שאלון-כולם לענות

שאלון-כולם לענות

1.שם: 2. גיל: 3. תאריך לידה: 4. כינוי: 5. תכונה טובה: 6. תכונה רעה: 7. חולשה: 8. אובססיות: 9. פאדיחה: 10. כאב: 11. משאלה: 12. זיכרון רע: 13. זיכרון טוב: 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: 15. געגוע: 16. פחד: 17. את/ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: 18. קמיע [אם יש]: 19. החג האהוב עליך: 20. אוכל מועדף: 21. המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: 22. שתיה מועדפת: 23. קינוח מועדף: 24. ממתק מועדף: 25. עוגה מועדפת: 26. צבע מועדף: 27. חיה מועדפת: 28. חיית מחמד [אם יש]: 29. ספורט מועדף: 30. מספר מזל: 31. ספר: 32. סרט דיסני מועדף: 33. סרט: 34. שחקנ\ית: 35. זמר\ ת: 36. סדרה מעודפת: 37. מקצוע אהוב: 38. מקצוע שנוא: 39. מקום בעולם: 40. המעשה הכי נועז שעשית: 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: 42. פריט לבוש מועדף: 43. ההמצאה של כל הזמנים: 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: 45. את/ה מאמינ/ה בגורל? 46. את/ה מאמינ/ה באלוהים? 47. גלידה- בכוס או בוופל? 48. שקיעה או זריחה? 49. בליינד דייט- בעד או נגד? 50. ג'ינס או סתם מכנס?

roey406

New member
עונה

1.שם: רועי 2. גיל: 14 בקרוב מאוד 3. תאריך לידה:11/12 4. כינוי: roey406 5. תכונה טובה:אין
6. תכונה רעה: אין
7. חולשה: נסטי,פופקורן 8. אובססיות: מוזיקה 9. פאדיחה: אם אחד מאלה שיענו אחרי יכתוב פאדיחה אני מבטיח לכתוב גם 10. כאב: הכי הרבה-בטן 11. משאלה: להיות עשיר ומפורסם
12. זיכרון רע: שברתי את השיניים בכיתה א 13. זיכרון טוב: כל מיני..לא זוכר 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך:שהייתי רואה בלינקי ביל חחחחח 15. געגוע: לבית ספר יסודי 16. פחד: ממוות 17. את/ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: את השיר RISE UP 18. קמיע [אם יש]: אין 19. החג האהוב עליך: חנוכה או פסח 20. אוכל מועדף: איטלקי(ספגטי וזה),קרפ צרפתי,פיצה(גם זה איטלקי),גלידות למיניהן,במבה פרפר 21. המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: חזיר או כל אוכל לא כשר 22. שתיה מועדפת: מים 23. קינוח מועדף: לא יודע..גלידה? 24. ממתק מועדף: חטיף שקוראים לו "פופקו",והחמצוצים האדומים הארוכים שיש בפנים מילוי לבן כזה 25. עוגה מועדפת: גבינה,כושית או ביסקוויטים 26. צבע מועדף: ירוק 27. חיה מועדפת: פיל? 28. חיית מחמד [אם יש]:דגים חח 29. ספורט מועדף: ישיבה מול המחשב 30. מספר מזל: 6 31. ספר: אין 32. סרט דיסני מועדף: בת הים הקטנה או ספר הג'ונגל 33. סרט: אני לא ממש אוהב סרטים אז אני אכתוב את מה שראיתי לאחרונה..מאמה מיה וסרט משהו עם ווגאס..מה שקרה בווגאס נראה לי 34. שחקנ\ית: יון תומרקין ושירה וילנסקי 35. זמר\ ת: דניאל זילברשטיין,בריטני ספירס,נלי פורטדו 36. סדרה מעודפת: הפיג'מות
37. מקצוע אהוב: שיעור חופשי..גם אנגלית 38. מקצוע שנוא: מתמטיקה 39. מקום בעולם: אין 40. המעשה הכי נועז שעשית: התקשרתי לחנות דיסקים לברר אם יש דיסק אחד..סתם לא יודע 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: לא יודע יש הרבה לצערי 42. פריט לבוש מועדף: ג'ינס כזה יפה 43. ההמצאה של כל הזמנים: מזגן 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: חורף 45. את/ה מאמינ/ה בגורל? לא 46. את/ה מאמינ/ה באלוהים? כן 47. גלידה- בכוס או בוופל?וופל 48. שקיעה או זריחה?זריחה 49. בליינד דייט- בעד או נגד?נגד 50. ג'ינס או סתם מכנס?ג'ינס

