שאלון כיפי...~!

hilonet14

New member
שאלון כיפי...~!

האם אי פעם: פגעת בעצמך? יצאת מהמדינה? אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? היית מאוהב? היית על סמים? שחית בעירום? היה לך מקרה חירום רפואי? עברת ניתוח? ברחת מהבית? שחקת "strip poker"? חטפת מכות? החטפת מכות למישהו? התחילו איתך? היית על במה?. ישנת מחוץ לבית? חשבת על התאבדות? נשארת ער כל הלילה? לא אכלת יום שלם? דיברת בטלפון כל הלילה? ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? ישנת כל היום? הרגת מישהו? חשבת שאתה משתגע? נישקת מישהו מאותו מין? בגדו בך? היה לך חלום שהתגשם? עברת על החוק? פגשת מישהו מפורסם? הרגת חיה בטעות? הרגת חיה בכוונה? סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? גנבת משהו? היית ברדיו/ טלוויזיה? היתה לך התמוטטות עצבים?. קפצת בנג'י? היה לך חלום שחזר כמה פעמים? האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? בקסם? באלוהים? בשטן? בסנטה קלאוס? ברוחות? בפיות? במזל? באהבה ממבט ראשון? ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? במכשפות? האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? בדת מאורגנת? אתה חושב שלאלוהים יש מין? לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? יש לך חברים הומואים/לסביות? מי החבר הכי טוב שלך מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? מי החבר שלך? שאתה מכיר הכי הרבה זמן? הכי מעט זמן? הכי מצחיק? הכי קרוב? הכי מוזר? הכי חכם? שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? הכי נחמד? הזמר הכי טוב? הכי רועש? האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? על מי אתה סומך הכי הרבה? מי מקשיב לבעיות שלך? עם מי אתה רב הכי הרבה? האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? האם אתה סומך על אחרים בקלות? בבית של מי היית אחרון? האם החברים שלך מכירים אותך? האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? שצחקת עליו? שהלכת איתו לקניות? ששבר את הלב שלך? שאיכזב אותך? שגרם לך לבכות? ששימח אותך? שראית איתו סרט? שדיברת איתו בטלפון? שראית? מה אתה לובש כרגע? באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? איזה ספר אתה קורא? מה יש על הפד לעכבר שלך? תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?

hilonet14

New member
עונה לעצמי :)

האם אי פעם: פגעת בעצמך? לא יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? להקיא - לא, להיגעל- כן היית מאוהב? כן היית על סמים? לאא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי?לא עברת ניתוח? לא {לא פותחת פה לשטן} ברחת מהבית? לא שחקת "strip poker"? לא זה משחק לזונות חטפת מכות? לא החטפת מכות למישהו? לא התחילו איתך? כן היית על במה?.כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? לא נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? כן ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן ישנת כל היום? כן הרגת מישהו? לא חשבת שאתה משתגע? כן נישקת מישהו מאותו מין? לא בגדו בך? לא היה לך חלום שהתגשם? כן עברת על החוק? לא פגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות? כן הרגת חיה בכוונה? כן סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא גנבת משהו? כן היית ברדיו/ טלוויזיה? לא היתה לך התמוטטות עצבים?. כן קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? לא האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? כן בקסם?לא באלוהים? כן בשטן? לא בסנטה קלאוס? לא ברוחות? כן בפיות? לא במזל? כן באהבה ממבט ראשון? לא- זה הידלקות ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? לא במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? כן בדת מאורגנת? כן אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא{ למרול שאני רגילה לזכר} לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? אנלי מושג יש לך חברים הומואים/לסביות? לא מי החבר הכי טוב שלך? אור מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? אור מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לוזוכרת מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? לויודעת מי החבר שלך?אנלי שאתה מכיר הכי הרבה זמן?נטע ובר הכי מעט זמן? מור הכי מצחיק? שרון הכי קרוב? אור הכי מוזר? ענבר הכי חכם? לירון/שירין שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו?אור הכי נחמד? עינב הזמר הכי טוב? עינב הכי רועש? אני האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? נוו ברור אם יש לי חבר ואני אוהבת אותו אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? חברות עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? כמעט ולא.. אולי אור על מי אתה סומך הכי הרבה? עינב ואור מי מקשיב לבעיות שלך? אור עם מי אתה רב הכי הרבה? אור האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא תמיד האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא בבית של מי היית אחרון? אור האם החברים שלך מכירים אותך? כן האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? אמממ לא אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: זה תלוי באיזה יום תופסים אותי מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? אור שצחקת עליו? אור שהלכת איתו לקניות? אמא ואור ששבר את הלב שלך? אפחד שאיכזב אותך? קרן שגרם לך לבכות? לא ששימח אותך? אור שראית איתו סרט? אמא שדיברת איתו בטלפון? אור שראית? אבא מה אתה לובש כרגע?בגדים של חורף באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? ברגל איזה ספר אתה קורא? עכשיו? לוזוכרת מה יש על הפד לעכבר שלך? הוא מקבל מחזור?? תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: עייפה צמאה וגם חם לי האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?

I am IRiTooSH

New member
אני../images/Emo3.gif../images/Emo17.gif

האם אי פעם: פגעת בעצמך? כן יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? כןXD היית מאוהב? כן היית על סמים? לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? כן עברת ניתוח? לא ברחת מהבית? לאX: שחקת "strip poker"? כמעט בטוחה שכןXD חטפת מכות? כן החטפת מכות למישהו? ברור^^ התחילו איתך? כן היית על במה?.כן ישנת מחוץ לבית?ברור חשבת על התאבדות? כן..אבל בצחוק כזהXD נשארת ער כל הלילה? יאפ לא אכלת יום שלם? לא..אני אוהבת לאכול^^ דיברת בטלפון כל הלילה? לא ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? אחשלי כשהיינו קטנים?XD ישנת כל היום? לא הרגת מישהו? זבוב חשבת שאתה משתגע? כן. וזה היה באמת
נישקת מישהו מאותו מין? לא בגדו בך? כן היה לך חלום שהתגשם? המון. עברת על החוק? לא שזכור לי פגשת מישהו מפורסם? כע הרגת חיה בטעות? כן הרגת חיה בכוונה? כןX: סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא גנבת משהו?לא..בעצם כן..שוקולד מהמקררXD היית ברדיו/ טלוויזיה? לא היתה לך התמוטטות עצבים? כן. קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? יותר מידי:-\ האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? כן בקסם? לא ממש באלוהים? לא בשטן? לא ממש בסנטה קלאוס? לא ברוחות? לא ממש בפיות? לא במזל? כןX: באהבה ממבט ראשון? משהו כזה
ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כן=\ במכשפות? לא ממש האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? ליתר בטחון
באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? לא בדת מאורגנת? אה? אתה חושב שלאלוהים יש מין? זה לא מעניין אותי 0.0 לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? אני חוקרת את זהXD יש לך חברים הומואים/לסביות? לא
מי החבר הכי טוב שלך? אין אחד מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? נראלי אלה. אבל יש עוד הרבה. מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לא זוכרת דברים כאלו>.> מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? אינלי. מי החבר שלך? שאתה מכיר הכי הרבה זמן? קורל הכי מעט זמן? כל מי שמהביצפר החדשX: הכי מצחיק? מלא. הכי קרוב? מעטים-רבים כזהXD הכי מוזר? כל אחד מיוחד במינו
הכי חכם? מיכל
שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? מיכל וקורל. הכי נחמד? אין אחד הזמר הכי טוב? אוהה. קשה<.< הכי רועש? נעםXD האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? אה? אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? ענבל, קורל ומיכלD: עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? כנ"לXD על מי אתה סומך הכי הרבה? בזמן האחרון אלה.. מי מקשיב לבעיות שלך? כנ"ל עם מי אתה רב הכי הרבה? לא רבה. האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך?יותר מידי. האם אתה סומך על אחרים בקלות? כן. וזה רע:\ בבית של מי היית אחרון? ממ. שלי?XD חוצמשלי בשל שירהP: האם החברים שלך מכירים אותך? רובם לא. האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? בזמן האחרון כן. האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? לא אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: לפעמים מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? נעםיוניתמר שצחקת עליו? יוניתמר שהלכת איתו לקניות? אמא ששבר את הלב שלך? בנים מהשכבה. ס.ס שאיכזב אותך? תמר שגרם לך לבכות? הרבה ששימח אותך? אלה,איה,מיי,כרמל,שירביה,ענבל,שירהD: ועוד..XD שראית איתו סרט? שיאה
שדיברת איתו בטלפון? ענבל
שראית? אבא מה אתה לובש כרגע? ג'ינס וסווטשרט אדום באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? בטן איזה ספר אתה קורא?השמינייה3 מה יש על הפד לעכבר שלך? משהו מוזר<.< תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים:משהו בין חרא למשהו טוב? האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? כן האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?כן

