שאלון ישן וכיפי.

עונההההההה

מידע בסיסי: שם: שיר גיל: 14 גובה: 1.66 תאריך לידה: 3.9 מזל: בתולה חחחח כותב\ת ביד: ימין צבע שיער: חום צבע עיניים: ירוק על עצמי : אה? צבעים אהובים: לבן כחול ותכלת שחור אוספים: אין מטלות בבית: יותר מידי
חדרה- נקי או מבולגן: משו באמצע כיתה: ט' החלק האהוב עליו\ה בבית הספר: אייייןןןןן ארוחת צהריים בבי"ס: אין מקצוע חזק: מתמטיקה ולשון ז´אנר ספרים מועדף: אממ לאדעת להסביר סיפורי חיים כאלה של מתבגרים וכאלה... מכינ\ה שיעורים: היה היה פעם.......... צורת לבוש מועדפת: יאללה חולצה או גופיה שחורה וג'ינסס אביזר אהוב: אין שמפו: פנטן, הוואי, הרבל אסנס חנות אהובה: אין סגנון שיער אהוב: לא מצשנה העיקר שזה מתאים לבנאדם נעל אהובה: אין ממש ספר אהוב: יש הרבה פעילויות אהובות: לישוןן.. ולרקוד משחק קלפים אהוב: קרה קופה וספיד
ספורט אהוב: לקום מהמחשב למקרר נחשב???.... מעריצ\ה את: עצמי בלבד שחקניות אהובות: אין סדרת טלוויזיה אהובה: אין סוגי מוזיקה אהובים: מזרחית, שחורה.. וזהו בעיקרון פה ושם דיכאון אבל לא הרבה ופופ קצת... זמרים ולהקות: אין שיר אהוב: יש המוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן תשמח לפגוש את: אממ לאדעת סרט אהוב: לאדעת סרט דיסני אהוב: יאווווווו מלך האריות שליטעעעע וסינדרלה ובת הים הקטנה ואלאדין והיפה והחיה והשועל והכלבלב ובמבי ועוד המון המון המוןןןןן טעם גלידה אהוב: ונילל טעם מסטיק אהוב: דובדבןן חטיף בזמן צפייה בטלויזיה: זה לא טוב זה משמיןן מאכל אהוב: לאדעת פיצה: בלי תוספות... זה סתם הורס ת'טעם ירק אהוב: עגבניה גזר מלפ"ח (קיצור שלי למלפפון חמוץ) קינוח אהוב: אממ לאדעת מאכל יפני אהוב: לא ממש טעמתי אוכל יפני..... פאסט פוד מועדף: צ'יפס תחום התיירות: אה? מקום בו תרצה לבקר: לאדעת מקום אהוב באנגליה: לא הייתי שם מתקן דיסני אהוב: לא הייתי שם פארק מים אהוב: ממדיון תקוות וחלומות: לא אפרט כאן שאיפות לגבי מכוניות: הונדה?.... חח תיקח לאי בודד: נמאס לי מהשאלה הזאתת חח

yardenga

New member
נמנמנמנ אני...