אתה קרוע מהתחת חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

רציני שברת ת'שיניים בכיתה א' ? DDD:
ווגממאני ראיתי בלנקי בילל רק שעכשיו אני זוכרת רק את השיר חחחחחחחח על מה זה היה?

roey406

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

הייתה שם חבורה של חיות וכל פעם היה מסופר על משהו אחר כשהגיבור הראשי הוא בלינקי ביל היה פרק שהם מצאו גור של איזשהי חיה וטיפלו בה עד שהם מצאו את אמא שלה זה משודר לפעמים בערוץ הופ חח

מיוש94

New member
עונה נה נה נה נה

1.שם: מיה 2. גיל: עוד שבועיים וחצי 14 3. תאריך לידה: 6.10 4. כינוי: מיוש 5. תכונה טובה: יש כל מיני
6. תכונה רעה: ביישנית 7. חולשה: שוקולד 8. אובססיות: 9. פאדיחה:אין 10. כאב: רגליים,ידיים,בטן,גב
11. משאלה: שאני יסיים כבר את הלימודים!(אמן) 12. זיכרון רע: בית ספר 13. זיכרון טוב: שביתה
14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: לא עולה לי עכשיו 15. געגוע: לסבא שלי ז"ל
16. פחד: למות 17. את/ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: 18. קמיע [אם יש]:אין 19. החג האהוב עליך: פסח-חופש ארוך 20. אוכל מועדף: כל דבר שהוא לא בשר,דגים או חצילים 21. המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: בשר,דגים וחצילים 22. שתיה מועדפת: קולה 23. קינוח מועדף: כל מה שיש בו שוקולד 24. ממתק מועדף: 25. עוגה מועדפת: שוקולד 26. צבע מועדף: אין 27. חיה מועדפת: כלב 28. חיית מחמד [אם יש]:אין
29. ספורט מועדף: לזפזפ בשלט
חח סתם לעשות הליכה עם מוזיקה 30. מספר מזל: אין 31. ספר: הבוקר בו אסרו את אבא 32. סרט דיסני מועדף: וואי יש מלא 33. סרט: יש הרבה 34. שחקנ\ית: אין 35. זמר\ ת: דניאל זילברשטיין,פינק,קלי קלארקסון,מיילי סיירוס ויש עוד 36. סדרה מעודפת: 37. מקצוע אהוב: אין 38. מקצוע שנוא: כולם 39. מקום בעולם: 40. המעשה הכי נועז שעשית: 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: 42. פריט לבוש מועדף: פיג'מה 43. ההמצאה של כל הזמנים: מחשב 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: חורף 45. את/ה מאמינ/ה בגורל? כן 46. את/ה מאמינ/ה באלוהים? כן 47. גלידה- בכוס או בוופל?וופל 48. שקיעה או זריחה?גם וגם 49. בליינד דייט- בעד או נגד?בעד 50. ג'ינס או סתם מכנס?גם וגם חח

עונה :]

