שאלון!!!! כולם להיכנס!!!!!!!

EdenLovesMartin

New member
שאלון!!!! כולם להיכנס!!!!!!!

שאלון שנלקח מפורום ווסטלייף, שנלקח מפורום בקסטריט בויז!!! כינוים: תכונה טובה: תכונה רעה: חולשה: אובססיות: פאדיחה: משאלה: זכרון רע: זיכרון טוב: זיכרון הילדות הכי חזק שלך: פחד: את\\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: החג האהוב עליך: אוכל מועדף: המאכל שאת\\ה שונא\\ת ובחיים לא תסכימ\\י לאכול: שתיה מועדפת: קינוח מועדף: ממתק מועדף: צבע מועדף: חיה מועדפת: ספורט מועדף ספר: סרט דיסני מועדף: סרט: שחקנ\\ית: זמר\\ ת: סדרה מעודפת: מקצוע אהוב: מקצוע שנוא: מקום בעולם: המעשה הכי נועז שעשית: המעשה הכי טיפשי שעשית: פריט לבוש מועדף: עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: גלידה- בכוס או בוופל? בזבזנ\\ית או חסכנ\\ית? חוף או הרים? שיר שגורם לך לצחוק: שיר שגורם לך לבכות: השיר של כל הזמנים: שיר שאת\\ה אוהב\\ת היום, אבל לא היית מכיר\\ה אותו אילולא חבר: איך היית מתאר\\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו]: הגלידה הכי טעימה? מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? מה הדבר הראשון שאת\\ה עושה ברגע שאת\\ה קמ\\ה בבוקר? מה הדבר האחרון שאת\\ה עושה לפני שאת\\ה הולכ\\ת לישון? מה התחביבים שלך? את מי היית לוקח\\ת לאי בודד? כשאת\\ה נוסע\\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\\י בבית? מה הדבר שאת\\ה הכי רוצה לקבל? מהו החפץ הכי חשוב לך? ברגע זה ממש, עם מי את\\ה רוצה להיות ואיפה? אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה:

EdenLovesMartin

New member
התשובות שלי!!!!

