שאלון ישרא בלוג

ady18

Well-known member
שאלון ישרא בלוג

מה דעתך על מכת הסלולרי? האם את דבוקה לפלאפון? אכהאם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית? מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת? האם את משלמת מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל? כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך? קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה? ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי? מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי? (שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר?)

ady18

Well-known member
עונה

מה דעתך על מכת הסלולרי? האם את דבוקה לפלאפון?לא אכהאם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית?לא מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת?300 האם את משלמת מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל?אני כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך?3 קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה?לא כותבת הודעות ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי?מאמא מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי? (שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר?)שיחות משחקים ושעון מעורר

מ א מ י2

New member
אני :| ../images/Emo219.gif

מה דעתך על מכת הסלולרי? האם את דבוקה לפלאפון?מעט אכהאם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית?לא מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת?49 ש"ח ><. כי הפלאפון הזה הוא די חדש. קנו לי אותו לא מזמן. האם את משלמת מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל?הורים כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך?2 קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה?שיראל,תהיי בקשר ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי?19.7,18:13,נועה מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי? (שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר?)הכל

:}

מה דעתך על מכת הסלולרי? האם את דבוקה לפלאפון? אני חייבת להידבק אליו כי חבר שלי ואמא שלי דאגנים משהו פחד =/ האם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית? כשאני יודעת שהם לא יתקשרו- כן. אני לא אוהבת פלאפונים. מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת? אני באמת לא זוכרת. אני בקושי מתקשרת לאנשים. האם את משלמת מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל? ההורים. כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך? 2 נדמה לי. קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה? מהחבר. "אוהב אותך מלאכית ורודה שלי"... |מובכת -_-| ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי? מאמא ^^ מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי? (שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר?) רק שיחות. לא איכפת לי מהמשחקים או מהאינטרנט הטיפשי.

TALLLLi

New member
אני:)

מה דעתך על מכת הסלולרי? האם את דבוקה לפלאפון? מודה באשמה..
האם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית? כן... מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת? 556 האם את משלמת מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל? הורים כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך?4 קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה? "חחחחחחחח שטויות..מווואה!:-*" מאתמול בלילה...מאיתמר! ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי?אמא שלי..היום ב-14:30 מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי? (שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר?) הודעות...חחחחח

My self and i

New member
אני../images/Emo110.gif

מה דעתך על מכת הסלולרי? האם את דבוקה לפלאפון? פעם הייתי, אבל נגמלתי. אכהאם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית? כה, לא היה לי כח להטעין אותו. מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת? 856 ש"ח. האם את משלמת מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל? הורים. כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך? וואלה 5. אבל מכשיר סלולרי אחד כמה פעמים..D: קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה? טוב נמ זה די אישי אבל.. "אני אוהב אותך, אני רוצה שנהיה ביחד" ממ'. ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי? כנ"ל. מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי? (שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר?) שיחות והודעת.

עונהההההה

מה דעתך על מכת הסלולרי? האם את דבוקה לפלאפון?------------- חבלזזזז אכהאם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית?-------- לא מסוגלת מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת?--------- 80 ומשו האם את משלמת מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל?-------- אבאמא כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך?----------- אחד קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה?---ההודעה האחרונה מהאייסי... לא מהפלאפון....... ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי?------------אמא שלי מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי? (שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר?)------- שיחות והודעות!

OK../images/Emo132.gif../images/Emo163.gif

מה דעתך על מכת הסלולרי? אין מה לעשות האם את דבוקה לפלאפון? כן אכהאם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית? לא מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת? וואו.1000 אולי קצת יותר האם את משלמת מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל? ההורים כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך? הרבה.בערך 5-6 כנראה שיותר קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה?אמא שלי ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי? חבר שלי
מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי? (שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר?)שחיות\אסאמאסים

למעלה