שאלון יהודית

שאלון יהודית ../images/Emo9.gif

(נגנב מפורום רונה קינן, שגם "גנבו" לנו את המשחק עם התמונות והשירים, למרות שגנבנו אותו מפורום נורית גלרון וגם גנבו את השאלון הזה למישהו אחר
, בקיצור - תודה לזוהר המתוקה
) איזה שיר של יהודית... 1.הייתם רוצים שיושמע בחתונה שלכם? 2.הייתם רוצים שיושמע בלוויה שלכם? 3. יהיה בפסקול הסרט של חייכם? 4. אתם מרגישים שנכתב עליכם? 5.איזה שורה משיר של יהודית תכתב על הקבר שלכם? איך אתם מעדיפים את היהודית שלכם? 1. שרה ומנגנת על גיטרה, או רק שרה? 2. כמלחינה או ככותבת? 3.בהופעות אקוסטיות או במופע להקה? 4. באלבומים או בהופעות חיות? אם היתה לכם אפשרות... 1. מה הייתם אומרים ליהודית? 2.אם הייתה לכם אפשרות לקבוע את הפליילסט של ההופעה, עם איזה שיר יהודית הייתה עולה לבמה? 3.ועם איזה שיר מסיימת את ההופעה? 4. אם הייתה לכם אפשרות לשיר איתה דואט, איזה שיר הייתם שרים ביחד? 5. אם היתה לכם אפשרות לקבוע עם מי היא תשיר דואט, עם מי זה היה? 6. אם הייתה לכם אפשרות לבקש מיהודית בקשה אחת- מה הייתם מבקשים? (ילדים, כלבים, שיר, וכו'...)
חביב, ואולי קצת יחייה את האווירה פה...

ואני חייבת לענות ../images/Emo6.gif

איזה שיר של יהודית... 1.הייתם רוצים שיושמע בחתונה שלכם?
הממ... חשבתי על "באהבתנו" או "לקחת" אבל זה נדוש (ואת "רחבת הריקודים" כבר שרתי פעם בחתונה) אז הייתי רוצה דווקא את "עיני זהב כחולות". 2.הייתם רוצים שיושמע בלוויה שלכם?
"למי שאינו מאמין". 3. יהיה בפסקול הסרט של חייכם?
דהההה... "אהבה יומיומית". 4. אתם מרגישים שנכתב עליכם?
כולם
אבל בעיקר "איזו מין ילדה" ו"תמונה". 5.איזה שורה משיר של יהודית תכתב על הקבר שלכם?
"אם יהיה זה שנית - אל יהיה זה אחרת..." עצוב, אבל נכון. איך אתם מעדיפים את היהודית שלכם? 1. שרה ומנגנת על גיטרה, או רק שרה?
שרה ומנגנת... 2. כמלחינה או ככותבת?
כותבת. עד שהיא כבר מביאה טקסט הוא יפהפה. למרות שאין על הלחנים שלה. 3.בהופעות אקוסטיות או במופע להקה?
אקוסטית. 4. באלבומים או בהופעות חיות?
הופעות חיות. אם היתה לכם אפשרות... 1. מה הייתם אומרים ליהודית?
"יודית!! תפיקי לי אלבום!" חחחחחח 2.אם הייתה לכם אפשרות לקבוע את הפליילסט של ההופעה, עם איזה שיר יהודית הייתה עולה לבמה?
מחזירה את "בך לא נוגע", או את "האביב הזה" עם הלהקה. 3.ועם איזה שיר מסיימת את ההופעה?
"הילדה הכי יפה בגן", למרות ש"סליחות" זה אחלה סיום. 4. אם הייתה לכם אפשרות לשיר איתה דואט, איזה שיר הייתם שרים ביחד?
"שוב מתחלפת העונה" או "תמונה" 5. אם היתה לכם אפשרות לקבוע עם מי היא תשיר דואט, עם מי זה היה?
גלי עטרי (הילה נראה לי העלתה את הנושא, ואני עדיין מחכה למופע משותף...) 6. אם הייתה לכם אפשרות לבקש מיהודית בקשה אחת- מה הייתם מבקשים? (ילדים, כלבים, שיר, וכו'...)
שתשיר את בבוקר בהופעה (חחח ורצוי אחת שאני נמצאת בה...)