כינויים: עדנו'ש, גורדיטה (שמנה בספרדית). תכונה טובה: איכפתיות. תכונה רעה: ביישנות. חולשה: שוקולד!! אובססיות: שוקולד!!!!!! פאדיחה: הלכתי פעם עם אחותי הגדולה למועדון לילה, ובכניסה הייתה מדרגה קטנה שלא ראיתי אותה וכמעט החלקתי על הפרצוף!!! והיו שם 2 נערים שראו את זה והתחילו להתפקע מצחוק... משאלה: להישאר ביחד עם חבר שלי לנצח!!! זיכרון רע: הילדות הקשה שהייתה לי, ואני ממש לא רוצה להיזכר בזה. זיכרון טוב: היום שבו חבר שלי ביקש ממני להיות חברה שלו. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: היום שבו נולדה אחותי הקטנה!!! פחד: הפחד שלי הוא שאני בסוף לא אסיים את הלימודים כמו שצריך, כי התחלתי לחפף בזמן האחרון. אני לעולם לא רוצה לשמוע שוב: את כל המורות המעצבנות האלה!!! נמאס כבר לשמוע אותן במשך 12 שנים, לא? החג האהוב עליי: פסח!!! אוכל מועדף: פיצה וכל מה שמכיל בתוכו תפוחי אדמה. המאכל שאני הכי שונאת ובחיים לא אסכים לאכול: דגים!!! איכסססססססס שתייה מועדפת: קוקה קולה דיאט (שלא תבינו לא נכון - אני לא שמנה או משהו, אני פשוט אוהבת את הטעם של הדיאט). קינוח מועדף: כל קינוח שמכיל שוקולד. ממתק מועדף: פסק זמן. צבע מועדף: כחול תינוק, בייבי בלו. חיה מועדפת: אריה. ספורט מועדף: כדורגל. ספר: כל הספרים מסדרת "הארי פוטר". סרט דיסני מועדף: "מלך האריות 1". סרט: "לב אמיץ". שחקן: ג'ים קארי. שחקנית: ג'וליה רוברטס. זמר: רובי וויליאמס. זמרת: קיילי מינוג. סדרה מועדפת: "חברים". מקצוע אהוב: אנגלית. מקצוע שנוא: מתמטיקה. מקום בעולם: אנגליה וארגנטינה. המעשה הכי נועז שעשיתי: אין לי מושג... המעשה הכי טיפשי שעשיתי: הלכתי עם בן דוד שלי לעשן סיגריה במרפסת שלהם, בעוד שידעתי שאמא שלי נמצאת בתוך הבית. פריט לבוש מועדף: ג'ינס. עונה: קיץץץץץץץץץץץץץץץץ ורק קיץץץץץץץץץץץץ. גלידה - בכוס או בוופל: כוס. בזבזנית או חסכנית: תלוי במצב. אם יש לי כסף ואני יודעת שאני אצטרך אותו בעוד כמה ימים - אני אכסוך, אבל אם יש לי כסף ואני לא אזדקק לו - אני ישר אלך לבזבז אותו. חוף או הרים: חוף. שיר שגורם לי לצחוק: שיר בספרדית ששרים אותו להקת los pijos והוא נקרא pistolas. שיר שגורם לי לבכות: "אין לי דבר", שכחתי איך קוראים לזמרת הזאת ששרה את השיר... ליאת משהו.... השיר של כל הזמנים: Without You של מאריה קארי. שיר שאני אוהבת היום, אבל לא הייתי מכירה אותו אילולא חבר: שיר אהבה שחבר שלי השמיע לי ועכשיו אני מתה עליו!!! Testigos Del Sol של אלחנדרו לרנר. איך הייתי מתארת את עצמי: לא יפה במיוחד, נמוכה, איכפתית, מתחשבת. הגלידה הכי טעימה: גלידת שוקולד עם שבבי שוקולד. הדבר הכי מושך לדעתי אצל בני המין השני: העיניים. הדבר הראשון שאני עושה ברגע שאני קמה בבוקר: קוראת את ההודעות היפות שחבר שלי משאיר לי בפלאפון בבוקר. הדבר האחרון שאני עושה לפני שאני הולכת לישון: שולחת הודעה לחבר שלי ואומרת לו שאני אוהבת אותו ומוסרת לו לילה טוב. התחביבים שלי: לשמוע מוזיקה, לשיר, לצאת עם חברות, וכמובן - לבלות עם חבר שלי. את מי הייתי לוקחת לאי בודד: אני באמת צריכה לענות על זה? ברור שהייתי לוקחת את חבר שלי!!! כשאני נוסעת למס' ימים, הפריטים שלעולם לא אשכח בבית: מברשת שיניים, מברשת שיער, בגדים, ופלאפון. הדבר שהכי הייתי רוצה לקבל: פלאפון חדש!!! (למרות שאני מעדיפה לקנות לבד ולא לקבל מאף אחד). החפץ הכי חשוב לי: הדובי שקיבלתי מחבר שלי כשחגגנו חודש לחברות. ברגע זה ממש, עם מי הייתי רוצה להיות ואיפה: מה, באמת זה לא ברור לך שהייתי רוצה להיות כרגע עם חבר שלי, שנמצא ברגע בבסיס בצפון? הייתי רוצה להיות איתו בכל מקום בעולם, העיקר שאני אהיה איתו. אם הייתה לי אפשרות לגור במקום אחר בעולם, זה היה: באנגליה או בארגנטינה.

עדן כנסי שנייה

אם את אוהבת את קיילי תצטרפי לפורום קיילי מינוג בתפוז

EdenLovesMartin

New member
אני אוהבת את השירים שלה

ואני מכבדת אותה כבן אדם, אבל אני לא ממש ממש מעריצה שלה...

sapir aloud555

New member
לה לה לה התשובות שלי!

