שאלון ישרא-בלוג

שאלון ישרא-בלוג

מהי מוזיקה בשבילך? איזה תפקיד משחקת המוזיקה בחייך? איזה להקות את אוהבת לשמוע? לאילו סוגים של מוזיקה את מקשיבה בד"כ? בהתבססות על השאלה הקודמת, איזה סוג מוזיקה הוא האהוב עלייך ביותר מכולם? איזה סגנון מוזיקה, לדעתך, מתאים במיוחד לבלוגרים? האם בלוגר אמיתי מקשיב בעיקר לרוק, לדעתך? אלו זמרים או להקות את שונאת במיוחד? אלו לעולם לא תשמעי? מה דעתך בנושא הורדת מוזיקה מהאינטרנט? האם את מורידה מוזיקה, או קונה דיסקים בחנות?

מה קורהההה??!??!?!?

מהי מוזיקה בשבילך? איזה תפקיד משחקת המוזיקה בחייך? מוזיקה בשבילי היא הכול,לא יודעת מה הייתי עושה בלי מוזיקה,זה דבר מדהים שיש בעולם!זה דבר שיכול לשנות את הדעה שלך לטובה ולרעה,זה משהו שיכול לשנות את המצברוח את הגישה שלך לחיים,לקרא מילים של זמר מוכשר אפשר להבין על מה הוא מדבר איזה מסר הוא שולח!! איזה להקות את אוהבת לשמוע? לאילו סוגים של מוזיקה את מקשיבה בד"כ?פאנק,רוק והלהקות הן:נירוונה פינק פלויד קולדפליי דורס בוב מארלי משינה לד זפלין אר אי אמ ביטלס רד הוט צילי פפרס בהתבססות על השאלה הקודמת, איזה סוג מוזיקה הוא האהוב עלייך ביותר מכולם? פאנק אני מניחה איזה סגנון מוזיקה, לדעתך, מתאים במיוחד לבלוגרים? האם בלוגר אמיתי מקשיב בעיקר לרוק, לדעתך? הסגנון המתאים למבוגרים הוא רגאיי אלו זמרים או להקות את שונאת במיוחד? אלו לעולם לא תשמעי? כול הפופ רוני מאיה בוסקילה בריטני ספירס מדונה קיילי מינוג!! דברים שפעם הקשבתי להם ולא אחזור על הטעות הזאתת שוב!! יש עוד:להקת גורילס,להקת בלאק אייד פיס! כול הראפ:פיפטי סנט,דה גיים!אמינם!לעולם לא אשמע! מה דעתך בנושא הורדת מוזיקה מהאינטרנט? האם את מורידה מוזיקה, או קונה דיסקים בחנות? אני גם קונה וגם מורידה אין בזה כלום רע!

למעלה