שאלון ישרא בלוג

ady18

Well-known member
שאלון ישרא בלוג

האם את אוהבת לצחוק? האם את אוהבת לראות קומדיות? כמה את רואה בחודש? תמיד לא סופרת האם את אוהבת להצחיק, לספר בדיחות ולהיות ה"ליצן" של החבר’ה? האם, לדעתך, הצחוק באמת בריא לבריאות, או שזו סתם המצאה? . אם מישהו צוחק לידך האם תצחקי איתו, גם אם אין לך מושג על מה הוא צוחק? מה הבדיחה המצחיקה האחרונה ששמעת? אם מספרים לך בדיחה ממש מצחיקה מה עדיף לדעת,לצחוק צחוק מזויף, או לעשות פרצוף של "לא מצחיק"? מה את אוהבת יותר, לצחוק בגלל אחרים, או להצחיק אנשים אחרים?

../images/Emo39.gifעונה ראשונה../images/Emo39.gif

האם את אוהבת לצחוק? בטטטחח
האם את אוהבת לראות קומדיות? כמה את רואה בחודש? אוהבת. מתה על קומדיות אבל אין כ"כ זמן לראות
תמיד
לא סופרת
האם את אוהבת להצחיק, לספר בדיחות ולהיות ה"ליצן" של החבר’ה? לספר בדיחות כן אבל לא להיות ליצן. יש גבול.
האם, לדעתך, הצחוק באמת בריא לבריאות, או שזו סתם המצאה? בטח שבריא.
.
אם מישהו צוחק לידך האם תצחקי איתו, גם אם אין לך מושג על מה הוא צוחק? לא ממש
מה הבדיחה המצחיקה האחרונה ששמעת? "שימי תבורי הוא התימני היחיד שלא גדל בראש העין... העין גדלה לו בראש..."
אם מספרים לך בדיחה ממש מצחיקה מה עדיף לדעת,לצחוק צחוק מזויף, או לעשות פרצוף של "לא מצחיק"? אם היא ממש מצחיקה- אז צוחקים לא??
מה את אוהבת יותר, לצחוק בגלל אחרים, או להצחיק אנשים אחרים? לצחוק בגלל אחרים
יומטוב!!

ילד רע 15

New member
עונה

האם את אוהבת לצחוק? כן האם את אוהבת לראות קומדיות? כמה את רואה בחודש? לא תמיד, בעיקר אימה בכלל לא מת על סרטים תמיד לא סופרת האם את אוהבת להצחיק, לספר בדיחות ולהיות ה"ליצן" של החבר’ה?לא האם, לדעתך, הצחוק באמת בריא לבריאות, או שזו סתם המצאה?בריא בהחלט אבל לא בהגזמה . אם מישהו צוחק לידך האם תצחקי איתו, גם אם אין לך מושג על מה הוא צוחק? כן מה הבדיחה המצחיקה האחרונה ששמעת? לא זוכר אם מספרים לך בדיחה ממש מצחיקה מה עדיף לדעת,לצחוק צחוק מזויף, או לעשות פרצוף של "לא מצחיק"?אם זה מצחיק אותי, כמובן שאצחק מה את אוהבת יותר, לצחוק בגלל אחרים, או להצחיק אנשים אחרים? לצחוק בגלל

גכדעכ

האם את אוהבת לצחוק? בבדאי. האם את אוהבת לראות קומדיות? כמה את רואה בחודש? אוהבת, ואני לא סופרת. האם את אוהבת להצחיק, לספר בדיחות ולהיות ה"ליצן" של החבר’ה? כן זה נחמד האם, לדעתך, הצחוק באמת בריא לבריאות, או שזו סתם המצאה? כן, ויש מחקרים שמוכיחים את זה [צחוק פותח את דרכי הנשימה וכו'] אם מישהו צוחק לידך האם תצחקי איתו, גם אם אין לך מושג על מה הוא צוחק? יש פעמים שכן :) מה הבדיחה המצחיקה האחרונה ששמעת? משהו מבזוקה: *דני מכסח את הדשא* "דני, מה אבא שלך הבטיח לך אם אתה מכסח את הדשא?" "הוא לא הבטיח לי משהו אם אני אכסח את הדשא, אבל הוא הבטיח לי משהו אם לא" אם מספרים לך בדיחה ממש מצחיקה מה עדיף לדעת,לצחוק צחוק מזויף, או לעשות פרצוף של "לא מצחיק"? פשוט להגיד שזה לא מצחיק... ובדר"כ אם זאת בדיחה לא מצחיקה הבנאדם שמספר לי מבין את זה, אבל בכל זאת מספר לי P: מה את אוהבת יותר, לצחוק בגלל אחרים, או להצחיק אנשים אחרים? להצחיק אנשים אחרים.