דנטל תענה בהמשך, היא עסוקה

האם אי פעם: פגעת בעצמך? כן יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? כן היית מאוהב? כן היית על סמים? כן שחית בעירום? כן היה לך מקרה חירום רפואי? כן עברת ניתוח? כן ברחת מהבית? כן שחקת "strip poker"? לא חטפת מכות? כן החטפת מכות למישהו? כן התחילו איתך? כן היית על במה? כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? כן נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? כן ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן ישנת כל היום? כן הרגת מישהו? לא, אבל מאוד מאוד רציתי חשבת שאתה משתגע? כן נישקת מישהו מאותו מין? כן בגדו בך? כן היה לך חלום שהתגשם? כן עברת על החוק? כן פגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות? אולי נמלה הרגת חיה בכוונה? כן, ג'וק סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? כן גנבת משהו? כן היית ברדיו/ טלוויזיה? כן היתה לך התמוטטות עצבים? כן קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? כן בקסם? לא באלוהים? לא בשטן? כן בסנטה קלאוס? כן ברוחות? כן בפיות? בערך במזל? כן באהבה ממבט ראשון? יותר מדי ביין ויאנג (טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? לא במכשפות? כן האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? כן, אני עדיין מברר את זה אם כשאומרים "גן עדן" מתכוונים לגן עדן שלי או לגן עדן עם דתיים שמתפללים בדת מאורגנת? לא אתה חושב שלאלוהים יש מין? כן, הוא היה גבר, הוא מת בגיל 33 צלוב ואני חולה על אמא שלו לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? נראה לי שהסיפור עם המנהרה אמין, עוד לא החלטתי לגבי מה קורה אחריה יש לך חברים הומואים/לסביות? כן מי החבר הכי טוב שלך? דנטל מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך? דנטל וגאולה מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? להפרד מהשותפה שלי לשעבר מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? "איזה הומו אני" מי החבר שלך: שאתה מכיר הכי הרבה זמן? עדי הכי מעט זמן? מרב הבעלים שלי לילה הכי מצחיק? בן הכי קרוב? דנטל וגאולה הכי מוזר? דרור הכי חכם? דנטל שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? עדי הכי נחמד? נמרוד, אח של בן הזמר הכי טוב? עדי הכי רועש? ריטה האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? כן עם מי אתה מדבר הכי הרבה און-ליין? דרור עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? דרור על מי אתה סומך הכי הרבה? דנטל מי מקשיב לבעיות שלך? גאולה עם מי אתה רב הכי הרבה? תמי האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? חלקם בבית של מי היית אחרון? אמא של דנטל האם החברים שלך מכירים אותך? הרוב מכירים 85% ממני האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? לא מענין אותי אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב? כן מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? שגית שצחקת עליו? בן (לא צחוק מרוע) שהלכת איתו לקניות? דנטל וחני ששבר את הלב שלך? משה שאיכזב אותך? השותפה שלי לשעבר שגרם לך לבכות? משה ששימח אותך? כל מי שעזר לי במסיבה האחרונה שראית איתו סרט? דנטל שדיברת איתו בטלפון? דנטל שראית? דנטל מה אתה לובש כרגע? טריינינג ומעיל באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? בשוק איזה ספר אתה קורא? לא קורא מה יש על הפד לעכבר שלך? השערות של החתולים של דנטל תאר איך אתה מרגיש כרגע ב- 5 מילים: עייף, חולה, שבע, וזה הכל האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? לא

דנטל

New member
עכשיו אני, כי ההוא סיים

האם אי פעם: פגעת בעצמך? לא שזכור לי יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? כן היית מאוהב? כן היית על סמים? לא שחית בעירום? כן, אבל זה לא בדיוק היתה שחיה היה לך מקרה חירום רפואי? לפתוח את הראש נחשב? עברת ניתוח? לא ברחת מהבית? כן שחקת "strip poker"? לא חטפת מכות? כן החטפת מכות למישהו? כן התחילו איתך? כן היית על במה? כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? כן נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? לא דיברת בטלפון כל הלילה? כן ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן ישנת כל היום? 18 שעות זה המקסימום הרגת מישהו? לא, אבל מאוד מאוד רציתי חשבת שאתה משתגע? חשדתי שכן נישקת מישהו מאותו מין? לא בגדו בך? כן היה לך חלום שהתגשם? כן עברת על החוק? כן פגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות? שפירית
הרגת חיה בכוונה? כן, ג'וק סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? כן גנבת משהו? כן היית ברדיו/ טלוויזיה? כן היתה לך התמוטטות עצבים? לא קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? רק במזל טלה בקסם? לא באלוהים? לא בשטן? כן בסנטה קלאוס? לא ברוחות? לא, אבל אני פוחדת מאלה שבחדר של ערן = נושך כריות בפיות? לא במזל? לא באהבה ממבט ראשון? לא ביין ויאנג (טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? לא במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? לא בדת מאורגנת? לא אתה חושב שלאלוהים יש מין? קודם אני צריכה להאמין באלוהים, לא? לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לא מענין, כי אנחנו מתים מי החבר הכי טוב שלך? ערן מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך? ערן, אבל בתכלס כולם מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לא להכנס להריון מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? "אלוהים, איזו חזירה" מי החבר שלך: שאתה מכיר הכי הרבה זמן? ערן הכי מעט זמן? תומר הכי מצחיק? תומר הכי קרוב? ערן וחני הכי מוזר? דיויד הכי חכם? ערן נורא רוצה שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? שגיא הכי נחמד? סוזי ויוסי הזמר הכי טוב? עדי הכי רועש? שחר האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? כן עם מי אתה מדבר הכי הרבה און-ליין? תומר, מיכה, אורן עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? חני על מי אתה סומך הכי הרבה? יוסי מי מקשיב לבעיות שלך? כולם, אין להם ברירה עם מי אתה רב הכי הרבה? יוסי האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לרוב, אחרי שאני מסבירה שעתיים האם אתה סומך על אחרים בקלות? כן בבית של מי היית אחרון? ערן, אבל עכשיו אני בבית של אמא שלי האם החברים שלך מכירים אותך? כן האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? כן האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? כן אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב? לא מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? רויטל שצחקת עליו? רויטל שהלכת איתו לקניות? ערן וחני ששבר את הלב שלך? יגאל שאיכזב אותך? יוסי שגרם לך לבכות? יגאל ששימח אותך? ערן שראית איתו סרט? ערן שדיברת איתו בטלפון? ערן שראית? ערן, ואני עדיין רואה אותו מה אתה לובש כרגע? סוודר וג'ינס באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? אני לא איזה ספר אתה קורא? לא קוראת מה יש על הפד לעכבר שלך? רגעעעעעעע, אין לי פד לעכבר בכלל, אני שונאת פדים לעכבר, ערן יא שקרן תאר איך אתה מרגיש כרגע ב- 5 מילים: עייפה, שבעה, והגרון כואב קצת האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? לא

תיקון

קודם כל, מי זכר שאין לך פד לעכבר? אבל עדיין יש שם שערות של חתולים. חוץ מזה, אני כבר שוב רעב ולא שבע.