מידע בסיסי: שם: ירדן גיל: 13 גובה: מטר שישים וחמש תאריך לידה: 14.8 מזל: אריה כותב\ת ביד: ימין צבע שיער: חום כהה צבע עיניים: גם על עצמי : צבעים אהובים: אממ כחול אוספים: תמונות של אנשים מפורסמים על הקירות שלי (?) מטלות בבית: אממ אני אשת אשכולות חדרה- נקי או מבולגן: כאילו חדר? מבולגן החלק האהוב עליו\ה בבית הספר: כשהולכים הבייתה (?) ארוחת צהריים בבי"ס: מה עם זה? מקצוע חזק: מתמטיקה אבל גם עכשיו פחות בטח מדעים ז´אנר ספרים מועדף: מתח? מכינ\ה שיעורים: רק חמש ד'ק לפני השיעור צורת לבוש מועדפת: אממ לא יודעת אביזר אהוב:השרשרת שלי שמפו: מה איתו? חנות אהובה: צליל? סגנון שיער אהוב: פזור נעל אהובה: אולסטאר ספר אהוב: אממ ג'אנק או משהו כזה.. פעילויות אהובות: לישון משחק קלפים אהוב: חוק ספורט אהוב: אין מעריצ\ה את: אממ אורלנדו בלום קצת.... מלא להקות כמו גאנס אן רוזז, נירוונה דה ראסמוס ודברים כאלה.. שחקניות אהובות: אין סדרת טלוויזיה אהובה: הכי גאים שישששש
סוגי מוזיקה אהובים: רוק.. מטאל קצת.. זמרים ולהקות: גאנס אן רוזז נירוונה דה ראסמוס מגהדת' אירון מיידן סליפנותת אורפלנד וכ'ו שיר אהוב: אממ דה ראסמוס in the shadows תשמח לפגוש את: לא יודעת אהבת חיי? סרט אהוב: אממממ רוק סטאר סרט דיסני אהוב: חחח אין ממש.. טעם גלידה אהוב: עוגיות טעם מסטיק אהוב: אין חטיף בזמן צפייה בטלויזיה: לא אכפת לי מאכל אהוב: פירה פיצה: איכס ירק אהוב: אממ לא יודעת.. קינוח אהוב: שוקולדדדד מאכל יפני אהוב: לא יודעת.. פאסט פוד מועדף: מנה חמה תחום התיירות: מה? מקום בו תרצה לבקר: מממ לונדון מקום אהוב באנגליה: לונדון P: מתקן דיסני אהוב: לא יודעת.. פארק מים אהוב: אמממ שפעים? תקוות וחלומות: לא יודעת.. שאיפות לגבי מכוניות: אמממ מה שהכי נוח תיקח לאי בודד: מממ דיסקמן עם בטטריות שלא נגמרות (עד שימציאו כאלה P:) ואממ טלויזה קטנה.. ואוכל כמובן....

Dark Faerie

New member
עונה

שם:ענבר גיל:13 וחצי גובה:הממ...מזמן לא מדדתי.
תאריך לידה:17.1 מזל:גדי כותב\ת ביד:שמאל צבע שיער: חום צבע עיניים: חום
על עצמי : צבעים אהובים:כחול ושחור אוספים: תקליטים ומחזיקי מפתחות מטלות בבית: יש הרבה:X חדרה- נקי או מבולגן: נקי כיתה: ח' החלק האהוב עליו\ה בבית הספר:לא יודעת.. ארוחת צהריים בבי"ס: הממ.. מקצוע חזק:ספרות, אני חושבת
ז´אנר ספרים מועדף: מד"ב ופנטזיה מכינ\ה שיעורים:כן צורת לבוש מועדפת:אין צורה מעודפת
אביזר אהוב:אין. שמפו:לא יודעת.. חנות אהובה:צליל. סגנון שיער אהוב:חלק. נעל אהובה:אולסטאר ספר אהוב:מדריך הטרמפיסט לגלקסיה פעילויות אהובות:המ.. משחק קלפים אהוב:ספיד ספורט אהוב:הוקי מעריצ\ה את:הרבה אנשים:X שחקניות אהובות:אין לי שחקנית מעודפת סדרת טלוויזיה אהובה:סקראבס, של מי השורה הזו בכלל,טאץ' עליז לסטריט שיעיז, מופע שנות השבעים סוגי מוזיקה אהובים:רוק קלאסי זמרים ולהקות:הביטלס,פינק פלויד, לד זפלין,בוב דילן,פיל קולינס, פול סימון, ג'נסיס,הרולינג סטונס..ויש עוד הרבה
שיר אהוב: יש הרבה
תשמח לפגוש את:יואן מקרגור סרט אהוב:מלחמת הכוכבים ובחזרה לעתיד סרט דיסני אהוב: פיטר פ]ן
טעם גלידה אהוב: ריבת חלב. טעם מסטיק אהוב: מנטה עדין
חטיף בזמן צפייה בטלויזיה:אין:X מאכל אהוב:מרק תירס פיצה:עם בצל
ירק אהוב:כרוב קינוח אהוב:גלידה מאכל יפני אהוב:אין פאסט פוד מועדף:אין תחום התיירות:הא? מקום בו תרצה לבקר:אנגליה(שוב),קנדה, קליפורניה מקום אהוב באנגליה: לונדון,ליברפול וסקוטלנד. מתקן דיסני אהוב: הממ.. פארק מים אהוב:בהולנד,נראה לי שקוראים לו 'עולם המיים'
תקוות וחלומות: יש הרבה.. שאיפות לגבי מכוניות:? תיקח לאי בודד:דיסקמן ומחשב

