שאלון ישן וכיפי.

Brownie s

New member
שאלון ישן וכיפי.

מידע בסיסי: שם: גיל: גובה: תאריך לידה: מזל: כותב\ת ביד: צבע שיער: צבע עיניים: על עצמי : צבעים אהובים: אוספים: מטלות בבית: חדרה- נקי או מבולגן: כיתה: החלק האהוב עליו\ה בבית הספר: ארוחת צהריים בבי"ס: מקצוע חזק: ז´אנר ספרים מועדף: מכינ\ה שיעורים: צורת לבוש מועדפת: אביזר אהוב: שמפו: חנות אהובה: סגנון שיער אהוב: נעל אהובה:ספר אהוב: פעילויות אהובות: משחק קלפים אהוב: ספורט אהוב: מעריצ\ה את: שחקניות אהובות: סדרת טלוויזיה אהובה: סוגי מוזיקה אהובים: זמרים ולהקות: שיר אהוב: תשמח לפגוש את: סרט אהוב: סרט דיסני אהוב: טעם גלידה אהוב: טעם מסטיק אהוב: חטיף בזמן צפייה בטלויזיה: מאכל אהוב: פיצה: ירק אהוב: קינוח אהוב: מאכל יפני אהוב: פאסט פוד מועדף: תחום התיירות: מקום בו תרצה לבקר: מקום אהוב באנגליה: מתקן דיסני אהוב: פארק מים אהוב: תקוות וחלומות: שאיפות לגבי מכוניות: תיקח לאי בודד:

d r o r y

New member
תשובות:

מידע בסיסי: שם:דרור גיל:23 וחצי גובה:1:68 תאריך לידה:21/3/82 מזל:טלה כותב\ת ביד:ימין צבע שיער:שחור צבע עיניים:דבש על עצמי : צבעים אהובים:ירוק,כחול,זהב,טורקיז,לבן,תכלת,סגול,וגם שחור לפעמים. אוספים:דיסקים מטלות בבית:לדאוג שהחדר ייראה מסודר,ולפעמים גם לעזור לאמא/אבא כשצריך. חדרה- נקי או מבולגן:נקי כיתה:אני כבר בן 23 וחצי.חחח... החלק האהוב עליו\ה בבית הספר:אהוב על מי??? ארוחת צהריים בבי"ס:אני לא לומד כבר מקצוע חזק:היה מטמתיקה(ב 3 יחידות בלבד!) ז´אנר ספרים מועדף:לא יודע מכינ\ה שיעורים:כתלמיד,הייתי מכין לפעמים. צורת לבוש מועדפת:אין מועדפת אביזר אהוב:לא יודע להגיד שמפו:הד אנד שולדרס חנות אהובה:חנויות של דיסקים,ספרים,ואוכל. סגנון שיער אהוב:אצל בנות אני אוהב הרבה סגנונות-חלק וארוך,קרה,לפעמים גם קצר...תלוי בבחורה נעל אהובה:ספר אהוב:נעליים-אין אהובות.ספר-לא עולה לי לראש פעילויות אהובות:פגישות עם החברים,טיול בחוץ,כתיבה,וזהו...מהדברים שאפשר לקרוא להם פעילויות. משחק קלפים אהוב:מלחמה ספורט אהוב:כדורגל מעריצ\ה את:גולדברג(מתאבק),לואיס ון חאל(מאמן כדורגל של קבוצת "אייאקס" לשעבר) שחקניות אהובות:אחת אהובה-יעל שרוני המאמי,המתוקה,הבונבונה והמושלמת שלי!פשוט מאוהב בה! סדרת טלוויזיה אהובה:השיר שלנו סוגי מוזיקה אהובים:רוק ופופ ישראליים,ומוזיקה שקטה ישראלית. זמרים ולהקות:הוהו...רשימה ארוכה:אתניקס,משינה,כוורת,גזוז,דודה,תיסלם,רוקפור,החלונות הגבוהים,פורטיס,סחרוף,יהודה פוליקר,אריק איינשטיין,מאיר בנאי,אביב גפן,גידי גוב,שלמה ארצי,גלי עטרי,דנה ברגר,יהודית רביץ,שמוליק קראוס,ובטח עוד כמה ששכחתי... שיר אהוב:יש מאות!! תשמח לפגוש את:יעל שרוני!!!! סרט אהוב:מלך הסלים! סרט דיסני אהוב:לא ידוע לי טעם גלידה אהוב:וניל,מוקה וריבת חלב. טעם מסטיק אהוב:אין חטיף בזמן צפייה בטלויזיה:ביסלי או במבה.בכל מצב... מאכל אהוב:כל המאכלים שציינתי למעטה בשאלות של הקינוח האהוב והפאסט פוד האהוב,+שניצל,ניגוב חומוס בפיתה/לחם,מלוואח,וספגטי. פיצה:פטריות,טונה ובצל ירק אהוב:תירס,עגבנייה,ובטח עוד כמה ששכחתי... קינוח אהוב:עוגות,קרפ,בלינצ'סים מתוקים,מצה עם שוקולד/ריבה,עוגיות מבצק עלים עם מילוי של גבינה/תפוחיי עץ,גלידה,סלט פירות עסיסי. מאכל יפני אהוב:אין לי שמץ פאסט פוד מועדף:פיצה וצ'יפס תחום התיירות:לא הבנתי מקום בו תרצה לבקר:בעולם מושלם מקום אהוב באנגליה:לא יודע מתקן דיסני אהוב:רכבת הרים סביר להניח פארק מים אהוב:שפיים תקוות וחלומות:להיות מאושר,רגוע,מרוצה ומסופק. שאיפות לגבי מכוניות:אין תיקח לאי בודד:את יעל שרוני,רק אם אכן נהיה ביחד. MetallicA

essit

New member
אני...

מידע בסיסי: שם:שיר גיל:כמעט 14 גובה:1.55 תאריך לידה:13.11 מזל:עקרב כותב\ת ביד:ימין צבע שיער:חום שחור צבע עיניים: חום שחור על עצמי :מעריצת שרית חדד המלכה 8 שנים צבעים אהובים:כחול,תכלת,לבןושחור אוספים:כ-ל-ו-ם מטלות בבית: כ-ל-ו-ם חדרה- נקי או מבולגן:נקי,נקי.. כיתה:ט' החלק האהוב עליו\ה בבית הספר:הפסקות.. ארוחת צהריים בבי"ס: מקצוע חזק:ספרות,לשון ז´אנר ספרים מועדף:הכל מהכל... מכינ\ה שיעורים:זה שאלה של כן או לא..?! צורת לבוש מועדפת:נורמלי אביזר אהוב: שמפו: חנות אהובה: סגנון שיער אהוב: נעל אהובה: ספר אהוב: אוצר הבושם פעילויות אהובות:שחייה משחק קלפים אהוב: ספורט אהוב:שחייה מעריצ\ה את: שרית חדד שחקניות אהובות: אנג'לינה ג'ולי וקמרון דיאז סדרת טלוויזיה אהובה:"משחק החיים"-ז"ל סוגי מוזיקה אהובים:מזרחית-שרית חדד זמרים ולהקות:ש-ר-י-ת ח-ד-ד שיר אהוב: כשהלב בוכה תשמח לפגוש את:אנג'לינה ג'ולי סרט אהוב: סרט דיסני אהוב: טעם גלידה אהוב: פרוזן טעם מסטיק אהוב:מנטה חטיף בזמן צפייה בטלויזיה: מאכל אהוב: פיצה:רגילה ירק אהוב:הכל קינוח אהוב: מאכל יפני אהוב: פאסט פוד מועדף: תחום התיירות: מקום בו תרצה לבקר:צרפת מקום אהוב באנגליה:לא הייתי ... מתקן דיסני אהוב: פארק מים אהוב:נחשונית,שפיים.. תקוות וחלומות:את זה אני אשאיר לעצמי... שאיפות לגבי מכוניות:מרצדס~~B.M.Wגם טוב.. תיקח לאי בודד:את כל העולם

