שאלון ילדות

tuty fruty

New member
שאלון ילדות

שם:
באיזה משחקים היית משחק שהיית קטן?
מה התוכנית טלויזיה שהכי אהבת לראות שהיית קטן?
מה הייתה המילה הראשונה שלך?
מה הזיכרון ילדות הכי חזק שלך?
איזה שיר הכי אהבת שהיית קטן?
איך היית נרדם שהיית קטן?

ל א ק י

New member
אני חולה איכ :|

מה היה החלום שלך שהיית קטן? מאיפה לי באיזה משחקים היית משחק שהיית קטן? בכל המשחקים של אחי
מה התוכנית טלויזיה שהכי אהבת לראות שהיית קטן? ארתור!!! O: אה וטוב טוב הגמד היה מגניב
וכל מה שהיה אז אמ:| מה הייתה המילה הראשונה שלך? לאיודעת
מה הזיכרון ילדות הכי חזק שלך? כיתה א', למדנו לכתוב ספסל. איזה שיר הכי אהבת שהיית קטן? מאיפה לי
איך היית נרדם שהיית קטן? אמא היתה קוראת לי איזה ספר :$

jaqui

New member
שאלוון

שם: ג'קלין גיל: 18 מה היה החלום שלך שהיית קטן? באיזה משחקים היית משחק שהיית קטן? קלאס, מחבואים, תופסת מה התוכנית טלויזיה שהכי אהבת לראות שהיית קטן? הלב, לוני טונס מה הייתה המילה הראשונה שלך? לא זוכרת מה הזיכרון ילדות הכי חזק שלך? כשנכנסתי לכיתה ביום הראשון של כיתה א' איזה שיר הכי אהבת שהיית קטן? לא זוכרת איך היית נרדם שהיית קטן? לא זוכרת

../images/Emo139.gif חח

מה היה החלום שלך שהיית קטן?
לנהל את טויסאראס באיזה משחקים היית משחק שהיית קטן?בבובות
מה התוכנית טלויזיה שהכי אהבת לראות שהיית קטן?כל התוכניות ילדים...
מה הייתה המילה הראשונה שלך?מי זוכר
? מה הזיכרון ילדות הכי חזק שלך?אותו אחד עם הגננת שצחקה עליי
לא זוכרת איך היית נרדם שהיית קטן?
תהרגו אותי-לא זוכרת

ady18

Well-known member
תשובות

שם:יעל גיל:20 וחצי מה היה החלום שלך שהיית קטן?משהו במחשבים לעסוק באיזה משחקים היית משחק שהיית קטן?משחקי המחשב הראשונים שיצאו סופר מריו קצת מחשב חיות מכונית משחקי מחבואים בגרסאות שונות פוגים ברבי בובות זה העיקרים וגם לצייר ומשחקי קופסא מה התוכנית טלויזיה שהכי אהבת לראות שהיית קטן?פרפר נחמד בלי סודות רחוב שומשום מה הייתה המילה הראשונה שלך?אמא אבא מה הזיכרון ילדות הכי חזק שלך?הכלב שלי שהגיע אלי מחלמת המפרץ וזכרונות ילדות רגילים איזה שיר הכי אהבת שהיית קטן?אממ לא זוכרת איך היית נרדם שהיית קטן?רגיל בעגלה אחרי טיול

Californiacation

שם: ליאור. גיל: 16 וחצי. >:| מה היה החלום שלך שהיית קטן? להיות רופאה, נדמה לי. באיזה משחקים היית משחק שהיית קטן? סולמות ונחשים, המון. מה התוכנית טלויזיה שהכי אהבת לראות שהיית קטן? המומינים. מה הייתה המילה הראשונה שלך? 'אבא'. מה הזיכרון ילדות הכי חזק שלך? יש המון - בגן, כשהבנים רדפו אחרינו כדי לנשק אותנו, o_O כשצבעתי ציור של מעבר חצייה ומכוניותP:, וכל היסודי המזורגג. איזה שיר הכי אהבת שהיית קטן? שיר בצרפתית.. איך היית נרדם שהיית קטן? אין לי מושג.

ווינגז

New member
../images/Emo57.gif../images/Emo26.gif

שם:
יעל.
מה היה החלום שלך שהיית קטן?
להיות זמרת
.
באיזה משחקים היית משחק שהיית קטן?
תופסת צבעים/גובה, דג מלוח.
מה התוכנית טלויזיה שהכי אהבת לראות שהיית קטן?
גינת ההפתעות/המחסן של כאילו.
מה הייתה המילה הראשונה שלך?
אבא אני חושבת.... או חושך....
מה הזיכרון ילדות הכי חזק שלך?
לא זוכרת
.
כל השירים של ארץישראלהיפה
.
איך היית נרדם שהיית קטן?
מוצץ, בקבוק ובובה (עדיין יש לי אותה)