ראשגדול

New member
עונה

מידע בסיסי: שם: גילי גיל: 23 גובה: 163 תאריך לידה: 6 ליוני 82 מזל: סרטן כותב\ת ביד: ימין צבע שיער: שחור צבע עיניים: שחור על עצמי : מישהו רגיל צבעים אהובים: ירוק לבן בוהק אוספים: היה לי של מטבעות .. חולצות כדורגל מטלות בבית: מה שצריך חדרה- נקי או מבולגן: די נקי כיתה: למזלי בגיל 23 אני כבר לא בבית ספר החלק האהוב עליו\ה בבית הספר: אממממ שיעורי ספורט ארוחת צהריים בבי"ס: מה שבא מקצוע חזק: חחח לא היה אחד יותר חזר מהשאר ז´אנר ספרים מועדף: קום המדינה והמחתרות מכינ\ה שיעורים: לאאאא צורת לבוש מועדפת: סטייליסט אביזר אהוב: פלאפון שמפו: מה שבא .. חנות אהובה: מחשבים ואלקטרוניקה סגנון שיער אהוב: ארוך פזור נעל אהובה: מה שנוח .. לא משנה איזה ספר אהוב: אמממ צוללים קדימה פעילויות אהובות: אינטרנט ושינה משחק קלפים אהוב: אין ספורט אהוב: כדורגל .. אבל רק לראות מעריצ\ה את: לאנס אמסטרונג שחקניות אהובות: ג'ניפר אניסטון ,אנג'לינה ג'ולי .. (חח מעניין למה ) וכמובן ג'וליה רוברטס סדרת טלוויזיה אהובה: חברים ,טופ גיר ,תדליק לי ת'אוטו סוגי מוזיקה אהובים: כמעט הכל .. אבל בעיקר מה שאפשר לרקוד לפיו זמרים ולהקות: משינה ,מדונה ,מייקל ג'קסון ,נוער שוליים .. יש הרבה . שיר אהוב: נגיד ... פרצופה של המדינה .. של תיסלם . אבל יש המון תשמח לפגוש את: לאנס אמסטרונג , סרט אהוב: ואוו אמממ ג'רי מגוויר ,להציל את טוראי ריין, סרט דיסני אהוב: היפה והחיה טעם גלידה אהוב: וניל טעם מסטיק אהוב: בזוקה רגיל חטיף בזמן צפייה בטלויזיה: פופקורן מאכל אהוב: תירס פיצה: תמיד!!! רגילה ירק אהוב: אין קינוח אהוב: גלידה מאכל יפני אהוב: אין פאסט פוד מועדף: פיצה . תחום התיירות: עדיף חוץ אבל מה שבא .. מקום בו תרצה לבקר: סין ויפן מקום אהוב באנגליה: אין לי אחד כזה אבל אני מעריך שמגרש כדורגל יהיה נחמד מתקן דיסני אהוב: אין פארק מים אהוב: אין תקוות וחלומות: להיות מאושר שאיפות לגבי מכוניות: קטנה ואמינה . וכמובן יפה תיקח לאי בודד: אישה יפה וחכמה ,מחשב (עם אינטרנט ) וזהו

