הזה)? אין לי מושג. 14.שאלת השאלות: בורגראנץ', מקדולנדס או ברגרקינג? הייתי חולה על ברגרקינג כשהייתי קטנה והיה סניף ליד הבית. האהוב עכשיו זה המבורגרים שלי אבא. 15.מאכל שהתמכרתם אליו לאחרונה: ערגליות תות שדה נצימים עם ריבת פטל. 16.מאכל שכל החיים אתם מכורים אליו: שוקולד. 17.שוקולד אהוב: מריר עם קליפות תפוזים. 18.אוכל ביתי של אמא או אוכל קנוי? אוכל של אבא. 19.רק אני לא יכול לאכול שוקולד של עלית שיש עליו את הסמל של "מגדים"? אתה לא לבד, ידידי. 20.מעדן אהוב: אני מניחה שיופלה פטל. שאלות מפגרות: 1.יודע ג'יבריש? נו ברור. 2.היית עושה את הוגו? הא? 3.והוגואית (אישתו של הוגו)? הא? 4.הפאזל הכי גדול שהרכבת: 20 חלקים, אף פעם לא הייתה לי הסבלנות הדרושה לכך. 5.גם אתה היית ילד מסכן שהיה עושה צמידים מדבק? לא. 6.מגיע על הלשון למרפק? נופ. 7.גם אתה ניסית לעשות את זה עכשיו? האמת שלא, ידעתי מנסיון העבר. 8.למה אנשים מקנחים את האף ואז מסתכלים לראות מה יצא? כדי לראות מה הצבע. 9.נכנסו לכם פעם לתא מדידה באמצע שמדדתם משהו? לא. 10.קרה לכם שהלכת עם מוזיקה באוזניים וכמעט נדרסתם? פול פעמים בכיתה ז. ואז למדתי להסתכל. 11.קרה שכאבה לך פעם הבטן ואז התחלת לחשוב על כל מה שאכלת במשך היום? יאפ. 12.נהנת? לא משהו דווקא. 13.קרה לך שניקית אוזניים ותקעת את המקל חזק מדי וקיבלת צמרמורת בכל הגוף? לא. 14.היה כיף?- 15.מכירים את זה שאתם הולכים ברחוב ופתאום טיפה ענקית של מזגן יורדת לכם על הראש? או על הצד. כל כך. 16.נהנים כשזה קורה? האמת שזה קר אחר כך, וכל כך חם בחוץ שבכיף. 17.קורה לכם שאתם יושבים באוטובוס/רכבת ליד מישהו כי אין מקום אחר ואז כשמתפנה מקום אתם לא עוברים אליו כי לא היה נעים לכם? יאפ. 18.קורה לכם שאתם רוצים לאכול, פותחים את המקרר ולא מוצאים כלום ואחרי 2 דקות פותחים אותו שוב[כאילויופיעשםמשהו]? יאפ. 19.מכירים את זה שלא משנה כמה התבגרתם, כשאתם מסתובבים בסופר עם העגלה אתם מתחילים לרכוב עליה בלי לשים לב כאילו אתם בני 6? יאפ. 20.מכירים את זה שתמיד לעגלות בסופר יש גלגל אחד נכה והעגלה אף פעם לא תלך לכיוון שאתה רוצה? יאפ. סתם שאלות(מפגרות): 1.פעם אחרונה שהיית באילת: וואו. כיתה ח' נראה לי. 2.הזמן הממושך ביותר שלא ישנת: שלושה ימים, אם אני לא טועה. שגעו לי את השכל. 3.היתרון הכי טוב בכבשים? שהם צמריריות ועושות "בהההה!!" 4.מה יותר עדיף לעשות עם כבשים: חלב/צמר/בשר? צמר. 5.היית עושה את שירי מימון (מיועד ל2 המינים)? לא. 6.מה אתה עושה במקלחת חוץ מהדברים הרגילים (להסתבן, לחפוף)? מדברת אל עצמי ושרה. 7.שירים שהיית ממליץ לאנשים להוריד: וואו. העמוד הזה לא יספיק. 8.ספורט מועדף? ביליארד. 9.צבע אהוב: אדום. 10.