עונה

מידע בסיסי: שם: שרית גיל: 23 גובה: 1.58 תאריך לידה: 14.5.82 מזל: שור. כותב\ת ביד: ימין צבע שיער: חום. צבע עיניים: חום. על עצמי : צבעים אהובים: אדום על גווניו. אוספים: אין. מטלות בבית: מתחלקת חצי חצי עם הבנזוג. מוכנה לעשות הכול חוץ מלהחליף מצעים. חדרה- נקי או מבולגן: מבולגן. כיתה: שנה שנייה באוניברסיטה. החלק האהוב עליו\ה בבית הספר: קורסים באנתרופולוגיה ומגדר והחברות שלי. ארוחת צהריים בבי"ס: בד"כ סלט או ארוחה חמה. מקצוע חזק: שפות. ז´אנר ספרים מועדף: רומאנים הסטוריים. מכינ\ה שיעורים: כן. צורת לבוש מועדפת: אמממ אביזר אהוב: עגילים. שמפו: פינוק סגול. חנות אהובה: ? סגנון שיער אהוב: לבנות- שיער ארוך, לבנים- תלוי. נעל אהובה: משהו בסגנון נעל צבאית, רק גסה יותר. ספר אהוב: יש הרבה: מאהב צלקת, על העיוורון, דוריאן גריי וכו'. פעילויות אהובות: ציור, לישון, חברות. משחק קלפים אהוב: מלחמה. ספורט אהוב: הליכה?!?!?!? מעריצ\ה את: יותר נכון, מעריכה את: אלביס, אוסקר ויילד, ורלן ורמבו ועוד. שחקניות אהובות: אמממ סדרת טלוויזיה אהובה: הג"ש. סוגי מוזיקה אהובים: רוק, אולדיז, בריטפופ, מוזיקה מעורבת משנות ה-60 ועד ה-90, מוזיקת עולם וכו'. זמרים ולהקות: אלביס, ביורק, מוריסי,ג'ניס ג'ופלין, אנני לנוקס, קווין, בלונדי, הקיור, סוויד, פאלפ ועוד להקות משנות ה-80, כמו ניו אורדר וכו'. שיר אהוב: אין רק אחד. תשמח לפגוש את: סרט אהוב: GTM סרט דיסני אהוב: בת הים הקטנה, היפהפיה הנרדמת. טעם גלידה אהוב: בצק עוגיות. טעם מסטיק אהוב: מנטה. חטיף בזמן צפייה בטלויזיה: גרעינים. מאכל אהוב: בשר. פיצה: עם בצל. ירק אהוב: הכול חוץ מבמיה. קינוח אהוב: שוקולד. מאכל יפני אהוב: לא יודעת. פאסט פוד מועדף: בשרים בפיתה. תחום התיירות: מה? מקום בו תרצה לבקר: אירלנד וסקוטלנד. מקום אהוב באנגליה: ? מתקן דיסני אהוב: סרטי תלת מימד. פארק מים אהוב: תקוות וחלומות: שאיפות לגבי מכוניות: תיקח לאי בודד: גנרטור, מוצרי חשמל ואוכל.

baril

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo187.gifתשרשרי כבר אופ

שרית אני לא רוצה להישמע עצבנית אבל זה ממש מעצבן שאת לא משרשרת נכון

B A W

New member
עונהנהנהנהנהנה

מידע בסיסי: שם:--- גיל:16 גובה: 1.65+ תאריך לידה: יד' בסיון מזל: תאומים כותב\ת ביד: ימין צבע שיער: חום צבע עיניים: חום שחור על עצמי : חחחחח אמממ לא יודעת... צבעים אהובים: ירוק שחור אדום ואמממממ חום בזמן האחרון אוספים: אין מטלות בבית: לסדר ת'חדר לעשות מדיח בתורי ואממממ זהו... חדרה- נקי או מבולגן: מבולגן תחת...לא קיימים דברים כאלה בכלל...רוצים שההורים שלכם ירדו מכם בקטע של לסדר? תשלחו להם תמונה של החדר שלי ושיגידו תודה שהחדר שלכם לא כמו שלי! כיתה: י החלק האהוב עליו\ה בבית הספר: אמממממ החצר ארוחת צהריים בבי"ס: אוכלים בבית ארוחת צהריים... מקצוע חזק: ביולוגיה כימיה ז´אנר ספרים מועדף: הכל מהכל! מכינ\ה שיעורים: משתדלת צורת לבוש מועדפת: אין מועדפת.... אביזר אהוב: צעיפים! שמפו: כיף חנות אהובה: לא יודעת סגנון שיער אהוב: חלק....=\ נעל אהובה: כפכפים ספר אהוב: יש רשימה פעילויות אהובות: לקרוא, ספורט משחק קלפים אהוב: טאקיייי ספורט אהוב: כדורסל מעריצ\ה את: אף אחד שחקניות אהובות: ג'וליה רוברטס סדרת טלוויזיה אהובה: אמממממממ דובוני איכפת לי......=) סוגי מוזיקה אהובים:הכל חוץ משירי דיכאון זמרים ולהקות: ---הרבהההה שיר אהוב: drops of jupiter תשמח לפגוש את: אייזיק סרט אהוב: בורות נפלאות התבונה ועוד! סרט דיסני אהוב: הכללללללללללל טעם גלידה אהוב: אוכמניות (סורבה) טעם מסטיק אהוב: מנטההה חטיף בזמן צפייה בטלויזיה:פופקורן מאכל אהוב: ירקות ופירות.....=) פיצה: אממממ לא יודעת...... ירק אהוב: הכללללללל (חוץ מאפונהההה) קינוח אהוב: ג'לי....או סורבה! מאכל יפני אהוב: כל המוקפציםםם פאסט פוד מועדף: סיני תחום התיירות: ארה"ב (טקסס) מקום בו תרצה לבקר: טקסס\קליולנד (אוהיו) מקום אהוב באנגליה: לא הייתי..... מתקן דיסני אהוב: אממממממממ אני מפחדת מהמתקנים בלונה פארק, אז אני בחיים לא הייתי ובחיים לא אהיה בדיסני! פארק מים אהוב: מימדיון... תקוות וחלומות: לדבר עם baw\ לפגוש אותו, לפגוש את אייזיק, להפסיק לפחד להשקיע! שאיפות לגבי מכוניות: שסבא באמת ייתן לי את המכונית שלו...לא הרבה! תיקח לאי בודד: ספרים (אם זה לא בני אדם) ואם זה בני אדם אז את אייזיק\baw\ הפוצה (לא יודעת מי) ומייייים!