swirrrly

New member
אבל למה כל כך קצררר'קחשדךלףכ

שם: מסטולה פנאטית בפנאני של הלייף גיל: 11 גובה: גבוה להחרידדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד (מצטערת נהייתי במצב רוח גרוע
) תאריך לידה: 66.1.66 מזל: גד כותב\ת ביד: מעדיפה במקלדת צבע שיער: יפה להחריד צבע עיניים: מחריד להייפות? (טוב נמאס מהמצב רוח) על עצמי : I'm just a slow emotion replay of somebody I used to be צבעים אהובים: אוספים: מטלות בבית: חדרה- נקי או מבולגן: כיתה: החלק האהוב עליו\ה בבית הספר: ארוחת צהריים בבי"ס: מקצוע חזק: ז´אנר ספרים מועדף: הרפתקה? מכינ\ה שיעורים: כן צורת לבוש מועדפת: אני שונאת כרגע החצנה, אז צנוע אביזר אהוב: כלום, כפי שאמרתי, צנוע
שמפו: חנות אהובה: סגנון שיער אהוב: נעל אהובה: ספר אהוב: הארי פוטר..
פעילויות אהובות: שלא נדע... משחק קלפים אהוב: ספורט אהוב: מעריצ\ה את: EN שחקניות אהובות: סדרת טלוויזיה אהובה: פיוצ'ורמה? משחק מכור? סוגי מוזיקה אהובים: אוקיייייייייייייייייייייייייייי
קודם כל יאמר שנמאס לי נורא מהשירים הקצביים, רוק או לא, שירי שטיק נוגים אעלק או לא, של MTV. עכשיו, אני חושבת שאני בקטע של שירי רוק שקטים. כמובן גם באלה לא חסרים שירים גרועים. היום שמעתי שיר ברדיו, אני עדיין לא יודעת איזה סגנון זה (אני מבררת), אבל זה היה כל כך נעים... כל כך נהניתי. זמרים ולהקות: עובדת על זה
שיר אהוב: בלאקבירד (יאמר לזכותי(?) שאני מתעבת את הליריקס) תשמח לפגוש את: סרט אהוב: ליאון סרט דיסני אהוב: טעם גלידה אהוב: שוקולד לפעמים עם פצפוצים טעם מסטיק אהוב: חטיף בזמן צפייה בטלויזיה: מאכל אהוב: פיצה: בלי תוספות ירק אהוב: קינוח אהוב: מאכל יפני אהוב: פאסט פוד מועדף: פיצה תחום התיירות: מה? מקום בו תרצה לבקר: מקום אהוב באנגליה:
מתקן דיסני אהוב: פארק מים אהוב: תקוות וחלומות:
שאיפות לגבי מכוניות: שלא ירמו אותי? תיקח לאי בודד: שלא נדע

lighted

New member
עונההה ../images/Emo9.gif../images/Emo182.gif../images/Emo183.gif../images/Emo187.gif../images/Emo186.gif

