שאלון יופי:)

עונה

יהודה לוי או עופר שכטר? עפרר רן דנקר או אושרי כהן? רן שירי מימון או נינט טייב? שירי מייקל לואיס או דודי בלסר? מייקל ביונסה נואלס או שאקירה? ביונסה ושאקירה
הילארי דאף או לינדזי לוהאן? הילרי מרי-קיטט או אשלי אולסון? XD ביחד XB אשלי סימפסון או ג'סיקה סימפסון? לע מכירה מיה דגן או עדי אשכנזי? מיהה אילנית לוי או מירי בוהדנה? לע ולע גלית גוטמן או אגם רודברג? לע ולע שרונה או דניאלה פיק? לע ולע צביקה פיק או צביקה הדר? הדר שי גבסו או יהודה סעדו? גבסו רוני דואני או קרן פלס? דואני אנג'לינה ג'ולי או קיירה נטלי? לע ולע בריטני ספירס או ג'יימי-לין ספירס? בריטני פעם
אבריל לווין או כריסטינה אגילרה? אברילל ג'ניפר לופז או ג'ניפר גרנר? שתיהןן
בר רפאלי או אסתי גינזבורג? אסתי נהנתם? כע

נושבו

New member
עונה!

יהודה לוי או עופר שכטר
יהודה לוי רן דנקר או אושרי כהן
רן דנקר שירי מימון או נינט טייב
נינט טייב מייקל לואיס או דודי בלסר
דודי בלסר ביונסה נואלס או שאקירה
שאקירה הילארי דאף או לינדזי לוהאן
הילארי דאף מרי-קיטט או אשלי אולסון
חח אני לא מבדילה בניהן
אבל מטיפת ההבדל שיש בניהן (אם יש בכלל.) אשלי יותר יפה. אשלי סימפסון או ג'סיקה סימפסון
אשלי סימפסון מיה דגן או עדי אשכנזי
מיה דגן אילנית לוי או מירי בוהדנה
אילנית לוי גלית גוטמן או אגם רודברג
אגם רודברג שרונה או דניאלה פיק
שתיהן מכוערותXD אבל שיהיה שרונה.. צביקה פיק או צביקה הדר
צביקה הדר שי גבסו או יהודה סעדו
פחח שי גבסו ברור רוני דואני או קרן פלס
קרן פלס אנג'לינה ג'ולי או קיירה נטלי
אנג'לינה ג'ולי בריטני ספירס או ג'יימי-לין ספירס
ג'יימי-לין ספירס אבריל לווין או כריסטינה אגילרה
כריסטינה אגילרה ג'ניפר לופז או ג'ניפר גרנר
ג'ניפר לופז בר רפאלי או אסתי גינזבורג
בר רפאלי

איזה יופי!

יהודה לוי או עופר שכטר?שכטר רן דנקר או אושרי כהן?אושרי
שירי מימון או נינט טייב?נינט מייקל לואיס או דודי בלסר?אף אחד... אבל אם חייבים אז דודי ביונסה נואלס או שאקירה?ביונסה הילארי דאף או לינדזי לוהאן?דאף מרי-קיטט או אשלי אולסון? XDאותו דבר :p אשלי סימפסון או ג'סיקה סימפסון?לא מכירה מיה דגן או עדי אשכנזי?מיה אילנית לוי או מירי בוהדנה?אילנית גלית גוטמן או אגם רודברג?אגם שרונה או דניאלה פיק?דניאלה צביקה פיק או צביקה הדר?הדר שי גבסו או יהודה סעדו?שי רוני דואני או קרן פלס?רוני אנג'לינה ג'ולי או קיירה נטלי?קיירה בריטני ספירס או ג'יימי-לין ספירס?בריטני אבריל לווין או כריסטינה אגילרה?אבריל ג'ניפר לופז או ג'ניפר גרנר?לופז בר רפאלי או אסתי גינזבורג?בר

