שאלון ישן נושן

Shame in you

New member
שאלון ישן נושן

בכלליות: 1.שם: 2.גיל: 3.מין (וחסר למי שיכתוב לי פה חזק או כל 5 שעות כמו שעון ): 4.צבע עיניים: 5.צבע שיער: 6.גובה: 7.מצבך הארוני: 8.פירסינגים: 9.קעקועים: 10.משקפיים: 11.אייסיקיו או מסנג'ר, ציין מספר או כתובת אם נפשך חושקת בכך 12.שפות שאתה מדבר/לומד: 13.תכונות טובות שלך: 14.תכונות רעות שלך: 15.אמרו לך פעם שאתה דומה ל: וקצת יותר מדויק: 1.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? 2.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה? 3.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? 4.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? 5.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך? 6.מה מפחיד אותך? 7.מה מרתק אותך? 8.מה מעציב אותך? 9.מה משמח אותך? שתייה/אכילה: 1.מה המזון האהוב עליך? 2.מה הארוחה החלומית שלך? 3.מה אתה שותה במהלך היום? 4.מה אתה שותה במהלך הלילה (משקה אלכוהולי אהוב)? 5.קפה או תה: 6.סוכר או סוכרזית: 7.מלח או פלפל: 8.פלאפל או שווארמה: 9.פיתה או לאפה: 10.סמי או סוסו: 11.אחמד או סלים: 12.מועדון או בית קפה: 13.פאב או דאנס בר: 14.תאטרון או ז'אן דארק 15.גלילאו גלילאי או קופרניקוס: אתה: 1.מה המוטו שלך בחיים? 2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? 3.מעשה נועז שעשית? 4.מעשה טפשי שעשית? 5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך: 6.האם היית בחו"ל, ואיפה? 7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? 8.מה יש לך מתחת למיטה? 9.האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: 10. מה סקסי בעיניך? 11. מה רומנטי בעיניך? 12. אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה? 13. אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה? 14. איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך? מהשאלון של ברנרד פיבו בערוץ 8 : 1.מה היא המילה האהובה עליך? 2.מה היא המילה השנואה עליך? 3.מה מדליק אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? 4.מה "מכבה" (טורן אוף אבל לא כזה =)) אותך? 5.מה היא הקללה האהובה עליך? 6.איזה קול/רעש אתה אוהב? 7.איזה קול/רעש אתה שונא? 8.איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן? 9.גלידה – בכוס או בוופל? 10. שוקו או וניל? 11. חוף או הרים? 12. לישון או לקום? 13. שקיעה או זריחה? 14. לילה או יום? 15. בזבזן או חסכן? 16. קור או חום? 17. סערות ברקים – מרגשות או מפחידות? 18. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה? 19. ברגע זה ממש – אם מי היית רוצה להיות ואיפה? 20. למי אתה מתגעגע? 21. את מי היית לוקח לאי בודד? 22.מה לא האמנת שתעשה בעבר ועשית? דברים אהובים עלייך: 1.צבע: 2.בעל חיים: 3.ספר (רק אחד! אין לנו כוח לניתוחים עמוקים) 4.סרט: 5.שחקן: 6.שחקנית: 7.דיסק: 8.שיר: 9.מקום בילוי: 10. פורום אהוב: 11. עונה: 12. מקום להעביר בו חופשה: 13. רכב: 14. מישהו שאתה אוהב או מעריך ומעולם לא אמרת לו את זה: 15. ציטוט מסרט/ספר/סדרה: 16. עיתון: 17. סדרה: מתי בפעם האחרונה: 1.חייכת? 2.זכית לחיוך? 3.הענקת מחמאה? 4.קיבלת מחמאה? 5.עשית משהו טפשי? 6.פינקת מישהו? 7.פינקת את עצמך? 8.צחקת? 9.גרמת למישהו לצחוק? 10.התחרטת על משהו שאמרת? 11.בכית? 12.הסתפרת? האם אי פעם 1.הכרת את תחנת המשטרה מבפנוכו? 2.פחדת מהחושך? 3.עשית משהו מסוכן? מה? 4.יצאת/שכבת עם יותר מפרטנר אחד ב"ז? 5.בכית בסרט? 6.אמרת "אני אוהב אותך"? 7.שיקרת כשאמרת את מה שכתוב בשאלה 6? 8.הופעת בעירום בציבור? 9.קיימת אקט מיני כלשהוא במקום ציבורי? לאחרונה 1.האדם האחרון שראית: 2.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון: 3.האדם האחרון שהתקשר אליך: 4.האדם האחרון שאמרת לו "אני אוהב אותך" 5.האדם האחרון שישן במיטה שלך: ולסיכום: 1.מה האירוע הבא בלו"ז שלך? 2.צביקה הדר או צביקה פיק? 3.הראל מויאל או הראל סקעת? 4.האם אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון בכלל? 5.האם יש משהו שאתה רוצה למסור לכל האנשים הנחמדים מאוד שיקראו את התשובות שלך? 6.האם אתה מאמין שהשאלון היה בזבוז זמן משווע? 7.האם צחקת בשעה שקראת את המבוא לשעשועון הכרות זה? 120. כן כן, 120, מה דעתך על השאלון ורק שיהיה ככה : 255. מה תעשה לכותב השאלון האמיתי: א.תסקול אותו באבנים ב.תנשק אותו ג.תתן לו חיבוק חם ד.תגיד לו תודה ותברח כמו מסכן שנס על חייו ה.ב' וג' ואז א' ו.ב וג' ז.מממ, תחשבו לבד .

Shame in you

New member
אני

בכלליות: 1.שם: 2.גיל: 16 3.מין (וחסר למי שיכתוב לי פה חזק או כל 5 שעות כמו שעון ): נקבה 4.צבע עיניים: חום כהה 5.צבע שיער: שחור 6.גובה: גבוה 7.מצבך הארוני: ?! 8.פירסינגים: נייט 9.קעקועים: נייט 10.משקפיים: נייט 11.אייסיקיו או מסנג'ר, ציין מספר או כתובת אם נפשך חושקת בכך 12.שפות שאתה מדבר/לומד: אנגלית, ספרדית- שוטף, צרפתית ורוסית- מקשקשת, ומעוניינת ללמוד יותר 13.תכונות טובות שלך: אני קוראת אנשים 14.תכונות רעות שלך: אני קוראת אנשים 15.אמרו לך פעם שאתה דומה ל: וקצת יותר מדויק: 1.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? מקללת את הרגע 2.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה? חושבת 3.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? שאני עייפה אש 4.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? אח שלי 5.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך? מוסיקה 6.מה מפחיד אותך? מוות, דכאון רציני, מחלות 7.מה מרתק אותך? הכל. אני אדם סקרן 8.מה מעציב אותך? עצב 9.מה משמח אותך? שקורים לי דברים טובים (שלצערי כבר לא קורים) שתייה/אכילה: 1.מה המזון האהוב עליך? מממממממ זה באמת תלוי 2.מה הארוחה החלומית שלך? ארוחת בוקר בבית מלון או בבית קפה 3.מה אתה שותה במהלך היום? מים, נס קפה, שוקו 4.מה אתה שותה במהלך הלילה (משקה אלכוהולי אהוב)? לא יוצאת 5.קפה או תה: לפעמים 6.סוכר או סוכרזית: סוכר 7.מלח או פלפל: לא יודעת 8.פלאפל או שווארמה: פלאפל 9.פיתה או לאפה: פיתה 10.סמי או סוסו: 11.אחמד או סלים: 12.מועדון או בית קפה: בית קפה 13.פאב או דאנס בר: אני משערת שפאב 14.תאטרון או ז'אן דארק 15.גלילאו גלילאי או קופרניקוס: אתה: 1.מה המוטו שלך בחיים? שאין לסמוך על אף אחד 2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? קונה מלא ספרים ודיסקים 3.מעשה נועז שעשית? לא עשיתי 4.מעשה טפשי שעשית? פיתחתי אשליות וסמכתי על אנשים 5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך: מממממ לא עולה לי כרגע 6.האם היית בחו"ל, ואיפה? צרפת, בלגיה, הולנד 7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? באירופה, לא ממש חשוב איפה 8.מה יש לך מתחת למיטה? ג'וקים? 9.האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: עיניים 10. מה סקסי בעיניך? מבט 11. מה רומנטי בעיניך? הכל, כשזה בא מאהבה 12. אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה? לאמצע השנה הזאת.. לחורף 13. אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה? אותו 14. איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך? לצייר מהשאלון של ברנרד פיבו בערוץ 8 : 1.מה היא המילה האהובה עליך? כפרה 2.מה היא המילה השנואה עליך? אונס, ועוד כמה 3.מה מדליק אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? וואו... יש הרבה...כל מה שקשור באמנות, כל מה שמעורר בי רגש 4.מה "מכבה" (טורן אוף אבל לא כזה =)) אותך? כשאני קוראת עליו ועליה 5.מה היא הקללה האהובה עליך? סע עמ עמק 6.איזה קול/רעש אתה אוהב? צחוק של תינוקות 7.איזה קול/רעש אתה שונא? נביחות של כלבים וצעקות 8.איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן? "סוף סוף הגעת לקצת אושר" 9.גלידה – בכוס או בוופל? כוס 10. שוקו או וניל? וניל 11. חוף או הרים? ממ לא יודעת 12. לישון או לקום? שניהם 13. שקיעה או זריחה? שקיעה 14. לילה או יום? שניהם 15. בזבזן או חסכן? שניהם 16. קור או חום? קור 17. סערות ברקים – מרגשות או מפחידות? שניהם 18. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה? תלוי 19. ברגע זה ממש – אם מי היית רוצה להיות ואיפה? בחו"ל, או באיזה בית קפה 20. למי אתה מתגעגע? אליו, לפעם 21. את מי היית לוקח לאי בודד? את עצמי 22.מה לא האמנת שתעשה בעבר ועשית? פגשתי מישהו מהאינטרנט דברים אהובים עלייך: 1.צבע: כחול 2.בעל חיים: כלבלב 3.ספר (רק אחד! אין לנו כוח לניתוחים עמוקים) "ארבעה בתים וגעגוע" 4.סרט: לא יודעת 5.שחקן: דרור קרן כפרה עליו 6.שחקנית: איזבל הופר, ז'ניה דודינה 7.דיסק: Kid a 8.שיר:נו בחיית... 9.מקום בילוי: בתי קפה ובית 10. פורום אהוב: יש כמה 11. עונה: חורף 12. מקום להעביר בו חופשה: מקום שקט וכפרי 13. רכב: לא משנה, העיקר שיסיע 14. מישהו שאתה אוהב או מעריך ומעולם לא אמרת לו את זה: וואלה לא זוכרת 15. ציטוט מסרט/ספר/סדרה: "הגעגועים הכי קשים, הם למישהו שהלך ואתה יודע שלא יחזור, זה געגועים שיוצאים מהלב ונכנסים אליו והם כמו סרטן בתוך הנשמה" (משהו כזה, מ"ימים אחדים" של מאיר שלו) 16. עיתון: שבע לילות 17. סדרה: כנסו לפורום "סדרות נוטלגיה" מתי בפעם האחרונה: 1.חייכת? לפני דקה 2.זכית לחיוך? ?! 3.הענקת מחמאה? לפני כמה ימים 4.קיבלת מחמאה? כנ"ל 5.עשית משהו טפשי? תמיד 6.פינקת מישהו? ב12.07.06 7.פינקת את עצמך? מקודם אכלתי ארטיק 8.צחקת? מקודם 9.גרמת למישהו לצחוק? לא יודעת 10.התחרטת על משהו שאמרת? יום יום, דקה דקה 11.בכית? לפני כמה ימים 12.הסתפרת? לפני מלא זמן האם אי פעם 1.הכרת את תחנת המשטרה מבפנוכו? לא 2.פחדת מהחושך? כן 3.עשית משהו מסוכן? מה? לא, אני פחדנית 4.יצאת/שכבת עם יותר מפרטנר אחד ב"ז? לא 5.בכית בסרט? כן 6.אמרת "אני אוהב אותך"? כן 7.שיקרת כשאמרת את מה שכתוב בשאלה 6? לא 8.הופעת בעירום בציבור? לא 9.קיימת אקט מיני כלשהוא במקום ציבורי? לא לאחרונה 1.האדם האחרון שראית: אח שלי, חברה שלו, ואבא שלי 2.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון: אמא שלי 3.האדם האחרון שהתקשר אליך: חברה שלי נזכרה בי לפני כמה ימים במפתיע 4.האדם האחרון שאמרת לו "אני אוהב אותך": אני חושבת שלו 5.האדם האחרון שישן במיטה שלך: ישן? רק אני ולסיכום: 1.מה האירוע הבא בלו"ז שלך? לרדת ולהכין לי שוקו (או נס? עוד לא החלטתי) 2.צביקה הדר או צביקה פיק? הדר 3.הראל מויאל או הראל סקעת? סקעת 4.האם אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון בכלל? לא 5.האם יש משהו שאתה רוצה למסור לכל האנשים הנחמדים מאוד שיקראו את התשובות שלך? Fuck off זה בנאלי מדי, אז...מקווה שנהנתם 6.האם אתה מאמין שהשאלון היה בזבוז זמן משווע? לא, גם ככה אין לי משהו יותר טוב לעשות 7.האם צחקת בשעה שקראת את המבוא לשעשועון הכרות זה? אולי 120. כן כן, 120, מה דעתך על השאלון ורק שיהיה ככה : יפה 255. מה תעשה לכותב השאלון האמיתי: א.תסקול אותו באבנים ב.תנשק אותו ג.תתן לו חיבוק חם ד.תגיד לו תודה ותברח כמו מסכן שנס על חייו ה.ב' וג' ואז א' ו.ב וג' ז.מממ, תחשבו לבד . ז'

noa elisha

New member
ע=ו=נ=ה=!