2eye

New member
אני :]

פגעת בעצמך? כן. יצאת מהמדינה? גן
אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא להקיא, להיגעל. היית מאוהב? כן היית על סמים? לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? כן עברת ניתוח? כן, אני חושב. ברחת מהבית? רק לשעה. שחקת "strip poker"? לא
חטפת מכות? כה החטפת מכות למישהו? בטחח! התחילו איתך? לא בדיוק. היית על במה? כן ישנת מחוץ לבית? בטח. חשבת על התאבדות? לא נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? הממ, יש מצב \= דיברת בטלפון כל הלילה? לא ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן ישנת כל היום? לאא. הרגת מישהו? כן
סתם לא. חשבת שאתה משתגע? כן, יותר מדי. נישקת מישהו מאותו מין? לא בגדו בך? לא בגידה במערכת יחסים. היה לך חלום שהתגשם? כן
עברת על החוק? כן... פגשת מישהו מפורסם? כן... הרגת חיה בטעות? כן... הרגת חיה בכוונה? רק נמלים, אבל הייתה לי סיבה. סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? כן, אבל זה כי לא יכולתי יותר לשמור אותו אצלי. גנבת משהו? כן היית ברדיו/ טלוויזיה? כן, ממש קצת היתה לך התמוטטות עצבים?. המווון קפצת בנג'י? לא, אני רוצה היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן
האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא ממש, אוהב להשוות אותה עם האמת בקסם? לא באלוהים? לא כמו שכולם מאמינים. בשטן? לא. בסנטה קלאוס? לא
ברוחות? יש מצב. בפיות? לא. במזל? בקארמה באהבה ממבט ראשון? ישמצב ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? בטח שכן. במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? סתם בשביל בקטע. באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? ישמצב, אני מעדיף לא לחשוב מה יש אחרי. בדת מאורגנת? \= אתה חושב שלאלוהים יש מין? אני לא בטוח לגבי הזהות שלו לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? פעם ניסיתי לחשוב, ווירתי, סיוטים. יש לך חברים הומואים/לסביות? כן. אחד מי החבר הכי טוב שלך. אני לא חושב שיש "הכי טוב" יש כמה. מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? איך רואים לה?
מיטל. מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? יש הרבה. ("תרגע, זה יסתדר" <- וכך היה) מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? יש המון מי החבר שלך? שאתה מכיר הכי הרבה זמן? כמה חברי ילדות הכי מעט זמן? מישו מהשכבה הכי מצחיק? תלוי באיזה מובן...אני מניח שאשד הכי קרוב? יאיר הכי מוזר? אשד
הכי חכם? יאיר, אני חושב. שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? גן, אפשר לומר |: הכי נחמד? יש כמה הזמר הכי טוב? לאדע. הכי רועש? אשדד !
או פיקסמן האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? לא אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? ידידות בעיקר
עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? לאדע, תלוי בתקופה על מי אתה סומך הכי הרבה? יאיר. מי מקשיב לבעיות שלך? מיטל
בעיקר....ועוד כל מיני כאלה שמתעניינים. עם מי אתה רב הכי הרבה? כלמיני האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? עכשיו - כן. האם אתה סומך על אחרים בקלות? כן, אבל שכשהם מרמים אותי קשה לי לחזור אל זה. בבית של מי היית אחרון? רוי אלדר
האם החברים שלך מכירים אותך? רובם, מי שמתעניין. האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? תלוי איזו. האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? למה לא D: אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: לא, כי גמאני לא. מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? יש מספיק שצחקת עליו? פיקסמן? שהלכת איתו לקניות? יאיר, אפשר לומר ששבר את הלב שלך? הממ, בילי \= שאיכזב אותך? גמכן ^.^' שגרם לך לבכות? דן, אבל זה כי אני לקחתי קשה, וזה היה מזמן. ששימח אותך? מיטל
שראית איתו סרט? X: זה היה מזמןןןן שדיברת איתו בטלפון? המממ.....לא זוכר, ישו התקשר לבית. שראית? עופר, המורה לגיטרה. מה אתה לובש כרגע? סווטשירט שלאולד-נייבי ומכנס קצר של ריבוק...יש גם חולצה של הברמצווה שלי. באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? עורף
איזה ספר אתה קורא? ספר באנגלית - לבוקריפורט מה יש על הפד לעכבר שלך? הוא סתם כחול כהה, עם משענת ליד. תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: טוב מאוד וכיף לי + משועמם האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? לא ממש האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? יאפ :guns and roses

fluppster

New member
שאלון נחמד מאוד!

האם אי פעם: פגעת בעצמך? לא יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא היית מאוהב? כן היית על סמים? ... שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? לא עברת ניתוח? כן, לייזר בעיניים. ברחת מהבית? לא שחקת "strip poker"? כן חטפת מכות? כן החטפת מכות למישהו? כן התחילו איתך? כן היית על במה?. כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? כן נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? לא דיברת בטלפון כל הלילה? כן ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן ישנת כל היום? לא הרגת מישהו? לא חשבת שאתה משתגע? כן נישקת מישהו מאותו מין? כן בגדו בך? לא היה לך חלום שהתגשם? לא זוכרת עברת על החוק? כן פגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות? חרקים נחשבים? הרגת חיה בכוונה? חרקים נחשבים? סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? כן גנבת משהו? כן היית ברדיו/ טלוויזיה? כן, אבל רק בקהל ברקע.... היתה לך התמוטטות עצבים?. כן קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא בקסם? לא באלוהים? לא בשטן? לא בסנטה קלאוס? לא ברוחות? לא בפיות? לא במזל? לא באהבה ממבט ראשון? כן ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? לא במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? לפעמים, סתם בשביל הצחוקים באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? לא בדת מאורגנת? לא אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא, כי היא לא קיימת לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לשום מקום. אנחנו פשוט מפסיקים להתקיים. יש לך חברים הומואים/לסביות? כן מי החבר הכי טוב שלך? אריה. מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? אריה. מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לכי לפי האינטואיציה שלך. מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? סליחה, אתה טורקי? לאאא, אני סתם מחבל! (את המשפט השני יש לומר במבטא ערבי כבד) מי החבר שלך? אריה שאתה מכיר הכי הרבה זמן? ענת ס' הכי מעט זמן? יפעת א' הכי מצחיק? עדי הכי קרוב? אריה הכי מוזר? עומר הכי חכם? איריס שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? לינור הכי נחמד? יפעת א' הזמר הכי טוב? לינור הכי רועש? עדי האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? כן אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? עם אחותי עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? עדי על מי אתה סומך הכי הרבה? אריה מי מקשיב לבעיות שלך? אריה, עדי ולינור עם מי אתה רב הכי הרבה? עדי האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? בדרך כלל האם אתה סומך על אחרים בקלות? כן בבית של מי היית אחרון? הבית של אריה הוא גם הבית שלי, אז - עדי. האם החברים שלך מכירים אותך? כן האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? זה צריך להיות מקובל באותה מידה אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: כן מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? לינור שצחקת עליו? עדי שהלכת איתו לקניות? לינור ששבר את הלב שלך? לינור שאיכזב אותך? לינור שגרם לך לבכות? לינור ששימח אותך? אריה שראית איתו סרט? אריה שדיברת איתו בטלפון? מישהו מהעבודה שראית? אנשים מהעבודה, עכשיו מה אתה לובש כרגע? חולצה אדומה, ג'ינס ומגפיים שחורים באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? שום חלק, אני נוגעת רק במקלדת איזה ספר אתה קורא? "החיים הסודיים של הדבורים"/סו מונק קיד מה יש על הפד לעכבר שלך? בבית - מהסרט "מדגסקר", בעבודה - הלוגו של החברה. תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: עייפה, רעבה, רוצה ללכת הביתה האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? כן, לגלגל"צ

