שאלון ידע כללי

בישי89

New member
שאלון ידע כללי

זה לא ארוך (מה לעשות... יש גבול למנת המשכל שלי) תוצאות ינתנו במוצ"ש בהצלחה
1. כמה (באחוזים) מנצל האדם הממוצע ממוחו? 2. מה זה תורת הכאוס? ומה זה פרקטל? 3. למה יכולה לגרום שתייה מרובה של מים? 4. מה מיוחד באוזניים ובאף ששונה מכל איבר אחר בגוף? 5. איזו אישה פמיניסטית רכבה ערומה על סוס? ומה הייתה המטרה שהיא ניסתה להשיג בכך? 6. איזה עץ חלול מבפנים? 7. איזה משקה נתנה יעל לסיסרא? (גם לפי הכתוב וגם את הפרשנות של אותו משקה) 8. מאיזה סרט קלאסי לקוח המשפט המפורסם: “frankly my dear, I don’t give a damn”? (בתרגום חופשי: "למען האמת יקירתי, זה ממש לא מעניין אותי") 9. בערוץ הילדים מתחילים להיות מעט נוסטלגיים ולהיזכר במנחים ישנים. ובנימה זאת... איזו מנחה חזרה בתשובה אחרי שעזבה את הערוץ? איזה מנחה השתתפה בתוכנית "השגריר" אחרי שעזבה את הערוץ? ואיזה מנחה זכה לתואר "המנחה הנשכח ביותר"? 10. אילו שני אנשים היו בעלי הכינוי "הידיד"? שאלת בונוס 1: פוקהונטס היה סרט הדיסני הראשון שהיה מבוסס על סיפור אמיתי. פוקהונטס 2 לעומת זאת לא היה דומה בכלל למציאות. מה באמת אירע לפוקהונטס אחרי המתואר בסרט הראשון? (מי שזוכר, נדמה לי כי כבר אמרתי פעם את התשובה בפורום.... מי שלא אך קולע לגרסת ויקיפדיה הלא מדויקת... ייקבל נקודות בכל זאת) שאלת בונוס 2: מדוע באמת לובשת הזברה פיג'מה? (ניקוד יינתן על יצירתיות)

בישי89

New member
אההה

על כל שאלה מקבלים 10 נקודות על שאלות הבונוסים מקבלים... אממ... טוב זה תלוי במצב רוח שלי

CHEN106

New member
קצר וקולע התשובות שלי

1. 30%? 2. אממ קצת בעייתי להסביר אבל...כאוס זה תוהו ובוהו הרס וחורבן...פרטקל? אין לי מושג... 3. שתיה מרובה גורמת לבצקות בגוף לפעמים ברגליים לפעמים מקומות אחרים...לא נעים 4. אממ מה מיוחד? איזון הגוף דוקא שם? 5. אוי פא*** דוקא ממש זכרתי את זה...ארגג טוב נו בטח אני אזכר לאחר תשובות החידון... 6. צפצפה? 7. חלב 8. אני עשוק סרטים איכותיים שכאלה 9. WTF? אני נולדתי כמעט עם ערוץ הילדים ראיתי כמעט כל תוכנית בו אבל...כנראה שהבעיה זה שלא ראיתי את הפרטים האחרים... בכל אופן: המנחה הנשכח ביותר...אממ אולי עמוס שוב? 10. חזי תיזהר היא עוד תיקח אותך בשאלונים (או שתגמור כמו שאלונים קשים מידי כמו ההוא שהיה לי)

...

1. כמה (באחוזים) מנצל האדם הממוצע ממוחו? 5% 3. למה יכולה לגרום שתייה מרובה של מים? צורך ללכת לשירותים:) 4. מה מיוחד באוזניים ובאף ששונה מכל איבר אחר בגוף? 6. איזה עץ חלול מבפנים? קנים- אלו שנמצאים בכל המסלולי טיולים בין היתר בגולן (אבל זה לא עץ) 7. איזה משקה נתנה יעל לסיסרא? חלב שאלת בונוס 2: מדוע באמת לובשת הזברה פיג'מה? (ניקוד יינתן על יצירתיות) אין לי את זה אבל בחפיף- זה פשוט הכי נוח וביננו כול אחד שהוא מגיע הביתה מחליף את הבגדים לכל מיני סמרטוטים הנקראים בפי כל פיג'מה, אז היא פשוט חכמה ולובשת את הבגדים בנוחים באמת כל הזמן...