English Muffin

New member
איזה חמוד../images/Emo95.gif

שם:נגה גיל:17 וחצי מה היה החלום שלך שהיית קטן?אני רציתי להיות עיתונאית באיזה משחקים היית משחק שהיית קטן?בארביות מה התוכנית טלויזיה שהכי אהבת לראות שהיית קטן?מומינים מה הייתה המילה הראשונה שלך?אין לי מושג בטח אימא מה הזיכרון ילדות הכי חזק שלך?שהלכתי לאיבוד איזה שיר הכי אהבת שהיית קטן?לא יודעת איזה שיר על עננים והסבון בכה מאוד איך היית נרדם שהיית קטן?הייתי שוכבת על הגב עם הראש קצת על הצד ואגודל בפה (הייתי מוצצת אצבע

chompi2

New member
+_+

שם: ליאור גיל: 14 מה היה החלום שלך שהיית קטן? להגיע לגן עדן למרות שאני היום לא מאמינה באיזה משחקים היית משחק שהיית קטן? ברביותD: מה התוכנית טלויזיה שהכי אהבת לראות שהיית קטן? פלפלת ודודידו מה הייתה המילה הראשונה שלך? לא יודעת מה הזיכרון ילדות הכי חזק שלך? אני בערך בת 2 זוחלת לעבר בנות דודות שלי והן קוראות לי חחח כן כן מוזר איזה שיר הכי אהבת שהיית קטן? לא יודעת תמיד שרתי קלימרו איך היית נרדם שהיית קטן? עם עיניים פקוחותD:

tuty fruty

New member
עונה על שלי:

שם:רנה גיל:17 מה היה החלום שלך שהיית קטן?להיות שחקנית ווטרינרית באיזה משחקים היית משחק שהיית קטן?לגו עם אחי כדורגל עם חברים של אח שלי וברבריות עם חברות שלי. מה התוכנית טלויזיה שהכי אהבת לראות שהיית קטן?וואי מלא גינת ההפתעות בולי איש השלג המפחידונים המומינים ועוד... מה הייתה המילה הראשונה שלך?אואי (שזה בעצם רועי השם של אח שלי) מה הזיכרון ילדות הכי חזק שלך?שהיינו הולכים עם סבתא של לים אני בן דוד שלי ואח והיא הייתה מכינה לנו לביבה עם גבינה ועגבניה בפיתה איזה שיר הכי אהבת שהיית קטן?שירים של כוורת איך היית נרדם שהיית קטן?אמא הייתה ממציאה סיפורים ומשמיעה לי אותם והייתי נרדמת באמצע.

B a r r B e e

New member
../images/Emo15.gif ../images/Emo95.gif

שם: בר גיל: 16 מה היה החלום שלך שהיית קטן? ליהיות שחקנית באיזה משחקים היית משחק שהיית קטן? ברביות מה התוכנית טלויזיה שהכי אהבת לראות שהיית קטן? המומינים מה הייתה המילה הראשונה שלך? ממ...אבא מה הזיכרון ילדות הכי חזק שלך? אין לי אחד כזה חזק... איזה שיר הכי אהבת שהיית קטן? לא דעת...הייתי שומעת MTV חח מכורה מילדות איך היית נרדם שהיית קטן? אצל אמא שלי במיטה...

../images/Emo58.gif

שם: שלומצה גיל: כמעט 16 מה היה החלום שלך שהיית קטן? לעבור כבר לבית החדש באיזה משחקים היית משחק שהיית קטן? כול היום הייתי משתוללת בחוץ עם האופניים... מה התוכנית טלויזיה שהכי אהבת לראות שהיית קטן? בולי איש השלג, המומינים מה הייתה המילה הראשונה שלך? לא יודעת מה הזיכרון ילדות הכי חזק שלך? חתולה ששרטה אותי איזה שיר הכי אהבת שהיית קטן? דון קישוט איך היית נרדם שהיית קטן? אמא שלי היתה מרדימה אותי עליה

gargamich

New member
קשה לי לזכור מה |סנילי|../images/Emo122.gif

שם: מיך גיל: 14 מה היה החלום שלך שהיית קטן? בלהות
באיזה משחקים היית משחק שהיית קטן? הרבה
מה התוכנית טלויזיה שהכי אהבת לראות שהיית קטן? אהבתי את הפאוור ריינג'רס, והמומיניםוהדרדסים וקלימרו ונעלולי פלא וכל התכניות האלה של זאפ לראשון וערוץ 1 שהיה אז היחיד בטלוויזיה שלנו וזהו... O__O מה הייתה המילה הראשונה שלך? אבא נדמה לי
מה הזיכרון ילדות הכי חזק שלך? אני לא זוכר דברים מאתמול, אז מהילדות?
איזה שיר הכי אהבת שהיית קטן? הדרדסים
איך היית נרדם שהיית קטן? היה לי מובייל מגניב כזה כשהייתי ממש קטן. בגיל הרך (?) הייתי נרדם עם סיפורים של אבא או נגינה של אמא...

