Jean-Paul.
1.שם פרטי (השאר לא מעניין): לימור. 2.הגיל שלך לפני שנה וחצי: 18 ויותר מקצת. 3.מזל: טלה. 4.רוצה להחליף מזל? - 5.תאריך לידה: 17.4.87. 6.היית רוצה להוולד בתאריך אחר? אם כן, איזה? לא. 7.מאכל אהוב: פחמימות עם שוקולד. 8.למה אתה אוהב אותו? ...פחמימות עם שוקולד ועוד פשוטות, לרוב, אני לא באמת צריכה להסביר. 9.מקום מגורים: חיפה. 10.היית עובר למקום אחר אם היית לך אפשרות? הייתי. מאכלים: 1.אוהב סושי? לא. 2.אוהב ברוקולי? אכיל. 3.קרה לך שאכלת בשר ונתקלת במשהו צמיגי? אויה, תחושת הבחילה שעולה בי כשמשהו כזה קורה. 4.זה היה כיף? >.> 5.מה עשית עם המשהו הצמיגי הזה? בטח ירקתי ועשיתי פרצוף לכיור או למפית או פרצוף בכללי ויש מצב שזה היה מלווה בצליל משונה. 6.צמחוני? חלילה. 7.טבעוני? חלילה. 8.המאכל הכי מגעיל שאכלת: גפליטע פיש. 9.מאכל שלא תגע בו בחיים: רגל קרושה, 'יוך' (לא מסוגלת להסביר, רק המחשבה על החומר המשונה הזה... דמוי נזלת, צמיגי יותר ומלווה דג. ;

, כל מיני דברים עם מחושים. 10.מאכל שנראה טעים והתברר כגועל נפש: כל מיני המבורגרים בהמבורגריות נחשבות שהתגלו כלא כאלו משהו ובטח יש כל מיני דברים, אבל הזכרון שלי אינו זמין כעת, עמכן הסליחה. 11.הדבר הכי מוזר שאכלת: ראסטה. יצא לי ללעוס ראסטה, הייתי שיכורה להחריד (והוא גם נראה טוב, בסדר? לא רק הראסטה נלעסה ובאמת, הייתי שיכורה להחריד). 12.גלידה של בורגראנץ' או מקדולנדס? מקדונלדס. 13.מה אתה חושב על ההמצאה המוזרה של בורגראנץ' (ההמבורגר ההפוך הזה)? לא יצא לי לטעום ועל כן לא אחווה דעה. 14.שאלת השאלות: בורגראנץ', מקדולנדס או ברגרקינג? הספרדי של בורגראנץ' והצ'יפס של ברגרקינג, מקדונלדס סתם נמצאים בכל חור ועל כן נכנסים אליהם. 15.מאכל שהתמכרתם אליו לאחרונה: דגני הבוקר מככבים בחיי ומפזרים נצנצים על שגרת יומי האפורה. 16.מאכל שכל החיים אתם מכורים אליו: שוקולד...? 17.שוקולד אהוב: חלב עם אגוזים או סתם חלב פושטי ונהדר. 18.אוכל ביתי של אמא או אוכל קנוי? ביתי. 19.רק אני לא יכול לאכול שוקולד של עלית שיש עליו את הסמל של "מגדים"? א-הא. Sicko. 20.מעדן אהוב: גמדים תות, גמדים בננה, דני שוקולד במיקרוגל ואני עדיין תוהה למה הם רצחו את סדרת 'מעדן הגולן', זה היה מעדן מופתי. שאלות מפגרות: 1.יודע ג'יבריש? לא. 2.היית עושה את הוגו? לא. 3.והוגואית (אישתו של הוגו)? לא. 4.הפאזל הכי גדול שהרכבת: איכס, פאזלים. 5.גם אתה היית ילד מסכן שהיה עושה צמידים מדבק? איזה, המוטוריקה העדינה שלי הלכה לחפש לה ילד אחר. 6.מגיע על הלשון למרפק? לא. 7.גם אתה ניסית לעשות את זה עכשיו? לא, ניסיתי כבר בשאלונים אדיוטיים קודמים. 8.