PianoGirl20

New member
הו!, זה שאלון!.. ../images/Emo13.gif

איזה שיר של יהודית... 1.הייתם רוצים שיושמע בחתונה שלכם? חח, רק שיר אחד?..
קודם כל, יהיה את 'באה מאהבה' (הרימיקס) כשאני אכנס לאולם... חוץ מזה יהיה כמובן את 'לקחת את ידי בידך', 'געגוע', ועוד הרבה... 2.הייתם רוצים שיושמע בלוויה שלכם? אממ...'שיר ללא שם', ללא ספק. 3. יהיה בפסקול הסרט של חייכם? ציפייה לאושר. 'האביב הזה ייקח אותי אל תוך הטוב'... 4. אתם מרגישים שנכתב עליכם? 'איזו מין ילדה'- ללא ספק. תמיד הייתי כזאת, כמו שמתואר בשיר..במיוחד בתיכון. 5.איזה שורה משיר של יהודית תכתב על הקבר שלכם? 'דברים שרואים משם, לא רואים מכאן'...חח, מה שנכון נכון.... איך אתם מעדיפים את היהודית שלכם? 1. שרה ומנגנת על גיטרה, או רק שרה? בטח שגם שרה וגם מנגנת!.. 2. כמלחינה או ככותבת? כמלחינה. כשיודית כותבת מילים זה יוצא יפה, אבל אין ספק שהכישרון האמיתי שלה הוא בהלחנה. ואני חולה על הלחנים שלה, היא מאוד מוכשרת. 3.בהופעות אקוסטיות או במופע להקה? אממ, גם וגם. קודם עם הלקה ואז אקוסטי.. 4 . באלבומים או בהופעות חיות? ברור שבהופעות חיות...באלבומים לא רואים עד כמה היא מדהימה על הבמה, אין מה להשוות בכלל. אם היתה לכם אפשרות... 1. מה הייתם אומרים ליהודית? חח, כבר אמרתי לה את כל מה שהיה לי להגיד... 2.אם הייתה לכם אפשרות לקבוע את הפליילסט של ההופעה, עם איזה שיר יהודית הייתה עולה לבמה? 'ציפייה לאושר'. 3.ועם איזה שיר מסיימת את ההופעה? 'שבתות וחגים' 4. אם הייתה לכם אפשרות לשיר איתה דואט, איזה שיר הייתם שרים ביחד? 'לקחת את ידי בידך'. (אם היה לי קול..). 5. אם היתה לכם אפשרות לקבוע עם מי היא תשיר דואט, עם מי זה היה? אריק איינשטיין. (סוף סוף היינו רואים אותו על הבמה..). 6. אם הייתה לכם אפשרות לבקש מיהודית בקשה אחת- מה הייתם מבקשים? (ילדים, כלבים, שיר, וכו'...) לנגן איתה באחת מההופעות שלה.. וגם להלחין לה שיר ושהיא תשים אותו באלבום שלה...

venustudent

New member
עונה

בדיוק עכשיו גמרתי לענות על איזה שאלון בפורום אחר... איזה שיר של יהודית... 1.הייתם רוצים שיושמע בחתונה שלכם? באהבתנו 2.הייתם רוצים שיושמע בלוויה שלכם? מישהו 3. יהיה בפסקול הסרט של חייכם? יתחיל ב"למחרת" וייגמר ב"כמו עפיפון" 4. אתם מרגישים שנכתב עליכם? איזו מין ילדה איך אתם מעדיפים את היהודית שלכם? 1. שרה ומנגנת על גיטרה, או רק שרה? שרה ומנגנת 2. כמלחינה או ככותבת?מלחינה 3.בהופעות אקוסטיות או במופע להקה?להקה 4. באלבומים או בהופעות חיות? אלבומים אם היתה לכם אפשרות... 1. מה הייתם אומרים ליהודית? הייתי אומרת לה כמה הושפעתי מהשירים שלה ואיזה שיר משוררים שהיא עוד לא שרה, בא לה להלחין. 2.אם הייתה לכם אפשרות לקבוע את הפליילסט של ההופעה, עם איזה שיר יהודית הייתה עולה לבמה? הרגע שלפני 3.ועם איזה שיר מסיימת את ההופעה? סוף לסיפור 4. אם הייתה לכם אפשרות לשיר איתה דואט, איזה שיר הייתם שרים ביחד? עד קצה המסלול 5. אם היתה לכם אפשרות לקבוע עם מי היא תשיר דואט, עם מי זה היה? מיטל טרבלסי 6.אם הייתה לכם אפשרות לבקש מיהודית בקשה אחת- מה הייתם מבקשים? (ילדים, כלבים, שיר, וכו'...) דיסק במתנה...