כינוים: אין לי, דודה שלי קוראת לי גב' אלאוד אבל זה לא נחשב.. (לפעמים גם סנפיר... פפפפפפפפפפ...:) ) תכונה טובה: חרוצה. לא? תכונה רעה: בישנות. חולשה: לי ראיין אובססיות: ? .... פאדיחה: להיות בבית ספר.. סתם........ משאלה: לא מגלה. היא לא תתגשם. זכרון רע: יש פשוט אני לא זוכרת אז זה לא נקרא זיכרון. זיכרון טוב: אממ, יש המון לא יודעת לפרט... זיכרון הילדות הכי חזק שלך: דונט נו.. איזה שאלות.. פחד: גוקים נחשים ומתי! (המורה למדעים..) את\\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: את קיטשס! (לא אפרט מה זה קיטשס..כאן.) החג האהוב עליך: החופש הגדול (אם זה נקרא חג..) סתם פורים ופסח. אוכל מועדף:יש המון, נגיד צ'יפס המאכל שאת\\ה שונא\\ת ובחיים לא תסכימ\\י לאכול: גפילטעפיש (אני לא יודעת מה זה בכלל ואף פעם לא טעמתי אבל זה נשמע כגועל נפש...) שתיה מועדפת: ענבים... קינוח מועדף: גלידה.. ממתק מועדף: ממתק? כל הממתקים זה דבר מועדף אצלי.. אז נגיד שוקולד.. צבע מועדף: כחול תכלת. חיה מועדפת: כלב (לא שטני.) ספורט מועדף: ספורט בשבילי זה לא מועדף! טוב נגיד הליכה מסביב ביה"ס? ספר: אין ספר, תשאלו את רחל. סרט דיסני מועדף: שישי הפוך! יו פריק מי אווט!!! אאאאאאאא סרט: זה עם ג'ים קארי.. לא זוכרת איך קוראים לו.. פפפפ... (אני מוזרה ושחכנית גדולה, תשאלו את החברות שלי..) שחקנ\\ית: - אין. זמר\\ ת: - אין. סדרה מעודפת: אין, אפשר לומר טופ אופ דה פופס? או פיטר הכחול? בקיצר סדרות לא מהארץ.. מקצוע אהוב: אין דבר כזה! מקצוע שנוא: הכללללללללללל! מקום בעולם:בריטניה!! המעשה הכי נועז שעשית: אין לי זיכרונות כאלה.... המעשה הכי טיפשי שעשית: זייפתי תשובות במבחן כדי בכוונה להיכשל.. (אל תשאלו אותי למה - אני שונאת את קבוצה א1 בחשבון..) פריט לבוש מועדף: - אין לי בידיוק אחד כזה.. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: אביב גלידה- בכוס או בוופל? כוס בזבזנ\\ית או חסכנ\\ית? בזבזנית, במיוחד מה שקשור לעיתונים. אבל הפסקתי עם זה. חוף או הרים? חוף. שיר שגורם לך לצחוק: היי יא של אווטקאסט! פפפפ לא השיר אלא הקליפ.. שיר שגורם לך לבכות: לבכות? אולי בריט איזי של בלו.. שיר מרגש השיר של כל הזמנים: כל מה שקשור לגירלז אלאוד זה שירי כל הזמנים בשבילי.. שיר שאת\\ה אוהב\\ת היום, אבל לא היית מכיר\\ה אותו אילולא חבר: אין דה שאדוס של דה ראסמוס איך היית מתאר\\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו]: אין לי תיאור לעצמי. הגלידה הכי טעימה? דונט נו... מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? עינים! מה הדבר הראשון שאת\\ה עושה ברגע שאת\\ה קמ\\ה בבוקר? אומרת לאימא: "עוד 5 דקות"... מה הדבר האחרון שאת\\ה עושה לפני שאת\\ה הולכ\\ת לישון? מכבה את המחשב.. מה התחביבים שלך? לצחוק.. חחחחחחחחח......... ולשמוע המון מוזיקה את מי היית לוקח\\ת לאי בודד? את לי ראיין.. (אם הייתה לי אפשרות) כשאת\\ה נוסע\\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\\י בבית? אני שכחנית, תמיד אני אשכח משהו. מה הדבר שאת\\ה הכי רוצה לקבל? את העיתון שפיספסתי של טופ אוף דה פופס! :( מהו החפץ הכי חשוב לך? המחשב (אם זה נקרא חפץ) או קלסר הדיוקנים שלי פפפפפחחחחחחחחחח... ברגע זה ממש, עם מי את\\ה רוצה להיות ואיפה? בבאיטניה בהופעה משולבת של גירלז אלאוד & בלו אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה: כמובן שבבריטניה! עוד שאלון מוזר... ואוו כבר עניתי על שלושה...פפפפפ...