אני גרוע...אבל אכבד...

1. כמה (באחוזים) מנצל האדם הממוצע ממוחו? 5% 2. מה זה תורת הכאוס? ומה זה פרקטל? תורת הכאוס היא דרך להסביר דברים שלא מובנים בדרכים מדעיות. דברים כאוטים. אפשר גם להכיל את "אפקט הפרפר" בתורת הכאוס שמנסה להסביר כיצד נפנוף פרפר בקצה אחד של העולם גורם לטורנדו בצד השני של העולם. 3. למה יכולה לגרום שתייה מרובה של מים? 4. מה מיוחד באוזניים ובאף ששונה מכל איבר אחר בגוף? שיש בהם חורים מובנים 5. איזו אישה פמיניסטית רכבה ערומה על סוס? ומה הייתה המטרה שהיא ניסתה להשיג בכך? יעל בר זוהר במסגרת חוזה דוגמנות 6. איזה עץ חלול מבפנים? עץ חלול ? 7. איזה משקה נתנה יעל לסיסרא? (גם לפי הכתוב וגם את הפרשנות של אותו משקה) או מים או חלב. עוד לא הגענו לזה בקורס יהדות. 8. מאיזה סרט קלאסי לקוח המשפט המפורסם: “frankly my dear, I don’t give a damn”? (בתרגום חופשי: "למען האמת יקירתי, זה ממש לא מעניין אותי") אין לי מושג 9. בערוץ הילדים מתחילים להיות מעט נוסטלגיים ולהיזכר במנחים ישנים. ובנימה זאת... איזו מנחה חזרה בתשובה אחרי שעזבה את הערוץ? איזה מנחה השתתפה בתוכנית "השגריר" אחרי שעזבה את הערוץ? ואיזה מנחה זכה לתואר "המנחה הנשכח ביותר"? חזרה בתשובה - נראה לי דנה דבורין השתתפה בשגריר- מהרטה או יעל בן דוב הנשכח- עודד מנשה 10. אילו שני אנשים היו בעלי הכינוי "הידיד"? אין לי מושג.. שאלת בונוס 1: פוקהונטס היה סרט הדיסני הראשון שהיה מבוסס על סיפור אמיתי. פוקהונטס 2 לעומת זאת לא היה דומה בכלל למציאות. מה באמת אירע לפוקהונטס אחרי המתואר בסרט הראשון? (מי שזוכר, נדמה לי כי כבר אמרתי פעם את התשובה בפורום.... מי שלא אך קולע לגרסת ויקיפדיה הלא מדויקת... ייקבל נקודות בכל זאת) שאלת בונוס 2: מדוע באמת לובשת הזברה פיג'מה? (ניקוד יינתן על יצירתיות) כי היא עיראקית.. [[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[התשובות גרועות, אבל זה בכלל שאני לא משתשמש בויקיפדיה שכאמור אאסור בשאלוני ידע כללי]]]]]