YA2007

New member
עונה ברעל ../images/Emo9.gif

1. שיר בחתונה: "באה מאהבה" עם הפילהרמונית 2. שיר בלוויה: "סוף לסיפור" עם הפילהרמונית 3. שיר בפסקול החיים: "אני משם" 4. שיר שנכתב עליי: "סוף לסיפור" .ככל שהזמן עובר אני מבין כמה הוא רלוונטי לי. 5. שורה על הקבר: "נהיה נבונים- אל תשאל מה צמח, מה קמל" יהודית שלי
1. שרה 2. מלחינה 3. במופע להקה (אני משאיר את המופע האקוסטי לחתונה שלי
) 4. בהופעות, כמובן! פלייליסט והופעות
1. את רוב מה שיש לי להגיד לה אני אומר (ויש כאן כמה שיוכלו להעיד על זה
) 2. "מי לאהבה" יפתח את ההופעה...
3. "את הכל אזכור" סוגר את ההופעה (נכון שזו לא בחירה פופולארית במיוחד...) 4. הייתי שר איתה את "באה מאהבה", ללא צל של ספק 5. דואט עם מתי כספי (נדוש!) אבל של "לקחת את ידי בידך"
6. שתבוא לשיר אצלי בבית את "באה מאהבה" בלי ליווי בכלל (גם בלי הגיטרה)

ToMeTiN

New member
"את הכל אזכור" ../images/Emo140.gif שיר מעולה לסגירת הופעה

"הגונב מגנב פתור".. עונה..

איזה שיר של יהודית... 1.הייתם רוצים שיושמע בחתונה שלכם? לא וידוי! ללא ספק הייתי רוצה שתשיר את "איילת אהבים"!! 2.הייתם רוצים שיושמע בלוויה שלכם? "הפנים שבפנים" 3. יהיה בפסקול הסרט של חייכם? "אני משם"- רק בגלל שאין לי ספק שהייתי צריכה להיוולד לפני 30 שנה! אני לא מכאן.. 4. אתם מרגישים שנכתב עליכם? "תמונה" 5.איזה שורה משיר של יהודית תכתב על הקבר שלכם? "דברים שרואים משם לא רואים מכאן".. אז אל תדאגו חבר'ה.. איך אתם מעדיפים את היהודית שלכם? 1. שרה ומנגנת על גיטרה, או רק שרה? עם גיטרה! ברור! אני חושבת שהיא מרגישה הרבה יותר בטוח עם גיטרה.. 2. כמלחינה או ככותבת? שאלה קשה. יהודית מלחינה נהדר, ומצד שני היא כותבת מדהים. אין לי תשובה..חח 3.בהופעות אקוסטיות או במופע להקה? להקה! 4. באלבומים או בהופעות חיות? ב-ה-ו-פ-ע-ה-!!!!! אני מאוד אתפלא אם מישהו פה יענה אחרת..
אם היתה לכם אפשרות... 1. מה הייתם אומרים ליהודית? היא כבר קיבלה כל כך הרבה מחמאות בחיים שלה, אז אגיד לה "יהודית, אם רק היית יודעת מה הרבה מאוד אנשים היו מוכנים לעשות כדי לשבת איתך על כוס קפה, בזמן שאפילו שמם לא מצלצל לך מוכר, מזמן היית מפסיקה לשיר." קצת אכזרי אבל זה הדבר שמציק לי יותר מהכל כרגע.. 2.אם הייתה לכם אפשרות לקבוע את הפליילסט של ההופעה, עם איזה שיר יהודית הייתה עולה לבמה? "כאן החיים שלנו" 3.ועם איזה שיר מסיימת את ההופעה? "החופש בבית הבראה" או "לא טוב היות האדם לבדו" אני שונאת שנגמר עצוב.. 4. אם הייתה לכם אפשרות לשיר איתה דואט, איזה שיר הייתם שרים ביחד? "שיר של יום חולין" 5. אם היתה לכם אפשרות לקבוע עם מי היא תשיר דואט, עם מי זה היה? עם אחותי , בחתונה שלי..חחח
6. אם הייתה לכם אפשרות לבקש מיהודית בקשה אחת- מה הייתם מבקשים? (ילדים, כלבים, שיר, וכו'...) שתיוולד מחדש בתור קרובת משפחה שלי, אחות זה טוב..