מידע בסיסי: שם: בר גיל: 17 גובה: סוד! תאריך לידה: 28/12/88 מזל: גדי כותב\ת ביד: ימין! צבע שיער: צבוע
צבע עיניים: חומות על עצמי : מפונקת מתפנקת ומפנקת
צבעים אהובים: סגול, כחול, אדום... אוספים: אין מטלות בבית: אין חדר- נקי או מבולגן: מבולגן רוב הזמן
כיתה: יא' החלק האהוב עליו\ה בבית הספר: מממ המחששות.. ארוחת צהריים בבי"ס: NO מקצוע חזק: אנגלית ז´אנר ספרים מועדף: סיפורת מכינ\ה שיעורים: לא =| צורת לבוש מועדפת: שונה ומיוחד! אביזר אהוב: חגורה שמפו: הד אנד שולדרס חנות אהובה: ZARA סגנון שיער אהוב: ארוך מדורג ובהיר נעל אהובה: באפלו ספר אהוב: פרחים בעליית הגג פעילויות אהובות: לישון
משחק קלפים אהוב: אממ.. ספורט אהוב: אין
מעריצ\ה את: עצמי
(בצחוק..כן?!)
שחקניות אהובות: אנג'לינה ג'ולי ועוד הרבה שלא עולות לי עכשיו.. סדרת טלוויזיה אהובה: ממ.. סוגי מוזיקה אהובים: היפ הופ, רוק, ראפ וטיפטיפה פופ זמרים ולהקות: נלי, גרין דיי, DMX, כריסטינה אגילרה.. שיר אהוב: יש המון!! תשמח לפגוש את: כריסטינה אגילרה סרט אהוב: יש המון!! סרט דיסני אהוב: מולאן טעם גלידה אהוב: וניל ופיצפוצי שוקולד/ וניל וחתיכות עוגיות טעם מסטיק אהוב: ממ תות חטיף בזמן צפייה בטלויזיה: במבה
מאכל אהוב: לויודעת פיצה: יאמי! עם זיתים מושחרים בבקשה
ירק אהוב: חסההה קינוח אהוב: שוקולדד מאכל יפני אהוב: אממ מוקפץ.. אבל צימחוני!! פאסט פוד מועדף: ממ צ'יפס תחום התיירות: כן.. מה שתגידו! מקום בו תרצה לבקר: הודו מקום אהוב באנגליה: לא הייתי באנגליה.. מתקן דיסני אהוב: לא זוכרת.. הייתי קטנה! פארק מים אהוב: ממ אחד בלי ערסים ופרחות בלי ילדים קטנים צרחנים ומציקים... אהה אין כזה דבר!! תקוות וחלומות: "לפעמים חלומות מתגשמים...." שאיפות לגבי מכוניות: שתהיה יפה עם מנוע חזק ו-6 בוכנות
תיקח לאי בודד: את אהובי!

אניני

מידע בסיסי: שם:רונה גיל:11.6 החודש 11.7 גובה:1.52 ככה תאריך לידה:==>29.4<== מזל:שורר:) כותב\ת ביד:שמאל
צבע שיער:חום בהיר צבע עיניים:חום על עצמי :מה יש לי להגיד?אני מתה על גרין דיי.
צבעים אהובים:ורוד,תכלת אוספים:אוסף ענק של מדבקות עם ינרה ומיתקי.(אירנה ועמית..)נוו ועוד כמה
מטלות בבית:לסדר ת'חדר?
חדרה- נקי או מבולגן:מבולגן כיתה:ו'1 החלק האהוב עליו\ה בבית הספר:שום דבר
אולי רק ההפסקות. ארוחת צהריים בבי"ס:מה ארוחת צהריים.? מקצוע חזק:היסטוריה ז´אנר ספרים מועדף:נה? מכינ\ה שיעורים:כרגע לא.
צורת לבוש מועדפת:ספורט-אלגנט
אביזר אהוב:הצמידים שעליי כבר איזה 3 שנים.תנו כבוד!
שמפו:כיףXDD חנות אהובה:אעע..זארה,פול אנד בררר
ויש עודP: סגנון שיער אהוב:מתולתל נעל אהובה:הנייק שלי הגמישות לפי מבנה הרגל החדש הזה נוP: השולט. ספר אהוב:אין כרגע.. פעילויות אהובות:מחשב?
משחק קלפים אהוב:שונאת שונאת שונאת ספורט אהוב:טניס,מחניים.. מעריצ\ה את:גרין דיי,מי כימיקל רומנס,נממ..עברי לידר,בילי ג'ו וטרה קול הכוסוניםP: אה ובקסטריט בויז.* שחקניות אהובות:בעע שונאת. סדרת טלוויזיה אהובה:כרגע השמיניה=/ סוגי מוזיקה אהובים:פאנק רוק,פופ,רוק ישראלי,רוק. זמרים ולהקות:גרין דיי,מי כימיקל רומנס,עברי לידר
,בקסטריט בויז. שיר אהוב:יש המווןןP: תשמח לפגוש את:עברי לידר?אעעע פגשתי אותו כבר והוא התנגש בי! כבודP: סרט אהוב:לאדעת.
סרט דיסני אהוב:לאדעת. טעם גלידה אהוב:שוקולד? טעם מסטיק אהוב:תות. חטיף בזמן צפייה בטלויזיה:נממ לאדעת מאכל אהוב:יש כמה אין לי כוחP: פיצה:פיצה ריקה
ירק אהוב:אעע מלפפון. קינוח אהוב:גלידה מאכל יפני אהוב:אעעעע הנודלססס הטעים הזה הייתי במסעדה סינית בסוכות היה כול כך טעייםם פאסט פוד מועדף:המבורגר תחום התיירות:לאדעת מקום בו תרצה לבקר:הולנד מקום אהוב באנגליה:לונדון מתקן דיסני אהוב:לאדעת פארק מים אהוב:לאדעת תקוות וחלומות:לפגוש את גרין דיי.? שאיפות לגבי מכוניות:שתהיה לי מכונית?XD תיקח לאי בודד:דיסק של גרין דיי,וגלגל הצלהXD.