אאאאאאאאאאני. ../images/Emo122.gif

האם אי פעם: פגעת בעצמך? ממ יצאת מהמדינה? לא אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? כן היית מאוהב? לא היית על סמים? לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? לא עברת ניתוח? לא ברחת מהבית? לא שחקת "strip poker"? ... חטפת מכות? לא החטפת מכות למישהו? לא התחילו איתך? כן היית על במה? כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? לא נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן. שאני חולה. כמו עכשיו.
דיברת בטלפון כל הלילה? כן ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן ישנת כל היום? כן הרגת מישהו? לא חשבת שאתה משתגע? כן נישקת מישהו מאותו מין? בטח
בגדו בך? לא היה לך חלום שהתגשם? כן עברת על החוק? לא פגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות? בטח נמלה
הרגת חיה בכוונה? חס וחלילה!!!!!!!!!!! סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? בערך גנבת משהו? כן חח היית ברדיו/ טלוויזיה? לא היתה לך התמוטטות עצבים? לא חושבת
קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא בקסם? לא באלוהים? כן ולא בשטן? לא בסנטה קלאוס? לא ברוחות? בערך בפיות? לא במזל? כן באהבה ממבט ראשון? אולי ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? .. במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? לא באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? לא בדת מאורגנת? לא אתה חושב שלאלוהים יש מין? שאלה קשה לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לשמיים יש לך חברים הומואים/לסביות? כן מי החבר הכי טוב שלך? לא יודעת מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? אני מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לא זוכרת מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? .. --------נמאס לי--------

ester6

New member
../images/Emo192.gif

האם אי פעם: פגעת בעצמך? לא נראה לי יצאת מהמדינה? כן כמה פעמים
אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? כן היית מאוהב? כן היית על סמים? לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? כן עברת ניתוח? לא ברחת מהבית? לא ממש.. שחקת "strip poker"? לא חטפת מכות? כן החטפת מכות למישהו? כן התחילו איתך? לא היית על במה?. כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? כן נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן בצומות.. דיברת בטלפון כל הלילה? כן ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן ישנת כל היום? כן הרגת מישהו? לא חשבת שאתה משתגע? כן נישקת מישהו מאותו מין? כן בגדו בך? כן היה לך חלום שהתגשם? לא עברת על החוק? אם להוריד סרטים וסדרות מהאינטרנט נחשב, אז כן פגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות? כן הרגת חיה בכוונה? כן סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? כן, אבל הייתי חייבת כי אם לא הייתי מספרת היה יכול לקרות משהו ממש מסוכן למי שסיפר לי. גנבת משהו? כן היית ברדיו/ טלוויזיה? לא היתה לך התמוטטות עצבים?. כן קפצת בנג'י? כן! היה ממש כיף
היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לפעמים בקסם? לא ממש באלוהים? מאוד. בשטן? תוי בסנטה קלאוס? לא ברוחות? כן בפיות?כן במזל? כן באהבה ממבט ראשון? כן ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כן במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? כן אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? אין לי מוסג, אני חושבת שאחרי שהגוף נקבר הנשמה עוזבת את הגוף אבל אין לי מוסג לאן.. יש לך חברים הומואים/לסביות? לא, אבל זה לא שאני נגד זה.. אני לא כזאת אבל לא הייתה לי בעיה אם אחד החברים/ות שלי היו כאלה... מי החבר הכי טוב שלך? אפרת ורבקה (הייתה..) מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? רבקה מי החבר שלך? שאתה מכיר הכי הרבה זמן? רבקה. היינו חברות כמעט 7 שנים הכי מעט זמן? יש כמה- בנות שהכרתי השנה בבית ספר החדש.. הכי מצחיק? אפרת הכי קרוב? רבקה תמיד תהיה.. למרות הכל הכי מוזר? הדס הכי חכם? רוית שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? רבקה ורוית הכי נחמד? אורטל והדר הזמר הכי טוב? הדר הכי רועש? האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? לא
עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? מרים על מי אתה סומך הכי הרבה? מרים מי מקשיב לבעיות שלך? אפרת ומרים עם מי אתה רב הכי הרבה? רחל וחוה האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? ממש לא בבית של מי היית אחרון? אורטל האם החברים שלך מכירים אותך? האמת? חוץ מרבקה שבאמת הכירה אותי, לא. האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לפעמים האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? לפעמים כן אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: לא יודעת.. לא במיוחד. מי היה האדם האחרון: שצחקת עליו? משה שהלכת איתו לקניות? הדר ששבר את הלב שלך? רוית שאיכזב אותך? שגרם לך לבכות? הדר ואורטל ששימח אותך? אפרת שראית איתו סרט? מרים שדיברת איתו בטלפון? מרים שראית? משה מה אתה לובש כרגע? ג'ינס וחולצה לבנה עם כחול ותכלת באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? ביד השנייה איזה ספר אתה קורא? עכשיו אני לא ממש קוראת, אבל בעיקרון זה תלוי מה בא לי תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: מסריח מסריח מסריח מסריח מסריח!! האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? אני לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? כן לשיר - smile like you mean it

^^

האם אי פעם: פגעת בעצמך? לא יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא היית מאוהב? לא היית על סמים? לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? לא עברת ניתוח? לא ברחת מהבית? ללא שחקת "strip poker"? לא חטפת מכות? לא רציניות החטפת מכות למישהו? לא רציניות התחילו איתך? כן היית על במה?. כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? לא נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? כן ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן ישנת כל היום? כן הרגת מישהו? לא חשבת שאתה משתגע? כן נישקת מישהו מאותו מין? לא בגדו בך? לא שידוע היה לך חלום שהתגשם? כן עברת על החוק? לא פגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות? נמלים? הרגת חיה בכוונה? לא סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? כן גנבת משהו? לא היית ברדיו/ טלוויזיה? לא היתה לך התמוטטות עצבים?. לא קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? תלוי מי מביא את זה ובאיזה צורה בקסם? כן באלוהים? לא בשטן? לא בסנטה קלאוס? לא ברוחות? לא בפיות? כן במזל? כן באהבה ממבט ראשון? לא ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כן במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? לא בדת מאורגנת? ? אתה חושב שלאלוהים יש מין? ? לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? יש לך חברים הומואים/לסביות? כן מי החבר הכי טוב שלך? לימור מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? רביב או לימור מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? יש הרבה :p מי החבר שלך? שאתה מכיר הכי הרבה זמן? נעה, אנחנו מכירות מהגן הכי מעט זמן? דינה הכי מצחיק? עלם הכי קרוב? לימור הכי מוזר? עלם הכי חכם? לימור שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? אממ הכי נחמד? דינה הזמר הכי טוב? נגה
הכי רועש? נגה. האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? לא אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? ספיר עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? לימור על מי אתה סומך הכי הרבה? לימור ונגה מי מקשיב לבעיות שלך? לימור נגה ורביב עם מי אתה רב הכי הרבה? אנה האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? מאד בבית של מי היית אחרון? נגה האם החברים שלך מכירים אותך? נראה לי... האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? דווקא לא :p אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: לא יודעת מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? אנה שצחקת עליו? אנה שהלכת איתו לקניות? לימור נראה לי ששבר את הלב שלך? אריק שאיכזב אותך? לימור שגרם לך לבכות? אמא ואבא ששימח אותך? נגה שראית איתו סרט? לימור שדיברת איתו בטלפון? אמא שראית? אמא מה אתה לובש כרגע? מכנסי חאקי, חולצת פסים ירוקה באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? אני נוגעת רק במקלדת.. איזה ספר אתה קורא? הסיפור שאינו נגמר, מלך החומוס ומלכת האמבטיה, והמקרה המוזר של הכלב בשעת לילה. קשה 3 במקביל.. מה יש על הפד לעכבר שלך? אין, זה רק נייר תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: מצויין, נהדר, ציפייה, אושר, נפלא האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? כן האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? כן