הולך להופעות בניצנים? אם כן,איזו? לא. שאלות עכשוויות: 1.מה מתנגן לך עכשיו במחשב? כלום. שלוש בלילה. 2.כאב מסויים שאתה חש עכשיו: בטן. 3.על מה אתה חושב עכשיו? ציצים גדולים. 4.קר לך/חם לך? נעים. 5. חרמן/ית עכשיו? כן :( 6.מרגיש רצון לנקום במישהו? נופ. 7.כועס? נופ. 8.עצוב? נופ. 9.שמח? נופ. 10.מדוכא? נופ. לימודים: 1.החופש שלך התחיל רשמית (אחרי הבגרות האחרונה)? מזמן כבר, ב24.06 2.אם לא, מתי החופש שלך יתחיל רשמית?- 3.הציון הכי גבוה שלך השנה בתעודה: לא היו תעודות. נראה כמה קיבלתי בבגרות בקולנוע. 4.הברזת הרבה השנה? כן :( 5.מאיזה שיעורים הברזת הכי הרבה? מתמטיקה ופיזיקה. 6.מה עשית אחרי שהיית מבריז? יושבת בדשא או הולכת הבייתה. 7.המורה של שנה שעברה תמשיך איתך גם שנה הבאה? המחנכת? כן. 8.מרוצה מזה? האאא. 9.שיעור מועדף: קולנוע לסוגיו. 10.היית מאריך את החופש בחודש? לא. מיניות ואהבה: 1.מישהו מהפורום שהיית רוצה לדעת אם הוא בתול או לא: - 2.נכנסת פעם לסופר-פארם לקנות קונדומים והמוכרת עשתה לך פרצוף? אף פעם לא עשו לי פרצוף. 3.מי היית עושה מהפורום?- 4.מכיר מקרוב את השירותים של עזריאלי? נופ. 5.למי מהפורום הכי מתאים להיות הומו? ולמה?- 6.למי מהפורום הכי מתאים לסבית? ולמה?- 7.מה עושה לך את זה? אממ. האמת שהמון דברים בנאליים. 8.מגדיר את עצמך כחרמן? יאפ. 9.ראית פעם סרט פורנו מלא? נופ. 10.למי מהפורום הכי מתאים להיות כוכב/ת פורנו?- פעם אחרונה ש: 1.אכלת: לפני חצי שעה. 2.שתית: לפני חצי שעה. 3.דיברת: חצי שעה. 4.הרבצת לעצמך: אני לא מזוכיסטית >: 5.השתכרת: ביוטם הולדת שלי אז אמממ לפני שבוע. 6.בכית: שלשום אני חושבת. 7.צחקת כמו משוגע: היום. 8.עשית פרצופים מפגרים למראה: היום. 9.התקלחת: לפני כמה שעות. 10:צרחת עד שהיית צרוד: טיול מש"צים פסח. שאלות על העבר: 1.קרעו אותך פעם במכות? יאפ. 2.החזרת לו אחר כך? יאפ. 3.הספר הכי ארוך שקראת: הארי פוטר החמישי, כנראה. 4.הנסיעה הכי ארוכה שהייתה לך: לאילת בכיתה ה'. 5.בנית פעם ארמון מפואר בחול? נופ. 6.קברת את עצמך לגמרי בחול עד שלא יכולת לזוז? נופ. 7.אושפזת בביה"ח? יאפ. 8.נהנת? לא -_-" 9.הזיכרון הראשון שלך: אני ואבא בלונה פארק בגיל 4. 10.היום המאושר בחייך: היו הרבה כאלה. לסיכום: 1.איך החופש עד עכשיו? פנאן דווקא. 2.מרוצה ממנו? כה. 3.יש עבודה? לא. 4.מרוצה מהעבודה? - 5.מה אתה מתכנן לעשות עם הכסף?- 6.נהנת מהשאלון? נה :p 7.אתה מודע לעובדה שאני ורותם שיפית השקענו מאמצים רבים על מנת להביא בפניך שאלון ארוך ומקורי? אוקיי. 8.אתה אוהב אותנו עכשיו יותר מאשר בעבר?- 9.תביא לנו שקל אם ממש נצטרך באחד המפגשים בעתיד?- 10. היית עונה על עוד 120 שאלות? :p

GoOni

New member
התעוררתי מוקדם מידי.