MK respect

New member
=]

מידע בסיסי: שם:מירי גיל:14 גובה:1.68 בערך.. תאריך לידה:12.6 ל' סיון מזל:תאומים כותב\ת ביד:ימין צבע שיער: חום בהיר צבע עיניים: חום דבש על עצמי :אממ..אני אוהבת טיולים,לישון,לנגן בגיטרה,לשחק כדורסל,כדורעף,לשחות ולעשות כל מיני דברים שקשורים לספורט כמו לרוץ וזה.. להפגש עם חברים,ללכת לסרטים של סלקום..חחח...בנ"ע, להיות בסניף,להיות במחשב,לדבר בטלפון,להיוצת עם החברים הטובים שלי ועם אשים שאני אוהבת ואוהבים אותי,להית עם אחיניים שלי כפרה עליהםם!!ועוד כל מיני... צבעים אהובים:כתום שחור ירוק זית וירוד זוהררר אוספים:אין מטלות בבית:אין משו מיוחד כל פעם מבקשים ממני לעשות משו ופעם ב..אני עושה... חדרה- נקי או מבולגן:לא מצוחצח אבל גם לא יותר מבולגן.. כיתה: ט' החלק האהוב עליו\ה בבית הספר:אין כזהה!!חוצ מהאולם ספורט... ארוחת צהריים בבי"ס: אין מקצוע חזק: מ'זתומרת?? ז´אנר ספרים מועדף:?? מכינ\ה שיעורים:רק במתמטיקה... צורת לבוש מועדפת:זרוק.. אביזר אהוב:אנא עראף.. שמפו:פנטן חנות אהובה:אין כ"כ.. סגנון שיער אהוב: קוקו רגיל.. נעל אהובה:היטק ולי קופר-נעל כזאת פתוחה..נעל סקייטבורד כזאת.. ספר אהוב:אין פעילויות אהובות:כדורסל,ספורט ללכת לטיולים לנגן בגיטרה..ולישוןן!! משחק קלפים אהוב: SET ספורט אהוב:כדורסל,כדורעף,לפעמיים כדורגל..לשחות ולרוץ.. מעריצ\ה את: אבא.. שחקניות אהובות:אין סדרת טלוויזיה אהובה:אין סוגי מוזיקה אהובים:אנשים אומרים שזה שירים של פריקים אבל לא נראלי דווקא... זמרים ולהקות:שייגעצ,מוניקה סקס,בית הבובות,מוקי,דניאל סלומון,הדג נחש,הדורבנים,משינה,עברי לידר,היהודים,מופע הארנבות של ד"ר קספר,שוטי הנבואה, שחר אבן צור וכו'... שיר אהוב:אלוקים של מוקי, מכה אפורה של מוניקה סקס,תגידי לו של אוהד חיטמן,סינגפו של בית הבובות וזכיתי לאהוב של עברי לידר... תשמח לפגוש את:הקב"ה.. סרט אהוב:הדיוקס קורעים את האזרד.. סרט דיסני אהוב:????? טעם גלידה אהוב:וניל עם עוגיות ומסטיק טעם מסטיק אהוב:פטל לימון,דובדבן,בננה.. חטיף בזמן צפייה בטלויזיה:שוקולד,במבה+ביסלי,דובונים,אפרופו.. מאכל אהוב:פיצה,מלאווח,סלט,ספגטי.. פיצה:אקסטרא גבינה ירק אהוב:מלפפון גזר ועגבניה קינוח אהוב:כדורי שוקולד ועוגיות קורנפלקס של אמא.. מאכל יפני אהוב:לא אוהבת אוכל יפני וסיני וכל החרא הזה... פאסט פוד מועדף:לאידעת.. תחום התיירות:לאידעת.. מקום בו תרצה לבקר:בגוש קטיף אחרי שפינו.. מקום אהוב באנגליה:אין.. מתקן דיסני אהוב:לאידעת.. פארק מים אהוב:לאידעת... תקוות וחלומות:הרבה.. שאיפות לגבי מכוניות:שיהיה לי ג'יפ טויוטה איכות!! תיקח לאי בודד:אממ...לא יודעת..