עכשיו שלי התשובותתתתת

כינויים: חיה'לה..... תכונה טובה: חרוצה.... תכונה רעה: עצבנות יתר... כן כן...מודה באשמה... חולשה: דניאל בדינגפילדדדד אובססיות: כבר אין לי פאדיחה: ת'שם אצ'שמן? <?ככה כותבים את זה ספיר??!>.. סתם........ משאלה: לא מגלה. היא לא תתגשם. זכרון רע: לימור ומתי. זיכרון טוב: הנשיקה הראשונה נו באמת???! שקיבלתי 85 במתמטיקה, ודיברתי עם עומר חחח... זיכרון הילדות הכי חזק שלך: שריטות מחתולים..... פחד: ג'וקים, נחשים ומתי! א ת\\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: את קיטשס! (לא אפרט מה זה קיטשס..כאן.) החג האהוב עליך: פסח(א). אוכל מועדף:יש המון, נגיד צ'יפס המאכל שאת\\ה שונא\\ת ובחיים לא תסכימ\\י לאכול: סושי...בעעע שתיה מועדפת: אין דבר כזה, הכי טעים לי..... חחחח...... קינוח מועדף: גלידה.. ממתק מועדף: ממתק? לא...נו טוב...קינדר בוואנו?! צבע מועדף: כחול תכלת. חיה מועדפת: כלב <שטני......חחחחחחחח לא לא למה להגיד על מוראאאן שטנית???!> ספורט מועדף: הקלדה במחשב..חחחח וכדורסל... ספר: אהבת איתמר. סרט דיסני מועדף: מלך האריות!!!. סרט: אמריקן טריפ..... שחקנ\\ית: - ג'ים קארי. זמר\\ ת: - דניאל בדינגפליד מי לובררררר סדרה מעודפת:המצעד האירופאי, וארץ נהדרת מקצוע אהוב: הכללללללללל-חוץ מספורט.. מקצוע שנוא: ספורט..חחחחח מקום בעולם:בריטניה!! המעשה הכי נועז שעשית: עדיין לא הגעתי לדברים הללו... אך אולי זה שעזרתי אומץ ללכת לג'ודה?! (יהודה.....) המעשה הכי טיפשי שעשית: הצעתי חברות לסיימון.... פריט לבוש מועדף: -חחחחח כולם....ממש..... עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: חורףףף גלידה- בכוס או בוופל? וופל חחח בזבזנ\\ית או חסכנ\\ית? גם וגם...חוף או הרים? הרים! שיר שגורם לך לצחוק: מילקשייק... שיר שגורם לך לבכות: לבכות?איפ יור נוט דה וואן....... השיר של כל הזמנים: כל מה שקשור לדניאל אהובי..... שיר שאת\\ה אוהב\\ת היום, אבל לא היית מכיר\\ה אותו אילולא חבר: איפ יור נוט דה וואן, בעצם את רוב השירים...פפפ איך היית מתאר\\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו]:מפלצתית, ירוקה, שמנה <באמת נכון.....>, 3 עיניים, קירחת, 2.93 גובה....פשוט פחד אלוקים... הגלידה הכי טעימה? דונט נו... מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? עיניים! מה הדבר הראשון שאת\\ה עושה ברגע שאת\\ה קמ\\ה בבוקר? אומרת לאימא:היי MAMA מה הדבר האחרון שאת\\ה עושה לפני שאת\\ה הולכ\\ת לישון? מכבה את המחשב.. מה התחביבים שלך? לצחוק.. חחחחחחחחח.........ללמוד,אינטרנט/מחשבים,לקרוא ,לשמוע המון מוזיקה ולזייף מילים, חחחחחח. את מי היית לוקח\\ת לאי בודד? את דניאל אוף קורס .. כשאת\\ה נוסע\\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\\י בבית? את הפון והכרטיסיה שלי מה הדבר שאת\\ה הכי רוצה לקבל? משקפי אקי, חחח מהו החפץ הכי חשוב לך? המחשב והפלאפוןןןןן ברגע זה ממש, עם מי את\\ה רוצה להיות ואיפה? בבריטניה בהופעה משולבת של דניאל,ראסמוס GA , בלו ורמשטיין אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה: כמובן שבבריטניה! ENGLAND או בניו זילנד עם אהובי.....

sapir aloud555

New member
אופס אני רוצה לתקן משהו..

חשבתי שזה זמרת ושחקנית, אז לא השבתי.. אבל יש לי זמר ושחקן מועדף שחקנ\\ית: ג'ים קארי זמר\\ ת: דניאל בדינגפילד. טוב זה מה שרציתי לתקן..

למעלה