עונההההההה שאלון חאמוד^^=]../images/Emo13.gif../images/Emo19.gif

שם:בתאל גיל:12.5 גובה: 1.60 תאריך לידה:28.2
מזל:
ים
(אני צוחקת כי אמרתי את זה למעלה^^) ^^ כותב\ת ביד:ימין
צבע שיער: חום צבע עיניים: חומות על עצמי :
אממ אוהבת פיצה,קולה,מחשב,טלוויזיה,קצת ספורט,שוקולד ועוד הרבה^^ צבעים אהובים: ורודדדדדדדד
אוספים: כסף^^
=] מטלות בבית:
אין מטלות חחחחחחחחחחחחחחחחחח אולי לפעמים לסדר את החדר^^ חדר- נקי או מבולגן: לפעמים מבולגן ולפעמים מסודר,עכשיו מסודר^^ כיתה: ז' החלק האהוב עליו\ה בבית הספר:הקיוסק^^ ארוחת צהריים בבי"ס: בבית מקצוע חזק:ספורט?
ז´אנר ספרים מועדף: אממ..לראות בעיינים עצומות
חובה קריאה באמת מכינ\ה שיעורים:עכשיו הכנתי^^ צורת לבוש מועדפת:ג'ינס,חולצה או גופייה ואם זה בחורף אז מעיל נעים נעים^^ או סווצ'רט כאילו גופייה מתחת וסווצ'רט[?] עד לכתפיים קיצר לא משנה-.- 0.O אביזר אהוב:אממ אממ אמממממממממממממממממממ לא יודעתD: שמפו:
חנות אהובה:לא ד'עת
סגנון שיער אהוב: פזור^^חלק^^ נעל אהובה:אממ או מגפיים או נעל ספורט^^ לא ספורט ספורט..למשל משו כמו פומה^^ ספר אהוב: לראות בעיינים עצומות
פעילויות אהובות:ליהיות במחשב, ליהיות במחשב וליהיות במחשב^^ אה כן ו..לראות טלוויזיה
משחק קלפים אהוב: ספיד,אמת או שקר ספורט אהוב:שחייה, ריצה הליכה^^ מעריצ\ה את: את עצמי
חעחעחע סתם פחח שחקניות אהובות: מיה דגן המדהימההההההה
סדרת טלוויזיה אהובה:השיר שלנו שנגמר
סוגי מוזיקה אהובים:פופ ,רוק אבל לא כבד וכל דבר קיצבי^^ זמרים ולהקות: שיר אהוב: יש הרבה
בוא נכתוב חלק גדול ממה שאני אוהבת^^: Craig David_The story goes_2_Dont love you no more (Im sorry).mp3 Jesse McCartney - Beautiful Soul(1).mp3 The Pussycat Dolls - Don'T Cha (Feat Busta Rhymes).mp3 Amy Diamond - What`S In It For Me.mp3 Kelly Clarkson - Behind These Hazel Eyes.mp3 אוהד חיטמן - תגידי לו.mp3 01- בית הבובות - סיגפו(1).mp3 טוב יאללה נפסיק
תשמח לפגוש את:רן דנקר
מיה דגן
ואממ לא יודעת אני יישמח לפגוש כל אחד
^^ סרט אהוב: שרק
סרט דיסני אהוב: טעם גלידה אהוב:מסטיק^^
טעם מסטיק אהוב: בזוקה, הכל^^ חטיף בזמן צפייה בטלויזיה:במבה^^ או פופקורן^^ מאכל אהוב: פיצההההההההההההההההה
=] פיצה:חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
איזה טלפתיה אלוהים ירק אהוב:פלפל^^ קינוח אהוב:אממ אממ אממ אממ אממ אממ אממ אממ לא יודעת אין קינוחים
מאכל יפני אהוב: פאסט פוד מועדף: תחום התיירות: מקום בו תרצה לבקר: חו"לללללללל בכל מקום בחו"ללללל מקום אהוב באנגליה:לא הייתי
מתקן דיסני אהוב:אממ..היה שם בדיסני איזה רכבת מכרות מה זה ממכרת
היה כיף^^ פארק מים אהוב:אממ.........הממדיון ואני רוצה ללכת לעוד פארק שאני לא זוכרת כרגע את שמו^^ תקוות וחלומות: אממממממממממ אממממממממ אני רוצה לטוס שוב
לכל הפארקים השווים^^ שאיפות לגבי מכוניות: תיקח לאי בודד:אמממממממ אני אקחחח...........מחשב ברור!!בגדים, את כל הבית, שרקניות, אני ייקח כלב^^ ואממממממממממממ פלאפון אם יהיה בא לי לחזור הביתה^^ואמממממממממממממממ קולההה ועוד הרבה דברים^^ שאלון חאמוד^^

baril

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo187.gifעונה =]

מידע בסיסי: שם:אריאלוש גיל:13 וחצי גובה: 1.62 תאריך לידה:מ'זה משנה
מזל:תאומים כותב\ת ביד:ימין צבע שיער: חום צבע עיניים: חום על עצמי : אוהבת לשחק כדורסל,לישון,מחשב,טלויזיה,חברים צבעים אהובים: שחורררר!
אוספים: אין מטלות בבית: אין חדרה- נקי או מבולגן: אנאעארף
כיתה: ח' החלק האהוב עליו\ה בבית הספר: הפסקהההה =] ארוחת צהריים בבי"ס: אין מקצוע חזק: מתמטיקה ז´אנר ספרים מועדף: מתח,נעורים מכינ\ה שיעורים: דעע צורת לבוש מועדפת: ספורטיבי אביזר אהוב: שרשרת של גלשן שמפו: כיף חנות אהובה: היינס
סגנון שיער אהוב: אסוף נעל אהובה:אולסטאר ספר אהוב: קיץ אחד ביחד פעילויות אהובות: כדורסל משחק קלפים אהוב: ספיד,רמי ספורט אהוב: כדורסל מעריצ\ה את: קלי קלארקסון,יהודה סעדו,סימפל פלאן, אבריל לאבין שחקניות אהובות: אינלי סדרת טלוויזיה אהובה: השמינייה ! כוכב נולד ! סוגי מוזיקה אהובים: רוקקקקקק
זמרים ולהקות: יהודה סעדו,סימפלאן,קלי קלארקסון,שירי מימון,אבריל לאבין שיר אהוב: פייי יש הרבה תשמח לפגוש את: כל מי שכתבתי למעלה סרט אהוב: יש כמה סרט דיסני אהוב: בת הים הקטנה טעם גלידה אהוב: וניל טעם מסטיק אהוב: אבטיח חטיף בזמן צפייה בטלויזיה: אפרופו מאכל אהוב: בולונז פיצה: עם תירס ירק אהוב: מלפפון קינוח אהוב: גלידה מאכל יפני אהוב: נודלס פאסט פוד מועדף: מקדונלדס תחום התיירות: האא
מקום בו תרצה לבקר: תאילנד\הודו מקום אהוב באנגליה: לא הייתי שם מתקן דיסני אהוב: המעלית באורלנדו
פארק מים אהוב: זה שיש באורלנדו בדיסני תקוות וחלומות: יש הרבה שאיפות לגבי מכוניות: פרארי תיקח לאי בודד: את כל העולם

אני..