כיפי../images/Emo219.gif

האם אי פעם: פגעת בעצמך? כן יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא שאני יודעת היית מאוהב? כן היית על סמים? לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? כן עברת ניתוח? בערך ברחת מהבית?לא שחקת "strip poker"? לא חטפת מכות? לא החטפת מכות למישהו? כן התחילו איתך? לא היית על במה?כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? לא נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? לא ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? לא ישנת כל היום? לא הרגת מישהו? לא חשבת שאתה משתגע? כן נישקת מישהו מאותו מין? לא בגדו בך? לא היה לך חלום שהתגשם? כן עברת על החוק? כן פגשת מישהו מפורסם?כן הרגת חיה בטעות? כן הרגת חיה בכוונה? כן סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? כן גנבת משהו? כן היית ברדיו/ טלוויזיה? לא היתה לך התמוטטות עצבים?בערך קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא בקסם? לא באלוהים? לא בשטן?לא בסנטה קלאוס? לא ברוחות?לא בפיות?לא במזל? לא באהבה ממבט ראשון? לא ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כן במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? לא באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? לא בדת מאורגנת? ?! אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא אכפת לי לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לקבר. זהו יש לך חברים הומואים/לסביות?לא מי החבר הכי טוב שלך -אלמוג מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? אמא מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? האמ מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? האמ מי החבר שלך?חברה טובה-אלמוג שאתה מכיר הכי הרבה זמן? יש כל מיני שאני כבר לא חברה שלהן באמת הכי מעט זמן? האמ הכי מצחיק? אלמוג,היא גדולה הכי קרוב? אלמוג הכי מוזר? דר הכי חכם? אלמוג שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? שחר הכי נחמד? דר הזמר הכי טוב? האמ הכי רועש? האמ האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? לא אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? האמ עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? אלמוג על מי אתה סומך הכי הרבה? אלמוג מי מקשיב לבעיות שלך?אלמוג עם מי אתה רב הכי הרבה? אלמוג
האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא בבית של מי היית אחרון? מורה פרטית האם החברים שלך מכירים אותך?לא ממש האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? האמ האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? לא משנה לי כ"כ אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב:לא מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג?חצי כיתה שצחקת עליו?דור מיכה שהלכת איתו לקניות? אמא ששבר את הלב שלך? אף אחד שאיכזב אותך? ה3 בנות האלו שגרם לך לבכות? לא זוכרת ששימח אותך? אלמוג ואמא שראית איתו סרט? מעוז שדיברת איתו בטלפון? סבתא שראית? אמא מה אתה לובש כרגע? חולצה ומכנס שחורים באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? לא נוגעת בחלק כלשהו של הגוף איזה ספר אתה קורא?הארי פוטר והאסיר מאזקבאן מה יש על הפד לעכבר שלך? כתובת של נווה מחשבים תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: האמהאמהאמהאמהאמ? האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? כן האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?לא

mogili

New member
'שעמם פה.

האם אי פעם: פגעת בעצמך? סוגשל יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא שזכור לי היית מאוהב? אממ סוגשל היית על סמים? לא שחית בעירום? כשהייתי קטנה?XP לאדעת היה לך מקרה חירום רפואי? נופ עברת ניתוח? כשהייתי תינוקת, משו באוזן. ברחת מהבית? גם סוגשל שחקת "strip poker"? נופ חטפת מכות? יאפ החטפת מכות למישהו? יאפ התחילו איתך? נופ היית על במה?.יאפ ישנת מחוץ לבית? יאפP: חשבת על התאבדות? נופ נשארת ער כל הלילה? יאפ לא אכלת יום שלם? יאפ דיברת בטלפון כל הלילה? נופ ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? יאפ ישנת כל היום? יאפ הרגת מישהו? נופ חשבת שאתה משתגע? כל הזמן נישקת מישהו מאותו מין? נופ בגדו בך? ממ היה לך חלום שהתגשם? לא שזכור לי עברת על החוק? ממ P: פגשת מישהו מפורסם? יאפ הרגת חיה בטעות? נו כן הרגת חיה בכוונה? לא סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות?לאזוכרת גנבת משהו? כן היית ברדיו/ טלוויזיה? נופ היתה לך התמוטטות עצבים?. יאפ קפצת בנג'י? נופ היה לך חלום שחזר כמה פעמים? נופ האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? נופ בקסם? נופ באלוהים? לא סגורה על זה בשטן?כנ"ל בסנטה קלאוס?לאXP ברוחות?לא בפיות?נופ במזל? כן באהבה ממבט ראשון? נופ ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? סוגשל במכשפות? יאפ [המורה לתנ"ך T.T] האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? תלוי במהירות תגובה שלי באותו רגעXP באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? לא בדת מאורגנת? הא? אתה חושב שלאלוהים יש מין? לאדעת לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לשם יש לך חברים הומואים/לסביות?ממ סוגשל מי החבר הכי טוב שלך? עמית, הזי. מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? ממ..נראהלי שעמית מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? העצה הכי טובה שאני באמת זוכרת "תעשי מה שטוב לך" משו כזה מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? הא? מי החבר שלך?המ? שאתה מכיר הכי הרבה זמן? הבנות מהקיבוץ הכי מעט זמן? אנשים מהפנימייה הכי מצחיק? עמית הכי קרוב? עמית נראהלי הכי מוזר? פוצ הכי חכם? סיון שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? הזייי הכי נחמד? פוצצצצ היפניתXP הזמר הכי טוב? עמית הכי רועש? עמית האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? חח לא אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? ממ..הזי עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? עמית על מי אתה סומך הכי הרבה? הזי מי מקשיב לבעיות שלך?עמית, הזי, פוצ עם מי אתה רב הכי הרבה? עמית ופוצ נראהלי האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא בבית של מי היית אחרון? ממ..פוצP: האם החברים שלך מכירים אותך?סוגשל האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? הא? האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? זה לא ככה? אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: לא מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? אני\: שצחקת עליו?לאזוכרת שהלכת איתו לקניות? לאזוכרת, בטח אמא. ששבר את הלב שלך? די שאיכזב אותך? נראהלי שעמית שגרם לך לבכות? אני ששימח אותך? לאזוכרת שראית איתו סרט? עמית ומור שדיברת איתו בטלפון? אבא שראית? אבא מה אתה לובש כרגע?פליז אפור ומכנסי טרנינג כחולים[רק יצאתי מהמקלחתT.T] באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? הא?O.O איזה ספר אתה קורא?את ההארי פוטר שיש לעמית בחדר כשמשעמם לי. מה יש על הפד לעכבר שלך? משווקי תוכנת "שבץ - טיב 2000" לבתי ספר ומוסדות להשכלה גבוהה O.O משו כזהXD תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: חרא חרא בא לי קולה האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? נופ האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? נופ האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?כן

