שאלון ישרא בלוג

ady18

Well-known member
שאלון ישרא בלוג

האם התרגשתם מהחזרה לבית הספר? שמחתם או הייתם עצובים? כמה שעות ביום את משקיעה בהכנת שיעורי בית? האם את מתכוונת לשפר את השגייך בשנה החדשה, או לשמור על רמת הציונים הקיימת? האם, לדעתך תצליחי להשיג את הציונים שאת שואפת להם? לאיזה כיתה את עולה? כיצד את מסכת את השנה שעברה? האם היא הייתה מוצלחת עבורך? האם היו מורים או מורות שעזרו לך במיוחד ואת מעריכה אותם על כך? מי הם וכיצד עזרו לך? האם היו מורים שהגזימו בעונשים שלהם? כיצד?

נושבו

New member
עונה

האם התרגשתם מהחזרה לבית הספר
שמחתם או הייתם עצובים
ממש לא התרגשתי!! והייתי עצובה מ-א-ו-ד!!!!! כמה שעות ביום את משקיעה בהכנת שיעורי בית
תלוי כמה יש... בנתיים יצא לי שישבתי ביום בערך שעתיים על ש"ב. האם את מתכוונת לשפר את השגייך בשנה החדשה, או לשמור על רמת הציונים הקיימת
האם, לדעתך תצליחי להשיג את הציונים שאת שואפת להם
ברוב המקצועות אני מקווה לשמור על רמת הציונים אבל במתמטיקה אני ממש מקווה לשפר!!!! ולהצליח?? אני מקווה... אם אני אתאמץ ואלמד אני אצליח. לאיזה כיתה את עולה
עולה? כבר לא.. ואני בכיתה י' כיצד את מסכת את השנה שעברה
האם היא הייתה מוצלחת עבורך
היתה אחלה שנה!! שנה לפני בגרויות... אז היה סבבה לגמרי! האם היו מורים או מורות שעזרו לך במיוחד ואת מעריכה אותם על כך
לא היו כאלו... האם היו מורים שהגזימו בעונשים שלהם
עונשים?? זה לא בכיתה ג'?

linoy pal

New member
עונהה

האם התרגשתם מהחזרה לבית הספר? שמחתם או הייתם עצובים?הייתי עצובה... כמה שעות ביום את משקיעה בהכנת שיעורי בית?4-5 שעות לעמים יותר כי זה מתמטיקה האם את מתכוונת לשפר את השגייך בשנה החדשה, או לשמור על רמת הציונים הקיימת? האם, לדעתך תצליחי להשיג את הציונים שאת שואפת להם?אני רוצה לשפר לא נראה לי אבל אני חושבת חיובי לאיזה כיתה את עולה?ט כיצד את מסכת את השנה שעברה? האם היא הייתה מוצלחת עבורך?גרוע..שלא נדע מכאלה האם היו מורים או מורות שעזרו לך במיוחד ואת מעריכה אותם על כך? מי הם וכיצד עזרו לך?אף מורה כולם אותו דבר...\= האם היו מורים שהגזימו בעונשים שלהם? כיצד?חח לא למשלי לא הענישו אותי

עונהההההההה

האם התרגשתם מהחזרה לבית הספר? שמחתם או הייתם עצובים? שמחתי כי סוף סוף חזרנו לשגרה מהמלחמה הדפוקה הזו אבל גם הייתי עצובה כי חזרנו ללימודים כמה שעות ביום את משקיעה בהכנת שיעורי בית? קצת מאוד האם את מתכוונת לשפר את השגייך בשנה החדשה, או לשמור על רמת הציונים הקיימת? האם, לדעתך תצליחי להשיג את הציונים שאת שואפת להם? לשפר.וכן לאיזה כיתה את עולה?ט כיצד את מסכת את השנה שעברה? האם היא הייתה מוצלחת עבורך?בסדר. האם היו מורים או מורות שעזרו לך במיוחד ואת מעריכה אותם על כך? מי הם וכיצד עזרו לך?לא ולא האם היו מורים שהגזימו בעונשים שלהם? כיצד?מאוד. הייתה מורה שנתנה לילדים לעשות פסל ממסטיקים כי הם לעשות מסטיק בזמן השיעור..(כן כן) ולתת לילדים לעשות הרצאה של שיעור שלם כי הם דיברו