sapi1212

New member
עונה...!

שם: ספיר גיל: 14 גובה:1.70 תאריך לידה: 17.12 מזל: קשת כותב\ת ביד: תלוי מה צבע שיער: חום צבע עיניים: חום בהיר על עצמי : -- צבעים אהובים: שחור וורוד אוספים: סימניות מטלות בבית: אין חדרה- נקי או מבולגן: כרגע נקי.. כיתה: ח' החלק האהוב עליו\ה בבית הספר: -- ארוחת צהריים בבי"ס: אין מקצוע חזק: ערבית ז´אנר ספרים מועדף: כל הספרים מכינ\ה שיעורים: בדרך כלל כן צורת לבוש מועדפת: ג'ינס וטישירט אביזר אהוב: משקפיים שמפו: הוואי חנות אהובה: "אנטר", "סופרייז", "אודם".. סגנון שיער אהוב: גלי נעל אהובה: אולסטאר ספר אהוב: כמו גחליליות פעילויות אהובות: ריכבה על סוסים משחק קלפים אהוב: טאקי ספורט אהוב: רכיבה על סוסים מעריצ\ה את: רוני שחקניות אהובות: ממ... יש הרבה סדרת טלוויזיה אהובה: השמינייה סוגי מוזיקה אהובים: פופ, רוק, מטאל זמרים ולהקות: גרין דיי, קולדפליי, בלאק אייד פיז שיר אהוב: TIME OF YOUR LIFE ו.. מותק 1 תשמח לפגוש את: גרין דיי :).. סרט אהוב: בורות סרט דיסני אהוב: -- טעם גלידה אהוב: וניל טעם מסטיק אהוב: לא אוהבת מסטיק חטיף בזמן צפייה בטלויזיה: דוריטוס מאכל אהוב: אורז פיצה: אוהבת. ירק אהוב: מלפפון קינוח אהוב: לא יודעת.. מאכל יפני אהוב: אין.. פאסט פוד מועדף: בורגר קינג תחום התיירות: -- מקום בו תרצה לבקר: בולגריה מקום אהוב באנגליה: לא יודעת.. לא הייתי שם מתקן דיסני אהוב: -- פארק מים אהוב: מימדיון תקוות וחלומות: להגיע כמה רחוק שאני יכולה שאיפות לגבי מכוניות: אין תיקח לאי בודד: לא יכולה לחיות לבד על אי בודד..

אניי...

