שאלון ישרא בלוג

ady18

Well-known member
שאלון ישרא בלוג

מתי הייתה הנשיקה הראשונה שלך? האם הנשיקה הראשונה הייתה מהאהבה או מלחץ? האם התנשקת פעם מתוך משחק? עם כמה אנשים התנשקת? איך נשיקה צריכה להיות? להוטה ומהירה, או איטית ועדינה? מהי נשיקה בשבילך? סתם לכיף או משהו רציני ועמוק? האם פעם התנשקת עם אישה (לבנים: עם גבר)? אם כן - איך הרגשת?

...

מתי הייתה הנשיקה הראשונה שלך? גיל 15 וחצי בערך האם הנשיקה הראשונה הייתה מהאהבה או מלחץ? אהבה האם התנשקת פעם מתוך משחק? כן עם כמה אנשים התנשקת? לא זוכרת.. איך נשיקה צריכה להיות? להוטה ומהירה, או איטית ועדינה? גם וגם, תלוי במצב הרוח מהי נשיקה בשבילך? סתם לכיף או משהו רציני ועמוק? גם וגם, תלוי בסיטואציה
האם פעם התנשקת עם אישה (לבנים: עם גבר)? אם כן - איך הרגשת? כן, אבל הייתי שיכורה אז אני לא זוכרת את ההרגשה, סיפרו לי על זה רק יומיים אח"כ בערך.

יעל 13

New member
אניי

מתי הייתה הנשיקה הראשונה שלך? בגיל 12 וחצי חחחחח האם הנשיקה הראשונה הייתה מהאהבה או מלחץ? אף אחד מהם...זה פשוט קרה האם התנשקת פעם מתוך משחק? כן עם כמה אנשים התנשקת?לא זוכרת... איך נשיקה צריכה להיות? להוטה ומהירה, או איטית ועדינה? חחח לא יודעת..תלוי מהי נשיקה בשבילך? סתם לכיף או משהו רציני ועמוק? תלוי האם פעם התנשקת עם אישה (לבנים: עם גבר)? אם כן - איך הרגשת? יש מצב שכן...לא זוכרת

../images/Emo39.gifעונה..=/

מתי הייתה הנשיקה הראשונה שלך? לא הייתה האם הנשיקה הראשונה הייתה מהאהבה או מלחץ? לא הייתה האם התנשקת פעם מתוך משחק?---- עם כמה אנשים התנשקת?--- איך נשיקה צריכה להיות? להוטה ומהירה, או איטית ועדינה? איטית ועדינה אני חושבת..=/ מהי נשיקה בשבילך? סתם לכיף או משהו רציני ועמוק? לאדעת.. האם פעם התנשקת עם אישה (לבנים: עם גבר)? אם כן - איך הרגשת? רק בלחי.. ומאיפה לי לדעת איך הרגשתי..=/ זה היה ממזמן..

../images/Emo3.gif

מתי הייתה הנשיקה הראשונה שלך?לא הייתה האם הנשיקה הראשונה הייתה מהאהבה או מלחץ?לא הייתה האם התנשקת פעם מתוך משחק?כן.. אבל לא צרפתית עם כמה אנשים התנשקת?5 ככה. איך נשיקה צריכה להיות? להוטה ומהירה, או איטית ועדינה?איטית ועדינה מהי נשיקה בשבילך? סתם לכיף או משהו רציני ועמוק? גם וגם האם פעם התנשקת עם אישה (לבנים: עם גבר)? אם כן - איך הרגשת?כן,אבל לא צרפתית

wintera

New member
שלי

מתי הייתה הנשיקה הראשונה שלך? סביבות נובמבר-דצמבר השנה. האם הנשיקה הראשונה הייתה מהאהבה או מלחץ? לחץ. האם התנשקת פעם מתוך משחק? ממש קטנה, לא נחשב עם כמה אנשים התנשקת? 3. איך נשיקה צריכה להיות? להוטה ומהירה, או איטית ועדינה? הממ.. מהי נשיקה בשבילך? סתם לכיף או משהו רציני ועמוק? תלוי עם מי. האם פעם התנשקת עם אישה (לבנים: עם גבר)? אם כן - איך הרגשת? כן. היה מוזר וממש ממ שמלחיץ.

KiaritChan

New member
עונע 00

מתי הייתה הנשיקה הראשונה שלך? האם הנשיקה הראשונה הייתה מהאהבה או מלחץ? האם התנשקת פעם מתוך משחק? א..נשיקה נשיקה? לע. עם כמה אנשים התנשקת? 1.. איך נשיקה צריכה להיות? להוטה ומהירה, או איטית ועדינה? ארג.תלוי עם מי XD מהי נשיקה בשבילך? סתם לכיף או משהו רציני ועמוק? משו רציני..נשיקות ספציפיות כאלה לא נותנים סתם.. האם פעם התנשקת עם אישה (לבנים: עם גבר)? אם כן - איך הרגשת? לע

crazy smile

New member
עונה

מתי הייתה הנשיקה הראשונה שלך? לפני חמישה חודשים בול..חח כאילו גיל 14 האם הנשיקה הראשונה הייתה מהאהבה או מלחץ? מאהבה...כאילו...חח..טוב זה לא היה אהבה רצינית...יותר אהבה של ידידים ש...לאדעת...אבל זהה פשוט קרה.. האם התנשקת פעם מתוך משחק? נוופ כאילו כן אבל לא צרפתית חח עם כמה אנשים התנשקת? 1 איך נשיקה צריכה להיות? להוטה ומהירה, או איטית ועדינה? איטית ועדינה מהי נשיקה בשבילך? סתם לכיף או משהו רציני ועמוק? בעע...לאדעת מה להגיד כי יש לי איזה קטע עכשיו...וזה בכלל לא משהו רציני ועמוק... אבל סתם לכיף?! זה גם לא בדיוק....אוף הסתבכתי האם פעם התנשקת עם אישה (לבנים: עם גבר)? אם כן - איך הרגשת? נוופ