שם:חנית, קרציה, חניתה, חנה'לה, חנה,ונילה, שושי, יפה שלי וכו'.. גיל:19.6 גובה:1.78 תאריך לידה:13/04/86 מזל:טלה כותב\ת ביד:ימין צבע שיער:שחור וחום מוזהב צבע עיניים:שחור על עצמי :אוהבת ת'לילה ולא ת'יום, חורף ולא קיץ, ALL STAR במקום כל נעלים, כפכפים על נעליים סגורות, ירקות על חיות,פריקית של שוקו ולא קפה,קריאה, סרטים, אומנות, עיצוב, פילוסופיה, ואת...ונילה צבעים אהובים: כל גווני כחול,שחור ואפור אוספים:עגילים, צמידים ושרשרות שאני עושה! יש לי אוסף של נעליים וחרוזים מטלות בבית: לאחרונה, לא עושה הרבה...אין זמן..בד"כ שוטפת ומסדרת ת'חדר חדרה- נקי או מבולגן: חדר?! מבולגן..תמיד! האמא הפולנייה שלי לא מתמודדת עם זה ממש.. כיתה: אוניברסיטה- כיום בר אילן החלק האהוב עליו\ה בבית הספר:הרצאות בתורת המשפט ובפילוסופיה של המדע וכמובן, החברים ארוחת צהריים בבי"ס:ארומה..סלט ענקי.. מקצוע חזק:משפטים וביולוגיה ז´אנר ספרים מועדף: לועזית..בעיקר, פילוסופיה ואתגר קרת מכינ\ה שיעורים:שלא נדע..כמה עבודות?! קשה שלא להכין צורת לבוש מועדפת:ספורטיבי או ספורט אלגנט אביזר אהוב:עגילים, צעיפים..וג'קט שמפו:הרבלהסנס, פנטן והוואי חנות אהובה:טורקיז, פוקס וגולף סגנון שיער אהוב: מפוזר תלתלים פרוע נעל אהובה:ALL STAR ספר אהוב: SMALL GODS-TERRY PRATCHETT, אתגר קרת-אניהו פעילויות אהובות: ציור, ארובי,ריצה, פיסול,קריאה,מוסיקה,טיולי שטח, ספורט אקסטרים,רולר בליידס..וסתם עם החבר וחברים.. משחק קלפים אהוב: סולייטר, מלחמה ופריסל ספורט אהוב:טניס ,כדורגל וכדורסל..וכל ספורט אתגרי מעריצ\ה את: צ'רצ'יל , מנחם בגין ו...טוני סופרנוס?! :) שחקניות אהובות: הרבה..במיוחד שחקנים סדרת טלוויזיה אהובה:כן מותק, מלך השכונה, כולם אוהבים את ריימונד, שנות ה-70, הרצועה, סינפיילד, חברים, הסימפסונים, משחק מכור, הסופרנוס, המגן, משמרת שלישית ואיי אר.. סוגי מוזיקה אהובים:רוק, כבד, מטאל,קלאסי,עיברי,ג'אז ובלוז זמרים ולהקותEXTREM, GUNS N ROSES,QUEEN,JAMES BLUNT MAROON 5:,ALANIS MORISSETTE,LED ZEPPELIN,FOREIGNER ועוד מלא.. שיר אהוב: יש המון... תשמח לפגוש את:פרדי מרקיורי קם מהקבר?! סרט אהוב: תחנה 49 סרט דיסני אהוב:לא עולה לי כרגע.. טעם גלידה אהוב: שוקולד או חמוץ מתוק טעם מסטיק אהוב: בזוקה רגיל..ומנטה ירוק של אורביט חטיף בזמן צפייה בטלויזיה:ביסלי, במבה ופופקורן מאכל אהוב:פיצה וספגטי פיצה:רק דיברתי..עבה עם מלא גבינה צהובה ותירס ירק אהוב:עגבנייה קינוח אהוב: גלידה מאכל יפני אהוב:אוגרול עם ירקות ורוטב חמוץ מתוק פאסט פוד מועדף:פיצה תחום התיירות: נו, מה איתו? מתה על אפריקה , אירופה ואסיה! מקום בו תרצה לבקר:רומא, לונדון ושוב אפריקה ושנחאי.. מקום אהוב באנגליה: מאמינה שאוהב את אוקספורד מתקן דיסני אהוב:מתקן?לא עולה לי כרגע פארק מים אהוב:שפיים,לונה גל, אשקלונה לשעבר תקוות וחלומות: כשהם יתגשמו אודיע לכם שאיפות לגבי מכוניות:מכונית ספורט קטנה תיקח לאי בודד:ונילה, מוסיקה, ספרים, ותמונה של חברים ומשפחה..

