שאלון ילדות

• פותח הנושא ady18
  • פורסם בתאריך

ady18

Well-known member
שאלון ילדות

האם אתה מתגעגע לילדות? מה הצעצוע האהוב עלייך מהילדות האם שמרת את אחד הצעצועים מהילדות? למה? מהו שיר הילדות האהוב עלייך? מהי תכנית הילדות האהובה עלייך? אם היית יכול לחזור בזמן לאיזה גיל היית חוזר? האם משכת לילדות בצמה? האם עברת שנוי משמעותי מאז שהיית קטן? מה המקרה הכי מוזר שקרה לך בגן? מה הזכרון הראשון שלך? מה הזכרון הכי מתוק שלך מהילדות?

ady18

Well-known member
תשובות שלי

האם אתה מתגעגע לילדות? כן מה הצעצוע האהוב עלייך מהילדות מכונית ברבי חיות משחקי קופסא האם שמרת את אחד הצעצועים מהילדות? למה? לא את כולם מסרתי התבגרתי ורק כמה בובות שיש לי איתם קשר מיוחד לא מסרתי מהו שיר הילדות האהוב עלייך? כמו כולם לא היה אחד מיוחד פלפלת בלי סודות עוזי חיטמן שירים של ציפי שביט ופרפר נחמד מהי תכנית הילדות האהובה עלייך? פרפר נחמד רחוב סומסום בלי סודות ופלפלת אם היית יכול לחזור בזמן לאיזה גיל היית חוזר? אמממ לא יודעת האם משכת לילדות בצמה? לא האם עברת שנוי משמעותי מאז שהיית קטן? כן בערך מה המקרה הכי מוזר שקרה לך בגן? זרקתי על ילדים חול לא זכור לי משהו מיוחד מה הזכרון הראשון שלך? שקבלתי את הכלב בגיל שנתים מה הזכרון הכי מתוק שלך מהילדות?הכלב שקבלתי ושהלכתי ללונה פארק ולים עם ההורים

ני עונה שניה

האם אתה מתגעגע לילדות?מאות מאות!! מה הצעצוע האהוב עלייך מהילדות?הבובה של הפיקאצ'ו
נתתי אותה לבת דודה שלי ואני מתחרטת כל כך.. האם שמרת את אחד הצעצועים מהילדות?לא למה?כי הילדים של בת דודה שלי האלה
מהו שיר הילדות האהוב עלייך?לא זוכרת אבל יש כמה מהי תכנית הילדות האהובה עלייך?מלאאאמלא פילפלת פרפר נחמד רחוב סומסום עיפרון הקסם נקודות בצבעים בימבה התחנה הקטנה ועודדדדד אם היית יכול לחזור בזמן לאיזה גיל היית חוזר?מממ לא יודעת...11 וחצי? האם משכת לילדות בצמה?לא..אני לא אהבלה האם עברת שנוי משמעותי מאז שהיית קטן?כן פעם היה לי שיער ארוך עכשיו קצת פעם היה לי שכל בשלמותו והיום הוא שרוט מה המקרה הכי מוזר שקרה לך בגן?חחחח חגגתי יום הולדת ובדרך לשירותים נתקלתי בילד אחר בראש והתחלתי לבכות כמו אהבלה והלכתי הבייתה השארתי אותם עם 5 ארגזים של קרמבו מה הזכרון הראשון שלך?לא יודעת מה הזכרון הכי מתוק שלך מהילדות?יש הרבה...

אני..

האם אתה מתגעגע לילדות? כן! מה הצעצוע האהוב עלייך מהילדות? אופניים האם שמרת את אחד הצעצועים מהילדות? למה? לא... מהו שיר הילדות האהוב עלייך? דון קישוט מהי תכנית הילדות האהובה עלייך? המומינים כמובן! אם היית יכול לחזור בזמן לאיזה גיל היית חוזר? 4-6 האם משכת לילדות בצמה? מממ בתור בת לא האם עברת שנוי משמעותי מאז שהיית קטן? אממ...בערך. מה המקרה הכי מוזר שקרה לך בגן? לא זכור לי משהו מה הזכרון הראשון שלך? אממ אני זוכרת במעורפל שנפלה עליי נדנדה כשהייתי בת 5 בערך.. מה הזכרון הכי מתוק שלך מהילדות? כל זה שהייתי כול היום בחוץ רוכבת על אופניםם וכול זה..

MikeY fReAk

New member
^^[ובשביל מה כל האנטרים?]