[כמו בכל יום השבוע. איזה באסהההה] 1.שם פרטי (השאר לא מעניין): גוני 2.הגיל שלך לפני שנה וחצי: ממש לקח לי יותר מידי זמן לחשב את זה. 15 ותשעה חודשים. (איזה קטנה) 3.מזל: שור 4.רוצה להחליף מזל? לא, מה אכפת לי. 5.תאריך לידה: 3.5.90 6.היית רוצה להוולד בתאריך אחר? אם כן, איזה? לא, לא נראה לי. אולי כזה חצי שנה לפני התאריך הנוכחי שלי, כי אז בטח כבר היה לי רשיון. 7.מאכל אהוב: צ'יפס, שוקולד 8.למה אתה אוהב אותו? כי זה טעים. 9.מקום מגורים: מזכרת בתיה\רחובות, אבל בזמן האחרון אני יותר גרה בת"א מאשר ברחובות. 10.היית עובר למקום אחר אם היית לך אפשרות? כן! מאכלים: 1.אוהב סושי? לא ממש 2.אוהב ברוקולי? כן 3.קרה לך שאכלת בשר ונתקלת במשהו צמיגי? איכס, לא זוכרת. הפעם האחרונה שאכלתי בשר הייתה לפני חמש שנים+ 4.זה היה כיף? כנראה שלא 5.מה עשית עם המשהו הצמיגי הזה? 6.צמחוני? עכשיו נזכרתם? כן. 7.טבעוני? לא. 8.המאכל הכי מגעיל שאכלת: משהו שסבתא שלי הכינה. מישמש ממולא בגבינה קשה כלשהי. פולנים לא יודעים לבשל. 9.מאכל שלא תגע בו בחיים: כבד אווז 10.מאכל שנראה טעים והתברר כגועל נפש: דייסת סולת. 11.הדבר הכי מוזר שאכלת: לא זוכרת את השם, משהו הודי כזה. 12.גלידה של בורגראנץ' או מקדולנדס? מקדונלד'ס. 13.מה אתה חושב על ההמצאה המוזרה של בורגראנץ' (ההמבורגר ההפוך הזה)? אין לי מושג 14.שאלת השאלות: בורגראנץ', מקדולנדס או ברגרקינג? מקדונלד'ס (יש להם המון מבחר לצמחונים) 15.מאכל שהתמכרתם אליו לאחרונה: אקטימל 16.מאכל שכל החיים אתם מכורים אליו: שוקולד, צ'יפס 17.שוקולד אהוב: פקאן מצופה בשוקולד של מקס ברנר. 18.אוכל ביתי של אמא או אוכל קנוי? קנוי. 19.רק אני לא יכול לאכול שוקולד של עלית שיש עליו את הסמל של "מגדים"? לא! 20.מעדן אהוב: יופלייט שאלות מפגרות: 1.יודע ג'יבריש? ברור. 2.היית עושה את הוגו? לא נראה לי. 3.והוגואית (אישתו של הוגו)? לא נראה לי. 4.הפאזל הכי גדול שהרכבת: 500 חלקים, עם בת דודה שלי, ביום כיפור משעמם במיוחד. 5.גם אתה היית ילד מסכן שהיה עושה צמידים מדבק? אכן כן. 6.מגיע על הלשון למרפק? לא.. 7.גם אתה ניסית לעשות את זה עכשיו? כןD: 8.למה אנשים מקנחים את האף ואז מסתכלים לראות מה יצא? שאלה טובה. 9.נכנסו לכם פעם לתא מדידה באמצע שמדדתם משהו? כן! :\ 10.קרה לכם שהלכת עם מוזיקה באוזניים וכמעט נדרסתם? לא. 11.