sukrazit

New member
עונה

האם התרגשתם מהחזרה לבית הספר? שמחתם או הייתם עצובים? התרגשתי קצת והייתי גם עצובה שהחופש נגמר! כמה שעות ביום את משקיעה בהכנת שיעורי בית? שעה האם את מתכוונת לשפר את השגייך בשנה החדשה, או לשמור על רמת הציונים הקיימת? האם, לדעתך תצליחי להשיג את הציונים שאת שואפת להם? אני רוצה לשפר את הציונים שלי ואני מקווה מאוד שאני אצליח לעשות זאת. לאיזה כיתה את עולה? ט' כיצד את מסכת את השנה שעברה? האם היא הייתה מוצלחת עבורך? איפשהו באמצע האם היו מורים או מורות שעזרו לך במיוחד ואת מעריכה אותם על כך? מי הם וכיצד עזרו לך? אממ כן הייתה רק מורה אחת האם היו מורים שהגזימו בעונשים שלהם? כיצד? לא היו כאלה

עונה:)) באיחורר../images/Emo3.gif

האם התרגשתם מהחזרה לבית הספר? שמחתם או הייתם עצובים?: חח לא התרגשתי
והייתי ככה עצובה ושמחה:) כמה שעות ביום את משקיעה בהכנת שיעורי בית?חצי שעה האם את מתכוונת לשפר את השגייך בשנה החדשה, או לשמור על רמת הציונים הקיימת? האם, לדעתך תצליחי להשיג את הציונים שאת שואפת להם?: אממ לא.. זה יהיה קשה להצליח השנה כי הממוצע שלי 65 ככה לאיזה כיתה את עולה?אני כבר בט' כיצד את מסכת את השנה שעברה? האם היא הייתה מוצלחת עבורך?הכי לאאאא האם היו מורים או מורות שעזרו לך במיוחד ואת מעריכה אותם על כך? מי הם וכיצד עזרו לך?בעעעעעע הן הכי לא עזרו לי...רק הענישו אותי האם היו מורים שהגזימו בעונשים שלהם? כיצד?: חחחחחחחח כן לנקות שירותים
חחחחחחחחחחחחחחח אבל אמרתי לה שזה שהם גונבים ממנו כסף ועדיין אין להם תקציב למנקה זה לא אומר שאני ינקה!! תנקי בעצמך

Black Balloon

New member
גם אני רוצה ../images/Emo3.gif |נדחפת|

האם התרגשתם מהחזרה לבית הספר? שמחתם או הייתם עצובים? בחיים שלי לא שמחתי לחזור ככה. אני רצינית.
כמה שעות ביום את משקיעה בהכנת שיעורי בית? כמה שצריך האם את מתכוונת לשפר את השגייך בשנה החדשה, או לשמור על רמת הציונים הקיימת? האם, לדעתך תצליחי להשיג את הציונים שאת שואפת להם? שאלה ארוכה
. כן, אני מקווה לשפר את השגיי, ברור מה.. ><'. ואני מאוד מקווה שאני אצליח (מתמטיקה סאקס
) לאיזה כיתה את עולה? י"א
כיצד את מסכת את השנה שעברה? האם היא הייתה מוצלחת עבורך? בהתחלה היא הייתה גרועה, אבל אחרי שעברתי כיתה הייתה לי שנה לא רעה בכלל
האם היו מורים או מורות שעזרו לך במיוחד ואת מעריכה אותם על כך? מי הם וכיצד עזרו לך? בהחלט כן. המורה להיסטוריה (מלכה פשוט
) והרכזת (שהיא גם המחנכת שלי)
. האם היו מורים שהגזימו בעונשים שלהם? כיצד? המורה לתנ"ך
. היא סתם מוציאה מהשיעור X: היא צריכה לצאת לפנסיה >_>"