תשובות

1. כמה (באחוזים) מנצל האדם הממוצע ממוחו? היה 4-5% ועם התפתחות הפיזיולוגיה הפך ל- 6% 2. מה זה תורת הכאוס? ומה זה פרקטל? תורת הכאוס- שינוי קטן שיכול להוביל למהלכים גדולים. פרקטל- צורות הנראות זהות (העתק מוחלט) 3. למה יכולה לגרום שתייה מרובה של מים? עומס על הכליות, השתנה מוגברת, היפונתרמיה אצת חולים במחלת אי ספיקת לב 4. מה מיוחד באוזניים ובאף ששונה מכל איבר אחר בגוף? ????? אין לי מושג 5. איזו אישה פמיניסטית רכבה ערומה על סוס? ומה הייתה המטרה שהיא ניסתה להשיג בכך? ליידי גודייבה (יש על שמה שוקולד משובח) רצתה לגרום לבעלה להפחית מיסים 6. איזה עץ חלול מבפנים? במבוק 7. איזה משקה נתנה יעל לסיסרא? (גם לפי הכתוב וגם את הפרשנות של אותו משקה) חלב 8. מאיזה סרט קלאסי לקוח המשפט המפורסם: “frankly my dear, I don’t give a damn”? (בתרגום חופשי: "למען האמת יקירתי, זה ממש לא מעניין אותי") חלף עם הרוח עם השחקנים קלארק גייבל ו- ויויאן לי 9. בערוץ הילדים מתחילים להיות מעט נוסטלגיים ולהיזכר במנחים ישנים. ובנימה זאת... איזו מנחה חזרה בתשובה אחרי שעזבה את הערוץ? איזה מנחה השתתפה בתוכנית "השגריר" אחרי שעזבה את הערוץ? ואיזה מנחה זכה לתואר "המנחה הנשכח ביותר"? חזרה בתשובה נועה ירון, לגבי השגריר זו נראית לי טעות בגוף השאלה, מנחה נשכח יכול להיות שלושה: עמוס שוב, נתן ברנד ושרון צור 10. אילו שני אנשים היו בעלי הכינוי "הידיד"? ידיד 1: אורד צ'ארלס וינגייט. ידיד 2: ? שאלת בונוס 1: פוקהונטס היה סרט הדיסני הראשון שהיה מבוסס על סיפור אמיתי. פוקהונטס 2 לעומת זאת לא היה דומה בכלל למציאות. מה באמת אירע לפוקהונטס אחרי המתואר בסרט הראשון? (מי שזוכר, נדמה לי כי כבר אמרתי פעם את התשובה בפורום.... מי שלא אך קולע לגרסת ויקיפדיה הלא מדויקת... ייקבל נקודות בכל זאת) נראה לי שחלתה באבעבועות שחורות ומתה שאלת בונוס 2: מדוע באמת לובשת הזברה פיג'מה? (ניקוד יינתן על יצירתיות) בשיר אומרים בפירוש שהיא החליטה להישאר עם מה שנוח

גם אני ירד לרמה שלכם....

1. כמה (באחוזים) מנצל האדם הממוצע ממוחו? 32% 2. מה זה תורת הכאוס? ומה זה פרקטל? כאוס זה תוהו ובוהו.. יש גם סרט כזה מומלץ 3. למה יכולה לגרום שתייה מרובה של מים? הרעלת מים.. שיש יותר מידי מים בדם מישהי מתה מזה אחרי תחרות שתיית מים 4. מה מיוחד באוזניים ובאף ששונה מכל איבר אחר בגוף? שיש בהם רק סחוס 5. איזו אישה פמיניסטית רכבה ערומה על סוס? ומה הייתה המטרה שהיא ניסתה להשיג בכך? לא יודע אבל לא מיתנגד להכיר אותה.. 6. איזה עץ חלול מבפנים? זית.. 7. איזה משקה נתנה יעל לסיסרא? (גם לפי הכתוב וגם את הפרשנות של אותו משקה)יין אחרי שהוא אכל גבינות וניהיה צמא... 8. מאיזה סרט קלאסי לקוח המשפט המפורסם: “frankly my dear, I don’t give a damn”? (בתרגום חופשי: "למען האמת יקירתי, זה ממש לא מעניין אותי") לא יודע.... 9. בערוץ הילדים מתחילים להיות מעט נוסטלגיים ולהיזכר במנחים ישנים. ובנימה זאת... איזו מנחה חזרה בתשובה אחרי שעזבה את הערוץ? איזה מנחה השתתפה בתוכנית "השגריר" אחרי שעזבה את הערוץ? ואיזה מנחה זכה לתואר "המנחה הנשכח ביותר"? לא מכיר תערוץ ביכלל 10. אילו שני אנשים היו בעלי הכינוי "הידיד"? הידיד.. ניראה לי גנדי ..? שאלת בונוס 1: פוקהונטס היה סרט הדיסני הראשון שהיה מבוסס על סיפור אמיתי. פוקהונטס 2 לעומת זאת לא היה דומה בכלל למציאות. מה באמת אירע לפוקהונטס אחרי המתואר בסרט הראשון? (מי שזוכר, נדמה לי כי כבר אמרתי פעם את התשובה בפורום.... מי שלא אך קולע לגרסת ויקיפדיה הלא מדויקת... ייקבל נקודות בכל זאת) לא ידוע לי.. שאלת בונוס 2: מדוע באמת לובשת הזברה פיג'מה? (ניקוד יינתן על יצירתיות כי היא עייפה אחרי הקורסים אז היא ינשה כל היום.. אז כל הזמן בפיג'מה כל השעות שינה הישתנו לה..