קרה שכאבה לך פעם הבטן ואז התחלת לחשוב על כל מה שאכלת במשך היום? כן 12.נהנת? לא 13.קרה לך שניקית אוזניים ותקעת את המקל חזק מדי וקיבלת צמרמורת בכל הגוף? לא 14.היה כיף? 15.מכירים את זה שאתם הולכים ברחוב ופתאום טיפה ענקית של מזגן יורדת לכם על הראש? כן 16.נהנים כשזה קורה? ממש לא. 17.קורה לכם שאתם יושבים באוטובוס/רכבת ליד מישהו כי אין מקום אחר ואז כשמתפנה מקום אתם לא עוברים אליו כי לא היה נעים לכם? חחח כן, אבל בדרך כלל אני עוברת בכל זאת. 18.קורה לכם שאתם רוצים לאכול, פותחים את המקרר ולא מוצאים כלום ואחרי 2 דקות פותחים אותו שוב[כאילויופיעשםמשהו]? חח כן. 19.מכירים את זה שלא משנה כמה התבגרתם, כשאתם מסתובבים בסופר עם העגלה אתם מתחילים לרכוב עליה בלי לשים לב כאילו אתם בני 6? לא 20.מכירים את זה שתמיד לעגלות בסופר יש גלגל אחד נכה והעגלה אף פעם לא תלך לכיוון שאתה רוצה? חחחחחחח כן סתם שאלות(מפגרות): 1.פעם אחרונה שהיית באילת: חופש פסח של כיתה י'. לפני שנה וקצת. 2.הזמן הממושך ביותר שלא ישנת: לא יותר מ-20 שעות. 3.היתרון הכי טוב בכבשים? הן חמודות. | הודגש באמצעות מדגישומטיק

GoOni

New member
המשך.

הדגש|4.מה יותר עדיף לעשות עם כבשים: חלב/צמר/בשר? כלום. 5.היית עושה את שירי מימון (מיועד ל2 המינים)? לא. 6.מה אתה עושה במקלחת חוץ מהדברים הרגילים (להסתבן, לחפוף)? מתנגבת. 7.שירים שהיית ממליץ לאנשים להוריד: בוקר טוב- דקלה (איך זה עלה לי עכשיו לראש, זו שאלה מעניינת. זה שיר שהעיר אותי כל בוקר בקורס מד"צים) 8.ספורט מועדף? קירות טיפוס, כדורסל 9.צבע אהוב: סגול 10.הולך להופעות בניצנים? אם כן,איזו? אם יהיה פרטנר. שאלות עכשוויות: 1.מה מתנגן לך עכשיו במחשב? ביטלס 2.כאב מסויים שאתה חש עכשיו: בגב 3.על מה אתה חושב עכשיו? שמשעמם לי. 4.קר לך/חם לך? קר קצת. יש עלי מאוורר ומזגן. 5. חרמן/ית עכשיו? לא במיוחד. 6.מרגיש רצון לנקום במישהו? לא 7.כועס? לא 8.עצוב? כן 9.שמח? לא 10.מדוכא? כן לימודים: 1.החופש שלך התחיל רשמית (אחרי הבגרות האחרונה)? מה? הוא התחיל רשמית אחרי היסטוריה. 2.אם לא, מתי החופש שלך יתחיל רשמית? 18.6.07. לא הייתי צריכה מועדי ב' וכאלה. 3.הציון הכי גבוה שלך השנה בתעודה: לא היו תעודות. בכל מקרה נראה לי שזה בתולדות הקולנוע\תסריטאות\מחשבת ישראל\היסטוריה. 4.הברזת הרבה השנה? קצת 5.