ToMeTiN

New member
יש למישהו 13,000 דולר במקרה?

שיר של - חתונה : "סיפור מותם של עלמה ועלם"
הלוויה : "גלוי ונעלם" פסקול הסרט של חיי : "אישה בגילך" נכתב עלי : "איזו מן ילדה" (מכנה משותף לפורום?:)), "חוזרת" שורה על הקבר : בשינויי קל... "לא נתתי לאיש לקחת לי את התמימות" איך מעדיפה את היהודית רביץ שלי - 1.שרה ומנגנת 2.קשה. אני בדרך כלל בת אדם של מילים אבל הלחנים שלה מדהימים... נמנעת:) 3.הופעות אקוסטיות עם רררריש מתגלגלת 4.כרגע הופעות חיות (כבר יותר מדיי זמן מסתפקת באלבומים ויוטיוב) אם היתה לי אפשרות 1. 2. "בשביל זה" 3. "למחרת" 4. לא כדאי שאשיר... אבל שהיא תשיר את "שיר לערב חג" (מירי אלוני)/"כל עוד" (יוני רכטר)/"את חירותי" (חוה אלברשטיין) ואני אאזין, אבכה ואקליט שיהיה לי לעולמי עד. 5. עם חוה אלברשטיין או אתי אנקרי 6. שתעבור לגור במושב שלי:)

ToMeTiN

New member
כי היה כתוב בעיתון

שזה, בערך, המחיר להופעה (סגורה) משותפת של יהודית רביץ וגידי גוב:)

אושRתי

New member
עונה../images/Emo9.gif

איזה שיר של יהודית... 1.הייתם רוצים שיושמע בחתונה שלכם?הממ 2.הייתם רוצים שיושמע בלוויה שלכם? 3. יהיה בפסקול הסרט של חייכם?וידוי 4. אתם מרגישים שנכתב עליכם? 5.איזה שורה משיר של יהודית תכתב על הקבר שלכם?ארבע לפנות בוקר לא נרדמת, לבד קשה לי ללכת לישון
איך אתם מעדיפים את היהודית שלכם? 1. שרה ומנגנת על גיטרה, או רק שרה? גם וגם 2. כמלחינה או ככותבת?גם וגם 3.בהופעות אקוסטיות או במופע להקה? הכל 4. באלבומים או בהופעות חיות?בהופעות חיות ברור אם היתה לכם אפשרות... 1. מה הייתם אומרים ליהודית?לבוא לירושלים,
2.אם הייתה לכם אפשרות לקבוע את הפליילסט של ההופעה, עם איזה שיר יהודית הייתה עולה לבמה?עם הילדה הכי יפה בגן 3.ועם איזה שיר מסיימת את ההופעה? 4. אם הייתה לכם אפשרות לשיר איתה דואט, איזה שיר הייתם שרים ביחד? ואי שאלה קשה , אבל זה יהיה האיש ההוא 5. אם היתה לכם אפשרות לקבוע עם מי היא תשיר דואט, עם מי זה היה? אריק איינשטיין 6. אם הייתה לכם אפשרות לבקש מיהודית בקשה אחת- מה הייתם מבקשים? (ילדים, כלבים, שיר, וכו'...) לחדש את הבגדים שיש לה בארון, (אני מוכנה לעזור לה לבחור בגדים
) הכל מאהבה

למעלה