למה אנשים מקנחים את האף ואז מסתכלים לראות מה יצא? החרא הזה הוא כמו ביצת הפתעה או עולם ומלואו, או משהו. נו, באמת, הם לא סתם מסתכלים (אנחנו, אנחנו), יש מה לראות. 9.נכנסו לכם פעם לתא מדידה באמצע שמדדתם משהו? כן, לא כזו טראומה. היום אני מסוגלת להתפשט באמצע החנות, אם אין לי זין (חלק עליון בלבד ורק אם יש בחורות בנמצא, או שזו חנות יד שנייה חורנית ונטולת תא מדידה). 10.קרה לכם שהלכת עם מוזיקה באוזניים וכמעט נדרסתם? אני כמעט נדרסת תמיד. 3: 11.קרה שכאבה לך פעם הבטן ואז התחלת לחשוב על כל מה שאכלת במשך היום? א-הא. 12.נהנת? כאב לי, יא זין. 13.קרה לך שניקית אוזניים ותקעת את המקל חזק מדי וקיבלת צמרמורת בכל הגוף? סתם כאב חד. 14.היה כיף? >.> 15.מכירים את זה שאתם הולכים ברחוב ופתאום טיפה ענקית של מזגן יורדת לכם על הראש? זה קורה במיוחד באיזור הדר והעיר התחתית. ;; 16.נהנים כשזה קורה? כאן דווקא כן מגיעה הצמרמורת. 17.קורה לכם שאתם יושבים באוטובוס/רכבת ליד מישהו כי אין מקום אחר ואז כשמתפנה מקום אתם לא עוברים אליו כי לא היה נעים לכם? וואיי, כן, כן. 18.קורה לכם שאתם רוצים לאכול, פותחים את המקרר ולא מוצאים כלום ואחרי 2 דקות פותחים אותו שוב[כאילויופיעשםמשהו]? ברור. 19.מכירים את זה שלא משנה כמה התבגרתם, כשאתם מסתובבים בסופר עם העגלה אתם מתחילים לרכוב עליה בלי לשים לב כאילו אתם בני 6? זה קורה, לעיתים רחוקות ותלוי במצב רוחי, אבל קורה. 20.מכירים את זה שתמיד לעגלות בסופר יש גלגל אחד נכה והעגלה אף פעם לא תלך לכיוון שאתה רוצה? העגלה לא מופקדת אצלי, לרוב. D: סתם שאלות(מפגרות): 1.פעם אחרונה שהיית באילת: פברואר. 2.הזמן הממושך ביותר שלא ישנת: חמישה לילות וחמישה ימים. 3.היתרון הכי טוב בכבשים? הן מסוגלות לתקשר איתנו בפעיות (או המיות, או איך שלא יקראו לצליל הכבשה)? 4.מה יותר עדיף לעשות עם כבשים: חלב/צמר/בשר? בשר. 5.היית עושה את שירי מימון (מיועד ל2 המינים)? לא, עשויה מידי עבורי (ואני לא מתכוונת לכך שעשו על גב' מימון קילומטראז' נאה, למרות שיש מצב). 6.מה אתה עושה במקלחת חוץ מהדברים הרגילים (להסתבן, לחפוף)? דברים לא רגילים. D: 7.שירים שהיית ממליץ לאנשים להוריד: לא מתחשק לי להמליץ, כרגע. 8.ספורט מועדף? בהייה, רביצה, מחניים (~!), הליכה תוך כדי בהייה. 9.צבע אהוב: האמת? כרגע אני לא יודעת. 10.הולך להופעות בניצנים? אם כן,איזו? חלילה. שאלות עכשוויות: 1.מה מתנגן לך עכשיו במחשב? Counting Crows- Perfect Blue Buildings. 2.כאב מסויים שאתה חש עכשיו: בבית החזה, אווו. 3.על מה אתה חושב עכשיו? די. D: 4.קר לך/חם לך? חם, הייתי אומרת. 5. חרמן/ית עכשיו? לא. 6.מרגיש רצון לנקום במישהו? מרגישה רצון לשבור משהו. 7.כועס? כן. 8.עצוב? כן. 9.שמח? לא כרגע. 10.מדוכא? כן.