מאיזה שיעורים הברזת הכי הרבה? ספורט 6.מה עשית אחרי שהיית מבריז? נשארת בכיתה ריקה בבית ספר וצוחקת על חמשושים עם נדב ועם אנשים אקראיים שגם במקרה הבריזו. 7.המורה של שנה שעברה תמשיך איתך גם שנה הבאה? מחנכת כאילו? יש לי מחנך, ולצערי הרב כן. 8.מרוצה מזה? ממש לא. 9.שיעור מועדף: מחשבת ישראל, אבל זה בטח ישתנה בשנה הבאה. מחליפים מורה. 10.היית מאריך את החופש בחודש? לא. מיניות ואהבה: 1.מישהו מהפורום שהיית רוצה לדעת אם הוא בתול או לא: שחר! D: 2.נכנסת פעם לסופר-פארם לקנות קונדומים והמוכרת עשתה לך פרצוף? לא 3.מי היית עושה מהפורום? P: 4.מכיר מקרוב את השירותים של עזריאלי? חחח לא במובן הזהD: 5.למי מהפורום הכי מתאים להיות הומו? ולמה? . לא 6.למי מהפורום הכי מתאים לסבית? ולמה? לא 7.מה עושה לך את זה? לא 8.מגדיר את עצמך כחרמן? לא 9.ראית פעם סרט פורנו מלא? לא 10.למי מהפורום הכי מתאים להיות כוכב/ת פורנו? לא פעם אחרונה ש: 1.אכלת: אתמול בערב. 2.שתית: כרגיל, שנייה אחרי שפקחתי עיניים, קפה. 3.דיברת: חצי שעה. 4.הרבצת לעצמך: אתמול. 5.השתכרת: לפני שלושה שבועות. 6.בכית: אתמול. 7.צחקת כמו משוגע: לא כמו משוגעת, אבל אתמול. 8.עשית פרצופים מפגרים למראה: לפני כמה ימים 9.התקלחת: אתמול 10:צרחת עד שהיית צרוד: לפני כמה שנים טובותP: כשהדרכתי בנוע"ל שאלות על העבר: 1.קרעו אותך פעם במכות? כן 2.החזרת לו אחר כך? לא 3.הספר הכי ארוך שקראת: הארי פוטר 4.הנסיעה הכי ארוכה שהייתה לך: באוטו? לאילת, וגם הייתה אחת ממש ארוכה באוסטרליה, אבל אני לא בטוחה מה יותר ארוך. 5.בנית פעם ארמון מפואר בחול? כן 6.קברת את עצמך לגמרי בחול עד שלא יכולת לזוז? כן 7.אושפזת בביה"ח? כן 8.נהנת? לא 9.הזיכרון הראשון שלך: מנסה להרדם בפעוטון בשנת צהריים ולא מצליחה. (טיפיקל) 10.היום המאושר בחייך: אין לי שמץ לסיכום: 1.איך החופש עד עכשיו? קצת יבש. 2.מרוצה ממנו? לא 3.יש עבודה? הייתה 4.מרוצה מהעבודה? הייתי 5.מה אתה מתכנן לעשות עם הכסף? יציאות וקניות וכאלה. זה יתבזבז בשנייה בטח. 6.נהנת מהשאלון? בערך 7.אתה מודע לעובדה שאני ורותם שיפית השקענו מאמצים רבים על מנת להביא בפניך שאלון ארוך ומקורי? כל הכבוד. 8.אתה אוהב אותנו עכשיו יותר מאשר בעבר? אין לי מושג מי אלה. 9.תביא לנו שקל אם ממש נצטרך באחד המפגשים בעתיד? אולי? 10. היית עונה על עוד 120 שאלות? לא.