שאלון ישן נושןו Shame in you ו 21:20 | 05/08/06 בכלליות: 1.שם: נועה 2.גיל:14 3.מין (וחסר למי שיכתוב לי פה חזק או כל 5 שעות כמו שעון ): חח נקבה=]] 4.צבע עיניים:חום 5.צבע שיער:חום 6.גובה:1.57 7.מצבך הארוני: מה?! 8.פירסינגים: 9.קעקועים: 10.משקפיים: אמור להיות אבל אין 11.אייסיקיו או מסנג'ר, ציין מספר או כתובת אם נפשך חושקת בכך 12.שפות שאתה מדבר/לומד: מדברת-עברית, לומדת-ערבית ואנגלית (וספרדים מהטלויזיה) 13.תכונות טובות שלך: אני לא יודעת להגיד על עצמי דברים טובים... 14.תכונות רעות שלך:אני עצלנית 15.אמרו לך פעם שאתה דומה ל: אמא=] וקצת יותר מדויק: 1.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? מצחצחת שיניים 2.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה? מצחצחת שיניים 3.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? בא לי לחזור לישון! 4.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? אמא 5.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך? 6.מה מפחיד אותך? ה=כ=ל=! 7.מה מרתק אותך? טלויזיה=] 8.מה מעציב אותך? כשקורה משהו לבנאדם שאני אוהבת 9.מה משמח אותך? לראות אנשים מתנשקים=] שתייה/אכילה: 1.מה המזון האהוב עליך? כל דבר בעולם שיש בו שוקולד (כמעט) 2.מה הארוחה החלומית שלך? אממ...לא יודעת... 3.מה אתה שותה במהלך היום?מים,סודה... 4.מה אתה שותה במהלך הלילה (משקה אלכוהולי אהוב)? כלום?! 5.קפה או תה: תה 6.סוכר או סוכרזית: סוכר 7.מלח או פלפל: מלח 8.פלאפל או שווארמה:פלאפל 9.פיתה או לאפה:פיתה 10.סמי או סוסו:סמי וסוסו 11.אחמד או סלים:אחמד וסלים [?!] 12.מועדון או בית קפה: מועדון 13.פאב או דאנס בר: ?! 14.תאטרון או ז'אן דארק 15.גלילאו גלילאי או קופרניקוס: אתה: 1.מה המוטו שלך בחיים? להיות מאושרת=] 2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? הולדת לקניון 3.מעשה נועז שעשית? חציתי כביש בלי להחזיק יד לאמא 4.מעשה טפשי שעשית? חציתי את הכביש 5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך: לנשוך את הבפנוכו של הלחיים שלי 6.האם היית בחו"ל, ואיפה? הייתי 17 פעמים נראה לכם שאני זוכרת? 7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? ארגנטינה\ ניו יורק 8.מה יש לך מתחת למיטה? "מצעים" [מילה מטומטמת=\\] 9.האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: פה 10. מה סקסי בעיניך? עפר שכטר 11. מה רומנטי בעיניך? לא יודעת...מתנות ודברים כאלה 12. אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה? לכיתה א' והייתי משנה את כל הטעויות שעשיתי בחחים שלי 13. אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה? 14. איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך? להיות יותר חכמה מהשאלון של ברנרד פיבו בערוץ 8 : 1.מה היא המילה האהובה עליך? מגניב 2.מה היא המילה השנואה עליך? קבינימט 3.מה מדליק אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? 4.מה "מכבה" (טורן אוף אבל לא כזה =)) אותך? 5.מה היא הקללה האהובה עליך? כוס אמא שלך 6.איזה קול/רעש אתה אוהב? של ההודעת אס אמ אס 7.איזה קול/רעש אתה שונא? שמישהו מתחבר באייסיקיו 8.איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן? 9.גלידה – בכוס או בוופל? וופל 10. שוקו או וניל? שוקוניל=] 11. חוף או הרים? חוף 12. לישון או לקום? אם אני עיפה לישון אם אני ערנית לקום 13. שקיעה או זריחה? זריחה 14. לילה או יום? יום 15. בזבזן או חסכן? בזבזנית 16. קור או חום? נעים 17. סערות ברקים – מרגשות או מפחידות? מפחידתץ 18. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה? חח זה לא אותו דבר?! 19. ברגע זה ממש – אם מי היית רוצה להיות ואיפה? עם עפר שכטר בחדר שלי 20. למי אתה מתגעגע? 21. את מי היית לוקח לאי בודד? את עפר שכטר [כאילו שהוא היה בא...] 22.מה לא האמנת שתעשה בעבר ועשית? דברים אהובים עלייך: אבא אמא ועפר שכטר!! 1.צבע: ורוד! 2.בעל חיים: חברה שלי=] 3.ספר (רק אחד! אין לנו כוח לניתוחים עמוקים) 4.סרט: 5.שחקן: עפר שכטר!!!!!!!!!!!!!!!!! 6.שחקנית: מיטל גל 7.דיסק: גיימבויז 8.שיר: השיר של נסראללה 9.מקום בילוי: קניון 10. פורום אהוב: אתם=] חח 11. עונה: אביב 12. מקום להעביר בו חופשה: אילת 13. רכב: 14. מישהו שאתה אוהב או מעריך ומעולם לא אמרת לו את זה: עפר, כי לא פגשתי אותו=] 15. ציטוט מסרט/ספר/סדרה: מצאתם את הבנאדם הנכון שיזכור לכם את זה 16. עיתון: ראש 1 17. סדרה: טב"ע [למרות שנגמר-היא תמיד בליבי=]] מתי בפעם האחרונה: 1.חייכת? עכשיו 2.זכית לחיוך? מקודם 3.הענקת מחמאה? מקודם 4.קיבלת מחמאה? מקודם 5.עשית משהו טפשי?מקודם 6.פינקת מישהו?מקודם 7.פינקת את עצמך? מקודם 8.צחקת?מקודם 9.גרמת למישהו לצחוק? מקודם 10.התחרטת על משהו שאמרת? מקודם 11.בכית? מקודם 12.הסתפרת? מקודם האם אי פעם 1.הכרת את תחנת המשטרה מבפנוכו? לא 2.פחדת מהחושך? כן 3.עשית משהו מסוכן? מה? כן,נכסעתי באוטו 4.יצאת/שכבת עם יותר מפרטנר אחד ב"ז? לא 5.בכית בסרט? לא 6.אמרת "אני אוהב אותך"? כן 7.שיקרת כשאמרת את מה שכתוב בשאלה 6? כן 8.הופעת בעירום בציבור? לא 9.קיימת אקט מיני כלשהוא במקום ציבורי? לא לאחרונה 1.האדם האחרון שראית: לירון חברה שלי 2.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון: תמר חברה שלי 3.האדם האחרון שהתקשר אליך: אלמוג 4.האדם האחרון שאמרת לו "אני אוהב אותך" אמא 5.האדם האחרון שישן במיטה שלך: חברה שלי [היא נרדמה לי מקודם במיטה שלא תחשבו ש...] ולסיכום: 1.מה האירוע הבא בלו"ז שלך? לראות טלויזיה 2.צביקה הדר או צביקה פיק? פיק 3.הראל מויאל או הראל סקעת? סקעת 4.האם אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון בכלל? לא 5.האם יש משהו שאתה רוצה למסור לכל האנשים הנחמדים מאוד שיקראו את התשובות שלך? משועממים 6.האם אתה מאמין שהשאלון היה בזבוז זמן משווע? כן 7.האם צחקת בשעה שקראת את המבוא לשעשועון הכרות זה? לא 120. כן כן, 120, מה דעתך על השאלון ורק שיהיה ככה : סבבה 255. מה תעשה לכותב השאלון האמיתי: ד.תגיד לו תודה ותברח כמו מסכן שנס על חייו

dana re3

New member
עונה

1.שם:דנה 2.גיל:15 3.מין (וחסר למי שיכתוב לי פה חזק או כל 5 שעות כמו שעון ):נקבה 4.צבע עיניים:כחול 5.צבע שיער:שטני בלודיני 6.גובה:1.60 7.מצבך הארוני:סבבה.. 8.פירסינגים:עוד מעט באף
9.קעקועים:אין 10.משקפיים:יש =/ אבל לא משתמשת 11.אייסיקיו או מסנג'ר, ציין מספר או כתובת אם נפשך חושקת בכך 12.שפות שאתה מדבר/לומד:אנגלית וערבית 13.תכונות טובות שלך:אוהבת לעזור.. נאמנה 14.תכונות רעות שלך:קנאית =/ 15.אמרו לך פעם שאתה דומה ל:אבריל לאבין חחח וקצת יותר מדויק: 1.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר?פותחת עיניים חח 2.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה?מצחצחת שיניים 3.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר?לא זוכרת 4.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר?אמא 5.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך?עם חברים או משפחה 6.מה מפחיד אותך?אנשים מוזרים 7.מה מרתק אותך? 8.מה מעציב אותך? 9.מה משמח אותך? שתייה/אכילה: 1.מה המזון האהוב עליך?פיצה חחח 2.מה הארוחה החלומית שלך? 3.מה אתה שותה במהלך היום?מיץ תפוזים 4.מה אתה שותה במהלך הלילה (משקה אלכוהולי אהוב)?אין.. 5.קפה או תה:קפה 6.סוכר או סוכרזית:סוכר 7.מלח או פלפל:מלח 8.פלאפל או שווארמה:שווארמה 9.פיתה או לאפה:לאפה 10.סמי או סוסו: 11.אחמד או סלים: 12.מועדון או בית קפה:מועדון 13.פאב או דאנס בר:פאב 14.תאטרון או ז'אן דארק 15.גלילאו גלילאי או קופרניקוס: אתה: 1.מה המוטו שלך בחיים? 2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? 3.מעשה נועז שעשית? 4.מעשה טפשי שעשית? 5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך: 6.האם היית בחו"ל, ואיפה?קפריסין, סיני, תורכיה 7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת?ארה"ב 8.מה יש לך מתחת למיטה?כלום 9.האיבר הכי סקסי בעיניך הוא:ריבועים בבטן חחח 10. מה סקסי בעיניך?ריבועים בבטן
11. מה רומנטי בעיניך?זריחה/שקיעה.. 12. אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה?לפני שנה 13. אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה? 14. איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך? מהשאלון של ברנרד פיבו בערוץ 8 : 1.מה היא המילה האהובה עליך? 2.מה היא המילה השנואה עליך? 3.מה מדליק אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? 4.מה "מכבה" (טורן אוף אבל לא כזה =)) אותך? 5.מה היא הקללה האהובה עליך? 6.איזה קול/רעש אתה אוהב? 7.איזה קול/רעש אתה שונא?קול של אופונע שנוסע מהר... 8.איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן? 9.גלידה – בכוס או בוופל?בכוס 10. שוקו או וניל?שוקו 11. חוף או הרים?חוף 12. לישון או לקום?לקום 13. שקיעה או זריחה?שקיעה 14. לילה או יום?לילה 15. בזבזן או חסכן?באמצע חח 16. קור או חום?קור 17. סערות ברקים – מרגשות או מפחידות?מרגשות 18. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה?חצי מלאה 19. ברגע זה ממש – אם מי היית רוצה להיות ואיפה? 20. למי אתה מתגעגע? 21. את מי היית לוקח לאי בודד? 22.מה לא האמנת שתעשה בעבר ועשית? דברים אהובים עלייך: 1.צבע:כחול סגול 2.בעל חיים:סוס 3.ספר (רק אחד! אין לנו כוח לניתוחים עמוקים)סודות נעורים 4.סרט: 5.שחקן:צ'אד מייקל מורי 6.שחקנית:ג'ניפר אניסטון 7.דיסק: 8.שיר: 9.מקום בילוי: 10. פורום אהוב:שאלונים 11. עונה: 12. מקום להעביר בו חופשה:אילתתתתת 13. רכב: 14. מישהו שאתה אוהב או מעריך ומעולם לא אמרת לו את זה: 15. ציטוט מסרט/ספר/סדרה: 16. עיתון:ראש1 17. סדרה:האלופה מתי בפעם האחרונה: 1.חייכת?היום 2.זכית לחיוך?היום 3.הענקת מחמאה?היום 4.קיבלת מחמאה?היום 5.עשית משהו טפשי?שלשום 6.פינקת מישהו? 7.פינקת את עצמך? 8.צחקת?אתמול 9.גרמת למישהו לצחוק?היום 10.התחרטת על משהו שאמרת? 11.בכית?לא זוכרת 12.הסתפרת?לפני שנה כמעט חצי שנה האם אי פעם 1.הכרת את תחנת המשטרה מבפנוכו?לא 2.פחדת מהחושך?כן 3.עשית משהו מסוכן? מה?לא 4.יצאת/שכבת עם יותר מפרטנר אחד ב"ז?לא 5.בכית בסרט?כן 6.אמרת "אני אוהב אותך"?כן 7.שיקרת כשאמרת את מה שכתוב בשאלה 6?לא 8.הופעת בעירום בציבור?לא 9.קיימת אקט מיני כלשהוא במקום ציבורי?לא לאחרונה 1.האדם האחרון שראית:אבא 2.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון:חיו 3.האדם האחרון שהתקשר אליך:אורי 4.האדם האחרון שאמרת לו "אני אוהב אותך": משהו חחח 5.האדם האחרון שישן במיטה שלך:אני חחח ולסיכום: 1.מה האירוע הבא בלו"ז שלך?לישון חח 2.צביקה הדר או צביקה פיק?הדר 3.הראל מויאל או הראל סקעת?אף אחד 4.האם אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון בכלל?לא 5.האם יש משהו שאתה רוצה למסור לכל האנשים הנחמדים מאוד שיקראו את התשובות שלך?חולה עליכם חחח סתם אתם משועממים 6.האם אתה מאמין שהשאלון היה בזבוז זמן משווע?לא גם ככה היה משעמם 7.האם צחקת בשעה שקראת את המבוא לשעשועון הכרות זה?לא 120. כן כן, 120, מה דעתך על השאלון ורק שיהיה ככה : 255. מה תעשה לכותב השאלון האמיתי: א.תסקול אותו באבנים ב.תנשק אותו ג.תתן לו חיבוק חם ד.תגיד לו תודה ותברח כמו מסכן שנס על חייו ה.ב' וג' ואז א' ו.ב וג' ז.מממ, תחשבו לבד . ז

s l o o p

New member
mememe

1.שם:סלופ. 2.גיל:13 3.מין (וחסר למי שיכתוב לי פה חזק או כל 5 שעות כמו שעון ):נקבה=I 4.צבע עיניים:חום 5.צבע שיער:שחור 6.גובה:1.60 7.מצבך הארוני:אה? 8.פירסינגים:אין 9.קעקועים:אין 10.משקפיים:אין 11.אייסיקיו או מסנג'ר, ציין מספר או כתובת אם נפשך חושקת בכך מסנ ואני לא חושקת בלפרסם אותו 12.שפות שאתה מדבר/לומד:עברית=/אנגלית,צרפתית. 13.תכונות טובות שלך:אין 14.תכונות רעות שלך:כל התכונות שלי 15.אמרו לך פעם שאתה דומה ל:עצמי וקצת יותר מדויק: 1.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר?פותחת עיניים 2.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה?עוצמת עיניים 3.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר?עד כמה שאחים שלי מעצבנים 4.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר?אמא 5.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך?בחדר שלי 6.מה מפחיד אותך?ג'וקים 7.מה מרתק אותך?מממ.. 8.מה מעציב אותך?--- 9.מה משמח אותך?דברים שמחים? שתייה/אכילה: 1.מה המזון האהוב עליך?פיצה 2.מה הארוחה החלומית שלך?סנדוויץ ענק עם חסה מלפפון ביצה טונה ו..זהו? 3.מה אתה שותה במהלך היום?מים,פאנטה וספרייט 4.מה אתה שותה במהלך הלילה (משקה אלכוהולי אהוב)?שומדבר 5.קפה או תה:תה 6.סוכר או סוכרזית:סוכר 7.מלח או פלפל:פלפל 8.פלאפל או שווארמה:שווארמה 9.פיתה או לאפה:לאפה 10.סמי או סוסו:אוי קשה לבחור. 11.אחמד או סלים:אחמד 12.מועדון או בית קפה:בית קפה 13.פאב או דאנס בר:אפחד מהם 14.תאטרון או ז'אן דארק-אההה.. 15.גלילאו גלילאי או קופרניקוס:גלילי נייר טואלט אתה: 1.מה המוטו שלך בחיים?ממ שהחיים הם חרא אחד גדול ואמא שלך חירבנה לך אותם? 2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה?קונה תמצלמה שאני רוצה! 3.מעשה נועז שעשית?מממ.. 4.מעשה טפשי שעשית?-- 5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך:אני מחברנת בתחתונים(כה בטח) 6.האם היית בחו"ל, ואיפה?לאאאאא 7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת?ארה"ב 8.מה יש לך מתחת למיטה?אבק 9.האיבר הכי סקסי בעיניך הוא:=O 10. מה סקסי בעיניך?סקווידוורד 11. מה רומנטי בעיניך?במבה 12. אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה?לתקופה שבה הייתי עובר כדי לגרום לאמא שלי הפלה ולא לצאת 13. אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה?אממ 14. איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך?ואוו זה קשה מהשאלון של ברנרד פיבו בערוץ 8 : 1.מה היא המילה האהובה עליך?תחת 2.מה היא המילה השנואה עליך?קלודין 3.מה מדליק אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית?אש 4.מה "מכבה" (טורן אוף אבל לא כזה =)) אותך?מים 5.מה היא הקללה האהובה עליך?חרא..חח לא קללה אבל מילה ראשונה באוצר המילים המפותח שלי 6.איזה קול/רעש אתה אוהב?אררררר 7.איזה קול/רעש אתה שונא?בררררר 8.איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן?עם ארוחת ילדים כפולה . 9.גלידה – בכוס או בוופל?כוס 10. שוקו או וניל?שוקו 11. חוף או הרים?הרים 12. לישון או לקום?לישון 13. שקיעה או זריחה?ממממ 14. לילה או יום?לילה 15. בזבזן או חסכן?בזבזן 16. קור או חום?קור 17. סערות ברקים – מרגשות או מפחידות?מטומטמות 18. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה?תלוי,שתית ממנה? 19. ברגע זה ממש – אם מי היית רוצה להיות ואיפה?עם המצלמה שאני רוצה במקום שקט 20. למי אתה מתגעגע?לאפחד 21. את מי היית לוקח לאי בודד?תמצלמה שאין לי 22.מה לא האמנת שתעשה בעבר ועשית?אממ דברים אהובים עלייך: 1.צבע:ירוק 2.בעל חיים:דוב 3.ספר (רק אחד! אין לנו כוח לניתוחים עמוקים)הפנימייה שלא הייתה 4.סרט:שודדי הקריביים 5.שחקן:ג'וני דפ 6.שחקנית:-- 7.דיסק:מממ 8.שיר:אממ 9.מקום בילוי:החדר שלי-_- 10. פורום אהוב:הפורום הזה 11. עונה:אביב 12. מקום להעביר בו חופשה:אוהל 13. רכב:אממ 14. מישהו שאתה אוהב או מעריך ומעולם לא אמרת לו את זה:X 15. ציטוט מסרט/ספר/סדרה:..... 16. עיתון:אממ 17. סדרה:בובספוג מתי בפעם האחרונה: 1.חייכת?לפני המון זמן 2.זכית לחיוך?אממ 3.הענקת מחמאה?לאזוכרת 4.קיבלת מחמאה?אממ 5.עשית משהו טפשי?נו דיי עם זה! 6.פינקת מישהו?נווו 7.פינקת את עצמך?די!!!!1 8.צחקת? 9.גרמת למישהו לצחוק? 10.התחרטת על משהו שאמרת? 11.בכית? 12.הסתפרת?סופסוף,לפני שובע?שבועיים. האם אי פעם 1.הכרת את תחנת המשטרה מבפנוכו?לא 2.פחדת מהחושך?כן 3.עשית משהו מסוכן? מה?--- 4.יצאת/שכבת עם יותר מפרטנר אחד ב"ז?=O 5.בכית בסרט?אממ 6.אמרת "אני אוהב אותך"?אף פעם 7.שיקרת כשאמרת את מה שכתוב בשאלה 6?לא למה שאני ישקר לשאלון מטומטם????? 8.הופעת בעירום בציבור?כל חיי..חהחה..-_- 9.קיימת אקט מיני כלשהוא במקום ציבורי?=O לאחרונה 1.האדם האחרון שראית:אבא שלי=I 2.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון:אמא שלי 3.האדם האחרון שהתקשר אליך:אממ 4.האדם האחרון שאמרת לו "אני אוהב אותך"לא נראה שזה קרה 5.האדם האחרון שישן במיטה שלך:=O ולסיכום: 1.מה האירוע הבא בלו"ז שלך?ללכת לישון 2.צביקה הדר או צביקה פיק?אפחד 3.הראל מויאל או הראל סקעת?שניהם הומואים 4.האם אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון בכלל?לאאאא 5.האם יש משהו שאתה רוצה למסור לכל האנשים הנחמדים מאוד שיקראו את התשובות שלך?שהם מסריחים ודפוקים אם הם יושבים וקוראים את זה 6.האם אתה מאמין שהשאלון היה בזבוז זמן משווע?כה אבל משעמם לי 7.האם צחקת בשעה שקראת את המבוא לשעשועון הכרות זה?לא 120. כן כן, 120, מה דעתך על השאלון ורק שיהיה ככה :אהה .. 255. מה תעשה לכותב השאלון האמיתי:ירצח אותו בלילה א.תסקול אותו באבנים ב.תנשק אותו ג.תתן לו חיבוק חם ד.תגיד לו תודה ותברח כמו מסכן שנס על חייו ה.ב' וג' ואז א' ו.ב וג' ז.מממ, תחשבו לבד . אה יש תשובות=) זין...עליכם!

