שאלון ישרא בלוג

ady18

Well-known member
שאלון ישרא בלוג

האם את נוהגת או נהגת בעבר ’ללכת מכות’ או לנהוג באלימות? מתי היתה הפעם האחרונה שמישהו היכה אותך או את אותו? מה היתה הסיטואציה? כיצד את מגיבה כשאת רואה מישהו מכה? האם תתערבי? אם היית יכולה, האם היית שולחת מישהו באנונימיות כדי שירביץ למישהו אחר? אם כן, למי? האם אתה מכירה ילדים או בני נוער, שההורים שלהם מרביצים להם? אם כן - האם סיפרת למישהו? האם את מכירה מישהו, שחבורת בריונים מציקה לו? האם עשית משהו כדי לעזור לו? מה היית מציעה למישהו כזה, שנפל קרבן לאלימות, לעשות? מה לדעתך צריך לעשות למי שמתנהג באלימות?

עונה :]] ^^חדשה^^ וואלקם טו מי ../images/Emo8.gif

האם את נוהגת או נהגת בעבר ’ללכת מכות’ או לנהוג באלימות?לא מכות מכות,סתם עם ילד היה מעצבן אותי הייתי מעיפה לו איזה סטירה..
מתי היתה הפעם האחרונה שמישהו היכה אותך או את אותו? מה היתה הסיטואציה?ממ.. נראה לי שהיום.. אבל זה היה בצחוק.. דחפתי איזה ילד והוא נפל(?) פ'חחח כיצד את מגיבה כשאת רואה מישהו מכה? האם תתערבי?תלוי עם זה מישו שאני מכירה... אם היית יכולה, האם היית שולחת מישהו באנונימיות כדי שירביץ למישהו אחר? אם כן, למי?לא ! לא הייתי עושה דבר כזה! אני יכולה להתמודד לבד..
וגם עם לא תמיד יש את דוד שלי.. שיודע לאיים..!! האם אתה מכירה ילדים או בני נוער, שההורים שלהם מרביצים להם? אם כן - האם סיפרת למישהו?כן,וסיפרתי ליועצת של בית הספר.. האם את מכירה מישהו, שחבורת בריונים מציקה לו? האם עשית משהו כדי לעזור לו?לא מכירה!ברוך השם. מה היית מציעה למישהו כזה, שנפל קרבן לאלימות, לעשות? מה לדעתך צריך לעשות למי שמתנהג באלימות?להשות אותו(?)

z u z i

New member
עונה!

האם את נוהגת או נהגת בעבר ’ללכת מכות’ או לנהוג באלימות? ממש לא מתי היתה הפעם האחרונה שמישהו היכה אותך או את אותו? מה היתה הסיטואציה? לא זוכרת, מזמן מזמן כיצד את מגיבה כשאת רואה מישהו מכה? האם תתערבי? אני חושבת שהוא מטומטם, ואני לפעמים מתערבת.. אם היית יכולה, האם היית שולחת מישהו באנונימיות כדי שירביץ למישהו אחר? אם כן, למי? חס וחסה!! האם אתה מכירה ילדים או בני נוער, שההורים שלהם מרביצים להם? אם כן - האם סיפרת למישהו? לא מכירה, לא רוצה להכיר. אם הייתי יודעת הייתי אומרת האם את מכירה מישהו, שחבורת בריונים מציקה לו? האם עשית משהו כדי לעזור לו? לא מכירה.. חיים משעממים יש לי, עד כדי כך מה היית מציעה למישהו כזה, שנפל קרבן לאלימות, לעשות? מה לדעתך צריך לעשות למי שמתנהג באלימות? לא יודעת, תלוי מי מרביץ לו, תלוי מי הילד

sukrazit

New member
../images/Emo188.gif

האם את נוהגת או נהגת בעבר ’ללכת מכות’ או לנהוג באלימות? אני לא אוהבת אלימות רק אם היא בצחוק חח מתי היתה הפעם האחרונה שמישהו היכה אותך או את אותו? מה היתה הסיטואציה? אממ לא זוכרת.. כיצד את מגיבה כשאת רואה מישהו מכה? האם תתערבי? אם אלה אנשים שאני מכירה אז כן... אם היית יכולה, האם היית שולחת מישהו באנונימיות כדי שירביץ למישהו אחר? אם כן, למי? חחחחח אני לא עושה דברים כאלה אבל אם כן אז הייתי שולחת מישו חזק להחטיף איזה אגרוף למישישאני לא כל כך מחבבת! האם אתה מכירה ילדים או בני נוער, שההורים שלהם מרביצים להם? אם כן - האם סיפרת למישהו? לא אני לא מכירה אבל אם אני אדע משו אני אספר... האם את מכירה מישהו, שחבורת בריונים מציקה לו? האם עשית משהו כדי לעזור לו? אני לא מכירה מישו כזה... מה היית מציעה למישהו כזה, שנפל קרבן לאלימות, לעשות? מה לדעתך צריך לעשות למי שמתנהג באלימות? אממ לדבר איתו...

למעלה