TiKi PooH

New member
ןןןןן

1.שם פרטי (השאר לא מעניין): שיר 2.הגיל שלך לפני שנה וחצי: 15 וחצי 3.מזל: שור 4.רוצה להחליף מזל? לא 5.תאריך לידה: 21.4 9.מקום מגורים: גבעתיים 10.היית עובר למקום אחר אם היית לך אפשרות? תל אביב, עכשיו מאכלים: 1.אוהב סושי? מתתההה על סושי 2.אוהב ברוקולי? כן 3.קרה לך שאכלת בשר ונתקלת במשהו צמיגי? אולי עוף 6.צמחוני? כן 7.טבעוני? לא 10.מאכל שנראה טעים והתברר כגועל נפש: כל מני שוקולדים קטנים ותמימי מראהשמכילים דברים שילדים-לא-אוהבים. או הסוכריות ליקריץ האדומות, למשל ( השחורות די נראות גועל נפש) 12.גלידה של בורגראנץ' או מקדולנדס?מקדונלדס, דה 13.מה אתה חושב על ההמצאה המוזרה של בורגראנץ' (ההמבורגר ההפוך הזה)? לא יודעת, בתור צמחונית אני כנראה לא מתמצאת בגימיקים החדשים של שוק הקרניבורים 14.שאלת השאלות: בורגראנץ', מקדולנדס או ברגרקינג? בטח מקדונלדס. אבל בתור זאטוטה הזיגזג של הצ'יפס הסורגראנצ'יים תמיד עשה לי את זה. 15.מאכל שהתמכרתם אליו לאחרונה: ויי זמיר, שוקולד. לא ממש- ממש לאחרונה, אבל זה נוראי 16.מאכל שכל החיים אתם מכורים אליו: קורנפלקס 17.שוקולד אהוב: מריר, לבן עם עוגיות.. לאחרונה הכל הולך ||: 18.אוכל ביתי של אמא או אוכל קנוי? ביתי 19.רק אני לא יכול לאכול שוקולד של עלית שיש עליו את הסמל של "מגדים"? לא, זה בהחלט גורם שמעורר סלידה. שאלות מפגרות: 2.היית עושה את הוגו? את גיל ססובר אולי 3.והוגואית (אישתו של הוגו)? כן 4.הפאזל הכי גדול שהרכבת: לא יודעת, אבל הוא היה עצום. ( ואני גם הייתי הרבה יותר קצרה, אז זה די מעצים את החוויה) 8.למה אנשים מקנחים את האף ואז מסתכלים לראות מה יצא? גורם ההפתעה 9.נכנסו לכם פעם לתא מדידה באמצע שמדדתם משהו? וודאי 10.קרה לכם שהלכת עם מוזיקה באוזניים וכמעט נדרסתם? וודאי 11.קרה שכאבה לך פעם הבטן ואז התחלת לחשוב על כל מה שאכלת במשך היום? וודאי 13.קרה לך שניקית אוזניים ותקעת את המקל חזק מדי וקיבלת צמרמורת בכל הגוף? וצלצולים באוזניים ומישהו תורן שמפרגן א שלוות הנפש ומודיע שבטח קרעתי את עור התוף, כן. 14.היה כיף? כן 17.קורה לכם שאתם יושבים באוטובוס/רכבת ליד מישהו כי אין מקום אחר ואז כשמתפנה מקום אתם לא עוברים אליו כי לא היה נעים לכם? אני לא מרבה לתת דין וחשבון לרנודמאליים שהתיישבתי על יד באוטובוס ( וברכבת בכלל9 18.קורה לכם שאתם רוצים לאכול, פותחים את המקרר ולא מוצאים כלום ואחרי 2 דקות פותחים אותו שוב[כאילויופיעשםמשהו]?בטח, זה סדר מאוד קבוע. פותחים מקרר, ארונות, מגירות, עוברים למזווה. בסוף תמיד חוזרים למקרר. 19.