שם: יהודית גיל: 13 גובה: 154 תאריך לידה: 5.12.1992 מזל: קשת כותב\ת ביד: ימין צבע שיער: בלונדיני-שטני צבע עיניים: כחול-ירוק על עצמי : אממ... צבעים אהובים: ורוד, ירוק ,לבן, שחור אוספים: בולים, אגורות, פתקים מטלות בבית: כלים חדרה- נקי או מבולגן: לפעמים ככה לפעמים ככה כיתה: ט החלק האהוב עליו\ה בבית הספר: החצר (הספסלים) ארוחת צהריים בבי"ס: אין מקצוע חזק: ספרות ז´אנר ספרים מועדף: מכינ\ה שיעורים: לא ממש לפעמים צורת לבוש מועדפת: אביזר אהוב: שמפו: נטורל פורמולה חנות אהובה: TNT סגנון שיער אהוב: חלק נעל אהובה: מגפיים ספר אהוב: פעילויות אהובות: הנוער העובד והלומד משחק קלפים אהוב: שקר ספורט אהוב: כל מה שקשור לגמישות, מעריצ\ה את: שחקניות אהובות: ג'סיקה אלבה סדרת טלוויזיה אהובה: הרבההה.. סוגי מוזיקה אהובים: לא יודעת איך קוראים לזה.. זמרים ולהקות: שיר אהוב: תשמח לפגוש את: סרט אהוב: סרט דיסני אהוב: טעם גלידה אהוב: וניל עם עוגיות טעם מסטיק אהוב: חטיף בזמן צפייה בטלויזיה: מאכל אהוב: פיצה: ירק אהוב: קינוח אהוב: מאכל יפני אהוב: פאסט פוד מועדף: תחום התיירות: מקום בו תרצה לבקר: מקום אהוב באנגליה: מתקן דיסני אהוב: פארק מים אהוב: תקוות וחלומות: שאיפות לגבי מכוניות: תיקח לאי בודד: חברות, MP3 ומלא סוללות בשבילו, יומן אישי, פלאפון, ומצלמה.

The Miller

New member
+!+!+!

שם: עידו גיל: 15 גובה: לא יודע תאריך לידה: 6.10 מזל: מאזניים כותב\ת ביד: ימין צבע שיער: בלונד צבע עיניים: כחול על עצמי :? צבעים אהובים: שחור אוספים: בקבוקים, פקקים, תחתיות... מטלות בבית: להוציא מהמדיח חדר- נקי או מבולגן: מבולגן כיתה: י החלק האהוב עליו\ה בבית הספר: ציון גבוה ארוחת צהריים בבי"ס: פיטה עם חביתה מקצוע חזק: אנגלית ז´אנר ספרים מועדף: אין מכינ\ה שיעורים: כשאני זוכר ויש כח צורת לבוש מועדפת: אין אביזר אהוב: כסף שמפו: האווי חנות אהובה: חנות דיסקים סגנון שיער אהוב: אין נעל אהובה: אין ספר אהוב: מוריד הגשם פעילויות אהובות: ? משחק קלפים אהוב: אין ספורט אהוב: כדורסל מעריץ את: הרבה שחקניות אהובות: סקארלט ג'והנסון... סדרת טלוויזיה אהובה: שנות ה70, ספין סיטי סוגי מוזיקה אהובים: גראנג' זמרים ולהקות: אליס אין צ'יינז שיר אהוב: soundgarden-black hole sun תשמח לפגוש את: הרבה סרט אהוב: גלדיאטור, סין סיטי, ועוד... סרט דיסני אהוב: - טעם גלידה אהוב: שוקולד טעם מסטיק אהוב: תות חטיף בזמן צפייה בטלויזיה: טוסטעים מאכל אהוב: בייקון, קרוסטיני פיצה: פפרוני ירק אהוב: - קינוח אהוב: תותים בשמנת מאכל יפני אהוב: בקר טריאקי פאסט פוד מועדף: מקדונלדס תחום התיירות: ? מקום בו תרצה לבקר: אנגליה מקום אהוב באנגליה: אולד טראפורד מתקן דיסני אהוב: המעלית פארק מים אהוב:אין תקוות וחלומות: כסף שאיפות לגבי מכוניות: מקלארן ולמבורגיני תיקח לאי בודד: פלאפון

למעלה