שאלון ישרא בלוג

ady18

Well-known member
שאלון ישרא בלוג

האם את נוהגת לשמור על קשרים עם חברים / חברות מן העבר? האם רוב החברים שלך הם חברים ותיקים? או שאת "מחדשת את המלאי" באופן קבוע? האם את מסוגלת לשמור על קשר לטווח ארוך, או שנמאס לך מהר? מהו לדעתך הקשר האולטימטיבי? (להיפגש כל יום, טלפונים, סמסים וכו’)? כמה חברים קרובים יש לך, שאת מגדירה אותם כידידי נפש? כרגע? מי החברה או החבר הכי ותיקים שלך? ממתי את מכירה אותם?

ady18

Well-known member
עונה

האם את נוהגת לשמור על קשרים עם חברים / חברות מן העבר?לא האם רוב החברים שלך הם חברים ותיקים? או שאת "מחדשת את המלאי" באופן קבוע?לא האם את מסוגלת לשמור על קשר לטווח ארוך, או שנמאס לך מהר? לא מהו לדעתך הקשר האולטימטיבי? (להיפגש כל יום, טלפונים, סמסים וכו’)?טלפונים ולהפגש מדי פעם כמה חברים קרובים יש לך, שאת מגדירה אותם כידידי נפש?2 כרגע? מי החברה או החבר הכי ותיקים שלך? ממתי את מכירה אותם?3 שנים בערך משהו כזה

../images/Emo210.gif וואי שנים שלא הייתי פה..

עושה קאמבקים מדי פעם
האם את נוהגת לשמור על קשרים עם חברים / חברות מן העבר? כן האם רוב החברים שלך הם חברים ותיקים? או שאת "מחדשת את המלאי" באופן קבוע? הממ.. גם וגם
האם את מסוגלת לשמור על קשר לטווח ארוך, או שנמאס לך מהר? בטח שכן מהו לדעתך הקשר האולטימטיבי? (להיפגש כל יום, טלפונים, סמסים וכו’)? להפגש כמה שיותר
כמה חברים קרובים יש לך, שאת מגדירה אותם כידידי נפש? אמממ... שאלה טובה.. אני חושבת 3. אולי 4. אני צריכה לחשוב על זה
מי החברה או החבר הכי ותיקים שלך? ממתי את מכירה אותם? מעיין, מגיל 6

למעלה