האם אתה מתגעגע לילדות? מה הצעצוע האהוב עלייך מהילדות? מן דובי ורוד כזה. אבל לא ורוד פקצות, פשוט דובי. האם שמרת את אחד הצעצועים מהילדות? למה? הייתי שומרת בכיף! מסרו אותם לתרומות בלי לשאול אותי בכלל;[ יום אחד [בכיתה א' או ב'] חזרתי הביתה ומצאתי 2 אנשים זרים סוחבים 2 שקים עם הצעצועים שלי;[ טראומה! מהו שיר הילדות האהוב עלייך? לא בדיוק שיר ילדות..אבל שמעתי אותו בילדות, אז זה נחשב, לא?
משינה/נגעה בשמים מהי תכנית הילדות האהובה עלייך? כאילו דע. בולי! אם היית יכול לחזור בזמן לאיזה גיל היית חוזר? שומדבר. אני עושה איקסים בכל לוח שנה שיש לי האם משכת לילדות בצמה? לא האם עברת שנוי משמעותי מאז שהיית קטן? כן מה המקרה הכי מוזר שקרה לך בגן? גזרתי לכולם תשיער
מה הזכרון הראשון שלך? קמתי היום בבוקר, הייתי על המחשב..חשבתי להכין תה אבל לא נשאר לי זמן..רצתי לאוטובוס.. מה הזכרון הכי מתוק שלך מהילדות? גן החיות התנ"כי[:

victoria777

New member
../images/Emo119.gif

האם אתה מתגעגע לילדות? לא כל כך מה הצעצוע האהוב עלייך מהילדות?ברביות,צעצועי קינדר האם שמרת את אחד הצעצועים מהילדות? למה? את כולם ת'אמת.לא מסוגלת להפרד מהם מהו שיר הילדות האהוב עלייך? השירים שאהבתי בילדות-עכשיו אני שונאת אותם. מהי תכנית הילדות האהובה עלייך? מממ...טום וג'רי אם היית יכול לחזור בזמן לאיזה גיל היית חוזר? נשארת בגיל שלי האם משכת לילדות בצמה? לא... האם עברת שנוי משמעותי מאז שהיית קטן? ברור.התבגרתי מאז... מה המקרה הכי מוזר שקרה לך בגן? הגננת נתנה לי לשבת על כיסא רטוב מה הזכרון הראשון שלך? הזכרונות הכי ישנים שלי נורא מבולגנים ואני לא יודעת מה קרה קודם. מה הזכרון הכי מתוק שלך מהילדות?היו לי אפרוחים פעם,הם היו מתוקים אז מבחינתי הם זיכרון מתוק

Atza

New member
../images/Emo9.gif

האם אתה מתגעגע לילדות? בטח שכן מה הצעצוע האהוב עלייך מהילדות? כל הבובות והברביות שלי
האם שמרת את אחד הצעצועים מהילדות? למה? חלקם
קשה לי להפרד מהם... מהו שיר הילדות האהוב עלייך? בואי כלה-אחינועם ניני
מהי תכנית הילדות האהובה עלייך? אוטובוס הקסמים דרדסים יער המשאלות וכל המקסימים למינהם
אם היית יכול לחזור בזמן לאיזה גיל היית חוזר? הממ 5 או 6 ... האם משכת לילדות בצמה? לא
וגם לא משכו לי
והיו לי שתי צמות עד התחת
האם עברת שנוי משמעותי מאז שהיית קטן? בטח ...נתחיל מזה שהתבגרתי ... מה המקרה הכי מוזר שקרה לך בגן? אכלתי סיד
כן כן ... מה הזכרון הראשון שלך? כל מיני פלאשבקים לשנתיים הראשונות בחיי
מה הזכרון הכי מתוק שלך מהילדות? ארהב

English Muffin

New member
עונההה

האם אתה מתגעגע לילדות? כן מה הצעצוע האהוב עלייך מהילדות?בובות שלי האם שמרת את אחד הצעצועים מהילדות? למה? לא כי אני כבר לא ילדה חח מהו שיר הילדות האהוב עלייך?הסבון בכה מאוד מהי תכנית הילדות האהובה עלייך?פרפר נחמד אם היית יכול לחזור בזמן לאיזה גיל היית חוזר?גיל 5 האם משכת לילדות בצמה?לא האם עברת שנוי משמעותי מאז שהיית קטן?כן מה המקרה הכי מוזר שקרה לך בגן?שהייתי בגן מוזר בטורקיה שהייתי צריכה ללכת בזוג עם איזה ילד אחד עם נזלת לשירותים מה הזכרון הראשון שלך?שאני במיטה תינוק שלי מה הזכרון הכי מתוק שלך מהילדות?שהייתי מוצצת אצבע