ffiendd

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo54.gif

מידע בסיסי: שם: מאיה. גיל: 15. גובה: 160. תאריך לידה: 28.10. מזל: עקרב. כותב\ת ביד: ימין. צבע שיער: שחור. צבע עיניים: חום. אוח, כמה משעמם. על עצמי: צבעונית. צבעים אהובים: ירוק, וורוד, צהוב, סגול. אוספים: פלאיירים. מטלות בבית: בישול לעתים, לנקות את החדר שלי, לשמור על אחותי לפעמים. חדרה- נקי או מבולגן: כרגע מבולגן, בדר"כ יותר נקי. כיתה: י'. החלק האהוב עליו\ה בבית הספר: מתחת למדרגות, הכתה שלי. ארוחת צהריים בבי"ס: לא אוכלת, אבל יש כריכים במכונה ושוקו-קפה וממתקים. מקצוע חזק: היסטוריה בדר"כ, ציור, אזרחות. ז´אנר ספרים מועדף: שירה, פרוזה, ביוגרפיה. מכינ\ה שיעורים: לרוב. אבל אין הרבה. צורת לבוש מועדפת: צבעונית ושמחה, עם שילוב אלגנטי לפעמים. אביזר אהוב: חצאיות, תחתונים. שמפו: קרמה פסיפלורה. חנות אהובה: טויסאראס? סגנון שיער אהוב: לא ארוך מדי, צבעוני וחלק. נעל אהובה: עם עקב. עדיפות למשהו אלגנטי\חמוד. ספר אהוב: כרגע אין עדיפות למשהו. פעילויות אהובות: ציור, צילום, כתיבה, מוזיקה, הופעות, התנחלויות, חיבוקים. משחק קלפים אהוב: סטריפ פוקר או ספיד או קרה-קופה. ספורט אהוב: ריקוד, אופניים. מעריצ\ה את: יש נו. שחקניות אהובות: מילה הזאת מהאלמנט החמישי. היא כוסית. סדרת טלוויזיה אהובה: אין. סוגי מוזיקה אהובים: לא נכנס לזה. זמרים ולהקות: - שיר אהוב: כרגע אין אחד. תשמח לפגוש את: יונה וולך. סרט אהוב: ביטלג'וס, שיקאגו. סרט דיסני אהוב: מלך האריות. טעם גלידה אהוב: מנגו, תות. טעם מסטיק אהוב: מנטה. חטיף בזמן צפייה בטלויזיה: במבה, למרות שגם לא. מאכל אהוב: בשר, שוקולד. פיצה: בטטה-בצל. ירק אהוב: מלפפון. קינוח אהוב: קרם ווניל-פסיפלורה או משהו עם שוקולד. מאכל יפני אהוב: אין. יש להם שניצלונים בפרורים או שזה תאילנדי? פאסט פוד מועדף: המבורגר. תחום התיירות: מה. מקום בו תרצה לבקר: נורווגיה, אנגליה וארגנטינה. מקום אהוב באנגליה: עודלא הייתי. מתקן דיסני אהוב: לא הייתי. פארק מים אהוב: לונה גל, נדמהלי. תקוות וחלומות: לעסוק בכל מה שארצה, לגור איפה שארצה, להשפיע על העולם ולהיות מרוצה מהכל. שאיפות לגבי מכוניות: מה אכפתלי. העיקר שתסע ולא תעשה בעיות. תיקח לאי בודד: חברים קרובים, איפור וסבון קרמה פסיפלורה.

מיי אנסרס:

שם:גלי גיל:15 גובה: לא יודעת תאריך לידה:1.5 מזל:שור כותב\ת ביד:ימין צבע שיער: חום צבע עיניים: חום על עצמי :אני קיבוצניקית צבעים אהובים: תכלת שחור לבן אוספים: אין מטלות בבית: שתיפת כלים מידי פעם נחשבת ? חדרה- נקי או מבולגן: פעם ככה פעם ככה כיתה: החלק האהוב עליו\ה בבית הספר:שיעור אנגלית ארוחת צהריים בבי"ס: לא מקצוע חזק:אנגלית ז´אנר ספרים מועדף: אין מכינ\ה שיעורים:כן צורת לבוש מועדפת:פשוט אביזר אהוב:מממ עט שחור ? שמפו:הוואי חנות אהובה:חניות דיסקים סגנון שיער אהוב:חלק או גלי נעל אהובה:אולסטאר וקיפי ספר אהוב:אין פעילויות אהובות: אין משחק קלפים אהוב: יאניב ספורט אהוב:כדורסל מעריצ\ה את: קורט קוביין שחקניות אהובות: ג'ניפר אניסטון סדרת טלוויזיה אהובה:מגרש ביית,חברים,הנסיך המדליק סוגי מוזיקה אהובים:פאנק רוק,רוק כבד זמרים ולהקות: בוב מארלי נירוונה פינק פלויד אראיאמ אהוד בנאי ברי סחרוף משינה אביב גפן גריןדיי קולדפליי ביטלס ועוד.. שיר אהוב: הרבה תשמח לפגוש את:קורט קוביין סרט אהוב: אין סרט דיסני אהוב: מולאן טעם גלידה אהוב: שוקולד טעם מסטיק אהוב: בזוקה חטיף בזמן צפייה בטלויזיה:פופקורן או צ'יפס מאכל אהוב: פיצה פיצה: זה טוב! ירק אהוב: מלפפון קינוח אהוב: עודה חהמ מאכל יפני אהוב:אין פאסט פוד מועדף:ציפס תחום התיירות: לא יודית מקום בו תרצה לבקר: הוואי!!!!!!!! מקום אהוב באנגליה: לא יודעת מתקן דיסני אהוב:רכבת הרים ממש כיפית!!והמגדל!זה הבסט! פארק מים אהוב:לונה גל(???) תקוות וחלומות:הרבה שאיפות לגבי מכוניות:אין תיקח לאי בודד:אייפוד

PUZMAK J

New member
תשובות

מידע בסיסי: שם:ירון גיל: 15 גובה: 165 תאריך לידה: 27.1.91 מזל: דלי כותב\ת ביד: ימין צבע שיער: שחור צבע עיניים: אפור על עצמי : מיוחד ומגניב צבעים אהובים: שחוק, סגול אוספים: שעונים מטלות בבית: תורנות מטבח עם אח שלי, כביסה. חדרה- נקי או מבולגן: לא מאד מבולגן... כיתה: ט'4 החלק האהוב עליו\ה בבית הספר: טיולים שנתיים, ושיעורי מגמה ארוחת צהריים בבי"ס: סדוויץ' עם קציצות מקצוע חזק: מתמטיקה, לשון, חינוך גופני ז´אנר ספרים מועדף: מד"ב מכינ\ה שיעורים: לא צורת לבוש מועדפת: פריקי, מכנסיים וחולצה... אביזר אהוב: עגיל, מטף לכיבוי אש מפלסטיק שמפו:נגד קשקשים חנות אהובה: לייזר פיניש סגנון שיער אהוב: לי? רגיל... שביל... נעל אהובה: "אל פחד" מה שיש לי... ספר אהוב: "הבושם" פעילויות אהובות: ג'אגלינג, משחקי שח מט, מזמוזים, רכיבות על אופניים, חד-אופן, הכנת כדורי גומיות. משחק קלפים אהוב: פוקר, ברידג' ספורט אהוב: ג'אגלינג, אופניים, חד אופן, ריצה. מעריצ\ה את: אבי קושניר, ריו יאבה שחקניות אהובות: לא אוהב שחקניות סדרת טלוויזיה אהובה: חברים סוגי מוזיקה אהובים: רוק, רוק. זמרים ולהקות: guns & roses, the doors, אביב גפן. שיר אהוב: "כבוד" של אביב גפן תשמח לפגוש את: ריו יאבה, טובי וולקר, אבי קושניר סרט אהוב: "ארמגדון" סרט דיסני אהוב: אלאדין טעם גלידה אהוב: שוקולד טעם מסטיק אהוב: לימון חטיף בזמן צפייה בטלויזיה: ביסלי מאכל אהוב: קציצות פיצה: זיתים ופפרוני ירק אהוב: איכס קינוח אהוב: מילקי מאכל יפני אהוב: לא אוהב יפני פאסט פוד מועדף: המבורגר תחום התיירות: מה איתו? מקום בו תרצה לבקר: ספרד מקום אהוב באנגליה: לא מכיר את אנגליה מתקן דיסני אהוב: מתקן דיסני? מתקן בלונה פארק של דיסני? אף פעם לא הייתי שם פארק מים אהוב: הלונה גל תקוות וחלומות: לזכות בWJF, להיות טייס קרב, להתחתן עם נטע. שאיפות לגבי מכוניות: רולס רויס שחורה. תיקח לאי בודד: את נטע, ציוד ג'אגלינג, אוכל, כרית.