Hosh17

New member
פורום טוב

האם אי פעם: פגעת בעצמך? כן יצאת מהמדינה? לא אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? כימעט היית מאוהב? כן היית על סמים? לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? לא! עברת ניתוח? כן ברחת מהבית? כן שחקת "strip poker"? אני לא יודעת מה זה חטפת מכות? כן החטפת מכות למישהו? כן התחילו איתך? כן היית על במה?. כון ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? כן נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? לא אבא שלי לא עובד בבזק ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן =/ ישנת כל היום? כן הרגת מישהו? לא חשבת שאתה משתגע? כה נישקת מישהו מאותו מין? לא בגדו בך? לא היה לך חלום שהתגשם? לא עברת על החוק? כן פגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות? לא בטעות :) הרגת חיה בכוונה? כן סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? בקטנה גנבת משהו? סוכריה בקנדילנד וסיכות לשיער בסופרפארם !!!!!!!!!!!! שהייתי קטנה היית ברדיו/ טלוויזיה? כן היתה לך התמוטטות עצבים?. כן כן קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא בקסם? לא באלוהים? לא בשטן? לא בסנטה קלאוס? לא ברוחות? לא בפיות? לא במזל? לא באהבה ממבט ראשון? כן ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? תנו לי לחיות במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? לא באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? חחחחחחחחחחחחחחח לא בדת מאורגנת? לא אתה חושב שלאלוהים יש מין? יש לו כוס כבר בדקתי לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לבטן של התולעים יש לך חברים הומואים/לסביות? לא מי החבר הכי טוב שלך אתםלא מכירים מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? היועצת מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? תתאבדי מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? מה זה בדיחה פנימית? מי החבר שלך? שאתה מכיר הכי הרבה זמן? מור הכי מעט זמן? בנות מהתיכון הכי מצחיק? מור הכי קרוב? אף אחצ הכי מוזר? יש הרבה הכי חכם? רחלי שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? אחח רחלי הכי נחמד? רחלי הזמר הכי טוב? כולם שרים נורא הכי רועש? נועה האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? לא אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? חברות עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? נעה על מי אתה סומך הכי הרבה? על עצמי מי מקשיב לבעיות שלך? היועצת עם מי אתה רב הכי הרבה? משפחה האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? כן בבית של מי היית אחרון? אבא האם החברים שלך מכירים אותך? ככה ככה האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? אהבה זה כואב חברים האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? כן אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: מקווה אבל לא מעניין אותי מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג?רותם שצחקת עליו? אני שהלכת איתו לקניות? אמא שלי ששבר את הלב שלך? רחלי שאיכזב אותך? אף אחד לא מאכזב אותי.... שגרם לך לבכות? רחלי ששימח אותך? ריבקה המתוקה הזאת שראית איתו סרט? חברות שדיברת איתו בטלפון? חברה שראית? כוסאמק מה אתה לובש כרגע? מכנס שחור וחולצה קצרה לבנה באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? באף חלק איזה ספר אתה קורא? האדם מחפש משמעות מה יש על הפד לעכבר שלך? אין לי פד לעכבר יש טמפון תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: עוד מעט אני אוכלת סטייק האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? כן היה טוב

baril

New member
../images/Emo80.gifהבה נענה D::

האם אי פעם: פגעת בעצמך? לא P: יצאת מהמדינה? אההא אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא היית מאוהב? כן היית על סמים? לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? כן עברת ניתוח? לא ברחת מהבית?לא שחקת "strip poker"? לא חטפת מכות? לא החטפת מכות למישהו? אההא
התחילו איתך? לא היית על במה?.כן ישנת מחוץ לבית?כן חשבת על התאבדות? לא נשארת ער כל הלילה? בטח לא אכלת יום שלם? אההא דיברת בטלפון כל הלילה? לא ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כה ישנת כל היום? לא הרגת מישהו? לא חשבת שאתה משתגע? אוללה כןןןן נישקת מישהו מאותו מין? לא בגדו בך? לא היה לך חלום שהתגשם? כן עברת על החוק? לא פגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות? כן, נמלים הרגת חיה בכוונה? כן, נמלים *מועחחעחע* סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא גנבת משהו? לא היית ברדיו/ טלוויזיה? כן היתה לך התמוטטות עצבים?.לא קפצת בנג'י? לא הלוואי ;< היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא בקסם? לא באלוהים? כה בשטן?לא בסנטה קלאוס? לא ברוחות?לא בפיות?כן במזל? כן באהבה ממבט ראשון? כן ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? לא במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? אפעם לא ראיתי כוכב נופל PP: באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? כן בדת מאורגנת? במה? אתה חושב שלאלוהים יש מין? כן לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? גן עדן\גיהנום יש לך חברים הומואים/לסביות?לא מי החבר הכי טוב שלך ?נועה מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? אמא, אחותי מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לאיודעת מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? חחחחחחחחחחחחחח עזבו אתם לא תבינו מי החבר שלך? שאתה מכיר הכי הרבה זמן? עומר הכי מעט זמן? נטע הכי מצחיק? כולן הכי קרוב? נועה, מאיה הכי מוזר? שירה ג. הכי חכם? עידן XD שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? שריל :[ הכי נחמד? כולם הזמר הכי טוב? לאיודעת. ניראלי סתיו הכי רועש? נועה XD האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? לא אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? נוי עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? מאיה על מי אתה סומך הכי הרבה? כולן מי מקשיב לבעיות שלך?כולן עם מי אתה רב הכי הרבה? אפחת האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא בבית של מי היית אחרון? ממ לאזוכרת האם החברים שלך מכירים אותך?כן האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? אההא אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב:אולי מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג?לאיודעת שצחקת עליו?קופר :] שהלכת איתו לקניות? אבא ששבר את הלב שלך? אפחד שאיכזב אותך? מאיה |: שגרם לך לבכות? נועה ששימח אותך? מאיה שראית איתו סרט? נוי שדיברת איתו בטלפון? מאיה שראית? מאיה וסתיו מה אתה לובש כרגע?סווטצ'ר של היינס ומכנס כדורסל באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? שום חלק הידיים נוגעות במקלדת איזה ספר אתה קורא?הארי פוטר 6 (פעם שניה|משועממת|) מה יש על הפד לעכבר שלך? איןלי פד לעכבר תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: בא לי לצאת למסיבה נהנה האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? כה האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?כן

PUZMAK J

New member
שלי

האם אי פעם: פגעת בעצמך? כן יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? איקרא? היית מאוהב? כן, עכשיו היית על סמים? אני אמנע מפרסום המידע באינטרנט. שחית בעירום? יאפ היה לך מקרה חירום רפואי? כן... ועוד איך... עברת ניתוח? יאפ ברחת מהבית? ברחתי. ל5 ימים. שחקת "strip poker"? גם את זה שיחקתי חטפת מכות? חטפתי. החטפת מכות למישהו? החטפתי. התחילו איתך? יאפ היית על במה? כן... כל שבוע בערך. ישנת מחוץ לבית? כן, כל שבוע בערך. חשבת על התאבדות? כל הזמן בערך. נשארת ער כל הלילה? מס' פעמים לא מבוטל. לא אכלת יום שלם? צמתי בתשעה באב. דיברת בטלפון כל הלילה? מ22:00-02:30 חצי לילה. ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? אמ... כל חיי עד גיל 14? ישנת כל היום? ישנתי כל היום וכל הלילה, אחרי המחנ"ק הרגת מישהו? לא בני אדם. חשבת שאתה משתגע? קרה שדמיינתי דברים. נישקת מישהו מאותו מין? גם קרה. בגדו בך? כן, סימונה מתוקתי, אבל גם אני בגדתי בה, אז זה בסדר. היה לך חלום שהתגשם? כן. ולא חלומות נעימים במיוחד. עברת על החוק? קניתי אלכוהול. פגשת מישהו מפורסם? פגשתי כמה אנשים מפורסמים. הרגת חיה בטעות? גם בטעות יצא לי. הרגת חיה בכוונה? קרה פעם... סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא. אני אדם ישר שעומד מאחורי הדברים שלו. גנבת משהו? מסטיק במכולת בכיתה ג' היית ברדיו/ טלוויזיה? הופעתי בטלוויזיה מספר פעמים. בגלל הג'אגלינג. היתה לך התמוטטות עצבים? קרה פעם. קפצת בנג'י? לא, עדיין לא ניסיתי. היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא בקסם? לא באלוהים? כן בשטן? כן בסנטה קלאוס? לא ברוחות? כן בפיות? לא במזל? כן באהבה ממבט ראשון? לא יודע... ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כן במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? לא זכור לי שיצא לי לראות כוכב נופל בזמן אמת. באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? לא בדת מאורגנת? לא אתה חושב שלאלוהים יש מין? כן לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? למיון, לקראת לידה מחדש, גלגול נשמות יש לך חברים הומואים/לסביות? כן מי החבר הכי טוב שלך: מאיה מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? מאיה מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? תעשה רק דברים שגורמים לך טוב. מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? בדיחה פנימית? מי החבר שלך? שאתה מכיר הכי הרבה זמן? ליאור, אני מכיר אותו מכיתה א' הכי מעט זמן? סיוון הכי מצחיק? רועי הכי קרוב? מאיה הכי מוזר? מיצי הכי חכם? שחר שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? מאיה הכי נחמד? מאיה הזמר הכי טוב? ליבנה הכי רועש? גל האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? ממין זכר לא, ממין נקבה כן. אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? סימונה עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? מאיה על מי אתה סומך הכי הרבה? מאיה מי מקשיב לבעיות שלך? מאיה עם מי אתה רב הכי הרבה? אני לא רב עם חברים האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא בבית של מי היית אחרון? נמרוד. האם החברים שלך מכירים אותך? כן האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? ממש לא אכפת לי. אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: אני מקווה. מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? המורה שלי להיסטוריה שצחקת עליו? אנה שהלכת איתו לקניות? עופרי ששבר את הלב שלך? שחר שאיכזב אותך? מאיה שגרם לך לבכות? עופרי ששימח אותך? עופרי שראית איתו סרט? עופרי שדיברת איתו בטלפון? מיצי שראית? מיצי מה אתה לובש כרגע? טרנינג וחולצה עם פסים באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? רגל אחת נוגעת ברגל שנייה איזה ספר אתה קורא? "|המשחק של אנדר", "גברים ממאדים, נשים מנוגה" ו"מישהו לרוץ איתו" מה יש על הפד לעכבר שלך? מיט"ל -ניהול תיקי השקעות וקרנות נאמנות בע"מ. תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: אני מצפה לערב טוב במיוחד. האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? עם נעמה האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? נופ האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? לפרלוד ופוגה של באך.