sniii

New member
עוווונה

בכלליות: 1.שם: 2.גיל: 3.מין (וחסר למי שיכתוב לי פה חזק או כל 5 שעות כמו שעון ): נקבה =] 4.צבע עיניים: ירוק 5.צבע שיער: חום 6.גובה: 7.מצבך הארוני: סביר.. יכול להיוץ יותר טוב ^^ 8.פירסינגים: סייד ובאוזניים 9.קעקועים: לא 10.משקפיים: לצערי 11.אייסיקיו או מסנג'ר, ציין מספר או כתובת אם נפשך חושקת בכך, לא..נפשי ממש לא חושקת בכך 12.שפות שאתה מדבר/לומד: אנגלית עברית רוסית וקצת מעוד כמה שפות >< 13.תכונות טובות שלך: אני נחמדה ^^ 14.תכונות רעות שלך: יש מלא 15.אמרו לך פעם שאתה דומה ל: אממ חח לא זוכרת וקצת יותר מדויק: 1.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? מתעצבנת שכבר בוקר 2.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה? מחשב? 3.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? להמשיך לישון או לקום? 4.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? אבא 5.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך? מסיבה עם חברים 6.מה מפחיד אותך? להיות לבד.. מכל הבחינות 7.מה מרתק אותך? אנשים....? 8.מה מעציב אותך? ריבים עם אנשים אהובים 9.מה משמח אותך? הרבה דברים D: שתייה/אכילה: 1.מה המזון האהוב עליך? הרבה 2.מה הארוחה החלומית שלך? וואה... צריך לחשוב הרבה 3.מה אתה שותה במהלך היום? כל מה שיש 4.מה אתה שותה במהלך הלילה (משקה אלכוהולי אהוב)? חח כל משקה אלכוהולי יתקבל בשמחה 5.קפה או תה: אממ..מה שבא 6.סוכר או סוכרזית: סוכרזית....? 7.מלח או פלפל: מלח! 8.פלאפל או שווארמה: שווארמה 9.פיתה או לאפה: לא משנה 10.סמי או סוסו: O: סוסו 11.אחמד או סלים: אחמד 12.מועדון או בית קפה: מועדון 13.פאב או דאנס בר: לא איכפת 14.תאטרון או ז'אן דארק WTF? 15.גלילאו גלילאי או קופרניקוס: קןםךועהכ'קןךוכ]ק' אתה: 1.מה המוטו שלך בחיים? אין 2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? חושבת על מה לבזבז קודם... אבל בטוח הייתי מתקמצנת 3.מעשה נועז שעשית? לא עשיתי 4.מעשה טפשי שעשית? הרבה 5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך: לא יודעת 6.האם היית בחו"ל, ואיפה? כן 7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? ארה"ב 8.מה יש לך מתחת למיטה? לכלוך 9.האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: אממממ........ עיניים? 10. מה סקסי בעיניך? הרבההההההה 11. מה רומנטי בעיניך? מילים.. נגיעות 12. אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה? לשום תקופה... מה שיש עכשיו זה טוב 13. אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה? לא יודעת 14. איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך? יצירתיות..? מהשאלון של ברנרד פיבו בערוץ 8 : 1.מה היא המילה האהובה עליך? כן 2.מה היא המילה השנואה עליך? לא 3.מה מדליק אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? הרבה דברים 4.מה "מכבה" (טורן אוף אבל לא כזה =)) אותך? כנל 5.מה היא הקללה האהובה עליך? זין 6.איזה קול/רעש אתה אוהב? הרבה 7.איזה קול/רעש אתה שונא? מכסחת דשא 8.איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן? באדיבות ובשמחה 9.גלידה – בכוס או בוופל? וופל 10. שוקו או וניל? שוקו! 11. חוף או הרים? חוף 12. לישון או לקום? לישון 13. שקיעה או זריחה? שקיעה 14. לילה או יום? לילה! 15. בזבזן או חסכן? גם וגם 16. קור או חום?קור 17. סערות ברקים – מרגשות או מפחידות? מרגשות ^^ 18. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה? חצי מלאה 19. ברגע זה ממש – אם מי היית רוצה להיות ואיפה? לא יודעת.. 20. למי אתה מתגעגע? אפחד 21. את מי היית לוקח לאי בודד? חברה? 22.מה לא האמנת שתעשה בעבר ועשית? לא יודעת.. דברים אהובים עלייך: 1.צבע: שחור 2.בעל חיים: לא משנה 3.ספר (רק אחד! אין לנו כוח לניתוחים עמוקים) אני כרסטיאנה פ. 4.סרט: 5.שחקן: 6.שחקנית: 7.דיסק: 8.שיר: 9.מקום בילוי: מועדון 10. פורום אהוב: 11. עונה: אוההבת הכל 12. מקום להעביר בו חופשה: מקום שאפשר לבלות בו 13. רכב: 14. מישהו שאתה אוהב או מעריך ומעולם לא אמרת לו את זה: אמא ואבא 15. ציטוט מסרט/ספר/סדרה: 16. עיתון: 17. סדרה: מתי בפעם האחרונה: 1.חייכת? לפני כמה דקות 2.זכית לחיוך? כנל 3.הענקת מחמאה? לא זוכרת עכשיו.. 4.קיבלת מחמאה? כנל 5.עשית משהו טפשי? כל הזמן 6.פינקת מישהו? לא יודעת.. 7.פינקת את עצמך? היום 8.צחקת? היום 9.גרמת למישהו לצחוק? היום 10.התחרטת על משהו שאמרת? כל הזמן 11.בכית? אתמול או שלשום 12.הסתפרת? הרבה זמן האם אי פעם 1.הכרת את תחנת המשטרה מבפנוכו? אמממ לא ניראה לי 2.פחדת מהחושך? כן 3.עשית משהו מסוכן? מה? לא ניראה לי, אולי 4.יצאת/שכבת עם יותר מפרטנר אחד ב"ז? לא 5.בכית בסרט? כן 6.אמרת "אני אוהב אותך"? כן 7.שיקרת כשאמרת את מה שכתוב בשאלה 6? כן 8.הופעת בעירום בציבור? לא בדיוק 9.קיימת אקט מיני כלשהוא במקום ציבורי? לא לאחרונה 1.האדם האחרון שראית: אבא 2.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון: חברה 3.האדם האחרון שהתקשר אליך: חברה 4.האדם האחרון שאמרת לו "אני אוהב אותך"- ידיד 5.האדם האחרון שישן במיטה שלך: אני ולסיכום: 1.מה האירוע הבא בלו"ז שלך? לישון 2.צביקה הדר או צביקה פיק? הדר 3.הראל מויאל או הראל סקעת? זין על שתיהם 4.האם אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון בכלל? חח לא 5.האם יש משהו שאתה רוצה למסור לכל האנשים הנחמדים מאוד שיקראו את התשובות שלך? שלחו לי מסר שאני אדע מי החמוד שקרא הכל >< 6.האם אתה מאמין שהשאלון היה בזבוז זמן משווע? לא 7.האם צחקת בשעה שקראת את המבוא לשעשועון הכרות זה? מה? אממ לא 120. כן כן, 120, מה דעתך על השאלון ורק שיהיה ככה : מה? 255. מה תעשה לכותב השאלון האמיתי: ממ.. ג' א.תסקול אותו באבנים ב.תנשק אותו ג.תתן לו חיבוק חם ד.תגיד לו תודה ותברח כמו מסכן שנס על חייו ה.ב' וג' ואז א' ו.ב וג' ז.מממ, תחשבו לבד .

Simple Shlomit

New member
ME :)

בכלליות: 1.שם: שלומית:/ 2.גיל: עוד חודש בדיוווווווק 13 3.מין (וחסר למי שיכתוב לי פה חזק או כל 5 שעות כמו שעון ): נקבה חח 4.צבע עיניים: חום 5.צבע שיער: חום עם קצת פסים 6.גובה: 1.55 גמדודה XD 7.מצבך הארוני: ?
8.פירסינגים: אין,אבל אני יעשה בעזרת ה'....בטבור:) 9.קעקועים: אין 10.משקפיים: יש..=/ אני יקנה עדשות שנה הבאה חח 11.אייסיקיו או מסנג'ר, ציין מספר או כתובת אם נפשך חושקת בכך: מסן..לא בא לי לפרסם;] 12.שפות שאתה מדבר/לומד: עברית,אנגלית,ספרדית מואחאח 13.תכונות טובות שלך: חברותית..תומכת..
14.תכונות רעות שלך: קנאית..חסרת סבלנות..
15.אמרו לך פעם שאתה דומה ל: אמא שלי,אחותי..ואחיינית שלי חח יותר נכון שהיא דומה לי[: וקצת יותר מדויק: 1.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? שוטפת פנים?:] 2.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה? פיפיXD 3.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? 'למה העירו אותייייייייייייי? ראררר' 4.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? אחותי הגדולה חח 5.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך? ממ ליסוע לים בשישי:) ובשבת לטייל ב'ביג' /פארק או משהו 6.מה מפחיד אותך? מוות,וחרקים:| 7.מה מרתק אותך? ממ סרטים,ספרים?:] 8.מה מעציב אותך? שירים עצובים..אהבה נכזבת/בלתי אפשרית..ועוד הרבה דברים 9.מה משמח אותך? בדיחות,כשמישהו קרוב אליי מאושר..או שלי קורה משהו טוב:) בקיצור כשהכל טוב חח.. שתייה/אכילה: 1.מה המזון האהוב עליך? ג'אנק פוד..שניצל..ספגטי..ועוד מללללא 2.מה הארוחה החלומית שלך? ממ לא ממש אכפת לי מה..העיקר משהו טעים
3.מה אתה שותה במהלך היום? מיים..דיאט קולה..שוקו..נס..תה חח 4.מה אתה שותה במהלך הלילה (משקה אלכוהולי אהוב)?אין..בלילה אני שותה שתייה חמה בעיקר.. 5.קפה או תה:תה!:] 6.סוכר או סוכרזית:סוכר 7.מלח או פלפל:ביחד:) 8.פלאפל או שווארמה:שווראממממממה 9.פיתה או לאפה:פיתה 10.סמי או סוסו:סמי חח 11.אחמד או סלים:אחמד 12.מועדון או בית קפה:גם וגם:] 13.פאב או דאנס בר:פאב 14.תאטרון או ז'אן דארק: תאטרון:|? 15.גלילאו גלילאי או קופרניקוס:גליליאו?
אתה: 1.מה המוטו שלך בחיים? לא'דעת:/ 2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? עוברת לת"א? חחחחח 3.מעשה נועז שעשית? פחח לא'דעת 4.מעשה טפשי שעשית? הרבהXD 5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך: סטייה-סמיילים:) 6.האם היית בחו"ל, ואיפה?עדיין לא.. 7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת?ארה"ב.. 8.מה יש לך מתחת למיטה?שמיכות,וקלסר..:| 9.האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: סקסי? נמנמ תחת:) 10. מה סקסי בעיניך? איזה שאלות חעח נו באמת.. 11. מה רומנטי בעיניך? ארוחה רומנטית:][:,שיר אחד לשני..נו,מאיפה אני יודעת..יש הרבה.. 12. אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה?לכיתה ו'..וככה כי אז הייתי מאושרת:) 13. אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה? לא משנה:| 14. איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך? ציור?:] וריקוד יותר מקצועי..או משו מהשאלון של ברנרד פיבו בערוץ 8 : 1.מה היא המילה האהובה עליך? לא יודעת:/ 2.מה היא המילה השנואה עליך? כנ"ל 3.מה מדליק אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית?--- 4.מה "מכבה" (טורן אוף אבל לא כזה =)) אותך?--- 5.מה היא הקללה האהובה עליך? כוסאמק חחחחח,בלאט..וכל מיניXD 6.איזה קול/רעש אתה אוהב? של האייסיקיו..ששולחים הודעה מואחאח:) 7.איזה קול/רעש אתה שונא? את הצלצול של השעון מעורר שלי בפלא'....משגע את השכללל!
8.איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן? בסבבהXD 9.גלידה – בכוס או בוופל? שניהם.. 10. שוקו או וניל? שוקווו 11. חוף או הרים? חוף.. 12. לישון או לקום? ליייישוןןןן 13. שקיעה או זריחה? שקיעה:] 14. לילה או יום? לילה:] 15. בזבזן או חסכן? בזבזן חח 16. קור או חום? חום 17. סערות ברקים – מרגשות או מפחידות? גם-וגם 18. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה?חצי ריקה?:/ 19. ברגע זה ממש – אם מי היית רוצה להיות ואיפה? עם מי שאני אוהבת..ועל חוף הים:) אחחXD 20. למי אתה מתגעגע?ליוליה שליי333> 21. את מי היית לוקח לאי בודד?אותו:) 22.מה לא האמנת שתעשה בעבר ועשית?יאכל סלט חצילים..חח ודווקא אכלתי ממנו קצת..=] דברים אהובים עלייך: 1.צבע: יש כמה..שחור,וורוד,ותכלת.. 2.בעל חיים: חתולההה
3.ספר (רק אחד! אין לנו כוח לניתוחים עמוקים): XD יש סידרה שאני אוהבת..'חלומות מתוקים' משו כזה:/ 4.סרט: נו איזה שאלות קשות! יש המוווןןןן! 5.שחקן: עופר שכטרררר3> 6.שחקנית: הרבהה.. 7.דיסק: איןXD 8.שיר: 'כל כך לבד' :/ 9.מקום בילוי: פארק,מועדון.. 10. פורום אהוב: THIS! :] 11. עונה: קיץ! 12. מקום להעביר בו חופשה: אילת!:] וחו"ל.. 13. רכב: פיי..יש מלאא.. 14. מישהו שאתה אוהב או מעריך ומעולם לא אמרת לו את זה: יש הרבה..נו.. 15. ציטוט מסרט/ספר/סדרה: לא זוכרת:| 16. עיתון: ראש1 17. סדרה: האלופההה..ו-RBD מתי בפעם האחרונה: 1.חייכת? עכשיו XD 2.זכית לחיוך? אתמול 3.הענקת מחמאה? נראה לי גם אתמול 4.קיבלת מחמאה? כנ"ל.. 5.עשית משהו טפשי? תמיד חעח.. 6.פינקת מישהו? פחח לא'דעת 7.פינקת את עצמך? לא זוכרת:| 8.צחקת? אתמול 9.גרמת למישהו לצחוק? כנ"ל.. 10.התחרטת על משהו שאמרת? לא זוכרת 11.בכית? אתמול..אבל כמעט
12.הסתפרת? אתמול..חח אמא שלי העקומה עשתה לי פוני בצד מזה עקוםםםםםם ואיי..בא לי להרוג אותהXD האם אי פעם: 1.הכרת את תחנת המשטרה מבפנוכו?לא:| חח 2.פחדת מהחושך?כן 3.עשית משהו מסוכן? מה? לא יודעת,אני פחדניתXD 4.יצאת/שכבת עם יותר מפרטנר אחד ב"ז? לא.. 5.בכית בסרט? נו ברור..כמעט כל סרט.. 6.אמרת "אני אוהב אותך"? כן 7.שיקרת כשאמרת את מה שכתוב בשאלה 6? לא פחח 8.הופעת בעירום בציבור? לא.. 9.קיימת אקט מיני כלשהוא במקום ציבורי? אהמ אהמ לאחרונה 1.האדם האחרון שראית: נראה לי אמא שלי 2.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון: ממ אחותי 3.האדם האחרון שהתקשר אליך: אמא שלי 4.האדם האחרון שאמרת לו "אני אוהב אותך": אחיינית שלי XD 5.האדם האחרון שישן במיטה שלך: אני:] ולסיכום: 1.מה האירוע הבא בלו"ז שלך? היום-סרטטטט עם חברה שלי בקניון:) חוחו 2.צביקה הדר או צביקה פיק?הדר.. 3.הראל מויאל או הראל סקעת?מויאל^____^ 4.האם אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון בכלל?אולי.. חח 5.האם יש משהו שאתה רוצה למסור לכל האנשים הנחמדים מאוד שיקראו את התשובות שלך?תודה שקראתםXD 6.האם אתה מאמין שהשאלון היה בזבוז זמן משווע?כן חח 7.האם צחקת בשעה שקראת את המבוא לשעשועון הכרות זה? --- 120. כן כן, 120, מה דעתך על השאלון ורק שיהיה ככה : קצת חופר.. חחחחח אבל נחמד?XD 255. מה תעשה לכותב השאלון האמיתי: תשובה:ה' XDחחחחחחח א.תסקול אותו באבנים ב.תנשק אותו ג.תתן לו חיבוק חם ד.תגיד לו תודה ותברח כמו מסכן שנס על חייו ה.ב' וג' ואז א' ו.ב וג' ז.מממ, תחשבו לבד .