מכירים את זה שלא משנה כמה התבגרתם, כשאתם מסתובבים בסופר עם העגלה אתם מתחילים לרכוב עליה בלי לשים לב כאילו אתם בני 6? חניונים ריקים זו הפאקינג חולשה שלי. 20.מכירים את זה שתמיד לעגלות בסופר יש גלגל אחד נכה והעגלה אף פעם לא תלך לכיוון שאתה רוצה? כן, גם למכוניות בצוציכיף סתם שאלות(מפגרות): 1.פעם אחרונה שהיית באילת: כמעט שנה 2.הזמן הממושך ביותר שלא ישנת: כמה ימים 3.היתרון הכי טוב בכבשים? מההה 4.מה יותר עדיף לעשות עם כבשים: חלב/צמר/בשר? צמר 5.היית עושה את שירי מימון (מיועד ל2 המינים)? לא 8.ספורט מועדף? רכיבה על סוסים 10.הולך להופעות בניצנים? אם כן,איזו? לא חושבת, אין שום דבר שווה מאוד השנה שאלות עכשוויות: 1.מה מתנגן לך עכשיו במחשב? דיסק חדש באמתחתי! סופט משין ( נקנה איתו גם ג'טרו טאל חמוד) 2.כאב מסויים שאתה חש עכשיו: הכלב נובח לי באוזן. 3.על מה אתה חושב עכשיו? על זה שזה משונה שקודם עלה לי הכלב לראש, ואז הכאבי מחזור. כי זה באמת כואב. 4.קר לך/חם לך? די נעים 5. חרמן/ית עכשיו? לא. אולי קצת. 6.מרגיש רצון לנקום במישהו? לא 7.כועס? לא 8.עצוב?לא 9.שמח?לא 10.מדוכא?לא לימודים: 1.החופש שלך התחיל רשמית (אחרי הבגרות האחרונה)? כן 2.אם לא, מתי החופש שלך יתחיל רשמית? 3.הציון הכי גבוה שלך השנה בתעודה: כאילו..אם היו תעודות? 4.הברזת הרבה השנה? המון, בעיק אחריי שהכרתי בעובדה שלא תהיינה תעודות. האם זה תרם ללימודיי? המון, בעיקר כשהברזתי לעבר הספרייה 5.מאיזה שיעורים הברזת הכי הרבה? לא יודעת, הברזות די מקיפות לא הברזתי אנגלית. 7.המורה של שנה שעברה תמשיך איתך גם שנה הבאה? לא אני עוברת בית ספר 8.מרוצה מזה? מזה שאני עוברת בית ספר. 9.שיעור מועדף: אמנות 10.היית מאריך את החופש בחודש? במקום. מיניות ואהבה: ם שהיית רוצה לדעת אם הוא בתול או לא: 2.נכנסת פעם לסופר-פארם לקנות קונדומים והמוכרת עשתה לך פרצוף? לא נכנסתי לסופר לקנות קונדומים. ולמה שהיא תעשה פרצוף. 4.מכיר מקרוב את השירותים של עזריאלי? כן נו כבר פעם אחרונה ש: 1.אכלת: בבוקר 2.שתית: עכשיו 3.דיברת: עשר דקות 4.הרבצת לעצמך: נערף 6.בכית: שלשום 7.צחקת כמו משוגע: לא זוכרת 9.התקלחת: אתמול בערב 10:צרחת עד שהיית צרוד: מזמן שאלות על העבר: 1.קרעו אותך פעם במכות? לא 2.החזרת לו אחר כך? 5.בנית פעם ארמון מפואר בחול? כן 6.קברת את עצמך לגמרי בחול עד שלא יכולת לזוז? כן 0 קברו אותי זתומרת) 7.אושפזת בביה"ח? כן 8.נהנת? לפרקים לסיכום: 1.איך החופש עד עכשיו? לא ממש חופש אבל וואטאוור 2.מרוצה ממנו? כן, אם כי יכול להיות יותר טוב 3.יש עבודה? כן 4.מרוצה מהעבודה?לא 5.מה אתה מתכנן לעשות עם הכסף? קורס צילום דוקו 6.נהנת מהשאלון?