נייס

מקווה שהתשובות שלי לא ייפגעו באף אחד. תזכרו- זאת רק דעתי. --------------------------------------------------- יהודה לוי או עופר שכטר? איכס. רן דנקר או אושרי כהן? בלע. שירי מימון או נינט טייב? נינט הייתה יפה, עכשיו כבר ממש לא. שירי תמיד הייתה מכוערת. מייקל לואיס או דודי בלסר? אוי ואבוי, לא. ביונסה נואלס או שאקירה? ביונסה נראית טוב :} הילארי דאף או לינדזי לוהאן? הילארי? מרי-קיטט או אשלי אולסון? מרי-קייט, למרות שעכשיו שתייהן קופיפות. אשלי סימפסון או ג'סיקה סימפסון? לא זוכרת איך הן נראות כ"כ... מיה דגן או עדי אשכנזי? איכ...? אילנית לוי או מירי בוהדנה? פוי. גלית גוטמן או אגם רודברג? אגם נראית יותר טוב לטעמי. שרונה או דניאלה פיק? אל אלוהים. צביקה פיק או צביקה הדר? הדר. שי גבסו או יהודה סעדו? סעדו ממש חמוד ^_^ אבל שנייהם לא משהו ח. רוני דואני או קרן פלס?
אנג'לינה ג'ולי או קיירה נטלי? אנג'לינה ג'וליייי
בריטני ספירס או ג'יימי-לין ספירס? בריט. אבריל לווין או כריסטינה אגילרה? אבריל. ג'ניפר לופז או ג'ניפר גרנר? לא זוכרת את גרנר, אבל את לופז אני לא אוהבת. בר רפאלי או אסתי גינזבורג? בר רפאלי כ"כ יפה

לאיור

New member
../images/Emo9.gifשלי..!

----------------------------- יהודה לוי או עופר שכטר? עופר רן דנקר או אושרי כהן? רן שירי מימון או נינט טייב? שירי מייקל לואיס או דודי בלסר? דורי בלסר לא סופר את מייקל לואיס!!!!!! ביונסה נואלס או שאקירה? ... הילארי דאף או לינדזי לוהאן? הילארי דאף מרי-קיטט או אשלי אולסון? XD הרבה זמן לא ראיתי אותן, וגם ככה אני לא מוצאת הרבה הבדל, שתיהם יפוות! אשלי סימפסון או ג'סיקה סימפסון? ... מיה דגן או עדי אשכנזי? עדי ניראה לי, אילנית לוי או מירי בוהדנה? ... גלית גוטמן או אגם רודברג? גלית גוטמן שרונה או דניאלה פיק?
אף אחת מהן אבל אם כבר, אז הפחות מעוותת.. צביקה פיק או צביקה הדר? צביקה הדר, הוא מזכיר לי את אבא שלי
שי גבסו או יהודה סעדו? שי גבסו רוני דואני או קרן פלס? קרןןן!! אנג'לינה ג'ולי או קיירה נטלי? אף אחת לא לוקחת את אנג'לינה ג'ולי בריטני ספירס או ג'יימי-לין ספירס? לא מתה על שתיהן אבריל לווין או כריסטינה אגילרה? אבריל לווין!! ג'ניפר לופז או ג'ניפר גרנר? .. בר רפאלי או אסתי גינזבורג? בר רפאלי! ------------------------------------ נהנתם? בערך

crazysapir

New member
עונה עונה לפי דעתי:

יהודה לוי או עופר שכטר? עפר:)) רן דנקר או אושרי כהן?רנוש למרות שהוא עדין מידי לפי דעתי ואני שונאת עדינים שירי מימון או נינט טייב?נינט.אח נינט נינט. מייקל לואיס או דודי בלסר?דודי בלסר למרות שאת שניהם אני לא כ"כ אוהבת ביונסה נואלס או שאקירה?ביונסה!!! הילארי דאף או לינדזי לוהאן?לינזי לוהן, הילארי יותר מידי טובה ופופ מרי-קיטט או אשלי אולסון? XD אשלי אולסון.1! למרות הרזון אשלי סימפסון או ג'סיקה סימפסון?אשלי סימפסון מיה דגן או עדי אשכנזי? וואו שאלה קשה אבל עדי יותר מצחיקה אותיXD אם אני מסתכלת על "מזה השטויות האלה" אילנית לוי או מירי בוהדנה? אילנית לוי גלית גוטמן או אגם רודברג? גלית גוטמן... שרונה או דניאלה פיק?דניאלה. צביקה פיק או צביקה הדר?צביקה הדר שי גבסו או יהודה סעדו?שיוש..2 צדיקים רוני דואני או קרן פלס?קרן פלס. אנג'לינה ג'ולי או קיירה נטלי?מי זאת קיירה נטלי אולי ספנים אני יכיר... בריטני ספירס או ג'יימי-לין ספירס?גיימי לין ספריס אבריל לווין או כריסטינה אגילרה?כרסיטנה! למרות שאני לא אוהבת את 2 סגנונות המוזיקה האלה...אבל אני אנטי אבריל כזאת... ג'ניפר לופז או ג'ניפר גרנר?לופז בר רפאלי או אסתי גינזבורג?בר רפאלי זהו:)