essit

New member
אני

בכלליות: 1.שם:שיר 2.גיל:14.5 3.מין (וחסר למי שיכתוב לי פה חזק או כל 5 שעות כמו שעון ):בת! 4.צבע עיניים:חום 5.צבע שיער:חום-שחור 6.גובה:160(?) 7.מצבך הארוני:הא? 8.פירסינגים:היה באף 9.קעקועים:לא 10.משקפיים:רק שמש! 11.אייסיקיו או מסנג'ר, ציין מספר או כתובת אם נפשך חושקת בכך-גם וגם ואין לי כוח לתת מספרים 12.שפות שאתה מדבר/לומדת-מדברת עברית 13.תכונות טובות שלך:שקטה,מופנמת... 14.תכונות רעות שלך:נקמנית,צינית.. ועוד כל מיני(מזל עקרב...) 15.אמרו לך פעם שאתה דומה ל:אוווףףף יותר מדי אנשים תמיד חושבים שאני דומה לנכדה של הבת של האחות של ההיא שיש לה שביעייה... וקצת יותר מדויק:^^ 1.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר?מצחצחת שיניים ותהילים.. 2.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה?איזו מקריות...תהילים.. 3.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר?שקמתי מאוד מוקדם!!!(קמתי ב5 בבוקר..) 4.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר?אחותי 5.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך?בבריכה 6.מה מפחיד אותך? 7.מה מרתק אותך?צניחות חופשיות וכאלו דברים...הלוואי ויכולתי לעשות אותם 8.מה מעציב אותך?שפוגעים בי 9.מה משמח אותך?כל מיני שתייה/אכילה: 1.מה המזון האהוב עליך?אין ספציפי 2.מה הארוחה החלומית שלך?חסה(?!)חחחחחחחחחחחחחחח 3.מה אתה שותה במהלך היום?מים 4.מה אתה שותה במהלך הלילה (משקה אלכוהולי אהוב)?אין 5.קפה או תה:קפה 6.סוכר או סוכרזית:סוכר 7.מלח או פלפל:לא זה ולא זה 8.פלאפל או שווארמה:-נמנעת...- 9.פיתה או לאפה:אם כבר...אז פיתה 10.סמי או סוסו:הא? 11.אחמד או סלים:אחמד 12.מועדון או בית קפה:בית קפה 13.פאב או דאנס בר:פאב 14.תאטרון או ז'אן דארק-תיאטרון 15.גלילאו גלילאי או קופרניקוס:גלילאו אתה: 1.מה המוטו שלך בחיים?אם אין אני לי-מי לי 2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה?מחלקת למשפחה 3.מעשה נועז שעשית?כלום...אני משעממת!! 4.מעשה טפשי שעשית?אוףףףף הכל 5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך:הרמת גבות!... 6.האם היית בחו"ל, ואיפה?לא- 7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת?צרפת 8.מה יש לך מתחת למיטה?אורגן 9.האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: 10. מה סקסי בעיניך? 11. מה רומנטי בעיניך?פרח 12. אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה?לעבר הלא כ"כ רחוק...בלי סיבה 13. אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה?אהוד מנור ז"ל 14. איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך?קריאת מחשבות מהשאלון של ברנרד פיבו בערוץ 8 : 1.מה היא המילה האהובה עליך?לסירוגין/אינדיבידואלי 2.מה היא המילה השנואה עליך?כה(במקום כן) 3.מה מדליק אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? 4.מה "מכבה" (טורן אוף אבל לא כזה =)) אותך? 5.מה היא הקללה האהובה עליך?תידרס ממכונית חונה 6.איזה קול/רעש אתה אוהב?אתהצליל של הנעליים של מרקו מ"הלב" 7.איזה קול/רעש אתה שונא?משאית שנוסעת אחורה 8.איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן?רגיל.. 9.גלידה – בכוס או בוופל?וופל 10. שוקו או וניל?וניל 11. חוף או הרים?הרים 12. לישון או לקום?לקום 13. שקיעה או זריחה?זריחה 14. לילה או יום?לילה 15. בזבזן או חסכן?בזבזנ/ית 16. קור או חום?קור 17. סערות ברקים – מרגשות או מפחידות?לא זה ולא זה 18. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה?חצי מלאה 19. ברגע זה ממש – אם מי היית רוצה להיות ואיפה?לא יודעת.. 20. למי אתה מתגעגע?לעצמי לפני כמה שנים 21. את מי היית לוקח לאי בודד?את הכלב 22.מה לא האמנת שתעשה בעבר ועשית?נזם באף פעמיים! דברים אהובים עלייך: 1.צבע:כחול על כל גווניו 2.בעל חיים:כלב 3.ספר (רק אחד! אין לנו כוח לניתוחים עמוקים)כוחו של התת מודע 4.סרט: 5.שחקן:ג'וני דפ 6.שחקנית:אנג'לינה 7.דיסק:של שרית חדד-מיס מיוזיק 8.שיר:של שרית חדד... 9.מקום בילוי: 10. פורום אהוב:סקרים ושאלונים 11. עונה:חורף 12. מקום להעביר בו חופשה:אילת 13. רכב:מרצדס 14. מישהו שאתה אוהב או מעריך ומעולם לא אמרת לו את זה:הרבה ולצערי יש כאלה שגם אין לי אפשרות להגיד להם 15. ציטוט מסרט/ספר/סדרה:"שמרני אל מידידיי עם אוייבי אסתדר בעצמי" 16. עיתון:ידיעות של סופ"ש 17. סדרה:האלופה מתי בפעם האחרונה: 1.חייכת?לא מזמן 2.זכית לחיוך?^^ 3.הענקת מחמאה?אתמול 4.קיבלת מחמאה? 5.עשית משהו טפשי?נכנסתי לשאלון הזה!!! 6.פינקת מישהו? 7.פינקת את עצמך? 8.צחקת?כשחייכתי.. 9.גרמת למישהו לצחוק?כשזכיתי לחיוך 10.התחרטת על משהו שאמרת? 11.בכית?לא זוכרת 12.הסתפרת?לפני שלושה שבועות האם אי פעם 1.הכרת את תחנת המשטרה מבפנוכו?כן 2.פחדת מהחושך?לא 3.עשית משהו מסוכן? מה?לא 4.יצאת/שכבת עם יותר מפרטנר אחד ב"ז? 5.בכית בסרט?לא 6.אמרת "אני אוהב אותך"?כן 7.שיקרת כשאמרת את מה שכתוב בשאלה 6?לא 8.הופעת בעירום בציבור?לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא 9.קיימת אקט מיני כלשהוא במקום ציבורי? לאחרונה 1.האדם האחרון שראית:אמא 2.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון: 3.האדם האחרון שהתקשר אליך: 4.האדם האחרון שאמרת לו "אני אוהב אותך" 5.האדם האחרון שישן במיטה שלך:אני ולסיכום: 1.מה האירוע הבא בלו"ז שלך?ג'וגינג 2.צביקה הדר או צביקה פיק?הדר 3.הראל מויאל או הראל סקעת?שניהם בע 4.האם אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון בכלל?יכול להיות 5.האם יש משהו שאתה רוצה למסור לכל האנשים הנחמדים מאוד שיקראו את התשובות שלך?אנחנו ננצח 6.האם אתה מאמין שהשאלון היה בזבוז זמן משווע?לא 7.האם צחקת בשעה שקראת את המבוא לשעשועון הכרות זה?לא 120. כן כן, 120, מה דעתך על השאלון ורק שיהיה ככה :סבבה 255. מה תעשה לכותב השאלון האמיתי: ג.תתן לו חיבוק חם-עד שיישמע קליק מכיוון המפרקת

Shame in you

New member
עוד אחד.. משעמם

איך קוראים לך? אם היית יכול לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? השם הכי יפה לילד? השם הכי יפה לילדה? הכינויים שיש לשם שלך? הכינוי הכי אהוב? האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? האם תקרא לבת שלך על שמך? מזל? מידת נעליים? גובה? חיות מחמד? כיתה? איזה שפות אתה מדבר? בן כמה אתה? החלום שלך? את חושב שהוא יתגשם? מה אוהב לאכול? מה אוהב לשתות? צבע עיניים? צבע שיער? רגיש לדגדוגים? . אוהב את החיים או לא? כמה אחים? מסר לחיים? יש לך גשר? יש לך משקפיים\עדשות מגע? מה הדבר הכי חשוב לך? יש חבר? ממה אתה הכי פוחד? גיל שהיית רוצה להיות? קעקועים? האם אתה חי את הרגע? יש לך סודות? איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? את יודעת לשיר? אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? מה החולשה הכי גדולה שלך? מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? התאהבת פעם? התאהבת בידידה? אמרת למישהו "אני אוהב אותך" והתכוונת? היית פעם בחו"ל? הרבצת למישהו? הסרט הכי דפוק שראית? התחילו איתך? נשארת ער כל הלילה? הרגת מישהו? בגדו בך? עישנת סיגריות? שתית אלכוהול? השתכרת? קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? רצית להיות בן המין השני? נשברה לך שן? קיבלת נכשל בתעודה? רכבת על אופניים? רכבת על סוס? רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? שיחקת כדורגל? הוצאת מלא כסף על שטויות? הברזת מביצפר? היית מאושרת? התנצלת על משהו שעשית? קמת באמצע הלילה סתם ככה? זכרת חלום? נרדמת בשיעור? התעקשת על משהו מטופש? הברזת למישהו בלי להודיע? התחרפנת? ביקרת אצל פסיכולוג? חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? אכלת קופסא שלמה של אוריאו? נסעת ברכבת? דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? פחדת מהחושך? עשו לך תפרים? נשבר לך הלב? שברת למישהו את הלב? היית גאה בעצמך? הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? עשית משהו שלא חשבת שתעשי? סיננת מישהו בטלפון? ניתקת למישהו בפרצוף? רצית לצרוח ולא עשית את זה? אמרת למישהו שאת שונאת אותו? חיבקת מישהו מפורסם? תפסת טרמפ? היית על במה? ישנת כל היום? חשבת שאת משתגעת? סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? היית ברדיו/טלווזיה ? עכשיו... מה את לובשת ברגע זה? קר לך או חם לך? מילה שעולה לך בראש? את שומעת עכשיו מוזיקה? עם מי הכי היית רוצה להיות עכשיו? תארי איך את מרגישה כרגע ב- 5 מילים?. את... מעשנת סיגריות? מה היית משנה בעצמך? את אוהבת את איך שאת נראית? מה כתוב על הצג של הפלאפון שלך? מאחרת הרבה? מדברת הרבה בטלפון? משתדלת לאכול בריא? מדברת עם זרים? מדברת עם אנשים למרות שאת שונאת אותם? אוהבת את הקול שלך? תארי את בן-הזוג האידיאלי מבחינה חיצונית? עכשיו מבחינה פנימית? הבית האחרון שהיית בו? האם את תמיד מרגישה שמבינים אותך? האם את סומכת על אחרים בקלות? מי הבן-אדם שיודע הכי הרבה עלייך? שאת מכירה הכי הרבה זמן? מי מקשיב לבעיות שלך? עם מי את רבה הכי הרבה? הדבר האחרון... הקול האחרון ששמעת? המקום האחרון שהיית בו? האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? הדבר האחרון שאכלת? שקנית? דיסק אחרון ששמעת? שיר אחרון שנתקע לך בראש? אדם אחרון שצעקת עליו? אדם אחרון שראה אותך בוכה?

Shame in you

New member
נו נו

איך קוראים לך? אם היית יכול לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? השם הכי יפה לילד? השם הכי יפה לילדה? הכינויים שיש לשם שלך? הכינוי הכי אהוב? האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? האם תקרא לבת שלך על שמך? מזל? עקרב מידת נעליים? 39 גובה? גבוה חיות מחמד? נייט כיתה? עולה לי"ב (וזה דווקא לא כיף) איזה שפות אתה מדבר? הרבה בן כמה אתה? 17 עוד חודשיים (אני אגיע לשם?) החלום שלך? להיות קצת פחות עצובה,להרוג לפחות חלק מהכאב את חושב שהוא יתגשם? ממש לא מה אוהב לאכול? קרואסון חמאה
מה אוהב לשתות? כל דבר חם צבע עיניים? חום כהה צבע שיער? שחור רגיש לדגדוגים? .מאוד אוהב את החיים או לא? שאלה מסובכת כמה אחים? 4 מסר לחיים? לשים זין ולהתרחק מכולם יש לך גשר? לא יש לך משקפיים\עדשות מגע? לא מה הדבר הכי חשוב לך? מעט שמחה יש חבר? בטח, בגלגול הבא ממה אתה הכי פוחד? מהמוות גיל שהיית רוצה להיות? 20 פלוס קעקועים? לא האם אתה חי את הרגע? מנסה יש לך סודות? כן איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? שאני חמודה (איזה כיף לי!!) את יודעת לשיר? לא אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? שאלה מסובכת מה החולשה הכי גדולה שלך? תלותיות, הקשרות לאנשים מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? לא לסמוך, לא להקשר (וכמה חבל שאני לא מיישמת אותו) התאהבת פעם? לצערי התאהבת בידידה? לצערי אמרת למישהו "אני אוהב אותך" והתכוונת? לצערי היית פעם בחו"ל? כן הרבצת למישהו? הלוואי הסרט הכי דפוק שראית? משהו ישראלי...ממזמן התחילו איתך? ברור!!!!!!! כל היום! נשארת ער כל הלילה? כן הרגת מישהו? הלוואי בגדו בך? כן עישנת סיגריות? כן שתית אלכוהול? כן השתכרת? הלוואי קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? רצית להיות בן המין השני? כן נשברה לך שן? כן, נראה לי קיבלת נכשל בתעודה? כן רכבת על אופניים? רק עם גלגלי עזר רכבת על סוס? לא רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? ממש...רק אני שיחקת כדורגל? לא הוצאת מלא כסף על שטויות? לא הברזת מביצפר? כן היית מאושרת? כן, אבל זה נגמר במפח נפש עצום אחרי מעט מאוד זמן התנצלת על משהו שעשית?כן קמת באמצע הלילה סתם ככה? המון פעמים זכרת חלום? כן נרדמת בשיעור? לא מצליחה התעקשת על משהו מטופש? אולי הברזת למישהו בלי להודיע? לא התחרפנת? אולי עכשיו? ביקרת אצל פסיכולוג? כן חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? תמיד מחכה אכלת קופסא שלמה של אוריאו? לא נסעת ברכבת? כן. ואנ רוצה שוב דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? לא פחדת מהחושך? כן עשו לך תפרים? לא נשבר לך הלב? יותר מדי...יותר מדי שברת למישהו את הלב? פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח היית גאה בעצמך? לעיתים רחוקות הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כן עשית משהו שלא חשבת שתעשי? כן סיננת מישהו בטלפון? לא ניתקת למישהו בפרצוף? לא רצית לצרוח ולא עשית את זה? המון פעמים אמרת למישהו שאת שונאת אותו? לא,הלוואי חיבקת מישהו מפורסם? לא תפסת טרמפ? לא היית על במה? לצערי פעם אחת ישנת כל היום? הלוואי חשבת שאת משתגעת? כן סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא היית ברדיו/טלווזיה ? לא עכשיו... מה את לובשת ברגע זה? חולצה כתומה ומכנס שחור קר לך או חם לך? בינוני נוטה לחום מילה שעולה לך בראש? סעמקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק את שומעת עכשיו מוזיקה? לא עם מי הכי היית רוצה להיות עכשיו? איתו? או שלא? תארי איך את מרגישה כרגע ב- 5 מילים?.אני מרגישה חרא איזה חיים דפוקים (כן, 6, אז מה?) את... מעשנת סיגריות? כן מה היית משנה בעצמך? לא להיות תלותית את אוהבת את איך שאת נראית? לא מה כתוב על הצג של הפלאפון שלך? מאחרת הרבה? לא מדברת הרבה בטלפון? עם מי? עם סבא שלי? משתדלת לאכול בריא? לא ממש מדברת עם זרים? לא מדברת עם אנשים למרות שאת שונאת אותם? לא אוהבת את הקול שלך? לא תארי את בן-הזוג האידיאלי מבחינה חיצונית? עיניים..עיניים עכשיו מבחינה פנימית? עזבו הבית האחרון שהיית בו? שלי האם את תמיד מרגישה שמבינים אותך? ממש לא האם את סומכת על אחרים בקלות? שאלה מסובכת מי הבן-אדם שיודע הכי הרבה עלייך?הפסיכו ואחי שאת מכירה הכי הרבה זמן? אחי? מי מקשיב לבעיות שלך? הפסיכו ואחי עם מי את רבה הכי הרבה? לא רבה עם אף אחד הדבר האחרון... הקול האחרון ששמעת? של טום יורק, סולן "רדיוהד", בשיר "בלאקסטאר" המקום האחרון שהיית בו? ב"ס בעעע האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? אמא הדבר האחרון שאכלת? בורקס שקנית? בורקס וקרואסון דיסק אחרון ששמעת?kid a שיר אחרון שנתקע לך בראש? בלאקסטאר אדם אחרון שצעקת עליו? לא צועקת אדם אחרון שראה אותך בוכה? מממממ זה היה ממש מזמן, אני בוכה לעצמי