1.שם: אורפזי =] 2. גיל: 14 וחודשיים 3. תאריך לידה: 1.7.94 4. כינוי: אורפי 5. תכונה טובה: אממ .. לא יודעת, נראללי רחמנית , אבל לא יודעתת כי אני יותר מידי כזאת חחח 6. תכונה רעה: רגישה יותר מידי אצלי הכל מוגזם חחחחחחח 7. חולשה: חרקים אם כל כמה שזה נשמע מוזר אני פשוט לא יכולה והמשפחה שלי 8. אובססיות: דניאלי
חחחחחחח והפחדים שלי 9. פאדיחה: נוותר חחחחחחחחח 10. כאב: לי תמיד כואבת הבטן ונראלי שחלקכם כבר יודעים את זה חחחחחח 11. משאלה: אממ, אם אני יגלה זה לא יתגשם
12. זיכרון רע: היום שהודיעו לי שהכלב שלי נפטר
13. זיכרון טוב: בת מצווה שלי 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: אמממ לא יודעתת , כשאני צריכה לזכור אני לא ואני לא צריכה אני זוכרת חחח 15. געגוע: לכלב שלי וסבתא שלי ז"ל
16. פחד: חיות במיוחד חרקים מלחמות וכל מה שקשור למוות 17. את/ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: אורפז אני יודעת שיהיה לך עצוב אבל.. 18. קמיע [אם יש]: אין 19. החג האהוב עליך: סוכות 20. אוכל מועדף: שניצל תירס 21. המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: כבדדדדדד בעעעעעע 22. שתיה מועדפת: מנגו ופירות טרופיים 23. קינוח מועדף: אמממ גלידה 24. ממתק מועדף: מסטיקים 25. עוגה מועדפת: שיש וקרמשניט את השאר אני לא אוהבת חחחחחחחחחחחחח 26. צבע מועדף: ורוד לבן וכתום 27. חיה מועדפת: כלב 28. חיית מחמד [אם יש]: 29. ספורט מועדף: כלוםם.. אולי שחייה אבל לא מקצועי שהולכים עם חברים חחחח 30. מספר מזל: 2 31. ספר: אין 32. סרט דיסני מועדף: אמממ סינדרלה חחחחח 33. סרט: נחמות קטנות, סיפור סינדרלה וסיפור אהבה בלתי נשכח 34. שחקנ\ית: עדי הימלבלוי 35. זמר\ ת: דנייאללליי
אהובי ולייבי 36. סדרה מעודפת: פלוריסיינטה אפילו שנגממר חחחח זה הסדרה שהכי אהבתי 37. מקצוע אהוב: יש דבר כזה????? חחחח נראלי מתמטיקהה אבל רק בגלל שזה קל לי חח 38. מקצוע שנוא: גיאוגרפיה ולשוןן אמאאא לבכותתתתתתתתתתתתתת 39. מקום בעולם: הבית שללי 40. המעשה הכי נועז שעשית: לא נראלי שיש כי אין יל ביטחון יענו זה לא שיש לי חוסר ביטחון אין לי בכלל חחח 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: זרקתי מלא שום במקום זבל חחחחחחחחחחחחח 42. פריט לבוש מועדף: חצאית ושמללה חחח 43. ההמצאה של כל הזמנים: טלויזייה 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: אממממ מכל אחד משו אחר 45. את/ה מאמינ/ה בגורל? כן 46. את/ה מאמינ/ה באלוהים? ברורר 47. גלידה- בכוס או בוופל? כוס 48. שקיעה או זריחה?זריחה 49. בליינד דייט- בעד או נגד? אממ לא יודעת 50. ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס

עונה [ :

1.שם: רותם :) 2. גיל: 15 וחצי 3. תאריך לידה: 20.1 4. כינוי: רותמוש [ : 5. תכונה טובה: עקשנית 6. תכונה רעה: רגישה 7. חולשה: ממתקים D: 8. אובססיות: מוזיקה 3> 9. פאדיחה: וואו... 10. כאב: ראאאאאש 11. משאלה: זמרת 3> 12. זיכרון רע: הרבהה 13. זיכרון טוב: הרבהה 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: שאני ואחותי העפנו מהחלון ת'כסף שההורים שלי חסכו לחו"ל חחח 15. געגוע: חחן 3> חח 16. פחד: ממממה אני לא מפחדת ? פדחנית אני !! 17. את/ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: ת'מורה שלי ! 18. קמיע [אם יש]: אין , אם רוצים משו להאמין שיהיה טוב [ : 19. החג האהוב עליך: פסח 20. אוכל מועדף: נודלס 21. המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: ח=ו=מ=ו=ס , טחינה וכל הדברים הדומים חח 22. שתיה מועדפת: דיאט קולה 23. קינוח מועדף: גלידה 24. ממתק מועדף: במבהה 25. עוגה מועדפת: שוקולד 26. צבע מועדף: ורוד/כחול 27. חיה מועדפת: דג חחחחח ככה הוא שותק לא מפריע 28. חיית מחמד [אם יש]: ל=א 29. ספורט מועדף: הליכה 30. מספר מזל: 2 31. ספר: הסוד 32. סרט דיסני מועדף: לא יודעת אבל כל מה שעם פו הדוב הוא טוב D: 33. סרט: סיפור סינדרלה , סיפור אהבה בלתי נשכח וכו''.. . 34. שחקנ\ית: צופית גרנט חח הפתיעה 35. זמר\ ת: שירי מימון , דנה לפידות 36. סדרה מעודפת: הפיג'מות 37. מקצוע אהוב: אנגלית כי כיף בשיעור לא לומדים חח 38. מקצוע שנוא: מורשת/היסטוריה איייכס. 39. מקום בעולם: ישראל=] 40. המעשה הכי נועז שעשית: נועז ? 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: שצעקתי על המורה "מה אתה דפוווק " D: 42. פריט לבוש מועדף: ג'ינס 43. ההמצאה של כל הזמנים: מחשב חחחחחחח 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: אביב 45. את/ה מאמינ/ה בגורל? לפעמים 46. את/ה מאמינ/ה באלוהים? ברור 47. גלידה- בכוס או בוופל? כוס 48. שקיעה או זריחה? שקיעה 49. בליינד דייט- בעד או נגד? אמ תלוי 50. ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס

למעלה