flowers girl

New member

אם אתה מתגעגע לילדות?
כע קצת
מה הצעצוע האהוב עלייך מהילדות?
אהמ אני חושבת שדובי שלי שקניתי בהולנד כשהייתי בת 7 ואני ישנה איתו עד היום
האם שמרת את אחד הצעצועים מהילדות? למה?
כן, כי הוא חמוד
מהו שיר הילדות האהוב עלייך?
השיר של קלימרו
מהי תכנית הילדות האהובה עלייך?
קלימרו
אם היית יכול לחזור בזמן לאיזה גיל היית חוזר?
9. הייתי מוודאת שכל הילדות שלי משם והלאה הייתה ממשיכה אחרת
האם משכת לילדות בצמה?
לא
האם עברת שנוי משמעותי מאז שהיית קטן?
ברוררררררררררר
מה המקרה הכי מוזר שקרה לך בגן?
בגן? לא קרה מקרה מוזר
מה הזכרון הראשון שלך?
שאני לומדת ללכת
מה הזכרון הכי מתוק שלך מהילדות?
שאני לומדת ללכת

ל א ק י

New member

האם אתה מתגעגע לילדות? בטח מה:$ מה הצעצוע האהוב עלייך מהילדות אמ היה לי מן כלב פרוותי כזה שנורא אהבתי;[ האם שמרת את אחד הצעצועים מהילדות? למה? הרבה.. כי לא כיף לזרוק[?], זה איפשהוא בעליית גג נראהלי מהו שיר הילדות האהוב עלייך? לא זוכרת:O מהי תכנית הילדות האהובה עלייך? ארתור!!!
ועוד מלא
אם היית יכול לחזור בזמן לאיזה גיל היית חוזר? 5 מה:$ האם משכת לילדות בצמה? לא אבל נושא שנאתי כשעשו לי את זה
האם עברת שנוי משמעותי מאז שהיית קטן? אמ מישו לא? <: מה המקרה הכי מוזר שקרה לך בגן? לאיודעת אבל כל התמונות בהחלט מראות שהיה משו מוזר שם כל הזמן :$ מה הזכרון הראשון שלך? כיתה א.. יום אחד למדנו לכתוב "סל", ואחר כך כתבנו "ספסל" ולא הבנתי מלא זמן מה זה.. וזה היה כתוב על הלוח איזה שעה עד שהמורה הסבירה :| היה מבאס מה הזכרון הכי מתוק שלך מהילדות? לאיודעת :<

../images/Emo111.gifשאלוןןןן כמו שני אוהבת

האם אתה מתגעגע לילדות? לפעמים מה הצעצוע האהוב עלייך מהילדות?צפרדע ירוקה כזאת..חחחחח בלי קשר לשם..חמודה כזאתתתתת האם שמרת את אחד הצעצועים מהילדות? למה? לא כי זרקו לי אותם:'( מהו שיר הילדות האהוב עלייך? שכחתי מהי תכנית הילדות האהובה עלייך? יש מלא:eek: אמ אולי שאלתיאל קוואק אם היית יכול לחזור בזמן לאיזה גיל היית חוזר? לגן!והייתי מכסחת תעוזרת גננת שצחקה שמרחתי לעצמי תאודם על כל הפרצוף!כאילו היא לא הייתה סתומה בימים ההם האם משכת לילדות בצמה? מי זוכר האם עברת שנוי משמעותי מאז שהיית קטן? כן מה המקרה הכי מוזר שקרה לך בגן? שילד אחד שאהבתי קרא לי והתחלתי לברוח ממנו והוא רדף אחרי ואני המשכתי לרוץ כמו סתומה
והוא רק רצה להגיד לי משו קטן מה הזכרון הראשון שלך? מי זוכר מה הזכרון הכי מתוק שלך מהילדות?מממממממממ הנעליפ שלי

Billy4

New member
../images/Emo178.gif

האם אתה מתגעגע לילדות? כןןןן מה הצעצוע האהוב עלייך מהילדות? עדיין יש לי אותה...בובה של תינוק כושי
האם שמרת את אחד הצעצועים מהילדות?כן.למה?רשום למעלה מהו שיר הילדות האהוב עלייך?לא יודעת מהי תכנית הילדות האהובה עלייך? פרפר נחמד
אם היית יכול לחזור בזמן לאיזה גיל היית חוזר? שנתיים האם משכת לילדות בצמה? בתור ילדה לא זכור לי האם עברת שנוי משמעותי מאז שהיית קטן? כן. מה המקרה הכי מוזר שקרה לך בגן? ידיד שלי...עד עכשיו...כשהיינו בגן הוא בא ונישק אותי מה הזכרון הראשון שלך? שנולד לי אח
מה הזכרון הכי מתוק שלך מהילדות? ברגע שנולד אח שלי...הייתי מאושרת...עד שהוא גדל!

