שאלון ישרא בלוג

• פותח הנושא ady18
  • פורסם בתאריך

ady18

Well-known member
שאלון ישרא בלוג

האם את קוראת קומיקסים? איזה? מי דמות הקומיקס האהובה עליך? למה? אם היית סופר גיבור, מה היו כוחותייך ומה היה שמך? סופרניקי מה לא ברור? :| היית משתמשת בכוחותייך לטוב או לרע? מי היה אוייבך הגדול ביותר? את מי היית בוחרת כעוזר (סייד-קיק)? כיצד את מדמיינת את הקומיקס של חייך - מצחיק, דרמטי, מלא באקשן, חינוכי או טיפשי? היכן, לדעתך, עדיף לחיות? במציאות או בעולם הקומיקס? למה? לא זה ולא זה?

Rock My SoX

New member
../images/Emo190.gifעונה

האם את קוראת קומיקסים?לא אבל.. ראיתי ת'סרטים של הקומיקסים.. זה נחשב? איזה?ספיידרמן סופרמן Xמן נו כל המנים האלו. מי דמות הקומיקס האהובה עליך? ספיידרמן למה?כי הוא מסוקס
חח סתם הוא הכי שווה ומאגניב. אה אבל גם האלו מX מן אם היית סופר גיבור, מה היו כוחותייך ומה היה שמך? חחח איזה שאלה.. אמממ הכוחות שלי היו להפוך לבעלי חיים.... והיו קוראים לי.. ביליאן
היית משתמשת בכוחותייך לטוב או לרע? אממ נראה לי בהתחלה לטוב.. ואז עוברת לרע.. כי הרעים שולטים. מי היה אוייבך הגדול ביותר? חושם.... והוא היה עם כוחות של .. אמ... אש
את מי היית בוחרת כעוזר (סייד-קיק)? איזה אחד עם כוחות מאגניבים כמו ספיידרמן
כיצד את מדמיינת את הקומיקס של חייך - מצחיק, דרמטי, מלא באקשן, חינוכי או טיפשי? היכן, לדעתך, עדיף לחיות? במציאות או בעולם הקומיקס? למה? לא זה ולא זה?

Rock My SoX

New member
שכחתי משהו

כיצד את מדמיינת את הקומיקס של חייך - מצחיק, דרמטי, מלא באקשן, חינוכי או טיפשי? אממממממממ מלא באקשן!!! הכי שווה חח.. היכן, לדעתך, עדיף לחיות? במציאות או בעולם הקומיקס? למה? בעולם הקומיקס כשיש קרע למציאות?!?!?!?!?!?! דייי פיגור :-|

ady18

Well-known member
עונה

האם את קוראת קומיקסים? איזה?לא מי דמות הקומיקס האהובה עליך?אממ אין מסוימת למה? אם היית סופר גיבור, מה היו כוחותייך ומה היה שמך?כוח הההקשבה היית משתמשת בכוחותייך לטוב או לרע?לטוב מי היה אוייבך הגדול ביותר?אממ גוקים רכבות הרים את מי היית בוחרת כעוזר (סייד-קיק)?מישהו נחמד כיצד את מדמיינת את הקומיקס של חייך - מצחיק, דרמטי, מלא באקשן, חינוכי או טיפשי?דרמטי היכן, לדעתך, עדיף לחיות? במציאות או בעולם הקומיקס? למה?עולם הרגיל לא זה ולא זה?

B a r r B e e

New member
אנ'לא מבינה בקומיקס ../images/Emo11.gif

האם את קוראת קומיקסים? קראתי פעם. איזה? זבנג מי דמות הקומיקס האהובה עליך? מאיה למה? כי היא שווה ורשעית. אם היית סופר גיבור, מה היו כוחותייך ומה היה שמך? היו לי כוחות לגרום לאנשים להתאהב ולהיות סובלנים וסבלנים... היו קוראים לי MissBarrBee סופרניקי מה לא ברור?
:| היית משתמשת בכוחותייך לטוב או לרע? לטוב! מי היה אוייבך הגדול ביותר? השנאה את מי היית בוחרת כעוזר (סייד-קיק)? אמממ מין פיה חמודה
חח
כיצד את מדמיינת את הקומיקס של חייך - מצחיק, דרמטי, מלא באקשן, חינוכי או טיפשי? מצחיק, מעניין, מלא באקשן.. היכן, לדעתך, עדיף לחיות? במציאות או בעולם הקומיקס? למה? במציאות. ככה. לא זה ולא זה?

מ א מ י2

New member
עונהעונה ../images/Emo219.gif

האם את קוראת קומיקסים? איזה?-- מי דמות הקומיקס האהובה עליך? למה?-- אם היית סופר גיבור, מה היו כוחותייך ומה היה שמך?סופר לוטן :p. ולא יודעת אילו כוחות.. סופרניקי מה לא ברור?WTF? :| היית משתמשת בכוחותייך לטוב או לרע?לטוב מי היה אוייבך הגדול ביותר?אופק את מי היית בוחרת כעוזר (סייד-קיק)?דר כיצד את מדמיינת את הקומיקס של חייך - מצחיק, דרמטי, מלא באקשן, חינוכי או טיפשי?מצחיק וגס היכן, לדעתך, עדיף לחיות? במציאות או בעולם הקומיקס? למה? לא זה ולא זה?ככה ככה

עונה..

האם את קוראת קומיקסים? איזה?לא מי דמות הקומיקס האהובה עליך? למה?באטמן..אבל לא בקומקס..אני אוהבת את סדרת הסרטים של בטאמן.. אם היית סופר גיבור, מה היו כוחותייך ומה היה שמך?האישה בשחור...כולם קוראים לי ככה...ומן הסתם בגלל שאני לובשת הרבה שחור..חח איזה כוחות..אני יודעת..אני גם ככה רולה..מה עוד כוח מזה.. סופרניקי מה לא ברור? :| היית משתמשת בכוחותייך לטוב או לרע?רק לטוב מי היה אוייבך הגדול ביותר?השובניזם את מי היית בוחרת כעוזר (סייד-קיק)?באטמן..חח כיצד את מדמיינת את הקומיקס של חייך - מצחיק, דרמטי, מלא באקשן, חינוכי או טיפשי?מלא אקשן מפגר כזה.. היכן, לדעתך, עדיף לחיות? במציאות או בעולם הקומיקס? למה? לא זה ולא זה?לא זה ולא זה...במציאות מרגעיל ובעולם המצוייר חיים באוטופיה שאתם רוצים מבלי לדעת מה קורה מסביב...לא תמיד זה טוב..

מתוקה777

New member
תשובות שלי... :)

האם את קוראת קומיקסים? איזה?קראתי פעם, זבנג מי דמות הקומיקס האהובה עליך? למה?לא יודעת סופרמן? אם היית סופר גיבור, מה היו כוחותייך ומה היה שמך?אממ גלוי האמת ולעוף סופרניקי מה לא ברור? :| היית משתמשת בכוחותייך לטוב או לרע?לטוב מי היה אוייבך הגדול ביותר? את מי היית בוחרת כעוזר (סייד-קיק)?פטריק :) (ברנקלבוי) כיצד את מדמיינת את הקומיקס של חייך - מצחיק, דרמטי, מלא באקשן, חינוכי או טיפשי?מצחיק וטפשי היכן, לדעתך, עדיף לחיות? במציאות או בעולם הקומיקס? למה? לא זה ולא זה?כן

למעלה