שאלון ישרא בלוג

• פותח הנושא ady18
  • פורסם בתאריך

ady18

Well-known member
שאלון ישרא בלוג

האם את חסידה של קורנפלקס בתור ארוחת בוקר? האם את מעדיפה את הקורנפלקס הישן והטוב, או בעד החידושים מלאי השוקולד ושאר דברים? תלמה או קלוגס? (מסתבר שזה הבדל מהותי למדי) . יותר חלב או יותר קורנפלקס? כף או כפית?(גם זה, מאוד מאוד מהותי. כל משתמש בכפית יעיד!) האם תאכלי קורנפלקס גם בלי חלב (בשקית, למשל)? לסיום: עכשיו את הולכת לאכול קורנפלקס, או שאת זורקת את כל הקופסאות . מהבית

Eden McFadden

New member
../images/Emo20.gifקורנפלקס

האם את חסידה של קורנפלקס בתור ארוחת בוקר? לא האם את מעדיפה את הקורנפלקס הישן והטוב, או בעד החידושים מלאי השוקולד ושאר דברים? החידושים מלאי השוקולד תלמה או קלוגס? (מסתבר שזה הבדל מהותי למדי) תלמה יותר חלב או יותר קורנפלקס? יותר קורנפלקס כף או כפית?(גם זה, מאוד מאוד מהותי. כל משתמש בכפית יעיד!) כף האם תאכלי קורנפלקס גם בלי חלב (בשקית, למשל)? כן לסיום: עכשיו את הולכת לאכול קורנפלקס, או שאת זורקת את כל הקופסאות . מהבית? לא זה ולא זה

עונה

האם את חסידה של קורנפלקס בתור ארוחת בוקר? אהא האם את מעדיפה את הקורנפלקס הישן והטוב, או בעד החידושים מלאי השוקולד ושאר דברים? לא אוהבת ממש את הרגיל אם כבר עם סוכר, אבל אין אין אין על כריות תלמה או קלוגס? (מסתבר שזה הבדל מהותי למדי) לא משנה לי . יותר חלב או יותר קורנפלקס? במידה שווה
כף או כפית?(גם זה, מאוד מאוד מהותי. כל משתמש בכפית יעיד!) כף האם תאכלי קורנפלקס גם בלי חלב (בשקית, למשל)? לא חושבת רק אם זה כריות לסיום: עכשיו את הולכת לאכול קורנפלקס, או שאת זורקת את כל הקופסאות . מהבית? וואלה תפסתם אותי עכשיו באמצע ארוחת הבוקר שלי חחח

מתוקה777

New member
עונה =)

האם את חסידה של קורנפלקס בתור ארוחת בוקר?חח כן האם את מעדיפה את הקורנפלקס הישן והטוב, או בעד החידושים מלאי השוקולד ושאר דברים?הישן והטוב תלמה או קלוגס? (מסתבר שזה הבדל מהותי למדי) לא יודעת ... . יותר חלב או יותר קורנפלקס?יותר קורנפלקס כף או כפית?(גם זה, מאוד מאוד מהותי. כל משתמש בכפית יעיד!)כפית האם תאכלי קורנפלקס גם בלי חלב (בשקית, למשל)?כן, אבל ימאס לי מהר לסיום: עכשיו את הולכת לאכול קורנפלקס, או שאת זורקת את כל הקופסאות . מהבית? אכלתי כבר קורנפלקס מקודם =)

ט ל ו ש1

New member
../images/Emo85.gifנמנמנמ

יותר חלב או יותר קורנפלקס?קורנפלקס
כף או כפית?(גם זה, מאוד מאוד מהותי. כל משתמש בכפית יעיד!)כפית האם תאכלי קורנפלקס גם בלי חלב (בשקית, למשל)?אממ לרוב לא לסיום: עכשיו את הולכת לאכול קורנפלקס, או שאת זורקת את כל הקופסאות . מהבית לזה ולאזה

Didosh1

New member
עונה

האם את חסידה של קורנפלקס בתור ארוחת בוקר?כן האם את מעדיפה את הקורנפלקס הישן והטוב, או בעד החידושים מלאי השוקולד ושאר דברים?חדשיםםםםם תלמה או קלוגס? (מסתבר שזה הבדל מהותי למדי) לא אכפת לי . יותר חלב או יותר קורנפלקס?יותר קורנפלקס כף או כפית?(גם זה, מאוד מאוד מהותי. כל משתמש בכפית יעיד!)כף האם תאכלי קורנפלקס גם בלי חלב (בשקית, למשל)?כן לסיום: עכשיו את הולכת לאכול קורנפלקס, או שאת זורקת את כל הקופסאות . מהבית ל=א=כ=ו=ל

למעלה