אספיר85

New member
עונה../images/Emo54.gif

האם אי פעם: פגעת בעצמך? אולי נתתי לעצמי מכות בראש, אבל זה נגמר שם. יצאת מהמדינה? לא אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא היית מאוהב? עדיין. היית על סמים? לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? לא עברת ניתוח? לא ברחת מהבית?כן שחקת "strip poker"? לא חטפת מכות? כן החטפת מכות למישהו? כן התחילו איתך? לא היית על במה?.כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? לא נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? לא דיברת בטלפון כל הלילה? כן ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן ישנת כל היום? לא הרגת מישהו? לא חשבת שאתה משתגע? כן נישקת מישהו מאותו מין? בלחי (לא נשיקות של פקצות, נשיקה אמיתית בלחי><) בגדו בך? באמון שלי. היה לך חלום שהתגשם? כן עברת על החוק? לא פגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות? מי לא? הרגת חיה בכוונה? מזיקים כנראה סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? יש מצב גנבת משהו? לא היית ברדיו/ טלוויזיה? לא היתה לך התמוטטות עצבים?.לא קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? לא האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא בקסם? לא באלוהים? לא בשטן?לא בסנטה קלאוס? לא ברוחות?לא בפיות?לא במזל? לא באהבה ממבט ראשון? לא ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? לא במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? לא בדת מאורגנת? לא אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לקבורה יש לך חברים הומואים/לסביות? כן מי החבר הכי טוב שלך בנתיים אין כזה. זה שחשבתי שהוא, לא כ"כ טוב כמו שחשבתי. מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? כנראה שמייקי. מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לא יודעת מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? לא עולה לי כרגע בראש. מי החבר שלך? מייקי. שאתה מכיר הכי הרבה זמן? ענבל. הכי מעט זמן? דנה הכי מצחיק? נועם, תום, מייקי... הכי קרוב? מייקי, נועם... הכי מוזר? תום הכי חכם? תום שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? מייקי... הכי נחמד? מייקי, נועם, דנה הזמר הכי טוב? נועםXD הכי רועש? נועם האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? לא עם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? אף אחד. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? מייקי על מי אתה סומך הכי הרבה? מייקי, נועם...(בערך) מי מקשיב לבעיות שלך? מייקי, נועם עם מי אתה רב הכי הרבה? נועם האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? בד"כ בבית של מי היית אחרון? מייקי האם החברים שלך מכירים אותך? בערך האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? זה בקובל מבחינה חברתית כבר. אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: תלוי מי. מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? עדיף שלא אכתוב שצחקת עליו? לא יודעת שהלכת איתו לקניות? הלכתי לבד. ששבר את הלב שלך? אהה.... אמיר שאיכזב אותך? מייקי שגרם לך לבכות? מייקי ששימח אותך? מייקי שראית איתו סרט? נראה לי ענבל שדיברת איתו בטלפון? מייקי שראית? מייקי מה אתה לובש כרגע? חולצה שחורה, טרנינג באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? שום חלק. איזה ספר אתה קורא? מדריך הטרמפיסט לגלקסיה מה יש על הפד לעכבר שלך? אין לו פד. תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: מאוכזבת, פגועה, עצובה, כעוסה, מטומטמת. האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? לא

Miss Menta

New member
../images/Emo205.gif נחמד. ../images/Emo9.gif

האם אי פעם: פגעת בעצמך? כן. יצאת מהמדינה? כן. אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא. היית מאוהב? כן. היית על סמים? לא. שחית בעירום? אולי כשהייתי ממש קטנה >< היה לך מקרה חירום רפואי? כן. עברת ניתוח? לא. ברחת מהבית? לא. שחקת "strip poker"? לא. חטפת מכות? כן. החטפת מכות למישהו? כן. התחילו איתך? כן. היית על במה?. כן. ישנת מחוץ לבית? כן. חשבת על התאבדות? לא. נשארת ער כל הלילה? כן. לא אכלת יום שלם? כן. דיברת בטלפון כל הלילה? לא, אבל הרבה. ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן. ישנת כל היום? לא, אבל הרבה.
הרגת מישהו? לא. חשבת שאתה משתגע? כן. נישקת מישהו מאותו מין? לא צרפתית, רגיל בפה. בגדו בך? לא שידוע לי. היה לך חלום שהתגשם? כן. עברת על החוק? לא. פגשת מישהו מפורסם? כן. הרגת חיה בטעות? נמלה? :| הרגת חיה בכוונה? לא. סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא. גנבת משהו? לא. היית ברדיו/ טלוויזיה? בטלויזיה. היתה לך התמוטטות עצבים?. לא ממש, אבל הייתי עצבנית בטירוף. קפצת בנג'י? לא, הלוואי! היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן D: האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? כן. בקסם? לא ממש. באלוהים? כן. בשטן? כן. בסנטה קלאוס? לא. ברוחות? לפעמים. בפיות? לא. במזל? כן. באהבה ממבט ראשון? כן. ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? לא יודעת. לא חשבתי על זה. במכשפות? לא. האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן. באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? כן. בדת מאורגנת? כן. אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא. לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לקבר, ואז לגן עדן/גיהנום. יש לך חברים הומואים/לסביות? לא. מי החבר הכי טוב שלך? נועה ושיר. מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? נראה לי נועה. ושיר. מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לא להיות אובססיבית. מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? הממממממממ 'טמ, טמ' 'טמ, טמ טמ.' לא משנה XD מי החבר שלך? אין לי. שאתה מכיר הכי הרבה זמן? נועה. הכי מעט זמן? רינה. הכי מצחיק? הממממ.. הייתי אומרת אני. >< ודנה. הכי קרוב? נועה. הכי מוזר? מוזר? המ. לא יודעת. הכי חכם? נועה. שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? אין. אני קרובה לחברים שלי. הכי נחמד? כולם. אם הם לא היו נחמדים אליי הם לא היו חברים שלי ><' הזמר הכי טוב? עדן, ליהי. הכי רועש? אני? X: האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? פרטיות? אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? לא יודעת, דנה. אולי. >< עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? כולם. אני אוהבת לדבר בטלפון. על מי אתה סומך הכי הרבה? נועה, ברק. מי מקשיב לבעיות שלך? כולם D::: עם מי אתה רב הכי הרבה? לא יודעת. האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא. האם אתה סומך על אחרים בקלות? די. בבית של מי היית אחרון? נועה. האם החברים שלך מכירים אותך? כן. האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא. האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? כן. אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: אני מקווה. או משהו. ^^ מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? חסוי. X:: שצחקת עליו? לא זוכרת. שהלכת איתו לקניות? נועה ואבא. ששבר את הלב שלך? י'. שאיכזב אותך? לא יודעת. שגרם לך לבכות? המורה שלי. XD ששימח אותך? נועההה!111 שראית איתו סרט? מאור ודניאל. שדיברת איתו בטלפון? נופר. שראית? אחי. מה אתה לובש כרגע? בגדים. באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? ביד. איזה ספר אתה קורא? כלום. מה יש על הפד לעכבר שלך? אין לי פד לעכבר. תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: ממש ממש ממש ממש סבבה. האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? כן, דנה. האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא. האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? לא.