DJ Giga

New member
תשובות

שם: עיטם גיל: 14 מה היה החלום שלך שהיית קטן? להיות "אלוף העולם במחשבים" חחחחחחחחח באיזה משחקים היית משחק שהיית קטן? במחשב.... מחבואים... כדורגל... מה התוכנית טלויזיה שהכי אהבת לראות שהיית קטן? המומינים!!! מה הייתה המילה הראשונה שלך? אני אמור לזכור?? מה הזיכרון ילדות הכי חזק שלך? שנפתח לי הפצע ביד ימין בגן חובה איזה שיר הכי אהבת שהיית קטן? פדיחות... טוב נו.. "ההר הירוק כל ימות השנהההה" חחחחחחחחחחחחחחחחחח איך היית נרדם שהיית קטן? הייתי שוכב במיטה ונרדם... חיחי

תשובות......

שם: קמי גיל: 16 מה היה החלום שלך שהיית קטן? להיות מאושרת!!! באיזה משחקים היית משחק שהיית קטן? במחבואים ותופסת מה התוכנית טלויזיה שהכי אהבת לראות שהיית קטן? דרדסים מה הייתה המילה הראשונה שלך? אבא מה הזיכרון ילדות הכי חזק שלך? היום הראשון לכיתה א איזה שיר הכי אהבת שהיית קטן? לא זוכרת איך היית נרדם שהיית קטן? סיפור לפני השינה

קוקו 28

New member
../images/Emo95.gifתשובות

שם:ג.ל.
מה היה החלום שלך שהיית קטן?: להיות גדולה...
באיזה משחקים היית משחק שהיית קטן?: גוגואים, קרוב לקיר, לגו, בובות לא היו לי.
מה התוכנית טלויזיה שהכי אהבת לראות שהיית קטן?: אני זוכרת, איים אבודים
מה הייתה המילה הראשונה שלך?: בטח "אמא", זה הגיוני
מה הזיכרון ילדות הכי חזק שלך?: אחי, אחותי ואני משחקים "מדרכות".
איזה שיר הכי אהבת שהיית קטן?: לא זוכרת...
איך היית נרדם שהיית קטן?: כמו בול עץ

oh-da

New member
זה מוזר!

שם: אוהד גיל: 18.5 מה היה החלום שלך שהיית קטן? להיות...משהו מישהו, בעולם! באיזה משחקים היית משחק שהיית קטן? מגה סון לרוב
מה התוכנית טלויזיה שהכי אהבת לראות שהיית קטן? אוי זה קשה מידי. בולי הקטן! דנבר... הופה היי מה הייתה המילה הראשונה שלך? מורנית?
מה הזיכרון ילדות הכי חזק שלך? חחח ממש אני אתחיל לספר את זה. הנה זכרון אחר - פעם לאחותי הייתה בובת שוקולד אז אכלתי לה
איזה שיר הכי אהבת שהיית קטן? הופה הייייייי איך היית נרדם שהיית קטן? עם חלב.

עונה......../images/Emo26.gif

שם: טל גיל:13 וחצי מה היה החלום שלך שהיית קטן? שחקנית (גם עכשיו) באיזה משחקים היית משחק שהיית קטן?-בובות וברביות מה התוכנית טלויזיה שהכי אהבת לראות שהיית קטן?-א...לא זוכרת... מה הייתה המילה הראשונה שלך?-אני יפה (זה בא לי במילה אחת) מה הזיכרון ילדות הכי חזק שלך?-א...לא זוכרת... איזה שיר הכי אהבת שהיית קטן?-השירים המישחקים איפה הם עכשיו?... איך היית נרדם שהיית קטן?-א...מול קלטת ווידאו

אני עונה

שם:לילוש גיל:17 מה היה החלום שלך שהיית קטן? להיות כלה :) באיזה משחקים היית משחק שהיית קטן? ברביות, משחקי מחשב, ועם חברות. מה התוכנית טלויזיה שהכי אהבת לראות שהיית קטן? גב' פלפלת, מומינים, פרפר נחמד, שלתי קוואק, וכל הסדרות של פעם. מה הייתה המילה הראשונה שלך?אימא. מה הזיכרון ילדות הכי חזק שלך?זכרון אישי. איזה שיר הכי אהבת שהיית קטן?דונד ספיק של נו דאובט. גדלתי עליו. ולא, זה לא שאמרו לי שתקי כל הזמן חחח... איך היית נרדם שהיית קטן? וואלה לא זוכרת.

shv2004g

New member
תשובות:

שם: שי
מה היה החלום שלך שהיית קטן? להיות שחקן!
באיזה משחקים היית משחק שהיית קטן? מונופול, מכוניות..
מה התוכנית טלויזיה שהכי אהבת לראות שהיית קטן? פרפר נחמד!
מה הייתה המילה הראשונה שלך? אבא
מה הזיכרון ילדות הכי חזק שלך? אמממ... אהבה עזה כלפי פרפרים?
איזה שיר הכי אהבת שהיית קטן? "בוא אליי פרפר נחמד..."
איך היית נרדם שהיית קטן? ההורים שלי היו משכיבים אותי לישון. אך פעם לא הייתה לי בעיה להירדם...

למעלה