מ א מ י2

New member
אני../images/Emo26.gifלענות! ../images/Emo219.gif

בכלליות: 1.שם:לוטן 2.גיל:11 3.מין (וחסר למי שיכתוב לי פה חזק או כל 5 שעות כמו שעון ):נקבה 4.צבע עיניים:ירוק 5.צבע שיער:חום 6.גובה:-- 7.מצבך הארוני:הממ..נורמלי..? 8.פירסינגים:אין 9.קעקועים:אין 10.משקפיים:אין 11.אייסיקיו או מסנג'ר, ציין מספר או כתובת אם נפשך חושקת בכך-217400294 12.שפות שאתה מדבר/לומד:אנגלית+עברית 13.תכונות טובות שלך:נדיבות 14.תכונות רעות שלך:רכושנות 15.אמרו לך פעם שאתה דומה ל:בילבי :( וקצת יותר מדויק: 1.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר?פוקחת עיניים 2.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה?עוצמת עיניים 3.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר?לוזוכרת 4.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר?לוזוכרת 5.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך?בטיולים/לבד בבית 6.מה מפחיד אותך?ג'וקים 7.מה מרתק אותך?ספרים? חחח 8.מה מעציב אותך?כלמיני 9.מה משמח אותך?כלמיני שתייה/אכילה: 1.מה המזון האהוב עליך?שניצל וצ'יפס וסלט :p 2.מה הארוחה החלומית שלך?לויודעת 3.מה אתה שותה במהלך היום?מים 4.מה אתה שותה במהלך הלילה (משקה אלכוהולי אהוב)?שומדבר 5.קפה או תה:שומדבר 6.סוכר או סוכרזית:לויודעת 7.מלח או פלפל:שניהם 8.פלאפל או שווארמה:שווארמה 9.פיתה או לאפה:פיתה 10.סמי או סוסו:סמוסו D: 11.אחמד או סלים:בארורררר שסלים! 12.מועדון או בית קפה:בית קפה 13.פאב או דאנס בר:הממ.. 14.תאטרון או ז'אן דארק-לויודעת 15.גלילאו גלילאי או קופרניקוס:קופרניקוס שליטעעעעעעעעעעעעעעעעעעע אתה: 1.מה המוטו שלך בחיים?עדיף לאבד שניה בחיים מאשר את החיים בשניה 2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה?מחייכת 3.מעשה נועז שעשית?נגעתי בג'וק 4.מעשה טפשי שעשית?שיחקתי עם ג'וק 5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך:אם הייתי מספרת זה לא היה סוד אפל,סטייה או הרגל משעשע 6.האם היית בחו"ל, ואיפה?אינלי כוח לספר 7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת?אורלנדו/מיאמי 8.מה יש לך מתחת למיטה?ארגז מצעים 9.האיבר הכי סקסי בעיניך הוא:לויודעת 10. מה סקסי בעיניך?כנ"ל 11. מה רומנטי בעיניך?לויודעת 12. אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה?לגיל 5-4..היה כיף :( 13. אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה?לויודעת 14. איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך?ריקוד מהשאלון של ברנרד פיבו בערוץ 8 : 1.מה היא המילה האהובה עליך?יש המון =/ 2.מה היא המילה השנואה עליך?יש כלמיני 3.מה מדליק אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית?לויודעת :p 4.מה "מכבה" (טורן אוף אבל לא כזה =)) אותך?ילדים עם שיני זהב+שרירים+קעקוע בתחת-"I LOVE SHOKO" שאוכלים פסטרמה עם עגבניה 5.מה היא הקללה האהובה עליך?באןןןןןןןן זונה/שרלילה וכאלה ^^ 6.איזה קול/רעש אתה אוהב?משו מהמשחק של אחותי..חח..ת'ם לא תבינו 7.איזה קול/רעש אתה שונא?חריקות/כאלה שעושים צמרמורת 8.איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן?נמ,בסבבה..? 9.גלידה – בכוס או בוופל?וופל 10. שוקו או וניל?טריפל D: 11. חוף או הרים?חוף 12. לישון או לקום?שניהם 13. שקיעה או זריחה?שקיעה 14. לילה או יום?לילה 15. בזבזן או חסכן?בזבזן :/ 16. קור או חום?שניהם בעת הצורך 17. סערות ברקים – מרגשות או מפחידות?מצחיקות,בעיקר 18. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה?האמת שהיא שניהם :| 19. ברגע זה ממש – אם מי היית רוצה להיות ואיפה?אוי..אני לא רוצה לספר
..בעעעעעעע 20. למי אתה מתגעגע?סוד 21. את מי היית לוקח לאי בודד?סוד 22.מה לא האמנת שתעשה בעבר ועשית?שיחקתי עם ג'וקים? דברים אהובים עלייך: 1.צבע:סגול 2.בעל חיים:כלב 3.ספר (רק אחד! אין לנו כוח לניתוחים עמוקים)תנו לגדול בשקט\ליאת רוטנט 4.סרט:שחקי אותה מותק/פוסידון 5.שחקן:ג'וני דפ 6.שחקנית:פרגי,כרגע 7.דיסק:הראל סקעת
8.שיר:יש המון 9.מקום בילוי:בתי קפה..? 10. פורום אהוב:יש המון 11. עונה:אביב+סתיו 12. מקום להעביר בו חופשה:בי"מ 13. רכב:כלמיני 14. מישהו שאתה אוהב או מעריך ומעולם לא אמרת לו את זה:לאומרת 15. ציטוט מסרט/ספר/סדרה:סתכלו בעולם שלי,וזה לא מסרט/ספר/סדרה 16. עיתון:ראש1 17. סדרה:בובספוג שליטעעעעעעעע מתי בפעם האחרונה: 1.חייכת?לפני כמה דק' 2.זכית לחיוך?כנ"ל 3.הענקת מחמאה?לוזוכרת :p 4.קיבלת מחמאה?לפני כמה דק' 5.עשית משהו טפשי?שבוע שעבר 6.פינקת מישהו?הממ 7.פינקת את עצמך? הממ 8.צחקת?מקודם 9.גרמת למישהו לצחוק?כנ"ל 10.התחרטת על משהו שאמרת?אתמול 11.בכית?אתמול 12.הסתפרת?לפני שבועיים האם אי פעם 1.הכרת את תחנת המשטרה מבפנוכו?כן 2.פחדת מהחושך?כן 3.עשית משהו מסוכן? מה?שיחקתי עם ג'וקים 4.יצאת/שכבת עם יותר מפרטנר אחד ב"ז?נופ 5.בכית בסרט?כן 6.אמרת "אני אוהב אותך"?הממ 7.שיקרת כשאמרת את מה שכתוב בשאלה 6?זה גם לא נקרא שקר :p 8.הופעת בעירום בציבור?לא 9.קיימת אקט מיני כלשהוא במקום ציבורי?לא לאחרונה 1.האדם האחרון שראית:אמא :] 2.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון:נופר 3.האדם האחרון שהתקשר אליך:מאי 4.האדם האחרון שאמרת לו "אני אוהב אותך"-לוזוכרת 5.האדם האחרון שישן במיטה שלך:אני :p ולסיכום: 1.מה האירוע הבא בלו"ז שלך?לויודעת 2.צביקה הדר או צביקה פיק?שניהם 3.הראל מויאל או הראל סקעת?בא-רור שהראל סקעת
4.האם אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון בכלל?את התשובות שלי-ממש לא 5.האם יש משהו שאתה רוצה למסור לכל האנשים הנחמדים מאוד שיקראו את התשובות שלך?תודע
6.האם אתה מאמין שהשאלון היה בזבוז זמן משווע?מזע משווע? 7.האם צחקת בשעה שקראת את המבוא לשעשועון הכרות זה?איפה המבוא? 120. כן כן, 120, מה דעתך על השאלון ורק שיהיה ככה :סבעבע :] 255. מה תעשה לכותב השאלון האמיתי:לויודעת א.תסקול אותו באבנים ב.תנשק אותו ג.תתן לו חיבוק חם ד.תגיד לו תודה ותברח כמו מסכן שנס על חייו ה.ב' וג' ואז א' ו.ב וג' ז.מממ, תחשבו לבד .

The Demon

New member
עונה הכי אמיתי כי בכל מקרה לא יקראו

בכלליות: 1.שם: גילי 2.גיל: עוד 4 חודשים 16 3.מין: נקבה 4.צבע עיניים: חום כהה 5.צבע שיער: אדום שחור 6.גובה: 1.61 7.מצבך הארוני: סטרייטית 8.פירסינגים: באוזניים 6 עגילים 9.קעקועים: עדיין אין 10.משקפיים: יש 11.אייסיקיו או מסנג'ר, ציין מספר או כתובת אם נפשך חושקת בכך : יש שניהם [email protected] \ 300215189 12.שפות שאתה מדבר/לומד: אנגלית, עברית, צרפתית 13.תכונות טובות שלך: כנה, חברה טובה 14.תכונות רעות שלך: שופטת אנשים מהר מדי 15.אמרו לך פעם שאתה דומה ל: אמנדה פיט (מה הקשר שלי ושלה?!?!) וקצת יותר מדויק: 1.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? מתמתחת 2.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה? שמה את המשקפיים על הרצפה 3.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? שחרא לי 4.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? אמא 5.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך? עם חברים 6.מה מפחיד אותך? ג'וקים, המוות 7.מה מרתק אותך? כוכבים, ודברים שקשורים במיסטיקה 8.מה מעציב אותך? שאנשים שאני קרובה אליהם מחליטים שהם לא רוצים להיות איתי יותר כי אני מעצבנת אותם 9.מה משמח אותך? שאנשים אומרים לי שהם אוהבים אותי, שאנשים אומרים לי שהכי כייף איתי בעולם שתייה/אכילה: 1.מה המזון האהוב עליך? הממ.. אין משהו ספציפי 2.מה הארוחה החלומית שלך? ופל אמריקאי יאמי 3.מה אתה שותה במהלך היום? דיאט קולה 4.מה אתה שותה במהלך הלילה (משקה אלכוהולי אהוב)? וודקה 5.קפה או תה: קפה 6.סוכר או סוכרזית: סוכר 7.מלח או פלפל: מלח 8.פלאפל או שווארמה: שוורמה 9.פיתה או לאפה: אף אחד, לא אוהבת 10.סמי או סוסו: סמי 11.אחמד או סלים: סלים 12.מועדון או בית קפה: בית קפה 13.פאב או דאנס בר: פאב 14.תאטרון או ז'אן דארק: תאטרון 15.גלילאו גלילאי או קופרניקוס: קופרניקוס אתה: 1.מה המוטו שלך בחיים? מאיפה שאני נמצאת כרגע, אני יכולה רק לעלות 2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? קונה לי אקוסטית מוגברת 3.מעשה נועז שעשית? לא עשיתי כאלה דברים נועזים בחיים 4.מעשה טפשי שעשית? אמרתי למישהו שאני אוהבת אותו שבכלל לא אהבתי אותו והוא לקח את זה רציני :\ 5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך: הנשיקה הראשונה שלי היתה בל"ג בעומר עם בת בגלל אמת וחובה, ואז הצטרפתתי עם מישהו כדי שאני לא אצא לסבית 6.האם היית בחו"ל, ואיפה? טורקיה, לוקסמבורג, הולנד, גרמניה, צרפת, בלגיה 7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? אנגליה 8.מה יש לך מתחת למיטה? רצפה 9.האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: שפתיים 10. מה סקסי בעיניך? שפתיים ועיניים 11. מה רומנטי בעיניך? יש הרבה, אני בנאדם קיטשי 12. אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה? לתקופת הגן, לתקן את כל מה שעברתי עם החברות הפקצות שהיו לי 13. אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה? שירן, חברה שלי מלפני 14 שנים, ניתקנו קשר 14. איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך? הממ אין משהו ספציפי מהשאלון של ברנרד פיבו בערוץ 8 : 1.מה היא המילה האהובה עליך? שנון 2.מה היא המילה השנואה עליך? שמוק 3.מה מדליק אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? הרבה 4.מה "מכבה" (טורן אוף אבל לא כזה =)) אותך? שאנשים מתחילים לחפש דברים רעים בי 5.מה היא הקללה האהובה עליך? זדיינו 6.איזה קול/רעש אתה אוהב? של הפלאפון שלי שאני מקבלת הודעות 7.איזה קול/רעש אתה שונא? של האייסיקיו שהוא מתחבר 8.איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן? שיגיד לי שמעכשיו הכל יהיה טוב יותר 9.גלידה – בכוס או בוופל? וופל! 10. שוקו או וניל? שוקו 11. חוף או הרים? חוףף 12. לישון או לקום? לישון 13. שקיעה או זריחה? שקיעה 14. לילה או יום? לילה 15. בזבזן או חסכן? בזבזנית 16. קור או חום? קורר 17. סערות ברקים – מרגשות או מפחידות? מרגשות 18. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה? חצי ריקה 19. ברגע זה ממש – אם מי היית רוצה להיות ואיפה? עם אופיר (בתקווה שאף אחד לא יקרה את זה) ולא אכפת לי איפה, העיקר להיות איתו 20. למי אתה מתגעגע? נטע, לא יודעת למה. פתאום 21. את מי היית לוקח לאי בודד? אופיר :] 22.מה לא האמנת שתעשה בעבר ועשית? עישנתי דברים אהובים עלייך: חיבוקים, נשיקות בפה עם אופיר, את המלברו מנטול שקניתי רק בגלל שאופיר אמר לי ושכל פעם שאני רואה מספרים כמו 11:11 או 00:00 בשעון ואני אומרת ליד כולם שמישהו חושב עלי והוא אומר שזה הוא 1.צבע: לבן 2.בעל חיים: כלב 3.ספר (רק אחד! אין לנו כוח לניתוחים עמוקים) הארי פוטר 4.סרט: היומן 3> קישטי 5.שחקן: ריאן גוסלינג 6.שחקנית: ג'ניפר אניסטון 7.דיסק: ממנטו מורי של אביב גפן 8.שיר: blindside - all of us 9.מקום בילוי: אשרמן.. פארק 10. פורום אהוב: אהבה בגיל ההתבגרות 11. עונה: חורף 12. מקום להעביר בו חופשה: העיקר שזה יהיה רחוק מכולם כדי להתנתק 13. רכב: אין משהו ספציפי.. פג'ו 14. מישהו שאתה אוהב או מעריך ומעולם לא אמרת לו את זה: אופיר 3> (בתקווה שלא יקראו את זה) 15. ציטוט מסרט/ספר/סדרה: יש מלאאאא.. טונות 16. עיתון: ראש1 17. סדרה: סאות'פארק מתי בפעם האחרונה: 1.חייכת? היום שראיתי סצנת אהבה לוהטת 2.זכית לחיוך? יום שישי בערב 3.הענקת מחמאה? נראלי יום רביעי 4.קיבלת מחמאה? יום שישי.. האופיר הזה פשוט מחמיא לי בכל הזדמנות שהוא רואה אותי (טפו טפו טפו) 5.עשית משהו טפשי? יום רביעי נדמה לי 6.פינקת מישהו? אם היה לי את מי.. 7.פינקת את עצמך? יום שבת, באייס קפה טעים מארומה 8.צחקת? רביעי (אני לא צוחקת הרבה) 9.גרמת למישהו לצחוק? לא יודעת 10.התחרטת על משהו שאמרת? בלימודים שעשינו חזרה למסיבת סיום והתחלתי לבכות ואז אמרתי לאופיר שאני אוהבת אותו בזמן שהתחבקנו והוא עד עכשיו לא שוכח את זה 11.בכית? אתמול 12.הסתפרת? לפני 3 שבועות האם אי פעם 1.הכרת את תחנת המשטרה מבפנוכו? לא 2.פחדת מהחושך? כן 3.עשית משהו מסוכן? מה? לא, אני לא מסתכנת כ"כ 4.יצאת/שכבת עם יותר מפרטנר אחד ב"ז? חחח לא 5.בכית בסרט? כן, ביומן 6.אמרת "אני אוהב אותך"? אמרתי 7.שיקרת כשאמרת את מה שכתוב בשאלה 6? פעמיים אולי 8.הופעת בעירום בציבור? חחחח לא 9.קיימת אקט מיני כלשהוא במקום ציבורי? אני עדיין בתולה לאחרונה 1.האדם האחרון שראית: אח 2.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון: כל היום לא דיברתי בטלפון.. הייתם מאמינים? אפילו אופיר לא התקשר למרות שאני כ"כ מחכה לשיחה ממנו מאז שקמתי 3.האדם האחרון שהתקשר אליך: לא התקשרו אלי 4.האדם האחרון שאמרת לו "אני אוהב אותך": אופיר בחזרות למסיבת סיום, מאז אני כבר לא אומרת אני אוהבת אותך 5.האדם האחרון שישן במיטה שלך: אחות ולסיכום: 1.מה האירוע הבא בלו"ז שלך? לעלות למעלה, לשתות חלב 2.צביקה הדר או צביקה פיק? פיק 3.הראל מויאל או הראל סקעת? מויל 4.האם אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון בכלל? לא, בגלל זה אני ממלאה אותו 5.האם יש משהו שאתה רוצה למסור לכל האנשים הנחמדים מאוד שיקראו את התשובות שלך? תודה רבה שאכפת לכם :) 6.האם אתה מאמין שהשאלון היה בזבוז זמן משווע? לא, היה לי משעמם 7.האם צחקת בשעה שקראת את המבוא לשעשועון הכרות זה? לא 120. כן כן, 120, מה דעתך על השאלון ורק שיהיה ככה : נחמד 255. מה תעשה לכותב השאלון האמיתי: אנשק ואחבק, כי אני ממש צריכה את זה מבחינה נפשית ולא בגלל השאלון א.תסקול אותו באבנים ב.תנשק אותו ג.תתן לו חיבוק חם ד.תגיד לו תודה ותברח כמו מסכן שנס על חייו ה.ב' וג' ואז א' ו.ב וג' ז.מממ, תחשבו לבד .