yellow cheese

New member
נכון שליולי מתאים להיות כוכבת פורנו? ../images/Emo8.gif

1.שם פרטי (השאר לא מעניין): שירלי 2.הגיל שלך לפני שנה וחצי: 20 3.מזל: קשת 4.רוצה להחליף מזל? לא 5.תאריך לידה: 10.12.85 6.היית רוצה להוולד בתאריך אחר? אם כן, איזה? לא 7.מאכל אהוב: פיצה בלי תוספות ו(לא ביחד!)כנפיים ברוטב צ'ילי של הנאפיס 8.למה אתה אוהב אותו? כי זה מהמם 9.מקום מגורים: בארשבע 10.היית עובר למקום אחר אם היית לך אפשרות? חו"ל,לעבוד מאכלים: 1.אוהב סושי? לא טעמתי אףפעם 2.אוהב ברוקולי? לא 6.צמחוני? לא, הייתי שש שנים, הספיק לי. תודה. 7.טבעוני? לא 8.המאכל הכי מגעיל שאכלת: גבינת צפתית, אבוקדו 9.מאכל שלא תגע בו בחיים: גבינת צפתית, אבוקדו וקישואים 10.מאכל שנראה טעים והתברר כגועל נפש: אבוקדו בסלט שאחותי מכינה 11.הדבר הכי מוזר שאכלת: לא אוכלת דברים מוזרים 12.גלידה של בורגראנץ' או מקדולנדס? מקדונלדס, כי גלידה פרווה זה דוחה 13.מה אתה חושב על ההמצאה המוזרה של בורגראנץ' (ההמבורגר ההפוך הזה)? לא מכירה 14.שאלת השאלות: בורגראנץ', מקדולנדס או ברגרקינג? בורגראנץ'
15.מאכל שהתמכרתם אליו לאחרונה: לאדעת 16.מאכל שכל החיים אתם מכורים אליו: פיצהההההה 17.שוקולד אהוב: שוקולד חלב (פרהעלית) עם עדשים 18.אוכל ביתי של אמא או אוכל קנוי? הכי טעים אוכל קנוי, אבל כשאמא מפנקת זה להיט 19.רק אני לא יכול לאכול שוקולד של עלית שיש עליו את הסמל של "מגדים"? כן 20.מעדן אהוב: דנונה 0% שומן תות/אפרסק סתם שאלות(מפגרות): 1.פעם אחרונה שהיית באילת: הייתי לפני חודש עם אופיר 2.הזמן הממושך ביותר שלא ישנת: ימי ניצנים נראה לי ב2004, המון ימים ללא שינה 5.היית עושה את שירי מימון (מיועד ל2 המינים)? כן 6.מה אתה עושה במקלחת חוץ מהדברים הרגילים (להסתבן, לחפוף)? כלום! היאח! 7.שירים שהיית ממליץ לאנשים להוריד: לקנות את הדיסק של אמירפייגוטמן ומוש בן ארי. 8.ספורט מועדף? שינה 9.צבע אהוב: כחול 10.הולך להופעות בניצנים? אם כן,איזו? 7.8.07 אביב גפן, נינטייב ושי גבסו
לימודים: 1.החופש שלך התחיל רשמית (אחרי הבגרות האחרונה)? התחיל ב3.7 כשהפסקתי לעבוד בסלקום מיניות ואהבה: 1.מישהו מהפורום שהיית רוצה לדעת אם הוא בתול או לא: לא 2.נכנסת פעם לסופר-פארם לקנות קונדומים והמוכרת עשתה לך פרצוף? לא, אבל כשקניתי גלולות וקונדומים פעם יחד הרוקחת אמרה לי "כל הכבוד, את ממש נזהרת!". 3.מי היית עושה מהפורום? הזה? אף אחת. סורי, לא בקטע כרגע. 4.מכיר מקרוב את השירותים של עזריאלי? לא 5.למי מהפורום הכי מתאים להיות הומו? ולמה? אין פה בנים 6.למי מהפורום הכי מתאים לסבית? ולמה? לאדעת 7.מה עושה לך את זה? שהחבר שלי ישן איתי
8.מגדיר את עצמך כחרמן? לא תמיד 9.ראית פעם סרט פורנו מלא? לא 10.למי מהפורום הכי מתאים להיות כוכב/ת פורנו? ליולי
נו מה, את הכי סקסית פה!
פעם אחרונה ש: 1.אכלת: אתמול בלילה 2.שתית: אתמול בלילה 3.דיברת: היום 4.הרבצת לעצמך: אף פעם 5.השתכרת: ממש מזמן 6.בכית: לפני שבוע אני מניחה 7.צחקת כמו משוגע: אתמול 8.עשית פרצופים מפגרים למראה: תמיד 9.התקלחת: אתמול בלילה 10:צרחת עד שהיית צרוד: בהופעות של אביב (לא צרחתי "אבייייייבבבבבבב" אלא שרתי את השירים ממש בקול) תכלס, עניתי רק על מה שרציתי. אם קראת, הגיבי

למעלה