sharonhaimov16

New member
תשובות:

1. כמה (באחוזים) מנצל האדם הממוצע ממוחו? אנחנו משתמשים פחות או יותר ב85% מהמוח שלנו, שיש לנו רזרבות מעטות, ולא כמו שרוב האנשים חושבים.. אנחנו כן משתמשים ברוב המוח שלנו, פשוט כל פעם בחלק אחר (חלק מהזמן דיבור, הקשבה, למידה, ריצה ועוד..) 2. מה זה תורת הכאוס? ומה זה פרקטל? תורת הכאוס, מתעסקות במערכות מורכבות שנדרשות הבנה מלאה של תנאי הסביבה, והשפעתן על מערכות פיזקליות. זה תחום ששייך לתחום הפיזיקה הקלאסית, אך לא התפתח יותר מידי ולכן הוא מתפתח לצד תיאוריות מודרניות. 3. למה יכולה לגרום שתייה מרובה של מים? הרס תאים במוח מיתר מים 4. מה מיוחד באוזניים ובאף ששונה מכל איבר אחר בגוף? האף מחובר לאיזור שונה במוח, מאשר שאר 5 החושים.... באוזניים? לא יודע. 5. איזו אישה פמיניסטית רכבה ערומה על סוס? ומה הייתה המטרה שהיא ניסתה להשיג בכך? אני זוכר את השם שלה.. ראיתי פרק של הרקולס על זה... לא זוכר.. 6. איזה עץ חלול מבפנים? 7. איזה משקה נתנה יעל לסיסרא? (גם לפי הכתוב וגם את הפרשנות של אותו משקה) סם האונס? 8. מאיזה סרט קלאסי לקוח המשפט המפורסם: “frankly my dear, I don’t give a damn”? (בתרגום חופשי: "למען האמת יקירתי, זה ממש לא מעניין אותי") בטח וודי אלן... לא זוכר איזה סרט 9. בערוץ הילדים מתחילים להיות מעט נוסטלגיים ולהיזכר במנחים ישנים. ובנימה זאת... איזו מנחה חזרה בתשובה אחרי שעזבה את הערוץ? איזה מנחה השתתפה בתוכנית "השגריר" אחרי שעזבה את הערוץ? ואיזה מנחה זכה לתואר "המנחה הנשכח ביותר"? 10. אילו שני אנשים היו בעלי הכינוי "הידיד"? שאלת בונוס 1: פוקהונטס היה סרט הדיסני הראשון שהיה מבוסס על סיפור אמיתי. פוקהונטס 2 לעומת זאת לא היה דומה בכלל למציאות. מה באמת אירע לפוקהונטס אחרי המתואר בסרט הראשון? (מי שזוכר, נדמה לי כי כבר אמרתי פעם את התשובה בפורום.... מי שלא אך קולע לגרסת ויקיפדיה הלא מדויקת... ייקבל נקודות בכל זאת) שאלת בונוס 2: מדוע באמת לובשת הזברה פיג'מה? (ניקוד יינתן על יצירתיות)

למעלה