moi(אני, בצרפתית)

שם: רעות גיל: 13 וחצי גובה: חסוי תאריך לידה: 17.5.92 מזל: שור כותב\ת ביד: ימין צבע שיער: חום בהיר צבע עיניים: חום כהה על עצמי : יפה, מצחיקה, נדיבה, פתוחה ואת השאר תבדקו בעולם שלי צבעים אהובים: שחור אוספים: בולים ופרחים של מתנות מטלות בבית: לנקות אבק ושירותים חדרה- נקי או מבולגן: לפעמים ככה ולפעמים ככה כיתה: ח החלק האהוב עליו\ה בבית הספר: ההפסקות.. ארוחת צהריים בבי"ס: סנדוויצ' מקצוע חזק: מתמטיקה ז´אנר ספרים מועדף: הארי פוטר (?) מכינ\ה שיעורים: כן צורת לבוש מועדפת: רוקיסטי+פריקי אביזר אהוב: ניטים שמפו: הארבלסנס חנות אהובה: בראשית סגנון שיער אהוב: שחור מדורג עם פוני לצד.. שזה מה שיש לי רק שער חום נעל אהובה: אול סטאר ספר אהוב: הארי פוטר פעילויות אהובות: שירה, ריקוד, וכתיבת שירים למגירה משחק קלפים אהוב: שיטהד ספורט אהוב: כדורעף מעריצ\ה את: פריקים ורוקיסטים.. היהודים ועוד כמה שחקניות אהובות: אין סדרת טלוויזיה אהובה: פיק אפ סוגי מוזיקה אהובים: רוק ורוק כבד זמרים ולהקות: היהודים, גרין דיי, לד זפלין, דיפ פרפל שיר אהוב: מקום אחר - היהודים תשמח לפגוש את: ג'ארד לטו, ג'וני דפ, אורלנדו בלום, בראד פיט ואת להקת היהודים וגרין דיי. סרט אהוב: סודות נעולים סרט דיסני אהוב: פנטזיה טעם גלידה אהוב: פיסטוק טעם מסטיק אהוב: אין משו מיוחד חוץ מקינמון חטיף בזמן צפייה בטלויזיה: כיפלי בצל מאכל אהוב: סלט.. פיצה: בצל / אנשובי ירק אהוב: פלפל אדום קינוח אהוב: גלידה מאכל יפני אהוב: שונאת אוכל יפני פאסט פוד מועדף: המבורגר וצ'יפס תחום התיירות: אין משו מועדף מקום בו תרצה לבקר: חו"ל מקום אהוב באנגליה: לא הייתי אז איך אני אדע מתקן דיסני אהוב: כנ"ל פארק מים אהוב: אין משו ספציפי תקוות וחלומות: אישי וסודי שאיפות לגבי מכוניות: מייבח תיקח לאי בודד: כמה דברים אישים.. דיסקים של היהודים מחברת ועפרון לשירים שלי ואת היהודים

shemesh16

New member
שאלון נחמד.. :)

מידע בסיסי: שם: עדי גיל: 16 גובה: 1.60 בערך תאריך לידה: 4.10.89 מזל: מאזניים כותב\ת ביד: ימין צבע שיער: חום צבע עיניים: חום על עצמי : צבעים אהובים: כחול וורוד אוספים: אין =) מטלות בבית: אין ממש חדרה- נקי או מבולגן: נקיי =) כיתה: יא החלק האהוב עליו\ה בבית הספר: אףףף חלק!!! בצפר זה רע ארוחת צהריים בבי"ס: צהרים? בבית... מקצוע חזק: אנגלית! ז´אנר ספרים מועדף: דרמה נראה לי מכינ\ה שיעורים: לפעמים =) צורת לבוש מועדפת: ג'ינס וחולצה/גופייה אביזר אהוב: פלאפון שמפו: הוואי חנות אהובה: הנס.. סגנון שיער אהוב: פןן נעל אהובה:כפכף רגיל ספר אהוב: אין פעילויות אהובות: ללכת לים? משחק קלפים אהוב: טאקי... ספורט אהוב: כדורגל מעריצ\ה את: הפועל ת"א... עומרי אפק שחקניות אהובות: הילארי דאף סדרת טלוויזיה אהובה: תשוקות סוגי מוזיקה אהובים: פופ, היפ-הופ, קצת רוק, טראנסים זמרים ולהקות: גרין דיי וגוד שארלוט שיר אהוב: simple plan - untitled תשמח לפגוש את: עווווומרי אפק!!! סרט אהוב: "כל מה שצריך" סרט דיסני אהוב: נראה לי מלך האריות טעם גלידה אהוב: מסטיק... טעם מסטיק אהוב: מנטה חריף חטיף בזמן צפייה בטלויזיה: ביסלי מאכל אהוב: פיצה פיצה: כן ירק אהוב: אני לא ממש אוכלת ירקות אבל אם כבר אז מלפפון קינוח אהוב: גלידה :) מאכל יפני אהוב: לא אוכלת יפני פאסט פוד מועדף: המבורגר תחום התיירות: מה איתו? מקום בו תרצה לבקר: ארה"ב.. מקום אהוב באנגליה: לא הייתי שם...אז אין לי מושג מתקן דיסני אהוב: לאדעת פארק מים אהוב: הכל תקוות וחלומות: כן שאיפות לגבי מכוניות: לא תיקח לאי בודד: פלאפון :)