גם אני עונה

האם התרגשתם מהחזרה לבית הספר? שמחתם או הייתם עצובים? עצובים!!! בצפר זה קקה. כמה שעות ביום את משקיעה בהכנת שיעורי בית? לפעמים רבע שעה לפעמים שעה תלוי כמה יש לי. האם את מתכוונת לשפר את השגייך בשנה החדשה, או לשמור על רמת הציונים הקיימת? האם, לדעתך תצליחי להשיג את הציונים שאת שואפת להם? דווקא נראה לי שהשנה אני ארד קצת. אני אנסה לשמור על ממוצע כמו שנה שעברה, הקטע הוא שאין לי כוח... לאיזה כיתה את עולה? ט' כיצד את מסכת את השנה שעברה? האם היא הייתה מוצלחת עבורך? בסדר. סה"כ היה טוב האם היו מורים או מורות שעזרו לך במיוחד ואת מעריכה אותם על כך? מי הם וכיצד עזרו לך? קודם כל בכללי אני לא ממש מעריכה מורים. חוץ מזה אני חושבת ששתי המורות שלי לאומנות היו אחלה והן עדיין, רוב הזמן. האם היו מורים שהגזימו בעונשים שלהם? כיצד? אני ממש לא זוכרת...

super girl 15

New member
../images/Emo47.gif../images/Emo190.gif../images/Emo106.gif../images/Emo54.gif

האם התרגשתם מהחזרה לבית הספר? שמחתם או הייתם עצובים? אני לא חזרתי לבית הספר...
כמה שעות ביום את משקיעה בהכנת שיעורי בית? מן הסתם אין לי שיעורי בית...
האם את מתכוונת לשפר את השגייך בשנה החדשה, או לשמור על רמת הציונים הקיימת? האם, לדעתך תצליחי להשיג את הציונים שאת שואפת להם? אני לא מבינה למה אני עונה על הסקר הזה...
לאיזה כיתה את עולה? בטכלס לי"א.... כיצד את מסכת את השנה שעברה? האם היא הייתה מוצלחת עבורך? כאילו את החצי שנה... למדתי חצי שנה ופרדתי... היא היתה על הפנים... האם היו מורים או מורות שעזרו לך במיוחד ואת מעריכה אותם על כך? מי הם וכיצד עזרו לך? לא היה דבר כזה... האם היו מורים שהגזימו בעונשים שלהם? כיצד? אף אחד לא העיז להעניש אותי...

My self and i

New member
../images/Emo54.gif

האם התרגשתם מהחזרה לבית הספר? שמחתם או הייתם עצובים? לא התרגשתי, אבל רציתי כבר כי החופש נמאס. כמה שעות ביום את משקיעה בהכנת שיעורי בית? כמה שאני צרכה כדי לסיים הכל. האם את מתכוונת לשפר את השגייך בשנה החדשה, או לשמור על רמת הציונים הקיימת? האם, לדעתך תצליחי להשיג את הציונים שאת שואפת להם? יכול להיות, אם אני אשקיע כמו שאני מתכננת. לאיזה כיתה את עולה? עליתי לח'. כיצד את מסכת את השנה שעברה? האם היא הייתה מוצלחת עבורך? היא הייתה אחלה, ציונים השתפרו במחצית השנייה. האם היו מורים או מורות שעזרו לך במיוחד ואת מעריכה אותם על כך? מי הם וכיצד עזרו לך? המורה הפרטית שלי למתמטיקה
האם היו מורים שהגזימו בעונשים שלהם? כיצד? שנה שעברה נתתי לחברה שלי מחק והמחנכת שלי נתנה לי להעתיק 3 פרקים מהתנ"ך.

למעלה