נושבו

New member
עונה!

האם את אוהבת לצחוק
בטח! יש מישהו שלא? האם את אוהבת לראות קומדיות
כמה את רואה בחודש
כן.. ואני לא סופרת. האם את אוהבת להצחיק, לספר בדיחות ולהיות ה"ליצן" של החבר’ה
להיות ה"ליצן" ממש לא... אבל אני אוהבת להצחיק.. במידה כמובן. האם, לדעתך, הצחוק באמת בריא לבריאות, או שזו סתם המצאה
הוא באמת בריא! . אם מישהו צוחק לידך האם תצחקי איתו, גם אם אין לך מושג על מה הוא צוחק
לא.. אני אחייך ואשאל למה הוא צוחק מה הבדיחה המצחיקה האחרונה ששמעת
לא זוכרת אם מספרים לך בדיחה ממש לא מצחיקה מה עדיף לדעת,לצחוק צחוק מזויף, או לעשות פרצוף של "לא מצחיק"
תלוי מי מספר את הבדיחה. אבל אם זה אדם שנוח לי איתו אז אני אעשה פרצוף של לא מצחיק מה את אוהבת יותר, לצחוק בגלל אחרים, או להצחיק אנשים אחרים
גם וגם!

sukrazit

New member
עונה../images/Emo192.gif

האם את אוהבת לצחוק? כן האם את אוהבת לראות קומדיות? כמה את רואה בחודש? לא סופרת(כמה שיוצא) האם את אוהבת להצחיק, לספר בדיחות ולהיות ה"ליצן" של החבר’ה? זה נחמד אבל לא כל הזמן... האם, לדעתך, הצחוק באמת בריא לבריאות, או שזו סתם המצאה? זה עוזר לשפר את איכות החיים לגבי הבריאות אני לא בטוחה... . אם מישהו צוחק לידך האם תצחקי איתו, גם אם אין לך מושג על מה הוא צוחק? אני אצחק ואז אני אשאל "מה מצחיק?" מה הבדיחה המצחיקה האחרונה ששמעת? אממ לא זוכרת... אם מספרים לך בדיחה ממש מצחיקה מה עדיף לדעת,לצחוק צחוק מזויף, או לעשות פרצוף של "לא מצחיק"? אם הבדיחה מצחיקה אני אצחק מה את אוהבת יותר, לצחוק בגלל אחרים, או להצחיק אנשים אחרים? אממ אני חושבת שגם וגם באותה מידה תלוי מתי.

z u z i

New member
עונה :)

האם את אוהבת לצחוק? כן :) האם את אוהבת לראות קומדיות? כמה את רואה בחודש? לא סופרת... האם את אוהבת להצחיק, לספר בדיחות ולהיות ה"ליצן" של החבר’ה? לא הליצן, אבל יש לי יציאות מבדרות לפעמים האם, לדעתך, הצחוק באמת בריא לבריאות, או שזו סתם המצאה? בטח בריא! אם מישהו צוחק לידך האם תצחקי איתו, גם אם אין לך מושג על מה הוא צוחק? חחח כן.. מרוב טיפשות מה הבדיחה המצחיקה האחרונה ששמעת? לא זוכרת אם מספרים לך בדיחה ממש מצחיקה מה עדיף לדעת,לצחוק צחוק מזויף, או לעשות פרצוף של "לא מצחיק"? מה?? מה את אוהבת יותר, לצחוק בגלל אחרים, או להצחיק אנשים אחרים? גם וגם.