עונה../images/Emo9.gif../images/Emo42.gif

שם: סמדר שרוני\רז גיל: 13 וחצי גובה: 1.54, אנוכי גמדה. תאריך לידה: 6.5.92 מזל: שור כותב\ת ביד: ימין צבע שיער: חום צבע עיניים: חומות על עצמי : צבעים אהובים: כחול, סגול ירוק ושחור [כללל הגוונים] אוספים: תמונות של יעלי|?מאוהב| מטלות בבית: אין לי כמעט חדרה- נקי או מבולגן: נקי, אבל מבולגן.. כיתה: ח' החלק האהוב עליו\ה בבית הספר: -- ארוחת צהריים בבי"ס:----- מקצוע חזק:---- ז´אנר ספרים מועדף: ---- מכינ\ה שיעורים:---- צורת לבוש מועדפת: שחור
אביזר אהוב: צמיד ניטים שקסי שמפו: פנטן חנות אהובה: --- סגנון שיער אהוב: כמו של יעל
נעל אהובה: האולסטאר שלי ספר אהוב: 'מכשפה' של סיליה ריס פעילויות אהובות: יעל
משחק קלפים אהוב: --- ספורט אהוב:---- מעריצ\ה את: יעל שרוני
ניב רז
גיא זו ארץ, רן דנקר ואושרי כהן שחקניות אהובות: יעל שרוני
סדרת טלוויזיה אהובה: משחק החיים והשיר שלנו סוגי מוזיקה אהובים: רוק זמרים ולהקות: גרין דיי, אפרת גוש ונינט שיר אהוב: "שוב" ו"סינדרלה רוקפלה" תשמח לפגוש את: יעל שרוני
סרט אהוב: ----- סרט דיסני אהוב: ---- טעם גלידה אהוב: וניל טעם מסטיק אהוב: תפוח חטיף בזמן צפייה בטלויזיה: צ'יטוס כאפה
מאכל אהוב: פיצה פיצה: בלי תוספות
ירק אהוב: עגבניה ומלפלפון קינוח אהוב: -- מאכל יפני אהוב: -- פאסט פוד מועדף: פיצה תחום התיירות: --- מקום בו תרצה לבקר: הבית של יעל שרוני
מקום אהוב באנגליה: לא הייתי מתקן דיסני אהוב: --- פארק מים אהוב: ימית 2000 נחשב? תקוות וחלומות: לפגוש את יעל שרוני
שאיפות לגבי מכוניות: -- תיקח לאי בודד: את יעל שרוני
את המחשב ואת חברת החשמל

shuhi colombo

New member
שלייי

שם: שחר גיל: 15 גובה:1.65 תאריך לידה: 24\5 מזל: תאומים כותב\ת ביד: ימין צבע שיער: חום צבע עיניים: ירוק על עצמי : הרבה מדי צבעים אהובים: כחול אוספים: תמונות מטלות בבית: כלים, חדר שלי חדרה- נקי או מבולגן: מבולגן כיתה: י' החלק האהוב עליו\ה בבית הספר: הפסקה.. סוף היום ארוחת צהריים בבי"ס: לא מקצוע חזק: אנגלית ז´אנר ספרים מועדף: כל מיני מכינ\ה שיעורים: לפעמים צורת לבוש מועדפת: מכנסיים רחבים.. אביזר אהוב: צמידים, טבעות שמפו: הוואיי חנות אהובה: אין סגנון שיער אהוב: ראסטות, ארוך מתולתל נעל אהובה: ספורט ספר אהוב: אין פעילויות אהובות: חח הרבה משחק קלפים אהוב: מאפיה ספורט אהוב: אירובי מעריצ\ה את: פליפה
קמילה
הראלס.
שירי מימון
שחקניות אהובות: קמילה בורדונבה סדרת טלוויזיה אהובה: המורדים, חברים, אפקט הפחד, תשוקות סוגי מוזיקה אהובים: פופ, לטיני, רוק, קצת מהכל- כמעט זמרים ולהקות: ארוואיי, שירי מימון+הראלסקעת
שיר אהוב: הרבה תשמח לפגוש את:
פליפה וקמילה ושירי והראל
סרט אהוב: טיטאניק.. המסע אל החלום
סרט דיסני אהוב: אלדין טעם גלידה אהוב: מסטיק, שוקולד טעם מסטיק אהוב: אבטיח חטיף בזמן צפייה בטלויזיה: גלידה מאכל אהוב: פסטה פיצה: תירס, פטריות ירק אהוב: עגבניה קינוח אהוב: עוגה מאכל יפני אהוב: אין פאסט פוד מועדף: המבורגר תחום התיירות: ??? מקום בו תרצה לבקר: ניו יורק מקום אהוב באנגליה: לונדון מתקן דיסני אהוב: אהה??? פארק מים אהוב: אין תקוות וחלומות: יותר מדי שאיפות לגבי מכוניות:איןןן.. תיקח לאי בודד: אוכל, משפחה, חברים

מסטולית

New member
מה.

שם: גילי. גיל: 18.
ויום. גובה: אנערף. תאריך לידה: 29.10. מזל: עקרב. כותב\ת ביד: ימין. צבע שיער: חום בהיר. צבע עיניים: חום. על עצמי : מה. צבעים אהובים: שחור. אוספים: מה. מטלות בבית: מה. חדרה- נקי או מבולגן: באמצע. כיתה: לא. החלק האהוב עליו\ה בבית הספר: מה. ארוחת צהריים בבי"ס: מה. מקצוע חזק: היה חיבור.. ז´אנר ספרים מועדף: אין. מכינ\ה שיעורים: לא. צורת לבוש מועדפת: מה שבא. אביזר אהוב: צעיף. שמפו: מוי כיף. חנות אהובה: פוקס. סגנון שיער אהוב: מה. נעל אהובה:אולסטאר. ספר אהוב: אופטימיות נצחית. פעילויות אהובות: מה. משחק קלפים אהוב: טאקי. P: ספורט אהוב: אין. מעריצ\ה את: אלוהים. שחקניות אהובות: אין. סדרת טלוויזיה אהובה: השמינייה, בטיפול. סוגי מוזיקה אהובים: רוק. זמרים ולהקות: אביב גפן. שיר אהוב: יש מלא. תשמח לפגוש את: סבתא. :| סרט אהוב: ארמגדון. סרט דיסני אהוב: סוד הממלכה הקסומה. טעם גלידה אהוב: וניל. טעם מסטיק אהוב: מנטה עדין(!). חטיף בזמן צפייה בטלויזיה: שוקולד. מאכל אהוב: אין. פיצה: לא אוהבת. ירק אהוב: חסה. קינוח אהוב: גלידה. מאכל יפני אהוב: מה. פאסט פוד מועדף: מקדולנדס. תחום התיירות: מה. מקום בו תרצה לבקר: מה. מקום אהוב באנגליה: מה. מתקן דיסני אהוב: מה!! פארק מים אהוב: מה. תקוות וחלומות: לחיות. שאיפות לגבי מכוניות: קודם כל רידיון. תיקח לאי בודד: דיסקים.