tuty fruty

New member
../images/Emo95.gifתשובות

האם אתה מתגעגע לילדות?כן
מה הצעצוע האהוב עלייך מהילדות?הבובות שלי
האם שמרת את אחד הצעצועים מהילדות? למה?כן למזכרת.
מהו שיר הילדות האהוב עלייך?כל שירי תוכניות הילדים
מהי תכנית הילדות האהובה עלייך?אממ..בינמבה
אם היית יכול לחזור בזמן לאיזה גיל היית חוזר?או לגן או לכיתה ה'
האם משכת לילדות בצמה?לא
האם עברת שנוי משמעותי מאז שהיית קטן?כן
מה המקרה הכי מוזר שקרה לך בגן?שזרקנו חלומות רעים לשקיות
מה הזכרון הראשון שלך?לא זוכרת
מה הזכרון הכי מתוק שלך מהילדות?שתמיד אני הייתי כועסת על אנשים שעברו באדום בדרך לגן שלי

angel 0f r0ck

New member
../images/Emo3.gif

האם אתה מתגעגע לילדות? לפעמים. מה הצעצוע האהוב עלייך מהילדות? הבובה הראשונה שלי. האם שמרת את אחד הצעצועים מהילדות? למה? אמא שלי מורה לריתמיקיה אז כל הצעצועים שלי שמורים אצלה בחדר העבודה. מהו שיר הילדות האהוב עלייך? זה עם הבובה ימימה...זאת עם הרגליים העקומות.. מהי תכנית הילדות האהובה עלייך? אין משהו אחד יש הרבה-קלימרו,בלינקי ביל,אוטובוס הקסמים,דרדסים,בגבגים. אם היית יכול לחזור בזמן לאיזה גיל היית חוזר? 6 אולי. האם משכת לילדות בצמה? חחח...לא..אני בת..לי משכו בצמות... האם עברת שנוי משמעותי מאז שהיית קטן? לא. מה המקרה הכי מוזר שקרה לך בגן? חירבנתי בשטיח. מה הזכרון הראשון שלך? אמממ... מה הזכרון הכי מתוק שלך מהילדות?אמממ...

מסטולית

New member
../images/Emo27.gifאני../images/Emo37.gif

האם אתה מתגעגע לילדות? אפשר להגיד מה הצעצוע האהוב עלייך מהילדות? מממ מין תפוח עגול אדום כזה שדודה שלי הביאה לי מחו"ל... עד היום אני ישנה איתו
האם שמרת את אחד הצעצועים מהילדות? למה? אתה תפו-תות [ככה קוראים לו!] מהו שיר הילדות האהוב עלייך? "אחותי הקטנה היא כמעט בת שנה... קיבלתי אותה מהורי מתנה... קוראים לה ליבי... ליבי ליבי ליבי.... והיא שלי לי... לי לי לי לי לי..."
מהי תכנית הילדות האהובה עלייך? הקלברי פין, פיטר פן אם היית יכול לחזור בזמן לאיזה גיל היית חוזר? לגיל ממש קטן... 4 או משהו באיזור, רק בשביל לראות מה קרה אז שעשה אותי לבנאדם שאני היום
האם משכת לילדות בצמה? חחחחחחחח לא האם עברת שנוי משמעותי מאז שהיית קטן? אני מניחה שכן.. לא יכולה להצביע לע משהו ספיציפי מה המקרה הכי מוזר שקרה לך בגן? ממממ אני זוכרת שהגננת ביקשה ממני פעם ת'מחברת שהייתי מציירת בה [הייתי כישרונית
] בשביל להתגאות בציורים היפים של הילדה מהגן.. ולא נתי לה.. פחדתי שהיא תהרוס משהו... חחחח מה הזכרון הראשון שלך?אין לי זכרון כי אני די סנילית.. אבל אני זוכרת שהתגלגלתי עם האופניים בירידה מה הזכרון הכי מתוק שלך מהילדות? אני ואח שלי הגדול משחקים או מקליטים את כל הפרקים של "הקלברי פין" [היה לנו את כל הסדרה על קלטות!!!] זהו? לילה טוב

yanivamit

New member
אני

האם אתה מתגעגע לילדות? אני תמיד ילד מה הצעצוע האהוב עלייך מהילדות: ברווז האם שמרת את אחד הצעצועים מהילדות? למה? לא,לצערי! מהו שיר הילדות האהוב עלייך? נילס מהי תכנית הילדות האהובה עלייך? נילס אם היית יכול לחזור בזמן לאיזה גיל היית חוזר? כיתה ו' האם משכת לילדות בצמה? כן האם עברת שנוי משמעותי מאז שהיית קטן? כן מה המקרה הכי מוזר שקרה לך בגן? פתחתי תראש מה הזכרון הראשון שלך? יום הולדת.. מה הזכרון הכי מתוק שלך מהילדות? לא זוכר :(

למעלה