MikeY fReAk

New member
><../images/Emo79.gif

בכלליות: 1.שם: אודליה 2.גיל: 15.5 3.מין: נ 4.צבע עיניים: חום 5.צבע שיער: שחור..אוף, חום. 6.גובה: 1.61 7.מצבך הארוני: ארוני? חחח סטרייט לגמרי 8.פירסינגים: אין 9.קעקועים:אין! 10.משקפיים: יש 11.אייסיקיו או מסנג'ר-אייסיקיו רע, מסן טוב. 12.שפות שאתה מדבר/לומד: עברית, אנגלית 13.תכונות טובות שלך: כנות..\: 14.תכונות רעות שלך: עקשנות 15.אמרו לך פעם שאתה דומה ל: שרונה פיק!! איכס
אבל זה לא היה במצב טבעי שלי..זה היה אחרי שחברה שלי קצת שיחקה לי בפרצוף ובשיער..אז זה מנחם. וקצת יותר מדויק: 1.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? שמה משקפיים, 2.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה? מורידה משקפיים. 3.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? "לישון".. 4.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? אבא 5.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך? קריאה/שינה/ספירה לאחור עד צאת השבת 6.מה מפחיד אותך? מוות של אנשים קרובים אלי, חרקים. 7.מה מרתק אותך? צילום, כתיבה. אנשים שאני אוהבת. 8.מה מעציב אותך? שירים עצובים..המצב שלי, אם אני חושבת עליו יותר מידי..הבצפר..ועוד. 9.מה משמח אותך? דברים קטנים, אבל בעיקר האנשים שקרובים אלי[: שתייה/אכילה: 1.מה המזון האהוב עליך? צ'יפס. והרבה. 2.מה הארוחה החלומית שלך? צ'יפס, והרבה:p 3.מה אתה שותה במהלך היום? מים/קפה 4.מה אתה שותה במהלך הלילה (משקה אלכוהולי אהוב)? נופ 5.קפה או תה: קפה 6.סוכר או סוכרזית: סוכר, דאמט. גם ככה זה פאקינג משמין אז לפחות שיהיה טעים. 7.מלח או פלפל: מלח 8.פלאפל או שווארמה: פלאפל 9.פיתה או לאפה: תלוי מה בא 10.סמי או סוסו: סמי(חופשי) 11.אחמד או סלים: אמחד
12.מועדון או בית קפה: מועדון 13.פאב או דאנס בר:פאב 14.תאטרון או ז'אן דארק: מה-_- 15.גלילאו גלילאי או קופרניקוס: :( אתה: 1.מה המוטו שלך בחיים? live and let live 2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? הממ מחזירה חובות:p אין הרבה.. 3.מעשה נועז שעשית? לודעת 4.מעשה טפשי שעשית? עזבו 5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך: אני שונאת להתנגב אחרי אמבטיה, אז הרבה פעמים אני סתם מחכה שאני אתייבש. 6.האם היית בחו"ל, ואיפה? יאפ. הולנד, דטרויט..קנדה, פלורידה, ניו יורק. 7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? הולנד 8.מה יש לך מתחת למיטה? אבק? 9.האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: ידיים+שפתיים. 10. מה סקסי בעיניך? קשה להגדיר, בכל בנאדם זה משהו אחר.. 11. מה רומנטי בעיניך? לא קיטש..אבל שחנשים כאלה.. 12. אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה? לא הייתי חוזרת לעבר.. 13. אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה? שני הסבים שלי שלא הכרתי.. 14. איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך? שירה מהשאלון של ברנרד פיבו בערוץ 8 : 1.מה היא המילה האהובה עליך? כיח 2.מה היא המילה השנואה עליך? אהוד בנאי:p 3.מה מדליק אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? לא ברורה השאלה הזאת, לא ברורה. 4.מה "מכבה" (טורן אוף אבל לא כזה =)) אותך? כשאני מגלה שדיברו עלי מאחורי הגב משהו רע. 5.מה היא הקללה האהובה עליך?כוסאמאשלו/שלה/שלהם/של זה. או סתם סאאמק. 6.איזה קול/רעש אתה אוהב? משאיות עושות רוורסXD 7.איזה קול/רעש אתה שונא? אהוד בנאי
8.איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן? אני אדלג על השאלה הזאת (כי יש בה 2 קביעות) 9.גלידה – בכוס או בוופל? כוס 10. שוקו או וניל? וניל 11. חוף או הרים? שניהם. 12. לישון או לקום? לישון 13. שקיעה או זריחה? זריחה 14. לילה או יום? לילה 15. בזבזן או חסכן? חסכנית 16. קור או חום? קור 17. סערות ברקים – מרגשות או מפחידות? מרגשות אבל אם לבד אז יש בזה קצת פחד.. 18. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה? תלוי באיזה מקרה. 19. ברגע זה ממש – אם מי היית רוצה להיות ואיפה? עזבו 20. למי אתה מתגעגע? עזבו 21. את מי היית לוקח לאי בודד? עזבו 22.מה לא האמנת שתעשה בעבר ועשית? הלחנה דברים אהובים עלייך: 1.צבע: כתום/ירוק בהיר/שחור 2.בעל חיים: חתול 3.ספר (רק אחד! אין לנו כוח לניתוחים עמוקים) מישהו לרוץ איתו 4.סרט: מישהו לרוץ איתו
אני לא מאמינה שליד "סרט" אני כותבת מישו לרוץ איתו...זה פשוט חלום שמתגשם.. 5.שחקן: כמה פרחי שזה יהיה-ג'וני דפ. 6.שחקנית: קיירה נייטלי (אם ככה כותבים את זה. ואם לא אז סליחה..) 7.דיסק: לא בוחרת אחד.:S 8.שיר: ממש לא בוחרת אחד 9.מקום בילוי: מרכז העיר 10. פורום אהוב: >< 11. עונה: חורף! 12. מקום להעביר בו חופשה: התו השמיני
13. רכב: חיפושית 14. מישהו שאתה אוהב או מעריך ומעולם לא אמרת לו את זה: אין 15. ציטוט מסרט/ספר/סדרה: לא זוכרת במדויק, אבל מסיינפלד-"if you cant over-dry then you cant over-die" 16. עיתון: רייטינג 17. סדרה: ניפ/טאק מתי בפעם האחרונה: 1.חייכת? עכשיו. 2.זכית לחיוך? לפני כמה דקות 3.הענקת מחמאה? כנ"ל 4.קיבלת מחמאה? כנ"ל 5.עשית משהו טפשי? כל הזמן. 6.פינקת מישהו? לודעת:p 7.פינקת את עצמך? חחח מה>< 8.צחקת? היום, אני משערת
9.גרמת למישהו לצחוק? היום 10.התחרטת על משהו שאמרת? היום.. 11.בכית? לפני כמה ימים.\: 12.הסתפרת? לפני פחות מחודש האם אי פעם 1.הכרת את תחנת המשטרה מבפנוכו? לא 2.פחדת מהחושך? אני עדיין..אבל תלוי איפה. בבית שלי כשנגיד יש הפסקת חשמל אין מה לפחד-אני יכולה בעיניים עצומות ללכת. אבל אם אני הולכת במקום שאני לא מכירה בחושך, או במקום שאפעם לא ראיתי בחושך..זה קצת לא נעים. 3.עשית משהו מסוכן? מה? נסעתי באוטו. 4.יצאת/שכבת עם יותר מפרטנר אחד ב"ז? לא 5.בכית בסרט? כן (לא הרבה) 6.אמרת "אני אוהב אותך"? לא. אמרתי "אני אוהבת אותך" P: 7.שיקרת כשאמרת את מה שכתוב בשאלה 6? לא:) 8.הופעת בעירום בציבור? לא שידוע לי 9.קיימת אקט מיני כלשהוא במקום ציבורי? לא לאחרונה 1.האדם האחרון שראית: אמא 2.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון: אח שלי אני חושבת 3.האדם האחרון שהתקשר אליך: כנ"ל 4.האדם האחרון שאמרת לו "אני אוהב אותך": אמא?
5.האדם האחרון שישן במיטה שלך: הגיטרה שלי נחשבת? ישנו יחדD: ולסיכום: 1.מה האירוע הבא בלו"ז שלך? שינה
(יצירת שיר במייבאנד..) 2.צביקה הדר או צביקה פיק? אפחד מהם. 3.הראל מויאל או הראל סקעת? ממ סקעת שר טוב יותר והוא מצוייד בכותבים מעולים 4.האם אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון בכלל? בטוחה ב100% שלא.:p 5.האם יש משהו שאתה רוצה למסור לכל האנשים הנחמדים מאוד שיקראו את התשובות שלך? תשיגו חיים. באמת.
6.האם אתה מאמין שהשאלון היה בזבוז זמן משווע? בוודאי. 7.האם צחקת בשעה שקראת את המבוא לשעשועון הכרות זה? -_-? 120. כן כן, 120, מה דעתך על השאלון ורק שיהיה ככה : 255. מה תעשה לכותב השאלון האמיתי: ג.תתן לו חיבוק חם

Fergie7

New member
../images/Emo9.gif

בכלליות: 1.שם: דרינה. 2.גיל: 14. 3.מין:
4.צבע עיניים: תכלת-ירוק-אפור. 5.צבע שיער: שטני. 6.גובה: 1.65 משהו כזה. 7.מצבך הארוני: בסדר. 8.פירסינגים: רוצה סייד, טבור והרחבה. 9.קעקועים: בעתיד. 10.משקפיים: משקפי שמש.
11.אייסיקיו או מסנג'ר, ציין מספר או כתובת אם נפשך חושקת בכך: אין צורך. 12.שפות שאתה מדבר/לומד: עברית, ערבית, אנגלית, רוסית, ספרדית ואוקראינית. 13.תכונות טובות שלך: חברה טובה. 14.תכונות רעות שלך: אין לי סבלנות. 15.אמרו לך פעם שאתה דומה ל: ניקי מas if. אבל אני לא. וקצת יותר מדויק: 1.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? מצחצחת שיניים. 2.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה? מוזיקה. 3.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? אוכל. 4.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? אמא. 5.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך? סרטים. 6.מה מפחיד אותך? שמהילים אותי, נחשים, חתולים, ומוות. 7.מה מרתק אותך? ממ.. 8.מה מעציב אותך? מלחמה. 9.מה משמח אותך? שאוהבים אותי, שמחמיאים לי, ושאני עם חברות. שתייה/אכילה: 1.מה המזון האהוב עליך? גלידה, סיני ופיצה. 2.מה הארוחה החלומית שלך? כפיים בדבש ונודלס. 3.מה אתה שותה במהלך היום? מים, לפעמים קולה או מיץ. 4.מה אתה שותה במהלך הלילה (משקה אלכוהולי אהוב)? --- 5.קפה או תה: שניהם לא. 6.סוכר או סוכרזית: שניהם לא. 7.מלח או פלפל: מלח. מכורה. 8.פלאפל או שווארמה: פאלפל. 9.פיתה או לאפה: לאפה. 10.סמי או סוסו: אה? 11.אחמד או סלים: מוסטעפה. 12.מועדון או בית קפה: מסעדה.
13.פאב או דאנס בר: לא הולכת... 14.תאטרון או ז'אן דארק: --- 15.גלילאו גלילאי או קופרניקוס: אתה: 1.מה המוטו שלך בחיים? מה ששנוא עלייך אל תעשה לחברייך. 2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? תורמת, שופינג וחוסכת. 3.מעשה נועז שעשית? מממ כלום? 4.מעשה טפשי שעשית? --- 5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך: אין. יש עצוב- שאני לא מפסיקה לכסוס ציפורניים. 6.האם היית בחו"ל, ואיפה? אוקראינה, רוסיה וגרמניה. 7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? ארה"ב או בריטניה. 8.מה יש לך מתחת למיטה? אבק. 9.האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: שיער[בלונידני] וריבעוים בבטן. 10. מה סקסי בעיניך? בסיסטים בלונדינים. 11. מה רומנטי בעיניך? חוץ ושקיעה. 12. אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה? לא רוצה. 13. אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה? אף אחד. 14. איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך? שירה. מהשאלון של ברנרד פיבו בערוץ 8 : 1.מה היא המילה האהובה עליך? מעפן, טחח, י'עמה, חביב. 2.מה היא המילה השנואה עליך? מממ אין נראלי. 3.מה מדליק אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? ... 4.מה "מכבה" (טורן אוף אבל לא כזה =)) אותך? אה? 5.מה היא הקללה האהובה עליך? לא מקללת, אבל עמה ומעפן. 6.איזה קול/רעש אתה אוהב? דני.
הכל הכי סקסי בעולם. 7.איזה קול/רעש אתה שונא? אחותי בוכה. 8.איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן? לא, אני רוצה גילגול הבא. 9.גלידה – בכוס או בוופל? כוס. 10. שוקו או וניל? וניל. 11. חוף או הרים? חוץ. 12. לישון או לקום? לקום. 13. שקיעה או זריחה? שקיעה. 14. לילה או יום? יום. 15. בזבזן או חסכן? בזבזנית רצח. 16. קור או חום? חום. 17. סערות ברקים – מרגשות או מפחידות? לא מרגשות, אבל אני אוהבת. 18. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה? מלאה. 19. ברגע זה ממש – אם מי היית רוצה להיות ואיפה? דאגי באי בודד. 20. למי אתה מתגעגע? מישהו. 21. את מי היית לוקח לאי בודד? דאגי!!! 22.מה לא האמנת שתעשה בעבר ועשית? מממ...לא משהו מיוחד נראלי. דברים אהובים עלייך: מוזיקה, טניס, יציאות. 1.צבע: אדום וורוד. 2.בעל חיים: כלבים ודולפינים. 3.ספר (רק אחד! אין לנו כוח לניתוחים עמוקים): יומני הנסיכה. 4.סרט: מת לצעוק4, המסור 2, ועוד כמה. 5.שחקן: בראד פיט. 6.שחקנית: אנג'לינה ג'ולי. 7.דיסק: כולם של מקפליי.
8.שיר: כנ"ל+ עוד מליון. 9.מקום בילוי: קולנוע, קניון ועוד... 10. פורום אהוב: טופ מודל ומקפליי. 11. עונה: קיץ. 12. מקום להעביר בו חופשה: אילת. 13. רכב: מזדה. 14. מישהו שאתה אוהב או מעריך ומעולם לא אמרת לו את זה: דאגי.
15. ציטוט מסרט/ספר/סדרה: אין. 16. עיתון: ראש 1. 17. סדרה: as if, טופ מודל, פרויקט מסלול, והאלופה. מתי בפעם האחרונה: 1.חייכת? עכשיו. 2.זכית לחיוך? ממ אתמול. 3.הענקת מחמאה? אתמול. 4.קיבלת מחמאה? כנ"ל. 5.עשית משהו טפשי? תמיד. 6.פינקת מישהו? אף אחד נראלי. 7.פינקת את עצמך? אתמול. 8.צחקת? כנ"ל. 9.גרמת למישהו לצחוק? כנ"ל. 10.התחרטת על משהו שאמרת? מממ... 11.בכית? וואי שנתיים נראלי לא. 12.הסתפרת? לםני חודש. האם אי פעם 1.הכרת את תחנת המשטרה מבפנוכו? כן. 2.פחדת מהחושך? כן. 3.עשית משהו מסוכן? מה? אני כל הזמן שוחכת להסתכל לצדדים כשאני עוברת, אז תמיד מצילים אותי. 4.יצאת/שכבת עם יותר מפרטנר אחד ב"ז? לא. 5.בכית בסרט? לא. 6.אמרת "אני אוהב אותך"? כן. 7.שיקרת כשאמרת את מה שכתוב בשאלה 6? למה שאני אשקר? 8.הופעת בעירום בציבור? לא. 9.קיימת אקט מיני כלשהוא במקום ציבורי? לא. לאחרונה 1.האדם האחרון שראית: אמא. 2.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון: מישהו לא מוכר. 3.האדם האחרון שהתקשר אליך: חברה. 4.האדם האחרון שאמרת לו "אני אוהב אותך": מממ חברה. 5.האדם האחרון שישן במיטה שלך: אף אחד. ולסיכום: 1.מה האירוע הבא בלו"ז שלך? ממ אין לי מושג. 2.צביקה הדר או צביקה פיק? הדר. 3.הראל מויאל או הראל סקעת? מויאל. 4.האם אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון בכלל? לא, ולא אכפת לי. 5.האם יש משהו שאתה רוצה למסור לכל האנשים הנחמדים מאוד שיקראו את התשובות שלך? מ שקרא מלך.
6.האם אתה מאמין שהשאלון היה בזבוז זמן משווע? לא. 7.האם צחקת בשעה שקראת את המבוא לשעשועון הכרות זה? אה? 120. כן כן, 120, מה דעתך על השאלון ורק שיהיה ככה : 255. מה תעשה לכותב השאלון האמיתי: א.תסקול אותו באבנים ב.תנשק אותו ג.תתן לו חיבוק חם ד.תגיד לו תודה ותברח כמו מסכן שנס על חייו ה.ב' וג' ואז א' ו.ב וג' ז.מממ, תחשבו לבד.