Miss Bazuka

New member
עונה ../images/Emo28.gif

האם את אוהבת לצחוק? כן. בטח! האם את אוהבת לראות קומדיות? כמה את רואה בחודש? בהחלט, ולא סופרת. האם את אוהבת להצחיק, לספר בדיחות ולהיות ה"ליצן" של החבר’ה? משו כזה. ><" אומרים עליי שאני מצחיקה, וזה אחלה. האם, לדעתך, הצחוק באמת בריא לבריאות, או שזו סתם המצאה? צחוק משמח וזה טוב, אני לא רופאה. XDD . אם מישהו צוחק לידך האם תצחקי איתו, גם אם אין לך מושג על מה הוא צוחק? בדר"כ זה קורא לי המון
מה הבדיחה המצחיקה האחרונה ששמעת? איש אחד הלך. סתם, לא יודעת.. אני לא ממש צוחקת מבדיחות. יותר מדברים שקראו ופשוט, קטעים שכאלה D: אם מספרים לך בדיחה ממש מצחיקה מה עדיף לדעת,לצחוק צחוק מזויף, או לעשות פרצוף של "לא מצחיק"? השאלה מצחיקה. אם הבדיחה מצחיקה אני צוחקת. מה את אוהבת יותר, לצחוק בגלל אחרים, או להצחיק אנשים אחרים? גם וגם. אבל אני יותר אוהבת לצחוק מלהצחיק
.

נאמנאמ

האם את אוהבת לצחוק? מן הסתם האם את אוהבת לראות קומדיות? כמה את רואה בחודש? ואו מלא האם את אוהבת להצחיק, לספר בדיחות ולהיות ה"ליצן" של החבר’ה? כן לפעמים האם, לדעתך, הצחוק באמת בריא לבריאות, או שזו סתם המצאה? הצחוק אכן בריא לבריאות
ולחיים בכלל . אם מישהו צוחק לידך האם תצחקי איתו, גם אם אין לך מושג על מה הוא צוחק? חחח לא. אלא אם כן הצחוק שלו יצחיק אותי חח מה הבדיחה המצחיקה האחרונה ששמעת? מורה:אוקיי תלמידים ליסטן! תלמיד:המורה לא מבטאים את הט'! מורה איי קנואו!!! עכשיו תחשבו שזה באנגלית אם מספרים לך בדיחה ממש מצחיקה מה עדיף לדעת,לצחוק צחוק מזויף, או לעשות פרצוף של "לא מצחיק"? חח מה זה הניסוח הזה אם היא מצחיקה אני אצחק אם לא אני לא מה את אוהבת יותר, לצחוק בגלל אחרים, או להצחיק אנשים אחרים?שניהם

....../images/Emo204.gif

האם את אוהבת לצחוק? ברור.
האם את אוהבת לראות קומדיות? כמה את רואה בחודש? אוהבת, אבל לא רואה הרבה.
האם את אוהבת להצחיק, לספר בדיחות ולהיות ה"ליצן" של החבר’ה? אוהבת, אבל אני לא כ"כ מצחיקה.
האם, לדעתך, הצחוק באמת בריא לבריאות, או שזו סתם המצאה? באמת בריא
.
אם מישהו צוחק לידך האם תצחקי איתו, גם אם אין לך מושג על מה הוא צוחק? אם הוא אדבק ממנו (וזה קורה הרבה).
מה הבדיחה המצחיקה האחרונה ששמעת? לא זוכרת.
אם מספרים לך בדיחה ממש לא מצחיקה מה עדיף לדעתך,לצחוק צחוק מזויף, או לעשות פרצוף של "לא מצחיק"? צחוק מזויף, גם זה בריא
.
מה את אוהבת יותר, לצחוק בגלל אחרים, או להצחיק אנשים אחרים? להצחיק, זה נותן הרגשה טובה. הודגש באמצעות מדגישומטיק

למעלה