Mooa-Numi

New member
פאפקלפאף

שם: מיכל גיל: 17 גובה: 170 תאריך לידה: 27.12.88 מזל: אין כותב\ת ביד: כן, אבל יום אחד גם עם הלשון צבע שיער: חום שבמצברוח חום אדמדם או סתם חום בהיר עם שורשים חומים יותר, אבל פריטי חום, כן צבע עיניים: אהה, חום על עצמי: לספר ידעתי. רק צבעים אהובים: הכל אוספים: אני לא חושבת שאני אוספת.. אני סתם אובססיבית לדברים מטלות בבית: כביסה, מדיח, ולסדר את החדר באופן תמידי. אבל לרוב כלום חדרה- נקי או מבולגן: זה בסדר שלי- אני יודעת מה נמצא בכל ערימה כיתה: א'. י"ב. החלק האהוב עליו\ה בבית הספר: הצלעות ארוחת צהריים בבי"ס: סנדוויץ'. תפוח. בני אדם מקצוע חזק: אגרוף ז´אנר ספרים מועדף: מתחכמים קלאסים מכינ\ה שיעורים: רק במתמטיקה צורת לבוש מועדפת: עם בגדים, עדיף על הגוף אביזר אהוב: שרשראות שמפו: תלוי מה יש בבית חנות אהובה: חנות שראיתי בדיוק באורלנדו (חזרתי הבוקר מארה"ב) pac sun סגנון שיער אהוב: פזור נעל אהובה: הדיאדורה סקייט האפורות עם הפס הכתום ספר אהוב: 1984 פעילויות אהובות: הוקי. אחרכך משחק קלפים אהוב: ספורט אהוב: מעריצ\ה את: שחקניות אהובות: סדרת טלוויזיה אהובה: סוגי מוזיקה אהובים: זמרים ולהקות: שיר אהוב: תשמח לפגוש את: סרט אהוב: סרט דיסני אהוב: טעם גלידה אהוב: טעם מסטיק אהוב: חטיף בזמן צפייה בטלויזיה: מאכל אהוב: פיצה: ירק אהוב: קינוח אהוב: מאכל יפני אהוב: פאסט פוד מועדף: תחום התיירות: מקום בו תרצה לבקר: מקום אהוב באנגליה: מתקן דיסני אהוב: פארק מים אהוב: תקוות וחלומות: שאיפות לגבי מכוניות: תיקח לאי בודד:

oneheart1

New member
עונה../images/Emo3.gif

מידע בסיסי: גיל: 19 תאריך לידה:20.12 מזל:קשת כותב\ת ביד: ימין צבע שיער: שחור צבע עיניים: שחור חום על עצמי : צבעים אהובים: כחול,שחור,ורוד,אפור חדר- נקי או מבולגן:נקי ז´אנר ספרים מועדף: רומן צורת לבוש מועדפת: ספורט אלגנט שמפו: הד אנד שולדרס חנות אהובה:רנואר,סבנטין סגנון שיער אהוב: חלק נעל אהובה:מגף ספר אהוב:אחות קטנה פעילויות אהובות:צפיה בטלוויזיה,סרטים,כתיבה,קריאת ספרים,קניות,מחשב משחק קלפים אהוב: סוליטר ספורט אהוב: ריצה,הליכה מעריצ\ה את: שחקניות אהובות:דנה גרסיה סדרת טלוויזיה אהובה: תשוקת הניצים סוגי מוזיקה אהובים: רוק,פופ,מזרחי,שחורה,לטיני,ישראלי,רוק ישראלי,שנות ה-80,90 זמרים ולהקות: סלין דיון,יהודה פוליקר,וויטני יוסטון,מאריה קארי,ריטה,ליאן ריימס,גו'ל,רובי וויליאמס,אירוסמית',רד הוט צ'ילי פפרז,שאניה טוויין,אתניקס,מוניקה סקס,משינה,ארקדי דוכין,מאיר בנאי,אהוד בנאי,מירי מסיקה,שירי מימון,הראל מויאל,וכו'
שיר אהוב: אוי יש הרבה...כרגע פרח של להקת זבל תשמח לפגוש את: יהודה פוליקר
סרט אהוב: 'אחי איפה אתה','ינטל','ארמגדון','חולה אהבה בשיכון ג'' סרט דיסני אהוב: 'מלך האריות' טעם גלידה אהוב: וניל טעם מסטיק אהוב:מנטה חטיף בזמן צפייה בטלויזיה:לא אוכלת חטיפים מאכל אהוב: אורז פיצה:פטריות ירק אהוב:עגבניה קינוח אהוב: מוס מאכל יפני אהוב: אורז פאסט פוד מועדף:פלאפל תחום התיירות: אילת מקום בו תרצה לבקר: ארגנטינה,ספרד תקוות וחלומות: להיות מאושרת שאיפות לגבי מכוניות: שברולט קוואליר תיקח לאי בודד: מוזיקה!

A Radcliffe

New member
../images/Emo129.gif

שם:עמית גיל:12 ורבע גובה:לא יודעת... תאריך לידה:16.6.93 מזל:תאומים כותב\ת ביד:ימין צבע שיער:חום צבע עיניים:חום על עצמי :אה...... צבעים אהובים:כחול וירוק אוספים:עטיפות של מוצרט קוגל... מטלות בבית:שיעורי בית.... חדרה- נקי או מבולגן:... כיתה:ז'3....חרא כיתה! החלק האהוב עליו\ה בבית הספר:מזה עליו? ארוחת צהריים בבי"ס:מה? מקצוע חזק:אומנות...אבל זה לא מקצוע! ז´אנר ספרים מועדף:פנטזיה
? מכינ\ה שיעורים:אין ברירה צורת לבוש מועדפת:אה... אביזר אהוב:שעון וטבעת...? שמפו:אה.... הרבל אסנס.... חנות אהובה:סטימצקי וטאוור רקורדס.... סגנון שיער אהוב:מה? נעל אהובה:כל שלושת זוגות הנעליים ההרוסות שלי...
ספר אהוב:הארי פוטר!!!!!!!!! פעילויות אהובות:אה....סטפס? משחק קלפים אהוב:טאקי, ספיד... ספורט אהוב:
מעריצ\ה את:דניאל רדקליף מתוק שלי! שחקניות אהובות:דניאל רדקליף מתוק שלי!והנה השושונים שלי:רופרט גרינט, טום פלטון,ג'יימס ואוליבר פלפס...אמה ווטסון...אלן ריקמן, אמה טומפסון,מיכאל אלוני! סדרת טלוויזיה אהובה:השמינייה סוגי מוזיקה אהובים:אה.....פסקולים.....ועוד כל מיני.... זמרים ולהקות:אהה.... המון! שיר אהוב:אה...היי ג'וד, אול יו ניד איס לאב (
) ועוד מלא! תשמח לפגוש את:דניאל רדקליף, רופרט גרינט, נו הבנתם את הרעיון... סרט אהוב:הארי פוטר! סרט דיסני אהוב:הההההההההכל...כמעט... טעם גלידה אהוב:תות טעם מסטיק אהוב:פטל לימון חטיף בזמן צפייה בטלויזיה:שוקולד מאכל אהוב:שוקולד...... פיצה:עם בצל... ירק אהוב:עגבניות....בעיקר שרי... קינוח אהוב:שוקולד מאכל יפני אהוב:אה... פאסט פוד מועדף:סלט..?????? תחום התיירות:מה? מקום בו תרצה לבקר:בריטניה! מקום אהוב באנגליה:עדיין אין... מתקן דיסני אהוב:מה? פארק מים אהוב:כלום... תקוות וחלומות:לא אגלה ולא אגיד... שאיפות לגבי מכוניות:מה? תיקח לאי בודד:אניה של מנו ספנות עם כל הצוות....

למעלה