sukrazit

New member
עונההP:

יהודה לוי או עופר שכטר? יהודה לוי רן דנקר או אושרי כהן? רן דנקר שירי מימון או נינט טייב? שירי מימון מייקל לואיס או דודי בלסר? מייקל לואיס ביונסה נואלס או שאקירה? מה ההבדל? XD הילארי דאף או לינדזי לוהאן? הילארי דאף מרי-קיטט או אשלי אולסון? XD ...לא יודעת.. אשלי סימפסון או ג'סיקה סימפסון? אשלי. מיה דגן או עדי אשכנזי? עדי אילנית לוי או מירי בוהדנה? אילנית גלית גוטמן או אגם רודברג? אגם רודברג שרונה או דניאלה פיק? שרונה צביקה פיק או צביקה הדר? הדר שי גבסו או יהודה סעדו? שי גבסו רוני דואני או קרן פלס? קרן אנג'לינה ג'ולי או קיירה נטלי? קיירה נייטלי בריטני ספירס או ג'יימי-לין ספירס? בריטני אבריל לווין או כריסטינה אגילרה? אבריל ג'ניפר לופז או ג'ניפר גרנר? לופז בר רפאלי או אסתי גינזבורג? אסתי

../images/Emo180.gif

יהודה לוי או עופר שכטר? עפר רן דנקר או אושרי כהן?
שירי מימון או נינט טייב? נינט מייקל לואיס או דודי בלסר?
ביונסה נואלס או שאקירה?
הילארי דאף או לינדזי לוהאן? לא מכירה מרי-קיטט או אשלי אולסון? לא מבדילה ביניהן, אבל שתיהן מדהימות ביופיין אשלי סימפסון או ג'סיקה סימפסון? לא זוכרת איך הן ניראות מיה דגן או עדי אשכנזי? עדי אילנית לוי או מירי בוהדנה? אילנית גלית גוטמן או אגם רודברג? גלית שרונה או דניאלה פיק? דניאלה צביקה פיק או צביקה הדר? הדר שי גבסו או יהודה סעדו? שי רוני דואני או קרן פלס? קרן אנג'לינה ג'ולי או קיירה נטלי?
בריטני ספירס או ג'יימי-לין ספירס?
אבריל לווין או כריסטינה אגילרה? אבריל המהממת ג'ניפר לופז או ג'ניפר גרנר? לופז בר רפאלי או אסתי גינזבורג? אסתי, הכי יפה שיש

ester6

New member
../images/Emo68.gif

למרות שזה לא הכי חשוב! אבל.. מי יותר יפה?! ----------------------------- יהודה לוי או עופר שכטר? עופר רן דנקר או אושרי כהן? אושרי כהן שירי מימון או נינט טייב? נינט מייקל לואיס או דודי בלסר? מייקל ביונסה נואלס או שאקירה? ביונסה הילארי דאף או לינדזי לוהאן? לינדזי מרי-קיטט או אשלי אולסון? XD אשלי אשלי סימפסון או ג'סיקה סימפסון? אשלי מיה דגן או עדי אשכנזי? עדי אילנית לוי או מירי בוהדנה? מירי גלית גוטמן או אגם רודברג? אגם שרונה או דניאלה פיק? לא ולא צביקה פיק או צביקה הדר? הדר שי גבסו או יהודה סעדו? שי רוני דואני או קרן פלס? קרן אנג'לינה ג'ולי או קיירה נטלי? קיירה בריטני ספירס או ג'יימי-לין ספירס? ג'יימי לין אבריל לווין או כריסטינה אגילרה? אבריל ג'ניפר לופז או ג'ניפר גרנר? ג'ניפר גרנר בר רפאלי או אסתי גינזבורג? בר