../images/Emo3.gif

מתי הייתה הנשיקה הראשונה שלך?לא זוכרת כ"כ מתי..בכיתה ט' האם הנשיקה הראשונה הייתה מהאהבה או מלחץ?אהבה האם התנשקת פעם מתוך משחק?כן עם כמה אנשים התנשקת?3 עם לשון ובפה עם דיי הרבה איך נשיקה צריכה להיות? להוטה ומהירה, או איטית ועדינה?תלוי עם מי ומתי מהי נשיקה בשבילך? סתם לכיף או משהו רציני ועמוק?סתםלכיף האם פעם התנשקת עם אישה? אם כן - איך הרגשת?רק בפה..וזה בסדר

עונה

מתי הייתה הנשיקה הראשונה שלך? נראה לי שהולכת להיות היום
האם הנשיקה הראשונה הייתה מהאהבה או מלחץ? אפחד מהם האם התנשקת פעם מתוך משחק? כן אבל לא צרפתית סתם בפה חפיף עם כמה אנשים התנשקת? בפה? אממ שניה סופרת חח... לאדעת בדיוק סביבות 10 איך נשיקה צריכה להיות? להוטה ומהירה, או איטית ועדינה? איטית ועדינה מהי נשיקה בשבילך? סתם לכיף או משהו רציני ועמוק? שילוב של שניהם האם פעם התנשקת עם אישה (לבנים: עם גבר)? אם כן - איך הרגשת? כן אבל רק בפה.. לא הרגשתי כלום זה סתם לצחוקים

PennyLaneM

New member
...

מתי הייתה הנשיקה הראשונה שלך? גיל 16. האם הנשיקה הראשונה הייתה מהאהבה או מלחץ? מאהבה. האם התנשקת פעם מתוך משחק? כן. עם כמה אנשים התנשקת? לא יודעת. איך נשיקה צריכה להיות? להוטה ומהירה, או איטית ועדינה? זה נורא תלוי בגורמים :] שניהם בכיף. מהי נשיקה בשבילך? סתם לכיף או משהו רציני ועמוק? משהו רציני ועמוק. האם פעם התנשקת עם אישה (לבנים: עם גבר)? אם כן - איך הרגשת? לא שזכור לי.

Camila Yan

New member
אני עונה

מתי הייתה הנשיקה הראשונה שלך? כיתה ה', הרצינית... לא מזמן האם הנשיקה הראשונה הייתה מהאהבה או מלחץ? אהבה... האם התנשקת פעם מתוך משחק? לא עם כמה אנשים התנשקת? 2 איך נשיקה צריכה להיות? להוטה ומהירה, או איטית ועדינה? איטית ועדינה מהי נשיקה בשבילך? סתם לכיף או משהו רציני ועמוק? שניהם האם פעם התנשקת עם אישה (לבנים: עם גבר)? אם כן - איך הרגשת? לא

MamoOoshA

New member
../images/Emo9.gif

מתי הייתה הנשיקה הראשונה שלך? 9.11.2004. האם הנשיקה הראשונה הייתה מהאהבה או מלחץ? אהבה. האם התנשקת פעם מתוך משחק? סתמ בפה. אמתוחובה. עם כמה אנשים התנשקת? 2. איך נשיקה צריכה להיות? להוטה ומהירה, או איטית ועדינה? תלוי במצב. מהי נשיקה בשבילך? סתם לכיף או משהו רציני ועמוק? רציני. האם פעם התנשקת עם אישה (לבנים: עם גבר)? לא. אם כן - איך הרגשת? ---

../images/Emo39.gif

מתי הייתה הנשיקה הראשונה שלך? לא הייתה האם הנשיקה הראשונה הייתה מהאהבה או מלחץ? -- האם התנשקת פעם מתוך משחק? לא (רק בלחי) עם כמה אנשים התנשקת? --0 איך נשיקה צריכה להיות? להוטה ומהירה, או איטית ועדינה? לא יודעת מהי נשיקה בשבילך? סתם לכיף או משהו רציני ועמוק? --- האם פעם התנשקת עם אישה (לבנים: עם גבר)? אם כן - איך הרגשת? חס וחלילה

ffiendd

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo54.gif

מתי הייתה הנשיקה הראשונה שלך? שנתיים בערך. האם הנשיקה הראשונה הייתה מהאהבה או מלחץ? גם וגם. האם התנשקת פעם מתוך משחק? כן. עם כמה אנשים התנשקת? התחלתי מחדש את החישוב מהשנה הזאת, כי לא זכרתי כמה קודם. השנה - 15. איך נשיקה צריכה להיות? להוטה ומהירה, או איטית ועדינה? תלוי עם מי, איפה, ומה מתחשק לי. בדר"כ כשהנשיקה איטית ועדינה יותר מדי זמן זה מתחיל לשעמם אותי, ואז אני משנה. זו סתם הייתה הערה. מהי נשיקה בשבילך? סתם לכיף או משהו רציני ועמוק? נשיקה זה סתם לכיף. נשיקה מתוך אהבה זה משהו רציני ועמוק. האם פעם התנשקת עם אישה (לבנים: עם גבר)? אם כן - איך הרגשת? כמובן. בנות מנשקות הרבה יותר טוב, סתם שתדעו. מה אני אמורה להרגיש? ~פרצוף תמה~

למעלה