B A W

New member
עונהנהנה

בכלליות: 1.שם:--- 2.גיל: 16 וחודשיים =\ איך שהזמן טס. 3.מין (וחסר למי שיכתוב לי פה חזק או כל 5 שעות כמו שעון ): נקבה 4.צבע עיניים: חום כהה כהה כהה (נראה כמו שחור) 5.צבע שיער: חום בהיר, שנראה לפעמים ג'ינג'י ולפעמים שטני... 6.גובה: 1.68 בערך 7.מצבך הארוני: הא? 8.פירסינגים: לא, אבל אני מתה לאחד! 9.קעקועים: אין 10.משקפיים: יש 11.אייסיקיו או מסנג'ר: יש 12.שפות שאתה מדבר/לומד: עברית אנגלית ערבית וצרפתית 13.תכונות טובות שלך: אני איכפתית. 14.תכונות רעות שלך: עצלנית 15.אמרו לך פעם שאתה דומה ל: קייטי הולמס. אבל זה היה ממש מזמן. השתניתי. וקצת יותר מדויק: 1.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? אם הפיפי ממש דחוף, אז פיפי, ואם לא, מצחצחת שיניים. 2.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה? מצחצחת שיניים 3.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? כמה שאני מתה לישון, ואז ישנתי עוד שעה. 4.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? אחי הקטן 5.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך? לא יודעת. 6.מה מפחיד אותך? החיים. 7.מה מרתק אותך? החיים. 8.מה מעציב אותך? החיים. 9.מה משמח אותך?החייייים! שתייה/אכילה: 1.מה המזון האהוב עליך? ירקות ומתוקים! 2.מה הארוחה החלומית שלך? יםםםם ירקות מוקפצים, ירקות ממולאים (בלי בשר), ירקות מבושלים, סלטים, ולקינוח שקית סוכריות גומי :p 3.מה אתה שותה במהלך היום? מיםםםםם והמון! 4.מה אתה שותה במהלך הלילה (משקה אלכוהולי אהוב)? וודקה אבסולוט נקיה. סמירנוף זה דוחה. אבסולוט לשלטון! 5.קפה או תה: תה 6.סוכר או סוכרזית: סוכר 7.מלח או פלפל: מלח 8.פלאפל או שווארמה: איווווווו, אם כבר פלאפל 9.פיתה או לאפה: פיתה 10.סמי או סוסו: סוסו 11.אחמד או סלים: סלים 12.מועדון או בית קפה: בית קפה 13.פאב או דאנס בר:אם הייתי יודעת מה ההבדל 14.תאטרון או ז'אן דארק: תאטרון 15.גלילאו גלילאי או קופרניקוס: גלילאו אתה: 1.מה המוטו שלך בחיים? אין לי מוטו. 2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? קונה לסבא וסבתא בית פרטי ענקי. 3.מעשה נועז שעשית? עליתי על מטוס >_< אני שונאת! 4.מעשה טפשי שעשית? חתכתי את עצמי 5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך: אני חייבת להשתין. כל הזמן. זה חולני ופסיכולוגי בכלל, לא פיזי! זה מעיק! 6.האם היית בחו"ל, ואיפה? כן טקסס, צרפת וניו ג'רזי 7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? לא יודעת 8.מה יש לך מתחת למיטה? תיקים נעליים קופסאות עם ספרים וקשקושים 9.האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: כתפיים 10. מה סקסי בעיניך? חיוך. 11. מה רומנטי בעיניך? לא יודעת. 12. אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה? לא הייתי חוזרת. 13. אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה?היסטוריה? אינשטיין. למה? ככה 14. איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך? משמעת עצמית! לא כישרון, אבל זה חסר לי. מהשאלון של ברנרד פיבו בערוץ 8 : 1.מה היא המילה האהובה עליך? לא יודעת. 2.מה היא המילה השנואה עליך? אשכרה. >_< 3.מה מדליק אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? יצירתית? דיכאון 4.מה "מכבה" (טורן אוף אבל לא כזה =)) אותך? דיכאון. 5.מה היא הקללה האהובה עליך? לך תזדיין. 6.איזה קול/רעש אתה אוהב? של גשםםםם 7.איזה קול/רעש אתה שונא? שדופקים על הדלת. אני יכולה לאבד את השפיות מזה. 8.איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן? בחיבוק, לדעת שלמרות שמתתי, אני לא לבד. 9.גלידה – בכוס או בוופל? וופל! 10. שוקו או וניל? וניל 11. חוף או הרים? הרים 12. לישון או לקום? לקום 13. שקיעה או זריחה? זריחה 14. לילה או יום? לילה 15. בזבזן או חסכן? חסכנית 16. קור או חום? קור 17. סערות ברקים – מרגשות או מפחידות? מפחידות!!! 18. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה? לא יודעת 19. ברגע זה ממש – עם מי היית רוצה להיות ואיפה? לא יודעת. 20. למי אתה מתגעגע?לאוברי 21. את מי היית לוקח לאי בודד? לא יודעת 22.מה לא האמנת שתעשה בעבר ועשית? שאני אהיה מסוגלת לטוס שתיים עשרה שעות רצוף, וטסתי. דברים אהובים עלייך: ספרים, מוזיקה חיות, ואנשים 1.צבע: ירוק שחור ואדום 2.בעל חיים: נחש 3.ספר (רק אחד! אין לנו כוח לניתוחים עמוקים) התפסן בשדה השיפון. 4.סרט: בורות 5.שחקן: ג'וני דפ המלך! 6.שחקנית: ג'וליה רוברטס. 7.דיסק: לא יודעת 8.שיר: צל כבד 9.מקום בילוי: עם אנשים אהובים. 10. פורום אהוב: זה 11. עונה: חורף! 12. מקום להעביר בו חופשה: צפון...קייאקים. 3> 13. רכב: לא משנה 14. מישהו שאתה אוהב או מעריך ומעולם לא אמרת לו את זה: לא משנה 15. ציטוט מסרט/ספר/סדרה: מתוך מישהו לרוץ איתו, וזה ארוך. אין לי כח. 16. עיתון: מעריב 17. סדרה: חברים, ו-csi מיאמי וניו יורק מתי בפעם האחרונה: 1.חייכת? היום לפני רגע. 2.זכית לחיוך? היום. 3.הענקת מחמאה? אממממ אתמול 4.קיבלת מחמאה? אתמול 5.עשית משהו טפשי? לא יודעת. 6.פינקת מישהו? 7.פינקת את עצמך? 8.צחקת? היום 9.גרמת למישהו לצחוק? היום 10.התחרטת על משהו שאמרת? אף פעם 11.בכית? אתמול 12.הסתפרת? לפני כמה ימים האם אי פעם 1.הכרת את תחנת המשטרה מבפנוכו? כן, כי בתדודה שלי הייתה שוטרת. 2.פחדת מהחושך? לא 3.עשית משהו מסוכן? מה? לא 4.יצאת/שכבת עם יותר מפרטנר אחד ב"ז? לא 5.בכית בסרט? כן 6.אמרת "אני אוהב אותך"? כן 7.שיקרת כשאמרת את מה שכתוב בשאלה 6? לא 8.הופעת בעירום בציבור? לא 9.קיימת אקט מיני כלשהוא במקום ציבורי? לא לאחרונה 1.האדם האחרון שראית: אח שלי 2.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון:אחת המורות שלי: אבא 3.האדם האחרון שהתקשר אליך: אחת המורות שלי >_< 4.האדם האחרון שאמרת לו "אני אוהב אותך" לא יודעת. 5.האדם האחרון שישן במיטה שלך: אני ולסיכום: 1.מה האירוע הבא בלו"ז שלך? שיעור מתמטיקה 2.צביקה הדר או צביקה פיק? הדר 3.הראל מויאל או הראל סקעת? לא יודעת 4.האם אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון בכלל? לא. 5.האם יש משהו שאתה רוצה למסור לכל האנשים הנחמדים מאוד שיקראו את התשובות שלך?חחחחחחחח שיהיה להם לבריאות. 6.האם אתה מאמין שהשאלון היה בזבוז זמן משווע? אולי 7.האם צחקת בשעה שקראת את המבוא לשעשועון הכרות זה? לא 120. כן כן, 120, מה דעתך על השאלון ורק שיהיה ככה : הא? 255. מה תעשה לכותב השאלון האמיתי: מממממ תחשבו לבד. סתם מה אני אעשה לו? היה שאלון חמוד ביותר. המשך כך! א.תסקול אותו באבנים ב.תנשק אותו ג.תתן לו חיבוק חם ד.תגיד לו תודה ותברח כמו מסכן שנס על חייו ה.ב' וג' ואז א' ו.ב וג' ז.מממ, תחשבו לבד .

עונה

בכלליות: 1.שם: גל 2.גיל: 16 3.מין (וחסר למי שיכתוב לי פה חזק או כל 5 שעות כמו שעון ): זכר 4.צבע עיניים: חום 5.צבע שיער: שחור 6.גובה: לא יודע בדיוק, בסביבות 170 7.מצבך הארוני: סטרייט 8.פירסינגים:
9.קעקועים:
10.משקפיים:
11.אייסיקיו או מסנג'ר, ציין מספר או כתובת אם נפשך חושקת בכך
, נפשי אינה חושקת בכך. 12.שפות שאתה מדבר/לומד: עברית, אנגלית, ערבית. 13.תכונות טובות שלך: אסרטיביות. 14.תכונות רעות שלך: עצלנות (לפעמים). 15.אמרו לך פעם שאתה דומה ל: לא זוכר מישהו מסוים. וקצת יותר מדויק: 1.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? מנסה לסחוט עוד כמה דקות שינה. 2.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה? מנסה לסחוט עוד כמה דקות ערות. 3.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? התעוררתי מטלפון, אז חשבתי "למה לעזאזל אנשים מתקשרים בבוקר" (האמת שהשעה הייתה 13:30). 4.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? סבתא שלי. 5.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך? לפעמים בטיולים, לפעמים בהמון מנוחה (בד"כ בזמן הלימודים). 6.מה מפחיד אותך? נפילה במצב- אם זה מצברוח, לימודים, סדר יום. 7.מה מרתק אותך? סרטים טובים, ספרים טובים, דיונים טובים. 8.מה מעציב אותך? מוות. 9.מה משמח אותך? ילדים, אנשים טובים, רגעים מספקים בחיים. שתייה/אכילה: 1.מה המזון האהוב עליך? אין משהו מועדף- לאחרונה עלי גפן ממולאים. 2.מה הארוחה החלומית שלך? אממ, תלוי ביום / בשעה / בהיסטורייה 3.מה אתה שותה במהלך היום? המון מים. 4.מה אתה שותה במהלך הלילה (משקה אלכוהולי אהוב)? לא כ"כ מבין באלכוהול. 5.קפה או תה: תה 6.סוכר או סוכרזית: סוכר 7.מלח או פלפל: מלח (למרות שגם אותו אני שונא) 8.פלאפל או שווארמה: שווארמה 9.פיתה או לאפה: לאפה 10.סמי או סוסו: סמי (הכינוי של אבא שלי) 11.אחמד או סלים: אחמד. 12.מועדון או בית קפה: בית קפה (למרות שאת שניהם אני שונא). 13.פאב או דאנס בר: פאב (למרות שמשניהם אני לא מתלהב). 14.תאטרון או ז'אן דארק: תאטרון 15.גלילאו גלילאי או קופרניקוס: גלילאו (על השני לא שמעתי) אתה: 1.מה המוטו שלך בחיים? "גן נעול" של רחל- כל השיר. 2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? מסייע להורים שלי ועובר לבית פרטי. 3.מעשה נועז שעשית? אממ לא מצליח לחשוב על אחד כרגע, אבל אני אוהב אקסטרים (לא שיצא לי להתנסות בזה הרבה). 4.מעשה טפשי שעשית? לא ידעתי לזהות חברים טובים באמת, זה השתנה כמובן. 5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך: הרעיונות הכי טובים שלי עולים לי כשאני בשירותים (זו מין עובדה משעשעת עליי). 6.האם היית בחו"ל, ואיפה? כן- טורקיה, צרפת, בלגיה והולנד. 7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? לונדון (לא להרבה זמן, אני מעדיף לגור בארץ). 8.מה יש לך מתחת למיטה? אבק. 9.האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: אממ. 10. מה סקסי בעיניך? אממ. 11. מה רומנטי בעיניך? אהבה אמיתית של בני זוג, שמרגישים חופי אחד עם השני. 12. אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה? ליסודי, הייתי מנסה להתעניין יותר בסוג מסוים של ספורט ולהתמיד בו. 13. אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה? לא יודע על מישהו ספציפי- אבל כנראה מישהו מהימים של לפני קום המדינה. 14. איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך? ציור (אני מצייר גרוע ממש). מהשאלון של ברנרד פיבו בערוץ 8 : 1.מה היא המילה האהובה עליך? אממ לא יצא לי לחשוב על זה. לא רוצה לבחור משהו כי בטוח יש אחרת. 2.מה היא המילה השנואה עליך? אממ לא יצא לי לחשוב על זה. לא רוצה לבחור משהו כי בטוח יש אחרת. 3.מה מדליק אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? אתגרים. 4.מה "מכבה" (טורן אוף אבל לא כזה =)) אותך? אנשים מסוימים. 5.מה היא הקללה האהובה עליך? אממ לא יצא לי לחשוב על זה. לא רוצה לבחור משהו כי בטוח יש אחרת. 6.איזה קול/רעש אתה אוהב? הקול של הים. 7.איזה קול/רעש אתה שונא? הקול של פועלי הבניין שבונים בניין פה ליד עכשיו, וגם הצלצול של הטלפון. 8.איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן? בשמחה? 9.גלידה – בכוס או בוופל? וופל 10. שוקו או וניל? שוקו (לחלוטין) 11. חוף או הרים? חוף 12. לישון או לקום? לישון (ובמקרים שיש למה לקום- אז לקום) 13. שקיעה או זריחה? זריחה 14. לילה או יום? יום 15. בזבזן או חסכן? תלוי בתקופה, בחופשים אין לי כסף כמעט. 16. קור או חום? קור 17. סערות ברקים – מרגשות או מפחידות? מרגשות 18. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה? חצי מלאה 19. ברגע זה ממש – עם מי היית רוצה להיות ואיפה? עם בני דודים שלי (שלא ראיתי המון זמן) במקום שבו יהיה להם כיף (סרט, בריכה). 20. למי אתה מתגעגע? למדריך הראשון שלי בתנועה- הוא היה בן אדם מאוד מיוחד. 21. את מי היית לוקח לאי בודד? את האישה שתהיה לי, כדי שנוכל להתרבות. 22.מה לא האמנת שתעשה בעבר ועשית? אבחר את המגמות שבחרתי- פיזיקה וערבית (אני מבדבר על העבר הרחוק). דברים אהובים עלייך: 1.צבע: ירוק 2.בעל חיים: כלב (גדול) 3.ספר (רק אחד! אין לנו כוח לניתוחים עמוקים): מצטער, לא יכול לבחור אחד. 4.סרט: כנ"ל 5.שחקן: אין בכלל 6.שחקנית: אין בכלל 7.דיסק: אין בכלל 8.שיר: לא יכול לבחור. 9.מקום בילוי: ים, כנרת, מקומות טבעיים. 10. פורום אהוב: אין כרגע. 11. עונה: קיץ. 12. מקום להעביר בו חופשה: טבע. 13. רכב: לא כ"כ חשבתי על זה. 14. מישהו שאתה אוהב או מעריך ומעולם לא אמרת לו את זה: אין (אין מי שלא אמרתי לו את זה בדרך מסוימת). 15. ציטוט מסרט/ספר/סדרה: אין במאגר
16. עיתון: ידיעות אחרונות 17. סדרה: חברים, ומשפחת סימפסונס. מתי בפעם האחרונה: 1.חייכת? היום. 2.זכית לחיוך? אתמול. 3.הענקת מחמאה? שלשום. 4.קיבלת מחמאה? אתמול. 5.עשית משהו טפשי? אתמול. 6.פינקת מישהו? אממ. 7.פינקת את עצמך? שבוע שעבר, מתישהו, שהכנתי לעצמי ארוחת בוקר מצוינת. 8.צחקת? אתמול 9.גרמת למישהו לצחוק? אתמול, אני חושב 10.התחרטת על משהו שאמרת? לא זוכר במדויק 11.בכית? המון זמן לא בכיתי 12.הסתפרת? לפני יותר מחודש וחצי.