../images/Emo42.gifיופי../images/Emo99.gif../images/Emo3.gif

יהודה לוי או עופר שכטר? עופר שכטר רן דנקר או אושרי כהן? רן דנקר שירי מימון או נינט טייב? נממ נינט \: מייקל לואיס או דודי בלסר? נמ דודי? ביונסה נואלס או שאקירה? שאקירה הילארי דאף או לינדזי לוהאן? לינזדי מרי-קיטט או אשלי אולסון? XD
אשלי סימפסון או ג'סיקה סימפסון? ג'סיקה מיה דגן או עדי אשכנזי? עדי אילנית לוי או מירי בוהדנה? אילנית גלית גוטמן או אגם רודברג? גלית גוטמן שרונה או דניאלה פיק? :S צביקה פיק או צביקה הדר? צביקה הדר? XDD שי גבסו או יהודה סעדו? שי גבסו רוני דואני או קרן פלס? רוני :S אנג'לינה ג'ולי או קיירה נטלי? קיירה נטלי בריטני ספירס או ג'יימי-לין ספירס? בריטני אבריל לווין או כריסטינה אגילרה? אבריל! ג'ניפר לופז או ג'ניפר גרנר? ג'ניפר לופז בר רפאלי או אסתי גינזבורג? בר רפאלי

just Kaya

New member
עונה. :]

טוב כי אני עצלנית תחת; אני אכתוב רק את השם הפרטי בתשובה או פשוט את האות הראשונה. XD יהודה לוי או עופר שכטר?עופר; רן דנקר או אושרי כהן?לא ולא; שירי מימון או נינט טייב?שירי; מייקל לואיס או דודי בלסר?מייקל; ביונסה נואלס או שאקירה?ביונסה; הילארי דאף או לינדזי לוהאן?הילארי; מרי-קיטט או אשלי אולסון? מרי-קייט; אשלי סימפסון או ג'סיקה סימפסון?אשלי; מיה דגן או עדי אשכנזי?מיה; אילנית לוי או מירי בוהדנה? מיזו אילנית? שיהיה בוהדנה. גלית גוטמן או אגם רודברג?אגם; שרונה או דניאלה פיק?לא ולא. איכס. צביקה פיק או צביקה הדר?הדר; שי גבסו או יהודה סעדו?איו!!11 :| רוני דואני או קרן פלס?פיכסע. אנג'לינה ג'ולי או קיירה נטלי?אנג'לינה; בריטני ספירס או ג'יימי-לין ספירס?ג'יימי לין; אבריל לווין או כריסטינה אגילרה?אבריל; [וזה אבריל ***לאבין***!!1] ג'ניפר לופז או ג'ניפר גרנר? אניסטון שולטת.
בר רפאלי או אסתי גינזבורג?בר;

עונהה../images/Emo107.gif

יהודה לוי או עופר שכטר? עופר שכטר רן דנקר או אושרי כהן? דייי שאלה מכשילה שירי מימון או נינט טייב? נינט טייב מייקל לואיס או דודי בלסר? דודי בלסר ביונסה נואלס או שאקירה? ביונסה הילארי דאף או לינדזי לוהאן? הילארי דאף מרי-קיטט או אשלי אולסון? XD אף פעם לא הבדלתי ביניהן אשלי סימפסון או ג'סיקה סימפסון? אשלי מיה דגן או עדי אשכנזי? אף אחת...חחח אילנית לוי או מירי בוהדנה? מירי בוהדנה גלית גוטמן או אגם רודברג? גלית גוטמן שרונה או דניאלה פיק? אף אחת :|| צביקה פיק או צביקה הדר? הדר שי גבסו או יהודה סעדו? שי גבסו רוני דואני או קרן פלס? קרן פלס אנג'לינה ג'ולי או קיירה נטלי? אנג'לינה ג'ולי בריטני ספירס או ג'יימי-לין ספירס? ג'יימי לין ספירס אבריל לווין או כריסטינה אגילרה? כריסטינה אגילרה ג'ניפר לופז או ג'ניפר גרנר? לופז בר רפאלי או אסתי גינזבורג? בר רפאלי....מושלמת נהנתם? ברוררר :) =) =] XD XP

למעלה