Summer moved on

New member
בא לי

האם אי פעם: פגעת בעצמך? כן יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? כן:p היית מאוהב? בערך. היית על סמים? טבעיים בלבד
שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? כן, כשהייתי תינוקת. עברת ניתוח? כן, קטן, בעין. ברחת מהבית? לא שחקת "strip poker"? לא, אבל אני כ"כ רוצה! חטפת מכות? כן החטפת מכות למישהו? כן התחילו איתך? כן היית על במה?. כן ישנת מחוץ לבית? ברור חשבת על התאבדות? לא נשארת ער כל הלילה? אכן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? כן..כ"כ אוהבת:] ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? לא ישנת כל היום? בערך הרגת מישהו? לא חשבת שאתה משתגע? כמובן. נישקת מישהו מאותו מין? כן בגדו בך? לא היה לך חלום שהתגשם? כן עברת על החוק? כן פגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות? לא:| נמלה, אולי:p הרגת חיה בכוונה? לא לא. סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? אני מניחה שכן.. גנבת משהו? כן היית ברדיו/ טלוויזיה? לא היתה לך התמוטטות עצבים?. לא קפצת בנג'י? כן:] היה לך חלום שחזר כמה פעמים? אממ אולי. האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? בדרך כלל בקסם? לא באלוהים? כן בשטן? לא בסנטה קלאוס? לא ברוחות? לא בפיות? לא במזל? לא באהבה ממבט ראשון? אולי.. ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כן, נראה לי. במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? לא חושבת שיצא לי לראות. אולי פעם אחת.. באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? ממ אולי. בדת מאורגנת? אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא יודעת.. לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? יש לך חברים הומואים/לסביות? כן מי החבר הכי טוב שלך אין כזה. מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? אמא. מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לא לקחת את עצמי יותר מדי ברצינות. מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? מי החבר שלך? שאתה מכיר הכי הרבה זמן? תמר הכי מעט זמן? אדר הכי מצחיק? יעל הכי קרוב? יעל וענבל הכי מוזר? אבי:p הכי חכם? אני שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? הכי נחמד? אדר הזמר הכי טוב? הכי רועש? יעל האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? לא אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? יעל עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? יעל על מי אתה סומך הכי הרבה? על אף אחד מי מקשיב לבעיות שלך? אמא, בעיקר. עם מי אתה רב הכי הרבה? יעל:| ריבים קטנים ודפוקים.. האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא בבית של מי היית אחרון? יעל האם החברים שלך מכירים אותך? כן. אבל יש הרבה דברים בי שהם לא. האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? ממש לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? זה כבר מקובל, לא? אבל בעקרון כן. אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: בינוני. מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? שצחקת עליו? אבי:p שהלכת איתו לקניות? אמא? ששבר את הלב שלך? שאיכזב אותך? אבא שגרם לך לבכות? אבא ששימח אותך? אמיר שראית איתו סרט? כמה חברים שדיברת איתו בטלפון? שראית? אמא מה אתה לובש כרגע? סתם פיג'מה באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? רגל איזה ספר אתה קורא? מה יש על הפד לעכבר שלך? אין תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? לא הודגש באמצעות מדגישומטיק

עונה.../images/Emo67.gif

האם אי פעם: פגעת בעצמך? - יצאת מהמדינה? כן. אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? אמ לא נראה לי. היית מאוהב? לא. היית על סמים? לא. שחית בעירום? לאO: היה לך מקרה חירום רפואי?אמ, פעם אחת יצאה לי הכתף מהמקום. אווץ'. עברת ניתוח? לא. ברחת מהבית? ... שחקת "strip poker"? מה זה? חטפת מכות? כן. החטפת מכות למישהו?כן. התחילו איתך? לא. היית על במה?כן. ישנת מחוץ לבית? מן הסתם.. חשבת על התאבדות? נקסט. נשארת ער כל הלילה? חחחח כן. לא אכלת יום שלם? כן. דיברת בטלפון כל הלילה? אמ לא. ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? - ישנת כל היום? לא. הרגת מישהו? ברור. חשבת שאתה משתגע? כן.. נישקת מישהו מאותו מין? - בגדו בך? נקסט. היה לך חלום שהתגשם? לא זוכרת. עברת על החוק? אני משערת שכן. פגשת מישהו מפורסם? כן. הרגת חיה בטעות? כן. הרגת חיה בכוונה? אולי נמלה. סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא נראה לי.. גנבת משהו? לא זוכרת. היית ברדיו/ טלוויזיה? פעם אחת בערוץ הקיהלתיD:. היתה לך התמוטטות עצבים? לא נראה לי. קפצת בנג'י? לא. היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן. קריפי. האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא ממש. בקסם? לא. באלוהים? לא. בשטן? לא. בסנטה קלאוס? לא. ברוחות? לא. בפיות? לא. במזל? לא. באהבה ממבט ראשון? לא אהבה..נגיד "הידלקות"? ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כן. במכשפות? לא. האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? סתם בשביל הקטע. באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? לא ממש.. בדת מאורגנת? לא. אתה חושב שלאלוהים יש מין? אני לא חושבת שיש אלוהים. לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? אין לי מושג.. יש לך חברים הומואים/לסביות? לא שידוע לי. מי החבר הכי טוב שלך? - מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? - מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? - מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? ... מי החבר שלך? מה? שאתה מכיר הכי הרבה זמן? אמ..יש כאלה שהיו ואני כבר לא בקשר. אבל מי שאני מכירה הכי הרבה זמן ואנחנו עדיין חברות זאת נועה. הכי מעט זמן? אמ לא יודעת. הכי מצחיק? אמ.. הכי קרוב? - הכי מוזר? - הכי חכם? יש כמה. שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? אשמור לעצמי. הכי נחמד? - הזמר הכי טוב? ... הכי רועש? נועהDDD: האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? חחח. אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? *עם.[הייתי חייבת] ועם נועה! עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? נועה. על מי אתה סומך הכי הרבה? - מי מקשיב לבעיות שלך? אני. עם מי אתה רב הכי הרבה? אמ.. האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא. האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא כל כך. בבית של מי היית אחרון? אמ, נראה לי מירב. [שלי כמובן אבל בכל מקרה..] האם החברים שלך מכירים אותך? נגיד. האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא. האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? בכיף. אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: לא. מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? - שצחקת עליו? לא זוכרת. שהלכת איתו לקניות? אמ, נראה לי אבא[?] ששבר את הלב שלך? - שאיכזב אותך? יותר מדי... שגרם לך לבכות? - ששימח אותך? לא זוכרת כבר.. שראית איתו סרט? אבא. שדיברת איתו בטלפון? אמ וואי נראה לי דודה שלי כשעניתי לה. שראית? את עצמי? ובהנחה שלא אני אמא\אבא. מה אתה לובש כרגע? פיג'מה.
באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? אמ במקלדת תכלס. איזה ספר אתה קורא? 'סודות נעורים'. שטחית:p מה יש על הפד לעכבר שלך? כלום. תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: - האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? כן. האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא. האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? כן. יואו, איזה שאלון ארוך.

למעלה