המשך

האם אי פעם 1.הכרת את תחנת המשטרה מבפנוכו? כן, פעם אחת. לא כי "נעצרתי" או משהו. 2.פחדת מהחושך? בילדותי. 3.עשית משהו מסוכן? מה? לא יודע מה זה "מסוכן". 4.יצאת/שכבת עם יותר מפרטנר אחד ב"ז? לא קרה. 5.בכית בסרט? לא זוכר שקרה. 6.אמרת "אני אוהב אותך"? עם משמעות אמיתית- לא קרה. 7.שיקרת כשאמרת את מה שכתוב בשאלה 6? לא חושב ששיקרתי , אבל לא באמת התכוונתי, וזה היה בסביבות כיתה ה-ו 8.הופעת בעירום בציבור? לא קרה 9.קיימת אקט מיני כלשהוא במקום ציבורי? לא קרה לאחרונה 1.האדם האחרון שראית: אמא שלי 2.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון: רעות 3.האדם האחרון שהתקשר אליך: רעות 4.האדם האחרון שאמרת לו "אני אוהב אותך": שוב- עם משמעות לא היה, אולי במשפחה. 5.האדם האחרון שישן במיטה שלך: קארין, לא בדיוק ישנה במיטה שלי- ניסיתי לסלק אותה והיא לא זזה. בסוף הצלחתי. ולסיכום: 1.מה האירוע הבא בלו"ז שלך? כנראה יוצאים בערב לת"א, על בטוח- יום חמישי סופרלנד!! 2.צביקה הדר או צביקה פיק? פיק. 3.הראל מויאל או הראל סקעת? אין העדפה, שניהם מעפאנים. 4.האם אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון בכלל? לא, אני בטוח שלא יקראו. 5.האם יש משהו שאתה רוצה למסור לכל האנשים הנחמדים מאוד שיקראו את התשובות שלך? יום אחר יהיה לכם משעמם פחות
6.האם אתה מאמין שהשאלון היה בזבוז זמן משווע? ממש לא, היה כיף. 7.האם צחקת בשעה שקראת את המבוא לשעשועון הכרות זה? לא. 120. כן כן, 120, מה דעתך על השאלון ורק שיהיה ככה : היה נחמד. 255. מה תעשה לכותב השאלון האמיתי: ד.תגיד לו תודה ותברח כמו מסכן שנס על חייו

light angel

New member
תשובה

בכלליות: 1.שם: אורלי 2.גיל: 19 3.מין (וחסר למי שיכתוב לי פה חזק או כל 5 שעות כמו שעון ): נ 4.צבע עיניים: חום 5.צבע שיער: חום עם פסים 6.גובה: 1.60 7.מצבך הארוני: אה? 8.פירסינגים: לא 9.קעקועים: לא 10.משקפיים: כן 11.אייסיקיו או מסנג'ר, ציין מספר או כתובת אם נפשך חושקת בכך 12.שפות שאתה מדבר/לומד: רוסית, עברית, אנגלית 13.תכונות טובות שלך: אופטימית 14.תכונות רעות שלך: אף אחד לא יודע את זה 15.אמרו לך פעם שאתה דומה ל: מישהו אחר שמישהו מכיר... וקצת יותר מדויק: 1.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? אם יש זמן, משחזרת את החלום שהיה לי 2.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה? חושבת 3.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? חסוי. 4.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? אחותי 5.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך? בשקט 6.מה מפחיד אותך? חשיפה, אבדן שליטה 7.מה מרתק אותך? אנשים, סיפורים, היסטוריה, עובדות החיים 8.מה מעציב אותך? געגועים 9.מה משמח אותך? כשלא צריך להתגעגע שתייה/אכילה: 1.מה המזון האהוב עליך? אבטיח 2.מה הארוחה החלומית שלך? הרבה חטיפים ופירות מתוקים, שכולם מרזים
3.מה אתה שותה במהלך היום? מה שיש 4.מה אתה שותה במהלך הלילה (משקה אלכוהולי אהוב)? לא שותה 5.קפה או תה: תה 6.סוכר או סוכרזית: סוכר 7.מלח או פלפל: מלח 8.פלאפל או שווארמה: שווארמה 9.פיתה או לאפה: לאפה, כשאפשר 10.סמי או סוסו: אה? 11.אחמד או סלים: או? 12.מועדון או בית קפה: בית קפה 13.פאב או דאנס בר: לא הייתי 14.תאטרון או ז'אן דארק: מו? 15.גלילאו גלילאי או קופרניקוס: גלילאו אתה: 1.מה המוטו שלך בחיים? יהיה טוב 2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? סוגרת אותם בבנק 3.מעשה נועז שעשית? חסוי 4.מעשה טפשי שעשית? לשאול מישהו בכיתה י' אם הוא אוהב אותי. מי עונה על שאלות כאלה? 5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך: לתכנן את ההתאבדות שלי זה הרגל משעשע? 6.האם היית בחו"ל, ואיפה? ארה"ב 7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? בקתת עץ בכפר שוויצרי קטן. 8.מה יש לך מתחת למיטה? אבק ושערות חתולים 9.האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: ידיים 10. מה סקסי בעיניך? גרררררר... עזבו אותי 11. מה רומנטי בעיניך? אינטימיות שקטה 12. אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה? כיתה י', השנה הכי מעניינת 13. אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה? ליעד, מעניין מה איתו 14. איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך? שירה מהשאלון של ברנרד פיבו בערוץ 8 : 1.מה היא המילה האהובה עליך? רוך 2.מה היא המילה השנואה עליך? פקאצה 3.מה מדליק אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? שמתעניינים בי 4.מה "מכבה" (טורן אוף אבל לא כזה =)) אותך? שלא מתלהבים ממשהו שאני כן 5.מה היא הקללה האהובה עליך? "שיזדיין" 6.איזה קול/רעש אתה אוהב? מוזיקה 7.איזה קול/רעש אתה שונא? כל רעש אחר- מקדחות, אנשים צועקים, טילים נופלים... יש לי מספיק מזה בבסיס 8.איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן? בחיוך מבין 9.גלידה – בכוס או בוופל? וופל 10. שוקו או וניל? וניל 11. חוף או הרים? חוף בין ההרים... 12. לישון או לקום? לישון
13. שקיעה או זריחה? זריחה 14. לילה או יום? לילה 15. בזבזן או חסכן? כשיש כסף, בזבזנית... כשאין, אני אף פעם לא במינוס. 16. קור או חום? נעים 17. סערות ברקים – מרגשות או מפחידות? מרגשות 18. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה? חצי מלאה 19. ברגע זה ממש – אם מי היית רוצה להיות ואיפה? זה סוד 20. למי אתה מתגעגע? חברים 21. את מי היית לוקח לאי בודד? סירה שתחזיר אותי הביתה 22.מה לא האמנת שתעשה בעבר ועשית?
דברים אהובים עלייך: 1.צבע: תכלת 2.בעל חיים: כלב 3.ספר (רק אחד! אין לנו כוח לניתוחים עמוקים): מישהו לרוץ איתו 4.סרט: שרק 5.שחקן: ג'וני דפ 6.שחקנית: לא יודעת 7.דיסק: דיויד ברוזה האוסף 8.שיר: can you feel the love tonight 9.מקום בילוי: ים 10. פורום אהוב: ספרים וספרות 11. עונה: אביב 12. מקום להעביר בו חופשה: כנרת 13. רכב: 14. מישהו שאתה אוהב או מעריך ומעולם לא אמרת לו את זה: המממ... הרבה מהחברים מהכיתה לשעבר 15. ציטוט מסרט/ספר/סדרה: "אתה חושב עלי לפעמים?" "לפעמים אינני חושב עלייך... רגעים מתים, זה קורה לכולנו" (עפיפונים/ רומן גארי) 16. עיתון: קוסמו 17. סדרה: השיר שלנו מתי בפעם האחרונה: 1.חייכת? לא מזמן 2.זכית לחיוך? כנ"ל 3.הענקת מחמאה? אתמול? שלשום? 4.קיבלת מחמאה? כנ"ל 5.עשית משהו טפשי? לא זוכרת 6.פינקת מישהו? מממממ. 7.פינקת את עצמך? לא יודעת... 8.צחקת? נו, לא זוכרת שעה, עזבו אותי 9.גרמת למישהו לצחוק? 10.התחרטת על משהו שאמרת? הרבה 11.בכית? לפני כמה ימים 12.הסתפרת? לפני שבועיים האם אי פעם 1.הכרת את תחנת המשטרה מבפנוכו? כן 2.פחדת מהחושך? כן 3.עשית משהו מסוכן? מה? לא 4.יצאת/שכבת עם יותר מפרטנר אחד ב"ז? המממממ. תלוי איך מגדירים "יצאת". 5.בכית בסרט? כן 6.אמרת "אני אוהב אותך"? כן 7.שיקרת כשאמרת את מה שכתוב בשאלה 6? אולי לא הרגשתי אהבת נצח עמוקה, אבל באותו רגע אהבתי... 8.הופעת בעירום בציבור? לא 9.קיימת אקט מיני כלשהוא במקום ציבורי? המממממ
לאחרונה 1.האדם האחרון שראית: אחותי 2.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון: ידיד שלי 3.האדם האחרון שהתקשר אליך: הידיד 4.האדם האחרון שאמרת לו "אני אוהב אותך": חברה שלי 5.האדם האחרון שישן במיטה שלך: אני ולסיכום: 1.מה האירוע הבא בלו"ז שלך? להתקשר למורה נהיגה 2.צביקה הדר או צביקה פיק? הדר 3.הראל מויאל או הראל סקעת? סקעת 4.האם אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון בכלל? לא אכפת לי 5.האם יש משהו שאתה רוצה למסור לכל האנשים הנחמדים מאוד שיקראו את התשובות שלך? לא 6.האם אתה מאמין שהשאלון היה בזבוז זמן משווע? לא 7.האם צחקת בשעה שקראת את המבוא לשעשועון הכרות זה? לא 120. כן כן, 120, מה דעתך על השאלון ורק שיהיה ככה: אחלה 255. מה תעשה לכותב השאלון האמיתי: א.תסקול אותו באבנים ב.תנשק אותו ג.תתן לו חיבוק חם ד.תגיד לו תודה ותברח כמו מסכן שנס על חייו ה.ב' וג' ואז א' ו.ב וג' ז.מממ, תחשבו לבד .

Inbar Feldman

New member
עונה :)

בכלליות: 1.שם: ענבר 2.גיל: 15 3.מין (וחסר למי שיכתוב לי פה חזק או כל 5 שעות כמו שעון ): נקבה :) 4.צבע עיניים: חום 5.צבע שיער: חום 6.גובה: 1.70 7.מצבך הארוני: מה?! 8.פירסינגים: נזם 9.קעקועים: אין :'( 10.משקפיים: אין 11.אייסיקיו או מסנג'ר, ציין מספר או כתובת אם נפשך חושקת בכך: 296789405 12.שפות שאתה מדבר/לומד: עברית אנגלית ערבית וספרדית 13.תכונות טובות שלך: שאני חמודה חח סתם.. אממ לודעת 14.תכונות רעות שלך: יש לי פתיל קצר.. 15.אמרו לך פעם שאתה דומה ל: נטליה אורירו :S גמלי יש נקודת חן איפה שלה יש.. כזה מתחת לאף וקצת יותר מדויק: 1.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? עושה את צרכיי :) 2.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה? מכבה ת'אור פחפח 3.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? איזה חמוווודה החתולה שלי 4.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? אמא 5.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך? עם חבריםם :) 6.מה מפחיד אותך? ג'וקים :( 7.מה מרתק אותך? פעילויות אתגריותת.. נגיד סנפלינג וכאלהה 8.מה מעציב אותך? מוות :( 9.מה משמח אותך? חברים שליי! שתייה/אכילה: 1.מה המזון האהוב עליך? שניצל ממולא :p 2.מה הארוחה החלומית שלך? הארוחה שאכלתי במקס ברנר :| הכל שוקולדדד!! 3.מה אתה שותה במהלך היום? מים/קולה 4.מה אתה שותה במהלך הלילה (משקה אלכוהולי אהוב)? וודקה מלון :) 5.קפה או תה: תה 6.סוכר או סוכרזית: סוכרר 7.מלח או פלפל: מלחח 8.פלאפל או שווארמה: פלאפל! 9.פיתה או לאפה: לאפה :) 10.סמי או סוסו: סוסו חח 11.אחמד או סלים: אחמדד :p 12.מועדון או בית קפה: מועדון! 13.פאב או דאנס בר: דאנס ברר 14.תאטרון או ז'אן דארק: תאטרון 15.גלילאו גלילאי או קופרניקוס: גלילאו גלילאי חחח נראה לי.. אתה: 1.מה המוטו שלך בחיים? חייה ותן לחיות!! 2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? הרבההההה! 3.מעשה נועז שעשית? עליתי על האנקונדה בגיל 10! :| 4.מעשה טפשי שעשית? כנ"ל ^^ 5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך: אממממ להציק לחתולה שלי חחחח אבל בכוונה טובה :) 6.האם היית בחו"ל, ואיפה? כה.. בקפריסין, טורקיה ובולגריה 7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? ניו-יורק 8.מה יש לך מתחת למיטה? אבק חחח 9.האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: עיניים! 10. מה סקסי בעיניך? מבט חושני :) 11. מה רומנטי בעיניך? הליכה לאור הירח :) כמובן שעם הבן זוג חח 12. אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה? לגן.. אין שום דאגות! 13. אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה? סבא וסבתא שלי ז"ל :'( 14. איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך? ציוררר מהשאלון של ברנרד פיבו בערוץ 8 : 1.מה היא המילה האהובה עליך? ברמותתת 2.מה היא המילה השנואה עליך? פחע (הצחוק של חברה שלי חח) 3.מה מדליק אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? לודעת 4.מה "מכבה" (טורן אוף אבל לא כזה =)) אותך? לודעת 5.מה היא הקללה האהובה עליך? בהמה טיבתית חחחח 6.איזה קול/רעש אתה אוהב? של קליקים ביד :| 7.איזה קול/רעש אתה שונא? של המיקסר! טו מאץ' רעש! חח 8.איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן? עם סבא וסבתות שלי ז"ל בשער! 9.גלידה – בכוס או בוופל? וופללל 10. שוקו או וניל? ונילל 11. חוף או הרים? חוףף 12. לישון או לקום? לישוןןןןןןןן 13. שקיעה או זריחה? שקיעה :) 14. לילה או יום? לילהה! 15. בזבזן או חסכן? בזבזניתת :) 16. קור או חום? חוםם 17. סערות ברקים – מרגשות או מפחידות? מרגשותת 18. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה? מלאה! 19. ברגע זה ממש – עם מי היית רוצה להיות ואיפה? חברים שלי.. לא משנה איפה 20. למי אתה מתגעגע? לאפרתייי! מעל חודש לא ראיתי אותה! 21. את מי היית לוקח לאי בודד? את כללללללללל החברים שלי, ואת החתולה שלי! 22.מה לא האמנת שתעשה בעבר ועשית? לעשן דברים אהובים עלייך: 1.צבע: סגול ותכלת :) 2.בעל חיים: כלבב 3.ספר (רק אחד! אין לנו כוח לניתוחים עמוקים): מישהו לרוץ איתו 4.סרט: כל הסדרה של אמריקן פאי :) 5.שחקן: אין 6.שחקנית: אנג'לינה ג'ולי 7.דיסק: צרוביםםםם :p חח 8.שיר: incomplete- backstreet boys 9.מקום בילוי: בביג כרמיאל :) 10. פורום אהוב: הדר עוזריי :) 11. עונה: אביבבב 12. מקום להעביר בו חופשה: חו"ל/אילת 13. רכב: לא משנה לי העיקר שלא יהיה קטן :| 14. מישהו שאתה אוהב או מעריך ומעולם לא אמרת לו את זה: כל מי שאני אוהבת ומעריכה אמרתי לו את זה :) 15. ציטוט מסרט/ספר/סדרה: "פישנזוןןן זה שוב אתה?!" חחחחחחחח מאלכס חולה אהבה 16. עיתון: מעריב לנוער 17. סדרה: האלופהה מתי בפעם האחרונה: 1.חייכת? היום :) 2.זכית לחיוך? מה ההבדל? 3.הענקת מחמאה? היום 4.קיבלת מחמאה? היום חח 5.עשית משהו טפשי? היום חחחחח 6.פינקת מישהו? אתמול :) 7.פינקת את עצמך? אתמוללל 8.צחקת? היום חח :p 9.גרמת למישהו לצחוק? היום :p 10.התחרטת על משהו שאמרת? אמממ מזמןןן 11.בכית? לפני איזה שבועע 12.הסתפרת? לפני כמעט חודשיים האם אי פעם 1.הכרת את תחנת המשטרה מבפנוכו? לא :p 2.פחדת מהחושך? לאא 3.עשית משהו מסוכן? מה? עליתי על האנקונדה! חח זה מספיק מסוכן :p 4.יצאת/שכבת עם יותר מפרטנר אחד ב"ז? לא 5.בכית בסרט? לא שזכור לי 6.אמרת "אני אוהב אותך"?: ברורר 7.שיקרת כשאמרת את מה שכתוב בשאלה 6? כה חח 8.הופעת בעירום בציבור? אמממ במקלחות בבריכה זה בציבור? 9.קיימת אקט מיני כלשהוא במקום ציבורי? לא לאחרונה 1.האדם האחרון שראית: אמא 2.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון: הרכזת מתנ"ס שלי חח 3.האדם האחרון שהתקשר אליך: ^^ 4.האדם האחרון שאמרת לו "אני אוהב אותך": חברה שלי 5.האדם האחרון שישן במיטה שלך: חברה שלי ולסיכום: 1.מה האירוע הבא בלו"ז שלך? ללכת להתקלח 2.צביקה הדר או צביקה פיק? הדרר 3.הראל מויאל או הראל סקעת? מויאלל :) 4.האם אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון בכלל? לא חחח 5.האם יש משהו שאתה רוצה למסור לכל האנשים הנחמדים מאוד שיקראו את התשובות שלך? תודה! חח 6.האם אתה מאמין שהשאלון היה בזבוז זמן משווע? לא :p אני אוהבת לענות על שאלונים! 7.האם צחקת בשעה שקראת את המבוא לשעשועון הכרות זה? לא 120. כן כן, 120, מה דעתך על השאלון ורק שיהיה ככה : חמודד :) 255. מה תעשה לכותב השאלון האמיתי: ו.ב וג'

למעלה